Új privát üzeneted érkezett!

Roz, drága vagy,de még nincs 7kgKép, majd még írok, de most mennem kell! puszi

Kép
seriff

Mrege,
ha te nem vagy meggyőződve róla, h ez hasfájás, akkor sztem nem az. De egyébként jól csináltad az adagolást. Az is jó, ha csak olyankor adod neki, amikor fáj a hasa v nyűgös (a chamomilla arra is jó). Nem muszáj rendszeresen adni, ha nincs panasz, akkor nem kell.
Ha fáj vmije, akkor magas hangon, sikítva sír (állítólag, Leonak még nem fájt semmije), ha meg fáradt, akkor dörzsöli a szemét, bújik a mellkasodba és köhögés szerű sírással sír. Ezt viszont jól ismerem.
Egyébként Rege annyira nyugis baba volt a talin, nem nézett ki hasfájósnak.
Szamárköhögés...én nem találkoznék vele, sztem az cseppfertőzéssel terjed, nem feltétlenül kell köhögnie. Rege meg még nincs beoltva ellene, majd csak a 3-4-5 hós oltással.

Kép
sygnum

beléptem hogy irok valamit amit az előbb elfelejtettem erre megint elfelejtettem Kép Kép

egyiket tudom
rege közben már irt de lili mino és kob merre vagytok ??? és meenta liolga ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Mrege,
bár nem nekem szólt a kérdés, én a lakiteleki népfőiskolát nem javaslom, mert nagyon hideg a víz. Igaz mi 2,5 éve jártunk oda, de eszméletlen hideg volt és ugy hallottam ez azóta sem változott. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Roz!

Sajnálom,h.kedden nem üdvözölhettelek,amikor a takaróért mentem,de biztos a gyerekekkel voltal elfoglalva a betegség miatt.Sajnálom.KépBiztosan kimerítő lehet,h.az ember aggódik is értük,meg 10-szer annyit kell fáradozni is.Ne aggódj felnőnek egyszer,és akkor mosolyogva gondolsz majd vissza erre az időszakra.Majd ha már a kocsikulcsot kérik!:o
mrege

Nana,
nem az egész vásárlás volt. Először ebédeltünk, akkor beültettük az etetőszékbe és végig elvolt ott. Aztán meg elvittük a babakocsit és egy ideig abban is bírta (ameddig mentünkKép), aztán meg a kezünkben volt. Amikor meg kijöttünk a Malomból és máshova mentünk, elaludt a babakocsiban. Így ketten megoldottuk, csak egyedül nehéz vele.
Ha a kezünkben van, akkor nincs ám vele semmi gond, mindig mondják is, h milyen nyugodt baba. Persze...amíg fogom és állok vele.

Seriff,
nem baj, ha nincs 7 kg, ezt csak ráírják. Leora 4,5 kilósan már nem volt jó az a pelus, ami 6 kg-ig van, 6 kilósan meg a 7-X kg-os pelust használtuk.

Kép
sygnum

Mrege,
utánanéztem a szamárköhögésnek, a tünetek kezdetétől számított 40 napon keresztül el kell különíteni a beteget 14 éven aluliaktól! Csecsemőkre nagyon veszélyes.

Kép
sygnum

Sygnum!Köszi a tippet én is erre gondoltam,h.csak akkor adom,ha kell.Csak nem voltam benne biztos,h.akkor is használ.Egyébként olyan sikítóan még ő sem sírt.Amikor azt gyanítom,h.a hasa fáj,olyankor azt csinálja,h.hirtelen rándul egy nagyot és elkezd sírni keservesen.De ilyenkor általában használ,ha sétálok vele(akkor nézelődik),és ezét gyanús nekem.Mitől múlt akkor el a hasfájása hirtelen?Ma éjjel is 4 óra óta nyöszörgött,nyögdécselt,ahogy szokott.Fél6-kor felvettem,odavettem magamhoz az ágyba,és feszengett,sírt.Aztán tisztába tettem,visszamentünk,ráültettem a combomra,és vigyorgott.Elképzelhető,h.4 óra körülre annyira megtellik pisivel a pelusa,h.attól nyöszörög?Ti szoktátok éjszaka tisztába tenni?(Pamperst meg Liberot használunk)NA mindegy!Majd megtanulom-megismerem egyszer igazán.Kép Kép
mrege

én is pont ezt akartam irni hogy igaz hogy 7 kg van ráirva de jó az sokkal kisebbekre is de ahoy gondolod mindenesetre itt van ha kell ugorjatok el érte Kép

mrege
pont mondtam is anyósomnak hogy miért nem hívott be sajnáltam hogy siettek bár igy utólag már nem bánom hogy kiderülzt hogy gyerköcök letaknyosodtak nehogy kicsi rege is elkapta volna

Kép

Kép

Kép
roz23

Sygnum!

Ritának július végén kezdődtek a tünetei,azóta eltelt már 4 hónap,az 120 nap.De azért azt hiszem jobb,ha nem kockáztatok.Kép
Kedves,h.utánanéztél!KépKöszönöm!Kép
mrege

Én egyszer - kb. 3 hónapos koráig - mindig tisztába tettem éjszaka amikor úgyis felkelt enni.

KépKép
KépKép
nana09

nana,
de én voltam,akinek 9 óra volt az alvásigénye. most 5-6-al is boldog lennék, de már nem is reménykedek.

Kép
sygnum

mrege
nálunk áki nem eszik vagy nagyon ritkán igy sokkal kevesebb pisi de mikor ilyen kicsi volt mint rege kelett tisztába tenni ezt én is ugy csináltam mint seriff lámpa néálkül vagyha kaka volt csak kinyitottam telcsim annak pont volt annyi fénye amennyi kelett
adri nálunk még eszik éjjel reggelre ugy tele van pelus hogy kinyilik a szeme már hozza is törlökét meg tiszta pelust annyira sok pisi van hogy teljessen elázik pelus mindenhol mint egy batyu és öszintén szólva nálunk ez teljessen független pelustól mondjuk liberot nem szeretm

tudom mit akartam az eőbb

kob
mikor mentek szegedre pelus miatt kérdezem

Kép

Kép

Kép
roz23

én csak akkor tettem tisztába éjjel, ha bekakilt

Kép
sygnum

roz!

jobbulást először is
baj nincs csak már akkorákat írtok nem bírom végigolvasni és nem szeretnék srnkit kihagyni
Benedek jól van bér mostanában sokat alszik napközben vagyis szinte mindig aludna ha meg nem akkor nyűgösködik....
tegnap én is voltam a malomban....megvettem apa kariajándékát
pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Balim igen mi Cilihez járunk a Piaristák terén, az sztk alagsorába.Lilla 3 hónapos kora óta jár, és borzasztóan élvezi.Mi is megvagyunk vele elégedve.Nagyon szép, tiszta kultúrált.A benti hőmérséklet, és a víz is meleg.Egyáltalán nem hideg.Úgyhogy én csak pozitívan tudok nyilatkozni.

Nana Afrikaaa???Hát sárga vagyok az irigységtől. Kép

Mrege a barátnődtől a picit én is távol tartanám.Biztos ami biztos.Õ még olyan kis védtelen, és még oltást sem kapott.

Syg. tudom, hogy nem vigasztal,de ma éjjel mi sem aludtunk sokkal többet.Borzasztó nyugtalanul aludt.Köcsög mágnesesvihar. Kép
Ja és a kupon miatt majd felhívlak, és elugrunk érte valszeg holnap, ha úgy neked jó.

Lilike?Többiek???

KépKép
KépKép
sbea

Nana!
Akkor biztosan lányod lesz!Bár ne vedd biztos diagnózisnak,és nem akarok a jósasszonyok nyomdokaiba sem lépni!KépEzt a gyerekek megérzik.Mi a megszületéséig nem tudtuk mi a neme,mert meglepetést akartunk.Tehát 2 névvel készültünk.A fiú név Regéc lett volna,ami egy zempléni település neve.Ott házasodtunk,és akkor megfogadtuk,h.ha fiunk születik ez lesz a neve.Vettünk is egy könyvet,ami ösi magyar neveket tartalmazott,és abban megtaláltuk.Azt írták,h.február 2-án van a névnapja,ésh.ez személynév volt.Kérvényezni kellett az anyakönyvezéshez.Meg is írtuk a levelet a Tudományos Akadémiának.Rege születése után 1-2 nappal kaptuk meg a választ az Akadémiától,h.ez nem volt soha személynév,és ezt csak a Szegedi Csanád(a könyv szerzője) találta ki,és jelentése :szarv.Az engedélyt egyébként megadták,ha ennek ellenére is ragaszkodunk hozzá,de azért ennek tudatában már nem tetszett annyira a dolog.És akkor eszünkbe jutott.Lánynak kellet lennie!Tudta ezt ő is!
Amúgy az utolsó pillanatig gondolkoztunk egy 3. néven a Rege mellé,mert attól tartottunk,h.nem fogják tudni név alapján az emberek,h.fiú vagy lány.A szülés előtti nap döntöttük el,h.nem lesz mellé semmi,mert nem illik.A barátnőm mondta,h.döntsük el,mert arra vár!2 nappal a kiírt időpont után megszületett!
Én hiszek ezeknek a dolgoknak a hatásában.
mrege

Nana!Hogy csinálja Anyukád,h.ennyit utazik?Mi is imádunk utazni.Minden megtakarított pénzünket erre költjük.A házat is ki kellene festeni,de nem.Megyünk sielni!Úgyhogy nem lesz a lány kímélve!
mrege

Búcsúzom!Valamit még főzni sem ártana.Ma nem is csináltam mást,csak veletek csevegtem!Egyébként az nagyon jól esett!KépNem tudom jövök-e még ma.Ha nem,akkor:

Roz!
Minél előbbi gyógyulást!Fel a fejjel!
Syg!
Átaludt,nyugodt éjszakát!
Többiek!
Nagyon szép napot!Kép Süt a nap!Olyan szép!KépKépKép
mrege

BRRRrrrrr!!!!Megint elszállt amit írtam.Ma már másodjára!
Balim igen, mi Cilihez járunk a Piaristák terén az sztk alagsorába.Szerintem tök jó hely.Igazi kis babaWellness centrum.A bébiúszáson kívül van még babamasszázs,torna.Anyukáknak is vannak különböző szolgáltatások.A víz és maga a hely tiszta, meleg, kultúrált.A hangulat, és a társaság pedig családias.Lilla 3 hónapos kora óta jár, és nagyon élvezi.

Nana Afrikaaaa???Ó de irigy vagyok?? KépKép

Syg tudom, hogy nem vigasztal, de ma éjjel kb. mi is ennyit aludtunk.Ez a köcsög mágnesesvihar Lillám alvókáját is átkódolta. Kép
A kuponokat mégegyszer köszi, és valszeg holnap, ha úgy nektek is jó, akkor leugranánk érte, de előtte csörögnék.

Mrege a picurkádat sztem se engedd a barátnőd közelébe.Õ még olyan védtelen.

Lilike?Többiek???

KépKép
KépKép
sbea

Egyébként tegnap mi is voltunk a Malomba, de kár hogy nem futottunk össze.

Éjjel vmi biztos hogy volt, mert az én nagy alvó Danim is csak dobálta magát ide-oda

KépKép
KépKép
nana09

Ez hihetetlen.Ezt meg mikor tette fel???
Segítség!!!Mostmár mindent kétszercsinálok, kétszercsinálok?? Kép
Ettől a nemalvástól megbuggyantam.

KépKép
KépKép
sbea

Anyukám én most nem irigylem, engem valhogy most nem vonz Afrika (amióta terhes vagyok). Lehet hogy ez is vmi ösztön? Kép

Anyukám egyébként nem engedhetné meg magának ezeket az utakat. A nővérével megy (aki bőven megengedheti), ő hivta meg. De a szobroknak már előre nagyon örülök. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Syg, párom is hegyes vidékről származik és ezért nem bírja teljesen bevenni Kmétet, neki ez túl lapos Kép. Mi nászútra is Svájcba mentünk Kép.

Rege, Nógrád gyönyörű vidék. Tavasszal kirándultunk arra a fiúkkal. A hegyek közt a Huta nevű kisfalvak csodálatosak, nagyon hangulatosak. Regéc mellett sajna csak elmentünk, de Füzért megnéztük. Tényleg szép hely. Hogy jött az ötlet, hogy ott esküdjetek?

Bea, mi még a lakitelkibe jártunk anno Cilihez, de szerencsére most már nem kell odáig menni, ennek nagyon örülök. Tényleg született kisbabája? Fiú, lány? Ha jól tudom két nagyobb lánya van.
balim

Ja majd el felejtettem.
Valamelyik nap a metróban vettünk egy cd-t Lillácskának.Rajzfilmslágerek.20 dal van rajta.Vuk, Micimackó, vizipók-csodapók,dr.bubó stb.Nagyon jó.Tök jó ajándék karira.Lillának nagyon tetszik.A vukkra teljesen beindul.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Ma éjjel tényleg lehetett valami, mert Milán egyfolytában beszélt, aludt közben, de szabályosan szenvedett. Eszter meg csak hozta a szokásos formáját Kép . Még szerencse, hogy legalább Marci aludt rendesen.

Nana, de jó lesz anyukádnak.
balim

Balim,
Az Erzsébet Királyné Park Hotelbe mentek? Én is keresgélek de nekem ezen a honlapon egyik menüpont sem mükődik. ???

KépKép
KépKép
nana09

na ennyit az én ügyes okos nagy lányaimról mig kivittem ákit az előszobába és betakargattam 1,5 liter sio naramncs levet öntöztek szét szobájukban ebben a legnagyobb ludas niki mert csak ő tudja levni koyhapultról és kinyitni az anyam durran el a radiátor az ablakok a polifom az ágyak tiszat narancslé most büntien vann le kellet ülniük a fotelbe és nem állhatnak felmig el nem gondolokodtak

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, igen odamegyünk. Nekem eddig működött. Megnézem, hogy most megy-e
balim

Nana, nekem most is működik.
balim

Akkor megnyugodtam, nem csak manó aludt rosszul.
megpróbálom elaltatni, már szopizza az ujját és lefekszek én is.

bea, ha minden igaz, itthon leszünk, de tel. nálam vanKép

7végén itt lesz nővérem, nem tudom, mennyit fogok jönni.

Kép
sygnum

Roz, hú ez rosszul hangzik. Nálunk is ez a bünti. Bevonulnak a szobájukba és gondolkodnak. Múltkor közös erővel fodrászatot nyitottak. A páciensek a plüssállatok, babák voltak. Ami kilógott, azt levágták. Gondolhatod mekkora volt a fejem Kép. Mindenhol szétszórták. Persze pont előtte takarítottam.
balim

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok, lehet, hogy nem reagálok mindenki írására.

Kis betegeknek jobbulást kívánok.
Roz

A c vitamin csak nagyon melegben veszti el hatását. A fokot most nem tudom, de pl, ha teát főzök, mindig hagyom állni (szobahőmérsékletűre) egy kicsit utána facsarom bele a citromlevet.

Sbea

Hú, nagyon bezsongtam arra, amit írtál. Megyek is a Tescóba, sajna busszal, apa nincs itthon. Bugacon mulatnak, ott van záróértekezletük. Egyébként, ahogy leírtad, szerintem az az a játék, amire gondoltam, csak el ne fogyjon.
Lilla fotója nagyon jóóóóóó azzal az aganccsal.

Syg

Bencével nagyon elszúrtam a szopizást. Azt hittem, hogy magától folyik majd ki, és nem kezdtem fejni. Csaszi után 12 órával hozták Bencét, akkor állítólag sokat evett, utána azt mondták, hogy biztos rosszul mértek, mert a későbbiekben csak aludt és nem evett semmit. Ekkor már bedurrantak és becsomósodtak a mirigyek, senki nem segített. Amikor kértem a nővért, csak finnyáskodott. Most okosabb leszek.
Közben ma a pakolás közben találtam egy homeós füzetet, el is felejtettem. De te sokkal többet tudsz, ebben nem sok minden van.
Téged is érdekel a Feng-shui? Miután olvasgattam róla, kiderült, hogy mi a lakást ösztönösen úgy rendeztük be. Van benne valami.
A magasfeszültséggel kapcsolatban: Erről nekem mindig az Amerikába jöttem című film Eddy M-vel jut eszembe. Biztos nem jó dolog. Mint ahogy azt is mondják, hogy hálóban ne legyen műszaki cikk és gyerekszobában sem. Persze azért nálunk van ott tv, szeretek ágyból tévézni.
Leona nagyon ügyi volt. Férjed melóhelyén ettetek?

Nana

Nagyon klasszul hangzik az ovi. Nálunk a sétányiban is mindig voltak főiskolásak, szerették őket a gyerekek. Több figyelem jutott nekik. Ne zavarjon, hogy Dani be volt zsongva, inkább, mint szorongjon és ne érdekelje semmi. Nem lesz ott semmi gond. Az alvást majd megszokja.
Manókám nekem is úgy kidugja mindenét, tegnap hogy mit rendezett, csakúgy hullámzott a hasam. Remélem, hogy most megint visszafordult irányba.
Anyukádnak jó utat kívánok, vigyázzon magára nagyon. Oltásokat vesz fel? Én sem vágyom oda messzire.

Lina

Gondolunk rád. De sok macera szülés előtt.
Száva talán már otthonról neteztél?

Balim

Ezt a palacsintázós helyet már én is hallottam. Mi úgy igazából Parádfürdőn jöttünk össze egy baráti kirándulás alkalmából. Szóval szép emlék fűz hozzá. Mi ott lent a parkolóban mindennap gofrit ettünk. Jó utat!

Seriff

Nektek is jó utat!

Bence, ha minden igaz, péntekenként tud járni úszásra, mert a kötelező lejárt, ezért már fizetni akar. Nagyon boldog most. Tele van ajándékokkal, csokival, suliban karácsonyi készülődés-és még eztán jön a java.
Olyan édes. Múltkor tornáztam és rám szólt, hogy kismamáknak nem szabad. Kép

Remélem, hogy nem hagytam ki senkit.
Nem tudjátok, hogy jár az ingyenes Tesco járat?
Eszek gyorsan és megyek.

Kép

Kép
cukkermáz

takaritás megtörtént bünti közben aelaludt adri
most niki szenved hogy nem tud kivel játszani megyek mosogatok meg sütöm tököt ez a A vitamin nagyon szar keserű niki gyavjog is de szine tényleg mint sütötök meg répa

bea
nekünk a bujj bujj zöldág van meg niki imdja főleg azért mert ezeket tanulják az oviban is
a kedvenc a mókuska mókuska mr adri is mondja igaz még a felét kihagyja
valahogy ugy hangizik tőle
mókuks mókuska mász fára lába doktorbácsi gyógyit meg Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Én is bejelentkezem, itt vagyok, csak mire végigolvasok, meg takarítok, meg Zsófi nagyon nyűgös már megint.....szóval sok most a mai napra. És délután vendégeink lesznek, tripla soron.... Kép de azért bírom, élvezem,jó takarítani egy kicsit.
Ú, elképzeltem, ha majd mászik, tényleg naponta kell felporszívozni.

na, megyek még törölgetni.

Kob, írd meg nekem e-mailban a baba-mama jóga telefonszámát légyszi, és a járókával történteket is, amit elfelejtettünk megbeszélni a babatalálkozón. Kép
Köszi előre is! Kép

Puszi mindenkinek, jó csevegést!
Ja, és ha nem jönnék, jó hétvégét! Kép
birolili

nana
már annyiszor irni kartam
nálunk niki itthon soha nem alszik az oviban ,eg ő az eslő aki elalszik és ébrezsteni kell 1/2 3 kor Kép szóval ne aggódj na az más tészta hogy este utánn mág 11 kor itt kukorékol aztán meg reggel kész szenvedés az ébredés de bent alszik az tuti Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

lina irrt smst

megy haza a dokiját várja van már netjük majd ir

cukker
nem tudom hogy jár busz

Kép

Kép

Kép
roz23

köszi Roz, igyekszem. Kép

Dani jó alvó szerintem, kárpotol hogy az első 6 hónapban nagyon kevesett aludt. Hallod SyG?

Én inkább attól félek hogy számára nagyon fontosak a rituálék és az ott nem lesz meg.

A narancslés történetért nem irigyellek és megint le a kalappal elötted, az én idegeim szerintem nem bírnák ilyen jól.

KépKép
KépKép
nana09

Lányok, már akartam kérdezni tőletek, h. hallotatok-e a CSAK VÍZZEL való takarításról?
Én árulok ilyen cuccokat, akit érdekel, szevesen mondok róluk vmit.
Van felmosó, ablaktörlő, meg autótörlő és még sok más. Én használom őket, és nagyon jók, szeretem.
birolili

nana
még valami eszembe jutott amit neked akartam irni Kép

szóval szerintem dani kora legjobb a tesóvárásra mert nálunk is niki meg áki egyzsreüen imádják egymást és szerintem ebben kob. is megerősit Kép
olya aranyossak ahogy segiteni akrnak meg játszani kicsivel meg ahogy szeretgetik
fantszitikus Kép
mamát meg irigylem bár én a nagy melegért nem vagyok odáig de biztos nagyon szép lesz

lili
én még nem hallotam erről tisztitási módszerről bár vegyszerket nem igen használok vizkőtelenitésre citromlevet vagy citromot max mosogatoszer meg domesztos wc-be az viszont minden nap mert soka kívácsi kéz Kép

dora
tényleg már annyiszor kérdezni akrtam nem félted katát a kutyu bacijaitól bármit bevihet lábán lakásban
hozzátszem szertem az állatokat de ahogy látom hogy csajok is meg áki is mennyit van földön mennyit mosk fel és hogy nem lehet bejönni hozzánk pont ezért cipővel sem ez nem mánia csak féltem őket de lehet hogy túlzásba viszem Képezt most ne értsd félre csak kérdeztem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff, ha majd erre jársz, csak leírom mert most jutott eszembe.

A babakocsitokkal mennyire vagy megelégedve? Egyre jobban érdekel a Peg Perego (az van ugye?)Kép

A háttámlája most mennyire döntött Hannának? Mármint nem Hanna háttámlája Kép hanem a bkocsié? És a tiétek olyan cserélhetős? És most melyik részt használjátok? Már a sportot? És fix vagy bolygósitható kerekű?

Bocs, bocs a sok kérdésért, ha majd lesz időd.

KépKép
KépKép
nana09

De jó neked Cukker, hogy már nem soká kibujik a te kis pocaklakód. Kép

De a legjobb Linának, bár ezt szegény az elmult napok után biztos nem igy látja. KépKép
Hajrá Lina!!!

Holnap megyünk Bp-re, de este bekapcsolom a gépet hátha már lesz vmi. Kép
Lehet hogy te most nem is akarod hogy legyen vmi.. Inkább pihennél egy kicsit?

KépKép
KépKép
nana09

nikiéknek az oviba olyan mikulás ajándékot ettünk a másik szmk.-val hogy egy dobozban 3 gipsz figura és hozzá 6 kisdobozban festék meg persze más is volt a csmagban ez kifestő 380 ft de annyira klassz mert képzeljétek a festék nem iylen gagyi valami tempera hanem ilyen fényes mázat képez a figurákon és a kifestjük ténylegoilyan lesz mint egy igazi disz mi most festettük ki nikivel és még festék maadrt jócskán szerintem én is öntök ki figurákat és elhasználjuk a maradék feséket nagyon kalssz és ennyi pénzért szerintem nem is volt
nikinek nagyon tetszett kíváncsi vagyok a többi gyreknek mennyire tetszett

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok Anyukák!

Elérkezettnek látom az időt - Mino is noszogatott már - hogy csatlakozzak hozzátok.
Anikónak hívnak, és van egy csodálatos 1 hónapos fiacskám Armandka.
Sajnos rögtön problémával kell, hogy hozzátok forduljak segítségért. Minden erőfeszítésem ellenére nincs tejcsim, a gyűjtőből nagyon keveset adnak, a tápszertől meg beteg a manóka. Örülnék neki, ha tudnátok valakit ajánlani, aki tudna anyatejcsit adni nekünk. Köszönöm előre is.
hamarné_anikó

Sziasztok,

itt vagyok!
Tegnap este Nekem kellett Kamillával elaludni Emese altatás után, persze én is bealaudtam rendesen, így nem írtam már Kép

Pelus:
hívom a dílert, hogy milyen van Neki, Mino és Roz, Ti kértetek, ugye? Legközelebb 16-án megyek, akkor el tudom hozni, jó úgy?

Este jövök, Lili, írok mailt! Puszi

Kép

Kép
kobudo

Szis Anikó. Sajnos én ebben nem tudok segíteni.

SBea

Megjártam Teszit. Nagyon köszönöm, hogy szóltál, erre gondoltam. Már csak 2 db volt belőle. Mióta kerestem már.

Roz

A legjobb vízkőtelenítő citromlé+ecet. Nem kell belőle sok. Edényekhez ezt használom. Te is így ismered?

Kép

Kép
cukkermáz

Balim!Egyszer jártunk ott kirándulni egy motorostalálkozó alkalmával.Véletlen vettük csak észre,h.van ott egy vár.Felmotoroztunk,és gyönyörű volt a kilátás.Innen.Fent volt a várban a polgári és az egyházi esküvő is.Nagy élmény volt mindkettőnknek.Fóleg mivel zuhogott az eső,és a várnak nincs fedett része.De így még eredetibb volt az egész.
mrege

Sziasztok!

Nagy nehezen hazaértem, de eléggé ki vagyok purcanva. Komolyan mondom, ez a kórház tényleg beteggé teszi az embert. Kimentünk az utcára, és minden erőm elszállt, csak vánszorogtam. Pedig éjszaka már aludtam is, este 9-től, hajnal ötig, amikor ugye felkeltik az embert, csak tudnám, hogy miért.
Aztán felmentem OST-re a szülőszobára, ott még aludtam a vizsgálat alatt egy kicsit, csak mellettem szültek, és nagyon hisztizett a nő, úgyhogy mindig felriadtam. A szülésznők tök aranyosak voltak, még elnézést is kértek, hogy nem tudnak vele mit csinálni. Biztos nagyon fáj az a szülés, de elhatároztam, hogy ki fogom bírni, és nem fogok ilyeneket csinálni (aztán persze majd kiderül).
Lilike jól van, le se tojta az oxitocintKép
Most már tudom, hogy az a baj igazán, hogy túl egyenletes a görbéje, azt mondták "beszűkült". Én meg eddig úgy voltam vele, hogy az tök jó, hogy egyenletes a szívverése. Most is tanultam valami újat.
Ja, meg állítólag egy ujjnyira ki van nyílva a méhszájam. Mikor lesz szerintetek ebből babi?
Na pihizek még, valahogy nagyon hozzászoktam ott bent, hogy mást sem lehetett csinálni, meg valamit kellene csinálni a tű helyével, mert az nagyon fájKép

Puszi nektek!
Lina
38+5

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Cukker örülök,hogy sikerült.Igazából Zsolti vette észre.

Szia Anikó.Üdv. köztünk.Sajnos én sem igazán tudok segíteni.Nekem is nagyon hamar elapadt a tejem, hiába próbáltam ki mindent, amit csak tudtam, de nekünk aztán a tápival nem volt gond.Mi a Milumil HA tápit használtunk.Esetleg ha majd bejelentkezik Sygnum, hátha Õ tud neked segíteni.Õ a mi kétlábon járó mindenttudó "lexikonunk."Ti melyik tápit használjátok? Kép

Lili én sem hallottam még erről a módszerről.

Balim igen Cilinek nemrég született kislánya.Most 5 vagy 6 hónapos.Nem tudom pontosan.

KépKép
KépKép
sbea

EL is felejtettem panaszkodni.Ma reggel voltam dokinál, és meg kell operálni a térdemet.Porcleválásom van.Ááááááááá... Kép

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?