Sziasztok,
Nalunk reggel megerkezett az otthoni Miki
Este kiraktuk a csizmajara az edesseget+gyumit+egy indian var nevu jatekot.
Reggel boldogan kelt 7-kor es szaladt megnezni mit kapott.Nagyon orult neki,egy kicsit jatszott is,de azt mondta majd delutan megnezzuk jobban
:
Reggel 9-kor jott a Miki a bolcsibe ,kivancsi vagyok majd mit meselnek delutan ,mert azt mondta elenekli neki mind a 4 mikulasos dalt amit tud
Dori
Ahogy mondod,pedig engem ez a za ido nem szokott megviselni,de ejjel mindketten a ferjemmel olyan rosszul aludtunk.Bar lehet hogy az esti ettermi bekajalas sem tett jot az ejszakanak,de ki tudja
Marcinak hajra a fogakhoz,mar nem sok van hatra.Adsz neki valamit ra?En ham ar nyugosebb volt adtam neha Panadolt,az az egy jott be
Alex tavaly meg felta Mikitol,es en voltam a legjobban meglepodve hogy iden milyen kis bator volt vele
Dinab
Tudom nehez a varakozas,de a gyerek tudja a legjobban mikor is akar jonni,nem a rokonok
Drukk hogy ugy legen ahogy mindenkinek a legjobb
Detti
Hat baba ugyben nem vagyok otthon,de az tuto hogy Polusban a Tescohoz kozeli bejaratnal van egy Mazsola nevu baba bolt,na ott tuti vannak Gotz babak.Konkret az inof ,mert egy regi ismerosome a bolt.Amugy bababan nem vagyok otthon,de Gotzben ez szerintem jo ar
Adel jo fej volta virgaccsal
Alex nem kapott,bar neha megerdemelne,csak valahogy elfelejtettem
kataa