Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon belejöttetek az írogatásbaKép!Nem győzöm követni!

Timocska

tettem fel régebben egy tankönyviKép görbét,majd előkeresem neked.Kép.
Jó a "hőemelkedésed",ez már mutat vmit,csak maradjon is így,aztán mehet továbbKép!

Bali

Jókat kuncogtam a történetenKép.Igazán ari!Én sem vettem észre először,hogy a párom odavan értem.Meg voltam győződve róla,hogy én hódítottam meg,aztán a fenét..KépKép!
Na de ha hamarabb alszotok le,mint a gyermek,akkor előbb ébredtek,nem?Kép
No és egyébként ő hogy viseli a másik "apukát"????
Nyák:nem bizti,hogy béna vagy.Az első szülésem előtt nekem sem volt egyértelmű,viszont szülés utána,mint beindult újra a rendszer,teljesen egyértelmű lett,mikor milyenKépKép...

Junko

Tényleg szuper sokat írtálKép!A Naptevékenység vmi mágneses vihart okoz,ami miatt sokan nem tudnak jól aludni.A felnőttek sem.Nekem sokan panaszkodtak,hogy aznap éjjel alig aludtak..KépAz enyémgyerek szintén és feltűnően hisztis voltKép!
Miylen gyogyit akar adni a dokinéni?Peteérés serkentőt?De ha egyszer van peteérés,akkor minek?KépÉn azért drukkolok,3-4 hónap alatt simán menni fogKép!

Kriszta

Örülök,hogy jobban vagy már.Azért az öblögetéssel is vigyázz, a nőgyógyászok(legalább is errefeléKép) sem szeretik,mert az is tönkreteheti a flórát.Viszont van vmi cucc rá,de most nem jut eszembe...KépNa,majd ha eszembe jut,akkor majd megírom...

Zsóka

Én teljesen megértem,hogy dokit váltasz.Én tudom,hogy szülés után pár nappal sem emlékezett rám a doki,bár én ennek anno és most is örültem,mert ez azt jelentette,hogy semmi gond nem voltKép.De ha kivizsgálásra mész ilyen komoly ügyben,elég gáz,ha semmit nem jegyez fel...KépSzóval irány az új doki!A mensi miattKép,de azért hajrá!!!

Ildi

Forró vízKép..na igen,sajna atestmeleg és az ennél melegebbek nem tesznek jót a hímivarsejtek érésének..KépSzóval a szaunát is mellőzzétek!KépMeg a szoros alsó és felsőruházatotKép...(na,már megint okoskodokKép)
De nagyon örülök,hogy ennyire belejött ő is!!!!Kép
Szt jók az eredményeid,az 5mm-s nyh is jó,volt itt olyan csajszi,akinek 6 mm-rel volt beültetés(ha jól emlékszem) és ikreket vár.

Tontica

Remélem,tesódéknál minden jóra fordul...ha ennyivel idősebb a barátja,akkor talán tényleg nem a legjobb jelölt..Kép
Az én párom is volt már nős,így nálunk szerencsére nem volt kérdés,hogy jöhet a babóKép...Na,ez nem lett egyértelmű,de a lényeg,hogy mi tudtuk,hogy életünk végéig együtt szeretnénk lenni és sok-sok babát szeretnénk..eddig kettőnél tartunkKép....
Sajnálom a párodata gyermekei miattKép.Egy szülőnek biztosan ez lehet a legszörnyűbb..KépEgyik ismerősünknél ugyanez a helyzet.Bár ott mennek a gyerekek,de szinte csak muszájból..KépAz anyjuk teljesen az apjuk ellen neveli őket,pedig semmi oka rá..KépEz a legangyobb marhaság,amit egy szülő el tud követni a gyerekei ellen..KépTalaán később nem köszönik meg neki...

Manka

HAjrá,nem olyan vészes az a görbe,szt lesz vmi!

Na most megyek,mert a csaj panaszkodikKép!

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Most beszeltem a hugommal, hatalmas unokaocsem/hugom mar 11 mm. Kép
5 hetes kb. ami 3 hetes magzatot jelent ha jol tudom.
Minden ok, barat mar nyugisabb, nem beszel abortuszrol es allitolag mosolyogva nezte az ultrahangfelvetelt. Kép
Most beszeltem vele es gratulaltam neki. Kép
En nem hiszem, hogy nagy a korkulonbseg, 5 es fel ev szerintem normalis.
Nem is merem leiirni mennyi van koztem es a parom kozt mert nehanyan elszornyukodnenek ebben a topikban. Kép
Anyapoc: parom draga ex-je es meg dragabb szulei beszeltek az apjuk ellen a gyerekeket, all. meg meg is lettek fenyegetve, hogy irtozatosan kikapnak ha az apjukkal mennek. Kép
Mennyi esze lehet az ilyen nonek? Miert akar valaki rosszat a sajat gyerekenek hisz mindenkinek szuksege van az apjara is.

Bali, Timocska: Kép

Azt mondjak a legszebb szerelmek a baratsagokbol fonodnak. Olyan jo erzes amikor valaki oda van ertunk, nem?!

Okr: Kép

Most valahogy en sem ellenkezek papaval amikor "gumizik" mert en edes draga fiam atvaltozott egy kis szornyetegge aki nem hagyja reggel pihenni anyukajat. Miert kelnek a gyerekek kora hajnalban? Kép

Tlidi: Kép

Ime a minta erteku gorbem ami szepen megy lefele marcsak azert is mert eppen nem akarunk babat ahogy elhatarozzuk magunkat tutti elromlik az en szabajos peteeresem is. Kép
Kép
Amugy en annak idejen majusban hagytam abba a fogigatlot es minden taktikat beveve is csak decemberben fogant meg babonk.
Fo a turelem! Kép

Zsazsoka: Kép
Ha mar valaki ennyi penzt kiad egy jo dokira akkor az tenyleg legyen jo minden szempontbol. Keress masikat annyi van beloluk mint a nyu. Kép

Junko: Kép
Vervetel eredmeny? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Szióka!
Na ha már mindenki elmeséli a sztoriát,megpróbálom én is,röviden.
A férjemmel egy munkahaelyen dolgoztunk-/dolgozunk ,majd ha visszamegyek-.Kb. Másfél évnyi udvarlása után "beadtam a derekem".És milyen jól tettemKép
Van ennek egy hosszabb változata is,de attól tekintsünk most el!Kép

Timocska
Miért nem tudod feltenni a görbédet?Segítek szívesen,csak írd meg,mi a probléma.
Az emelkedés nagyon jóóóó!!!Lehet p.é.-is simán.Ha hosszú a ciklusod biztosan az.Kép

Anyapoc
Sok-sok baba!!KépDrukkolok!!!!Mikor jön a harmadik csemete???
Az öblögetőmön az van írva,visszaállítja a természetes hüvelyflórát,és különösen ajánlott antibiotikumos kezelés mellett.
Egyenlőre még nem használtam,mert tamponoztam eddigKép

Ma jó nagyot zuhant a hőm,pedig később mértem,mint szoktam.Igaz nem aludtunk vmi sokat éjszaka
Kép

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok! Kép

Kriszta, Junko, köszi az érdeklődést!

Tegnap csöppent egy pirosat a klotyóba... tudtam, hogy esélytelen az a hónap, de mégis csalódott vagyok kicsit(?)
A cicim még nem kezdett leereszteni, a hő 36,9.
Amig nem önt el, bizakodom... normális vagyok én -egy ilyen hóttesélytelen ciklusban? Kép

angel37

Angyal
Mindig a hóttesélytelen ciklusokból szokott lenni a csoda!!Kép
Ha jól emlékszem barnázás nálad 1-2 nap szokott lenni max,ugye?
Akkor,ha nem lesz .....(ki se mondjuk,mi),tesztelsz szombaton?

KépKép

KépKép
okr

Kriszta Kép
1-2 nap, de előfordult már 3 is, meg 0 is Kép

Leghamarabb hétfőn mernék tesztelni, de úgyse fog sor kerülni rá...

de köszi a biztatást! Kép

angel37

Sziasztok!
Ma tök depis vagyok! Csütörtök (ma), péntek szabi! Elindultam délelőtt, hogy elkezdem a karácsonyi vásárolgatást, mikor 10-kor hív a főnököm, hogy azonnal menjek be dolgozni, különben megáll az élet! Úgyhogy lőttek a szabadságnak, holnap is mennem kell! Kegyetlen az élet, mindig a kicsit bántják!
Mikor meg hazajöttem, telefonált az egyik barátnőm, hogy 7 hetes terhessége ment el! Pedig ők már annyira szeretnének babát!!! Ez volt a második vetélése...
Remélem nektek legalább szép napotok volt!
Mutatom a görbém.Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!
Kriszti küldtem mailt!
Vendég

Timocska
SajnálomKép
Szabiról engem is hívtak már be,úgy hogy azonnal menjek!!Én épp fodrászhoz készültem.Máskor meg utazni akartam,de mondjuk akkor nem mentem be végül,már útra kész voltam,és a retúr jegy a kezemben.Kép
Ez olyan egy szemét dolog,hogy égbe kiált!!!

Sajnálom a barátnődet isKépDe biztos vagyok benne,sikerül hamarosan neki.

A görbéd szuperKépÉn úgy látom a 16-18 cn napok voltak a nyerőkKépRemélem akcióztatok akkoriban,mert szeretnék már egy 2 csíkos tesztfotót látni!!!KépKép

Ildi
Sipirc az ágyikóba!KépEgyébiránt köszike,válaszoltam is már rá.Kép

Angyal
Én azért reménykedem.Drukkjaim mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++

KépKép

KépKép
okr

Timocska!

Szerintem is nagyon ígéretes görbéd van! Kép ...és a tengapi napod miatt nem igazán irigyellek. DE! Itt a hét vége!

Angel!

Én is bizakodom veled!!Kép Az én esélytelen akcióm 7 éves lesz februárbanKép

Kriszta!

Láthatóan nem vagy már kezdő a témában... Kérlek, áruld el mi a fene történik a görbémmel ebben a hónapban? Kép
Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Ja... persze bárki más is elárulhatja!

mindjárt karácsony! Hogy fog nekem gyereket csinálni a Drága? Kép

Livi

bali78

SZiasztok!Kép

A helyzet velem u.az, mint tegnap: pici piros csöppenés tegnap este, 36,9-es hő. De úgyis megjön ma vagy holnap. Csak 9. és 17. napon tudtunk együtt lenni, az meg nekem nem igazán esélyes.

Kriszta, Bali,
köszi a azért a drukkokat! Kép

Bali,
érdekes a görbéd, nehezen tudnám megmondani, hogy volt-e péd, és ha volt, mikor...

régóta méred magad? milyen a többi görbéd? vagy ez az első ciklus? milyenek a ciklusaid?
nem egy digitális cucc mér ilyesmiket?

bocs a sok hülye kérdésért...Kép

angel37

Halihó!!!

Bali
Talán a 11.nap esélyes,hogy p.é. volt.Persze lehet,hogy még csak mostanság várható.
Emlékszem,már tettél fel egy görbét,de most nem találom.Rakd már fel újra,légyszi,és összehasonlítjuk a kettőtKép

Angyal
Pedig a 17.napi jól hangzik.Kép
Mikor volt p.é.-d?Tudom,hogy nem szeretsz ide görbéket felrakni,de esetleg tehetnél most egy kivételt.Kép
Jobban átlátnánk a dolgot.

Nálam:
Sajna fél napos sznet után,újra barnázom.Már magas sem értem,mi van velem?!
Ha az első napi barnázást nem számítom,már 8. napja van megKép
Görbét most nem teszek,mert nincs rajta semmi különös változás,a tegnapihoz képestKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,

12 nap körül szokott lenni a pé-m! Kép

Nincs ilyen fertilitis v. hasonló görbém, csak írtam az értékeket, és pont ez a hó nagyon hülye is volt.

Viszont az előbb megkérdeztem a második hormonvizsgálat eredményét, és már korántsem vagyok megelégedve Kép Korai volt az öröm Kép

angel37

Angyal(ka)!

...így kedvesebb Kép. 3. hónapja mérem magam, digitális cuccal. Az előző görbémet mindjárt felrakom. A ciklusaim kellemes, rendszeres 29-30 naposak... Semmi különös.

Okr!

Hááát itt az előző... Erre mondtad, hogy nem vagok valami forróvérűKépKép

Livi

bali78

Angyal
Mi a gond?Nem lettek jók az eredmények?Kép

KépKép

KépKép
okr

Angyal(ka)!

...így kedvesebb Kép. 3. hónapja mérem magam, digitális cuccal. Az előző görbémet mindjárt felrakom. A ciklusaim kellemes, rendszeres 29-30 naposak... Semmi különös.

Okr!

Hááát itt az előző... Erre mondtad, hogy nem vagok valami forróvérűKépKép

Livi

bali78

Angyal!

Szóval, mit mondtak a hormonjaidról?

bocsi, hogy itt bénázom....

Livi

bali78

Bali
Igen,nagyon a 11.nap látszik nyerőnek.
Mondjuk még lehet akár az is,hogy ma vagy holnap lesz.KépEgy akciót iktassatok be,a biztonság kedvéértKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
ez egy db progi érték volt. A nő szerint, akivel most beszéltem, magas!!! Kép

Pé után 7. napi vizsgálatra találtam referenciaértékeket, aszerint jó volt (ez volt az előző eredmény). Ez most pár nappal későbbi érték...

Bali Kép
arra voltam kiíváncsi, hogy hasonlók voltak-e az előző görbéid! Kép

angel37

Bali,
Ez az előző görbe jó! Kép

angel37

Angyal
Szóval akkor,hogy is van?
Hányadik cn-n voltál először,és hanyadikon másodszor? 19-és 21 cn?
Egyébként,ha magas a progi szint,akkor az babától is lehet.
Meg is nézem a nőgyógy könyv mit ír róla.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!

Junkó! Köszönöm a biztatást, én is így gonoltam, az akció időzítését. Sztm jó az a 36.8-as hő, főleg a 19. napon. Nagyon ígéretes. Már nagyon várom a fejleményeket. Én is óckodom a gyógyszerektől,de majd olv. lejjebb, hogy nekem már most felírta. Végre írtál nekünk egy csomót.

Zsazsóka! Mi van veled??

Bali! MInden jó, ha a vége jó!Kép A történetedhez.
A görbéd: hát ez nekem elég érdekes, még nem is láttam ilyen nagy ugrándozásokat. Sajna fogalmam sincs, hogy mi lehet ez. De sztm meg kéne mutatnod egy orvosnak, az nézzen meg uh-val meg egy hormontükör is kéne. De lehet, egy orvos már simán a görbédre is mondana v.mit. Menj el sztm. Bár lehet, hogy te így működsz jól. Nem vagyunk egyformák.Szerintem még nem volt pé-d. Egy orvosi vizsgálatot mindenképp megér.

Timocska! Nagyon jó a görbéd!!! 16. napon volt pé-d. Vagy körülötte. Kár hogy még nem akcióztok célirányosan, már ott lehetne a zebra a fa alatt. Sztm ne várjatok. Nekem is azt mondta a doki, hogy rögtön fogi abbahagy után kellett volna próbálkozni akkor nem tartanánk itt. Sajnálom a barátnődet.Kép

Tontica! Óriási gratula a tesódnak. Örülök, hogy a párja is kezd beletőrődni a dolgokba. Le merem fogadni, hogy a végén már szégyellni fogja magát és majd el süllyendne amikor visszagondol, hogy milyen rondán viselkedett először. És egyre jobban imádni foja azt a kis mazsolát a pocijában. Neked meg tök jó a görbéd!!! Szuggeráld már át nekem!!!

Kriszti! Én kíváncsi vagyok a hosszabb sztorira is, ha lesz esetleg időd szívesen fogadom priviben. Kép. Romantikus sztorik annyira jóók! Ja és sztm jó lesz ez a hónapod. JÓk a hők.

Angel!!! Akkor most érted kell szorítani!! Szorít szorít szorít... Remélem bejön.

Anyapoc!! Olyan jó, hogy neked mindíg van biztató szavad az emberhez, akkor is amikor mi már nagyon kilátástalannag gondoljuk a dolgokat, te akkor is látod a fényt az alagút végén. Ha a magánéletedben is ilyen vagy az nagyon pozitív.

Edtike, hova tűnt?? Ilyen sok a dolga?!Kép

Nálam semmi extra nincs, én is úgy számoltam, hogy a 15mm után kb ma kell lennie pé-m nek. Hát a hő nem erről árulkodik. Tegnap a pg-m olyan egyértelműen negatív lett mint a szél. És csináltam lh-t is, hát az is neg. lett igaz volt teszcsík de korántsem olyan erős mint a másik. Úgyh. ma nem lesz pé-m az tuti. Ha meg később lesz az már lehet, hogy kóros és így arra is kisebb az esély. A köv. hónapra kaptam Clostit, hát nem tudom, de sztm nem kéne bevennem, félek hogy esetleg több pete is beérik, ronda dolog,amit mondok, de több babára úgy érzem nem vagyok felkészülve. Nem is érdemlek meg egyet sem mi?? Ha ilyeneket írok. Kaptam teát ciklusrendezésre, nem akarom így közzétenni, hátha nem örülne neki a doki, de priviben szívesen megírom mindenkinek, akit érdekel.

Puszi Ildi
Kép
Vendég

Angel!

Húha!
Na ezekből egy hangot se értek, de majd Kriszta megnyugtat, remélhetőleg! Ha babótól is lehet, reméljük a legjobbakat! A görbéimmel kapcsolatban a lényeg, hogy még csak nem is hasonlítanak... Van még egy fél szeptemberim, ami megint csak teljesen más... Hmmm.

Okr!

Mivel a görbéimből semmire nem lehet előre következtetni, kénytelen lesz állandóan (na jó, csak 2 naponta) akciózni velem a drágám! ...így most azt hiszem, hagyom pihenni karácsonyigKép
Na jó..., nem azértKép! Igazságos háztartásvezetést szeretne! Érted? Nem egyenlőséget, "csak" igazságosságot! GondolhatodKép
Ilyenkor beiktatok némi sztájkot (nincs kaja, tiszta ruha, szex...), aztán minden rendbe jön...

Livi

bali78

Kriszta, azt nagyon megköszönném! Kép

Csakhogy igen ám de: itt az orvos válaszolban most láttam referenciaértékeket, aszerint inkább alacsonynak mondanám Kép

Az oviklubon, meg kb még 2 meddőségi lapon azt láttam a tablázatban, hogy pé után 7 nappal 10 fölött jó!
http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm

Az enyém 13.3 volt 19. napon, most hétfőn 22. napon 20.2. A mértékegységet most fejből nem tudom.

Na most mi van??? Kép

Tudom, a dokit kell kérdeznem, majd meg is teszem, de sztem hétfő lesz belőle leghamarabb.

Tlidi Kép köszi Kép
de én tényleg esélytelen vagyok ebben a ciklusban!

angel37

Ja! Én is szeretném a hosszabb változatot, Kriszti!

Livi

bali78

Én állat, már azt hittem, hogy hormonzavaros legalább nem vagyok... Kép Kép Kép

angel37

Angyal
Nem találtam meg a keresett cikket,de az tuit,hogy a progeszteron a sárgatesthormon.Ha ez megfelelő szinten van,volt ovuláció isKépEz önmagában is jó hír,nemde?
Tartósan magas szintje biztosítja a terhesség megmaradását.
szóval,ha magasabb,nem látok okot bánkódni!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Angel! Én úgy hallottam,hogy minden labornak saját normálértékei vannak. Ezt én sem értem hogy hogy lehet. Amúgy ez pillanatnyi állapot tehát lehet, hogy akkor épp magas volt de amúgy nem az.
Vendég

Köszi Kriszta Kép

Közben leírtam kicsit bővebben...Kép

angel37

Köszi Tlidi Kép

A magasat nem bánnám Kép, én is úgy vélem, hogy az lenne jó, de a nőci úgy mondta, mintha rosszat kellene sejtenem mögötte...

Most inkább attól tartok, hogy mégis alacsony! Ááááá, tiszta hülye vagyok! Kép Kép

angel37

Bocsi,hogy most nem írok mindenkinek,de a gyerek,már felfordította a lakástKép,és minden sz.rt megeszik,amit a földön talál.

A könyv szerint
Progi:ovuláció után,egészséges nőkben.
15-65 nmol/L
5-20ng/ml

Angyal,nálad az utóbbi mértékegységet használhatták,ha az asszisztenső azt mondta magasabb.Kép
No,lelépek,mert a gyerek itt nyűszizikKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta Kép
Juhéééjjj!Kép Igeeen!!!

Az én 13.3 értékem ng/ml!Kép Gondolom akkor a 20.2 is!Kép (közben előtúrtam a papírt...)

Igazából a mensi előtti pecsételgetés miatt erőltettem a hormonvizsgálatot, épp az alacsony progitól fostam! Na de hogy a felső határt döngetem!!!

angel37

Elnézést mindenkitől! Kép

Tudom, nem épeszű emberre utal, amit most művelek...Kép

angel37

Angel!
Na látod! Ezek szerint minden rendben!!! ...de pont olyan para-maca vagy, mint én Kép

Livi

bali78

Bali,
sajnos igen, para-maca vagyok (ez jó Kép)
ezek szerint te is? Kép
úgy be tudok parázni pillanatok alatt, hogy na... aztán legtöbbször kiderül, hogy vihar volt a biliben Kép

Azóta is a progin agyalok ám! Kép

angel37

Sziasztok LánykákKép!

Látom,örülni kellKép

Angel

Ha most a normál határérték felett vagy,akkor nem lehet itt vmi???Ha jól olvastam,még csak barnáztél,rendes mensi nem volt,ugyeKépDe örülök,hogy a hormonok rendben vannakKép!

Bali

Tényleg érdekes a görbédKép.Az előző tényleg elég egyértelmű,itt meg inkább szt a 18-19. nap az esélyes,legalább is az esést nézve.A kérdés,hogy felmegy-e és tartüsan fenn marad-e.Addig várni kéne,hogy ez kiderüljönKép.

Tontica

Hát gratulálunk a hatalmas unokaöccs/húg-hozKép.Szuper,hogy rendeződnek a vizsonyok és ez csak javulni fog,amint mocorogni kezd a baba és az UH-on is babafomrácskája leszKép.
Naaa,áruld el,mennyi idő van köztetek!!!Kép
Hát az ilyen ex-ek tényleg nem normálisakKép!Még jó,hogy nálunk nincs gyermek az előző házasságból,mert megbolondulnék..Kép

Timocska

FőnöködKép...Jellemző...Egyszer engem anyanap alatt akartak berángatni,még szerencse,hogy pont Pesten voltamKép!
VetélésKép...hát,gondolom megnézetik,mert azért ez már nem igazi...A másik milyen idősen ment el?Mert ennek sokszor lehet olyan oka,amiről sok orvos nem is tud,de most itt nem részletezem...
Nektek meg drukkKép!Szépen mész felfeléKép!

Kriszta

Hát,a 3.-kal várunk(ha lesz),hogy Apa is itthin legyen,mert így,két gyerekkel a 12 hónapból 7-et egyedül vagyok...Hármat már nem vállalokKép!
Részvétem a mensihez...KépJól elhúzod....

Ildi

Hát igyekszem mindenkibe önteni lelket,mert ugye én már kétszeresen is átéltem,amit itt páran még senki és nagyon szeretném,ha mindenki mielőbb elérné,.amit szeretneKép.
Szt tök normális,ha vki nem szeretne egyszerre több babát.Nekem sokszor az 1 is meghaladja az erőmet:9(legalább is adott pillanatban így érzemKép),nemhogy kető.Bár akiknek azonnal ikerkeik lesznek,azt mondják,nem tudják,milyen az így,így nem érzik megterhelőnek.De gondolom,ha mégis ide lyukadnátok ki,akkor sem lenne nagy gázKépKép...
Peteérésed biztosan van,hiszen volt egy óriás tüsződ,ezek szt az ovulációval lehet gond,ha tényleg nem lesz semmi.Azt kéne ellenőriztetned,hogy volt-e,vagyis hogy eltűnt-e a tüsző és lett-e belőle sárgatest...Mert akkor tuti megrepedt.A másik,amire én még gondolnék,hogy ha van is tüszőrepi,előfordul,hogy nincs benne petesejt...De szt ennek kicsi az esélye.Szóval folyamatosan kéne nyomonkövetni,hogy mi újság odebent.És a 15 mm még nem bizti,hogy nagy,szóval még van pár nap,addig meg nyugi.És bmikor lehet ovuláció,és nem kórosKép.Már bizti írtam pőárszor,hogy volt olyan ismerősöm,akinek közvetlenül mensi után volt...KépSzóval fel a fejjel!!!

Mindenkinek kitartás!

Pusza,Anyapoc

anyapoc

Anyapocó!!!!

De jó, hogy írtál. Az előző, hónapban a tüszőm gyönyörű és egészséges volt, akkor amikor látta a doki 20 mm-es volt, azt mondta, hogy 95% a a val. színűsége, hogy megrepedt a görbém alapján. Most ugye csak 15 mm-es volt szerdán. Csak annyit mondott, hogy vezető tüsző de nem mondta, h gyönörű lenne, gondolom azért mert nem látta benne még az érett petesejtet, de szerintem ez a 15mm nél még nem gond. Most utánanéztem és kb 1mm nő egy nap tehát én kb hétfő, kedd magasságába teszem az ov-ot. Az a 21. nap lesz és ha megjön ugye akkor +14nap, mert ez a múltkor is bejött és akkor 35 nap lesz a ciklusom, az szerintem hosszú. Lécci javíts ki ha valmit rosszul írtam. Köszke Ildi
Vendég

Ildi!
Ahogy Anyapoc mondja! Annak idején nekem is közvetlenül a mensi után volt... Majd még írok, csak mennem kell főzni!

Puszi mindenkinek!

Livi

bali78

SZia Anyapoc! Kép

Elvileg akár lehetne is vmi, gyakorlatilag sajnos nincs rá esély, action hiányában... Kép

A magas progiról tudsz valamit? Sehonnan se rémlik, hogy láttam volna róla bármit is...Kép
Ha nincs zebra, ez azért akkorsem kóros, ugye?

angel37

Anyapoc elment az ovibaKép

Kriszti látom Ada még mindíg aktív!! Képzeld láttam egy-két páfrányt. Legalább tudom, hogy néz ki.
Vendég

Ildi!!!
Az szuper!Mindjárt visszaolvasok.Kép

KépKép

KépKép
okr

Ildi
Hát ikreket már én sem kívánnék magamnak.Mondjuk,ha elsőre sikerült volna be,azt elfogadtam volna ,örömmelKép
Teljesen normális,ha te nem akarsz,mert hát elég nehéz lehet két picurral.
Nagyon remélem,ez a ciklus nyerő lesz,és nem kell semmiféle p.é. serkentő gyógyit szednedKép
Sztem a hődön is látszik,közeleg a nagy nap!!!!KépHajrá,hát!!!!!!!Kép

Angyal
Meginterjúvoltam a férjemet progi ügyben.Szte az,ha magasabb a progi,nem rossz.Nyugi!Kép

Bali
Mi jót főztél?
Ne hogy már karácsonyig várjatok az akcióval!Képejnye-bejnye.

Anyapoc
Érthető,hogy vártok még a babóval,ha apa távol van sokat.Mikorra várható,hogy többet lesztek együtt?Mert nagyon nehézlehet így.Leginkább lelkilegKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
köszi! Kép egyébként csak 0,2 tizeddel magasabb...
nem is tudtam, hogy nődoki a férjed! Kép vagy nem az? ne haragudj, ha már beszéltük, de nem rémlik Kép

Kellemes péntek estét Mindenkinek Kép, most csak épp beugrottam!

angel37

Angyal
Nem nődiki,dehogy!!!Sebész leszKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok lányok!

Kicsi szurkálást érzek a jobb petefészkemben... Megfáztam, vagy végre történik valami értelmes dolog is a testemben? Kép

Rántott húst rendeltek, káposztasalátával..

Livi

bali78

Bali
Kép
A mai akciót akkor ki ne hagyjátok!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!
Tényleg, nem írtad le a romantikus sztori hosszabb változatát! Péntek este van! Ez jár!

Livi

bali78

Sziasztok!

Megjöttünk,nagy séta volt az ovi utánKép!

Angel

Na,akkor választ kaptál a progiraKép.Konkrétan én sem tudok semmit,de tk a terhesség szempontjából nem lehet gond,ha sok.A lényeg,hogy elég legyen,mert ez tartja fenn a nyh-t.Ha csak több,annál jobbKép.Olyat tudnék okoskodni,ha pl egyszerre több tüsző reped meg,akkor több a sárgatest,ami több progit termel...Tehát pl. ikreknél magasabb lehet a progiszint.A 0,2 meg tűnik nagy mennyiségnek,szóval nomrális vagyKép és ami szupi,hogy nincs gond a hormonokkal!Kép

Kriszta

Tényleg,milyen doki a férjed?????Kép
Hát,pár évet tuti várunk,mire megint babázhatnékunk lesz,megnőnek a törpék.Egyébként még legalább 4-5 évet dolgozik kint.KépKépMost éppen itthon van 5 hónapot,aztán megy áprilisban megint.Lelkileg is elég nehéz,bár napi kapcsolatban vagyunk a neten és hetente járunk fel hozzá Pestre,amikor ott van,de azért néha jó egy kis pihiKép!
Hűűű,én is szerettem volna ikreket,bár a Kális haverom azt mondta,az én alkatommal maradjak egyszerre egy babánálKép!Pedig szupi lehet.Igaz, a páromat ijesztgettem vele,mert akkor min. 4 gyerekünk lenne,ugyanis mondtam,én legalább 3szor szeretnék terhes lenniKép...bár a mostani után lehet,hogy meggondolomKép!

Ildi

Csak nem a asrkon figyeltél?KépTényleg az oviba mentünkKép!(naná,3 után..Kép)
A ciklus hossza 24-45 napig normális,amennyire én emlékszem,szóval a 35 nap simán jó(nekem is ennyiKép).A nők többségének még véletlen sem 28 napos a ciklusa,ez csak egy átlag.Egyébként az okos könyvek is azt írják,hogy a ciklus vége előtt kb 16 nappal van ovuláció.Na,nálam akkor is pont félidőben voltKép!Szóval a ciklus hossza nem mérvadó a teherbeesést tekintve...Vagy Te miért látod problémának???
Hát kiváncsi vagyok, a hőd mit fog mutatniKépKép

Bali

Hogy volt ezzel a mensi utáni peteéréssel???KépKépMesélj!!!!

Na megyek fürdetni,Apa kimenős!Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Kriszta

Közben látom,mire készüla párodKép!Tényleg,sztori???

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?