<font color="ff6000">Sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy így aggódtok értem. Még mindig szét van szedve a gépem a felújítás is a közepénél tart, így megint csak egy picit tudok beugrani egy másik gépről. Viszont itt nincs elmentve a táblázat az elérhetőségekkel.</font>
Otyka! <font color="ff6000">Én tuti, hogy megyek ma előkészítőre. A párom nem biztos, hogy jön. Attól függ, hogy be tudja-e fejezni addig a munkáját. Majd ott kiderül. Ha ott lesz, akkor igen, ha nem, akkor nem. De jöhetsz te is nyugodtan. A következő első hétfő jan 2. lesz, és nem tudom, hogy akkor lesz-e egyáltalán előadás??? Így én ezt tuti nem hagyhatom ki. Ha elküldenéd nekem a mobilszámodat a mail-emre, azt megköszönném (ugyebár a saját gépemen van a táblázat elmentve).
roxyka@axelero.hu Én a 28-ra szavazok. Én pont jan 28.-ra vagyok kiírva.
Igaz, hogy a védőnő azt mondta, hogy igencsak áll a zászló, hogy 1-2 héttel hamarabb kibújik a cukor miatt. Bár Odex is végig húzta.... Nem tom. Inkább hamarabb kész akarok lenni mindennel, hogy nyugodt legyek.
Képzeljétek, a védőnéni nagyon megdícsért, mert egy dekát sem híztam 1 hónap alatt.
Babó viszont fejlődik és nő rendesen
. Tehát én azt vonom le ebből, hogy én meg fogytam. Ennek nagyon örülök.
Egyébként velünk minden rendben.
Csak ez a lakásfelújítás már nagyon unalmas! Nem látom a végét, az idő meg repül. Néha az az érzésem, hogy nem leszünk kész időben. Ha kész a lakás, berendezni és kidekorálni a szobám, elpakolni a babacuccokat, kisruhákat átmosni, vasalni (van vagy 2 nagy kukazsákkal!!). Ha bármi apróságot csinálok, olyan hamar elfáradok, hogy na. Nagyobb dolgokat nem csinálok. Nem is engednék anyuék. Csak így meg olyan haszontalannak érzem magam néha. Mégiscsak miattam csinálják az egészet. És anyu is gerincbeteg. Úgy féltem őt is.
Keresztapám temetése pénteken volt.
Hát sokkal jobban kikészültem tőle, mint vártam. Ez az egész hétvégi hangulatomra rányomta a bélyegét.
Párommal még mindig nem jutottunkk előrébb
Igaz, hátrébb sem
Szóval ebben az ügyben semmi alakulás.</font>
Zseppy! <font color="ff6000">Sajnálom, hogy nem tudsz most jönni. De nagyon jó mozizást kívánok!! Ez egy életre szóló élmény!!!!!!
A babakocsi ügy:
Mi a Lehel út 1/b-ben vettük meg a Babadiszkontban. Vadi új, nagyon szép. Ha van itt apu gépén kép róla, akkor elküldöm. Pierre Cardin. Nem a legalapabb, de nem is a full-extra. Ami nekem kell, azt tudja. Nagy kerék, elől bolygosítható, lábzsák, esővédő, mindkét irányban tolható, nagy kosaras, széles fekvőfelület. Asszem ennyi. Alapára 33-34000 ft körül van. Mi vettünk hozzá táskát is, így volt 38000.
Menjetek be oda. Szerintem megéri. Mi is jópár üzletben voltunk, de itt volt a legjobb áron ennyi tudással.</font>
Odex! Zkatica! <font color="ff6000">A babókák nagyon gyönyörűek!!
Be is indult az irigy-irigy érzés nálam. Bár én szeretném még megvárni, amíg mindennel kész vagyok, és a kicsi Kendém eléri a legalább 37 hetet, hogy eléggé fejlett, szép babó legyen.
Nem tudom, mikor tudok majd még benézni. Addig is mindenkinek csupa jót kívánok.
Puszi:
Szilpa
32+4</font>