Új privát üzeneted érkezett!

Csá Csajok!

Ez tök jó! Én vagyok a nappali műszak, ti meg a délutáni és esti, de nem baj, mert olyan aranyosak vagytok, hogy mindig válaszoltok.
Hát sajna a tegnap előtti 36,4 után tegnap 36,6 volt, ma pedig 36,5 a hőm. Kolléganőmnek pénteken lesz a beültetése, szorítsatok neki. Neki is 25-én jött meg a mensije, mint nekem és azt mondta 9-én lesz pé, a kalkulátor 6.-11-ig írja, úgyhogy AKCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!

Tlidi
Megnézem Billingset, az nyákkal kapcsolatos, ugye, mert azt még nem néztem, nem tudom hogy kell.

Már nagyon vártam a házépítés e fázisát, jó sokat lehet majd vásárolni, de nem csöveket, meg gerendát, hanem csempét, bútort és az jó!!!!

Timocska
Nem veszprémi vagy véletlenül?
Augusztus 27-én volt az esküvőnk, azóta próbálkozunk. Most 28 éves vagyok, de kb 20 éves korom óta erősödik a vágy, hogy gyerekem lehessen. Azt hittem már a nászútról babásan fogunk haza jönni és most úgy érzem egy percet sem tudok tovább várni.

Kép
manka2

Sziasztok Lányok!

Manka!
Én is asonlóképpen érzek, és nagyon szorkulok Neked. Sajnos olyan típus vagyok, a befészkeli magát a gondolat (vágy) a fejembe, úgysem tudok szabadulni tőle, míg meg nem kapom. nem tudok másra koncentrálni (biztos azért lesz meg ilyen nehezen a jogsimKép ), és másról beszélni sem... A párom már most ki van borulva...Kép

Ildi!

Jól emlékszem, hogy kb. ugyanazon a napon vagyunk..? Mindjárt csatolom a görbém, amin egyébként semmi sincs, amit én fel tudnék fogni... Neked mi a véleményed? Időzített szex! Egyszer próbáltuk más okból... heti egy órát vagyunk kettesben a párommal, amikor a fiam kosáredzésen van... nem akartuk kihagyni a remek alkalmat, mégsem volt valami jó... Bennünk van hiba?

Kriszti!

Milyen oltást kapott a kicsi? feszítős, belázasodósat? Bár mindegyik rémes, még az anyjának is... Ugye jól emlékszem? Szóval apa hazatér a hétvégén? Te hol tartassz a projektben?

Zsazsóka!

Hát persze, hogy ne várj januárig! Ja, és az én fiam is csak egy kis barnázás volt...Kép

Junko!

Gondolom, most is dolgozol... Azért hallass magadról, ha van pár perced..!

Anyapoc!

Hová lettél?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

na ebből már semmi nem lesz..Kép

Livi

bali78

Keditke: Kép

Nagyon sajnalom, hogy megjott de majd legkozelebb, ne szomorkodj, tenyleg probald elterelni a gondolataidat es orulj a lakasotoknak! Kép

Bali: Kép

Gratula a vizsgadhoz!!! Kép
Szuper, hogy a ferjed is annyira szeretne, hidd el ez nagyon fontos, (amikor ejjel kismillioszor kell kelni a babahoz es szolsz neki, hogy legyszi most menj te akkor nem mondhatja, hogy minek, en nem is akartam,most viseld a feleloseget Te.) Hidd el sokan vannak akik igy viselkednek.

Manka: Kép

De irigyellek a haz miatt! Kép Az tenyleg jo elfoglaltsag, en is imadok tertvezgetni meg dekoralni. Mi eppen a konyhat csinaljuk, van uj konyhabutor, holnap veszunk sutot, huttot is akarunk, uj fuggonyok, stb.

Tlidi: Kép

En nem latom a gorbedet katasztrofalisnak, szerintem most kell, hogy legyen pe-d mint ahogy Kriszti mondja.
Szerintem az elet ertelme az, hogy boldog legyel igy vagy ugy. Szerintem orulnunk kell annak amink van es ha tobbet kapunk nagyon halasnak lenni erte. Kép
Most nagyon szomoru vagy de egyszer eljon majd az a baba akit annyira vagysz, addig is probalj boldog lenni. Kép Kép Kép

Okr: Kép

Szegenykem, jobban van mar a kislanyod? Milyen oltas volt? En fiamnak kutya baja, majd a jovo heten lazasodik be es kiutesei lesznek ezt mondta a doki. De a jo hir, hogy legkozelebb a 18 honapos szuri lesz es utana evekig semmi! Kép

Hugicam nagyon kivan bukva, szegeny ejjel nappal sir, pedig nagyon akarta a batat es nagyon orul neki de az a b.nko allat baratja egyfolytaban csak az abortuszrol beszel mert o meg nem akarta meg igy nem tudnak majd utazgatni meg szorakozni stb.
Igaza van de mi a francnak nem gondolt erre akkor amikor nem vedekezett, mit gondolt, hogy o majd megussza! Olyan merges vagyok!!!
Ezek a ferfiak olyan onzoek, megcsinalni a babat azt tudjak aztan abortusz mert az a legkonnyebb ut, felnevelni nagyon maceras lenne Kép
Persze a hugom hallani sem akar rola, o meg szeretne tartani de egyedul nagyon nehez lesz. A fiu azt hajtogatja, hogy ez meg semmi csak egy kis huscafat, persze sosem voltak anyai erzesei amikor foggal korommel ragaszkodunk a mi kis sajat "huscafatunkhoz" akinek mar dobog a szivecskeje.
Ma megy orvoshoz, remelem minden rendben van.

Rolam: gorbem dog uncsi, de majd csak lemegy, ha nem, akkor meg nem kell vedekeznunk Kép (de hulye vagyok) Kép

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

Köszönöm a kedves szavakat! Nagyon felbosszantottam magam a húgod sztoriján!!! Tulajdonképpen annak idején (már 7 éve) az enyém is így kezdődött, csak én másképp áltam hozzá... Leírnám, csak senkit sem akarok untatni... de ha gondolod e-mailben elküldhetem nei vagy neked... Igazán izgalmas volt! Kép
A mostani párommal 6. éve vagyunk együtt és még csak másfél éve élünk közösen, de az idevezető út elég rögös volt... de megérte!

Livi

bali78

Hat meg en hogy felbosszantottam magam es anyukank! Szerintem nemsokara itt ver fog fojni! Kép
Ahogy anyut ismerem elkapja a gyereket azt megszorongatja egy kicsit. Kép Legalabbis szivesen tenne az biztos.
Szerintem senkit nem untat mivel alapvetoen mindannyian kivancsi termeszetuek vagyunk de ha ugy gondolod kuldjel e-mailt. tontica@freemail.hu ha a freemail szorakozik akkor tontica@citromail.hu

A gorbedbol en nem tudok kiolvasni semmit, meg kezdo vagyok. Kép

Kepzeld meg o mondja, hogy az en hugom onzo, persze o tokeletes es nem az o onzo felelosegek nelkuli eleteert akarja megolni a gyereket. Bocs mindenkitol ez durva volt de most tenyleg nagyon padlon vagyunk.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Sajnálom a hugodat!!Kép
Talán a fiú mégsem az élete párja.Nem hiszem,hogy az álláspontját bármilyen ráhatással meg tudjátok változtatni.
Én mindkét embert megértem,a hugodat,és a barátját is.Sztem most mindketten nehéz helyzetben vannakKépAzt gondolom ezt nekik kell megbeszélni,és megoldani,így vagy úgy.
Mérlegelni kell,mi történik ha megtartják,és mi ha nem.
Tényleg sajnálom!!!Kép

Szuri:Azt hiszem gyermekeink uazt az oltást kaptákKép HIB + MMR. ugye?
A görbédből még bármi lehet!Kíváncsi vagyok rá!

Bali
Nagyon drukkolok,hogy ha baba nem is lesz karácsonyra(bár simán lehet),akkor a ciklusod legyen rendben.Úgy aztán gyorsan jön majd a pocaklakó isKép
A görbéd elég érdekes,de majd meglátjuk pár nap múlva,hová alakul!

A férjem tegnap hazaszaladt,mert nem bírta megállni,hogy le legyen itt oltáskorKépA drága!!Imádom!!Kép
Egyébként pénteken jön majd,és hétfőn meg vissza.Kép
Egész hónapban így lesz.Nem tudom hogyan viselem majd,mert már most szörnyű.Kép
OltásNem volt láz,majd 7-10 nap múlva lehet ilyesmi.Mikor szúrták sírt,de aztán meg mintha semmi sem történt volnaKépAzt hiszem nagyobb volt a para,mint kellett volnaKép

Junko
Várjuk,hogy jelentkezz!!

Manka
http://meh.communio.hu/billings.htm
www.externet.hu/szexualitas/page.php?p=3&id=25&catid=5
Itt nézz utánna.Nagyon jól le van írvaKép

KépKép

KépKép
okr

Angyal
Merre vagy?Laboreredmény kész van már?
Hőd hol tart?

KépKép

KépKép
okr

Okr: Kép

Igazad van mindketto hibas en megis a hugom partjan allok, vajon miert Kép
Szerintem ilyenkor mar nem szabadna hogy a kerdes az legyen megtartjak-e vagy sem hanem, hogy hogyan fogjak folnevelni.
Nem akarjuk megvaltoztatni a fiu allaspontjat, nem is beszeltunk vele, nem akarunk beleavatkozni csak a hugomat szeretnenk egy kicsit megnyugtatni.
Szamomra az abortusz tadu igy szerintem az lett volna fontos, hogy vedekezzenek es ha a fiu tudta, hogy a hugom nem szed semmit mert vagyik egy babara es o tudta, hogy meg nem akar apa lenni akkor miert nem gonoskodott o a vedekezesrol?!
A parom pont igy csinalta, emlekeztek mennyit nyavajogtam, hogy nem akar meg masodikat es szamolgatta a napokat, hogy mikor kell gumizni. Szoval szerintem most igenis vallaljak a felelosseget!

Ugyanazt a szurit kaptak, nalunk 8 napot mondott akkor lesz lazas meg kiuteses, de valaki megussza.

Nagyon edi a ferjed!!!

KépKép
KépKép
tontica

Remelem nem haragszotok hogy ennyit irok errol most csak erre tudok gondolni.
Megis csak a hugomrol es az unokaocsimrol vagy onokahugomrol van szo.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Természetes,hogy a hugod mellett állsz!
Azért majd írd meg,sikerült-e megbeszélniük a dolgot!
Lehet a fiú csak beparázott a felelősségtől.Jellemző ez némely férfiraKép

Hát 7-10 nap a dokinéni szerint.Remélem megússzuk kiütés nélkül,és persze ti is!!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Már miért haragudnánk?!Ugyan,ne butáskodj!!

Egyébként elfelejtettem írni:Milyen szurit kaptok 18 hónaposan?
Mi legközelebb 3 évesen oltódunk,kivéve ha influenza elleni is kérünk,mert akkor egy hó múlva lehet adatni.

KépKép

KépKép
okr

Na, én aztán nem vagyok olyan megértő, mint Kriszti! Kép
Mi egy fél éve éltük együtt az igen impulzív életünket az exemmel. vagy nagyon különbözőek vagy nagyon egyformák voltunk (ezt azóta sem tudom)nálunk egy csendes este nem volt! Vagy törtünk-zúztunk vagy verekedtünk, pedig állítólag egyikünk sem hülye. Lehettem volna a nő, akit vernek, de visszaütős típus vagyok... Aztán egyszer csak lett egy két csíkos tesztem (20 éves voltam) kiraktam a konyhaasztalra, aztán összepakoltam és hazajöttem (Budapestről Nyíregyházára). Nem szólt semmit tk. azóta sem... Kép A lényeg, hogy volt egy kis csöves hátizsákom és nagyjából ennyi... Aztán mondtam az anyámnak, hogy most nála fogok lakni egy darabig, mert az az én házam is... (elköltöztünk tőlük az öcsémmel állami gondozásba, mert alkoholisták voltak és mi még tanulni akartunk) Húúú, a fene ez nagyon hosszú lenne... Tehát a lényeg, hogy én voltam a legboldogabb ember a világon és semmitől sem féltem és nem akartam elfogadtatni magunkat senkivel...! Nagyon erőssé és kitartóvá tett a kis maki! ... a pasi csak a második lehet... nekem...

...és most már megyek főzni, mert már van kinek! Kép

Livi

bali78

Bali
Nagyon sok erő kell ahhoz,hogy egyedülj nevelj egy gyermeket,de sztem te ezt nálam is jobban tudod!Minden elismerésem a tiéd!!!Kép
Én nem merném vállalni.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Vagyok én is,csak az elmúlt napok húzósak voltak.Nem tudom,hogy a hülye idő,vagy a Napfolt-tevékenység,de vmi miatt Villő pár napig nagyon kimerítő voltKép!

Tontica

Huh,én is ki vagyok akadva szegény tesód bajánKép.Nekem ilyenkor mindig beugrik,hogy tényleg ilyen emberrel akarja összekötni az életét?
A baj az,hogy nincs ideális időpont egy babához.Én azt vallom,ahhoz kell alkalmazkodni,ami éppen van.És nagyon is jól lehet szórakozni akkor is,ha baba van,csak meg kell találni a módját.Persze nem egy leányálom az első pár hónap,de ha magukra kötik kendőben,oda mennek,ahova akarnakKép.Az mi Villőnk úgy képes volt 5-6 órákat aludni rajtam,mi meg intéztük a dolgainkat....
Talán még nem érett az Apaságra,de ne rohanjátok le,adjatok neki időt...KépPersze megértem az érzéseiteket,asszem én is hasonlóan vélekednék,de akárhogy is veszzük,egy babához két ember kell.A védekezés mindkettőjük felelőssége,még ha a pasiknak könnyebb is a dolog.Szóval lehet,hogy most csúnyákat írok,de épp olyan felelős a Húgod is,mint ő...Kicsit hagyjátok őket,hadd próbáljanak meg ketten közös hangot találni,elvégre az ő életük,ők alakították így,más nem oldhatja meg a problémáikatKép helyettük..Kép
Uncsi görbeKép..ez aranyos...azért én szurkolok ámKép!

Bali

Vagyok,vagyok,közben evett a kicsim is egyetKép!
A görbe eddig jól néz ki,szépen mászik felfelé,volt esés is,kíváncsi vagyok,hova teszi a gép a PÉ-tKép!
Időzített szex:hát nincs könnyű dolgotokKép!Nem az igazi,az biztos...gondolom,estére meg már fáradtak vagytok...vagy akkor sem alkalmas?Kép

Manka

Ház,szuperKépKép!
Billings:lényege,hogy pteérés előtt és közben megváltozik a méhnyaki nyák állaga.Az addig ragadós nyák(ami ürül a hüvelyből is) kissé folyóssá,átlátszóvá,szó szt takonyszerűvé válikKép!ezt lehetr ellenőrizni,ha megvizsgálod belül.KépRészletezzem...?KépKép

Junko

Várunk...KépKép

Kriszta

Lemaradtam...mire eszed az antibogyót?????Kép
Ja,a fájdalmak miatt???

Ildi

Azért a túl sok szex sem jóKép...de komolyan...a hímivarsejteknek idő kell az éréshezt,legalább két nap...szóval azért túlzásba ne vigyétek!KépKép

Zsóka

Drukk az új dokihoz,majd számolj be,milyen voltKép!
Miért is váltasz?

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Jelentés: 15 mm-es domináns tüsző, 5 mm(orvos szerint vaskos és jó, sztm nem) méhnyálkahártya. Ciszta nincs a másik petefészekben tök nyugi van. Szerintetek mikor lesz pé?? Hány nap kell még neki?
Mindjárt visszaolvasok, nagyon termeltetek! Ez igen.
Vendég

Anyapoc!

Este?! Ne viccelj! Hamarabb alszunk el, mint a gyerek! Kép

Livi

bali78

Nahát.......én is itt vagyok, meg ti is! Szuper!
Én inkább most nem szeretnék nyákozni, mert mi most 6 napig szexelünk jó sokat és gyerekünk lesz és kész punktum! Most megmondtam a frankót! Lányok így kell hozzáállni a témához, remélem példát statuálok. Nem, nem remélem, hanem tudom!!!
Na jó, ha mégsem akkor, majd visszatérünk erre a nyák témára.

Tontica
A pasit tökön kell rúgni és slussz passz!
Honnan van konyhabútorotok? Kb három hónapja azt keresek, de elég határozatlan vagyok a témában, megvan az elképzelésem ( fenyő bútort szeretnék, lekerekített élekkel, olyan osztrák designost), de nem találom az igazit.

Bali
Csak ámulok és bámulok, milyen belevaló csajszi vagy!

Kép
manka2

Tildi!
Ma mennyi volt a hőd, mert a 6-a úgy nézett ki, mintha attól lejjebb már nem tudna menni Kép
... nekem persze tudna.

Livi

bali78

Szia Manka!

...az én pasim nem bírna 6 napig szexelni Kép "Tudod, a stressz, asszony!"
Ez a nyák dolog meg nekem akkor sem megy, ha érdekel, mert számomra nem egyértelmű... Béna vagyok....

Anyapoc!

Szerintem, ez nekem már nem fog peteérést rakni Kép

Livi

bali78

Szóval!

Junko!
Várlak! ezer éve nem adtál hírt magadról! Enye-enye.

Tontica! Hogy mik történnek nálatok!!! Igazából én sem tudok állást foglalni a dologban. Az tuti, hogy két ember kell hozzá, ezt már előbb meg kellett volna beszélniük. A tesódnak sem kellett volna belemennie a játékba védekezés nélkül, ha tudja, hogy a fiú nem akarja a babócát. Akkor inkább egy picit várnia kellett volna(csak 21 ugye),amíg eljön az igazi társa, hiszen a pici érdekeit is néznie kéne, neki pedig egyértelműen az az érdeke, hogy legyen apukája. Persze, mi tudjuk nagyon jól, hogy mennyire lehet akarni ezt a baba dolgot, de én, amúgy is egy kicsit önnállótlan vagyok, de csak akkor vágtam bele a dologba, amikor tudtam, hogy a férjem is szeretné, és amikor tudtam, hogy vele el tudom képzelni az életem és nem kell 5 év múlva a gyereknek egy másik apával összebarátkoznia. Lehet, hogy túl komolyan fogom fel az életet. De ez a véleményem. A párom szokta is mondani, hogy lazábban vegyem már az életet. Sajna ilyen vagyok.
A férfiak másképp élik ám meg az életet, a fiú, ha jól emlékszem még csak 20 éves, hát akkor kb 18 nak felel meg érettségben. Nagyon fiatal. Gondoljatok bele, egy ilyen fiúnak, hisz még nem férfi, bekötik a fejét. Durva sztm. Persze vannak kivételek, de szegényke még ki sem élte magát, alig discozott, bulizott meg ilyenek és már apa lesz. A férfiaknak sztm kell az idő. Akkor válik jó férjé és apává sztm, ha már kiélte magát és nem jön rá 30 évesen, hogy hoppá hisz én még nem is éltem. Elég gáz, ha akkor kezd majd eljárkálni. Ahogy a mondás tartja " A legnagyobb kurvából lesz a legjobb feleség" Tehát fordítva is így van élniük kell a férfiaknak, különben ha elfojtjátok őket az visszaüt. Higgyétek el. Szóval ha már megvan az a babó akkor le kell ülniük és szépen, nem ingerültem megbeszélni a dolgokat, és nem kell anyucinak, apucinak beleszólnia, hadd döntsenek ők. Közösen természetesen. Én így gondolom remélem nem haragszotok érte. Hisz mindegyikünk más.

Manka! Jól állsz hozzá a dolgokhoz, így kell. Sztm jó lesz a görbéd, de rakjad már fel lécci egybe, hogy lássam. Hajrá!!! A házhoz még annyit tudok mondani, hogy ha van pénz akkor mindent csnáljatok meg az utolsó csavarig, mert utána, ha már ott laktok el lesznek felejtve a dolgok. A konyhabútoromról nekem is hiányoznak még dolgok, pedig csak apróságok, de mégsincs rá ideje a páromnak. 1 éve költöztünk,de bútoruk még szinte alig van. Sajna most pénzünk sincs rá, de én ezt úgy gonolom, hogy külön külön nem fogok vásárolni egy-egy komódot vagy cipősszekrényt, hanem ha összegyűlik mondjuk egy pár százezer Ft, akkor abból majd egy szobát(remélem baba), előszobát, nappalit berendezünk. Azt akarom, hogy egy térben minden harmonizáljon ezért csak egybe vagyok hajlandó egy részt berendezni, amíg annny pénz meg nincs addig maradnak a szülői házból hozott bútorok.

Bali!
Nem semmi, amin keresztülmentél. Mindíg csodáltam az ilyeneket. Olyan erős vagy!! Szerintem neked volt már a 15. cn körül pé-d. Csak maradjon fenn a hőd! Megy a szurk. Remélem tudtatok egymásra időt szakítani, az rossz, hogy ilyen keveset tudtok csak együtt lenni, de neked ott van a fiad, akin ki tudod élni a szeretetedet. Nekem csak a párom van, úgyhogy kicsikarom, h minnél többet legyünk együtt és szeretgessük egymást. De ha esetleg nálunk is baba lesz akkor vele leszek és nem fog hiányozni annyira a párom ha nincs mellettem. (Van olyan nap amikor csak este 10-re jön haza és az nekem nagyon rossz)

Anyapoc
jelentkezz csak szorgalmasan, még ha egy szót írsz akkor is. Csak úgy isszuk a szavaidat.

Kriszti!
Te hogy állsz milyen a hőd? Lejjebb ment már?

Lányok én sem tudok semmi másra sem koncentrálni, higgyétek el. Vannak napok amikor még a házimunkára sem, akkor úszik minden itthon.
Vendég

Bocsika hosszú lettem.
Kép
Vendég

Halihó!
Írtam az előbb jó sokat, de elszállt... Kép
Hogy vagytok?
Manka! Mi 1 éve és 3 hónapja vagyunk házasok, de a párom még csak most barátkozik a gondolattal, hogy előbb-utóbb apuka lesz. Én meg mióta az eszemet tudom, gyereket akarok! Most már ott tartunk, hogy a férjecském minden reggel megkérdezi, hogy megmértem-e a hőmet és beírja nekem a táblázatba! Kép
Tegnap voltuk meglátogatni az egyik kolléganőmet, aki egy hete szült! Hát az a kislány maga a csoda! Úgy sír, mint amikor egy kiscica nyávog! Kép
Én is akarok!!!
Ildi!
Jó sok összebújást kívánok neked és remélem meglesz az eredménye!
Tontica!
Mindig történik valami egy családban, nehogy unatkozni lehessen! Hidd el, hogy megoldják ők maguk a gondokat, a családtagok csak tanácsokat adhatnek befolyásolni szerintem nem szabad! Viszont azt tudnia kell, hogy egy kisbaba hatalmas felelősség! (de minek is dumálok annyit!) Kép
Remélem még tudok jönni, bár sok a munka!

Timi
Kép Kép
timocska

Tlidi
Itt ez a gyönyörűség, annyit tudok hozzáfűzni, hogy...."hüm, hüm, hát ez igazán érdekes,... érdekes". Tudod mint a csúnya nőre.
Te mit szó'sz hozzá?

Kép

Bali
Szerintem az enyém sem fogja bírni, de majd főzök neki este sok-sok fííínom tojáskát, had egyen szegény ember.

Kép
manka2

Sziasztok! Kép sajnos sok a dolgom Kép, de benéztem Kép, a hsz-eket is csak úgy kutyafuttában tudtam...

Timocska,
alakul a görbe! Kép

egy teakúra, amit egy gyógy újságban találtam:

A cickafark ösztrogén aktivitású női hormonhoz hasomló anyagot tartalmaz. Az ún. behangoló teát csakis mens. ciklussal összhangban szabad alkalmazni, 2 lépésben.
1.)200g cickafarkvirág, 50g komló, 50g édeskömény keverékéből 1 evőkanálnyit 2,5 dl vízben forrásba hozunk, 15 perc lúgozódás után leszűrjük. Naponta 2x. Ezt isszuk a mensi. befejeződést követő első naptól 14-15 napon keresztül.
2.) 16. naptól mensi jelentkezéséig progeszteron hatással rendelkező gyógynöv. teát iszunk, ami nem tartalmaz cickát!!! 50g apróbojtorján, 150g palástfű, 100g rozmaring keverékből ez előbbi módon.
Mindezt addig, míg be nem áll a rendszertelen ciklus. Ha nem mensi végét követő első naptól használjuk, hormonzavart okoz! Petefészek gyull. esetén megengedett palástfűvel kombinálva. Daganatos nőknek ellenjavallt.
Fogyasztása sötétbarnára színezi a vizeletet, túlérzékenység esetén allergiát, hasmenést okozhat. Az ajánlott adagot ne lépjük túl.

Tontica,
szegény húgod, nagyon sajnálom, de remélem jóra fordulnak a dolgok!

Kriszta,
a hormonjaimat leellenőriztem az oviklubon, és meg vagyok elégedve! Kép

A Semicillin antibiotikum, egyszer kaptam vmi bacira, és úgy szétcseszte a hüvelyflórámat, hogy ihaj!!! Kép Csak óvatosan!

angel37

Le a kalappal, igy kell ezt csinalni!!! Minden elismeresem mert en ha egyedul maradnek eloszor is osszekkakkantanam magam aztan nem is tudom elkepzelni ...
Persze azert ez mas mert en spanyolorszagban elek es nekem itt nincs csaladom tehat ha ferjem uram kidomna az ablakon Kép nem tudom mi lenne velem. Na de azert nem olyan am o! Kép Kép Kép
Hugomnak viszont ott a csalad, ha veletlenul baratja elkuldene akar a szuleinknel, akar nagyszuleinknel elhetne mint hal a vizben.
Persze ezt nem kivanom neki, legyenek boldogok EGYUTT!!!
Tudom milyen fontos az apa mivel az en szuleim elvalltak es mar azt is tudom, hogy milyen fontos az apanak a gyereke meg ha nem is tudja kimutatni.
En paromnak van ket gyerek az elozo hazassagabol akik nem akarjak ot latni, ugy latszik elvesztete oket orokre (ugy kellett rendorseggel ertuk mennie mert ex asszonysag nem engedte hozza oket) neha mondja nekem, hogy ot nem erdekli viszont ott a konny a szemeben es elcsuklik a hangja. Soha senkitol nem szabadna elvenni a gyereket akat no akar ferfi es ugy latom ebbol a szempontbol nincs eselyegyenloseg.

Na mar megint mennyit traccsolok itt. Kép
Szoval Bali orulok, hogy mara megtalaltad a boldogsagot es meg babat is akartok kozosen! Kép

Anyapoc: Kép

Front van? Kép Hat Neked is van bajod eppen eleg nem is tudom honnan veszed az erot meg ide is irni Kép
Szoval nem piszkaljuk oket csak ide hoborgok nekik nem. Kép
Eddig tok normalis volt a fiu, remelem megnyugszik es kesz. Persze, hogy a hugom is eppoly felelos csakhogy o akarja is a babat.
Es persze, hogy lehet utazni, fiam masfel honapos volt amikor eloszor hazarepultunk, aztan 10 honapos most meg majd februarban megyunk. Ja es terhesen is ide-oda utazgattam. Kép

Ez szuper, akkor tenyleg lehet belole karacsonyi ajandek!!! Kép

Mostanaban en is total hulla vagyok estere, szegeny uram nem tud velem mit kezdeni. Kép
Jo lenne egy romantikus kettesben toltott hetvege amikor egesz nap csak agyba lennenk (vegre tudnak aludni is he-he)

Manka: Kép

Fo az optimizmus!!! Kép
Es legyen minden ugy ahogy irtad!!!
Ez a tokonrugas jo otlet de akkor hogy lesz belole kisteso? Kép
Konyhabutor dologban velem nem mesz sokra mert spanyolban elek es egy itteni maszek csinalta, kuldjem? Kép Duplajaba kerul mint otthon. Kép
Nezd meg az ikea-ban.

Pusszancs mindenkinek!

KépKép
KépKép
tontica

Tlidi: Kép 27 eves a fiu!

KépKép
KépKép
tontica

Ezt, h a cickát pé-ig aztán palástot a Kriszti is mondta. Köszönjük szépen az infót Angel. Örülök neki,h jók lettek az eredményeid. Te hol állsz? Neked is lassan vagy baba vagy piri ugye?? Megy a drukk!!!
Nekem most írt fel a doki valami ciklusrendező teát ez is v.mi keverék. Vényre írta fel, holnap megyek érte a patikába. Majt leíratom a patikussal hogy miből milyen arányban van benne. Azt mondta a dokinő, hogy sokakat segítettt már babához ez a teája.

Tontica! Te most akkor mégse szeded a fogigátlót??
Vendég

Bali,
nem semmi előtörténeted van!

örülök, hogy most boldog vagy! Kép

Bocsánat, ha nem írok mindenkinek, de kapkodós napom van...Kép

angel37

Jaaaaaaaaaaaaaa! Akkor meg mit akar, benőhetett volna a feje lágya!! A fene egye meg.
Vendég

SZia Tlidi Kép

Két nap múlva jöhet a támadás, ami sztem jönni is fog, mert nekünk ez a hónap kellően időzített akció hiányában ugrott...

A görbéd sztem még nincs veszve, megemelkedhet akár holnap! Kép

angel37

Angel feljebb íram,h ma voltam uh-n és van egy 15 mm-es tüsző, úgyh reménykedek, hogy beérik amúgy régen 31 napos volt a cikl. úgyh 17. nap körül van pé-m. De a múltkor 24.volt.
Vendég

A párom is annyira akarja. Szegénykém hallotta, hogy nem lehet forró vízbe tenni a srácokat ezért már 2 hete csak zuhanyzik. Pedig előtte órákat áztatta magát a forró vízben. Az az érdekes hogy nem is én mondtam neki ezt a forró vizet.
Vendég

Jaj Tildi!

De Drááááááágaaa ez az ember! Az ilyenektől mindig sírhatnékom vanKép

Lányok!

Remélem, nem értettek félre! Nem azt akartam mondani, hogy büszke vagyok a leányanyaságomra, csak azt, hogy abban a szituációban úgy gondoltam, hogy akár egyedül is sokat adhatok az én kis makimnak... Persze, hogy megérdemelne egy apát (lassan úgy tűnik, lesz is Kép ), de inkább egyedül, mint egy idiótával... szerintem.
Természetesen magamból indultam ki... az én szüleim mindig ittak és verekedtek, és azt kértem a mikulástól, hogy válljanak el, mert akkor nyugi lesz. ...sosem válltak el (sosem tudom, hány "l")

Jaj, de nem is mondtam el a sztori végét a párommal..., pedig nagyon ócska ponyvaregényes... Majd este... Kép

Livi

bali78

Egy honapot szedtem aztan en uram mondta, hogy ha nem akarom ne szedjem, hanem merjem a homet es majd vigyazunk. Kép
Megjott az esze! Kép

Az eletem parja mar elegge kielhette magat igy nem kell tartanom attol hogy eljarkal erre-arra. Kép (ketszer volt nos es kismillio baratno Kép )
Most mar abbahagyom mert nem tudom kikapcsolni a gepet. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Jo kis ejszakai ponyvaregeny lesz, de izgi! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Bali
Ne már,hogy estig várjunk.Tessék mondani!!!

Ildi
Na ugye???!!!Mondom én,hogy p.é. lesz!!!Remélem akció is társul hozzá,mert anélkül várhatjuk a gólyát!KépKép
Nagyon örülök a tüsződnek!!!!Jobban,mint a sajátomnakKép
A hőm lementKépPersze,azt mondtam már mérek,de csábít a hőmérő.Minden este suttog,hogy tegyem magam mellé reggelre.Nem lehet ellenállniKépKép

Angyal
Látod,nincs is semmi gond!!KépNagyon jó!!
Remélem két nap múlva semmi piros,(ne is emlegessük,még megjelenik)csak csíkosKép
A semicillintől kicsit már jobb,nem fáj annyira a petefészkem.KépVettem ilyen colpocleaner öblögetőt,hogy a flóra is O.K-s maradjonKép

Tontica
Meglátásom az,minél kisebb a poronty,annál könnyebb vele utazgatni.
Ma is megtapasztaltam ezt,vásárlás közbenKép
Na egy-egy ilyen esetet követően,legszívesebben dupla gumit húznék apára akció közbenKép

Anyapoc
Nálunk is biztos a napszél okozza a gondokat.Kár,hogy erre kétnaponta fújKép
A semicillint a petefészkemre szedem,mert nagyon fájt a jobb oldali.Talán hétfőn eljutok UH-ra ,és megnézzük mi van vele.

Manka
Kép drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timocska
Akkor a minta levéve?(a babáról)Kép

KépKép

KépKép
okr

Tontica!
Pedig jó a görbéd! Le merem fogadni, hogy minta értékű lesz. Aki babót akar az persze minden negatív tünetet tapasztal. (ezt ne vedd komolyan, csak hülyéskedek,)Ilyen az élet. Sztm jó, hogy ezt a módszert választottátok. Nem eszel hormont és megismered a tested.

Kriszti! Kösz,h bíztatsz, úgy olv. h naponta 2mm-t hízik a tüsző, úgyh elvileg tényleg 17. nap kürül lesz ovi.(ha lesz). Az meg pont a cikl félideje.

Várom én is az esimesét Bali
Vendég

Ilyen kis csonka görbém van per pillanat:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Bali!Kép
Nem semmi a történeted! Le a kalappal!
Én azt hiszem, gyáva lettem volna...
Én is abban bízom mindig, hogy a barnázástól még lehet baba, és utána megjön. Mint most is....Kép

Anyapoc! és Mások!Kép
A dokováltás azért érett meg bennem, mert:
Magándokihoz járok, aki egyáltalán nem olcsó. Azonban emlékezetből dolgozik. Ez annyit jelent, hogy megvizsgál ő alaposan,meg hozzáértő, de én szeretném azt, ha minden előzmény (korábbi betegség, szedett gyógyszer..), szóval minden, ami fontos lehet később, feljegyzésre kerülne. Nála viszont nincs egy notesz, egy számítógép, szóval semmi..
A gyógyszer utáni esélyről sem tájékoztatott időben és megfelelően..
Rosszul gondolom? Mi a véleményetek?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Igazad van,válts dokit!!!
Emlékezetből dolgozni,talán ha össz-vissz két betege lenne,esetleg.Én örülök,ha megismer a doki,mikor legközelebb megyek hozzáKépKép
Tényleg jó,ha mondjuk a számítógépben benne van minden szükséges adat,és akármikor előkereshető.

KépKép

KépKép
okr

Lemaradt:Nagyon sajnálom,hogy megjött.Kép

KépKép

KépKép
okr

NA sziasztok lánykák!
Csak egy oldalt olvastam vissza, próbáltam kicsit képbe kerülni.

Manka!
Először is kolleganődnek hajrá. Egyébként én is tök biztos voltam benne, hogy a nászútról pocakosan térek haza. Pedig akkor még azt sem tudtam hogy mi fán terem a peteérés vagyis hogy mikor van meg ilyenek. Aztán volt nagy koppanás. Anyám, 6 nap szex??? Nem semmi.
Jó olvasom házat szépítgettek? De jó, mi még csak most kezdtük árulni a lakásunkat és nézegetni a házakat. De már most sík ideg vagyok tőle.

Bali

Időzített szex? Nálunk egyszerűen nem megy. Tudod a dokinéni most előírt 3 nap kötelező szexet. Egyrész családi disznóvágáson vettünk rész, és elég érdekes volt így megoldani, másrészt meg egyszerűen így nem megy. Párom mondta is, hogy inkább ő nem akarja tudni, mikor van pé-m. Meg is értem teljes mértékben. Szóval nem bennetek van a hiba. Egyszerűen nem jó sztem.
Ám azért kettőt hősiesen abszolváltunk, ilyen körülmények között is. Kép
Sztem jól lenne a hőd, csak kússzon még feljebb kicsit.

Keditke!
Most meg te dolgozol? Nem csak januártól lesz sok? Menzi miatt Kép. Tényleg fogtok kicsit szünetelni, mintha ezt olvastam volna valahol.

Tlidi!
Jól olvasom szomorú vagy?
Sztem jó a tüsződ és a mnyh is. Én 12. napon volam akkor nekem 17 mm és 7mm vol. Arra azt mondta aznap nem kell együtt lenni, de másnaptól 3 napig egyfolytában. Sztem te kb 1 nappal lehettél elöttem. Tehát holnap utántól kéne aktívkodni. De ezt nem mondta a doki? Igyál sok teát, vizet és egyél joghurtot kefírt. Én minden nap eszem és én hiszem hogy nagyon jót tesz. ÉS ne aggódj, egy nap alatt is soka nő vastagszik aminek kell.
JA és nekem a dokinéni azt mondta minden nap együtt kell lenni, pé környékén, van annyi kiskatona elméletileg amelynek elégnek kell lennie így is.

Tontica!
Szegény húgod, tényleg kemény lehet, de a többiekkel én is egyetértek mindkét fél hibás, ha lehet ilyet mondnai. De jóhogy a Húgod mette érvelsz én is így lennék ezzel. Sztem is idő kell a srácnak. Legalább is remélem.

Timocska!
Szia.
Tök jó fej a férjed. Még vezeti is a táblázatot nem semmi!!

Angel
Biztos megjön? Semmi előérzet, anyásérzet? Sajnálom, de azért én is mindig az utolsó pillanatig reménykedem.

Kriszta!

Beteg volt a gyerkőc? Azt hisezm erről lemaradtam. Minden esetre jobbulást neki.
Neked még most kezdődik a léyneg. aztán a hónapban nem lemaradni a pé-ről. Kép

Zsóka!

Sztem is válts ha úgy érzed. Hihetetlen fontos a jó doki. Én is volam már vagy 10 nőgyógyásznál sztem, és most talán jó kezekben vagyok.

Anyapoc!
Te is el voltál tűnve? Milyen változást okozott a gyerekekben a Naptevékenység? Kép

Remélem nálunk gyerekhozó.

Nálam semmi különös, 19. napon vagyok, még holnap reggel megyek vérvételre. Olyan menzi megjövő érzésem van, de ez hülyeség. Túlságosan figyelek minden hülyeségre. Hőm még nem az igazi, 36,8.
Mivel a dokinéni minden rendben talált azt beszéltük meg hogy még 3-4 hónap spontán, aztán ha nem jön össze, egy kis gyógyszeres rásegítés lesz. Ettől én nagyon óckodom, bízom benne nem kerül rá sor.

Anyám már itt ülök egy órája, újra kell melegítenem a vacsit. ÉS még tanulnom kell. ÁÁÁ Muszáj kávét innom.

Egyébként talán holnaptól már lesz internet az ircsibe is, így talán nap közben is be tudok kukkantani.
NA sziasztok sok voltam.
Junko
Vendég

Büszke vagyok magamra, beterítem az egész oldalt. Kép
NA jó iccakát mindenkinek!

Junko
Vendég

Köszi Kriszti!
És most valahogy nem jön az "..új hónap, új remények.." gondolat.

No azért optimistán!Bocs! Nem akartam senkit lehangolni. Kép)KépKépKépKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Jaj, kislányok! Túl nagy a nyomás, annyira azért nem érdekes a sztoriKép

A lényeg, hogy csodálatos barátaim vannak, minadnnyian egy osztályba jártunk, mindenki mindent tudott a másikról, együtt szidtuk a fiam apját, segítettek beköltözni a Gyivibe stb. Természetesen szülni is egy házibuliból mentem, és az egész banda ott toporgott végig (16 óra!)a szülőszoba előtt. Köztük az eminens diák is, Robi, aki mindig szörnyen földhözragadt volt és azért cpieltük magunkkal, mert annyira jó volt, hogy muszáj volt elrontani! Kép
...aztán eltelt még egy év (a barátokkal töltött másik 6 éven kívül )és kiderült, hogy ez a drága ember, aki mindig ott volt mellettem, vigyázott rám, elutazott Budapestre az állat pasimhoz, hogy "ápoljuk a barátságot"... imád engem!!!! Tudjátok, aki végig a szemed előtt van, de soha észre sem veszed...Kép ... a házinyúl! (ez volt a ponyvaregényes)

...mondta másodikban, hogy szerlmes belém, de akkor mindenki mindekibe szerelmes, nem igaz?Kép

Livi

bali78

Junko
Nem volt beteg a gyerkőc,csak védőoltást kapott!
Sztem a p.é. kimarad most is,mert egyedül hiába vadászokKépA párom csak vasárnaponként lesz itthon.KépMost mi sem tudunk velemenni,sajnos!!!

Az időzített akció nálunk sem volt sikeres.Elég flusztráló,ugye?!

Zsóka
Ne gondolj rá,mi lesz ebben a ciklusban.
Egyszerűen csak szeressétek egymástKép
Persze a dokit látogasd meg,de csak a biztonság kedvéért.

KépKép

KépKép
okr

Bali
Igaz,hogy csak a szeme elé nem néz az ember!!!
Megható történet ,és örülök,hogy egymásra találtatok!!!!Kép
Biztos vagyok benne,míg a világ-világ számíthattok a másikra!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Bali
Igaz,hogy csak a szeme elé nem néz az ember!!!
Megható történet ,és örülök,hogy egymásra találtatok!!!!Kép
Biztos vagyok benne,míg a világ-világ számíthattok a másikra!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Jóreggelt mindenkinek!
Hogy vagytok? Ma szabin vagyok, úgyhogy remélem többet tudok jönni!
Tud valaki feltenni egy olyan görbét, amelyiken rendesen látható a pé? Ma vagyok a 21 cn-en, aztán a tegnapi 36,4-ről felment 36,7-re. Ez jó? Próbálom feltenni.
Bali! Tök jó a történeted, az enyém is hasonló: a barátnőm, a férjem és én 1 évig úgy laktunk közös albérletben, hogy észre sem vettünk egymást, max köszöntünk. Aztán egy buliban villám csapott belénk és rájöttünk, hogy mi tulképpen passzolunk egymáshoz! Ennek már 5 éve és 1 éve már a felesége vagyok! Kép)
Junko! Ti mióta próbálkoztok?
Zsóka! Ha meg vagy elégedve a dokiddal és már régóta jársz hozzá, akkor sztem felesleges a váltás. Az új dokinál minden kezdődik előről, ő sem 1 hét alatt fog megismerni. Én ezt gondolom.
Na, majd még jövök! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?