Sziasztok Lányok!
Editke! Gratulálok! A lakás nagyon-nagy ajándék sztm. Igazán van okod az örülésre. A görbéd meg még mindíg jó, úgyhogy nem kell aggódni. Kíváncsi leszek, hogy fogod bírni hőmérő nélkül.
Kriszti!
Végre, hogy visszajöttél. Neked is gratulálok a piroskához. A bromoval mi van. Kell még szedned? Szerintem jó volt. Remélem most mensi után picit lemegy a hőd, mondjuk 36.6-ra és onnan indíthatod az új ciklus. Jó lesz hidd el. Ez is már nagy haladás, h ilyen szépen megjött.
Angel!
Neked is gratula a jó értékekhez. Remélem a mai progi is jó lesz. De bizti, h az lesz hisz miért ne lenne az.
Manka!
Jó lesz az a görbe!
. Hajrá. Sok akcióóóóóóóóóóó!! A ferti kb. kettő magasabb érték után fog jelölni ov.-t. De sztm lehet, h holnap még nem fogsz fölmenni, hanem pont egy picit le mert akkor lesz ov. Mindenesetre 5 napon belül tutira kiderül. Többi jel?? Nyák?? Van??
Tontica!
Remélem mostanra már túl van a Manó azon a fránya szurin. A görbéd sztm eddig tök jó.
Timocska!
Neked ez az első gyogyi nélk. ciklusod ugye? Akkor sztm nem kell csodálkozni ezeken a hőkön. Biztosan be fog állni. Sztm még a 36.2 is alacsony. De ez természetesen az alaphődtől is függ. A fogi. után egyébként szoktak ajánlani teákat a ciklus rendezésére, ha gonolod megírom én miket iszok, szedek.
Pitypalatty!
Görbét tudsz felrakni?? Már nem nagyon vagyok kében.
Bali????? Ezer éve nem volt.
Remélem mindenkinek írtam.
Görbét most nem rakok, még nagyon az elején vagyok. Egyelőre 36.4 körül mozgok. A szrukálásom elmúlt. Szerdán megyek uh-ra. Hát kíváncs leszek, hogy mi van bent. Mert a szruk. sztm ciszti volt. Hát majd meglátjuk. Eddig amúgy a jelek jók, nyák van , pattik nincsenek, úgyh. bizakodom.
Puszi Ildi