Mire elolvastam mindent...elfelejtettem az elejét.
Nana,
Barnabás nekem is tetszik. Kérdés, h hogy hangzik a vezetéknevével.
A hányingernek sztem semmi köze a baba mozgásához. Nem tudom, ezt miért találták ki
Kávézás a kórházban...én azt sem értem, mit lehet a kávén szeretni. Na meg nem kávézok addig, amíg dolgom van. Hiáby dolgozok az eü-ben, utálom.
Rozi,
sógoromnak működik végre a netje
Eltűnt innen a gépe és már nem azzal tölti Robi minden idejét
Sajnálom, h betegek a lurkók. Köhögésre Stodal, orrfolyásra Coryzalia. Mind2 adható nekik, bár a Stodalra az van írva, h 5 éves kor alatt nem adható. Ez nem igaz, pont erről beszélgettem a drnővel. Ha Ákinak olyan az orrfolyása, mint amikor hagymát pucolsz (folyik, folyik, folyik, tiszta, vizes), akkor allium cepa jó rá. De a Coryzaliában az is van, ha jól emlékszem.
Bácsika nagyon tetszik, ezentúl így hívom Robit
Linának nagyon szurkolok, h minden rendben legyen!!!
Seriff,
Hanna-bébi kis cukorfalat!
Te nyugodtan aludnál, ha nyitva lenne a kertetek és bárki bemehetne? Drótháló van, de az nem sokat ér sztem. De egyszer majdcsak beköltözünk. És akkor nem szabadulsz tőlem
Normafloret simán megette kiskanálból. Sztem sincs semmi íze.
Bea,
Lilla is gyógyuljon meg gyorsan! Nem semmi, ahogy pózol
Cukker,
szopizásban biztos segíteni fogunk. Bencénél mi volt a gond?
Sztem sem híztál
Kob,
Kamilla annyira szép! És okos!
Mesi utolérte Leonát súlyban
Dóra, Seriff,
sztem a nagyfeszültség nem jó dolog, mondhatnak nekem bármit. De a legrosszabb a trafó és nem a vezetékek.
Feng Shui szerint, ha madarak ülnek a vezetéken, akkor nincs semmi gond vele. Hát előttünk nem ülnek Seriff.
Nekünk hátul vannak a szobák, csak 1 van elől, ami a vezetékek felé néz. Meg a dolgozó, de az nem olyan fontos.
No, most ennyi jutott eszembe.
Ja, meg hogy pakolásztam és vannak olyan kuponjaim, amik nekem nem kellenek. Felsorolom őket, ha vkinek kell vmi, szóljon, különben mennek a kukába.
- Nestlé BEBA 2 bifiduszos tápszer 300 Ft kedv.(egy DM-es és 1 Tesco-Rossmanos)
- avent játszócumi 250 Ft kedv.
- Manner babapiskóta 200 Ft
- Milupa csecsemőtea 150 Ft
- 200-as, 36 kockás film és előhívás 300 Ft, ha fényképez még egyáltalán vki "rendes" géppel
Ja, én meg Liolgával találkoztam tegnap, csak én nem ismertem meg, ő meg nem szólt.
De akkor most mondom mégegyszer, ha vkivel találkozok és megismer, én meg nem, szóljon rám!!! Nem jó az arcmemóriám.
Egyszer szégyenszemre elmentem a saját unokatesóm mellett. Oké, nem láttam már vagy 15 éve, de ránkköszönt (nővéremmel voltam), én meg mondom nővéremnek "te tudod, ki ez a pasi? ránkköszönt." Jó vagyok, nem?
No jó éjt! Bár mi úgysem alszunk, mágnesvihartól teljesen függetlenül sem