NA sziasztok lánykák!
Csak egy oldalt olvastam vissza, próbáltam kicsit képbe kerülni.
Manka!
Először is kolleganődnek hajrá. Egyébként én is tök biztos voltam benne, hogy a nászútról pocakosan térek haza. Pedig akkor még azt sem tudtam hogy mi fán terem a peteérés vagyis hogy mikor van meg ilyenek. Aztán volt nagy koppanás. Anyám, 6 nap szex??? Nem semmi.
Jó olvasom házat szépítgettek? De jó, mi még csak most kezdtük árulni a lakásunkat és nézegetni a házakat. De már most sík ideg vagyok tőle.
Bali
Időzített szex? Nálunk egyszerűen nem megy. Tudod a dokinéni most előírt 3 nap kötelező szexet. Egyrész családi disznóvágáson vettünk rész, és elég érdekes volt így megoldani, másrészt meg egyszerűen így nem megy. Párom mondta is, hogy inkább ő nem akarja tudni, mikor van pé-m. Meg is értem teljes mértékben. Szóval nem bennetek van a hiba. Egyszerűen nem jó sztem.
Ám azért kettőt hősiesen abszolváltunk, ilyen körülmények között is.
Sztem jól lenne a hőd, csak kússzon még feljebb kicsit.
Keditke!
Most meg te dolgozol? Nem csak januártól lesz sok? Menzi miatt
. Tényleg fogtok kicsit szünetelni, mintha ezt olvastam volna valahol.
Tlidi!
Jól olvasom szomorú vagy?
Sztem jó a tüsződ és a mnyh is. Én 12. napon volam akkor nekem 17 mm és 7mm vol. Arra azt mondta aznap nem kell együtt lenni, de másnaptól 3 napig egyfolytában. Sztem te kb 1 nappal lehettél elöttem. Tehát holnap utántól kéne aktívkodni. De ezt nem mondta a doki? Igyál sok teát, vizet és egyél joghurtot kefírt. Én minden nap eszem és én hiszem hogy nagyon jót tesz. ÉS ne aggódj, egy nap alatt is soka nő vastagszik aminek kell.
JA és nekem a dokinéni azt mondta minden nap együtt kell lenni, pé környékén, van annyi kiskatona elméletileg amelynek elégnek kell lennie így is.
Tontica!
Szegény húgod, tényleg kemény lehet, de a többiekkel én is egyetértek mindkét fél hibás, ha lehet ilyet mondnai. De jóhogy a Húgod mette érvelsz én is így lennék ezzel. Sztem is idő kell a srácnak. Legalább is remélem.
Timocska!
Szia.
Tök jó fej a férjed. Még vezeti is a táblázatot nem semmi!!
Angel
Biztos megjön? Semmi előérzet, anyásérzet? Sajnálom, de azért én is mindig az utolsó pillanatig reménykedem.
Kriszta!
Beteg volt a gyerkőc? Azt hisezm erről lemaradtam. Minden esetre jobbulást neki.
Neked még most kezdődik a léyneg. aztán a hónapban nem lemaradni a pé-ről.
Zsóka!
Sztem is válts ha úgy érzed. Hihetetlen fontos a jó doki. Én is volam már vagy 10 nőgyógyásznál sztem, és most talán jó kezekben vagyok.
Anyapoc!
Te is el voltál tűnve? Milyen változást okozott a gyerekekben a Naptevékenység?
Remélem nálunk gyerekhozó.
Nálam semmi különös, 19. napon vagyok, még holnap reggel megyek vérvételre. Olyan menzi megjövő érzésem van, de ez hülyeség. Túlságosan figyelek minden hülyeségre. Hőm még nem az igazi, 36,8.
Mivel a dokinéni minden rendben talált azt beszéltük meg hogy még 3-4 hónap spontán, aztán ha nem jön össze, egy kis gyógyszeres rásegítés lesz. Ettől én nagyon óckodom, bízom benne nem kerül rá sor.
Anyám már itt ülök egy órája, újra kell melegítenem a vacsit. ÉS még tanulnom kell. ÁÁÁ Muszáj kávét innom.
Egyébként talán holnaptól már lesz internet az ircsibe is, így talán nap közben is be tudok kukkantani.
NA sziasztok sok voltam.
Junko