Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Lányok!

Már így előre mindenkinek kívánok ilyen szép babócát karácsonyra, újévre, tavaszra.
latimi

Kép
latimi

Csajok Kép
halkan súgom... először egy sikeres pénteki jogi alaptan vizsgát kívánjatok, jó?

a spontán baba nekem is tetszene Kép Kép

puszi.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Egy kalappal!

Timi
latimi

Helló!

Kavicska Kép
Örülök, hogy izgatott soraidat olvashattam, mert úgy látom, szépen gyógyulsz Kép

Nóri Kép
A pocid szuper, a vékonyakon mindig hamarabb látszik!
Anyukádnak további jó híreket kívánok!
Krisztával egyetértek a munkáddal kapcsolatban, de persze a döntést Neked kell meghozni... lelkiismereted szerint.

Zsebi Kép
Igen, úgy legyen! A 2006-os statisztikába, melyet 2007-ben készítenek, bele kell férjünk!!!

Niki Kép Renóka Kép
Aranyosak vagytok!

Kriszta Kép
December = munka
Január = hancúr
Február = babaprojekt
Így tervezem Kép

Orsi Kép
Akkor hajrá a vizsgára és a babára! (Én a spontánnak drukkolok, így Piroskát nem is küldöm!)

Wish Kép
Hogy vagy?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Köszönöm csajok KépMINDENKINEKKép
Szombatig már csak pár nap Kép
limbi

Orsi!
Akkor most felgyorsult az esemény körülöttetek. Én se tudom már mi lenne a jó, de drukkolok, hogy legyen baba az lenne a legjobb. Kép
A vizsgához egy kalappal. Kép

Borsókás!
Szuper ez az ébredős kép. Ma rám teljesen rám is illett. Kép
Nem Aspirin 100 mg-os így kérd így biztos fogják tudni. Hát akkor igen... elkezdheted szedni ártani nem árt legfeljebb használ. Kriszta szedte és sikerült Kép

Kriszta!
Ha továbbra se tudtad megnézi és érdekel feltehetem ide, ha mást nem zavar,vagy írj egy e-mail címet és elküldöm, mert én gondosan lementettem. Kép

Stella!
Akkor te a transzfer után is szedted az ominozus két hétben?
Remélem majd visszaolvasol. Kép

Viki!
Kár, de remlem akkor azért a jegesmaci visszaköltözhet. Kép

Mka!
Örülök, hogy jól alakultak a dolgok. Hétfőn várom a beszámolódt!!!!!

Niki!
Rettentően boldog vagyok, hogy teli van az üzeneted mosolygós fejekkel, ez azt jelenti nem vagy annyira elkeseredve és már töröd magad a jövőn. Kép Kép Kép

Reno!
Nagyon jó lehet ezt átélni. Kép

Fanni!
Nekem is hasonló a menetrend csak nekünk folyamatos a hancur. Kép Kép

Kép Megyek mert megsült a pizzám ! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Csúcs ez a hancúr kép. Fénypostán küldj egy szelet pizzát légyszi.

Timi
latimi

Szasztok,

Zsebi,
Este még rákerestem a lombikbaba.comra a google-ben és ott kijött egy üzenet hogy az oldalt hackerek támadták meg és átmenetileg szünetelKép
Ha a lombikos oldalon szerepelt, gondolom ide is feltehetnéd, de ha nem, akkor elküldheted a krisztaba@freemail.hu cimre. Nagyon köszi Kép

Wish,
Tényleg merre jársz ?? Sok a meló ? Vagy csak pihenteted a babatémát ? Azért remélem nem temetted teljesen el KépKép

Orsi,
Te aztán nem fogsz unatkozni mostanában Kép Péntekre kéz és lábtörést, aztán legyen a lombik úgy ahogy a legjobb Kép Persze ha addig nem sikerül spontán Kép

Fanni,
Tetszik a sorrend KépKép

Niki,
Ezek szerint ti is amint lehet belevágtok a következőbe? Hajrá KépKép!!!!

Mka,
Szuper hogy jó lett a hisztero, kár hogy igy halálra ijesztettek ezzel a simaizom dologgal...Előre az ikrekért januárban Kép

Reno,
Szuper érzés a mocorgás, nem ? Én bármikor ki tudom 'erőszakolni' Mátéból egy kis hanyatfekvéssel Kép Azt nagyon nem bírja Kép De mostmár minden kajára reagál és az esti lefekvéskor is reklamál ha netán ráfeküdnék Kép
Most még vicces, bár gondolom ha még egy kicsit nő, fogunk még jajgatni a rúgásoktól Kép

Kriszta
21+4

Kép

KépKép
kriszta71

Jaj bocsánat, Limbi,Leona, Edina, Nagy-nagy drukkok a hétvégi tesztekig !!!!! KépKépKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
Felteszem ide, nem is azért nem akartam, mert hogy "titok" csak hátha valaki nem szeretné számszerűen látni a dolgokat.

DE AZ MOST CSUKJA BE A SZEMÉT!!!!

Megkezdett lombikbébi kezelések száma 3677 Embrióbeültetések száma 3005 Létrejött terhességek száma 901 Szülések száma 781 Megszületett gyermekek száma 1016 Embrióbeültetés után átlagosan 26%-os az esély a szülésre.
35 év alatti nőknél 33%
40 év feletti nőknél 9%

A fenti adatok megfelelnek az európai és amerikai centrumok eredményességi mutatóinak.
2005. december 03. 07:54, szombat - Krasznai Éva

Timi!

Kép Jó étvágyat! Kép

Én meg megyek Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép

Borsókás, Seszi!
Ti nem szeretnél bekerülni a táblába?
Ha igen írjátok meg a fenti adatokat és a köv. frissítésnél már ott is lesztek! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

SziasztokKép
Ne haragudjatok, most önző módra az írással kezdek, csak utánna olvasok vissza.
Most jöttünk meg kedvenc andromókusunktól, aki ismét nem tett rám túl pozitív benyomást. Most lettek meg a párom here-UH leletei: 2-3 ciszta+ visszér-tágulat. Ez utóbbit 1-2 héten belül műteni akarta. Úgy szóltam, hogy nem, lombikozunk 2-3 héten belül. Azt mondta, hogy jó lesz az két lombik között is. Mondhatom jól esett a biztató optimizmusa.Kép Teljesen elkeserített.
Valakinek átesett már a párja ilyen műtéten? Segített a kiskatonák gyarapításában?

Borsi
borsókás

Sziasztok Lányok,

Kérnék egy kis segítséget, ha nem gond Kép
Megvan a terheléses vércukor eredményem, amit nem értek.
éhgyomri 3,9
30 perces 5,9
120 perces 6,5

Nem értem. Nem csökkenni kellene a 120. percre??? Meg aztán szerintetek nem túl magas a 6,5?

Kicsit parázok most emiatt, kérlek, segítsetek nekem, ha tudtok!!!

Köszönöm!

Puszi

Unique

Ui. Zsebi huhhh... nagy kő esett le a szívemről, hogy benn maradtam a táblában Kép Kép Kép
Puszi

KépKép
unique

NorkaKép
Döntöttél már munkaügyben? Kép Nagyon szépen növekszik a pocid! Kép
Mi az a nagy súly növekedés? Én most +9 kg-nál tartok a 23. héten... Kép

Puszi

Unique
23+6

KépKép
unique

Borsókás!
Ne keseredj! Sikerülni fog. És természetesen mint minden műtét ennek is van akinek segít van akinek sajnos nem, de én azt mondom minden eshetőséget meg kell próbálni,de ezt próbáljátok most félretenni egy kicsit inkább a lombikra koncentráljatok, reméljük kegyes lesz az élet veletek és nem is kell erre a "hülye" andrológusra gondolni sem.
Most egyre koncentrálj LOMBIKRA!!!!!!!!!!!!!!

Unique!
Nem tudok segíteni a vércukor szint miatt. Kép
Miért kerültél volna ki a táblából? Aki nagyon sokáig nem jelentkezik és semmit nem tudunk róla azokat ideglenesen veszem ki, de ha kedvük van megint csatlakozi a csapathoz akkor természetesen visszateszem.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Renóca!
Igaz tegnap kellett volna, de ma találtam. Ezt neked küldöm Mikulásra és nagyon remélem hogy a jövő évi cipődben már bele tudnak ülni. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás Kép
tudom, nem vagyok andrológus, de felesleges megműteni. A páromnak is van herevisszere, meg cisztái is... nem javasolták a műtétet, mert úgysem változtat semmin, csak a pasiknak kellemetlen!

Hajrá a lombikra!!! és ne törődj a kedves megjegyzésekkel!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Unique Kép
6.5???? az nagyon frankó!!!!
7.9 a felső határérték Kép
a vérben a cukosszint az bevitt mennyiségtől függően kb. 3 óra után kezd el csökkenni. Szueprek az eredményeid!!!!!!!
melyik vizsgálat volt? 75 gr glükóz, vagy a zsömle+tej kombináció?

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Nagyon köszönöm a megnyugtatást! Kép Cska azért kérdeztem, mert olyan furi volt, hogy először alacsonyabb volt, majd magasabb két óra múlva... És nekem a papíron az éhgyomri határértékeknél 6,1 volt a felső határ. De akkor ezek szerint minden OK. ennek nagyon örülök!

ZsebikémKép
Jaj, én kis butusom! Kép Csak poénkodva írtam amit írtam! Kép Nagyon is szeretek itt lenni Veletek. Bár mostanság iszonyú a hajtás a melóhelyen, és mivel igyekszem nem agyondolgozni magam, így picivel tovább is tart, de már hála istennek itt a Karácsony! Kép Kérlek, ne vedd magadra, tényleg csak viccelődtem! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

ZsebiKép
Az zavar igazán a dokiban, hogy úgy érzem, nem igazán tartja a kezében a dolgainkat. A magánrendelésére járunk, de minden alkalommal újra el kell mondanunk, miért is vagyunk ott. Egymás után írja fel az antibio-kat, de persze a köv. alkalomra már elfelejti, mi is volt az. Engem pl. ma letolt, mert nem szedtem be az egyik gyogyit. Az sem nyugtatta meg, hogy Szmatonával konzultálva döntöttem így. 2 hónap alatt 6-7 alkalommal jártunk nála, de most először mondott valami érdemleges javaslatot a spermaszám növelése irányába. Azt is csak az én kérdésemre.
Én is azt kívánom, hogy rövidesen már csak rossz emlék legyen a pasi.
Örülnék neki, ha betennél a táblába.
Adataim: Doki: Kaáli, Dr. Szmatona
kor:28 év, 1.lombik decemberben
KÖSZI: Borsókás

Borsi
borsókás

Unique Kép
de hát az éhgyomrid az 3.9 volt, a terheléses határértéke meg sosincs rajta a papíron.
Az meg, hogy lassan emelkedik a vércukorszinted nagyon-nagyon jó és nagyon fontos, mert így egyenletesebb lesz a görbéje, és azt jelenti, hogy nem vagy hajlamos arra, hogy leessen.
Nekem pl. rosszabb, mert minden hirtelen emeli, és hirtelen esik le, ettől voltam már ájulásközeli állapotban.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Annyira jó, hogy ezt leírtad. Tehát nálatok is ugyanezek a bajok. Ha jól emlékszem, kevés a kiskatona is, ugye? (Tehát nem csak a keresztnevünk azonos!)
NAgyon elégedett lennék a sorssal, ha az első lombik sikerességében is követni tudnánk titeket.Kép
Szerinted meg kellene kérdeznünk egy másik androdokit is a műtéttel kapcsolatosan?
Borsókás

Borsi
borsókás

OrsiKép
Köszönöm!!! Most már tényleg jól fogok aludni! Nagyon köszönöm, tényleg! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Borsókás Kép
ugyanez. Kevés ficánka, és a leletek is hasonlóak. Hormonálisan nálunk minden OK.
Szerintem azért egy véleményt nem ártana még kérdni, mert azért ez a műtét nekik sem kellemes, és ha meg felesleges is, akkor minek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

MkaKép
Most olvastam vissza. Hát nem semmi, hogy egy ilyen "aprócska tévedés" miatt majdnem lefújták a lombik lehetőségét is. Szereztek vele gondolom jónéhány keserű napot nektek.
VAlószínüleg az endo gyanuja is téves, hisz nem igazolta a szövettan. Most már jöhetnek a babócák!!!

Borsi
borsókás

OrsiKép
Szerencsére a hormonok nekünk is mind a kettönknél rendben vannak. Ez legalább bíztató.
Azt hiszem, majd elvisszük a leleteket egy másik dokihoz is. Bár nem igazán tudom, hogy kihez forduljunk. De azért köszi a jótanácsot!Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

Most már elhallgatok, mert a párom is szertne netezni egy kicsit, és mióta írogatok ide, egyre ritkábban jut hozzá.

Leona, Limbi, EdinaKépKépKép
Továbbra is mennek a babatapasztók!!!

Jó éjt mindenkinek!
Kép

Borsi
borsókás

Mka, Kép
Örülök a jó hírnek, már vártalak vele! Kép

Timi! Kép
Ennyi kis csomagocska közül talán csak jut egy nekünk is... én bevállalom a tavaszit, előbb úgyem remélhetünk. Kép

Orsi! Kép
Micsoda hírek!!! Szerintem tulajdonképpen mindegy hogyan, csak baba legyen belőle, nem igaz? Kép

Zsebi! Kép
Köszi, azt hiszem szeretnék bekerülni a táblicskuba, hátha szerencsét hoz és felgyorsítja az eseményeket minálunk.
Szóval Kaáli - Krizsa doki, én is 28, mint Borsókás, és még nem tudjuk mikor, nem tudjuk mivel indulunk... reméljük lombikkal!!!!! Kép
Nem is tudom, most hogy így leírtam, érdemes bekerülnöm a táblába? nincs is mit beírni. Semmit nem tudunk.

Tesztelős Lányok! Kép
Minden nap gondolok rátok!

Wish szerintem megvan, tegnap kézműveskedtek elvileg a Dévais csapattal. Ha addig nem írna, akkor holnap v. holnapután megírom, hogy megvan-e: holnap ugyanis talizunk! Kép

Náluk iszonyat sok a meló, ma is fél 10-kor jöttem el, de azért igyekszem követni az eseményeket.

Puszi, jó éjt:
Seszi
seszi

SziasztokKép
Olyan aranyosak vagytok, hogy hiányoltatokKép
Nem a sok munka miatt nem jövök, sőt ellenkezőleg. Én most év végéig szabadságoltam magam, és így nem ülök a gép elött egész nap, azért általában csak este elolvasom, hogy kivel mi van, küldöm a soros kismamjelölteknek a drukkokat, de nem nagyon van energiám írni, na meg nem is történik velem túl sok minden.
Annyi újság van, hogy tegnap beszéltem a genetikus dokival, semmi kromoszómaletérést nem találtak, ma meg jártam Dévainál, aki elküldött a szokásos vérvételekre és megbeszéltük, hogy januárban csináljuk a következőt. Azt mondta, hogy esetleg hiszeroszkópiát lehetne még csinálni, de szerintem nem sok értelme van, mert ha valami olyan eltérés lenne, akkor azt az UH-on is látná. Meg egyébként is csak januárban mehetne a histero is, és akkor csúszik a lombik, szóval közös megegyezéssel hagyjuk a dolgot.
Illetve most azon gondolkodom, hogy az egyik rokonom a megfelelően jó beosztásban dolgozik a megfelelő osztályon egy kórházban és hogy náluk így protekcióval esetleg meg lehetne csinálni még decemberben, de nem tudom tényleg hogy van-e egyáltalán értelme.
Na szóval ennyi történt velem lombik ügyben mióta nem írtam és ez is tegnap és ma.
Egyébként meg elvagyok itthon, járok baba és gyereklátogatóba a barátokhoz olvasgatok és játszok Kép
Majd igykszem felvenni a ritmust és sűrűbben jönni.

Puszi mindenkinek

wish

Jó reggelt!

Először gyorsan Wishnek írnék. Wish, ez csak az én véleményem, de nem értek egyet veled. Messze nem lehet látni annyit az UH-n, mint a hiszteroszkópiával, amit azért mégiscsak bevezetnek a méhbe. Nem igazán tudom, miért nem szorgalmazza Dévai bácsi jobban ezeket a diagnosztikus eszközöket. Két lányt is tudok, akinek úgy volt hiszteroszkópiája a Tétényi úti kórházban (Szent Imre, és ők ebben az egyik legjobbak két Kaális doki szerint is, igaz, a laparban már nem), hogy közben küretszerűséget is végeztek a méhben, megkapargatták őket. Fél nap volt az egész, kora délután mehettek haza, a következő lombikkal pedig terhesek lettek, mert valamiért a manipuláció miatt megtapadt a baba. Szóval szerintem ezen már ne múljon így a negyedik lombik előtt... szerintem minél többedik alkalom, annál jobban be kéne magát biztosítani az embernek, minthogy még egy csalódást viseljen el. Kép

Orsi, jó kis bevállalós anyuka vagy! Kép Mi lesz, ha megint fiú ikerfogatot hoztok össze? Csodátokra fognak járni. Kép Egyébként te vagy rá a példa, hogy már 1 éves babák mellett is lehet akarni "újat". Csak azért, mert mi is úgy tervezzük, hogy megszületik Bogi/Bence júniusban, aztán az örökbefogadási határozattal jó két év vagy két és fél év múlva örökbe is fogadnánk, erre mindenki lehurrog, hogy nem tudom, mit beszélek...

Unique, a cukroddal szerintem semmi gond. Jó, a legutolsó picit túlment, de az enyém ennél is viccesebb. Már most megcsinálták a 75 gr glükózterheléses, 120 perceset nekem a PCO miatt. Az éhgyomri 4,7 lett, de a 120 perces 3,6... Kép Kicsit leesett... Kép

Renóka, annyira jó lehet, hogy mozgolódik a bébid. Bárcsak én is érezném már, tudom, tudom, mindennek ideje van. Képzeld van egy lány egy másik topikon, ráadásul először terhes, napra pontosan egy idősek vagyunk, és neki már megmozdult... szerintem ez rekord. Kép

Annyira én se parázok, mert szinte napról napra nő a pocim, gondolom, mégiscsak a baba miatt. KépTegnap elmentem kismama tornára, ahol mondhatni, marha megerőltető gyakorlatokat végeztünk Kép, de mégis elfáradtam, mert már nagyon el vagyok punnyadva. A végén az óravezető felírta az adataimat, és csodálkozott, mert 16 hetesnek tippelt. Kép

A munkahely úgy gáz, ahogy van. Valami olyasmi körvonalazódik, hogy belevágok a dologba, de ha teszem azt, április végén föladom, vagy idő előtt megszülök, akkor a maradék 3-4 hét óráit nem fogja tudni ki megtartani, mert itt nem vagyok helyettesíthető. Fel vannak osztva a tárgyak, pl. vállalati pénzügyek, más nem ért hozzá. Szóval ez a nagy baj. Mindegy, kigondoltam, előre kidolgozok mindent óráról órára, és belehúzok majd a tananyaggal még tavasz elején.
Apa persze kicsit haragszik, de mondtam neki, nem vagyok hajlandó 5 hónapot itthon malmozni, az, hogy néha bedolgozok ide-oda, az nekem nem elfoglaltság. Emberek közt akarok maradni, míg lehet. Kép

ölelek mindenkit Norka (13+0)

ui: jelentem, ezennel belépek a második trimeszterbe!! Kép
s_norka

Sziasztok!
Most vagyok itt először, eddig csak olvasgattam.
Már van egy Kaális kislányom és most ugrunk neki a kistestvérnek. Olvastam valamilyen gyógyszerről, ami segíti a tapadást. Milyen szer ez? Hol lehet beszerezni? Mi róla a tapasztalat?
cjud

Szia Kép
ha az embioglue-ra gondolsz, akkor az nem gyógyszer, hanem egy folyadék, amiben megforgatják az embiót a transzfer előtt.
én mást hirtelen nem tudok.

Mennyi idős a lánykád?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ZsebiKép
Ma is be kellett jönnöm, mert áll a bál!
Gyorsan átfutottam a hozzászólásokat!
Kérdezted az aspirint:
transzfer után addig szedtem naponta 1-et, amíg otthon voltam. Utána a kórházban kaptam bogyókat, amelyek közül az egyiket 100 mg-os aspirinnel helyettesítették, ha éppen kifogyott a készlet! Ugyhogy tr. után is nygugodtan lehet szedni! Nem árt a belső dolgoknek egy kis vérpezsdítés!

OrsiKép
Drukkolok a vizsgádhoz!

Ja, tegnap a dokinál minden rendben volt. Afiúk nőnek, most éppen koponyafekvésűek és még mindíg fiúk Kép!
Doki bácsi nagyon vicces kedvében volt. Még azt is megkérdezte, hogy otthon akarok-e karácsonyozni, vagy a kórházban. Ha-ha-ha KépKépKépKép

Stella

Kép
stella9

StellaKép
Olyan hihettelen és olyan jó, hogy itt tartaszKép Akkora élmény lehet látni a csöppségeket.
Ez azért reményt ad erősen...

NóriKép
Köszi, amit írtál, egyelőre még rágódom a dolgon, nem lefutott meccs. Beszéltem a rokonommal, sajna Dévai2, ő is azt mondta, hogy sok értelme nincs, de meg lehet csináltatni, ha akarom.

wish

Borsókás!
Igaza van Orsinak, a felesleges lenne a párodat megműttetni. Az én páromnak is azt mondta a doki nem kell, mert csak annyit ér el vele, hogy megérzi az időjárás változást, de több és jobb spermája nem lesz. Nekünk 3 andrológus mondta uezt.

Wish!
Csináltasd meg azt a vizsgálatot.
Még karácsony előtt belefér. Olyan nincs, hogy ennek a vizsgálatnak nincs értelme. Rengetegen ezután a műtét után estek teherbe. Lehet, hogy neked is ez a kis "lökés" hiányzik.
Ha nem csináltatod meg, Fehérvárig kergetlek.

Timi
latimi

A kislánmyom 3 éves. A hatodikai levelezésben olvastam valamiről, ami állítólag növeli a méh nyálkahártyájának vastagságát.
cjud

A nyálkahártya vastagságát kell növelni? vagy a megtapadást elősegíteni?
mert a kettő nem ugyanaz!

a nyálkahártyát a babyAspirin is segítni, meg a fehérjedús étkezés.
a megtapadást a progeszteron, és fizikailag meg az embrioglue.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mi az első lombik előtt mindketten Maca Vibe-t szedtünk, elsőre sikerült. Viszont ezt a gyomrom nem bírta, folyamatosan hasmenésem volt. Majdnem elmaradt a beültetés. Ezért ezt újra nem merem megkockáztatni. Azt hiszem a babyApirinről olvashattam.
Neked van már babád?
cjud

2 pasas, 13 hónaposak.
Maca Vibét mi is próbáltuk Apánál, de hasmenése volt neki is, így aztán abba is hagytuk... de ez nem a transzfer előtt volt Kép

a babyaspirin, az az aspirinnek az alacsony hatóanyagtartalmú változata. én spec. nem szedtem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

TimiKép
Pont ez a bajom, hogy nem fér bele karácsonyig Kép
Csak januárra ütemeznék már be, akkor meg valószínű csúszna a lombik egy hónapot.
Apa este hazajön (most vidéken van) és megbeszéljük.

BorsókásKép
Lkt férjét a Dévais topikban megműtötték és sokkal jobb lett a spermaképe, bár változó, de most inszemeznek.

wish

Borsókás!
Így ismeretlenül szólok bele a levelezésetekbe, bocs.
Az én férjemet is megműtötték Szegeden a transzfer előtt 2 hónappal, nekünk hatásos volt. elsőre sikerült!!
cjud

Orsi : a holnapi vizsgádhoz drukkdrukkkk !!

Stella : hirtelen nem is értettem, miért kérdezhetett tőled ilyet a doki Kép Hát igen, szépen gyorsan telnek a hónapok Kép
Mindig eszembe jut rólad egy ikres lombikos ismerősöm, aki már a 36. hetet töltötte a lányokkal, fel is hívom hogy vannak Kép

Wish : szerintem is be kéne vállalni azt a hisztero-lapart. Biztosan nem hülyeség, nem véletlenül "erőltetik" a Kaáliban és a BMC-ben is!

Nóri : milyen gyorsan telik az idő... Valószínűleg én is így döntöttem volna a helyedben, megőrülnék otthon, amíg bírod dolgozzál. Azt úgyis érezni fogod, mikortól kell abbahagyni, biztosan nem viszed majd túlzásba a melót.

Dedina drága, nagyon nagyon szorítok neked holnapra, remélem zebrás hírekkel jössz !!!!

Seszi : Zsebi biztosan betesz a táblicskuba, nem baj, hogy még nem tudni mi lesz Kép

Zsebikém : te hogy vagy ? Alvással minden OK ???
Nem gondolkodsz egy esetleges februári lombikon ?
Puszillak !

Ja, nekem most jött meg rendesen KépKép
december 27-én megyek Krizsához, megbeszéljük a folytatást...

mniki

NikiKép NóriKép
Olyan fura, hogy ti azt írjátok nem lennétek el otthon. Én olyan szuperjól elvagyok, általában észre sem veszem és már eltelt a nap. Ez gondolom látszik abból is, hogy nem lógok folyton a neten. Még a felét sem sikerült megcsinálnom annak, amit kigondoltam erre a hónapra Kép Úgyhogy mostmár ami tényleg fontos és nem csak kedvtelés, azt előre beütemeztem és tartom magamat az ütemezéshez.

wish

Cjud Kép
az én férjem nem műtötték, és nekünk is elsőre sikerült.
A műtétnek meg a lombiknak már nincs köze egymáshoz, mert a lombiknál nem számítaz, hogy csak 1 ficánka van, vagy 100 millió 1ml-ben.

De ha a féjed megműtötték, utána jobb lett a spermaképe??? mert ha nem, akkor nem sok értelme volt nálatok sem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

WishKép
Mint például ajándék vásárlások? Kép Kép

StellaKép
Ez olyan hihetetlen, hogy még csak most írta Tündi, hogy kórházban vagy és már 22 hetes kis csöppségek örjöngenek a pocidban! Kép Hogy repül az idő!!! Azért ne vigyük túlzásba a kórházban levést Kép Te már bőven eleget voltál eddig is... Kép

NorkaKép
Hát igen, nekem 70g cukorral csinálták, és az volt a furi, hogy babás korszakom előtt le is ment 120 perc után az eredeti szint környékére, most meg fenn maradt. De mások szerint is 7-8-ig teljesen jó az érték. Kép
Egyik szemem sír, a másik meg nevet, hogy dolgozni fogsz tavaszig/nyárig. Nem lesz az picit fárasztó? Én magamon veszem észre, hogy már elég. Pedig hol van még a vége... Jól döntötem, hogy januártól fokozatosan abbahagyom a melót, aztán meg itthonról dolgozom és inkább pihenek. Jó döntés volt, már most érzem. Bár én spec. vérszegény vagyok (a Maltofer Fol ellenére is), 106 a hemoglobinom, így fáradékonyabb is vagyok az átlagosnál, de szerintem minden kismamánál előjönnek azok az idők, amikor "jobb otthon lenni".
És az is igaz, hogy nincs jó megoldás, mert a tanítás tényleg ciklushoz kötött, így vagy bevállalod az egész félévet, vagy egyáltalán nem dolgozol az meg uncsi. Na jól megmondtam. Szóval jól döntöttél, csak vigyázz nagyon magadra és ne hajtsd túl magad mert azt a babó is megérzi.
Annyit meg nem ér.

EdinaKép
Mennek a drukkok tőlem is!!!!!!!!!!! Várlak holnap az eredménnyel! Kép

Puszi

Unique és a kis ficánkoló Laura
24+0

KépKép
unique

Csak bekukkantottam, de sperma ügyben nem vagyok otthon. Mármint, ha gond van vele, ebben nem tudok segíteni.
Az Aspirint én is szedtem, mindkét lombik és most a spontán baba "elején" is, két különböző orvos javaslatára. Sőt méhpempő kapszulát, cickafark teát, mindent, ami segíthet.

Kedves Wish! Tényleg jó, hogy már írtál. Én is Nórival értek egyet, a hisztero nem lehet felesleges. Nagyon sok mindenre választ adhat, vagy kizárhat bizonyos problémákat. Én megcsináltatnám a helyedben.
Farkasnéval mi lehet???

Orsi! Kriszta! Nóri! Tök jó, hogy már lehet érezni a babát, de CSAK NEKTEK bevallom, hogy amikor néhány órán keresztül nem érzem, akkor rám jön a para... Holnap leszek félidős és elöl van a méhlepény, szóval összetehetem a két kezem, hogy egyáltalán már ilyen korán megéreztem, de én már csak ilyen vagyok. Imádom, ha mocorog, nagyon megnyugszom tőle. Dec. 21-én megyek 4D-re, úgy várom!!!! Teszek majd fel nektek friss fotókat.

Unique! Teljesen elmúltak a rosszulléteid? Nekem igen. Így még sokkal jobban élvezem.

Stella, most akkor mekkorák a fiúk? Súlyt mértek vagy hosszúságot?

Lara, jól vagytok? Lehet már tudni, mikor kell mennetek?

Zsebi, Latimi! Szenzációs képeket vagytok képesek feltenni. Zsebikém az ágyjeleneteden szétröhögtem az agyam.
reno
19+6
renoka

RenokaKép
Igen, elmúltak a rosszulléteim. Megmaradt a fáradtság. Most kezdem el majd én is igazán élvezni (leszámítva azt a jó pár kilót, ami rámjött és ami miatt minden alkalommal ha tükröt látok egy picit elszontyolodom, hogy nem kéne azért ENNYIT Kép), hogy jön a Karácsony, pihenés, békesség és nyugalom. Kép
Ne parázz amiatt, ha nem érzed, olvastam, hogy ilyenkor még (a 30. hétig) totál normális, hogy akár 24 órán keresztül nem érezzük őket, attól ők még mozognak, csak nem úgy, hogy érezd. Kép Na ja, mondom én, aki valamelyik nap szintén átélte a "poklok poklát", mert fél napig nem jelentkezett Kép Kép Kép

Puszi

Unique
24+0

KépKép
unique

Renoka Kép
előre szólok. Most még lesz olyan, hogy akár 1-2 napra sem érzed őt! ez teljesen normális, ne parázz. És ha beszélsz vele, és megkéred, hogy jelezzen, akkor fog. legalábbis nekem a fiúk nagyon partnerek voltak ebben Kép
A mocorgás már tényleg nagyon jó dolog Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok,
nagyon szépen köszönjük az együttérző szavakat és a drukkot! Seszi, neked külön köszönöm, nagyon jól esett! Andor műtétje január 3-án lesz, 2-án kell kivizsgálásra mennünk. Legalább békés karácsonyunk lesz.

Kicsit megkésve Miki-napra ezt küldjük nektek:
Kép

És akit érdekel, Andor első 3 hónapja:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=14315

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X