Sziasztok!
Nagyon belejöttetek az írogatásba
!Nem győzöm követni!
Timocska
tettem fel régebben egy tankönyvi
görbét,majd előkeresem neked.
.
Jó a "hőemelkedésed",ez már mutat vmit,csak maradjon is így,aztán mehet tovább
!
Bali
Jókat kuncogtam a történeten
.Igazán ari!Én sem vettem észre először,hogy a párom odavan értem.Meg voltam győződve róla,hogy én hódítottam meg,aztán a fenét..
!
Na de ha hamarabb alszotok le,mint a gyermek,akkor előbb ébredtek,nem?
No és egyébként ő hogy viseli a másik "apukát"????
Nyák:nem bizti,hogy béna vagy.Az első szülésem előtt nekem sem volt egyértelmű,viszont szülés utána,mint beindult újra a rendszer,teljesen egyértelmű lett,mikor milyen
...
Junko
Tényleg szuper sokat írtál
!A Naptevékenység vmi mágneses vihart okoz,ami miatt sokan nem tudnak jól aludni.A felnőttek sem.Nekem sokan panaszkodtak,hogy aznap éjjel alig aludtak..
Az enyémgyerek szintén és feltűnően hisztis volt
!
Miylen gyogyit akar adni a dokinéni?Peteérés serkentőt?De ha egyszer van peteérés,akkor minek?
Én azért drukkolok,3-4 hónap alatt simán menni fog
!
Kriszta
Örülök,hogy jobban vagy már.Azért az öblögetéssel is vigyázz, a nőgyógyászok(legalább is errefelé
) sem szeretik,mert az is tönkreteheti a flórát.Viszont van vmi cucc rá,de most nem jut eszembe...
Na,majd ha eszembe jut,akkor majd megírom...
Zsóka
Én teljesen megértem,hogy dokit váltasz.Én tudom,hogy szülés után pár nappal sem emlékezett rám a doki,bár én ennek anno és most is örültem,mert ez azt jelentette,hogy semmi gond nem volt
.De ha kivizsgálásra mész ilyen komoly ügyben,elég gáz,ha semmit nem jegyez fel...
Szóval irány az új doki!A mensi miatt
,de azért hajrá!!!
Ildi
Forró víz
..na igen,sajna atestmeleg és az ennél melegebbek nem tesznek jót a hímivarsejtek érésének..
Szóval a szaunát is mellőzzétek!
Meg a szoros alsó és felsőruházatot
...(na,már megint okoskodok
)
De nagyon örülök,hogy ennyire belejött ő is!!!!
Szt jók az eredményeid,az 5mm-s nyh is jó,volt itt olyan csajszi,akinek 6 mm-rel volt beültetés(ha jól emlékszem) és ikreket vár.
Tontica
Remélem,tesódéknál minden jóra fordul...ha ennyivel idősebb a barátja,akkor talán tényleg nem a legjobb jelölt..
Az én párom is volt már nős,így nálunk szerencsére nem volt kérdés,hogy jöhet a babó
...Na,ez nem lett egyértelmű,de a lényeg,hogy mi tudtuk,hogy életünk végéig együtt szeretnénk lenni és sok-sok babát szeretnénk..eddig kettőnél tartunk
....
Sajnálom a párodata gyermekei miatt
.Egy szülőnek biztosan ez lehet a legszörnyűbb..
Egyik ismerősünknél ugyanez a helyzet.Bár ott mennek a gyerekek,de szinte csak muszájból..
Az anyjuk teljesen az apjuk ellen neveli őket,pedig semmi oka rá..
Ez a legangyobb marhaság,amit egy szülő el tud követni a gyerekei ellen..
Talaán később nem köszönik meg neki...
Manka
HAjrá,nem olyan vészes az a görbe,szt lesz vmi!
Na most megyek,mert a csaj panaszkodik
!
Puszi,Anyapoc