Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Egy kis segítségért jöttem: én tavaly szültem a Kútvölgyiben (alig várom, hogy újra ott lehessek) és a szülésznőm tündéri volt. Most a barátnőmnek szeretném ajánlani őt, de a nevét nem tudom. Akkor vörös copfos haja volt, világos szeme, kedves volt és fiatal, többre meg nem emlékszemKép Ha bárkii felismeri, és tudja a nevét, légyszi írja meg a
pitypang@gmail.com
ra.
Előre is köszi, és minenkinek jó babavárást kívánok!
P
pitypang

Adri, tőlem már 2 hónapja kérdezgetik, hogy "Még egyben?"Tényleg idegesítő. Amíg nincs gyerek, addig azt kérdezik, hogy "Na még semmi?"Ha megszületik az első, fél év múlva azt kérdezik, hogy "Na mikor jön a kistesó?"
Egyébként egész nap görcsölgetek, Csabi alig mocorog, menni nem bírok, úgy szúr alul. Remélem semmi!!!!!
Andi
andry

Akkor Neked is szokott szúrni ott alul?????
Hiába mondom egy csomó embernek,h. nagyon fáj lent,szinte a méhem,sokan azt sem tudják milyen érzés.
Ma is mentem bölcsibe és egyszerűen többször meg kellett,h. álljak annyira szúrt ott lent!
Ez mitől lehet?Lillánál ilyen nem volt!
Azért most egy kicsit megnyugodtam,h. nem csak én vagyok ilyen kivételes...
lillaadri

Sziasztok!

Bocsesz hogy el sem köszöntem, de hívott a kis csöpp. Kép

Bóbiék! Hatalmas gratula!!! Kép Kép Kép Bóbi apuka nagyon jó a "beszámolód"! Kép

Adri! A párom minden nap Budaörsön át jön haza. Kép Akkor ez a legjobb megoldás! Kép Hol van pontosan az üzlet?
Nekem ilyenkor jött Bencus, mikor már a "tököm is tele volt". ( bocsánat a kifejezésért ) Szorítok nagyon! Nekünk Bence Máténk van! Kép És persze nálunk is apuka választotta. Kép Ha kislány lett volna, ill. majd ha lesz, akkor Grétának hívnák.

Szebb a popsi, de most a neogranormonnal próbálkozunk, hátha gyorsabban helyrehozza. Holnap jön a dr. nénink és megnézi,hogy kell e a canesten is.

Mindenkinek boldog Mikulást kívánunk! HO-ho-ho! Kép

Már megint mennem kell. De azért még egy képet felteszek. Kicsit homályos a pára miatt.
Kép

Szép estét mindenkinek!

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Már megint elveszett valahol az elózó levelem!!!!

Lillaadri!

Igen jól tudod,Holnap este megyünk Mészhez,de nem haragszom meg,ha nálad lesz és szültök.Azért aranyos vagy,köszi!
Nekem is papás szülésem volt,és a férjem nagyon élvezte.El sem tudom képzelni,hogy nélküle szüljek! Nekem nagyon sokat tudott segíteni.
Sok sikert hozzá!!!

Anide!
Nagyon szép kisfiatok van! Jó ránézni,olyan igazi formás kisbaba!
Irigyellek,bár én most kislányra vágyom....

mano4

Remélem ez nem fog eltűnni!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok

Bobi nagy nagy gratulaKép

Elizabeth25 ha meg erre jarsz, ha nyugdijba megy a dokim Dr Acs NAndorhoz szeretnek jarni esetleg tudnal nekem mondani rola par dolgot?

Kép
vaktyuk

Vaktyuk, nagyon rendes doki!

Elérhetőségei:
Dr. Ács Nándor szülész-nőgyógyász, egyetemi tanársegéd
Semmelweis Egyetem, II. Női Klinika

Szakterület: terhesgondozás-szülészet, hormonzavarok,
meddőségkezelés, változókori problémák, endometriosis, onkologia

Rendelés: csütörtök délután: Bp. I3.ker., Szent István krt. 20. fszt
Bejelentkezés: 06-30-9520-861

Kép
elizabeth25

Sziasztok Drága Kismamik!Kép

Voltunk ma ctg.n és bár mutatott méhösszehúzódásokat,de semmi bíztatót nem mondott a dokibácsi,h. mikor szülünk!Kép
Méhnyak teljesen felszívódott,babafeje be van illeszkedve,de méhszáj zárt,szóval bármi bármikor lehet!KépNem baj,türelmes vagyok!KépKépKép...ezt ne higyjétek el...én is csak bebeszélem magamnak!!!KépKépKép

Viszont képzeljétek el voltunk bent látogatni Bóbiéknál!!!Tündéri a kislányuk,aranyosan alukált,nagyon kis cuki!
Bóbimami is jól van,teljesen fittnek nézett ki!Kép
Ugyhogy minden okszi Velük,várják mikor mehetnek haza,talán holnap!Kép

Mano4,azt hiszem tényleg nem szülünk,mondtam is Mészinek,h. biztos fogtok talizni a rendelésen!KépKépKép
Egyébként nem volt nehéz szülés Lillával,vagyis akkor ott nehéz volt,persze,de mostmár nem tűnik annak!Kép
Meg akkor meg is fogadtam,h. legközelebb csak császárral...aztán mostmeg már szülni akarok...majd meglátjuk mi lesz!Sokat számít az is,h. Apa ott lesz Velem!Olyan édi!Tegnap végigellenőrizte,h. minden fel van-e töltve...kamera,fényképező!Kép
Tényleg!Párod hogy van?Használ a kezelés neki?

Edina,hihetetlen milyen kis pufók Bencus!KépKépKép
Lilla sosem volt ilyen,pedig kiskorában ő is nagyon jó evő volt!Ugy szeretném,ha a Mi Bencusunk is ilyen kis jó husis lenne!
Írtam emailt is...

Andi!
A szúrkálást megkérdeztem,a szalagok lazulnak ki a méhünkben,nem vészes dolog,csak fájdalmas...
Bár nem igazán értem,h. Lillánál miért nem lazultak,mikor ugyanugy szülés volt...
Kitartás Drágám!!!KépKépKép

Elizabeth,Te ismered Mészáros dokit?Vagy hogy kerültél erre az oldalra?

Jó hosszú voltam,bocsika

pusziKép
adri
lillaadri

Lillaadri!

Ma még nem jelentkeztél,csak nem...?

Lányok!
Ti nem vagytok nyűgösek ettől az időtől? Én nagyon!Nincs kedvem semmihez,pedig főzni is kellene,porszívózni is de valahogy nem megy!
Tegnap este feldíszítettem a lakást,így már nálunk is nagyon karacsonyi hangulat van,de most ez sem segít,akkor is nyűgi vagyok.

mano4

Kép
Kép
mano4

Sajna Mano4,még itthon vagyok...de pont egyszere gondoltunk egymásra!!!KépKépKép

Ilyen trutyi időt!Kép
Ne is mondd,ráadásul nem sok javulás mutatkozik benne...

Lakás már nálunk is karácsonyi pompában van,mindenhol mikulások meg szaloncukrok,Anyukám hozzott adventi koszorót is,Férjem feltette az égőket...szóval a hangulat megvan,csak a kedv nincs...detto,mint Nálatok!KépKépKép

De legyél kicsit boldog,mert délután láthatod a Kis Csöpit!Lehet már a nemét is meg tudják mondani!!!KépKépKép
Majd írj mit intéztél!Kép
lillaadri

Sziasztok lányok!
eg ynapig nem nézek be, aztán tessék: Bóbi gratulálok!!!
És Adri, Andi nektek meg további drukkkkk.....

puszi Tünde

mtunde

Lillaadri!

Micsoda véletlen,hogy pont egy időben gondoltunk egymásra!Ettől máris jobb kedvem lett!
Akkor már tényleg nagyon a célegyenesben vagytok!Azért drukkolok,hogy nálad legyen Mészi estére,Én majd megyek a jövő héten,vagy kívánom,hogy nagyon gyorsan menjenek nálad a dolgok,és akkor még én is beleférek.Így lenne az igazi!Te du.szülsz,és akkor én mehetek estére(18.30-ra). Még"csak" a 12 hetes vagyok,így azt még nemhiszem hogy megtudjuk milyen nemű.Talán legközelebb!
Ha Lillával sem volt vészes a szülés,akkor nem hiszem,hogy ez majd nehezebb lesz.Szorítok neked!!!
Férjem még mindíg elég vacakul van,a kezelést abba kellett hagyni,mert begyulladt tőle az ideg,így ahétvégén alig bírt megmozdulni.Szörnyű volt nézni.Most pihi és gyógyszerek,majd jövő héten kontrol,és akkor kidreül hogyan tovább.Remélem azért lassan javulni fog,mert idáig(4 hete)nem igazán válltozott a helyzet.max rosszabbra.

Na megyek,össszekaparom magam valahogy.
Puszi: mano4

Annyira azt érzrm,hogy ma fogsz szülni!

Kép
Kép
mano4

Nekünk anno már a 12 hetes uh.on mondta Mészi,h. kisfiú!Kép
DE ugyis a nagy genetikai uh.on amit majd a kórházban csinál afp.után ott tud majd biztosabbat mondani,addig Nekünk sem volt 100%!

De jó lenne,ha nem csalna a megérzésed!KépKépKépDE sajna semmi jele,h. valami készülödne!
Este majd írj,ha tudsz!Kép

Férjecskéd meg ápolgasd,h. mire Neked már hatalmas pocid lesz,ő tudjon segíteni a Kismamának!
Mennyi idősek is a gyerköcök?Mármint a nagyobbak?Õk is biztos nagyon boldogok most!!!KépMég Lilla is izgatott,pedig ő még csak 2 éves...Kép

puszka
lillaadri

Sziasztok!
Bóbiéknak nagy gratula Kép

Lányok, bár alkatfüggő a dolog, de: a hízási ütem szerint mikor hány kiló az okés? Én most vagyok 23+4 és +5kiló Kép, pedig múlt hét óta direkt figyelem, mi csúszik le a torkomon, joghurt gyümölcs, párolt hal és megint 1 kiló plusz az eredmény! Nálatok mik a tapasztalatok?

Adri: én anno a Rózsába jártam, most Törökugratón lakom, akkor a lakón. Mennek a drukkok!
sampa

szia Anide!

látom a te fiad is élvezi a fürdést! totál nyugodt az arca, szerencsére Alex is imádja!
ildisz1

Lillaadri!

Nem is gondoltam volna,hogy már a 12.héten meg tudja mondani a baba nemét.Ez tök jó!
A fiam,Zoli 10 éves,a lányom Bogi 7.Nagyon izgatottak és várják a tesót.A lányom ugyan aggódott mikor megtudta hogy lesz tesója,mert azt hitte, akkkor Õt ki fogjuk rakni.Hát nem édi!? Aztán persze elmondtuk,hogy azért Õt is ugyanúgy fogjuk szeretni mint eddig,és hogy a világ minden kincséért sem mondanánk le róla.Így aztán már Õ is nagyon boldog.
mano4

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Hú fél naoig nem nézek fel és alig tudok mindent elolvasni.
Adri, nekem kétféle szúrkálás szokott lenni. A méhszalagos dolgot ismerem, az olyan belenyilallgatás, de nekem mostanában egy bizonyos helyen szúr bele és még kívülről is fáj, ha a hasamhoz érek.Lehet, hogy a baba sokáig nyom egy helyet? Neked is kitartás.

Anide, gyönyörű a babád.

Tünde, köszi a bíztatást.

Különben ma voltam ctg-n, egyszer megint volt szívhang-esés 100-ra, de Erzsike azt mondta, hogy nem gond. Amúgy megkértem, hogy szeretnék nála szülni, csak azt kérte, hogy ne szilveszterkor. Remélem nem tolok ki vele. Képzeljétek, hogy a középső szülőszobán csinálta a ctg-t, ahol Áront szültem és ahogy jól körülnéztem, olyan sok minden eszembe jutott. Különösen az óra a falon maradt meg bennem és a kék labda, meg a fájdalom. Ja a vérnyomásom rögtön 140-re fölment a látványtól.
Hű, kivel is leveleztünk a szülés előtti homeóbogyókról? Veled Adri?
Mindenkinél jött a Mikulás?
Puszi
Andi
andry

Szia Lillaadri!

Voltam Mészinél,minden rendben,4.6mm.
Képzeld,úgy mocorgott,hogy alig tudtuk a szívhangot meghallgatni.Micsoda pörgést vágott le!Ha ezt így folytatja,biztosan kirúgja a hasam pár hónap múlva!De nagyon aranyos volt! Jövő héten megyek nyakiredő mérésre a kórházba,és vinnem kell vhs kazettát is.Nem emlékszel,ezért kell fizetni?
Veled minden rendben? Még semmi jele annak,hogy Bence baba szeretne már kibújni?
Kitartás,biztos nem kell már sokat várnotok rá!
mano4

Kép
Kép
mano4

Lillaadri, csak nem? Kép))))
sampa

Hali!

Mano,
szerintem a felvételért nem kell fizetni, illetve én sosem fizettem érte. (gondolom neked is az 5.-en csinálják).

Anide,
a párs ellenére is kivehető, hogy milyen gyönyörű a kisfiad.

Andi, Adri,
drukkolok nektek!

Csók
Böbe

Kép
böbike

Sziasztok!!!Kép
Áhh,Lányok itt semmi sem lesz!Kép
De nagyon jól esik,h. gondoltok Rám/Ránk!Délután már azért nehézkesebb,h. jelentkezzek,mert megyek Lillusért bölcsibe,aztán meg játszunk míg Apa haza nem jön,utána pedig már 3asban vagyunk,vacsi,fürdés,ilyesmi...!
Jajjj Manó,ugy biztam a megérzésedben!!!KépNem baj,majd legközelebb!!!
Amikor írtad,h.4.6mm a Babóka,akkor nem 4.6cm.t akartál írni?Nem látott még "semmit"?KépBár végülis,már van lány és kisfiú (nagyfiúKép) is...de azért tényleg,mit szeretnétek???
Én mondjuk nagyon kislány párti vagyok,de Férjem miatt nagyon örülök,h. most kisfiú lesz!KépOlyan fura lesz most kis cunci után a fütyi!Kép

Andi!
Te is Erzsikénél szülsz?Nem is emlékszem,h. említetted volna,h. meg akarod kérni!!!Nagyon fantasztikus kezekben leszel és homeozik is,ami tök jó a gátvédelem szempontjából!
Jahh,kérdezted is a gátvédelmet...nálam is itt a papír,de Tőle kérdezz meg mindent,nagyon szívesen segít,meg ő írja elő az adagokat!!!
Általában szülés előtt 14 nappal kezditek a kúrát...
Arra meg kicsi az esély,h. pont szilveszterkor szüljetek!Kép
Keményedésed v. méhösszehúzódásod volt ctg.n?

Sampa,én Kamaraerdei vagyok,de én is jártam a lakóra suliba,azt hiszem a "sárgába",ami ma valami német nyelvű suli!
Szerintem nem vészes a 24.hétben az 5kg.!Jó mondjuk én most nagyon keveset híztam,hivatalosan 7kg.,de ez azért is van,mert egy gyerköc mellett már nem olyan egyszerű pihenni,mint amikor csak 2en voltunk Férjemmel.Szóval emiatt ne aggódj,szedd a terhesvitamint,nehogy elkapj valami náthamanót ebben a zuhis időben!

Ha bármi lenne velünk,már mutattam Páromnak hova kell írogatnia Nektek!!!KépKépKép
Megyek,lassan fekszem,mert reggel bölcsi,meg ki tudja mennyire lesz mozgalmas a napunk!KépKépKép...már megint reménykedek!!!

Puszi,jó éjszakát Mindenkinek!!!

adriKép
lillaadri

Böbi!!!Kép

Tündéri a kislánykád!Kép
Mennyi idős is ő most???
Köztük is olyan 20 hónap körül van,ugye?!?

Tán a Mikulásjelmez mögött,nem Apuka bújik meg?Kép
Nekünk félt Lilla ma a Mikulástól,és az a gáz,h. erre még büszke is!Mindenkinek mondogatja,h. -"Féltem a Kukásbácsitól!"
...kukásbácsi...hogy találta ki a Mikulás helyett...????És minnél jobban javítjuk,annál jobban mondja...ilyenek a gyerekek!!!

Pedig nem piros jelmezben viszik el Tölünk reggelente a szemetet a kukásbácsik!!!KépKépKépKépKép

Jahh,kedden és pénteken külön szeánsz a szemételvitel,már alapjáraton integetnek az ablakba a szemetesek Lillának!!!
Gondolhatják...Anyuka gyerekkel ablakban,Férj sehol...tiszta ciki,dehát akkora hanggal jönnek,h. mindig kiszúrja Lilla...

Na,mostmár tényleg megyek,mert aztán nem tudok kikecmeregni reggel ágyikóból!Kép

puszi!!!
lillaadri

Lillaadri!

De igen,4.6cm-es csak elírtam!Bocsi!
Kislányt szertenénk,persze ha kisfiú lesz annak is nagyon fogunk örülni,csak egészséges legyen!
Pedig,nagyon úgy éreztem,hogy a tegnap a Te napod.Hát nem jött be! Sajnálom!!!
Anno Bogi is nagyon félt a mikulástól,most bezzeg már nagy a szája!

Böbike!

Köszi az infót,az 5.-re kell mennem.
Akkor csak a 4d-s uh a fizetős?
Az meg nem kötelező,csak ha valami bajt sejt a doki? Bocsi a zaklatásért,de már régen voltam kismama,ráadásul akkor még nem nagyon volt 4d-s uh. Köszi!

Andi,Adri kitartás,Drukkolok nektek!!!!!!

mano4

Kép
Kép
mano4

Manó,az uh. amit csinálni fog a doki tényleg nem fizetős!Kép
Csak a 4D!Kép

Most megyek porszívózni,törölgetni,felmosni,hátha nem csak a lakásnak lesz belőle előnye,hanem Bencebaba is meggondolja magát!
Meg csinálok túrósgombocot is,Apa azt kért ebédre!Kép
puszi
a.
lillaadri

Sziasztok!
Mano, Böbe köszi.

Adri, igen nála szeretnék, nekem nagyon szimpi volt már Áronnál is.Igen, mondta, hogy ha legközelebb megyek ctg-re, akkor megbeszéljük a homeobogyókat.Csak legyen két hetem beszedni őket. Amúgy azt mondta, hogy ha EDÁ-val szülsz, akkor úgy ellazul a gát, hogy lehet, hogy amúgy sem lenne szükség vágásra, meg függ attól, hogy az előző vágás mennyire laza, mekkora a baba feje...stb. Csabi már most lehet szerintem 3 kg, Áron annyival született.
Nem voltak fájások a ctg-n, bár sokat keményedek.
Puszi
Andi
andry

Hali,

Adri,
szerintem inkább pihenj minél többet, a lakás takarítást más is el tudja végezni.
Nálunk a két kiscsaj között pontosan 17 hónap van. Ez a különbség nálunk nagyon bejött. Nincs féltékenység pl. Holnap lesz 19 hónapos, Kata pedig 2. Annyira rohan az idő!
A Télapó jelmez mögött apukámnak valamilyen üzletfele van, én nem ismerem. És mivel még mindig szobafogságon vagyok a mandulagyulladás miatt nem is én vittem a gyereket a Mikulás bácsihoz. Apukám azt mondta, hogy először Sára nem volt túl bizalmaskodó a nagy piros emberrel, inkább hátrált, de amikor a Mikulás egy másik gyereknek próbált egy szaloncukrot odaadni, na akkor Sára begyújtotta a rakétákat és elhappolta a kisfiú elől a zsákmányt. Kép Persze ezek után a Télapó is nagy haver lett.

Csók
Böbe
böbike

Sziasztok!
UH: h a arendelőben csinálják, ott a felvételér tfizetni kell 2rugót. De másért nem. Egyébként nekün ki sott mondták, hoyg kislány Kép és fiú lett.
Lányok, nem tudom, volt-e valkienk ilyen: 3 hós oltásra mentünk, és nem kaptuk meg, helyette eg ybeutalót a krdiológiára. Mert állítólag magzati szívhangja van Bedének. 180-as pulzusa volt!!!! Aggódom. nem tudom, mi lesz. És mi ez? eddgi minden rendben volt.
Déltán megyünk a kórházba. persze apának most van határidős munkája!!!!
Tünde

mtunde

Tünde,
Remélem minden rendben lesz, és délutánra már el is felejted, hogy most aggódtál.
A gyerekorvos nem mondott semmit egyébként? Ilyenkor én olyan pipa vagyok, hogy mindent harapófogóval kell kihúzni belőlük.

Böbe
böbike

A doki csak annyit mondott: lehet, hogy vaalmi fejlődési visszamaradottság??? és hogy ne aggódjak. meg sápadt is szegény, és lehet, hogy vashiányos is... Kedves volt, de nem nyugodtam meg Kép
Már csak 2 óra...
Tünde

mtunde

Szia Tünde!

Remélem minden rendben lesz nálatok!!!

Adri, hol vagy? Csak nem?
andry

Még egyben,bár minden porcikám fáj és egész nap szinte feküdtem,most megyek Lilláért!Kép
Drukkolok Tündiéknek!!!Írjatok ha van valami!!!

puszi
lillaadri

Nincs gond Bedével. Megtanítottak pulzust mérni, de semmi gáz. Szerinte csak a rúgkapálástól volt. Ha gond lenne, mert nem rendeződik a magas pulzus, akkor meg rosszul lenne. Petyhüdne, stb. Akkor kell orvoshoz menni. Most mérnem kell a pulzusát mindenféle időpontokban, 1 hét múlva konzultálunk.
Amúgy azért dühös volt, hogy ha a doktornőnek ez nem tetszett, miértnem ellenőrízte a gyereket többször a nap fol yamán, mert bizony ha gond lett volna, nagy gond is lehetett volna, de az ekg, minden szépet mutatott...
Na hát ez volt velünk. Azért megnyugodtam Kép

Amúgy ha már itt tartunk. bede evéssztrájkol. 80-100 (néha 40) gramm után elfordul, kifeszíti magát, ordít. Látom rajta, hogy enne is, de nem is. És nem hajlandó, csak nagy szünet után enni. Kb 150 gramm lenne az adagja, de hát néha a 100-nak is örülünk... azért 120 még megy. Próbáltam már kanállal, de nem ment az sem (holott a sütőtököt flata kanállal is.)
a legutóbbi próbálkozásom a fekve evés volt: a pelnkázón feküdt, és ott adtam neki a maradékot, az bevált már kétszer.... (persze most a pszichológusok sikítoznak, hogy hol a testi kontaktus)

Na ha volt valakinek ilyen tapasztalta....

mtunde

Adri,miért fáj mindened? Keményedések vagy mik?

Tünde, jó hallani, hogy nincs semmi baj.Bede még szopizik? Szerintem ne erőltesd, ők tudják, hogy mennyire van szükségük és mire. Áron most egy hete kb. 2 napig szinte semmit nem evett, utána viszont 2-3 napig "zabál".
andry

Sziasztok Lányok,

millió puszi nektek a sok-sok gratulációért, nagyon-nagyon aranyosak vagytok. Most csak röviden írok, mert mindjárt jön a fürdetés, de nem akartam, hogy ne tudjátok, hogy HAZAJÖTTÜNK!!!! Itthon van a mi kis gyönyörűségünk, és végre a saját kis ágyunkban alhatunk.
A történetet majd persze megírom, most csak annyit, hogy ma estére megérkezett a tejcsi is! Ez egy akkora boldogság! Hogy szopizik Lilla...
A történet, és a képek remélem már holnap mennek nektek, most sok-sok puszi, a pocakosoknak jó pocakosodást, az anyuciknak akkora boldogságot, mint amit én is érzek!
Adrikám, neked meg egy gyorsan megérkező, gyönyörűséges, egészséges kisbabát...
Most te jössz! Nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb babakocsizhassunkKépKép

Na, Lilla nyitogatja az a két csodálatos szemecskéjét, jön a fürdés, meg a szopi,

sziasztok
Kata - Bóbi-, Lillamami
bóbi

Szia drága Lillamami!Vagyis üdvözöllek a Lillamamik táborában!KépKépKép

Úgy örülök Nektek!Kép
Nálunk még mindig nincsen semmi,bár ma ebéd után muszáj volt lefeküdnöm,mert nagyon nem voltam jól,keményedések és mensis fájások is voltak,de sajna nem lett semmi belőlük!
Jahhh,a babakocsizás miatt szavadon foglak!KépKépKép
Nagyon cuki Lillababa!!!

Sajnos most mennem kell,mert éhes a kicsi családom,de holnap jövök és írok!KépKépKép

Puszi Mindenkinek,
Lillusnak,Bóbimaminak és Bóbipapinak is!

Andi,
lehet ma túl sokat tettem vettem és ezért voltam álmosabb, fáradtabb és ezért fájt mindenem!Szegény Apa teljesen belelkesült,h. mehetünk szülni,dehát sajnos nem lett folytatás...

Tündi!
Kaja miatt szerintem nem kell félned,majd ahogy nől Bede rá fogsz jönni,h. a Manók mindig annyit esznek amennyi nekik jó!Lilla mikor kicsi volt én is nagyon kész voltam,ha nem evett megfelelően,de aztán rájöttem,h. attól,h. kikészülök nem fog többet hamizni!!!
Örülök,h. nincs semmi baj a pulzusával!KépKépKép

Tényleg megyek,puszka Mindenkinek!!!!

adriKép
lillaadri

Szia Bóbi!
De jó neked, olyan hamar túl vagy a szülésen és már otthon is vagy. Pár napja még a ctg-re készültél, most pedig szoptatod a babád. Nagyon jó neked.Remélem hamarosan én is szopiztathatok újra.Milyenek a kórházi élményeid? Fáj valamid még? Hogy bírod az éjszakázást? Gratulálok!!!Várjuk a képeket.

Adri, éjszaka újra kezdődhetnek a "fájások". Érzem közeledik a te időd. 3 napon belül megszülsz. :-).Csak bíztatlak.

Puszi a boldog anyukáknak és a babáknak, a pocakosoknak annyit, hogy élvezzük ki a nagy hasat, amíg lehet, hamarosan a "lapos" hasunkat simogatjuk, és az olyan rossz.

Jó éjt.
Andi
andry

Szia Bóbi!
mesélj! Olyan jó az örömödet olvasn én kimerült és bágyadt voltam ilyenkor... emiatt meg szégyelltem magam Kép
A pulzus ugyan jó, de mérni kell, újabb ok az aggodalomra. Nem vagyunk megnyugodva az orovos diagnóziástól, mert tulajdnoképen semmit emm mondott, csak, hogy hova kell menni, h abaj van. Így azért megkeressük egy gyerekorvos ismerősünket is.
T

mtunde

Sziasztok Lányok!

Na hogy aludtatok az éjjszaka? Sehol semmi fájás?
Én már jól kirohangásztam magam ma reggel! Ma nagyon nehezen indult a reggel. Remélem nektek jobban sikerült!

Bóbimaminak még egyszer gratula,várjuk az élménybeszámolót!!
Örülök,hogy ilyen jól vagy!

Megyek összekapom a lakást,ma ezer dolog vár még ránk!

mano4

Kép
Kép
mano4

Tündi,
örülök, hogy nem állapítottak meg semmi komoly gondot az ekg-n.
Mit mondtak, meddig kell méregetni a kicsi pulzusát?

Adri,
nálunk szépen süt a nap, lehet, hogy ez a szép idő előcsalogatja a kis lusti pocaklakót! Kép

Szép napot mindenkinek!
én még mindig szobafogságon Kép

Csók
Böbe
böbike

még azt elfelejtettem írni, hogy kezdek depis lenni, ettől a bezártságtól. Nincs kedvem semmihez, még egy újságot is nehezemre esik odébb tenni.
Bár lehet, hogy ez csak a betegség és a napokon át tartó magas láz következménye, nem tudom. Ám az is lehet, hogy az aggaszt, hogy karácsonyra még egy csomó mindent kellene vásárolnom és most 1 hét kényszerű okokból kimaradt.

Csók
Böbe
böbike

Sziasztok Lányok!!!Kép

Köszönöm,h. gondoltok Rám/Ránk,de sajna semmi változás sincs,semmi fájás,semmi olyan amiben reménykedni lehetne!Ezerrel mozod pocakomban Bencus kb. 7óra óta folyamatosan,nem éppen ugy tűnik,mint aki készül valamire!
Lilla reggel nagyon hisztis volt,mert Apukája vitte bölcsibe,de dolga volt és csak reggeli utánra tudta bevinni!Gondoltam itthon megreggeliztetem...hát nem sikerültKépKb. 6féle kaja után,amit kitettem elé és lefújjolt,közölte,h. ő CSAK a bölcsiben a Dóri barátnőjével hajlandó enni...
Aztán 6szem csokis kukoricagolyót evett...tartalmas reggeli...Kép
Meg miért 2 copfba kötöm be haját,ha másnak csak 1 copfja van...
Kész lettem teljesen...
Bele sem merek gondolni mi lesz majd mondjuk 3 év múlva!Akkor már ő diktálja majd azt is én hogy fésüljem hajam!Kép

Böbi!
Ez a depis hangulat szerintem azért is lehet,mert ilyen nyirkos,szomorú idő van,meg hogy egy picit beteg is voltál!Nálam is vannak ilyen napok,de vigasztaljon,h. még több,mint 2hét van karácsonyig és addig biztos mindent el fogsz tudni intézni és tuti jobban is leszel!Kép

Tündi,
szerintem is jó,ha megmutatjátok Bedét egy másik dokinak is!Kép
De ha nagy gond lenne ugyis észrevették volna
tegnap!Éppen meséltem Férjemnek,h. hihetetlen mikre nem kell figyelni egy pici Babánál.

Manó!
Köszi Neked is hogy gondoltál Rám!Azért lassan azzal a sok tennivalóval,egy 12 hetes Kismaminak is kell a pihenő!KépKépKép

Andi!
Mikor mész ctg.re legközelebb???Kép

puszi Mindenkinek!!!
lillaadri

LillaadriIrtam neked mailt, megkaptad?

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Böbe, azt hiszem ez természetes, amit érzel. ha jól leszel, követelj magadnak egy jó kis nyugis, barátnős vagy férjes délutánt... imádjuk a gyerkekeket, de az nemmindig olyan társaság, amire még szükségünk van.
Azóta felhívtam egy ismerős gyerekdokit,és megnyugtatott: alvásnál is 140-ig mehet a pulzusa, ébren, sírva meg akár 200. Tök normális, amit mért a doki. (úhygogy ha valamelyikőtök aggódva elkezdte a kicsi pulzusát mérni, nyugodjon meg Kép
Amúgy ha gondot okozna neki, mert nem lassul le a pulzus, akkor izzadna keze, lába, kimerülne, nem lenne ereje enni, sírni. (az én kicsim evéssztrájkja ordítva szokott kezdődni, ez más).
Hát ennyit a dokinkról. Mi is váltunk ezek után.... Tavasszal költözünk, addig még beadhatja a 2 szurit.
Ja és nehogy azt higgyétek, hogy meg lehet mérni a pulzusát. A dokinő megmutata, ott ment. Itthon csak egyszer, amikor aludt! Amúgy kb minden második ütést érzem! Kép Még jó, hogy nem szükséges mérnem komolyan.
Tünde
Lányok kitartást a finishben, és az otthon ülésben!

mtunde

Szia Elizabeth!

Megkaptam,köszi!Kép
És örülök,h. még van remény,h. Te is kisbabát várj!Majd mindenképpen értesíts,ha van valami!Kép
Párod is nagyon kiváncsi már biztos,Férjem biztos teljesen kész lenne már a várakozástól,ahogy őt ismerem...!!!
Mészáros nagyon császárellenes,meg mindenféle szülésindítás ellenes,szóval nem hiszem,h. ha esetleg hozzá kerülnél akkor ő ebben támogatna...Engem is 13 napot hagyott Lillával túlhordani,pedig simán megindíthatta volna,de neki lett igaza,mert uccsó pillanatban beindult a szülés!Remélem most nem járok ismét így,mert akkor bent fogunk Szentestézni...Kép
puszka
lillaadri

Tündi!
Ezt már sajna én is tapasztaltam,h. nagyon nehéz megfelelő gyerekorvost találni!Kép
Mi most váltottunk,nehéz döntés volt,de a két gyerek érekében muszáj volt meglépni!
Én még a saját pulzusomat sem tudom megmérni,nemhogy Lilláét...
Jobb már az étvágya Bedének?
puszi
lillaadri

Adri, ma voltam ctg-n és legközelebb vaárnap megyek, Erzsikéhez is. Ma is oké volt minden.
Amikor nekem Áron a vége felé túl sokat helyezkedett és olyan másképp mozgott, kellemetlenül, két nap múlva szültem.
Puszi
Andi
andry

Én nem szoktam így panaszkodni a görcsölésekről,meg nyügökről,de ma reggel 7óta megállás sincs a pocimban!
Párom is közölte,h. rossz nézni,mert teljesen ki van lapulva a hasam,és közben meg hullámzik a teteje!
Sajna én már nem emlékszem mi volt Lillával a szülés előtti napokban,hogy mennyire mozgott!Azt tudom,h. nagyon uncsi volt bent,mert ugye 10.nap után befektettek és mindenkinek babája volt,csak nekem nem!Kép
De elvileg azt mondják,h. a nagy "csend" után jön a szülés...hát ez az ami nincs meg biztosan nálunk!!!KépKépKépcsak pörgés ezerrelKépKépKép
Most ne szidjatok meg,de az előbb felvetettem Apának,h. nem-e azért mozog a baba,mert éppen most tekeredett nyakára a köldökzsinór és nem tud kibújni belőle...na jó,nem is írok ilyen butaságokat...
Én holnap meg hétfőn megyek dokihoz meg ctg.re!Kép
pusza
lillaadri

jahhh,és tényleg nem panaszkodni akartam!Kép

Csak úgy írogatok itt várakozásomban!
...de nemsokára megyek az én kicsi kislányomért a bölcsibe!!!
lillaadri

Sziasztok!
Igen, Adri, emlékszem a te dilemmádra is orvos ügyben. Akkor én is mondtam a váltást, most mi is ezt fogjuk tenni.
Egyébként nem tudom én sem mérni a pulzust. próbálom eévs közben is, de nem megy. Mindegy, most már nem is érdekes, hog yegy jó ismerősünk, akiben megbízunk, megnyugtatott. Szerettem volna a régi gyerekdokimhoz vinni Bedét is, de nagyon messze lenne, és az nem praktikus. Így amjd a körzetünkben fogok érdeklődni. Ettől a dokitól kértem hasi ultrahang beutalót is, de nem adott, mert minek.... A kórházban meg azt mondták, jó tudni, hogy minden rendben, és látni őt belülről is. Én nem vagyok aggódós, csak ha mond valmit az orvos, ezért szívesen elvittem volna Bedét uh-ra is. Na majd a másik orvossal.
Adri, kitartást. Mi van, ha most a nagy mozgástól jön meg a kedve a kicsinek?
Szerintem tök természetse, hogy "hülyeségek" is eszedbe jutnak ilyenkor, hiszen nem látsz a hasadba! De tuti minden rendben van.
Jó várakozást! Tünde

mtunde

Tündi!!!
Hasi uh.ra mindenképpen kérj beutalót,mert Nekünk anno ott derült ki,h. Lillus vesemedence-gyulladásra hajlamos,tudod ebből kifolyólag vagyunk orvosi kezelés alatt még a mai napig!Persze nem komoly baj,de jó tudni róla.
Meg a hasi uh.gal együtt koponya uh.ot is csinálnak!
Nem tudom,lehet h. én vagyok túl parás,de ezeken a vizsgálatokon jobb túlesni és megbizonyosodni,h. minden rendben!
pusziKép
lillaadri

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?