Új privát üzeneted érkezett!

Edit Kép

Ezek szerint lehet, hogy nem csak képzelem, hogy látszik a hasam. Határozottan domborodik egy kicsit. Zétinél nekem is csak a 4. hónap végén kezdett látszani.
Én nem hajtok lányra, egyáltalán nem bánom, ha két fiam lesz. Ez csak a család vágya.Kép Én valamiért fiút érzek most is, és a topic boszorkánya, Cat is fiút mond.Kép

Zitus Kép Krissi Kép
Ti már nagyon a végén vagytok. Gondolok Rátok!

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

Szia AlenaKép Én sem bánnám ha két fiam lenne. Õk sosem fognak összeveszni. De két lány, sőt egy lány meg egy fiú felnőtt korukban esélyesek a civakodásra. Sajnos családi tapasztalat. Drukkolok az uh miatt.Kép

JovikaKép még egyszer gratu, az nlc-n is mindenki gratulált, nézz be azért néha oda is, várják a képeket Berciről, én az engedélyed nélkül nem mertem megmutatni. Nagy arc a kissrác!!!!!! Egy tünemény. Örülök, hogy van tejed, köszönjük a felajánlást, nagyon bízom benne, hogy nem lesz rá szükség!

VirágKép te kérdezted a nevet? Most már 99% hogy Zoárd Alexander lesz a fiatalúr!

Puszi nektek!
Krissi
39+0Kép
(Zitus, neked megtiltom, hogy beelőzz!!!!)Kép
shaloya

KrissiKép
Nem nagyon akarlak beelőzniKép, nekünk még legalább 13-áig ki kéne húznunk, mert Apa 12-én este jön haza Spanyolból!Kép
Amúgy hogy vagy, érzel már valamit????
Én már kezdek jósolgatni, meg kezd rózsaszín lenni ami eddig fehér volt (bocs), de pihivel egész klsszul kordában tartom!Kép

AlenaKép
Én is drukkolok az UH-hoz!!Kép

Pusz!
Zitus és BotiKép
37+2

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!!Kép

Emlékszik még rám valaki? ;)

Nagyon gratulálok minden anyukának és apukának a kisbabájukhoz,nagyon jó egészséget kívánok!

Nekem is van jó hírem. 2005.11.18-án megszületett Roland fiam! Kép 35-ik hétre jött, tehát a Schöpf_Mereiben szültünk, de egy hét után hazajöhettünk, minden rendben vele. 2470g és 48 cm volt a drágám mikor kibújt!
Puszi!
Mamacs
mamacs

Mamacs! Óriási gratula!!!!!!KépKépKép

ZitusKép sajnos nem nagyon keményedek, hébe-hóba egy kis jósló, de nagyon elvétve, pedig már a Mg-ot sem szedem. Ctg-ken 40-es méhösszehúzódásokat produkálok, szégyen és gyalázatKépKép Picit rövidült, hajszálnyit nyiva, aztán ennyiKép Ja, lepényke abszolút a helyzet magaslatán, érettségnek semmi jele, és két hete már 3400grammra saccolták a drágátKép Mi lesz itt? akkor volt 95 mm a feje.

Drukkolok azért, hogy 13-ig kihúzza Boti, de aztán ne nagyon húzza tovább. Én is szerettem volna elsején szülni, sőt, ma is meg van beszélve vele, hogy szétrúgja a burkot, tornázik is rendesen, de sajna nincs eredménye---- eddig.

Ha így folytatjuk, még Karácsonykor is terhes leszek! (hú, ez még viccnek is rossz volt)KépKép

Pussssz:
Krissi
39+1
shaloya

Szép napfényes vasárnapunk van!
Már megint elcsábultam egy lokális babbörzére és persze elbuktam - újabb kihagyhatatlan darabok gazdagítják Ádibaba ruhatárát...

Bea, Cat, Alena: minitali!!! Akkor mikor? Én próbálok alkalmazkodni! Felőlem nálunk is lehet vagy Bea, nálatok tervezted?

Krissi: szép, komoly neve lesz!

Jovi: de jó, hogy már otthon vagytok és egyenesbe jöttetek. Köszönjük a tejci felajánlást, nagyon jó érzés, hogyha bármi gond van, számíthatunk rá!! Berci neve miatt én is besárgultam!Kép

Reditke: te jó ég, hatalmas a pocid. Enyém 33-on 102 és ezt is óriásinak ítéltem.

Virág+Pocakádibaba
33+6

KépKép
virág33

MamacsKép
Szívből gratulálunk!!!Kép

Virág, Cat, AlenaKép
Hát ha így összerakom, akkor

kedd: Cat, Alena nem jó
szerda: Cat nem jó
csütörtök: napközben nekem nem jó, mert jön hozzám egész napra a volt kolléganőm 2 gyerkőccel
péntek: Alena nem jó

Tehát akkor jelen pillanatban a hétfő vagy csütörtök délután (kb. 16 órától)tűnik jónak. Mit szóltok ehhez? Lehetne nálunk, ha gondoljátok, vagy ahogy Nektek kényelmes. Melyikre szavaztok?

Bea

Bea
regibeus

CsajokKép
Nekem a csütörtök délután szuper lenne! Szívesen megyek hozzátok, legalább megismerem Csenge babát.

Cat

Cat
Kép
cateye

JóregKép

Zitus, remélem nem sértődtél meg, hogy Neked nem ajánlgattam a tejcit, de Szegedre nem vállalom a szállítástKép Drukk Nektek még 1 hétig!Kép

Mamacs: grat RolandhozKép Nekem Anima mondta, hogy megvagytok Ti isKép

Olyan szééép idő volt tegnap, hogy sajnáltam, hogy nem mehetünk még sétálni. Mára meg ez a dzsuva, ehhhKép

Megpróbálom ma összehozni a szüléstörténetet.

Addig is puszi+egy kép a 2percesrőlKép:

Jovi+hasfájósBerci

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi Kép
nagyon friss a kép Kép Kép

Csajok Kép
jó talizást Nektek!
én pénteken vizsgázom Kép brrrrrrrrrrrrrrr.

pusza. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi: nesze Neked!Kép Itt vannak friss képekKépKép
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/b_rajkai/my_photos

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Te lány!!! nem rosszallásból mondtam, hanem, hogy egyből megszületés utáni Kép Kép
nehogy mááááá férreérrcsé!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

JoviKép
Nagyon édes a kis pukkancs kölök a pofazacskóival. Alvás terén hogy álltok ?KépKép

KrissiKép
Na azért remélem a karácsonyfa alá már betehetitek Alexet.Kép Drukk a szüléshez!

Cat

Cat
Kép
cateye

KrissiKép
Drukkolok Nektek, hogy minnél hamarabb elinduljanak a dolgok Nálad!Kép
Húú, hát a Te kisfiad sem lesz pici!!!Kép

JoviKép
De, vérig sértődtem!!KépKép (ne viccelj már...Kép)
5 percen keresztül csak bámultam, és csodáltam Berci 2 perces képét - várom már, hogy Botit is így lássam, ugyanakkor még türelemre kell intenem magamat és a kisfiamat is!Kép Ez a kettős érzés olyan nehéz!!!

Puszi!
Zitus + BotiKép
37+3

Kép
Kép
zituska28

Orsi: dehogy értelek félre!Kép

Cat: én jól bírok aludni, ha óránként kelek, akkor is, de szegény Peti...aszonta reggel, hogy ma kint alszik a nappalibanKép Egyébként este 9-10 és hajnali 2-3 között alvás van, lekopogomKép

Szülés-történet 1 része:

Hétfőn már délelőtt voltak fájdigálásaim, több-kevesebb rendszerességgel. Aztán fél12 körültől elég rendszeressé váltak, 5-7 percenként. Persze én még vártam vagy 1,5 órát, amikor felhívtam a szülésznőt, meg még egyet, amikor a dokitKép. Végül 3-ra hívtam a taxit, bementem a kórházba, ahol már várt a férjem.
Úgy készültem, hogy bemegyek, madzagot elnyesik, leállnak a fájások, másnap hazajövök. Azért biztonságból bedobtam a fényképezőt a tasibaKép
Szóval, bementünk, elvágták, nem álltak le a fájások, sitty-sutty kétujjnyira tágultam. Addigra megjött Annamari is, a szülésznőm, aki értesítette M. doktort, hogy itt szülés lesz.
Fél7-kor repesztett burkot, addigra már elég szép kis fájásaim voltak, amik ezzel csak erősödtek, sűrűsödtek, de azért a 3 percek között még jól elpoénkodtam a körülöttem levőkkel. Egy óra alatt még egy ujjnyit tágultam, aztán onnan az istenért nem akart továbbmenni, így kínlódtunk éjfélig. Szerencsére a szívhang oké volt, nem aggódtunk Berci miatt. Még a fájások sem voltak olyan tragikusak, ha éppen a labdán ülhettem (ajánlom mindenkinek, akinek van rá lehetősége, nagyon jó!). Az összevarrás miatt egy kemény heg volt a belső méhszájon, amit dokibácsi még a tolófájásoknál is kézzel próbált feltolni. Mondtam is neki, hogy csak a keze fáj, de az k…raKép és, hogy igazán elvehetné onnan.
P. aranyos volt, jött-ment körülöttem, próbált segíteni, én meg próbáltam neki mondani (sokszor csak mutatni), hogy mi lenne jó nekem. Pl. a fejemet tartotta, de nyomni nem merte, félt hogy eltöri a nyakamKép.
A harmadik igazi tolásnál kellett egy 2cm-es gátmetszést csinálni, amit még beérzésteleníteni sem volt idő (mondjuk kb. egy csípést éreztem), Berci annyi jött volna.
Kicsi fiam is megtette a magáét azért, hogy megnehezítse a saját dolgát, ti. a jobb karját keresztbe tette a nyaka előtt. Ráadásul a köldökzsinór volt vagy 30cm, a hasamra sem tudták rakni, amíg el nem vágták.
Ettől a három dologtól (köldökzsinór, Berci keze, méhszájam) lett az egyébként gyors szülés helyett 6-7 órás. És ettől a három dologtól lett Berci feje olyan lila-bevérzett, mint egy bunyósé.
Éjfél után 44 perccel végre kibukkant a mi kisfiunk. Sírtunk-nevettünk egyszerre, amikor megláttuk ezt a csodababát, azóta sem tudunk betelni vele. Most is összeszorul a torkom, ha eszembe jutKép
A köldökzsinórt persze Apa vágta el, majd egy kis simi után elmentek a szülésznővel mosdatni-öltöztetni. Amíg a sebeimet ellátták, Apuci őrizte a kisfiát, dicsekedett telefonon mindenkinek, meg fotózott ezerrel.
Később megkaptam a babát, megszopiztattam, Apa meg csak félve simogatta, nem akarta elhinni, hogy valóság, amit látKép
A kislányok otthon voltak, teljesen felcsigázva várták a hívást. Nem is tudtak aludni szinte egész éjjel, még P.-t is ébren várták, amikor hajnalban hazaértKép

A szomorúbb része csak most jön...

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Zitus: én nem kívánom Neked, hogy ilyen kis padlizsánfejű legyenKép Inkább, hogy megfelelő időben, gyorsan, akadályok nélkül bújjon ki! Kép
Ja, ezt meg itt NE olvasd el!!!

2. rész:

A következő napok békében teltek, tejem már szerda estére beindult, Berci annyit volt velem, amennyit én szerettem volna, úgy tűnt, minden rendben van. Csütörtök reggel már sárgába hajlott a színe, be kellett hordani kékfényezni két szopi között. Hordtam is rendesen, nem akartam a sárgaság miatt több napot benntölteni. Péntekre csöppet sem javult a helyzet, vettek vért, aminek délre lett eredménye. A szérum bilirubin szintje az egekben volt, meghaladta az ún. vércsereérték-határt, ezért azonnal áthelyezték a koraszülött osztályra, ahol intenzív (alul-fölül világító) kékfény van, ill. infúziót is tudnak adni neki. Szerencsére van mamaszoba is, így én is költöztem vele. Akkor még csak azon keseregtem, hogy nem lesz másnap hazamenés, nem gondoltam, hogy ennél sokkal nagyobb baj van. (Ha a bilirubinnak sokáig magas az értéke, akkor idegrendszeri károsodást okozhat, meg még sok minden más galibát is, de ezt most nem részletezem.)
Szóval, Bercikém feküdt pucéron egy függőágy-szerűségben, kicsi kezében infúzió, fején kismillió tűszúrás nyoma, én meg még bőgni sem tudtam az idegtől, csak P. kezét szorongattam és őt kérdezgettem, hogy most mi lesz???
Az ügyeletes doktornő elmondta, hogy mire számíthatunk. Remélhetőleg az intenzív kezeléstől lecsökken a határérték alá a bilirubin-szint és akkor pár nap kékfény, infúzió után hazamehetünk. Ha nem, akkor teljes vércserét kell csinálni. Na, ekkor kezdtem el körbetelefonálni a gyerekorvos ismerősöket-rokonokat, hogy valamit meséljenek nekem erről a dologról, mert nekem gőzöm sincs róla. Jól kiokosítottak, megnyugtattak, hogy ha netán erre sor kerülne, akkor sem lesz baj, de tökéletesen nem tudtam megnyugodni. Jó lett volna akkor, ha nem tudok semmit a vérátömlesztésről, annak szövődményeiről, mert így ezerszer rosszabb volt.
Délután 6-kor, majd este 10-kor újabb vérvételek, az érték nem lett alacsonyabb, így beindult a vércserére való felkészülés. Mivel a babában még az én véremből is volt, ezért speciális vért kellett kapnia, aminek kiválasztása órákba telt. Hajnali 5-kor jött a hír, hogy megvan a vér, fél7-kor kezdődött el a beavatkozás.
A nővérek azt mesélték, hogy Berci olyan békében tűrte az egészet, hogy ilyet még nem is láttak. Amint elkezdte kapni az új vért, elaludt. Mi meg az apjával jártuk a kórház udvarát fel-alá.
A nővérei nem tudtak a dologról semmit, csak, hogy nem megyünk másnap haza és, hogy P. bent alszik velem aznap este a kh.-ban.
A vércsere után szépen lecsökkent a bilirubin-szint, de még mindig nem volt tökéletes, ráadásul a beavatkozás miatt vénásan kapott antibiotikumot is (5 napig). Hétfőn már egész jó értékei voltak, nem is kellett kékfény, csak éjszakára. Kedden u.ez volt, de akkor már a szobánkban kékfényezték, szerdára már tök jók voltak a leletek.
Persze ez a „ tök jók voltak a leletek” mindegyike 3-4 szúrással járt, szóval a kiskrapek úgy néz ki, mint akit a varrógép alá ejtettek.Kép
Mindezek ellenére békés, nyugodt baba (amíg a nővérei el nem kényeztetik- közelharcot kell vívni velük, hogy ne tutujgassák folyamatosanKép), szépen szopizik és napról napra gyönyörűbbKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

uhh.... első rész szép, a második az már inkább ijesztő Kép
de ha hiszel 2 agyonszúrkált baba mamájának... meg sem fog neki kottyanni Kép az én pasijaimból is napont vettek vért, mert náluk meg a CRP-t ellenőrizték állandóan!
de felnőttek Kép Kép Kép

gyönyörűek vagytok!

puszi. Orsi

ps. ketyere műxik?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi: igen, hálásan köszönöm is! Most nagyon jól is jön, mert többszörösen "veszélyeztetett" a bébi.
És pirulok a dicstőlKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Ja, péntekre meg egy szekérderékkalKépKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Bea, Cat: nekem jó a csüt. délután Beáéknál - kérdés hogy Bea a látogatás után nem lesz-e kinyúlva.
Beszéljünk!

Jovi: még 1X gratulálok az egész családnak, mind ügyesek voltatok!!! Berci annyira cukipofa (ez persze minden Bercitől el is várható!Kép)!

Virág

KépKép
virág33

VirágKépCatKép, AlenaKép

garantáltan nemKép, akkor csütörtök du. beütemezveKép

JoviKép
mégegyszer gratulálok!!! Neked amúgy eszik Berci rendesen? Nekem a sárgaság miatt 6-7 órákat aludt át, és az istennek sem sikerült felébreszteni.
Nálunk kiderült végre, hogy az okozta az elhúzódó sárgaságot, hogy a gyerkőc rh-, én meg pozitív vagyok. Amúgy mennyi volt nálatok ez a csúcsérték, mennyitől cserélik a vért?

OrsiKép

Sok szerencsét péntekenKépKép

Bea

Bea
regibeus

Beus: az érték szinte óráról órára emelkedik. Mmint a normálérték. Egy 3,5 napos babánál 390umol/l a vércsere-határ, 280 alatt hazaengedik a "normál" babákat (minket 200 alattival). Bercinek 450 volt. 10 órás intenzív fényezés+infúzió után is csak 408-ra ment le, még ez is vércsere-határon felül volt.
Vércsere után 295, másnap 280, kedden 235.
Amikor nagyon sárga volt, nem nagyon evett, vércsere után meg nem is lehetett sokat adni neki (20g-okat kapott 2 szopinál, utána fokozatosan emelték az adagot, este már cicizés volt). Most simán megeszi a 70-80g-okat és van, hogy csak másfél-két órát bír ki utánaKép Mondjuk már nem is sárga. Ja, Berci is rhneg., én meg poz.-os vagyok. Biztos van hatása a dologra, bár nekem állították, hogy csak fordítva lenne gond.

Lányok, kösz még1x a dicseket, én is nagyon büszke vagyok a kisfiamraKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
Nekem "padlizsánfejűen" is gyönyörű!KépKép
Megmutattam a páromnak is, ő még nem látott 2 perces manót még képen sem!Kép

Persze nem bírtam ki, elolvastam a sztorid 1. és 2. részét is!
Sajnálom, hogy ezt a szép időszakot megkeserítette ez a vércserés dolog.Kép A lényeg, hogy mostmár minden okés!Kép És Berci tényleg napról napra szebb!!KépKép
Nem pánikoltam be a történettől, mert ezeket a dolgokat úgysem tudhatjuk előre, ezért felesleges előre félni tőle!Kép Természetesen a komplikáció mentes gyors szülésben bízom, majd meglátjuk!Kép

KrissiKép
Remélem azért nem jelentkezel, mert már babázol!KépKép

Puszi!
Zitus + BotiKép
37+4

Kép
Kép
zituska28

MamikKép
Köszönjük a szülinapi gratulákat!
JoviKép
Berci nagyon gyönyörűűűűűűű!GRATULA!!!!!!
ZituskaKép
Kezd izgi lenni, nemsokára Ti is babáztokKép
Természetes, hogy kompl. mentes gyors szülésed lesz, csakis erre gondolj!
Pussz
Kirri

KépKép
KépKép
kirri

JovikaKép

Gyönyörű a pici fiadKép
Lányokkal nem lesz könnyű, hogy el ne kapassák Kép

A sztori2-t még olvasni is borzasztó volt. Boldog tudatlanság, én azt kérek...
Remélem minden jól alakul a manóval és tényleg semmi baj nem lesz.

Finishelőknek hajrá-hurrá!
A napokban kezdtem beparázni annak gondolatára, hogy már a kiírásig is csak 3 hónapom van, nem beszélve arról, ha ez a tökös is egy hónappal előbb jön.
És most semmivel, de semmivel nem készülünk az érkezésére. Minden megvan Bálinttól, úgyhogy pici Milán a lepattanó labdákra játszik csak...Kép Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKép
Ezek szerint Borisz név elvetve??Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Reditke: most még nem fogja izgatni Milánt a dolog, majd 8-10 év múlvaKép És jééé, Te is mingyá szülszKép

Kirri, Reditke: köszi Nektek isKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

Képzeljétek, ma voltunk az első hivatalos UH-on, láttak egy 18 mm-es petezsákot benne egy embriokezdeménnyel. Visszaolvastam a tavaszi írásokat, tudjátok, ott nagyon kicsik voltak a méretek és a baba el is ment sajnos. De ezek pedig óriási méretek, nem?! Sajnos a baba méretét nem lehet látni még 2 mm körüli lehet, de a petezsák óriási. Nyugtassatok meg kérlek, hogy az nem baj, jó? Ma vagyunk 5+5, ma 4 hete volt az inszeminációnk. 2 hét múlva kell visszamenni megint, akkor már szívhang is lesz. Émelygésem van rendesen, ez múltkor nem volt. Vagy inkább ne is hasonlítgassam, ugye? Szeretnék már egy pár héttel idősebb lenni Kép.

Orsi Kép mi volt ma a Kaáliban, remélem minden úgy sikerült ahogy vártátok. Kép

Zituska Kép nagyon drukkolok, hogy 13-a után szülessen meg Botibaba Kép.

Reditke Kép salesen dolgozott, Mocsáry Kép. Így ismeretlenül is gratulálok Milánhoz, nem baj a lepattanó, a rokonság és a barátok úgy is fognak gondoskodni új dolgokról bőven Kép.

Jovika Kép gratulálok a Bercihez, mielőbbi felépülést kívánok neki. És tényleg gyönyörű.

Puszi
Noémi
5+5 (egyre nagyobbak a számok Kép)
Vendég

NoémiKép
Szerintem minden rendben lesz!KépKép
Visszakerestem az én Uh-imat, és nekem kb annyi idősen, mint most Te 10 mm-es petezsákom volt, benne még nem látszott senki, de egy hét múlva már a babám volt majdnem 9 mm-es!Kép
Ilyenkor még nagyon gyorsan nőnek!Kép
Ne izgulj, a lényeg, hogy nő!! Jövőhéten már Te is látni fogod a kis szivét is!KépKépKép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Kép
csak villámbekukk... pénteken vizsga.

konzultáció eredménye:
- ha megjön, akkor 2-5. nap között vérvétel. Idén a kaáliban ingyenes, és másnapra megvan az eredmény.
- UH a 11-13. napon, ekkor meghatározzák, hogy mikor repesztés
- repesztés és transzfer.

ha jókor jön meg, akkor akár decemberben is Kép no, ehhez persze az kellene, hogy dec. 27. utánra essen a transzfer és dec. 24 vagy előtte a 11-13. napi UH Kép
szóval most várom a mensit. Ha dec. pont rosszul jönne ki, akkor januárban már mindenképp mehet a dolog.
Holnap még csináltatok egy rákszűrést, és azzal minden OK.

Majd este tanakodunk apával, hogy hogyan is legyen. De leginkább az a döntő, hogy mikor jjön meg.
uts. nov. 11...ált. 30-35 napos ciklussal... innen lehet számolgatni Kép

puszi.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép akkor drukkolok, hogy még Karácsony alatt beleférjen a UH és a transzfer. Olyan klassz, hogy szeretnétek még kistesót a fiúk mellé.

Zitus Kép nagyon köszönöm a válaszod, megnyugtattál. A petezsákban van egy embriokezdemény a fotón, és mellette van egy halvány pötty. Kíváncsi vagyok, az mi ott, 2 hét múlva megyünk vissza az UH-ra. Persze lehet, hogy csak az UH fotón egy kis valami.

Jó éjt mindenkinek.

Puszi
Noémi
Vendég

JoviKép

Köszi a választ, nekünk 380-ig ment föl, és 200 volt, amikor hazajöttünk, viszont 3 hónaposan még mindig 146 volt. (normál érték 1-24-ig). De szuper, hogy nektek a vérátömlesztés mindent megoldott. Látod, nálunk nem volt vércsere, de még 3 hete is sárga volt a gyerkőc. Mostanra már múlik.

Bea

Bea
regibeus

Beus: milyen vércsoportotok van (Neked, Csengének)? A házidokinénink szerint a B vércsoportnak lehet vmi alcsoportja, ami nagyobb (hosszabb ideig tartó?) sárgaságot okoz. Legalábbis ő ezt tapasztalta (saját gyerekeinél is, akik szintén B-sek).

Noémi: gratula még1x a pocakhoz, vigyázz magatokra, ne parázz, ne hasonlítgassKép

Orsi: én is kívánom, hogy minden sikrüljön úgy, ahogy szeretnétekKép

Csajok, képzeljétek, a köhögéses takonykórom (inkább száraz köhögés, orrfolyás enyhébb) visszatért. 10 napig, amíg kh.-ban voltunk, semmi bajom nem volt, hazajövetelünk után 2 nappal kezdődött újból. Kezdek arra gyanakodni, hogy vmi allergia lehet (tengerimalacok, vagy toll). 19.-én asszem nem csak Bercit fogom kontrolláltatni, hanem magamat is megnézetem az allrgológián.

Puszi:
Jovi+alvómackóBerciKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

NoémiKép

A kis pötty mellette lehet a szikhólyag!Kép
2 hét múlva már óriásbébit fogtok látni!KépKép

OrsiKép

Nagyon drukk, hogy minnél hamarabb sikerüljön megint kismanó(ka)t kapni a pocakodba!!KépKép
És a vizsgához is egy nagy kalappal...Kép

Puszi!
Zitus + BotiKép
37+5

Kép
Kép
zituska28

OrsiKép
Ne siessétek el a dolgot, jó munkához idő kell! Na meg én a helyedben gyúrnék a két év korkülönbségre, és ahhoz tökéletes a januári transzfer.Kép

Egy kalappal a vizsgához! Minden elismerésem, hogy a két pörc mellett tudsz tanulni. Én még a házimunkát sem tudom normálisan elvégezni.

ZitusKép
Ha addig nem beszélünk, akkor problémamentes szülést Neked, és egy nagy puszi Boti padlzsánfejére is.KépKép

NoémiKép
Nagyon szuperek a méretek! Ne izgulj, minden rendben lesz a bébivel, Õ Titeket választott.KépKép

Krissiről hír ? Csak nem babázik már ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Lányok, arról mit tudtok, hogy vizesedés megelőzésére jó, ha az ember visszafogja a folyadék mennyiséget?

Ma voltam Arninál. Így a 27. héten +4 kilónál tartok (ami szerintem szuper és egyáltalán nem sok), de ő azt mondta, hogy ne folytassam ezt az ütemet, nehogy vizesedjek (Bálintnál víz miatt 18 kiló lett a végén). Szerinte max 2 liter folyadék, amiben a leves, a tej meg minden benne van.
Nekem ez most kb napi 4-5 liter és még így is szomjazom....

Edit
Kép

Kép
reditke

röviden: hülyeség... nem függ össze!!!
a sóval függ össze, és nem a bevitt folyadékkal. SÓMENTES étrend. Jelenti ez a totál sómentest, ha ereményeket akarsz.

a súlygyarapdásod meg tök szuper!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

ReditkeKép
Az öregre ebben nem kell adni. Megszállottja a súlygyarapodásnak, ez a liebling, állandóan ezen lovagol. A kövér nőket mindig cseszegeti a súly miatt, és a saját súlyára is kínosan ügyel. Annak örülne leginkább, ha nem hízna egy kismama semmit, tehát a saját súlyát veszítené. A vizesedést nem a sok folyadék okozza, sőt minél több folyadékot kell inni, de a sómentes táplálkozás javasolt.

Cat

Cat
Kép
cateye

OrsiKép CatKép
Doktornénik Kép Kép (még mindig) Kép
Nagyon köszönöm. Ebben bíztam. Akkor vedelek Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!Kép

Én még itt vagyok, de Krissi biztos babázik már!!Kép

CatKép
Aranyos vagy!KépKép Át fogom adni a puszit Botinak!Kép

Editke!Kép
Csak megerősíteni tudom, amit Orsi és Cat mondott!Kép
Én jócskán vizesedem, de azt megtiltották, hogy a folyadékbevitelt visszavegyem! Állítólag akkor a vérnyomás ugrana az egekbe.
A sóval és a fűszerrel kell nagyon vigyázni! Hát nekem nem nagyon sikerült.Kép

Tegnap voltam ctg-n és sikerült 90-100-as méhösszehúzódásokat produkálnom!
Bár tök rendszertelen, és nem is fájt, de azért ez már valami, nem!?Kép

Puszi!
Zitus + BotiKép
38!

Kép
Kép
zituska28

Lányok, én még mindig egybenKépKépKép
Mit kéne csinálnom? Ctg-im tökéletesek, a fájások kb. 50-esek.

Praktikákat várok!!!!!!!!
Zitus, nana!!!! Hátrább az agarakkal!Kép

(Ekeseredett és reményét totál elvesztett Krissi, aki bízott benne, hogy Karácsonykor már otthon lesz a kisfiával)
39+6
shaloya

ShaloyaKép
A barátnőmnek a ricinus olaj indította meg a szülést. És még a beöntést is megúszta.KépKép Ne félj karira már otthon lesztek, hol van az még?Kép

ZituskaKép
Na az már jó jel! Nekem is voltak a CTG-n ilyenek, de ezeket én sem éreztem meg, csak keményedésnek.
A babaszoba már készen teljesen ?

CsajokKép
Voltunk Virággal Beus Csengéjénél látogatóban. Olyan gyönyörű és jó kislány Csenge baba, hogy csak néztem. Kár, hogy az enyémek már nem csereszavatosak, mert dobnék egy cserét.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

ShaloyaKép
Kuldjem at a szulestortenetemet??? Kép En bevetettem a ricinust aznap tobbszor is, 39+6-on szultem es en voltam az, aki utan teljes takaritast rendeltek a szuloszoban...

en is nagyon turelmetlen voltam a vegen...majd masodikra orulok, hogy meg van egy kis nyugalom, amig bennt van.(epp egy cd-t tom a nyomtatoba a lurko, de igy rendesen hagy irni...jo gyerek....)

szoszi
szoszi

Szóval a ricinus jó ötlet??? Gondolom nem hajra kell kenniKépKépKép
Szöszi neked is az indította be? Holnap veszek.
shaloya

KrissiKépKépKép

Igérem, jó kislány leszek!! Nem előzök!Kép
Egy kis ungabunga apával??? Állítólag az is hatásos!Kép
/ezért nálunk cöllibátus(így írják????Kép) van már egy ideje...Kép/

Z.

Kép
Kép
zituska28

Lehet, hogy ma elkapom a frakkját!Kép
shaloya

Próbálok csatolni egy képet a keddi pocakról. azért azt mindenki láthatja, hogy ekkora hassal járkálni már veszélyes. Szülni kell!!!!Kép
shaloya

Kép
shaloya

Kedvet kaptamKép
Tegnapelőtti kép:Kép

És ilyen lett a babasarokKép:Kép

Kép
Kép
zituska28

Azta!Kép Te sem vagy semmi! Próbálok a babasarokról én is. Ha elfogadja ez a buta rendszer ami itt vanKép
shaloya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?