Új privát üzeneted érkezett!

Nana, oszinten?Kép Ha Kati fiu lenne a Barnabas nevet adtuk volna neki.Kép Mas fiunev nem is volt a tarsolyunkban.Kép Szoval nekem nagyon tetszik!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

hu de egyszerre irtunk Kép

barnabás szerintem nagyon szép név nekem nagyon tetszik
melyik oviba is mentek ? nagyon kíváncsi vagyok hogy mit szól hozzá dani
neked is könyebb lezs ha kicsit ő oviban lesz te meg majd csak kicsivel foglalkozhatsz keztél neki valmi vitamint hogy kicsit erősődjön az immunrendszer mire bekerül közösségbe ? hátha nem lenne annyit beteg

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Én most innen tesóméktól írok. Gyerekmegőrzésen vagyok, lázas a kicsi lány.

Sbea

köszi a linket, gyönyörű szép dolgok, csak ennyit nem adok értük. Játék kellene inkább, azt még nem találtam. Múltkor mondta a boltban a csaj, hogy mindenki SDóót keres, de még a nagykerben sincs. Kár, hogy nem megyek mostanában Pestre, ott tuti lenne.

Roz

Te vagy az összeköttető? Nem lehet jó Linának az utolsó napokat a kórházban eltölteni.
Lina ügyes légy! Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Nana

Nekem nagyon tetszik a Barnabás név. Szeretem a B betűs neveket. Én Bettinát szerettem volna, de már foglalt a családban. És ügye van BenceKép

Kép

Kép
cukkermáz

Roz,
A Bocskai u.-i oviba megyünk. Nem, nem adtam neki semmit, hiszen azóta egyszer sem volt beteg. (kopp-kopp) pedig jár gyerekek közé stb. Valahogy nagyon ellene vagyok, most ezeknek az immunerősitőknek, persze lehet hogy januártól rákényszerülök. Kép
Szerintem eddig az volt a legföbb baj, hogy ahová járt játszócsoportba nem egy állandó, hanem egy állandoan változó közösség volt, jöttek, mentek a gyerekek...

Hát igen, ezen én is sokat gondolkodtam, hogy hogy lesz. Én ugye elméletileg június legelején fogok szülni, a Bocskai u.-i ovi pedig nyáron 2 hónapig szünetel, tehát pont a legkritikusabb első 2-2,5 hónapban otthon lesz a Dani. Illetve most anyukám kitalálta hogy nyáron egy pár hétre költözzön le hozzájuk a Dani, mert egyébként is már beíratta Tiszakécskén uszótanfolyamra + most beszélt az egyik ovival is, hogy nyáron majd odajár a Dani 1-2 hetet. Ez nagyon szép és jó, csak azt nem vette számitásba hogy én max.3 napot bírok ki Dani nélkül és szerintem neki sem lenne azért ez igy jó. (mármint Danusnak)

KépKép
KépKép
nana09

Nana, Barni nagyon jó név, az egyik barátnőm kisebbik fiát is így hívjákKép! Igen, kacsás, hát nem tudom, h mit néz ott fent, de olyan cuki,belemászik,és ott mókol egy darabig,majd kiabál mikor már elunja,és nem bír kitolatni.Kép

Roz, a gyerekszobában nálunk sincs virág, dehát egyenlőre ott elég keveset van a drágám (aludni), amúgy meg jön utánam mindenhováKép. Mézes fini lett,puha is, de csak azt fogom díszíteni,ami a fára kerülKép....

Cukker,össze ne szedj vmi betegséget!Kép

Dora, itt a Petőfiben,az iskolához közel,van egy sorházi ház 22m-ért, felújítva,szép-anyós mondta,én nem voltam beneKép.

Syg,hogy vagytok?

Kép
seriff

Roz,
Linának én is ezerrrrel szoritok!!! Ma még nem jelentkezett mi újság velük? Tegnap éjfél körül "láttam" magam elött az arcát, de ez még bizti nem azért volt. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,esetleg ha megy a férjed horgászni,és nincs aki cipelje a botot,szákot,hálót,stb...KépKép

Kép
seriff

Hú, az a sorházi ház nem is tünik soknak annyiért. Bár mi ugy 1 éven belül valószinüleg nem költöznénk, de utána igen. És én pont sorházi házat szeretnék a petőfivárosban (max. azt tudjuk megfizetni)
De ha tudsz valamit szólj légyszi.

Syg, hol lehet?

ja, hozzáteszem én Danust is Barnabásnak szerettem volna inkább mint Daninak, de akkor még a családban senkinek nem tetszett ennyire ez a név. Változnak az idők. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Ok, Seriff majd mondom neki. Kép

És Hanna már teljes biztonsággal mászik? Szóval úgy megy előre ezerrel vagy azért még óvatosabb?

KépKép
KépKép
nana09

most válaszolt lina
nagyon gáz volt az éjszakáéja azt mondta hajnal 3 kor még sirva telfonált szávának mert annyira horkoltak szobájkjukban most 217 ben van átment másik szobába

nana
hát igen ez külön lét szerintem sem olyan jó dolog mert ezt gyerek másként is értelmezheti rosszul is nem lesz itt gond meglásd ha dani ilyen ügyssen várja kisteót meg hát van egy szupi férjed aki bizti sokat fog seigiteni meg ne felejtsd el hogy a 2. gyerek mindig ellentetje az eslőnek nálunk ez minden téren bejött külsö -belső tehét elvileg most egy nagyon nyugott sokat alvó nem hasfájos babád lesz Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

seriff

de édes itt hanci Kép tényleg náltok padlo fütés van ? é az egész házat betakaróztam már hogy azom másszon áki mert félek ha lehasal valamivel játszani megfázik a csajok szobájában is felszedtem a rongy szőnyegte és az egészet leboritottam polifommal
én azt hittem hogy ez is ilyen bujkálos henger tehát hogy tud bene játszani kibujni lyukakon ...

Kép

Kép

Kép
roz23

szegény Lina!!! én pont ugyanezt éltem át, azzal a különbséggel hogy én nem kaptam másik szobát. Pont a szülés elötti éjszakán egyetlen pillanatot sem aludtam, pont a horkolás miatt, de tényleg semmit.Kép Végig sétáltam a folyoson, mindezek eredményeként többször elaludtam a vajudás alatt a két fájás közötti 1-2 percben.
Szóval jóltette hogy sikerült átmennie egy másik szobába.

KépKép
KépKép
nana09

Seriff, ott en is tudok egyet. Egesz nagy a haz es a kertje is. Egyetlen szepseghibaja a kert vegeben vonulo magasfeszultsegu vezetek.Kép Azt mondjak nincs elettani hatasa, de annyi rosszat hallani.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

lina most irt
ha a mai nst je jó leszz akor hazamehet azt mondta neki doki hogy ilyen egézséges kismamának nem kell kórházban lenni

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Linának szorítok, hogy jó legyen az nst. Én örülök, hogy nem kellett előtte bent feküdnöm, babával együtt már más volt Kép

Roz,
sajnálom, hogy elmarad a mai tali, hátha jövő hétre jobban lesztek. És mi a diagnózis? Mi bajuk a lányoknak?

Seriff,
tüneményes képek ezek Hannáról! Tudom, már írtad, hogy padlófűtésetek van, azt nagyon irigylem ám az ilyen mászó korban Kép Kép Mindenhol az van?

Nana,
szeritem nem árt azért immunerősítő, ha más nem homeós. Bár így is gondodlom számítasz pár hónap betegeskedésre. Kamillánál idén is az influenza-oltás vágta el a betegeskedés folyamát! Daninak nem akarjátok beadatni?

Még jövök

Kép

Kép
kobudo

Szia Kobudo!

Már épp kérdezni akartam, kinek mi a véleménye az influenza-oltásról mert én is gondoltam rá hogy azt be kellene adatnom. de nem vagyok már elkésve vele?

KépKép
KépKép
nana09

kob

niki valszeg visza esett
kicsiknek meg nátha ákinek ár az ágyát is napont töbször húzpm át mert elképeztő mennyiség folyik azorrából minden egyes trüsszentésnél beteriti a trutyi az ágyát takaróját mindenét de legalább kijön adri meg szokásos hogy mindig ugy köhög hogy még aludni sem tud

Kép

Kép

Kép
roz23

nana
én is be akartam adatni de csak nikinek de neki meg még nem lehet mert folyamtossan beteg

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
Szegény picurkáid! KépKép

KépKép
KépKép
nana09

nana
mikor mentek az oviba ird ámmeg daninak hogy tetszett Kép szerintem is egy homeos immunerősitő nem árthat de ahogy gondolod

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok

állva, manóval a kezemben.

csak azért írok, h ne aggódjatok, minden oké, csak nincs időm.

tegnap 4,5 órát vásárolgattunk manóval és kibírta.

puszi, majd jövök, ha tudok

Kép
sygnum

Nana, nem vagytok elkésve, asszem 3 év után már csak egyszer kell beadni, nem kell utánoltani. Kamilla tavaly ugyan csak az elsőt kapta meg, de nyárig kitartott a hatása. Kérdezd meg a dokit, Nekünk Õ javasolta. Nem volt mellékhatása, és nem vészes az ára sem, mintha 1-2 ezer lett volna.

Roz,
gyógyuljanak a lányok! Szegény Niki, soha nem keveredik ki ? Kép Puszi Pamillától Kép

Syg,
ügyes Leona!!!

Jaj, és Mesikém 7480 g... 4,5 hós Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok, mi meg du,boltba menet találkoztunk Balimmal és Eszterrel, aki hason aludt jól bebugyolálva, így sajna nem sokat láttam BelőleKépKép!

Syg,milyen ügyi Leo, úgy látszik várja a Karácsonyt,és az lesz az ajándéka, h megjavulKép!

Roz, jobbulást Nektek!

Mino?

Kob, ezek aztán a szép méretek, ügyik vagytok! Hány cm?

Nana, mi volt az oviban?

Dora, itt meg előttünk megy a nagyfeszültség. Nem tudom, én ebben is uolyan naív vagyok, ha káros lenne, biztosan nem lehetett volna ideépíteni. Nem tudom. De hallottam, h az Áfonya utcáról többen emiatt költöznek el.

Kép
seriff

itt vagyunk sjana gyerköcök nem javultak hétfőn ujra megyünk most már kaptak niki klacidoot kicsik ambroxolt amoxicilint nikinek lett valami szájja sarkán doki szerint vitamin hiánytól erre ecsetelőt és orcseppeket meg lázkúpot meg láz szirupot

majd jövök még de most ugy meg fájdult a fejem meg kicsit depizek mert én reménykedtem benn hogy nem kell nikinek ujra kalcid most 2 hétig nem szedtünk az utóbbi 2 hónapab n Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, gondolom A-vitamin olajat kaptatok Niki szájára,rendbe fog jönni! Sajnálom, h ennyire benne vagytok és nehezen kecmeregtek ki!Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Nikike gyógyulgassál Drága.
Sajnos Lilla is köhécsel egy kicsikét, de még hátha meg tudjuk előzni a betegséget. Most kapott köhögéscsillapítót.

Gyorsan elment ez a nap. Csak Tescoban voltunk, de ott órákigKép Összefutottunk Bálcsi vitézzel és Minoval. Velük nézelődtünk.

Cukker!
A tesco üzletsorán a középső soron van egy játékárus. Ott láttam 4990 Ft-ért Scooby Doo-s figurákat. Volt vmilyen funkciójuk is. Talán beszélt, de nem próbáltam ki. Egy dobozban volt mindegyik szereplő.
És ha gépen nincs játék akkor itt egy ingyenes programm:
http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/kaland/jinxdemo.html

Lina hazajótt?

Jó Éjt !

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Szláva vagyok, most jöttem haza a Linától és holnap negyed hétkor egy OST vizsgálatot csinálnak még rajta, és még megnézik a magzatvizét.
Ekkor fogja eldönteni a doki, hogy még marad-e a Lili-baba a pocakban, vagy kikapják onnan.
Most már egyedül van a szobában - jó az ha van egy barátnő kéznél akinek főnővér helyettes az anyósa.Kép

Mindenkit puszil

Szláva
liliapukája

Sziasztok!

Kicsit eltűntem. Eszter a műtét óta kicsit megváltozott, rosszul alszik nappal és éjjel is. Kép Nem tudom, hogy a műtéttől-e vagy az időjárástól, de tény, hogy alig alszunk. Eléggé hulla vagyok.
Mindenkinek köszönöm, hogy szorítottatok, nagyon aranyosak vagytok!

Seriff, hát kicsi ez a Petőfiváros, megint összefutottunk, legalább már megismerjük egymást. Lányok! Hanna élőben talán még helyesebb, mint a képeken. Tündéri kiscsaj!

Képzeljétek, ma újra nagynéni lettem, bátyáméknak kisfiuk született!

Lina, megy a drukk nektek!

Roz, nagyon sajnálom a kicsiket. Még egy kicsivel is nehéz, ha beteg, nem hogy hárommal. Nagyon erős vagy, hogy így birod. Jobbulást Nektek! Amikor Marci kezdte az ovit, akkor mi is egész télen betegek voltunk, egyik betegségből a másikba estünk. Kép
balim

Mire elolvastam mindent...elfelejtettem az elejét.

Nana,
Barnabás nekem is tetszik. Kérdés, h hogy hangzik a vezetéknevével.
A hányingernek sztem semmi köze a baba mozgásához. Nem tudom, ezt miért találták kiKép
Kávézás a kórházban...én azt sem értem, mit lehet a kávén szeretni. Na meg nem kávézok addig, amíg dolgom van. Hiáby dolgozok az eü-ben, utálom.

Rozi,
sógoromnak működik végre a netjeKépKépKép Eltűnt innen a gépe és már nem azzal tölti Robi minden idejétKép
Sajnálom, h betegek a lurkók. Köhögésre Stodal, orrfolyásra Coryzalia. Mind2 adható nekik, bár a Stodalra az van írva, h 5 éves kor alatt nem adható. Ez nem igaz, pont erről beszélgettem a drnővel. Ha Ákinak olyan az orrfolyása, mint amikor hagymát pucolsz (folyik, folyik, folyik, tiszta, vizes), akkor allium cepa jó rá. De a Coryzaliában az is van, ha jól emlékszem.
Bácsika nagyon tetszik, ezentúl így hívom RobitKép

Linának nagyon szurkolok, h minden rendben legyen!!!

Seriff,
Hanna-bébi kis cukorfalat!
Te nyugodtan aludnál, ha nyitva lenne a kertetek és bárki bemehetne? Drótháló van, de az nem sokat ér sztem. De egyszer majdcsak beköltözünk. És akkor nem szabadulsz tőlemKép
Normafloret simán megette kiskanálból. Sztem sincs semmi íze.

Bea,
Lilla is gyógyuljon meg gyorsan! Nem semmi, ahogy pózolKép

Cukker,
szopizásban biztos segíteni fogunk. Bencénél mi volt a gond?
Sztem sem híztálKép

Kob,
Kamilla annyira szép! És okos!
Mesi utolérte Leonát súlybanKép

Dóra, Seriff,
sztem a nagyfeszültség nem jó dolog, mondhatnak nekem bármit. De a legrosszabb a trafó és nem a vezetékek.
Feng Shui szerint, ha madarak ülnek a vezetéken, akkor nincs semmi gond vele. Hát előttünk nem ülnek Seriff.
Nekünk hátul vannak a szobák, csak 1 van elől, ami a vezetékek felé néz. Meg a dolgozó, de az nem olyan fontos.

No, most ennyi jutott eszembe.

Ja, meg hogy pakolásztam és vannak olyan kuponjaim, amik nekem nem kellenek. Felsorolom őket, ha vkinek kell vmi, szóljon, különben mennek a kukába.
- Nestlé BEBA 2 bifiduszos tápszer 300 Ft kedv.(egy DM-es és 1 Tesco-Rossmanos)
- avent játszócumi 250 Ft kedv.
- Manner babapiskóta 200 Ft
- Milupa csecsemőtea 150 Ft
- 200-as, 36 kockás film és előhívás 300 Ft, ha fényképez még egyáltalán vki "rendes" géppel

Ja, én meg Liolgával találkoztam tegnap, csak én nem ismertem meg, ő meg nem szólt.

De akkor most mondom mégegyszer, ha vkivel találkozok és megismer, én meg nem, szóljon rám!!! Nem jó az arcmemóriám.
Egyszer szégyenszemre elmentem a saját unokatesóm mellett. Oké, nem láttam már vagy 15 éve, de ránkköszönt (nővéremmel voltam), én meg mondom nővéremnek "te tudod, ki ez a pasi? ránkköszönt." Jó vagyok, nem?Kép

No jó éjt! Bár mi úgysem alszunk, mágnesvihartól teljesen függetlenül semKép

Kép
sygnum

sziazstok Kép
lilának drukkolunk Kép

balim
szegyény kicsi eszti sajnálom bizti mély nyomot hagyott benne kórház meg a műtét azért nemalszik fiúk hogy birják ? és te ? férjed segit ?
tudod mi a vicc hogy niki nem is jár oviba amita kórházba volt nem értemmiért esik vissza mindig Kép ennyire gyenge lenne az immunrendszere nagyon-nagyon várom ezta vérereredményt

syg
te kis éjjeli bagoly Képbácsikát az elmult 2 napban ragasztotta robira adri pedig gyakorolták itt kirakózás közben hogy robi de valahogy nem ment adrinak mostmár bácsika marad Kép de szerintem ez olyan kis aranyos érdekes hogymilyen neveket találnak ki gyerekek Képköszi homeos tippeket el is megyünk délelőtt gyóügyszretárban mert ezek nincsenk most itthon

beáék
nagyon édes lilácska ezek szarvacskák nagggyon jóóóók Kép imádhatja ezt a széket Kép niki nálunk hintában aludt el rendszeressen bár egyszer ha jól emlékszem adri is elaludt az etetőszékben Kép

nana
mi volt az oviban daninak hogy tetszett mikor mehettek van beszoktatás vagy itt már nem kell hogy volt bölis ( nálunk csak azért nem volt mert a mama ott dolgozik és szinte minden nap bejártunk azoviba előtte ugyhogy már ismerte niki )

egyébként még magasfeszültséghez annyit hogy mikor osztották fel a telkeket a alborétum előtti részen akkor mi is megnéztük őket de tibor lefujta mert azt mondta hogy ő nem akar magasfeszültés alatt élni bár mi tök tudatlanunk vagyunk benne de aztán mi is ugyanaerre következtetésre jutottunk mint seriff hogy bizti nem osztanák fel ha nem lehetne de már kitudj más azt uh . is azt mondja nem egézséges hát nem tudom ehez sem értek

mi jót aludtunk végre csak adri volt fent egyszer 12-2 ig de ő is csak feküdt az ágyban és csavargattam hajam Kép ilyen sem volt még hogy 1/2 10 ko lefeküdjek bár igy kupi maradt a lakásban meg elsincs mosogatva de végre aludtam egy jót devettem egy rinatiolt mert szintem én is elkaptam

megyek meg reggeliztetem a ákit meg felkészülök lelkileg mert 2 napig együl lezsek gyerköcökkel most még elmegy melózni apa de onnan este 6 ra maratoni golfra megy apa Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, vigyázz magadra nagyon! A gyerekeknek szükségük van rád. Azon a télen, mikor a fiúk nagyon betegesek voltak, akkor én is három hónapig beteg voltam. Tüdőgondzóba jártam hetekig kezelésre, mert nem bírtam kikecmeregni a hörghurutból. Aztán mégis tüdőgyuszi lett a vége, három hétig baromi erős gyogyókat kaptam. Szörnyű volt. A végén kivizsgáltak asztmára, de szerencsére nem vagyok asztmás.
Hát nem irigyellek azért, hogy két napig egyedül leszel a skacokkal. Én lehet, hogy önző vagyok, de nem engedném ezt a páromnak Kép.
balim

balim

nem vagy önzö én sem engedném de midig azzal takarózik hogy nem jár máshova és enyi neki is jár ez igy is van de hozzátszem én sem járok sehova na mindegy

seriff
ez a z A vitamin olaj amit mondtál azért kell mert A vitamin hiánya is van nikinek ? na most lehet hogy hülyeséget kérdeztem akkor bocsi Kép Kép még annyi ha az van neki répán kívül miben van sok A vitamin
jaj meg mégaz hogy te hogy adtad a bérest mert nekem tegnap azt mopndta doki hogy evés közben adjam mert sok olyan vitamin van bene ami zsirba oldodó és csak igy szivodik fel rendessen hát nem tudom a c vitamin meg hőérzlkeny vitamin nem ??? akkor azt meg evés közben nem szabad mertt mondjuk haiszik meleg teát ... akkor ez most hogy jó nem értem vagy csak én kérdezek most hatalmas baromságokat

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Lillácska nagyon édes, ezek a szarvasagancsok nagyobbak,mint ÕKép!

Nem ez volt életem legjobb éjszakája, mert 4ig kb óránként mentem Hanci hátát simizni, mert vhogy nyugtalan volt, lehet, h nem kellett volna mézest enni? (már a fele elfogyott)

Syg, ha beépítjük a tetőteret-mert lesz itt még építkezés- akkor nekünk is hátrafelé néznek majd a hálók,, és itt csak konyha meg étkező lesz a nagyfesz-hez közel. Dehogy aludnék nyugodtan, csak viccből írtam, emlékezve a múltkori nyitott garázsraKép!És így utólag honnan tudod, h Liol volt?

Roz, asszem nem válaszoltam, igen padlófűtés van mindenütt, azért nem nagyon szeretem ha a kövön hasal, de ilyenkor felhúzom a szőnyegre! örülök, h végre jót aludtál, remélem kicsit kipihented Magad, rádfért! Mi hétvégén kirándulni megyünk, már nagyon várom, h kicsit kimoccanjunk, lesz termálfürdő meg minden!

Tényleg, Bea, az úszópelus uúgy van méretezve,mint a rendes? Hány darabos kiszerelésben van? Egyáltalán nem biztos, h bele is tesszük a vízbe, de sose lehet tudni, nagyon szép hely, és mindenféle gyermekmedence is van.

Mino? Kob?

Nana, nem óvatos, vakmerő, mászik mindenütt és mindenütt felállKép! Ovi?

Mi lehet Linával?

Balim, hazafelé, ott ahol találkoztunk, ki is vetette magát, addig bírtaKép!

Kép
seriff

Roz, bocs, csak most olvasom, h kérdeztél, de egyáltalán nem hülyeségeket!Kép Igen, az A-vitamin kell a bőr haj köröm stb "szépségéhez", épségéhez. Hiába eszik sokat (répa, pari...),ezzel az olajjal kenegesd csak kívülrőlKép! De ilyen szájsarok kipállás(most hogy mondjam normálisan?Kép) nekem is volt a terhesség alatt. Én a Bérest egy mokkáskanál anyatejbe cseppentettem és úgy adtam be, az zsír. C vitamint adhatod azért meleg teával, ez nem annyira meleg, különben meg sem bírná inni!Kép Amúgy meg annyira szép kislány Niki azokkal a szemekkel és hajjal, h csoda!

Kép
seriff

Szegény Seriff, akkor még cipelhetted eleget. Bár már nem sokáig, két-három hónap múlva - Hancit ismerve - szerintem a saját lábán fog szaladni Kép . Mi is megyünk jövő hétvégén kirándulni ötösben. Parádfürdőre, ott is ilyen medencés hotelben leszünk, meg hát ugye nem messze van Kékes, remélem lesz hó. Fiúk nagyon várják, remélem Eszter is bírja majd. Két éjszakát ott is alszunk. Ti merre mentek?

Roz, egyszer majd összetereljük a hat gyereket és a két apukát, mi meg elmegyünk bulizni Kép.
balim

Sziasztok!

Seriff,
Hová mentek??? Kép De jó nektek, én vizimádó vagyok. Danival való terhességembe is azt utáltam a legjobban hogy nem lehtet fürödni, úszni (szaunázni) stb.
Úszópelus 2 méret van (legalábbis 2 éve még az volt) Hannának még Bizti a kisebb kell. Kép
Egyébként miért nem jártok babaúszásra? Ellenzed vmiért?

Roz,
Én is küldök neked és minden csöppségnek rengeteg gyógyitó energiát!

Syg,
A férjem neve (sajnos) nagyon szokványos, nem túl szép név Kép, de hát erről nem tehet senki.
Mészáros Barnabás vagy Mészáros Aliz.

Bea, Dani véletlenül pont meglátta Lilla fotóját...felkiáltott:
"nézd ana, jénszajvas baba" Kép

Kob, köszönöm az infot. El is döntöttem hogy jövő héten elmegyek a dokinkhoz és ha lehet beadatom az influ-oltást és az imunerősitőt is elkezdünk valamilyet (homeos). Tegnap ahogy láttam azt a sok gyereket, bacik és virusok kis szörnyecskéit láttam mindenhol repdesni a levegőben. Kép Kép

Ja és az OVI! Az óvodavezető elött Dani nem épp a legjobb oldalát mutatta, folyamatosan kérdezett vmit, nem sokáig bírt a fenekén megülni stb. Aztán felvittek minket a leendő csoportjába. Ugye 2 óvónénije lesz, pont az volt a délutános akit ismertünk. Bemutatta Danit a többieknek. NAGYON ARANYOSAK VOLTAK. Körbeállták a Danit és mondták "milyen aranyos, milyen aranyos..." Mi apával az ajtóból figyeltük az eseményeket és csak néztünk Miért olyan kicsi a Dani a többiekhez képest???
Kiderült (mi ezt nem tudtuk) hogy ebben az oviban 90 %-ban vegyes csoportok vannak és a gyerekek akik ott voltak zömében már nagycsoportosok.
Ami NAGYON TETSZETT: hogy nagyon nagy szobájuk van, mivel gyakorló óvi mindig van ott egy főiskolai hallagtó is, tegnap is egy külön kis csoportnak mesét olvasott, hogy minden tiszta volt és rendben voltak a játékok, hogy a gyerekek egyátalán nem tüntek ilyen "elvetemült kis gazfickoknak" (akik majd verekednek stb) nyugodtak és szófogadoak voltak.

PLUSSSSZ! van külön tornaterem ahol minden nap van tornaóra és hogy belehet iratni ott zeneoviba is.

Daninak tetszett szerintem, de mejd meglátjuk. Leginkább az ott alvástól félek.

Ami Fő, vannak szép lányok (dani szerint) és ez a lényeg, lehet hogy új szerelme is lesz. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Balim, Felsőtengelic, Hotel Orchidea, vhol Paks után van, férjem volt csoptársai szerveztékKép.Mi egyet alszunk ott,de ez lesz az első nem itthon töltött éj. Biztos lesz már hó Nektek,és kedvükre szánkózhatnak a fiúk! Ki ne hagyjátok a mátraházi palacsintást!Imádom!

Kép
seriff

Seriff, palacsintás? hmmm... ez jól hangzik, mindegyik fiú édesszájú Kép . Remélem nyitva lesz. Merre van? Mátraszentistvánon van hóágyús pálya, ha a Kékesen nem lesz, akkor átmegyünk oda. Egyelőre még csak szánkózni, de jó lenne egyszer síelni is. Még a fősulin voltam egy hétig sielni, sajna azóta sem. Pedig klassz lenne.
Erről a hotel Orchideáról még nem hallottam, bizti klassz hely. Mi most vagy tíz helyről kértünk ajánlatot, a lényeg az volt, hogy legyen medence, hegy és apartman. Emellett döntöttünk Kép .

Mino, tényleg Tündét kérdezted, hogy rájött-e, hogy ki vagyok?

Nana, ügyes lesz Dani, ne izgulj az alvás miatt. A lényeg, hogy ne érezze rajtad, hogy az ott alvás miatt aggódsz, mert olyan kis érzékeny vevőjük van, mindent megéreznek. Dani mióta bölcsis?
balim

Eszterrel csoda történt. Már hét óta alszik az ágyikójában. Gyorsan lekopogom, mert felébred.
Hétévégénk nagyon zsufi lesz. Holnap délelőtt uszoda, délután babazsúrba viszem a fiúkat, vasárnap meg Pestre megyünk Halász Judit "koncert" lesz a Vígszínházban. Nagyszülőkkel mennek, mi meg addig meglátogatjuk az unokaöcsit a kórházban.
balim

Sziasztok! Brrrrr. elszállt amit írtam.
Seriff a pelusból sz.tem is két méret van ha jól emlékszem.Mi a legkissebbet használjuk, de már elég passzos. Kép
Ó de jó nektek,hogy kirándulni mentek.Biztosan gyönyörű hely lesz, érezzétek jól magatokat.Szerintem Hancit is nyugodtan bevihetitek a vízbe, amúgy is kis örökmozgó, ezért szerintem nagyon élvezné.
Mi is holnap megyünk úszni.Jön egy búvárfotós,aki vízalatti képeket fog készíteni a gyerkőcökről.Biztos klassz lesz.
Remélem eltudunk majd menni, mert Lillácska tegnap óta eléggé köhög.Nem fáj semmije,jókedvű,még az orra sem folyik, de nagyon makacs száraz köhögése van.

Balim akkor ti sem fogtok unatkozni a hétvégén.Nekünk a múlhétvégénk volt ilyen.

Syg.Ha tényleg nincs rá szükséged, akkor mi a Mannereset, és a csecsemőteásat elfogadnánk.Előre is köszi.A szárazköhögésre tudnál mondani v.mi homeós bogyeszt?

Nana szimpi az ovi,ez melyik is?Bár mi még nem tarunk ott. Kép

Roz. Alvás, édes alvás HURRÁ!!! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
sbea

Balim,Mátraháza nagyparkoló, egy fabódé,kb 200 éve ottvan,és nagyon fini vékony palacsinát sütnek,komolyan isteni-sztemKép! Mi még a Felsőtengelicet is alig találtuk meg a térképen!Kép
Éjjel megint rosszul aludt Eszter?Lehet,h most végre kipiheni magát,Te is pihenj!Kép

Nana,új szerelem?Annyira drágák ilyenkor!Kép Nagyon jó,h mindennap sportolnak majd, ez fontos,meg a zene is! Babaúszás? Hát igazából +, - véleményt is hallottam,olvastam, szülőtől,szakembertől, és bár korábban-szülés előtt-nagyon mellette voltam,inkább mégis a nem mellett döntöttünk,majd 2-3évesen,inkább 3 elvisszük úszni,hacsak addig Apukám meg nem tanítjaKép!Mi is vizesek vagyunk.Mármint az én ágam,vagyis csak Apukám meg én.Kép Na ezt jól megmondtamKép!

Kép
seriff

Bea,
ez a Bocskai u.-i ovi.

Képzeljétek tegnap először éreztem hogy az én kis pocaklakom nemcsak ugy rezegtette a hasamat, hanem ahogy odatettem este a kezem, mintha azzal a csöpp kis lábával pont oda rugott volna egyett. Kép

Nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy mekkora lehet, mert a hasam az elmúlt egy hét alatt óriásit nőt tegnap kismama polóban voltam vásárolni és már komolyan úgy nézek ki mint egy min. 6 hónapos kismama. Kép Hogy a végéig mi lesz????
Dec. 19.-én megyek a Nemeshez Uh-ra. Anyukámnak sikerült elintézni, amikor én nov végén felhivtam őket azt mondták már csak január közepére van hely.Kép Aztán jött az én mindent megoldó anyukám... és lett hely. Kép

Ja és képzeljétek anyukám januárban megy Afrikába Kép Kép, kicsit már előre félek, tavaly januárban Thaiföld-ön volt, hát ... ugy éreztem soha nem telik le az a 15 nap.

KépKép
KépKép
nana09

Seriff,
Hát ez a babaúszással tényleg igy van. Én is nagyon megfogom gondolni hogy hová és mikor vigyem majd a kistesót. Dani imádta és - tanár szerint- nagyon jó érzéke volt hozzá (persze 4 hónaposan Kép) de egy pár alkalom után beteg lett, életében először (szerencsére csak kicsit megfázott). Ettől megijjedtünk és többet nem mentünk.
Azt tudom hogy te úsztál és a papád csak nem úszóedző? Kép

KépKép
KépKép
nana09

seriff

nekünk van egy zacsi huggies 7-12 kg ig uszópelusunk 9 darab van még bene ( bontatlanul 12 volt benne ) nagyon szívessen nektek adom nekünk adrira már kicsi meg mire nyár lesz ákira is szintéán kicsi lesz szóval ha kell ugorjatok erre nagyon szívessen odadon tényleg

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff,
én is úsztam tíz évig, középiskolás koromig. Mi jártunk a fiúkkal úszni, valószínű, hogy Esztert is visszük.

Bea, ti hová jártok úszni? Ki tartja? Csak nem a Cili?
balim

Sygnum!
HAllottam te vagy a homeoszakértő.Meddig adjam ezt a Chamomillát?Felmerült bennem h.lehet,h.anélkül sem fájna a hasa.Ki kell próbálni,hogy elhagyjuk,vagy van rá vmi más módszer.Igazság szerint már elkezdtem,és tegnap már csak egyszer adtam neki.Egyébként az adagolás hogy szokott lenni?Azt írja a köny,hogy 2-4X5 golyócska.Ez azt jelenti,h.vagy 2X,vagy 4X?Én úgy éreztem kevés a kettő,így 3-szor adtam.Jól csináltam?Egyébként a mai napig nem vagyok benne biztos,h.mikor fáj a hasa.Egészen addig,amíg a védőnő 1 hónaposan azt nem mondta,h.ez bizony hasfájás(mert húzgálja a lábát,rugdos),addig meg voltam győződve,h.nem hasfájásról van szó.Szóval nem tudom.Ez gáz,h.még mindig nem tudom,h.mikor fáj vmilye,és mikor van,h.csak fáradt.KépVagy nem gáz még 7 hetesen?:o

Jól észleltem,h.van köztetek EGÉSZSÉGÜGYIS?
22-én jön haza a legjobb barátnőm Ausztráliából,és van egy betegsége,ami miatt aggódik(unk),h.nem találkozhatunk.Július végén ugyanis elkapta a szamárköhögést(a véréből is kimutatták).Azóta már sokkal jobban van,de reggelente még mindig köhög.Azt mondja,h.bztosan megtudja állni,h.ne köhögjön a jelenlétünkben,de nem tudjuk,h.ez akkor is fertőz-e,ha nem köhög.Tudtok erről valamit?

Előre is köszi a tanácsokat!Kép

Szép derűs napot mindenkinek!Kép
mrege

Sziasztok!

Elvonult már ez a köcsög mágnesvihar? Mindig azt hiszem, h ennél rosszabb éjszakánk már nem lehet, de Manó bebizonyítja, h dehogynem. 2,5 órát sikerült is aludnom.

Balim,
ezt akartam még írni tegnap, h gratulálok az unokaöcsihezKép
Hegyek...de jó is volt hegyeket látni, mikor kinéztem az ablakon. Én ott éltem a Kékes alatt 18 évig.

Roz,
örülök, h jót aludtálKép Mosogatnivaló meg néha várhat, nem?
Homeot szívesen, sztem ezeket érdemes otthon tartani, mert ha rögtön adod nekik az 1. tünetnél, akkor lehet, h nem is lesznek betegek. Sőt, az oscillococcinum is tényleg jó, abból megelőzésre hetente 1 tubussal kell elszopogatni.
Stökben is sok az a-vit.

Seriff,
de jó nektek! Én is elmennék vhova, de nem merek Manóval ottaludni sehol. Ha naooal sem megy, mi lenne éjjel...
Tudom, h hátra néznek majd a szobákKép Állítólag 30 m-nél távolabb kell lenni a vezetékektől és akkor már nincs semmi káros hatásuk. Sztem az megvan, nem?
Liolga megismert, de csak utána írta MSN-en, ott nem szólt.

Nana,
nekem így a vezetéknévvel nem tetszik a Barnabás, mert mind2 hosszú. Éppen most van egy cikk a névválasztásról a Kismamában és sok dologban igazuk van. Pl. hosszú vezetéknévhez rövid keresztnév és fordítva. Ha mássalhangzóra végződik a vezeték, akkor magánnal kezdődjön a kereszt. Ha magas hangrendű a vezeték utolsó szótagja, akkor a keresztnév 1. szótagja mély legyen.
Ami sztem még jó, egyszerű vezetéknévhez kicsit ritkább keresztnév és fordítva. Az Alíz viszont tökéletes.
Egyébként nincs semmi gond a vezetéknévvel, azt nem mi választjuk. Robi is Biró, az is gyakori név.
Reméljük, menni fog az alvás Daninak az oviban. Ha meg nem, hát nem alszik. Az se nagy baj v igen?
Nagyon ügyi anyukád van!

Bea,
ez volt a másik, amit elfelejtettem. Kis rénszarvas LillaKép
Persze, h odadom a kuponokat, inkább, mint hogy kidobjam. Elvihettem volna már a talira is.
A Stodal szirup egy kombinált szer, jó hurutos és száraz köhögésre is. És mondom, rá van írva, h 5 éves kor alatt nem szabad, de mégis szabad.

Megyek, felébredt

Kép
sygnum

Sbea,Seriff!

Olvastam a sok hozzászólást a babaúszásról.Lemaradtam az elejéről,ezért kérdezem,mert enem is foglalkoztat gondolat,h.melyik uszodát javasoljátok?Hallottam 3-at is,h.jó:Refi,Ballószög,és a lakiteleki népfőiskola uszodája.Mit tudtok ezekről?
mrege

Syg,
Már kérdezni akartam, hogy a tegnapi 4,5 órás vásárlást hogy oldottad meg Leonával? Kendőben volt?
A 2,5 órás alvás... nagyon sajnálom. És ha jól emlékszem pont te irtad még Leona születése elött milyen nagy az alvásigényed. Kép
Nekem a legnagyobb bajom a nevekkel - főleg a fiúnevekkel - hogy szinte egyik sem tetszik igazán. Még nem találtam olyan fiú nevet amire azt mondanám, NA EZ AZ! Szóval ha kisfiam lesz, megint marad vmi. kompromiszumos megoldás. Ezt a cikket én is olvastam a Kismamába. És sajnos az összes név ami nekem kicsit is tetszik mélymagánhangzós.Kép persze lehet hogy Ödönke lesz Kép anyukám pocaklakó Danit mindig ugy hivta.Kép

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?