Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Egy évben kétszer jövök, akkor is csak okoskodomKép
DinoKép
Anyunak is égetett a sütője és ő samott (nem tom, hogy így kell e írni)téglát tett be alulra. És utána teljesen jó lett.
LivKép
Nekem is légkeveréses a sütőm de eddig még mindig sikerült benne minden, pedig én csak csavarok a hőfokszabályozó gombon egyet - meg párszor a gyerek isKép - aztán lesz ahogy leszKép De ti nagyon tudományosan használjátok, azt látomKép

Sziasztok, Gigi

KépKép
gigi28

Kaptam, mit szóltok hozzá?Kép
anyuszi3

Anyuszi,
ez nagggyon jo lenne! Kép
Csanadot nem lehet leallitani. Ami nem is lenne baj,ha nem mindig a hulye vonatok lennenek a tema... Kép

Gigi,
szia! Kép Keresztbe irunk? Kép

Sunimum,
jelentem ,megvagyunk,per pillanat mindenki egeszseges! Kép Kop-kop-kop....
Csongornak a landzsas utifu sz;rt se ert,a Mucopront viszont 3 nap alatt eltuntette a hetek ota huzodo kohogest.
Csanad se beteg,mivel nem jar oviba,kap immunerositot(Multitabs Kid Immuno)es nagyon vigyazunk,csak a Hamzsabegin setalunk,sehova nem megyunk.
.
A Mikulas neki is mindig 6-an reggel jott,iden lett volna eloszor esti meglepi,ha megy oviba,hogy legyen ideje orulni. De mivel nem megy,kapja holnap reggel. Pici jatek(par Lego-sofor a Lego autokba)es muzliszelet,napolyi meg gyumis Menthos
Csongi kap tejszeletet,napolyit. Ennyi. Virgacsot nem kapnak,mert tegnap elmondtam Csanonak,hogy mi az es tokre betojt. Kép
A karacsonyi ajandekok teren persze megint nem birtam magammmal,iszonyu sok jatekot osszevasaroltam,persze mind fontos es hasznos...Kép.Konyvet meg nem vettem nekik,de mar nagyon nem futja a penzbol ra. Anelkul nincs unnep persze,ugyhogy muszaj lesz.

A majtranszplantos baratnomet ma kiengedtek a korhazbol,most 2 honapig nem mehet utcara,hetente mentovel megy vissza kontrollra. Ugy orulok,hogy jol van,csak azt sajnalom,hogy nincs kedve a latogatasunkhoz,persze megertem.

Nikk,Kriszti,
nagyon sajnalom,ami veletek es csaladotokkal tortenik. Nagyon nehez lehet most nektek. Az en egyik nagymamam dec.24-en halt meg par eve,a masik tavaly karacsonykor mar korhazban volt,januer elejen o is elment,ugyhogy sajnos tudom... Kép

Liv,
en is gondoltam mar Magikara,hogy mi lehet veluk. Remelem,ha olvassa,ir. Kép

Most ennyi,indulunk az ortopediara Csongival. Majd igyekszem tartani a lepest.

Inimma
inimma

Marmint a lepest veletek. Kép

I
inimma

Sziasztok!

Hát én hiába szeretnék fórumfüggő lenni, egyszerűen nem tudom megtenni, nincs rá időm. De azért próbálom valamennyire tartani a lépést veletek.

Nikk
Õszinte részvétem, nagyon sajnálom, ami történt veletek. Nehéz pillanatok ezek.

GnéKriszti
Apukádnak én is azt a teát tudnám javasolni, amiről már korábban szó esett (COV, vagy valami hasonló nevű), az én apukám is azt issza. Igaz, ő már műtét után, de nagyon jókat hallottam róla. A fix tv-ben néha szó van róla, de egy könyv is megjelent róla. Nagyon jó hatású. De az is érdekesen hangzik, amit már nem tudom ki írt korábban itt a fórumban, valami csíráztatásról, ahol meggyógyult ettől valaki. Érdemes lenne visszaolvasni.

Más: salsa. Én szívesen tartok salsa órákat kisgyermekes pároknak gyermekmegőrzéssel, de egy kicsit tartok tőle, hogy ez nem ilyen egyszerű. A legnehezebb kérdés a megfelelő időpontot megtalálása. Mert ugye, az anyukáknak és a kicsiknek mondjuk este öt - fél hattól lenne jó hatig, fél hétig, az apukák viszont általában sokáig dolgoznak, jó, ha hétre oda tudnak érni. Más kérdések is felmerülnek, de én ezt látom a legnagyobb problémának, várom az ötleteket hogy ti mit gondoltok. Ki tudja, hátha lehet találni megoldást.

Tontica
Jázminnal apukája csak spanyolul beszél, én meg csak magyarul. A dokinéni javasolta ezt a módszert, állítólag így automatikusan mindkét nyelvet fogja beszélni. Előbb-utóbb érzékelni fogja, hogy amit apukája mond, az más nyelv, mint amit anyukája mond. Egyenlőre nem sokat beszél, de azt nagyon édesen: Néé (nézd) Mi? (mi az?) Pá-pá, bbba-bbba (vau-vau) Mimi (ez én vagyok általában, néha anyukám), baba (ezt csak tudja mondani, de nem tudja mit jelent), ppá (hoppá), Na (na!).
Persze ő folyamatosan beszél, csak halandzsa nyelven, de azt viszont tejesen a magyar hangsúlyozás, artikulálás szerint, nem a spanyol szerint.
Viszont elég sok mindent ért, és már spanyolul is ért néhány dolgot.
Majd akkor megpróbáljuk összehozni a fiúkat, az én páromat sem kell félteni beszéd terén. Elég temperamentumosak ezek a déliek.Kép))

Csirkesz
Nagyon tetszenek a gyermek-esetleírásaid. Annyit kacagok rajtukKép)

Lányok! Úgy emlékszem, többen vagytok konyhabútor-projektben éppen. Ti milyet vettetek-vesztek? Vagy csináltatjátok? Mi is ebben vagyunk éppen , de egyelőre csak feltérképezzük a helyzetet, még nem tudjuk pontosan hogyan legyen. Azt már nagyjából tudjuk, hogy milyet szeretnénk, de többet még nem. Olyan drágák a konyhabútorok, pláne gépekkel, hogy még tanácstalanok vagyunk.

Hajna
muha

Én olvasnék, de nincs mit. Ébresztő!!! Vagy mindenki miki lázban ég?Kép
anyuszi3

Anyuszi,
feltunt mar regebben,hogy miutan irok.lelassul a topic. Kép De komolyan. Ugy latszik,rossz hatassal vagyok az ihletre. Kép Kép

Voltunk ortopedian,dokineni azt mondta,tokeletes Csonguz laba,DE! nem art a prevencios cipo,lasd Salus... Vicces ,mi? Es pont a Salusban voltunk,nahat!!!! Kép Ezen meg rohogtem magamban,de akkor mar nem ,amikor azt mondta,hogy vigyazzunk ,ne hizzon ennyire tovabb a gyerek. Ugy ertelmezte,hogy KOVER!!!!!!!!!!! DE NEM AZ!!! 15 honapos,10,05 kg es 78 cm. Ezen mar nagyon kiakadtam,meg is mondtam neki,hogy szerintem pont jo a sulya. Erre nem mondott semmit.
Imad enni,nagyon szeretjuk nezni,ahogy tomi magat,foleg egy nagyon rosszul evo nagyteso utan!Csani ennyi idosen 8,64 dkg volt. Es tuti,hogy itt a topicban is vannak nala sulyosabb babak es ok sem koverek!
Ma mondta Csonguz,hogy aggya(kerte a torlokendos dobozt),mondtam neki,hogy kerem,erre megszolalt: kejm. Kép
Kb 1 hete kezdett el a regi szavakon kivul mas hangsorokat is mondogatni. Csanad ennyi idosen mar tok jokat beszelt-hova mesz? leesett,apa jon stb. Na de mindegy,egyik igy,masik ugy. Csongi legalabb eszik. Kép

Meg egy csomo mindent szerettem volna irni,de ha nincs ,aki olvassa,minek.
Anyuszi,irj! Elleszunk mi ketten is! Kép

Inimma
inimma

Én olvasok, de nem tudok írni, mert Bernát nem nagyon akarja engedni. Majd később jövök írni is, addig is, mint babanet függő néha benézek írt-e valaki.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

sziasztok, egyenlőre egy gyors beköszönés:
BOLDOG MIKIT! Kép Miklósoknak boldog névnapot is Kép

Kép

A többire remélem lesz még később lehetőség
Macs
maccs

sziasztok
Bandó most aludt el,igaz tanulnom kéne mert 10-én megint vizsga,de hogy Inimma ne legyen oylan szomorú írok egy kicsit Kép

Kriszti
Én is úgy gondolom apukádnak ki kéne próbálni a teát.Szorítok nektek hogy minden rendbe jöjjön.

Liv
Még régebben kérdezted a dévényezést.Úgy beszéltük hogy karácsonyig járunk aztán szünet és meglátjuk.Sokat javult azért a lába.A csináltatott cipő is elkészült kb egy hete.

Inimma
Bandó 15 hósan volt 10.80 kg és 83 cm körül van.Engem anyósom mindig azzal zaklat hogy milyen vékony ez a gyerek,eszik rendesen?

Barbi végül ne jelentkezett hogy volt-e csík a teszten vagy nem Kép

Anyuszi
nagyon helyes legénykéd vanKép

Hajna
Én is sokszor csak olvasni tudok egyszerűen nincs időm és néha energiám írni Kép

Dino
Szegény BernátKép Jól összeszedte a betegségeket Mit mondott a doki?? Remélem karácsonyra elmúlik

Móni
Örülök hogy jól sikerült az első napod,és hogy Lánykád is ilyen ügyi volt.Puszi simi Kép Kép Kép

Csengo
Fiadnak boldog névnapot Kép

Na most megyek egy kicsit tanulni többiektől bocsi

Tcis
Hogy van a párod barátja??

Reditke
Mi újság veletek? Bálint alvása,betegsége? Pénteki délelöttök??

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!

Boldok Miki napot mindenkinek!!!
Szerintem azert kihalt a topik ma mert mindenki csaladozik.
Nalunk nincs mikulas unnep, nem is akarjuk megtartani mert folosleges lenne, viszont van jan. 6-an harom kiralyok unnep, itt elvileg akkor jon az ajandek nem karacsonykor de mi azert ajandekozunk karacsonykor is. Mit is erne ajandek nelkul? Kép

Inimma: Kép
Igen, hat persze, hogy lelassul utanad a topik Kép Kép Kép bolondsagokat beszelsz. Kép
Nekem ez az egesz cipo ugy egy kicsit eroltetettnek tunik, en fiam kinai cipoket hord meg mikor miet es semmi baja. Ne hasonlitgasd a ket fiut, elobb-utobb meg fogjak erezni es rosszul fog esni a kicsinek.
Kover Kép hat persze. Anyam, ezek a dokik! Kép
Ratico 81 cm. es 10 kg 70 korul. Egyaltalan nem kover, sot megneztem es a norm. ertek alatt van. Viszont mondta a doki, hogy milyen magas ez a gyerek! Hat persze a spanyol kis tokikhez kepest. Kép
Viszont lattam egy orosz kisfiut aki sokkal magasabb es erosebb volt az en fiamnal, megkerdeztem mennyi idos es 10 honapos volt, hat az tenyleg magas lesz!
Mindenesetre en fiam magas, okos, irto jokepu es tokeletes ferfi lesz Kép Kép Kép a magyar lanyok mind futnak majd utana. hi-hi-hi

Muha: Kép

A Te lanyod magyar akcentussal beszeli majd a spanyolt, en fiam meg spanyol akcentussal magyart. Kép De nem banom mert majd felhasznalhatja az akcentusat a hoditashoz Kép
Az en fiamat Monserrate-nak hivjak mint az apjat, hogy hivjak a Te parodat?
Ugyanazt amit megert magyarul spanyolul is, mivel bolcsibe jar meg az apja is nagy dumas igy amikor egyutt vannak eleg sok spanyol szo raragad. Parod beszel rendesen magyarul?
Konyhabutort mi ugy csinaltattunk, nem tudok ebben segiteni. Majd lefenykepezem ha minden kesz lesz.

Anyuszi Kép
En is szeretnek egy ilyen kapcsolot!!! Kép

Most mennem kell majd meg folytatom!
Puszi

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok lányokKép

Én az elmúlt hetekben nagyon leszakadtam a fórumozásról és úgy kompletten a számítógép használatról is (nem titok Bálintnak köszönhetően).

Sajnos, ha fenn van képtelenség bekapcsolni, mert semmi más nem érdekelné olyankor és rettenet elviselhetetlen hisztit levág, így inkább nem is próbálkozom.
Amikor meg napközben alszik, akkor én is vagy, más teendőimet végzem. Este meg már szeretek apáé lenni Kép

Azért most már nem bírtam és jöttem bejelentkezni. Visszaolvasással nem is próbálkozom.

Mi jól. "Aludj jól gyermekem"-nek hála, 3 napos kemény ránevelés után egy mukkanás nélkül elalszik este is és napközben is és éjjel alszik 8-től reggel 7 vagy fél 8-ig egyhuzamban.
Jobb hátsó rágó kijött, most még a többi három van soron, és szerintem csak napok kérdése, hogy találkozzunk velük Kép

Vas tablettámtól semmi baja nem lett, még csak székrekedés sem. Szüksége volt rá a szervezetének Kép

Ma volt Mikulás bácsi a helyi baba-mama klubban. Nem volt sírás csak tátott szájjal bambulás, csomag gyorsan elkapás és bezabálás Kép

Pocak megvan, mozog ezerrel.

Na csak ennyi, azért próbálok bele-bele olvasni a topikba, bár úgy nem sok értelme van.

Ki mit vesz párjának karira? Annyira tanácstalan vagyok....
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Inimma, a fiad súlya szerintem tökéletes!
És írj, írj, én szívesen olvasom!

Nikk, örülök, hogy jót tett-tesz a dévényezés. És amúgy hogy viselitek? (Lelkileg, fizikailag.)

Mikinek boldog névnapot!

Na, ma reggelre hozzánk is megjött a Mikulás. Dávidnak hozott Túró Rudit is. Megörült neki, felbontottuk, kiköpte. Úgy gondolta, inkább Leilának adja. Leila harapott belőle, lenyalogatta, majd Dávid úgy gondolta, ha a kutyunak ennyire ízlik, biztos finom, és egy pillanat alatt bekapta az egészet. Gyorsan kivettem a szájából. Remélem, nem lesz semmi baja.

Más: ti még forraljátok a vizet a gyerkőcöknek?

Edit, írj majd Bálintról, olyan rég írtál róla!

Maccs, te meg Liliről!!! És még mindig nem tudom, milyen nyelvvizsga volt. Eredmény mikor lesz?

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Edit, telepátia... Most írtam neked, közben meg te már írtad a hozzászólásod. Kép

Kép

Kép
liv

LivKép
Tényleg létezik, telepátiaKép

Nem is írtam az előbb. Süti kutya kapcsán, nekünk reggelre egy nagy plüss német juhász kutyát hozott a Miku Bálint csizmájába (anno én kaptam apától, és most dupla hasznosításban van az összes plüss állat, amit szépen lassan adagolunk a padlásról egy nagy zsákból - spórolós szülők Kép Kép )

Az egész sztori már ott mókás volt, hogy este vagy 25-ször mutogatott a befüggönyzött ablakra a gyermek, nem értve miért tettük oda a hótaposót.
Majd reggel, mikor elhúztuk a függönyt, volt nagy sikongatás ( a kutyának csak az egyik tappancsa fért el a csizmiben). Ölelgette, puszilgatta, jött vele reggelizni, megmutattuk a nagy kutyusnak, hasonlítgattuk össze a rendes Sütivel és egész nap cipelte. Még sóskás is lett a feje ebéd közben szegény kis plüss jószágnak Kép

Én már csak arra vagyok kiváncsi, hogy ma este is ki akarja-e majd rakni a csizmát az ablakba Kép

Dobok fel egy fotót az eseményről.

Edit
Kép

Kép
reditke

Képek:

Most már kutya ki, kezem be a csizmába....

Kép

Alvós macinak is megmutatom az ajándékom...

Kép

így örültem...

Kép

Hirtelen megjött a Mikulás
Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Képek:

Most már kutya ki, kezem be a csizmába....

Kép

Alvós macinak is megmutatom az ajándékom...

Kép

így örültem...

Kép

Hirtelen megjött a Mikulás
Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Olyan aranyooooos! Kép De jó, hogy tettél fel képeket róla! Méééééég! Kép

Kép

Kép
liv

Csak egyszer akartam elküldeni.
Ráadásul egyszeri küldés után kiírta, hogy nem ment el. Ezekután megnézem és 2x is elment. Na mindegy.....

Azt hiszem ha Bálint felébred, lelépünk a Camponába, mert nem bírjuk egymást itthon elviselni...Ott legalább futhatok utána Kép és a kismama torna is meglesz Kép

Na dugulok, mert hetekig nem jövök, aztán egy fél óra alatt meg írok 10 hozzászólást, de csak és kizárólag magunkról Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke Kép

Balint irtora edi ahogy szorongatja azt a kutyust!!! Kép
De kar, hogy itt nincs telapo, na de mindegy lesz majd karacsony!!!
Orulok, hogy mar nem kell az elalvassal szenvedni, neked is kijar egy kis pihizes, legalabb este.

Liv: Kép En elegge "laza" anyuka vagyok, szerintem ettol kutya baja se lesz. Kép
En kb. 5 honapos kora ota nem forralom a vizet, bar nekunk van viztisztitonk mert itt nem lehet meginni a csapi vizet.

Irjatok!!!

KépKép
KépKép
tontica

Dino,
hogy vagytok? Szornyu,hogy nalatok is ennyi a betegseg. Sajnos at tudom erezni,szeptember ota alig volt het,hogy mindketto egeszseges volt. Hogy alszik ejjel Bernat,amikor beteg?

Nikk,
fel is viditottal! Kép

Tontica,
en is unom mar,hogy cipo-ugyben mindenki mast mond. Veszek,amit kapok es kesz. Kép
Igyekszem nem hasonlitgatni a sracokat,az elso naptol tudtuk,hogy eg es fold a kulonbseg. Csak azert neha becsuszik...akaratlanul is.
Az tuti,hogy klassz ferfi lesz a kisfiad,mar most latszik rajta! A magyar csajok meg csak fussanak utana,legalabb lesz mibol valogatni, jo magyar menyed lesz! Kép
En lattam nyaron egy indonez -magyar keverek kisfiut , 7 honapos volt akkor es mar 10 kg! Iszonyu nagy volt,ooooooriasi! Viszont nagyon okos,mar integetett.Nem mertem anyukajat megkerdezni,hogy mit eszik a bebi,de szerintem nem szopizott,mert a nagyszulokre tudta hagyni viszonylag hosszu idore napkozben. De persze nem tudhatom.

Reditke,
igazabol sokszor engem se hagynak a sracok irni es ha megis irok es kozben nyavalyognak ertem,akkor meg lelkiismeretfurdalasom van,hogy nem veluk foglalkozom.
Mit csinalsz majd 2 baboval??? hat nem babanetezel,az tuti. Kép
Hogy csinaltatok az Aludj jol gyermekemet? Nagyon ugyik vagytok!!!! Mi is megprobaltuk ,de persze addig hiaba minden,amig egy szobaban alszik a tesoval. Vagy nem ? Tudnal tanacsot adni? Az elevassal semmi gond,de ejjel minimum 3-szor felebred es ilyenkor rogton ordit. Kap inni es ha mazlink van,visszaalszik mindjart. Tudom,hogy az itatas rossz megoldas,de Csani miatt enm hagyhatjuk sirni.
Nagyon helyes Balint a kepeken! Szerintem tobbnek nez ki a koranal,nem ?
Hol laktok,ugye nem bent Bp-n?
Karacsonyi ajandek ferjnek: mi nagyon sokat jatszunk,hol Scrabble-t magyarul vagy angolul,shuluri viadalt,Master Crock-ot,kartyazunk,ugyhogy nem csoda,h jatekboltban talaltam neki megfelelo ajandekot. Texas hold'em poker femdobozban,mindennel ellatva szerintem szuper,igenyes darab,jo draga is,sajna. Elkezdett nezni par hete veletlenul pokert a Tv-ben,aztan vett egy konyvet is . Jatszani meg nem tud egyikunk sem,de majd megtanuljuk. Kép
Nekem az is gondot szokott okozni,h jan, 8-an van a szulinapja es igy szinte egyszerre kellene tobb otlet.Mondjuk mindig kinez vmit,50ezres ikeas szeket,napszemuveget 25ezerert,de ezekrol csak almodozzon nyugodtan tovabb. Kép Bar a 30.-ra valami nagyszabasu jo lenne...
Menj el a ferjeddel vasarolgatni es csak figyelj,miket nezeget. Igy a legegyszerubb rajonni,mire vagyik. Kép

Liv,
o,en irok! Nem mintah nem lenne ezer dolgom... Kép
Hu,David jol elkapta a kutya elol a Rudit! Nem semmi! Nem hiszem,hogy baja lenne tole,gondolom egeszseges a kutya meg tiszta. Csak elkepzeltem...brrrr. Kép
En forralom a vizet,sot Csanad is azt issza. Meg Szentkiralyit is isznak,felvaltva a forralttal.

Kepzeljetek,ma Csongor ebed utan szepen megtorolte a szajat szalvetaval,aztan bent a szobaban meg belabellozta. Mintha magamat lattam volna...Kép

Inimma
inimma

Lányok, segítsetek, lécciiiiii!

Sütöttem a mindmegettéről karácsonyi gyümölcskenyeret. Előmelegített sütő, 200 fok, 10 perc után levettem 180-ra, hőlégkeverés, 30 percig. Feljött, gyönyörű lett. Amikor elkészült, lezártam a sütőt, kinyitottam a sütő ajtaját, és hagytam még benne a sütit 10 percig. Felére esett össze!
Miért???????????

sütésselkínlódóliv

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

InimmaKép
Látod ide is követlek!!Kép Olivér 13 hónapos, kb. 83-85 cm és 13 kg.Kép Még senki nem mondta, hogy kövér lenne, mert nem is az!! Ekkora baromságot!!!

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Koszoni a kicsim a nevnapi koszontest!

Liv, mondhatnek valami okosat, de ma ilyen nap volt. Nekem a turotortam esett ossze, pedig az elvileg nem is eshet!

Sajnalom, de nagyon olvasni sem tudok a nagy nevnapi forgolodasban, holnap meg vigyazok meg ket gyerekre. (kivancsi leszek...)

Mukk annak aki irt, de nem valaszoltam, mukk annak aki nem ir de olvas minket es mukk annak, aki betevedt ide:
Mukk
Vendég

Sziasztok,

Boldog nevnapot a MikiknekKép

Itt se nem unneplik a Mikulast de Elisa azert kapott ajandekot, megis volt lepodve amikor meglatta a mikulas csokit a cipojeben.

GnéKrisztiKép
Apukad tenyleg annyira fiatal sajnalom ami vele tortentKép Jobbulast kivanok neki.

NikkKép
Sajnalom ami veletek tortentKép Oszinte reszvetem. A baratunk kapja a kemoterapiat de ha nem segit mennek Amerikaba az mondjak ott valami vakcinat kap ami annyira felerositi az szervezetet, hogy sajat maga elpusztitja a rakot. A menyasszonya huga rakkutatassal foglalkozik Becsben es o ajanlotta. Szombaton voltak nalunk, eleg faradtnak nez ki.

ReditkeKép
Balint nagyon aranyos a kutyussalKép A telapos kepen kar, hogy nem latszik az arca, el tudom kepzelni mennyire meglepodottKép Az altatasi modszer engem is erdekelne, mar csak 1 fogacska hianyzik es lassan mi is elkezdjuk a "terapiat"Kép

InimmaKép
Elisaval tegnap voltunk ellenorzesen, jovo heten lesz 15 honapos 10.30kg es 80cm, igaz, hogy jol eszik most de en egyaltalan nem latom kovernek es Csongi sem az.

Tenyleg lanyok senki nem megy mostanaban a Tescoba? En azt a masszazs szeket szeretnem a ferjemnek Karacsonyra de fellek, hogy nem tudjuk majd elhozni akkor meg minek.

LivKép
Davidnak szerintem se lesz semmi baja a kutyus altal megcsocsalt turoruditol, en anno a babot ettem meg amit a kutya meghagyott es semmi bajom nem lett. Sutesben nem tudok segiteni, gyumolcskenyeret meg soha nem csinaltam. A tesztajat gyurni kell vagy csak osszekeverni? Megkaphatnam a receptet?

TonticaKép
Hugicadnak gratulaKép Akkor nemsokara nagyneni leszel?Kép En is nagyon meg vagyok lepodve, hogy Elisa mennyit ert mar olaszul, pedig az apja is altalaban magyarul beszel vele, csak neha kapcsol es valt olaszra. Tegnap peldaul olaszul mondta, hogy mennyen a konyhaba es torolje meg a szajat. Erre bement levette a torolgetot es megtorolteKépAzt hittem megzabalomKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

Liv!
vedd ki a sütit a sütőből, miután elzártad!
Fotomaki
fotomaki

Fotomaki, oks, legközelebb megpróbálom így. Köszi. Amúgy te ki vagy?

Tcis, keverni kell a tésztát. www.mindmegette.hu karácsonyi gyümölcskenyér, van 2 féle, meg sima gyümölcskenyerek is.

Liv

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

Persze, jó sokat írtatok megintKép
Boldog Mikulásnapot mindenkinekKép Tegnap este én is belopakodtam a fiúk szobájába, míg aludtak, jól be is tojtam, mert csörgött az a zacsi nagyon, de ha a fiaim elaludtak, tőlük akár ágyut is sütögethetnének mellettükKép

Voltunk ma egy baráti házaspárnál, és oda is megérkezett a MikulásKépKép VOlt ott pár gyerek, Ákos vitte a primet, az összes télapós-nótát ő fújta a leghangosabbanKép édesek voltak nagoyn, Bazsi is megcsodálta a nagyszakállútKép
Sajna fényképezőgépet nem vittünk, de készült videófelvétel, azt majd elkérjük.
Nemrég értünk haza, mondanom sem kell, már hazafelé félúton aludt mindkét gyerek (Gyálon voltunk, mi meg a XV. kerületben lakunk, szóval, nem 5 perc az útKép)

Tcis: aranyos lehet Elisa, ahogy csinálja, amit mondtok nekiKép Bazsinak is mondtam, hogy vigye ki a szemetet a szemetesbe, hát kivitteKép Még az ajtót is rendesen becsuktaKép
Remélem, barátotok jól lesz majd és a kemot is jól fogja viselniKép

LivKép Biztos nem lesz semmi baja Dávidnak, Bazsi csinált már olyat, hogy vendégségben voltunk és megkóstolta a cicakajátKép Elropogtatta, de semmi baja nem lett tőleKép
Már nem forralom a vizet, sima vizet kap inni.

TonticaKép az biztos, hogy Ratico majd kergeti a csajszikat, de lehet, hogy a csajszik kergetik majd őtKép egy spanyol forróvérű hapsinak senki nem fog tudni ellenállniKép

InimmaKép egyáltalán nem kövér CsongorKép Balázs 2 hete volt 10,70 kg és 82 centi!Kép AZt mondják, hogy jó húsban van, de mindenki csak dícséri, még senkitől nem hallottam azt, hogy ne hízzon már ennyitKép Mi is most akarunk menni ortopédiára, Bazsinál kontrolra, Ákosnál meg van egy gyanúm, hogy egy kis lúdtalpa van. Majd az orvos megmondja.

Mindenkinek jó készülődést!

Pusz
Lau
lau

Tcis! Én mint tescos dolgozó (hála most nem) gyakran járok oda, de ilyen fotelt nem láttam. Lehet, hogy csak a nagy áruházakban van? Viszont a szállításon ne aggódj, van házhosszálítás, ha jól emlékszem 30km-ig ingyen.
Irigy vagyok minden mikis élményre. Minket meghívtak céges mikire, aztán felhívott a főnökasszonyom, hogy a személyzetis üzeni, csak 2 és 12 év közöttieket várnak, mert a kicsikkel csak gáz van, meg úgyse értik mi történik. És különben is nem vagyok aktív dolgozó. Na ehhez szóljatok hozzá!! Viszont nálunk a városban minden évben van mikulásjárás. Körbemegy a miki a krampuszaival a városban, megállnak vagy 10 helyen és ajándékot osztanak. Na oda akartam elvinni a manót, erre úgy szakadt az eső, hogy még az overál se védett volna, ugyhogy ez is kimaradt. Aztán itthoni cipőkutatás, fényképeznék, kiderül apa elvitte munkába a gépet, ott is hagyta. Na ez volt a csúcs! Készült pár kép telefonnal, kiváncsi leszek, milyenek lesznek.
Inimma! ne halgass a dokira. Ákos még nincs 15 hónapos, 78cm és 11kg volt a múlt héten, amikor a dokinál mértük. Pedig most volt 3 hétig beteg éss fogyott is. A dokinéni mégse szólt semmit.
Nekem a vizet hála nem kellett forralni. Sokáig szopott csak a bocs, aztán meg kapta, ahogy jön a csapból.
Liv! Semmi baja nem lesz! Ákos néha megnézi, mi van a cica táljában, de eddig még semmi nem történt. Gondolom a kutyu egészséges, be van oltva. Meg szerintem az is előfordult már, hogy megnyalintotta a ház urát. Nem?
Karácsonyi ajándék? Végre elkészül a tetőtérben a hálószobánk, mi azt adjuk egymásnak. Idén csak valami apróság lesz, esetleg egy jó könyv. Ráadásul 26-án van a drága névnapja. 15 éve könyörgöm hiába, ünnepeljünk inkább augusztusban István napot.
Alvásgondok? Az mi? Ákos 8 hetes kora óta kb 10 éjszakát nem aludt át. Fogacskákra homeopátiás bogyó, üveg tejecske anya ölében a félhomályban,jóéjt puszi és megy az ágyba. Ott aztán megbeszéli a világ dolgait a nyuszijával és egyszer csak elalszik. Ha felébred,nyekereg egy kicsit, cumit megkeresi és szundi tovább reggelig. Ha nem találja, tarcsi cumit odaadjuk és ennyi. NA jó, ha anya nem tölti fela párologtatót, akkor éjfél körül iszik egyet. Nekem a másik kettő is ilyen volt szerencsére. éjszakázásból elég volt az első 4 hét. Akkor mindig úgy gondolta a fiatalúr, ha anya annyira ráér, hát kérem azt a cicit. Na akkor zombi voltam rendesen.
anyuszi3

InimmaKép
Érdekes ez az ortopédus általi javaslat, pont a Salusba prevenciós cipőt ajánlani, naháááát...Kép
Csongi biztosan nem kövér, örülj hogy eszik, az ilyen megjegyzéseket meg tojd le magasról!
Köszönjük kérdésedet, egyelőre még Bernát nincsen jól. Tegnap dokinéni azt mondta, hogy még éppen nincsen tüdőgyulladása, de az egész hörgőrendszerét érintő gyulladása van, ráadásul a jobb oldala nagyon nem tetszett neki, tele van zörejjel. Ma már végre köhög rendesen, mert eddig csak azt lehetett hallani, hogy tele van váladékkal, de valamiért nem akarja kiköhögni, így szegényt időnként meg kellett rikkatni, mert akkor legalább köhögött. Szóval antibiotikumot váltottunk, hörgőt tágítunk és nagy adag vitaminnal bombázzuk a kis szervezetét. Plusz engem is elkezdett kezelni, mert én is fuldoklom rendesen. Azzal indokolta ezt a sok betegséget, hogy részben mi Bernáttal ide-oda adjuk egymásnak a fertőzést, részben Donát immunrendszere erősebb, így Õ már nem betegszik meg mindentől, de hazahozza az oviból a fertőzéseket és a kicsit viszont megbetegíti, és az utolsó indok az időjárás, szerinte ha végre lesz -6 C akkor nem lesz ennyi betegség.
Alvás: szintén rossz, amiket írtál azok ránk is igazak, nem hagyhatom éjszaka sírni, mert akkor Donát nem tud pihenni, fáradt lesz stb., stb.... Sokszor kell hozzá kelni kb. 1 és 10 közé tehetem az éjszakai ébredések számát, mikor milyen éjszakája van, nagyon ritka az átaludt éjjel. Ti hogy vagytok most a betegségekkel? Gondolom jobb mióta Csani nem jár oviba.
Az én férjem meg jan. 9-én született. Kép

NikkKép
szorítok a vizsgához, azért ne vidd túlzásba a tanulást!Kép Írásban, vagy szóban lesz? Mi van az esti elalvással?

TonticaKép
az bizti, hogy majd vakarhatod le a csajokat a fiadról, nemcsak jóképű, de még félig spanyol is.Kép

ReditkeKép
Jó, hogy jelentkeztél! Nagyon édes Bálint a képeken!Kép Na, ki akarta tenni a csizmit ma is az ablakba?
Mi sajna nem veszünk egymásnak semmit karácsonykor, annyi fele kell költeni, hogy már nem futja egymásra. De én könyvet vennék neki, mert másnak nem örül. Úgyhogy sajna nincsen ötletem.

LivKép
bizti nem lesz baj a túróruditól, amúgy is megfogdossa a kutyut gondolom, ha eddig nem okozott gondot. Én még forralom a vizet Bernátnak, vagy pedig ásványvizet adok, azt viszont nem forralom. Süti ügyben nincsen ötletem sajna.

CsengőKép
Boldog Névnapot Mikinek! Kép

TcisKép
Én mostanában megyek majd a Tescoba, csak egy kicsit várok még, hogy jobban legyen Bernát, és akkor itt merem hagyni Apát a két gyerekkel. Nincsen véletlenül valami kép a székről, csak hogy tudjam melyiket kell megnézni? Ha voltam majd megírom.

Jó éjt,
Dino

Dino

Kép

Kép
dino

JóreggeltKép

ReditkeKép El tudom képzelni, mennyire nincs időd, engem is rángat most Bazsi, úgyhogy ezt megírom, és tipli a szobából, meg érdekes illatok terjengenek a pelusbólKép
Ajándékötlet párnak: férjem már beharangozta nekem, hogy vesz egy csizmát meg egy dögös nadrágot karácsonyraKép Én egy klassz pulcsit szeretnék neki venni, és hihetetlen könyvmoly, úgyhogy valószínű, az is bejátszik. Na, meg egy Emilio cd-ért is odavan, ez már nem tudom, hogy fér bele titokbanKép

DinoKép jobbulást nektek, ez nem hangzik túl jól, tényleg van benne valami, hogy ilyen enyhe az idő, ilyenkor sokkal több a megbetegedés. Kár, hogy nincs -1-2 fok, akkor végre eső helyett esne a hó és lehetne szánkózni.

Csengő: utólag is boldog névnapot Mikinek!!Kép

AnyusziKép elég bosszantó lehetett, azért ez nem volt szép dolog, egy 14-15 éves is szívesen elmegy Mikulás-ünnepségre, nem csak a 2-12 évesek kiváltsága. Bazsinak is roppantul tetszett a Mikulás, igaz, puszit nem adott neki, de mosolygott nagyonKép
És hogy nem értik?? Egy 2 éves mitől érti jobban mint egy 15 hónapos? Na mindegy. A lényeg, hogy nálatk járt otthon a nagyszakállúKép

Lau
lau

Dino! Kitartás! Nálunk több mint három hétig tartott ugyanez az őrület. Ákos bocs két hétig kapta az antibiotokumot, a köptetőt, a hörgőtágítót... előtte több mint egy hétig már ugatott rendesen. Közben én is fuldokoltam, a vége láz meg 2 hét gyógyszerkúra. Apa is belekeveredett. Nem ment dokihoz, az eredmény napokig 39 fokos láz és tüdőgyuszi. Szóval nem irigyellek, tudom mi lehet nálatok most. Ha végre kimásztok belőle, van egy homeopátiás bogyó ami segíti az immunrendszert. Ákos is azért kapta a dokinénitől, hogy ne kapjon be mindent, amit a nagyok hazacipelnek. Etesd az egész családot tripla vitaminnal, nehogy már karácsonykor betegeskedjetek! Jobbulást mindkettőtöknek!!!!
anyuszi3

Múltkor valaki írt szilikon sütőformáról. Mik a tapasztalatok. Én tegnap kaptam egyet, de hogy kell azt használni?
anyuszi3

Gigi,
gyere gyakrabban! Kép
Oliver tenyleg jo husban van! Na mit szolt volna ohozza a dokino? Kép

Lau,
rendes ortopediara menjetek,ha beleszolhatok...
Bazsival mit jelent a kontroll? Volt vele gond?
A fiuk egyutt alszanak? Nem ebresztik fel egymast?
Te jol vagy? Marmint a lelkedre gondolok! Kép

Anyuszi,
a doki igazibol azert akasztott ki,mert szerintem egy ortopedusnak semmi koze a gyerekem sulyahoz. Na jo,ha VALOBAN kover lenne,biztos nem tenne jot a gerincenek meg a labainak,de akkor is,majd mi eldontjuk,hogy mikor tartjuk daginak. A gyerekdokineni meg beleszolhat,mert o szuletese ota ismeri. O sose mondott ilyent. Es nem csokival tomom a gyereket,csupa egeszseges kajat eszik.
Durva,hogy csak igy leraztak a Telapo unnepesegrol! Egy 15 honapos gyerek is elvezne pedig!!!!
Hu,irigy vagyok az alvasotok miatt!!!! Kép
Csanad meg mindig iszik ejjel,minimum egyszer,mar fogggggalmam nincs,mit lehetne csinalni vele.Nagyfiu,felfogja,ha lefekves elott kozoljuk,hogy ne kerjen ejjel vizet,de megis megszomjazik,erezni ,hallani,ahogy cuppog a szaja,akkor meg ne kapjon??? Egyebkent nincs bent meleg,nem tudom,mitol szomjas.
Csongor az ujjat szopizza,azt imadom hallgatni,azt a kis szopizos nyalas hangot,ejjel is szokta gyakran,ugy alszik vissza.
Leirnad a homeopatias immunerosito nevet es adagolasat? Bar Csanad most MUltitabs immunerositot szed,nem akarom keverni,csak a biztonsag kedveert. Vagy lehet keverni?
En voltam,aki szilikonos formarol kerdezett. Pont ma delutan van tervben. Muffin lesz,marmint a teszta,a forma hoember-karifa-telapo. Most azt olvastam a mindmegetten,hogy nem szabad kikenni. Te mit tudsz errol? Milyen formad van?

Dino,
hozzad meg bovebben szeretnek irni,de most nincs idom. Addig is simi megy a kis betegnek meg beteg anyucijanak. Kép

Inimma
inimma

AnyusziKép Ilyenkor ping-pong módon adogatják egymásnak a bacit a családtagok. Vigyázzatok magatokra, sok C-vitamin és folyadék!Kép

InimmaKép a IV. kerületi ortopédiára viszem őket. Igazából Balázsnak nincs baja a lábának - szerintem -, de jobb szeretném, ha megnézné az orvos is. Mivel Ákinál gyanítom, hogy lúdtalpa van, ha csak kicsi is, nem szeretném, ha Bazsinál is az lenne. Bár, nem vagyok orvos, szerintem nincs. Igen, együtt alszanak, Balázs már nem is akar Áki nélkül elaludni, tehát valószínű, hogy nem fogjuk őket külön szobába rakni - egyelőreKép Együtt alszanak el este és reggel arra ébredek, hogy már viháncolnak a szobájukbanKépKép Az alvókájuk meg remekKép Néha én is be szoktam osonni hozzájuk, mikor már elaludtak, és hallgatom a szuszogásukatKép Olyan édesKép Van, hogy akkor Ákost visszapakolom az ágyára, mert úgy alszik, hogy térdel az ágy előtt, a feje meg az ágyonKép Gondolkodtunk már emeletes ágyon, de pont emiatt félek tőle....állandóan letornázza magát, mi lesz, ha a magasból leesik??

Lau
lau

Inimma: amúgy jól vagyok, készülünk ezerrel az ünnepekre, állandóan díszitgetjük a lakást, szóval, elfoglalom magam. Ha ez "csak" összenövés, azt mondják, hogy secpec alatt kész a műtét, és utána tudom, hogy gyorsan gyógyulok. Előző után is két héttel már lent sétálgattam az utcánKép
L.
lau

Köszönjük a jókívánságokat!Kép

AnyusziKép
Leírnád a homeopátiás szer nevét és hogy hogyan kell alkalmazni? Tegnap elkezdtem adni Bernátnak a Vitacolant és kap még mellé Cebion cseppeket is. Remélem ez végre segíteni fog!

LauKép
már én is gondoltam emeltes ágyra a fiúknak, de Donát is így alszik ahogy Áki -amikor egyáltalán hajlandó a saját ágyában aludni-, ezért én is ezen tanakodom, hogy mennyire biztonságos. Láttam az Ikeában egy alagút szerű valamit, amit az ágy rácsára lehet szerelni, olyan mintha a csillagos égbolt alatt alhatna.Kép Arra gondoltam, ha egy olyat vennénk rá akkor az még szintén védené a kieséstől, és emellett még tök jó buli is a gyereknek. Donátnak tetszett az ötlet. Esetleg az Ikea honlapján lehet, hogy meg lehet nézni. Te mit gondolsz róla? Ha nem találod, megpróbálok róla képet keresni.

Eddig tartott Bernát türelme, mennem kell.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

SziasztokKép

Mi is megvagyunk. Miki volt ezerrel a hétvégén, meg itthon is, oviban isKép a sok édességet meg jól elpakoltamKép

Dino
Nálunk is ez a helyzet. mármint megint betegek. tuti az enyhe idő és az ovi miatt. mondjuk Gergő ment ma oviba, de Gellike nagyon taknyos és köhög. ami a nagynál enyhébb, az a kicsinél durva. na de milyen edzettek lesznek mire ők mennek közösségbeKép
mi echinacea D4 est szedünk, nap 5 golyó egy hétig, aztán egy hét szünet. és az oscillo is jó, abból heti egyszer fél fiola kell. nálunk csak a nagy szedi az ovi miatt, de lehet adok a kicsinek is, mert teli a hócsukám.
És az alvás is uyganez, a jó alvó nagy miatt sosem hagytam sírni a kicsit. és még mindig ébred 2-3-szor.
Jobbulást NektekKép

Edit
KépekKép

LauKép
alvás nálatok szupiKép

Csengő
Boldog névnapot a skacnakKép

Nikk
sajnálomKép hogy vagytok?

Kriszti
Nektek is sok erőt és kitartást.

puszi
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Ja, találkoztam a suliban Orsival, jól vannak, csak nincs ideje netezni.

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Tegnap is dolgoztam ,meg holnap is fogok, így csak olvastam, energiám nem sok volt írni(bent meg időm se).
Nagyon élvezem a munkát, csak estére kidőlök, és Lili tegnap sem volt hajlandó 10 előtt elaludni, ráadásul az éjszaka is sz@r volt.

Minket sem került el a takonykór, apájának torka fáj, én csak néha fújom az orrom, de Lilinek egész nap folyik a nózija. Nem tudom, mi lehet az oka, eddig tök jó volt, nem kapott el semmit, és bezavar az is, hogy egy héten belül 3 foga bújt ki, szóval rájár a rúd rendesen szegénykémre.
Levegőt nem kap rendesen, fújom Sterimarral, szívom orrszívóval, kap C vitamint, gyümit sokat, és lehet hogy fáj a torka is, úgyhogy ha a déli szunyából felébred, lemegyünk venni Panadol szirupot.
Az ugye jó torokfájásra is?

Nagyon átérzem a betegség rosszaságát, a legrosszabb, hogy hallom, hogy trutyis, és úgy kifújnám helyette az orrát, ha tehetném, de nem tudok többet segíteni, csak szívom, és hallgatom...

Ajándékötlet: Apája mp3 lejátszót kért, nem is az egyszerűbb fajtából, úgyhogy remélem lesz családi összefogás, és akkor azt kap. Plusz a listába leírt még pár számítógépes játékot, ő azzal kapcsol ki.
Listát már elküldtük, és begyűjtöttük. Anyósoméktól még nem kaptunk, úgyhogy ha olvasod, pótold kérlek!Kép

LauKép
Szerintem nektek ideális lenne az egymás alá tolható ágy, így Bazsi aludhatna az alsón, és Ákos a fölsőn, nincs nagy szintkülönbség, és praktikus is. Szerintem. Majd utánanézek, hol láttam.

Megyek, mert felébredt. A többit később.

Móni

Kép
sunimum

Időm ma sincs, de találtam egy cikket az új oltási rendről, ezek szerint mi nem kapunk 18. havit, azért sem mert most 2 szuri volt (MMR és HIb+sabin)
http://www.hazipatika.com/articles/Uj_oltasi_rendszer?aid=20051111154236

Kormi ti miért kaptok?

Noémi
fantikbaba

Dino,
pont igy jart egy baratnom a 2 lanyaval,ahogy Ti.A nagy csak hazavitte a bacikat,o nem lett beteg,de kicsi meg folyton,mar 2 honaposan tudogyuszija volt es igy folytatta honapokig,rengeteg antibiot kapott ,amitol meg candidaja lett...Kép
Nagyon nehez ez az idoszak,az egyszer tuti. Kép
Csongornak 5 honaposan volt horghurutja,Csani hazahozta bacikbol-neki akkor lett az elso kozepfulgyulladasa. Iszonyu volt hallgatni a zorgest es sipolast,amit produkalt. Bernat is horgotagito kupot kapott? Az Csongin nagyon hamar segitett. Kapott egy Spiropent nevu gyogyszert is,de attol nem aludt 2 nappal es 2 ejszaka,ugyhogy meg az is...
Bernat miota beteg? Milyen koptetot szed? Csongi Mucoprontot kapott,igaz,hogy 2 eves kor alatt nem ajanlatos,de mar nem erdekelt,kisebb adagot adtam neki. Ettol vegre elmult a 4 hete tarto kohoges,fuldoklas.
Donat milyen csoportos,hogy o mar erosebb? O is igy kezdte?
Nalunk most tenyleg minden jo egeszsegileg,igen,gondolom donto szempont az ovi hianya. Kép Ami nem hianyzik egyikunknek sem. KépMarmint az ovi.
Mi dokinenink is azt mondta,hogy a 2 fiu pingpongozik a betegsegekkel. Most azert az izgatja a fantaziam,hogy Csani igy,hogy nem jar,mennyivel lesz erosebb immunrendszeru jovo telre,szoval lehet,hogy ilyen szempontbol ez nem jo otlet,de a mutetre muszaj rendben lennie.

Szoval akkor nalatok is egyutt alszik a ket fiu? Es mit csinalsz Bernattal,amikor felebred ejjel? Es azt,hogy mitol ebred fel,tudod?
Csongi eddig a 15 honap alatt 2 ejszakat aludt at.az elsot,amikor megelegeltem az ejszakai 5-6 szopit es csak hajnalban kapott eloszor,na akkor a masodik ejszakat ataludta,persze a tobbit nem...es masodszor meg pont,amikor nagyon beteg volt,meg se nyikkant egesz ejjel,lehet,hogy a gyogyszerektol,nem tudom.
Mar nagyon nehezen birjuk,gondolom,ti is. Nem tudom,mit kellene tenni. Vagyis tudom,de ahhoz kellene vagy 20 millio Ft. Kép Haz,mindenkinek kulon szobaval. Kép Dolgozunk az ugyon,de mindig csak csalodas er.
Te latsz valami kiutat az ejszakazasokbol?
Hany eves lesz a ferjed? Kép
Na, jo sokat irtam neked,remelem,nem untattalak.De nagyon egyformak a cipoink. Kép

Inimma
inimma

Lanyok,
tancoltam a fiukkal delelott a Sugababes Push the button cimu szamara,nagyon elveztek,Csongit fogtam,o meg szeles jokedveben akkorat harapott belem,hogy csillagokat lattam. Kép Kép
Irtatok mar tobben,hogy neha harapnak a lurkok,ezt megis milyen gyakran teszik? Remelem,nem kap ra az izemre...

Kepzeljetek,par hete vettem Danone Activiakat,amik joval a szavatossag lejarta elott megromlottak a hutoben. Irtam nekik panasze-mailt,valaszoltak,hogy kivizsgaljak a dolgot es karpotolnak. Ma kaptunk 2 rekesz Activiat. Kép Ingye. Kép
Az egyik rekesz mezes-muzlis,szerintetek ehet mar olyant a kisebbik sracom?O a legnagyobb joghurtfalo a csaladban. Képja es azt azert nem hiszem,hogy tul sok mez lenne benne...

Inimma
inimma

Sziasztok,

A törpén ma kinőtte a járókátKép Oda a nyuginak, mert édes vihánc közepette mászik ki az ágyra a drága. Ha eltolom, akkor azt érem csak el, hogy ordít, mert nem tud rendesen kimászni ( még) és U alakban billeg a rács tetejénKép

Az összes betegeskedőnek gyógyulástKép( Dino, AnyusziKép, Sunimum, Judy és akit kihagytam esteleg, annak meg pláne.

A Miklósoknak Csengőéknél fülhúzogatásKép
SzilikonformaKép Az tök tuti, mert csak lehúzod a kész sütiről. Én is kérek ajándékba!!!!!

LauKép Ne gondolj a legrosszabbra, tudom, én is mindig azt nézed. Remélem januárban együtt örülünk majd, hogy eltünt az egész cucc, és nem is kell műteni.

ReditkeKép Hiányzol!!! Tessék gyakran írni. Enyém törpét az etetőszékkel a számítógép fele fordítom és hagyom rajzolni az asztalon. Ez mostanság bevált.

Ja, ma Hawai van, mert a Dédi elrabolta Kornélt, így főzök krumplifőzit a'la Csirkesz, és finomságos gombaszószt risszel. ma szójaszósszal lesz.
Plusz felporszívóztam, és rendet is rakok. Asszem ma este szomorú szívvel szétszereljük a járókát. Hüpp hüpp..
Pedig anno ez volt az egyik szempont az átrendezésnél. A pelenkázó az ablakhoz került, így nézzük a madarakat a fán, meg a repülőket. Meg az autót, illamost stb stb.

SunimumKép Milyen játékot szeretne tied apája? Én férjemnek elég sok van, hátha át tudnánk írni nektek DVD-re.
Ja, férjem is januári. 2-án születettKép

InnimaKépScrabble, én is én is én isKépKépKép Nálunk amíg kicsi voltam esténként mindig memoria kártyával játszottunk. Tökre szerettem.

Egymás alá tolható ágyról képet én a lakáskultúrában láttam. A Baldahinos félemeletes ágyat élőben meg Katáéknál. Alatta a tesó is elfér matracon. Nekem is tökre bejön. Ez lesz nálunk is, ha Kornél kinövi a babaágyat.
Most ennyiKép

Vera

hvera

Vera,
a memoriat is imadom! Csani kap egy neki valot Karacsonyra,az az igazsag,hogy alig varom,hogy jatszhassak vele...Szerintem szaz,hogy leveri a poshadt agyu anyjat... Kép
De a pokert is varom nagyon,bar egy magyarkartya -jatszma utan majdnem ori-hari lett a ferjemmel. Akkor voltunk fel evesek(ismeretseg),hat kar lett volna ertunk...Kép
Ne sirasd a jarokat,majd jo lesz kistesonak es tobb helyetek is lesz most!
Csongi csak alvasra hasznalja,sajnos ejszaka mindig atpakoljuk.Ot bele. Bar ne kene meg erre se hasznalni...
Mennyi Bak-ferjeink vannak! Kép
A szilikonformat tenyleg nem kell kikenni?

Inimma
inimma

Sziasztok!

Lilivel tagnap elmentünk Mikulást kergetni, mert nálunk sehol sem volt Miki-ünnepély,szerettem volna ha lát egyet élőben is. A harmadik helyen, az Auchan passzázsán sikerült is eggyel összefutni, erre olyan rettegős sírógörcsöt kapott, hogy nemt udtam a nyakamból leszedni, annyira szorosan ölelve bújt hozzám... Kép Na nálunk ez volt a nagy kaland Miki-ügyileg.
Ma megint elmentünk csavarogni, mert nálunk csak autóval lehet az utcánkból kijönni a dagonya és sár miatt, ha meg már beülök az autóba nem állok meg a betonút eleján. /Kb. 20 méter Kép/. A Camponába mentünk, és vettük a Tescoban egy kis kajcsit. Amikor kijöttünk, le tettem magam mellé, és ki akartam venni a 2 szatyrunk közül az egyikből egy kiflit, hogy a kezébe nyomjam. Nem viccelek, ez kb. 3 mp volt. Mire felnéztem, /még nem jutott időm, hogy megfogjam a kiflis zacsit/, Lili már a felfelé jövő mozgó lépcső tetejéhez futott, és láttam a hogy letérdel, és elkezdi a fémtüskék közé bedugni az ujjait..Szerencsére csak beszorult a kisujja, és nem lett nagyobb gond, de egy másodpercig megállt bennem az ütő. Nem tudom emlékeztek-e, hogy a repcsin is a kisujját sikerült lemetszenei.. Kép Úgy létszik felesleges neki. KépVagy már olvasta azokat a tudományos fejtegetéseket, amik arról szólnak, hogy a kisujjunk el fog csökevényesedni, és ezért próbált meg megint megszabadulni tőle...

Azt azért látnotok kellett volna hogy néztek a körülöttünk állók, mintha én lennék a világ legszemetebb anyja. Jó érzés volt... Kép

Liv mit írjak Liliről? Nagy, ügyes, szép, de ez egyértelmű, nem ?Kép Igazából amikor van jó sztori, amit le lehetne írni akkor nem tudok jönni Kép Nyelvvizsga: angol közép C. Kép Ja, és papa dec. 23. szülinapos.. Kép "Szegénykém" Kép -Amióta ideköltöztünk nekem sem sikerült egy normális sütnivalót sem sütni, én is küzdök ezzel az elektromos sütővel, pedig előtte is az volt. Na mind1, remélem nem sokára majd egy saját gázossal fogok küzdeni Kép Addig meg le van sz..va, ráadásu annyit fogyaszt egy alkalommal, mint az egész havi többi elektromos kütyünk.. Kép

Sunimum! Igen Rigó utca. Azért az nagy gáz lenne,ha csak azért próbálnának meghúzni, mert kell nekik a pénz, ez még a fősulin az UV-knál elfogadható érv, de egy állami nyelvvizsgánál gáááááz! Én tuti megnézem a dogát, ha azt mondják, nem sikerült, és azért egy írásbelivel nem nagyon tudnak játszani. Munka: szuuuuper! Kép

Dino! Jobbulást nektek!

Muha! majd meglátod milyen klassz lesz a két nyelvűség! Kép

Anyuszi! Kép Szerencsés vagy hogy ilyen jóalvók a mukik! Kép

Inimma! Kép De jó, hogy végre egészséges a csapat! Lehet hogy ost kéne immunerősítővel egy kicsit felturbozni őket, hogy ne is essenek vissza!Kép

Csirkesz! Örülj hogy nálatok még csak anyós JELÖLT a hölgy, még ki lehet pöckölni. Kép Nálam sem anyámat, sem az új férjét már nem lehet lecserélni. Max. úgy megsérteni, hogy többet ne is akarjanak velünk szóbaállni! Kép Kép Kép

Nikk, Judy!Kép Tanulással hajráhajrá! Kép

Tonitca! Azért mert ott nincs Mikiti még megismertethetnétek vele Raitcot .. Kép Eggyel több ok lenne hogy örömet szerezz neki Kép Meg a szép énekeket sem kéne kihagyni Kép Kisfiad valóban fantasztikus, szeretem az ilyen csepet sem elfogult mamákat, mint én! Kép

Reditke! Kép Azért ne add fel, tessék jönni és írni, én mindig szoktam mondani papának, hogy a topik az egyetelen egy szórakozásom a gyerek mellett, ennyi jár nekem is Kép Bálint még minidg nagyon tünemény. Ha van kedvetek, egy kis lazításként átjöhettek hozzánk is! Kép Csirkesz ez vonatkozik rátok is! Kép MEg Livékre, meg Judyékra... Mi lesz a mi kis minitalinkkal? az a baj, hogy mi kis utcánk tényleg nagyon trutyi most!Kép

Lau! Kép Létom már jobb a kedved, örülök neki! Kép

Tcis, Csengő: duplamukk! Kép

Többiek: Kis Mukk.

Puszi:
Macs
néhány kép:
Kép

Kép

Kép
maccs

Judy, ha megint találkozol Orsival, puszi nekik. Nemrég írtam neki mailt, de arra se válaszolt, tényleg nem sokat lehet netközelben.

Inimma, Danone, de jó! Kép
A történetet a kártyajátékról - ami majdnem a kapcsolatotok végét okozta - halljuk!

Maccs, Lili továbbra is tüneményes. És - mozgólépcső - úgy látom, nem hazudtolja meg magát. Kép
Mi a gond anyukáddal meg a férjével?

Milyen az a szilikonforma?

Lányok, képzeljétek, ma nagggyon finom pogit sütöttem! A sütővel se volt gond, meg velem se! Kép Csak egy jó recept kellett! Jaj, de örültem magamnak! Kép

Liv

Kép

Kép
liv

JudyKép
Hát akkor úgy látszik titeket is elkapott ez az ördögi kör. Remélem igazad lesz és a kicsik legalább már az oviba kerüléskor edzettebbek lesznek! Sulihoz kitartás. El sem tudom képzelni hogyan csinálod. Én Donát mellett jártam suliba, és akkor nagyon nehéznek tűnt, hát még két gyerek mellett milyen nehéz lehet. Van segítséged? Vagy mikor tanulsz?

MóniKép
jó munkát!

VeraKép
nagyon ügyi Kornél a járókából való kimászással, bár Neked nem öröm, de ez az időszak egyszer mindenkinél eljön. Mai kis szabadságodra irigy, bizti finomakat főztél. Jöhettél volna ide is egy kicsit pakolászni.Kép Újabb bak férj.Kép

MaccsKép
jó hallani felőletek. Remélem ujjacskával minden rendben. Ezek a gyerkőcök annyira gyorsak, hihetetlen. Látom Lili is szeret az ablakban bámészkodni.Kép

LivKép
pogihoz gratula, és a kitartásodhoz is! Leírnád a pogácsa receptjét?

InimmaKép
Bernát theophyllin kúpot kellene kapjon, de eddig Spiropentet adtam neki, mert az tágítja a hörgőket és egyben a váladékot is oldja, annyi sz@art kell belé tömködni, hogy már örülök ha egyel kevesebb dolgot kell beadni neki. Nincsen tőle semmi baja. Viszont Õ a Germicid C-től pörög fel annyira, hogy alig lehet elaltatni, érdekes, nem tudom miért van ez így. Gyakorlatilag szeptember vége óta nagyon rövid megszakításokkal betegeskedik Bernát, néhány nap és újra jelentkezik valami probléma. Adtam már én is Mucoprontot, de kapott már Halixolt, meg Ambroxolt is.
Donát középsős, januárban lesz 5 éves, nagyon szüksége van a társaságra, egész pici kora óta gyerekek között volt, rengeteget jártunk játszótérre, így megszokta, hogy mindig találkozik gyerekekkel. Tavaly az ovikezdés első két hónapja jól indult, azután rövidebb ideig kis betegség, és januártól szinte folyamatosan beteg volt a nyári szünetig, azután érdekes módon itthon teljesen egészséges lett egész nyáron mindenki, úgyhogy szinte biztos a közösség rossz hatása. Gondolom, ha Csani túl lesz a műtéten fog járni oviba, vagy csak következő szeptemberbe kezditek újra? Nem hiányzik neki a gyerek társaság. Jól kijönnek a tesók egymással?
A fiúk csak nyáron aludtak egy szobában, de Donátot vissza kellett fogadnunk az ágyunkba, mert Bernát annyiszor kelt az éjszaka, és ébresztette fel a nagyobbat, hogy nem lehetett tovább együtt hagyni őket. Egyik éjszaka amikor Bernát már kb. tizedszerre ébresztette fel a sírásával, olyan dührohamot kapott, rúgdosott, csapkodott, dobálta magát, hogy így nem hagyhattuk tovább. Most Bernát egyedül alszik, ha sír rohanok, kap vizet, vagy cumit és ha szerencsénk van rögtön vissza is alszik, ha tovább sír felveszem, ringatom, végső esetben lefekszem vele a kanapéra a hallban. Ha a foga a ludas kap fájdalomcsillapítót, de volt már olyan is hogy másfél órás csillapíthatatlan sírás után ki kellett hívni hozzá az ügyeletet. Szóval nagyon nehéz, nem tudom mi a megoldás. Donátnál az volt, hogy magunk mellé vettük az ágyba, onnantól végre újra alhattam éjszaka, de már több hely nincsen a mi ágyunkban, így nem tudom mit kellene csinálni.
Házra mi is vágyunk, vagy egy nagyobb lakásra, ahol a gyerekeknek lehetne külön szobája, de sajna hogy ez megvalósuljon nyernünk kellene a lottón, addig is örülünk, hogy legalább van lakásunk.
A férjem 31 éves lesz, ha jól vettem ki a szavaidból a tiéd meg 30, ugye?
Bizti nagyon zavaros lettem, de próbáltam minden kérdésre válaszolni. Remélem a lényeget azért ki tudod hámozni belőle!Kép Többiektől elnézést, hogy ilyen hosszúra nyúltam.

Jó éjt,
Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Írtam és elveszett az egész.Dühi vagyok nagyon!! Dino! Mi is echinacea D4-et szedünk napi 2x2 egy hétig, aztán 1 hét szünet. Oltás előtt és után ki kell hagyni, mert túl kemény lehet az immunválasz.
Ágyak: a félmagasat és az egymás alá tolható is Ikeás darab.
macs! Egy ilyen huncut szemű lánykától nem is várhat mást az ember. Szerencsétek volt, hogy ennyivel megúszta. Gondolom volt aki beszólt, ilyenkor mindig vannak jóindulatú emberek.
Az én két nagyonam el se lehetett választani anno. A kicsire egyszer se ébredt fel a nagy. Aztán amikor külön költöztettük őket állandóan egymásnál kötöttek ki reggelre. Van hogy ma is elmennek "vendégségbe" egymáshoz. Olyankor leköltözik mind a kettő a földre.
Ez a járóka mászás kész horror. Nálunk is csak dísznek van lassan. Ákos nem mászik ki, mert már be se tudom tenni. Megfeszít, üvölt, elkékül, anya meg inkább enged. Így viszont 6 szememnek és karomnak kellene lenni. Kedvenc terep a konyha. Ma a bárdot kerítette elő a fiu. Nem tudom honnan, én a múltkor fél órát kerestem, aztán feladtam. Mikor megláttam a kezében, nem mertem rászólni.
Szilikon formás tippeket köszi, holnap kipróbálom. Kiváncsi vagyok, majd beszámolok az eredményről. Aki ilyenre vágyik, most a profiban 500Ft-ért lehet kapni. Na megyek aludni, bár apa még lelkesen dolgozik, de én nem bírom tovább.
anyuszi3

hALIKép
Vagyok én is, de az elmúlt napokban csak read-only üzemmódban, így már arra sem nagyon emlékszem kivel mi van.

Sajnálom, hogy ezek a fránya betegségek sok helyen felütötték magukat, így a betegeknek mielőbbi jobbulást, anyukáiknak meg kitartást kívánok.

Miklósoknak boldog névnapot (utólag isKép)!

Nálunk is járt a Miki, tett csizmát az ablakba és rakott bele édességet. Apája pucolta ki a csizmát Botival, méghozzá apa fogta Boti kezét, Boti pedig pucolt, olyan aranyosak voltak. 6-án este Boti megevett 1 kindertojást, másnap meg szinte nem is evett semmilyen kaját, így a miki-édességet meghagytuk magunknak, és suttyomban fogyasztjukKép

Ma voltam uh-n.
KiscsajKépKépKép
Úgyhogy vegyespáros anyukája leszek. Kérdeztem, hogy mennyire tuti a neme, erre azt mondta a doki, hogy nagyon csalódna, ha a látottak után mégis kisfiú lenne, mert mindene olyan kislányosKép Megnéztük a nagy szeméremajkakat is (persze én csak néztem, de nem láttamKép), meg kaptunk arc-fotót.
2 kg a drága, úgyhogy remélem nem óriásbébit hordok a szívem alatt. Boti az uh alatt végig simizte a pocakomat, mutogatott a monitorra, a szívhangra meg elkezdett ülve táncolni. remélem az életben is ennyire szeretni fogja hugit.

Tegnap megvolt a 15 hós oltás, sírás csak addig volt, amíg a tű a combjában, ill a karjában volt. Aztán rögtön utána elkezdte lepakolni a doktornéni telefonját, pecsétjét és egyéb fontos kellékeit az asztalról.Kép Kapott persze csoki-Mikit, amit már megint papírostól akart megenniKép
Boti 77 cm (szerintem lehetne magasabb isKép), és 10,5 kg. Tipikus kisfiúnak lett kikiáltva, és megdícsérték a szép széles vállaitKép.
Két hónap alatt hízott 60 dkg-ot, és a védőnő elképedt ezen, nem értem persze, hogy miért, amikor előtte meg alig gyarapodott. Nem hiszem, hogy napi szinten el lehetne várni a babáktól X gram gyarapodást.
Na mindegy, a védőnő tegnap elemében volt, mert rám nézett és elhűlt, hogy milyen vizes vagyok, rögtön üljek le, hozza a vérnyomásmérőt, stb...
Hozzáteszem tegnap voltam vérvételen, beszéltem a dokimmal, és egyáltalán nem vagyok olyan vizes, mint amikor a múltkor felmerült a probléma. A 8. hónapban járok és plusz 6 kg ugrott fel, ebből nem hiszem, hogy sok lehetne a víz. Csak a védőnő a múltkor 2 pohár vizet megitatott velem a cserepes szám miatt, mondván, hogy tutira ki vagyok száradva. Ezért most belabellóztam a számat, és szerintem ezt látta ő vizesnekKép
Ja, és januárban feltétlenül fel kell hívnom, mert még rengeteg készülnivalónk van - szerinte.
Hát nem tudom... Azon kívül, hogy a sebhintőpor receptre szert kellene tennem, venni tena betétet, meg összerakni a kórházi motyót, felállítani kistesó ágyát és átmosni a tisztán elpakolt bébirucikat, nem látok más készülnivalót, ezeket meg ugye nélküle is teljesíteni tudomKépKép

Megyek kicsit eldőlni, meg főzni, és ezermillió bocs, hogy önző módon csak magunkról írtam.

pusszantás mindenkinek:
Csirkesz
33KépKép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?