Sziasztok csajok,
Unique,
Igenis a terhesség 40 hét azaz 10 hónap,de mivel mindig a betöltött hónapokat (vagy heteket) számoljuk, ezért van a szülés előtti kismama a 9. hónapban - mondta az én nőgyógyászom. Abban igazad van, hogy a terhességi hónapok nem teljesen azonosak a naptári hónappal, viszont szerintem egyszerűbb csak annyit mondani, hogy az ember az ötödik hónapban van pl. a 20-24 hét között.....
Egyébként mi sem vettünk még semmit, nálunk is a jövő évben indul az akció
Azért már én is művelődtem
Stella,
Azért reméljük még legalább január végéig nem kell kórházba menned, nem ? Az egyik kolleganőm családjában is lombikos ikrek születtek múlt hét végén, igaz csak a 34. hétben voltak, de mindketten pont megütötték a 2kg-os határt és nagyon jól vannak
Renoka,
Ezért is jobb ha elfoglaljuk magunkat és nem figyeljük percre pontosan hogy mikor is mozog.... bár nekem frankón minden étkezés után jelez, az ugye pedig nem fordulhat elő hogy én egy fél napig ne egyek
Nekem is nagyon finomak(nem kellemetlenek) a mozgások....de szerintem ez még változni fog
Wish,
Jó hogy jelentkeztél! Ezek szerint élvezed az életet
Hogy tudtál ennyi szabit kivenni ? Most kicsit irigyellek
Nekem is kezd sok lenni a munka
Norka,
Hát tényleg nem könnyű a döntés, de szerintem jó ha belevágsz
Hidd el, a végén nem fog már érdekelni, ha nem lesz helyettesítésed
Szerintem azért ilyen mindenkivel megesett az iskolában, és mind túléltük
Üdv a második trimeszterben
Élvezni fogod
Lara,
Nagyon drága ez a kép, olyan boldogok vagytok
Jó hogy legalább a karácsonyotok nem rontják el, bár a január 3 elég közel van. Nagyon drukkolok hogy jól menjen minden !!
Leona,
Kicsit korai volt ez a 9, napi teszt !! Talán még a holnapi vérvétel is az lesz, de mostmár inkább menj el, hogy biztosat tudj
Limbi, Edina,
Drukkok még mindig mennek ezerrel
Andi,
Nekem is úgy végződött az átjárhatósági (UH-val, nem a röntgenes) hogy mindkét vezetőm el van záródva. Utána laparoszkópiával megműtöttek, és akkor úgy tűnt hogy rendben vannak, vagyis átjárhatóvá tették őket. Ennek ellenére csak lombikkal sikerült, szóval sosem derült ki igazán hogy most átjárható vagyok-e vagy nem....Tehát ha ez a helyzet, attól még a lombik simán sikerülhet, nem biztos hogy érdemes a laparral kínlódni.
Nekem meg sajnos ma volt egy jó kis délutánom. Az új főnökünk egy szuper új struktúrát talált ki, miszerint most mindenkinek újra meg kell pályáznia az összes állást !!!! Interjúk december 19/20-án Londonban... Ennél jobb karácsonyt nem is tudtam volna elképzelni, pont ez hiányzott
De nincs mit tennem, ha vissza akarok jönni, akkor kénytelen vagyok végig bohóckodni ezt a pár hetet még....Mennyivel jobban jártam volna ha már rég kiíratom magam betegállományba...Most rághatom magam a következő 10 napban....na jó, azért nem viszem túlzásba, de mégsem jó érzés...
Kiszta
21+6