Judy! Végre!!!
Már nagyon aggódtunk értetek! Jól eltüntél! Enyje-bejnye!
Tényleg túl sokat dolgozol! Bírod még? Nehogy valami baj legyen! Mit dolgozol egyébként és meddig még?
A lényeg, hogy jól vagytok! Volt uh is vagy csak a méhszájadat nézte a dokid?
Én majd pont Karácsony előtt megyek hozzá a magánba. Már nagyon várom, mindig nagyon várom!
Most meg pont azon gondolkozom, amit a védőnő mondott: ha nem érzek semmit ennek a hétnek a végéig, akkor inkább beszéljek a dokimmal. És eddig még semmi!
Szerintetek felhívjam hétfőn? Mert már kezdek kicsit ideges lenni. Próbálom én magamat nyugtatgani, hogy nincs semmi baj, de hát nem vagyok orvos, nem is tudom megmagyarázni, hogy mi van már, miért nem érzem. Mert nem az van, hogy éreztem már és most meg nem, hanem, hogy még egyáltalán nem. És így olyan rossz!
Holnapig még kap haladékot Barnuska (vagy Fannika), aztán kénytelen leszek beárulni! Vagy szerintetek mit csináljak?
Argentína! Nem hangzik rosszul!
Párod is menne? Vagy ez teljesen céges? Ha menne, lehet hogy megkockáztatnám, de tényleg nézz utánna, hogy nem okoz-e a babának valamit! Ha a párod nem megy, hááát... Nem is tudom! Biztos, hogy nagyon vonzó ajánlat, de annyi rosszat hallani mostanában! Biztos megőrülne szegény, amíg haza nem érnél! Ne azt vedd számításba, amit mások mondanak, hanem amit érzel, és hogy mi a fontosabb! Biztos eljutsz még oda máskor is, lehet, hogy majd hármasban a kis családdal - és az úgy ezereszer jobb lesz!!!
Már én is várom a felkészítőt! Már csak azt kellene megtudni, hogy mikor is kezdődik.
Nóri! Te még tényleg nem is voltál a kórházban a Szülészeten? Ideje lenne!
Belegondoltam, hogy már csak a fele van hátra! És most kezd nehéz lenni a hasam!
Nektek nem? Tegnap annyira nehezen vettem a levegőt, nem tudom, hogy mi lehetett, de teljesen úgy éreztem magam, mint a farkas a Piroskában, akinek bevarrták a köveket a hasába. Mondtam is Zsoltinak, hogy cseréljünk már egy kicsit. Most "hordja" ő is pár hetet, aztán majd visszaadja kicsit később. Meg esténként egyre nehezebben fordulok egyik oldalamról a másikra az ágyban. Jó nagy sóhajtozások közepette! Mi lesz még később?
Zsuzsi!
Mit csinálok egész nap? Most (már második hete) itthon van a férjem, mert bokaszalag szakadása van, és nem dolgozik. Úgyhogy így nem unatkozom.
Egyébként, amikor egyedül vagyok, akkor sem nagyon! Jó sokáig alszok, aztán reggeli, pakolászás, netezés. Lemegyek a boltba bevásárolni, főzök valamit, netezés. Heti kétszer (vagy egyszer) jóga, a többi napokon meg olyan 6 óra körül lemegyek kb 1 órát sétálni itt a környéken. Csak most már olyan hideg van, hogy tegnap meg ma nem is tudtam rávenni magam. Aztán közben még tévézek, kb heti kétszer eljön a barátnőm és dumálunk. Hát azért nem túl változatos, de most elvagyok. Ahhoz képest, hogy itthon vagyok, alig vagyok ágyban. Sőt! Éjfél előtt nem is igen szoktam lefeküdni, inkább még később.
Nóri! Neked is megcsinálják a cukrot még Karácsony előtt? Én már tök félek tőle, hogy a sok süteményezés után nekem mennyi lesz, be ne fektessenek a kórházba!
Lehet, hogy én már csak jövőre megyek?
Puszi mindenkinek!
Julcsi