Sziasztok!
Lilivel tagnap elmentünk Mikulást kergetni, mert nálunk sehol sem volt Miki-ünnepély,szerettem volna ha lát egyet élőben is. A harmadik helyen, az Auchan passzázsán sikerült is eggyel összefutni, erre olyan rettegős sírógörcsöt kapott, hogy nemt udtam a nyakamból leszedni, annyira szorosan ölelve bújt hozzám...
Na nálunk ez volt a nagy kaland Miki-ügyileg.
Ma megint elmentünk csavarogni, mert nálunk csak autóval lehet az utcánkból kijönni a dagonya és sár miatt, ha meg már beülök az autóba nem állok meg a betonút eleján. /Kb. 20 méter
/. A Camponába mentünk, és vettük a Tescoban egy kis kajcsit. Amikor kijöttünk, le tettem magam mellé, és ki akartam venni a 2 szatyrunk közül az egyikből egy kiflit, hogy a kezébe nyomjam. Nem viccelek, ez kb. 3 mp volt. Mire felnéztem, /még nem jutott időm, hogy megfogjam a kiflis zacsit/, Lili már a felfelé jövő mozgó lépcső tetejéhez futott, és láttam a hogy letérdel, és elkezdi a fémtüskék közé bedugni az ujjait..Szerencsére csak beszorult a kisujja, és nem lett nagyobb gond, de egy másodpercig megállt bennem az ütő. Nem tudom emlékeztek-e, hogy a repcsin is a kisujját sikerült lemetszenei..
Úgy létszik felesleges neki.
Vagy már olvasta azokat a tudományos fejtegetéseket, amik arról szólnak, hogy a kisujjunk el fog csökevényesedni, és ezért próbált meg megint megszabadulni tőle...
Azt azért látnotok kellett volna hogy néztek a körülöttünk állók, mintha én lennék a világ legszemetebb anyja. Jó érzés volt...
Liv mit írjak Liliről? Nagy, ügyes, szép, de ez egyértelmű, nem ?
Igazából amikor van jó sztori, amit le lehetne írni akkor nem tudok jönni
Nyelvvizsga: angol közép C.
Ja, és papa dec. 23. szülinapos..
"Szegénykém"
-Amióta ideköltöztünk nekem sem sikerült egy normális sütnivalót sem sütni, én is küzdök ezzel az elektromos sütővel, pedig előtte is az volt. Na mind1, remélem nem sokára majd egy saját gázossal fogok küzdeni
Addig meg le van sz..va, ráadásu annyit fogyaszt egy alkalommal, mint az egész havi többi elektromos kütyünk..
Sunimum! Igen Rigó utca. Azért az nagy gáz lenne,ha csak azért próbálnának meghúzni, mert kell nekik a pénz, ez még a fősulin az UV-knál elfogadható érv, de egy állami nyelvvizsgánál gáááááz! Én tuti megnézem a dogát, ha azt mondják, nem sikerült, és azért egy írásbelivel nem nagyon tudnak játszani. Munka: szuuuuper!
Dino! Jobbulást nektek!
Muha! majd meglátod milyen klassz lesz a két nyelvűség!
Anyuszi!
Szerencsés vagy hogy ilyen jóalvók a mukik!
Inimma!
De jó, hogy végre egészséges a csapat! Lehet hogy ost kéne immunerősítővel egy kicsit felturbozni őket, hogy ne is essenek vissza!
Csirkesz! Örülj hogy nálatok még csak anyós JELÖLT a hölgy, még ki lehet pöckölni.
Nálam sem anyámat, sem az új férjét már nem lehet lecserélni. Max. úgy megsérteni, hogy többet ne is akarjanak velünk szóbaállni!
Nikk, Judy!
Tanulással hajráhajrá!
Tonitca! Azért mert ott nincs Mikiti még megismertethetnétek vele Raitcot ..
Eggyel több ok lenne hogy örömet szerezz neki
Meg a szép énekeket sem kéne kihagyni
Kisfiad valóban fantasztikus, szeretem az ilyen csepet sem elfogult mamákat, mint én!
Reditke!
Azért ne add fel, tessék jönni és írni, én mindig szoktam mondani papának, hogy a topik az egyetelen egy szórakozásom a gyerek mellett, ennyi jár nekem is
Bálint még minidg nagyon tünemény. Ha van kedvetek, egy kis lazításként átjöhettek hozzánk is!
Csirkesz ez vonatkozik rátok is!
MEg Livékre, meg Judyékra... Mi lesz a mi kis minitalinkkal? az a baj, hogy mi kis utcánk tényleg nagyon trutyi most!
Lau!
Létom már jobb a kedved, örülök neki!
Tcis, Csengő: duplamukk!
Többiek: Kis Mukk.
Puszi:
Macs
néhány kép: