Sziasztok!
Nagyon sokat írtatok, lehet, hogy nem reagálok mindenki írására.
Kis betegeknek jobbulást kívánok.
Roz
A c vitamin csak nagyon melegben veszti el hatását. A fokot most nem tudom, de pl, ha teát főzök, mindig hagyom állni (szobahőmérsékletűre) egy kicsit utána facsarom bele a citromlevet.
Sbea
Hú, nagyon bezsongtam arra, amit írtál. Megyek is a Tescóba, sajna busszal, apa nincs itthon. Bugacon mulatnak, ott van záróértekezletük. Egyébként, ahogy leírtad, szerintem az az a játék, amire gondoltam, csak el ne fogyjon.
Lilla fotója nagyon jóóóóóó azzal az aganccsal.
Syg
Bencével nagyon elszúrtam a szopizást. Azt hittem, hogy magától folyik majd ki, és nem kezdtem fejni. Csaszi után 12 órával hozták Bencét, akkor állítólag sokat evett, utána azt mondták, hogy biztos rosszul mértek, mert a későbbiekben csak aludt és nem evett semmit. Ekkor már bedurrantak és becsomósodtak a mirigyek, senki nem segített. Amikor kértem a nővért, csak finnyáskodott. Most okosabb leszek.
Közben ma a pakolás közben találtam egy homeós füzetet, el is felejtettem. De te sokkal többet tudsz, ebben nem sok minden van.
Téged is érdekel a Feng-shui? Miután olvasgattam róla, kiderült, hogy mi a lakást ösztönösen úgy rendeztük be. Van benne valami.
A magasfeszültséggel kapcsolatban: Erről nekem mindig az Amerikába jöttem című film Eddy M-vel jut eszembe. Biztos nem jó dolog. Mint ahogy azt is mondják, hogy hálóban ne legyen műszaki cikk és gyerekszobában sem. Persze azért nálunk van ott tv, szeretek ágyból tévézni.
Leona nagyon ügyi volt. Férjed melóhelyén ettetek?
Nana
Nagyon klasszul hangzik az ovi. Nálunk a sétányiban is mindig voltak főiskolásak, szerették őket a gyerekek. Több figyelem jutott nekik. Ne zavarjon, hogy Dani be volt zsongva, inkább, mint szorongjon és ne érdekelje semmi. Nem lesz ott semmi gond. Az alvást majd megszokja.
Manókám nekem is úgy kidugja mindenét, tegnap hogy mit rendezett, csakúgy hullámzott a hasam. Remélem, hogy most megint visszafordult irányba.
Anyukádnak jó utat kívánok, vigyázzon magára nagyon. Oltásokat vesz fel? Én sem vágyom oda messzire.
Lina
Gondolunk rád. De sok macera szülés előtt.
Száva talán már otthonról neteztél?
Balim
Ezt a palacsintázós helyet már én is hallottam. Mi úgy igazából Parádfürdőn jöttünk össze egy baráti kirándulás alkalmából. Szóval szép emlék fűz hozzá. Mi ott lent a parkolóban mindennap gofrit ettünk. Jó utat!
Seriff
Nektek is jó utat!
Bence, ha minden igaz, péntekenként tud járni úszásra, mert a kötelező lejárt, ezért már fizetni akar. Nagyon boldog most. Tele van ajándékokkal, csokival, suliban karácsonyi készülődés-és még eztán jön a java.
Olyan édes. Múltkor tornáztam és rám szólt, hogy kismamáknak nem szabad.
Remélem, hogy nem hagytam ki senkit.
Nem tudjátok, hogy jár az ingyenes Tesco járat?
Eszek gyorsan és megyek.