Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mennyirre vagytok barátságban a fertility-vel? A múlt havi görbémen. Az o-t először a 13cn-re tette, majd át a 29(??!!!)cn-re, végül M-kor vissza a 13 cn-re.
Ez meg hogy a manóba lehet?

Sok finom csokit mindnekinek ma estére!!!

p
pitypalatty

Sziasztok!

A tegnapi 37-után ma 36.7-et mértem,és van pár csepp.Már csak aba reménykedem ,hogy beinduljon még ma rendessen a mensi.Legaláb nem késik és idöbe megjön,az is valami.A höméröt meg elteszem a szekrény aljába.

Anyapoc!!
A másik mailemröl küldtem(eda_ @)!
Nem kaptad meg?Pedig nagyon tanulságos"sztriptiz" voltKép!!

Kicsit késöbb jövök még,csak el kell mennem bevásásrolni!!Na meg kéne takaritanom is de szerintem azt átteszem délutánra,semmi kedvem hozzáKép!!!Kép!!
Puszi!Edit!

Kép
Vendég

Szia Pitypalatty!
Szerintem sem stimmel ez a fertility dolog, nekem a mensim várható időpontját tolta el, de rendesen.

Ma este kell jönnie Mikulásnak, vagy holnap reggel?

Nekem nem szabadna csokit ennem, mert most kezelt ki a kozmetikus a pattikból, de ha finomat kapok biztosan nem állom meg.

Kép
manka2

Sziasztok!Kép

Editke

Hűűű,lehet,azt kitöröltem,mert csimoszór kapok ilyen szex-jellegű emileket,lehet,azt hittem,ez is azKép!Küldd át még1szer!Kép
Akkor ez a hónap sem?KépNa sebaj,akkor jöjjön a lakásKép!

Timocska

Dehogy vagy reménytelenKép!Lesz ez még jobb isKép!
Csak ügyesek legyetek!Kép

Kriszta

ApaKép...hát,így aztán nem lehet gyakorlatozniKép!Én jó kislány voltam és már kaptam is csokimikulást,bebebeeeeeeeKépKép

Tontica

Akkor húgodnak extra drukkok mennek,na meg persze Neked isKépKép!Én nem voltam ilyen típus,de mióta megvannak a gyerekeim,azóta ha gyereksírást hallok,én is bömbizekKép...és a világ összes árváját örökbe tudnám fogadniKép!

Na,mindenkinek sok-sok finomságot hozzon a MikulásKép!

Kép

Anyapoc

anyapoc

sziasztok!!

Anyapoc!
Elküldtem még egyszerKép!!

Most vagyok a világ legboldogabb embereKép telefonáltak a bankból,pár nap mulva jön az értékbecslö és megkapjuk a lakáshiteltKép!!!
Karácsonyig utalják is a pénzt,ennél szebb ajándékot még nem kaptamKép!!
Vendég

Editke
Annyira örülök!!!!!De jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!KépKépKép

Pitypalatty
A ferti szokott p.é. időpontot váltani.Attól függ milyen hőket mérsz.Nálam a múltkor volt ilyen zagyvaság.

Anyapoc
Hát igen,nehéz!Ráadásul hiányzik már most.Mi lesz még péntekig nem is tudomKép

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok,
bocs, most sajnos nem tudok visszaolvasni, rengeteg dolgom van Kép
de: megvannak a pénteki eredményeim, és az oviklubon talált referenciaérétékes táblázat alapján, nem is rossz Kép
ma is levettek egy adagot, csak progihoz...

angel37

Sziasztok Lányok!

Editke! Gratulálok! A lakás nagyon-nagy ajándék sztm. Igazán van okod az örülésre. A görbéd meg még mindíg jó, úgyhogy nem kell aggódni. Kíváncsi leszek, hogy fogod bírni hőmérő nélkül.
Kriszti!
Végre, hogy visszajöttél. Neked is gratulálok a piroskához. A bromoval mi van. Kell még szedned? Szerintem jó volt. Remélem most mensi után picit lemegy a hőd, mondjuk 36.6-ra és onnan indíthatod az új ciklus. Jó lesz hidd el. Ez is már nagy haladás, h ilyen szépen megjött.
Angel!
Neked is gratula a jó értékekhez. Remélem a mai progi is jó lesz. De bizti, h az lesz hisz miért ne lenne az.
Manka!
Jó lesz az a görbe!Kép Kép. Hajrá. Sok akcióóóóóóóóóóó!! A ferti kb. kettő magasabb érték után fog jelölni ov.-t. De sztm lehet, h holnap még nem fogsz fölmenni, hanem pont egy picit le mert akkor lesz ov. Mindenesetre 5 napon belül tutira kiderül. Többi jel?? Nyák?? Van??
Tontica!
Remélem mostanra már túl van a Manó azon a fránya szurin. A görbéd sztm eddig tök jó.
Timocska!
Neked ez az első gyogyi nélk. ciklusod ugye? Akkor sztm nem kell csodálkozni ezeken a hőkön. Biztosan be fog állni. Sztm még a 36.2 is alacsony. De ez természetesen az alaphődtől is függ. A fogi. után egyébként szoktak ajánlani teákat a ciklus rendezésére, ha gonolod megírom én miket iszok, szedek.
Pitypalatty!
Görbét tudsz felrakni?? Már nem nagyon vagyok kében.
Bali????? Ezer éve nem volt.
Remélem mindenkinek írtam.

Görbét most nem rakok, még nagyon az elején vagyok. Egyelőre 36.4 körül mozgok. A szrukálásom elmúlt. Szerdán megyek uh-ra. Hát kíváncs leszek, hogy mi van bent. Mert a szruk. sztm ciszti volt. Hát majd meglátjuk. Eddig amúgy a jelek jók, nyák van , pattik nincsenek, úgyh. bizakodom.
Puszi Ildi
Vendég

Sziasztok!
Editke! Tök jó a lakás, mi tavaly a két ünnep között költöztünk a sajátunkba, úgyhogy tavaly még karácsonyfánk sem volt! Ez lesz az első az igazi otthonunkban! Kép
Manka! Együtt érzek veled! Én is nagyon szeretnék kisbabát, ráadásul a környezetemben mindenki most babásodik! Kép Ez még csak ront a helyzeten! Kép
Tildi! Igen, ez az első "mentes" hónap, remélem minden rendben lesz. Milyen teákat iszol?
Este mutatok görbét is, mert az csak otthon van!
Szép napot!

Timi
Kép Kép
timocska

Köszönöm a sok gratuláciotKépAnnyira aranyossak vagytokKép!!!

Mennem kell !!Nem tudom mikor lesz idöm jönni!!Sok a munka Kép!!
Sziasztok!!Puzsika!!
Vendég

Megjöttem! Állandóan vezetni jártem mostanában, de ma végre meg lett a forgalmi vizsgám! Nagyon megkönnyebültem, de soha többé nem akarok autóba ülni...Kép
Inkább nem írok külön, mert elég lyukas az agyam és félő, hogy kifelejtek valakit, bocsi Kép
Nekünk is az első karácsonyunk lesz a saját lakásunkban, és nagyon produktív ünnepet tervezek... Hátha mindenkinek szerencsét hoz az új otthonKép

Kislányok, miféle teákról van szó?
A görbémmel most sem vagyok megelégedve... alakulhatna jól is, de mint tudjátok nem nagyon fog felmenni a hőm, esetleg 2-3 napra... de azért megpróbálom felrakni. Megállapíthatjuk, hogy rendszeres, de rém unalmas ciklusaim vannak!

Képzeljétek, a párom nem teljesen biztos abban, hogy szeretne gyereket, de azt már bejelentette,a szülésen részt akar venni... Édes! ...és optimista!

Bocs, ha nagyon uncsi voltam! Szörnyen fáj a torkom, megyek lefekszem... Jó éjt mindenkinek!
Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Csak bekuk ,hogy elmondjam ma vagyok az 1 cn-on, számitottam rá,és legalább idöbe megjött!!De megyek készülödni ,mert megyek 10:45-re dolgozni!!

Puszi!!Sziasztok!
Vendég

Sziasztok Csajok!

A tegnapi 36,4 után ma 36,6 lett a hőm, a 36,4 előtt is ennyi volt, most mi lesz? Szorítsatok nagyon, hogy holnap fölé menjen, mondjuk 36,7-re. Légyszi, légyszi, légyszi!!! Babát szeretnék!!!

Kép
manka2

Keditke!
Sajnálom, hogy nem sikerült, úgy örültem volna, ha sikerül Neked, szurkoltam nagyon!
Nekünk múlt héten utalták át a hitelt, mi építkezünk és a házunk már félig kész, nyáron szeretnénk beköltözni. Pár napon belül befejezik a kőművesek az aljzatbetonozást, akkor berakatjuk a nyílászárokat és beindulhat az a rész, amit annyira vártam, hogy végre választhatunk csempét, parkettát, szerelvényket, színeket, lámpákat. Talán ez eltereli a gondolataimat a babáról, de nem nagyon bízom benne, ugyanis arról már semmi sem tudja elterelni.

Kép
manka2

sziasztok! a hőmérőzésről szeretnék tanácsot kérni tőletek.állítólag mindig ugyanabban az időpontban kell mérni. ez nekem nagyon nehéz, mivel a munkámból adódóan én rendszertelenül ébredem. hol éjjel dolgozom, hol nappal. ha tudtok tanácsot adni, kérlek írjatok. nagyon köszönöm! üdv.: napraforgo13

KépKép
napraforgo13

Editke!
Sajnálom nagyon Kép. Ne keseregj, gondolj csak a jóra. Pl.: lakás Kép. Tudja az a babó, hogy mikor kell jönnie.
Manka! Hajrá, hajrá, hajrá. Bár még csak a 13. napon vagy ugye? Úgyh. sztm. még bármikor lehet az elkövetkező napokban ezért nem kell elkeseredni, ha esetleg nem megy fel. Billings bácsi mit mond??
Ház téma;gonolom akkor már nagyon várjátok, hogy beköltözhessetek, biztos szupi lesz. Azért gondolom elég dolgod van mostanában. Tudom, hogy nem olyan egyszerű ez, főleg ha nem anyagostól dolgoznak. Idegeskedni, hogy mikor jön a hitel, az értékbecslő, mi hol olcsóbb és hol van a legközelebb stb,stb... De majd túl lesztek rajta. És jó érzés látni, ahogy épül és szépül.

Nekem a görbém katasztrófális. Itt valami gond lesz az tuti.
A pg még mindíg nem mutat páfrányokat. Nagyon csalódott vagyok. Tudtam, hogy nem lesz + teszt a fa alatt. Valahogy meg kéne keresnem az életem értelmét, mert úgy érzem teljesen elveszett.
Kép
Pusza Mindenkinek
Vendég

Sziasztok!
Editke! Ne keseredj el (mondom én, aki biztos minden alkalommal bilifüle leszek) Kép
Tlidi! Az enyémhez képest nem látom rossznak a görbédet, nem hinném, hogy valami gond lenne! Most kellene majd felmenni a hődnek, ami biztos úgy is lesz!
Manka! Én is totál rá vagyok kattanva a babatémára, most délután megyek meglátogatni a kolléganőmet, aki 1 hete szülte meg a kislányát! Kép Ti mióta próbálkoztok?

Timi
Kép Kép
timocska

Napraforgo!
Üdv közöttünk. Pedig sajna nagyon fontos, hogy ugyanakkor mérd. Én megnéztem,hogy a hétből melyik nap kelek a legkorábban (az nálam fél 6) és még ha vissza is tudok feküdni, akkor is felkelek hőt mérni. De ez neked nem jó, mivel a mérést legalább 3 h alvásnak kell megelőznie. A gyógyszertárban leht kapni egy pg53 nevű mikroszkópot, amivel meg tudod áll. gyorsan és egyszerűen a termékeny napokat. Bár nekem még nem jelzett sose termékenyet, de ez így van. Sztm megbízható 2000 Ft és örök életű. A nap bármely szakában használhatod, 5 perc alatt eredményt ad. Vagy LH teszt azt a DM-ben vehetsz 5 db 2000 FT, biztos jó csak viszonylag drága. Ha egyik sem, akkor van a hagyományos nyákfigyelés, a keresőbe írd be h, Billings és meglátod mit kell figyelni.

Krissssssssssssssssssssssszzzzzzti!!!?????????? Hol vagy???????????
Vendég

Timocska!
Te most hagytad abba a tbl. Nem kell sztm csodálkozni, hogy a külső (gyogyiban levő hormonok) után még most próbálkozik az agyad magától a hormonokat előállítani és irányítani, ettől függetlenül sztm bármikor lehet ov-od. Én a palástfű cickafark teát iszom 1:1 arányban. Állítólag segít rendbeszedni a ciklus. A múlt hónapban nekem sztm nagyon jól hatott.

Krisziiiiiiiiii! Amíg nem jelenkezel ezt fogm csinálni.
Vendég

TLIDI! köszönöm szépen a tanácsokat, meg fogom próbálni. remélem valamelyik beválik nálam. Üdv. mindenkinek!

KépKép
napraforgo13

Sziasztok!
Oltáson voltunk.KépKicsit nyűgi babó,úgyhogy este olvasgatok vissza pontosan.

Ildi
Jó a görbe,sztem most van p.é.-d.KépAkcióóóóóó!!!!!

Editke
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Ildi, köszi, a cickafark teáról már én is hallottam, azt hiszem majd főzök is. Milyen gyakran iszod? Naponta? És mennyit?
Felrakom a görbém, nézzétek meg.
Ja, amúgy vajon miért nem enged a fertilityfriend regisztrálni? Tud valaki ebben segíteni?
Jó kis összebújásokat estére! Kép Az én párom nagyon nyűgös, át is adom neki a gépet, hátha egy kis foci segít! KépKép

Timi
Kép Kép
timocska

Editke! Sajnálom!Kép
Azt hiszem - úgy érzem - a "mikulás" mindjárt itt van nálam is.... Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka!
Tünés mensi, tünés mensi, tünés mensi, tünés mensi * 100-al. Persze csak ha te is így akarod.

Timocska!
kb 3dl mikróba forralt vízbe 1ek cicka és egy ek palástfű. Ez reggel és este. Te higíthatod jobban is mert lehet h erős lesz és hasmensid lesz. A fertivel én is küzdöttem, engem engedett regisztrálni csak nem küldött jelszót. Aztán kb 2 hét múlva csak poénból rákkatt az elfelejtett jelszóra és akkor elküldte. Próbálkozhatsz a www.wunschkinder.de -vel is. Ott is lehet görbét vezetni, az is jó.

Kriszti!
Jól van akkor túl vagytok ezen is. Örülök, h bíztatsz, de én nem hiszem, h pé. van mivel a pg nem jelez. Mindenestre holnap megyek uh-ra Kép . Hát kíváncsi vagyok nagyon!
Nálad mi az ábra??Hő? Mensi kísért még??

Pusza
Vendég

Itt vagyok,csak gyorsan visszaolvasok!Kép

KépKép

KépKép
okr

Oksz. Amúgy a pg most semmire nem hasonlít.
Vendég

Ildi!
Ma a 5.cn.Sajna fáj a hasam.KépEmlékszel, múltkor,mikor volt a nyilaló fájdalmat éreztem akció közben,és kérdeztem volt-e már neked?!
Szóval az most jelentkezik csak úgy magától is időnként.Plussz még derékfájás,a jobb oldalon.Sztem petefészek gyulladás lehet,vagy valami más a petefészek körülKép
Nem mensi görcs,az tuti!

Drukkolok a holnapi UH-hoz,és még mindig fenntartom,hogy ma van p.é.-d!!!!KépKép
A palástfű teát nem csak p.é. után szabad inni?
Mert én itt úgy olvastam p.é.-ig cicka,majd palástfű.
Szurkál még a petefészked?

Zsóka
Miből érzed,hogy jön a mikulás?Patti,fájd.??

Timocska
Tessék csak ágyba bújni!!!Jó lesz ez a görbe!!!
Nekem mindig az ilyen lépcsős emelkedésre teszi a p.é.-t a ferty!!!!!Kép

Napraforgó
Üdv.minálunk!!

KépKép

KépKép
okr

Ildi
Próbáld a másik "nedvből" Kép is megcsinálni a PG-s tesztet!!!
Egyébként nálam a széleken látszott jobban a páfrányKép

KépKép

KépKép
okr

Épp az szárad.
Vendég

JÓ, akkor egyre gondoltunkKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Köszi Ildi!Kép
Persze, hogy úgy akarom.De ez - úgy tűnik - kevés. Kép
(dec.6-ra csak csoki mikulást szerettem volna)Kép

Kriszti!Kép
Nem utaztál el a héten?
Még ugyan nem jött meg, csak egy csepp barna...
A múltkor is így csinálta: 10 napot késett, utána jött ez, majd megjött, de a hőm fenn van azóta is..
Ki érti ezt??

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Tesztet csináltál?Hanyadik cn ma?
Ha a hőd mindig magas marad,és negatív a teszt,nem ártana egy hormonvizsgálat sztem.
Mondjuk én drukkolok,hogy ne jöjjön meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A barnázás még mást is jelenthetKép

KépKép

KépKép
okr

Nem tudom!!!! De maradjunk abban, hogy negatív. Attól függ milyen irányból jön a fény, milyen messze van a fény, mennyire nyomom rá a másik lemezt stb... Holnap úgyis kiderül az uh-n. Lehet, h nincs is érett tüszőm.

Érdekes, a fájásoddal kapcsolatban; hogy mi minden nőgyógyászati nyavaját képesek vagyunk produkálni. Ez már katasztrófális. Mikor mész dokihoz?
Vendég

Köszi Kriszti!
26 cn ma. Életem első tesztjét a ciklus elején csináltam, ami negatív lett. De este csináltam. Utána olvastam, hogy talán reggel kell...?
Pé-t rajzolt a fertility.
Felteszem...
Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Kb jövő hét hétfőn.Ha a férjem itthon lesz,ha nem akkor majdKép
Uis vizsgálatra a kiscsajt nem tudom bevinni.
Egyenlőre Semicillin kapszulát eszegetek,hátha használ!!

Biztos,hogy holnap hatalmas tüsző fog szembenézni veled a monitorról!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Ez olyan ilyesztően hangzott!! De komolyan! Olvasd el te is mégegyszer, és meglátod, mint egy horrorfilmben. Jó lenne, de akkor mit kószál a pincében az a szenya hő!!!
Mi az a Semicilin???
Zsazsó, sztm menj el dokihoz és érdelődd meg, h mi van?? Én nem hagynám annyiban. Lehet, h neked is magas az a prolaktin, mert az a stressz is kiválthatja. De a doki bizti jobban tudja és meg is oldja gyogyival sztm.
Vendég

Ja jó!!! Ismerős ez a semicilin, de olyan régen hallottam, mire jó???
Vendég

Ildi

Már a "tüsző rádnéz" volt a rémísztő?Mert az sztem inkább muris.
Holnap mikor mész vizsgálatra?Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre!!Írd majd meg légyszi'!!!!

Zsóka

Pedig jó a görbéd,és akció is pont időben volt!!!Kép
Én drukkolok a babához,és fusss messzirrre te fránya piroska!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Semicillin:antibioticum

KépKép

KépKép
okr

Stresszben van részem bőven a munkahelyemen. Így lehetséges, hogy a prolaktin magas.Kép
Úgy terveztem, hogy januárban keresem meg a dokit.
Vagy nem ciki ünnepek előtt zargatni?
Most mennék hozzá először, mert váltani akarok

Kép
Kép
zsazsóka73

Miért lenne ciki?Nyugodtan menj most,sőtt tessék elmenni!!
HA nem lesz mensi mindenképp(reméljük ez a verzió marad)Kép,ha lesz akkor is.Mert pl hormont a 3.,és a 21. napon szoktak nézni.Már csak ezért is érdemes!!!

KépKép

KépKép
okr

Ahogy leírtad, hogy óriási(mint egy szörny) és még szembe is néz!!! Nagyot nevettem!! Hát még én milyen kíváncsi vagyok! 10.40-re megyek, de sztm 3-ra érek haza. Naná, hogy írok az lesz az első.Nem is tudom,hogy tudok reggel az órán koncentrálni. Ada alszik már? Hogy türte az oltást ??
Zsazsóka! Én már holnap felhívnám az tuti. Nem kell ünnepek között zavarni,bár az sem lenne ciki. Hiszen az egészségünk a legfontosabb.
Vendég

Köszi Nektek!Kép
Akkor nem várok januárig.
Meglátjuk, most mi lesz. Ha úgy alakul, jöjjön a doki!
Kép
Mindenkinek szép álmokat!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Alszik,bár elég nyugtalanulKépSzép kis mikulás -napot csináltunk neki!!Kép

Várom a fejlemények,holnap 3 körül itt fogok ülni a gép előtt!Kép
Férjedet nem flusztrálja az időzített akció?Mert az enyém nagyon nem csípte.

KépKép

KépKép
okr

Szia Zsóka,szép álmokat!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Irány a doki Zsazsóka!!!! Jó éjt!!!

Kriszti! Hát nem tudom. Azért annyira nem visszük tulzásba. Múlt hónapban amikor mondta a doki, hogy 3 napig ki se keljünk az ágyból mert pé. lesz. Akkor abban a 3 napban csak egyszer csináltuk, nem kell eröltetni sztm, ha csak annyit kívánjuk akkor annyit. Ha meg nincs idő, de kívánjuk akkor csináljuk. Most azért mert esetleg most van pé-m, nem fogunk egyfolytában szerelmeskedni, csak amennyit kívánjuk. Lehet, h ez is a baj. Eddig nem éreztem, hogy frusztrálná őt v. engem. De még ennek is eljöhet az ideje.
Vendég

Én csak párszor voltam UH-n ,petenézőben,de a férjem már akkor szóvá tette.
Sztem azért is nem sikerült akkor,mert nem akkor a nap volt akció,mikor kellett volna.Kép

Valóban a legfontosabb az,hogy jól essen.Egyébként semmit nem ér az egész!Kép

KépKép

KépKép
okr

Igen ez a legfontosabb!! Az tuti!!
Megyek én is szundizom!! Remélem nem álmodok rosszakat, tudod ezek után.
Majd megesz a kíváncsiság.

Jó éjt!!
Vendég

KépÉs szép álmokat!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok.
Még mindig nincs bent net.
Most írtam a másik topicba és abba elfáradtam meg rohannom kell melózni. Még elolvsani sem tudlak titeket.Este most már tényleg jövök hozzátok.

Szép napot!
junko
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?