Sziasztok!!!
Áhh,Lányok itt semmi sem lesz!
De nagyon jól esik,h. gondoltok Rám/Ránk!Délután már azért nehézkesebb,h. jelentkezzek,mert megyek Lillusért bölcsibe,aztán meg játszunk míg Apa haza nem jön,utána pedig már 3asban vagyunk,vacsi,fürdés,ilyesmi...!
Jajjj Manó,ugy biztam a megérzésedben!!!
Nem baj,majd legközelebb!!!
Amikor írtad,h.4.6mm a Babóka,akkor nem 4.6cm.t akartál írni?Nem látott még "semmit"?
Bár végülis,már van lány és kisfiú (nagyfiú
) is...de azért tényleg,mit szeretnétek???
Én mondjuk nagyon kislány párti vagyok,de Férjem miatt nagyon örülök,h. most kisfiú lesz!
Olyan fura lesz most kis cunci után a fütyi!
Andi!
Te is Erzsikénél szülsz?Nem is emlékszem,h. említetted volna,h. meg akarod kérni!!!Nagyon fantasztikus kezekben leszel és homeozik is,ami tök jó a gátvédelem szempontjából!
Jahh,kérdezted is a gátvédelmet...nálam is itt a papír,de Tőle kérdezz meg mindent,nagyon szívesen segít,meg ő írja elő az adagokat!!!
Általában szülés előtt 14 nappal kezditek a kúrát...
Arra meg kicsi az esély,h. pont szilveszterkor szüljetek!
Keményedésed v. méhösszehúzódásod volt ctg.n?
Sampa,én Kamaraerdei vagyok,de én is jártam a lakóra suliba,azt hiszem a "sárgába",ami ma valami német nyelvű suli!
Szerintem nem vészes a 24.hétben az 5kg.!Jó mondjuk én most nagyon keveset híztam,hivatalosan 7kg.,de ez azért is van,mert egy gyerköc mellett már nem olyan egyszerű pihenni,mint amikor csak 2en voltunk Férjemmel.Szóval emiatt ne aggódj,szedd a terhesvitamint,nehogy elkapj valami náthamanót ebben a zuhis időben!
Ha bármi lenne velünk,már mutattam Páromnak hova kell írogatnia Nektek!!!
Megyek,lassan fekszem,mert reggel bölcsi,meg ki tudja mennyire lesz mozgalmas a napunk!
...már megint reménykedek!!!
Puszi,jó éjszakát Mindenkinek!!!
adri