Mino,
írtam neked egy hosszút, aztán jól elszállt. Nem ígérem, hogy olyan hosszan leírom újra, de próbálkozom.
Szóval:
azért voltam a 217-ben, mert az elsőn nem volt hely. Nem is bántam, mert így azt hittem, egyedül leszek éjszaka. Nagyon nem tudok mással együtt aludni, szóval király lett volna. Erre éjfélkor hoztak egy másik kismamát, aki mint a bűn úgy horkolt, úgyhogy hajnal háromkor átmehettem egy másik szobába, de csak aludni. Egy órát sikerült, mert ugye 5-kor meg keltik az embert.
Nagyon ki voltam bukva, nagyon fáradt voltam. Délben mentem NST-re, azt fél óráig bírtam, aztán annyira bestresszeltem rajta magam, hogy az utolsó 10 percben ugrált a görbe rendesen. Tuti, hogy Lilire hat az én szívverésem, és úgy alakul az övé.
Na ezen meg jól kisírtam magam, és nem tudtam senkinek megmagyarázni, hogy egyrészt én ilyenkor nagyon megkönnyebbülök, másrészt ha nem tudok aludni horkolás miatt, az nálam a vég, a koli óta erre az egyre nagyon ki vagyok hegyezve.
Második éjszakára a nőt már levitték az elsőre, így egyedül maradhattam. Amúgy jó volt ott, mert egyedül voltam kismama, és mindenki nagyon aranyos volt velem, büszkén hívták a szülőszobát is, hogy lenne egy betegük OST-re...
Na az oxitocin se rám, se Lili babára nem hatott.
Én a felét végigaludtam, csak azzal tudtam foglalkozni, hogy azzal a branüllel mit kezdjek a kezemben, még soha nem volt, és féltem mozgatni. Ja, amúgy a doki úgy szúrta meg (másodszorra sikerült), hogy utána hívni kellett a takarítónőt, hogy mosson fel, mert mindenhol a vérem volt.
Én csak a gépen láttam, hogy voltak fájásaim, de semmit nem éreztem, pedig felkészítettek, hogy vagy a derekam fog nagyon fájni, vagy erős menstruációs görcsöt érzek majd. Ezt szülés alatt is kibírnám
Lilike is tojt az egészre. Aztán mivel a magzatvíz is tiszta volt, hazajöhettem. Holnap újra NST, majd megpróbálok nem ránézni a gépre, és nyugodt maradni.
Tényleg egy kérdés: Hogy jön rá az emberre a "szülni kellene" érzés? Mondjuk ebéd, vagy mosogatás közben egyszer csak érzem, hogy hú ez mintha nagyon fájna, vagy azért van előjele?
A Szláva holnap megint Pestre megy, este már bevisz anyuékhoz, úgy nem szeretném, ha most jönne rám.
Lina
39+0