Jó reggelt!
Először gyorsan Wishnek írnék. Wish, ez csak az én véleményem, de nem értek egyet veled. Messze nem lehet látni annyit az UH-n, mint a hiszteroszkópiával, amit azért mégiscsak bevezetnek a méhbe. Nem igazán tudom, miért nem szorgalmazza Dévai bácsi jobban ezeket a diagnosztikus eszközöket. Két lányt is tudok, akinek úgy volt hiszteroszkópiája a Tétényi úti kórházban (Szent Imre, és ők ebben az egyik legjobbak két Kaális doki szerint is, igaz, a laparban már nem), hogy közben küretszerűséget is végeztek a méhben, megkapargatták őket. Fél nap volt az egész, kora délután mehettek haza, a következő lombikkal pedig terhesek lettek, mert valamiért a manipuláció miatt megtapadt a baba. Szóval szerintem ezen már ne múljon így a negyedik lombik előtt... szerintem minél többedik alkalom, annál jobban be kéne magát biztosítani az embernek, minthogy még egy csalódást viseljen el.
Orsi, jó kis bevállalós anyuka vagy!
Mi lesz, ha megint fiú ikerfogatot hoztok össze? Csodátokra fognak járni.
Egyébként te vagy rá a példa, hogy már 1 éves babák mellett is lehet akarni "újat". Csak azért, mert mi is úgy tervezzük, hogy megszületik Bogi/Bence júniusban, aztán az örökbefogadási határozattal jó két év vagy két és fél év múlva örökbe is fogadnánk, erre mindenki lehurrog, hogy nem tudom, mit beszélek...
Unique, a cukroddal szerintem semmi gond. Jó, a legutolsó picit túlment, de az enyém ennél is viccesebb. Már most megcsinálták a 75 gr glükózterheléses, 120 perceset nekem a PCO miatt. Az éhgyomri 4,7 lett, de a 120 perces 3,6...
Kicsit leesett...
Renóka, annyira jó lehet, hogy mozgolódik a bébid. Bárcsak én is érezném már, tudom, tudom, mindennek ideje van. Képzeld van egy lány egy másik topikon, ráadásul először terhes, napra pontosan egy idősek vagyunk, és neki már megmozdult... szerintem ez rekord.
Annyira én se parázok, mert szinte napról napra nő a pocim, gondolom, mégiscsak a baba miatt.
Tegnap elmentem kismama tornára, ahol mondhatni, marha megerőltető gyakorlatokat végeztünk
, de mégis elfáradtam, mert már nagyon el vagyok punnyadva. A végén az óravezető felírta az adataimat, és csodálkozott, mert 16 hetesnek tippelt.
A munkahely úgy gáz, ahogy van. Valami olyasmi körvonalazódik, hogy belevágok a dologba, de ha teszem azt, április végén föladom, vagy idő előtt megszülök, akkor a maradék 3-4 hét óráit nem fogja tudni ki megtartani, mert itt nem vagyok helyettesíthető. Fel vannak osztva a tárgyak, pl. vállalati pénzügyek, más nem ért hozzá. Szóval ez a nagy baj. Mindegy, kigondoltam, előre kidolgozok mindent óráról órára, és belehúzok majd a tananyaggal még tavasz elején.
Apa persze kicsit haragszik, de mondtam neki, nem vagyok hajlandó 5 hónapot itthon malmozni, az, hogy néha bedolgozok ide-oda, az nekem nem elfoglaltság. Emberek közt akarok maradni, míg lehet.
ölelek mindenkit Norka (13+0)
ui: jelentem, ezennel belépek a második trimeszterbe!!