Új privát üzeneted érkezett!

Lara Kép
gyönyörűek vagytok!

Farkasék Juditja Kép
hova vettetek a Robbie koncertre jegyet??? én is mennék Kép Kép Kép
nagyon gondolkozom a küzdőtéren

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás!
Mi úgyanezt éltük át a mi andrológusunkkal hármnegyed évig odajártunk nyakra főre szedte a párom az antibiotikumot (igaz nekünk nem írtak elő műtétet), de háromnegyed év után úgy döntöttünk, minket nem érdekel mit mondanak kérjük az igazolást vagy inszemre vagy lombikra. És pont ő is akkor döntött úgy elég volt lombik, ráadásul ICSI. Szóval aztán a Kaáliba a kedvenc dokim felhomályosított, hogy lehet javítani a spermaképen, de ha valakinek 3-4 millió abból 20 sose lesz ami úgye kéne. Szóval mi azóta csak vitaminnal tuningoljuk, és bízunk minden hónapban a spontánban, illetve készülünk lelkileg a következőre. Kép

Nekünk soha nem néztek a páromnál hormon értéket, lehet nem ártana?

Wish!
Akkor már miért nem csináltatsz hiszterot és lapart egyben? Szeritnem is van értelme, de úgyis a te döntésed. Az endot pl. nem lehet kívülről látni.

Nóri!
Be lehet írni a táblába a Bogi és Bence nevet? Olyan jó lenne....

Stella!
Legközelebb én is szedem. Kép Kép Kép Kép végig, mert úgye szedtem most is.

Orsi!
De ez a embiogeue ezt a Kaáliban használják minden traszfernél nem?

Cljud!
A baby aspirinről olvastál szerintem. Én szedtem a stimutól.

Niki!
Jól vagyok aludni úgy alszom mint a bunda. Február lombik ki van zárva. Talán majd nyár elején szerintem. Most jó így elvagyok lefoglalom magam. Lelkem egyre erősebb és egyre jobban tudom látni azt hogy sikerülni fog csak türelmesnek kell lennem.

Lara!
Nagyon aranyosak vagytok. Kép
Még ilyet ha valakit érdekel szerintem mindenki megnézi! Kép
Hogy vagytok? Lehet tudni már valamit a műtétről, vagy hogy sikerült-e elintéznekd,hgoy ott legyél vele a kórházba?

Renó!
Akkor kvázi folyamatosan szedted a baby aspirint? Vagy hogy a spontán babónál?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Edina!, Limbi! Leona!
Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!Kép
LaraKép
NAgyon szépek vagytok a fotókon!! VAlóban jó, hogy csak januárban lesz a műtét. Az ünnepek alatt próbáljatok meg elfeledkezni róla, amennyire lehet!

Cjud, Timi, OrsiKépKépKép
Jó kis vitát robbantottam ki a műtétkérdéssel, ugye? Sajnos én sem vagyok benne biztos, hogy akkora spermaszám-növekedést lehetne elérnünk vele, hogy lombik nélkül is biztosan labdába rúghassunk. Szerintem a lombik után majd januárban megkeresünk egy másik andrológust is a kérdéssel.

Lenne még egy dolog, amiben döntenem kellene, és tanácstalan vagyok. Tegnap az androdoki ferlírt nekem egy gomba elleni tablettát, amit a következő 2 hétben kellene szednem. (A páromnál találtak valami fertőzést, amit nálam nem sikerült kimutatni.) Holnap indul a szurizás, és nem igazán tudom, hogy ezt megzavarná-e ez a gyogyi. Ma próbáltam felhívni Sz. dokit a Kaáliban, de nem értem el. Ti tapasztaltabbak vagytok. Mit gondoltok??

Borsókás

Borsi
borsókás

Zsebi Kép
nem tudom, hogy minden transzfernél használják-e. Rá kell kérdezni.

Borsókás Kép
mindenképp beszélj a dokiddal. Mobilját nem adta meg? ha nem éred el, akkor beszélj akármelyik dokival a kaáliban.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Köszi rá is fogok kérdezni. Hihetetlenkedem mindig hogy ti miket tudtok. Én is sokat olvasok és nyomozok, de erről még nem is hallottam!

Borsókás!
Szeritem mindenképp telefon. De csak hogy megnyugodj, ha azt mondják ne szedd be, mindenképp fogsz kapni hüvelykúpot meg antibiotikumot is és attól biztos elmúlik minden nyavaly.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszi lányokKép
Holnap újra hívom a dokimat. Sajnos nem adta még meg a mobilszámát. Lehet, hogy el kéne kérnem?

ZsebiKép
Ezek szerint én rámenősebb voltam kicsit. Már az első hónap után elmentem a párommal, és kértem a dokitól a javaslatot. Én értem, hogy ő sok dolgot ki akar zárni, ezért kellenek a vizsgálatok. De ha nem tud érdemben változtatni a helyzeten, mért húzza az amúgy is ggyorsan szaladó időt?

Most már megyek, befejezem a ma vásárolt ajándékok becsomagolását.
Kép
Holnap reggel elutazunk hétvégére, nem fogok tudni jönni, de a tesztelőknek nagyon szorítok!!!!
Borsókás

Borsi
borsókás

Edina! Kép
Drukkolok ezerrel holnapra!!! Kép

Wish+L, Farkasok J+K, Enigma+B +két picur poronty, Dudu!
Hát ez egy szuper csapat! Kép Nagyon jó volt újra talizni ill. megismerni Titeket!
Wish, isteni vendéglátó vagy, minden nagyon fini volt, - és nagyon otthonos nálatok! Kép
Méééég ilyet! Kép

Seszi
seszi

Sziasztok Csajosok!
Tegnap voltam dokinál terhes nem vagyok, amit tudtam is, DE NINCS CISZTÁM!!!
Olyan kis boldog voltam!
De, decemberben nem lesz beültetés csak januárban, úgyhogy Zsebikém javíts ki a táblicskuban légyszi.

Köszi
Puszi
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

RenokaKép
Nálunk nem mérnek se súlyt, se hosszúságot, csak koponyaátmérőt. És persze jó alaposan megnézzük mindenüket Kép!
Nyug, nem kell mindig mozognia a babónak. Neki is megvan a saját kis napirendje. Szerintem az a lényeg, hogy mocorog és nem az, hogy mennyit.
A mi fiaink pl. teljesen különbözőek: A jobb oldali állandóan jelentkezik, a bal oldali viszon napjában csak párszor, de akkor aztán belead mindent. Ugyhogy nagyon érik neki a Botond név, mert úgy dönget belülről Kép!

UniqueKép
Tényleg hihetetlen. milyen gyorsan rohan így az idő. Pedig mikor a 2 lombik közötti időszakot kell átvészelni, akkor iszonyat hosszú tud lenni minden nap! De megéri!!!
A dokim - remélem - csak poénnak szánta a befekvést! Jó lenne, ha kapnék még jó pár hetet így, szabadlábon.
Annyi dolog van még, amit el kell intézni, és nem akarok mindent a Robi nyakába varrni.
Apropó: tegnap megvettük a kiságyakat! Még nem raktuk össze őket, mert még nncs hely nekik, de tök jó, hogy ez is megvan.
Ti hogy álltok a kelengyével?

ZsebiKép
Helyes! Mindent meg kell próbálni! Én ezen kívül csak valami homeos bogyót szedtem, aminek elfelejtettem a nevét, de szerintem tudod mire gondolok!

Tesztelő Lányok!
Drukkolok ezerrel!!

OrsiKép
Drukk a vizsgához!
Stella

Kép
stella9

Edina : nagyon nagyon drukkolok !!!!

Hú, lányok izgalmas napok ezek Kép

Zsebi : jó olvasni, hogy egyre erősebbnek érzed magad. A harmadik lombik előtt elkezedem a cickafarfű teát inni és szedem a baby aspirint is. Nem hiszem, hogy februárnál hamarabb bármi is történne nálunk, úgyhogy próbálok én is kicsit másfelé koncentrálni Kép

Seszi : látom jó kis talitok volt KépKép

mniki

Lányok!
Tud valaki egy jó talpmasszőrt?
Szeretném kényezetetni magam Kép
Az az igazság, hogy annyi a munka, hogy nem látok ki belőle, kell egy kis regenerálódás.
Valahogy lassítani kellene, mert ilyen tempó mellett kevés esélyt érzek a sikeres lombikhoz.
És nem lesz megállás karácsonykor sem, végig melózni kell a két ünnep közt is. Frankó. Kép
Igazából szeretem amit csinálok, de most sok egy kicsit.
A háziorvosom egy tündér, felajánlotta, hogy stimu alatt is kiír, ha pihenni szeretnék. Hááát nem tudom, lehet, hogy kihasználom a dolgot januárban...

Fáradt Mka
Vendég

Sziasztok!
Egy ideje olvasgatlak titeket, és szeretnék kérdezni néhány dolgot, hátha tudtok választ adni.
Néhány napja derült ki, hogy az egyik petevezetőm teljesen el van záródva, a másik majdnem teljesen. Az orvos lombikot javasolt. Közületek van, akinek ez a problémája? Ahogy olvasgattam, azt láttam, hogy nálatok leginkább a férjjel van probléma.
Nálam röntgenes átjárhatóságit csináltak. Ez ugyanaz, mint a hiszteroszkópia?
Bocs, ha buta kérdés, de nem nagyon vagyok jártas a dologban!
Előre is köszi, ha valaki válaszol!
Andi
andi999

Andi999!
A barátnőmnek ugyanez a problémája, így nem sok esélye volt a spontán babára. Csináltak nála néhány inszemet, eredménytelenül. Aztán az első lombiknál 2 beültetett embrióból két gyönyörű babájuk született.
cjud

Edina Kép
Várlak a jóhírekkel!
Tessék a pontos hcg szintet is megírni, hogy tudjuk, hányan vagytok :-)
Puszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,

Farkaskoma visszatért a szigerországból.

Minden rendben, csak este kicsit fáradt és éhes voltam ezért elnézést a kirohanásért Seszi ez neked dzól. de ha éhes vagyok ideges vagyok és onnantól nem tudom kontrollálni magam, feleősséget sem vállalok magamért.

Farkaskoma

Kép
farkasok

Sziasztok!

Csak bekukk, ne haragudjatok, nincs erőm visszaolvasni - kicsit magamba zuhantam...
Szerdán (Et9) valami belső sugallatra teszteltem.felébredtem, és úgy éreztem kell! Nagyon haloványan, de 2 csíkot láttunk. Ma ismét újabb két teszt, tökéletesen negatív eredménnyel... Hétfőn kell mennem vérvételre, de nehéz reménykedni... Úgy gondolom, ha a szerdai csík "valódi" volt, most is ott kéne lennie. Vagy közben megállt a dolog... Kép
Amúgy megvagyok, csak a hasam görcsöl nagyokat időnként. Eddig jó jelnek gondoltamKép

Dedina!
Remélem, te már boldog vagy!!! Kép

Limbi! Neked meg drukk holnapra! Kép
leona

Leona : óóó KépKépKép Nem is tudom mit mondjak.. Nem kaptál beültetés után Choragont, vagy más HCG tartalmú szurit ?? Bár a 9. napra ez biztosan kiürült volna.
Húú, kemény nagyon. De nem tudnál hamarabb elmenni a vérvételre ? Mégis az a legmegbízhatóbb és nem kéne a hétvégét végigaggódnod ! Drukkolok !!!

Farkasok : üdv. újra itthon Kép

Dedina : hol vagy már ?!

mniki

Lara!
Örülök, hogy látlak mosolyogni. Andor nagyon cuki abban a sapkában.
Vigyázzatok magatokra.

Timi
latimi

Andi999
Nekem ugyanez a bajom, mindkét petevezetőm el van záródva teljesen. (Laparaszkópiával derült ki) Így inszemre nem is volt szükség, azonnal a lombikkal kezdtünk. Az első sikertelen lombikon túl vagyok - sajnos nem tudták visszaültetni -, februárban lesz a következő
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

StellaKép
Hát mi még nem vettünk semmit, hogy őszinte legyek. Januártól lesz szabad a pálya Kép
Olyan érdekes olvasni, hogy megvettétek a kiságyaKAt Kép Szédület, tényleg még belegondolni is, hogy ikrek érkeznek Hozzátok! Kép
Igaz, még nem vettünk meg semmit, de már igencsak erősen nézegetünk mindenféléket mindenhol Kép Szóval januártól már csak a pénz kell hozzá Kép

Leona: jajajajjaj..... azért én még picit reménykedhetek?

LaraKép
Gyönyörűek vagytok ezen a képen, elnézegettem egy ideig, köszönjük! Kép

Puszi

Unique
24+1

KépKép
unique

Cjud,
köszi a választ, ez bíztató!
Zsuzsi,
neked miért laparoszkópiát csináltak? Vagy volt előtte ez a röntgenes átjárhatósági is?
Andi
andi999

Lara!
Nagyon szépek vagytok a fiaddal, sokat gondolok rátok.
Edina!
Remélem ünnepelsz! Még benézek miattad.
Farkaskom, te megetted a Farkasmamát? Jöhetne,néha boldogítani Kép.
Unique!
Én úgy szerteném, ha február végére kész lenne a babaszoba. Én is nézegetésben vagyok, néhány babaruhán kívül (elcsábultam) még nem vettünk semmit. a páromat ismerve, egyszerre le fogja tudni a naygját, az apróságokat pedig én fogom intézni. Bababútorokban nem találok olyat, ami igazán tetszik, de még van időm.
Andi999!
Ha van időd olvasgass vissza, sokat segíthet. Nekem is (eredettől)elzáródott mindkét petevezetőm, túl vagyok 2 lombikon, amik valamiért nem sikerültek, aztán lapar és hisztero műtét után 5 hónappal ajándékba kaptam a Jóistentől egy babát a pocimbaKép Csodák vannak!!!!

Lányok, ma vagyunk 5 hónaposak! Ma már picit jobban éreztem, de nagyon kis finomakat, mondhatni nőieseket bök a kiscsaj.
puszi mindenkinek
reno
20+0
renoka

Edina!
????????????????????
Remélem nem csinálod végig velünk azt amit a punkciónál, hogy napokig nem jelentkezel mert más dolgod van. Lerágjuk itt a tíz körmünket is...Kép

Borsókás!
Ez egy nagyon jó kérdés, hogy az andrológusok miért húzzák az ember idejét, nem tudom. Pedig elég sok meddőségi központból ismerek emberket, de még egyik helyen sem hallottam sajnos, hogy a pasik gondján lehetne segíteni. Kép
Azért ez is milyen furcsa ha nekünk nincs peteérésünk tudnak csinálni nem a pasikon meg miért nem tudnak segíteni?????

Viki!
Örülök, hogy minden rendben. Akkor előre az új évre! Kép

Leona!
Nem szabad idő előtt tesztelni. Kép
Ne add fel addig amíg nem mondja a vérből is azt a doki addi van remény!!!!

Fanni!
Mi volt a vérvételen?

Orsi!
Egész nap drukkoltam a vizsgához remélem sikerült!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Dedina : Én is miattad néztem be, várunk nagyon..

Lara : szépek vagytok a fiaddal !

Egyébként már itthonról írok, műxik a net (bár a mh-hez képest lassú.. )

mniki

Szia Leona!

Miért nem hívod fel a Kaálit hogy jönnél te is szombaton vérvételre?Milyen tesztet használtál?Tudod nem mindegyik jó!

Edina????????
limbi

RenoKép
Milyen bababútorban gondolkodsz? Milyen tetszene?
Nálunk is valami hasonló lesz: a férjem szerint miért olyan nagy dolog, vezsünk a picinek egy ágyat meg egy pelenkázót aztán annyi. Már jöhet is. Na persze Kép Kép
Az 5 hónapot ugye nem úgy számolod, hogy 20/4=5?? Csak mert én az elején így számoltam, és kijött, hogy 10 hónap a terhesség (40/4=10). Majd rájöttem szép lassan, hogy nem minden hónap 4 hetes, így ez csalóka Kép
Úgyhogy én most a 6. hónap közepe fele szágoldok, ami dec 15-én lesz Kép

Edina??????????????????

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Edina? Szeretnék örömködni...

Zsebi, tudom én, hogy nem szabad előbb tesztelni, persze Kép Rossz voltam, meg is lett a bünti.

Niki, Limbi!
Én is gondoltam, hogy holnap mégis elmegyek. Legfeljebb erőszakoskodom kicsit. Alszom rá egyet.

Lara - édes a fotó!
leona

Leona!
Úgy tudom elvileg a 12. naptól lehet menni vérvételre az egy dolgog, hgoy nem örülnek neki, de ezzel most ne foglalkozz.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok csajok,

Unique,
Igenis a terhesség 40 hét azaz 10 hónap,de mivel mindig a betöltött hónapokat (vagy heteket) számoljuk, ezért van a szülés előtti kismama a 9. hónapban - mondta az én nőgyógyászom. Abban igazad van, hogy a terhességi hónapok nem teljesen azonosak a naptári hónappal, viszont szerintem egyszerűbb csak annyit mondani, hogy az ember az ötödik hónapban van pl. a 20-24 hét között.....
Egyébként mi sem vettünk még semmit, nálunk is a jövő évben indul az akció Kép Azért már én is művelődtem Kép

Stella,
Azért reméljük még legalább január végéig nem kell kórházba menned, nem ? Az egyik kolleganőm családjában is lombikos ikrek születtek múlt hét végén, igaz csak a 34. hétben voltak, de mindketten pont megütötték a 2kg-os határt és nagyon jól vannak Kép

Renoka,
Ezért is jobb ha elfoglaljuk magunkat és nem figyeljük percre pontosan hogy mikor is mozog.... bár nekem frankón minden étkezés után jelez, az ugye pedig nem fordulhat elő hogy én egy fél napig ne egyek KépKépKép Nekem is nagyon finomak(nem kellemetlenek) a mozgások....de szerintem ez még változni fog Kép

Wish,
Jó hogy jelentkeztél! Ezek szerint élvezed az életet KépKépKép Hogy tudtál ennyi szabit kivenni ? Most kicsit irigyellek KépKép Nekem is kezd sok lenni a munkaKép

Norka,
Hát tényleg nem könnyű a döntés, de szerintem jó ha belevágsz Kép Hidd el, a végén nem fog már érdekelni, ha nem lesz helyettesítésed KépKépSzerintem azért ilyen mindenkivel megesett az iskolában, és mind túléltük Kép Üdv a második trimeszterben KépKépÉlvezni fogod Kép

Lara,
Nagyon drága ez a kép, olyan boldogok vagytok KépKépKép Jó hogy legalább a karácsonyotok nem rontják el, bár a január 3 elég közel van. Nagyon drukkolok hogy jól menjen minden !!

Leona,
Kicsit korai volt ez a 9, napi teszt !! Talán még a holnapi vérvétel is az lesz, de mostmár inkább menj el, hogy biztosat tudj Kép

Limbi, Edina,
Drukkok még mindig mennek ezerrel KépKépKépKépKép

Andi,
Nekem is úgy végződött az átjárhatósági (UH-val, nem a röntgenes) hogy mindkét vezetőm el van záródva. Utána laparoszkópiával megműtöttek, és akkor úgy tűnt hogy rendben vannak, vagyis átjárhatóvá tették őket. Ennek ellenére csak lombikkal sikerült, szóval sosem derült ki igazán hogy most átjárható vagyok-e vagy nem....Tehát ha ez a helyzet, attól még a lombik simán sikerülhet, nem biztos hogy érdemes a laparral kínlódni.

Nekem meg sajnos ma volt egy jó kis délutánom. Az új főnökünk egy szuper új struktúrát talált ki, miszerint most mindenkinek újra meg kell pályáznia az összes állást !!!! Interjúk december 19/20-án Londonban... Ennél jobb karácsonyt nem is tudtam volna elképzelni, pont ez hiányzottKép De nincs mit tennem, ha vissza akarok jönni, akkor kénytelen vagyok végig bohóckodni ezt a pár hetet még....Mennyivel jobban jártam volna ha már rég kiíratom magam betegállományba...Most rághatom magam a következő 10 napban....na jó, azért nem viszem túlzásba, de mégsem jó érzés...

Kiszta
21+6

Kép

KépKép
kriszta71

KrisztaKép
Még most is kiiaradhatod magad betegállományba. Egy kisamam bármikor rosszabbul lehet...
Én egyébként fizetésnékülin vagyok, másképp nekem sem lenne ennyi szabadságom.

EdinaKép
Remélem holnap már jelentkezel.

Mi meghánytuk-vetettük az érveket és ellenérveket és végül úgy döntöttünk más orvosok véleményét is kikérve, hogy nem lesz most hiszteroszkópia. Ha esetleg a januári lombik sem sikerül, akkor utánna valószínűleg igen.

Wish

wish

Kukurikúúúúúúúú, jó reggelt!

Edina?

Na, felhívtam a Kaálit, finoman leráztak, sok munka van, nem valószínű, hogy ma meglenne az eredmény... - nem tipródom, megyek hétfőn és kész. Addig még kicsit reménykedhetek Kép

Limbi! jajj, drukkolok nagyon!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kismamik! PIHI Kép!

Wish!
Nekem is felvetette K. doki a lapar+hisztero párost, de nem. (Páromnál a gond) Esetleg a 3-4 lombik között - ami persze nem jön el Kép
leona

Kriszta Kép
ugye azt azért tudod, hogy munkajogilag ezt veled, mint kismamával nem igazán tehetik meg. Mert kötelesek az eredeti pozíciódba visszatenni, vagy hasonló munkakörbe.
tudom, jobb a békesség, csak gondoltam azért leírom.

Csajok Kép
vizsgázni megyek megint Kép tegnap megjött Kép de a fiúk legalább már velem vannak Kép Kép Kép
a decemberi így ugrott, mert akárhogy is számolok a transzfer dec. 26-27 körülre esne, amikor nem vagyunk Pesten.
Hétfőn megyek azért vérvételre, meg majd szerintem egy 11-12. napi UHra is... de inkább januárban lesz az akció.

I.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt !

Edina úgy tűnik nagyon nem akarsz jönni, remélem ennek nem olyan oka van, amit utálni fogunk Kép
Bárhogyis van, vigyázz magadra és jelentkezz !

Orsi : óóó, hát ezek nem túl jó hírek.Kép Viszont így a decembered nem lesz annyira bolondok háza, talán kicsit nyugisabban tudsz majd a fagyibabákra koncentrálni.

Leona : úgy tudom ma valami év végi megbeszélés van a Kaáliban, szval lehet emiatt "ráztak" le.
Csináltál ma tesztet ?

Na, megyek, mert leég az ebédem...

mniki

Sziasztok Lányok Kép

423 HCG-ém,szóval sikerült Kép23-án kell mennem ultrahangra Kép
Kellemes hétvégét mindenkinek Kép
limbi

Sziasztok Lányok!

Hát nincsenek jó híreim.Végülis nem sikerült!Sajnos!
Az igazság az,hogy megtapadt el is indult, csak sajnos elhalt. Így most várom hogy megjöjjön és a menstruációval távozzon az én kis drágaságom. Viszont ha nem jön meg 3-4 napon belül, akkor műtéttel kell befejezni.Nagyon nem szeretném!Kép

Márciúsban megyünk majd a fagyikért, remélemakkor már sikerülni fog.

Nagyon szomorúak vagyunk,tegnap végig bőgtük a 3órás hazafele utat.Ma már jobban vagyunk,csak hát a tudat, hogy ott voltés mégis meggondolta magát.
Az elmúlt napban többször megkérdeztemmagamtól, hogy miért.Hisz semmit nemakarok az élettől.Se kariert, se pénzt, se szép autót, se nagy házat, semmit csak gyereket.Csak ezért élek!És még sem akart velünk maradni.
Majd gondolom napokkal,hetekkel később jobb lesz.
Tudom, hogy orvosi szempontból ez egész jó eredmény, hogy elsőre megtapadt, csak hát még sem fog megszületni........Kép

Edina
dedina

Leona nem téged láttalak akkor ma reggel?Ma is teszteltél?

Edina???????????
limbi

Edina Kép

Sajnálom...a többit tudod!
limbi

Limbi Kép
gratulálok!!! Ez hányadik napi eredmény?

Edina Kép
sajnálom Kép

Niki Kép
úgy gondoltam volna, hogy most az ünnepek alatt bizti nem görcsöltem volna a dolgon, így jobb lett volna talán... de persze lehet, hogy nem Kép
no, mind1, UH azért lesz, és meglátjuk, ténylegesen hogyan jönne ki a dolog, de én nem sok esélyt adok neki.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya Kép

12-dik nap KépGratulálok a két gyönyörű fiadhoz,ugye te vagy az Orsi a másik topikból?
limbi

Limbi!
Ez szupi hírek. Gratula.

Végeztünk a tanfolyammal. Megkaptuk a tanusítványt, hogy öri szülők vagyunk / leszünk.

Most már csak a határozatra várunk, és akkor beadhatjuk a gólyahírhez a papírjainkat.

Timi
latimi

Limbi Kép
huhh másikból? honnan? minden lehet Kép
12. nap... készítsd a gatyád, mert akkor azért jó esélyes van a kettős fogatra Kép
Nagyon drukkolok az UHig Kép meg persze utána is.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta!
Kép Hát ez nem hangzik túl jól, de ügyi vagy és meg tudod csinálni. Aztán szerintem ha siekrül minden menj betegácsiba aztán mindenki kezdjen magával amit akar!!!!!!!!!!!!!!!

Wish!
Akkor azt mondom előre az ikrekért!!!!!!Kép

Orsi!
Akkor januárban lesz az akció. Sajnálom a vizsgádat. Kép

Limbi!
Szuper! Nagyon gratulálok. Neked ez a második lombik volt? És milyen szupi ajándék lesz a fa alatt az uh kép.
Kép

Timi!
Gratulálok akkor hogy megint felléptetek egy lépcsőfokot a szülővé válás terén.

Drága Edina!Kép
A végére hagytalak mert a szívem szakad meg. El tudom képezlni hogy mennyire nehéz ezt elviselni, mert sajnos én is átéltem már ezt háromszor. De bámilyen nehéz és bármilyen kilátástalan menni kell tovább, mert az élet valamiért nekünk ezt a kemény utat szabta ki. Kívánom hogy minél előbb előre tudjál nézni és minél előbb sikerüljön az álmotok.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Icsilya Kép

Nem a CsaládiNetről?Lehet hogy tévedek KépNeked is elsőre sikerült,vagy nem?
limbi

Zsebi Kép

Nekem ez volt az első KépMár alig várom az ultrahangot KépAzért maradok ám veletek is és hajrá midenki előre a zebrásodás felé Kép

LeonaKép

Hogy vagy?
limbi

Limbi Kép
de ott VKOrsi néven "futok". elsőre sikerült nekünk is szerencsére. Most meg bízom a kis fagyasztott fészekaljban Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép

Minden elismerésem a tiéd Kép

Ott is követem az eseményeket és gyanús volt a dologKép
limbi

Edina!
Nem találok szavakat.
Nagyon sajnálom. A következő alkalommal majd veletek marad a babóca.

Timi
latimi

Kriszta,
köszönöm a választ! Gondolkodtunk, hogy menjek-e műtétre, de ezek szerint nálad nem az segített. Köszi, hogy megírtad, jó így másoktól konkrétumokat hallani.
Andi
andi999

Szia Limbi!

Éljen, éljen, hurrrrrrrrááááááááá!!!! Egész reggel görcsben volt az ujjam, úgy szorítottam!!! Jajj, nem is tudom, mit írjak! Jujj de jó!
Nem engem láttál, hétfőn megyek. Igyekszem addig még dédelgetni a reményt... nem teszteltem újra, nem akarok egy csííííííííkooot!!!!!!!!!!!!

Dedina!
Nem tudom, mit írhatnék, nehéz ilyenkor Kép Kép Kép
leona

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?