Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Gazdagon megrakott csizmát mindenkinek.
latimi

BorsókásKépKöszönöm hogy gondolsz rám.Én megkértem egy nővérkét hogy adja be nekem,nem voltam olyan bátor,mint te Kép

Mniki:már megjött a menzeszed?Tudod mindig van egy kis reményKép

DedinaKépNemsokára megtudjuk az eredményt!Hogy vagy?

LeonaKépTe most érzel valamit?Nekem csak a derekam fáj egy kicsit és állandóan álmos vagyokKépKüldök egy kis babaragacsot++++++++++++++Neked kell menned vérvételre?
limbi

Limbi
Én teljesen jól vagyok.Igazábólnem érzek semmit, na de ilyenkor még felesleges is figyelni, mert akkor úgyis találunk valami tünetet.Az álmosággal én is így vagyok, ahogy te, de szerntem ez az időjárás,vagy az izgatottság miatt van.Pisilni én is nagyon sűrűn járok,na de az meg a progi miatt lehet hisz az a hormon váltja ki a terhességi tüneteket.Végeredményben tök jól vagyok, csak várommár a pénteket,mert a bizonytalanságot nem bírom.Na meg nembírokmár feküdni.Igaz itthon vagyok és itthon is leszek,pihenek, de a fekvés az már nem olyan sok, mint az első három napban.
nagyon szurkolok neked is!Te mikor mész vérvételre?

Leona
Neked is nagyon szorítok!

Niki
Holnapra nagy drukk!

Edina
dedina

Dedina
Szombaton megyek,utánad egy nappal KépTe csinálsz előtte otthon tesztet?
limbi

Sziasztok!

Zsebi Kép
Szuper, hogy találtál statisztikát... engem megnyugtatott, mert ezt is mondták! Kár, hogy csak 2003-as van...

Lara Kép
Kitartás... Drukkolok Nektek!

Niki Kép
Sajnálom, hogy a Mikulás tényleg piros büntetést hozott Kép

Farkaskoma Kép
Nagyon jófej vagy, hogy Walesből gondoltál ránk Kép Kép Kép

Drukkok mennek a teszt előtt állóknak!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Limbi
Gondolkodom rajta, hogy csütörtök reggel csinálok egyet, de nem tudom, hogy van e értelme, nem tudom, hogy a vizeletből kimutatható lesz e már.De szerintem fogok csinálni.

Edina
dedina

Borsókás,
Én ugyanezt nyomtam végig. Mielőtt válaszolok, Kérdezek:egyszerre kezded szúrni a kettőt? ha igen akkor ez egy újabb stimu, mert nekem először kb.8napig csak Decapepthyl volt. Majd utána jött a Gonalka.
Decapepthyl: ez elvileg össze van szerelve, leveszed a kupakot a tűről és megnézed mennyire levegős: visszahúzod a végét és egy picit pöckölgeted majd mint egy igazi szexisten nővérke szépen nyomod felfelé amíg a folyadék felér a fecskendő elejébe és utána szépen benyomod a magadnak, jelzem ezt 45 fokos szögben kell adni, érdemes egy kicsit összefogni az embernek az úszógumiját majd amikor bent van akkor szépen elengedni, Kérlek ne felejts el lélegezni, mert megfeszülnek az izmok, ha egy kicsit keményebb helyre szúrsz és nem akar bemenni a tű, mivel nem vagyunk mazoisták akkor szúrj egy másik helyre, nem beparázni, ha lesznek kék-zöld foltjaid! A Gonal-F egy álom, mivel ez egy szuperul összekészített anyag, csak felrakod rá a tűt, felhúzod a megfelelő mennyiségre, ha az első szúrásnál beállítod magadnak a mennyiséget, utána többinél nem kell, mert nem igen mozdul el, szóval itt nem kell légteleníteni, hanem felhúzás után merőlegesen benyomod magadnak, betolod a tollat- ne csodálkozz ha nem érzed, mert egy szúnyognak vastagabb szipkája van- és szépen addig tolod a toll végét-bekapcsolóját- amíg kattog és nem megy tovább, majd elszámolsz 10-15 ig és lassan kihúzod a tollacskát, ennél a szurinál nem kell összefogni az uszógumit. Remélem sikerült jól el magyaráznom, de ne parázz, ha úgy érzed az elsőt mutassák meg akkor tedd azt, mert utána bátran fogod csinálni. Amúgy az egész csak pár pillanat és még ha fájna is akkor is kibírod, babócákért mindent!Mi mindig reggel nagyjából ugyanakkor adtuk be, Krisztián csinálta, és egyiket erre másikat arra az oldalra, másnap meg fordítva! Szóval tök szuperul fogod csinálni. Kérlek ne felejtsd el, hogy mindkét szurit tövig (tű) be kell nyomni, nekem mindig ezt mondták és mi így csináltuk.
Hajrá! Ha van kérdés akkor válaszolok!

Dedi, Limbi, Leona,
először is gratula hogy már itt tartotok! Bízzunk benne hogy sikerrel jártok, tudom ez egy kétértelmű kijelentés, de hát tudjuk, hogy nem mindig az van amit mi szeretnénk! Csak pozitívan tessék felfogni az egészet, és nem agyalni olyan sokat azon mikor lesz a teszt! Reméljük elindítjátok a zebra csapatot és erőt adtok Nekünk régi motorosoknak! Mutassátok meg hogy kell csinálni!
Dedikém,
Szuper hogy van két fagyitok, ügyesen növesztgetted őket!

Mniki,
Meglátjuk holnap! Kitartás!

Viki,
Mikor tudjátok meg hogy felengedtek-e? Reméljük ügyes lesz és visszavágyik szüleihez!

Snori,
Figyelj ide ha most ezt az egész para-piri izét azért csináltad, hogy visszaadd a korábbi cikizést, akkor hatásos voltál. Tessék pihenni, most ez a feladatod!
Sajnos nálunk nincs ilyen adakozás, mert a cég egy pöcs.

Fanni,
Visszarázódtál már? A héten mész vissza kontrollra?

Lkt,
Megírtad anyósnak a levelet! Ha nem akkor most azonnal írd meg és tedd helyre az öreglányt! Mutasd meg kit vett el Paptibi!

Zsebi,
Ez a szekrény? Mi van a WC csővel azóta rendesen működik? Hova raktátok a régi szekrényt?
Köszi a Kaális statisztikát, szerintem ez egész jó, bár a teherbeesések számát és a kihordott terhességeket összehasonlítva nem valami rózsás. Remélem a 2006-os statisztikát már mi gyarapítjuk a születések számánál.
Farkasok J

Kép
farkasok

Kép
Farkasok JuditKép
Köszi a minden részletre kiterjedő felvilágosítást. Én azt hittem, hogy a gonalt is ferdén, összecsippentett hasba kell szúrni.
Szerinted van jelentősége a napszaknak?
Azt hiszem, hogy kemény csaj leszek, és nem megyek fel a Kaáliba.
Azt nem tudom, hogy ez egy újabb fajta stimu-e. Pénteken kezdem mindkettőt szúrni. Kedden már csak a gonalka megy, szerdán pedig UH. A továbbiakról még nem tudok semmit.

Borsi
borsókás

Szerintem csak annyi lényege van, hogy nagyjából mindig abban a napszakban add be, ha reggel akkor próbáld mindig reggel, szerintem kell bele valami ritmus. Azt ne feledd, hogy amelyik nap mész a stimu alatt UH-ra akkor aznap még ne add be amíg a doki nem látott, tehát csak az UH után, amikor már megbeszélted a dokival hogy nőnek a petik! Ki is a dokid?
ui. stimu alatt szedhetsz baby aspirint (100mg), sok víz sok husi, de ezt már úgyis tudod!

Zsebi!Tartsd a csajon a szemed!!!!!
FArkasok J

Sünikém,
Mi van veletek? Hiányzol! Kérlek írj vagy legalább az állatkákról tegyél fel képet? Kérlek írj!
Van ám amarilisem több is majd felrakja Krisz! Elültettem a jácint és krókusz hagymákat szépen növögetnek, persze vettem már előnevelt jácintokat mert nem bírtam várni addig amíg az enyémek virítanak! Reggel-este egy kis szippantás és máris be vagyok lőve, persze igyekszem mindenbő rözsaszínűt választani.
Na jó eldugulok!

Kép
farkasok

Sziasztok!
Farkasok és TöbbiekKép
Itt vagyok, ragyogok!Kép Kukucs üzemmódban. A háttérben drukkolok mindenkinek. Jókat nevetek a filmeken, amit küldtök. Dolgozok, mint egy szorgos hangya. Ilyenkor "hajtuk, mint az aszparátusz" (ahogy a párom szokta mondani) az óviban. Ünnepélyek egymás után....stb.

Remélem mindenki kipucolta a cipőjétKép
Kép

Jó éjt mindenkinek.
Süni
süni_renóca

Farkasok JKép
Szmatona dokihoz járunk. Ezt a baby aspirint, meg sok víz és husi dolgot még nem mondta a doki. Itt, tőletek már olvastam, de nem igazán tudom, hogy miért fontosak. Kell még stimu alatt másra is figyelnem?
Milyen jó, hogy van kitől kérdeznem!!

Borsi
borsókás

Nincs már itt senki??
Akkor én is eldugulok. De azért holnap nagyon várom az újabb infókat a stimu-témával kapcsolatban.
Jó éjszakát!
Kép

Borsi
borsókás

Borsókás!
Azért nem is tettem fel az adatokat, mert úgy voltam aki nem akarja nem nézi meg. Amúgy végülis ezeket a számokat nekem Krizsa az első talinál is elmondta, mármint a százalékos sikerességet.

Nekem azt mondták a Kaáliba hogy ezek olyan kicsi tűk, hogyha merőlegesen a hasamba szurnám akkor se tudnék rosszat csinálni, a légtelenítés ha nem sikerül tökéletesre bőr alá nem baj ha bemegy egy kis buborék, de izomba nem lehetne. A gonalt elvileg légteleníteni kell, de a kaáliba a nővérkék nem csinálják, állítólag akkor a végén a maradék nem mindig jön ki. Nekem három tollból egy sem volt légtelenítve.

A doki a baby aspirint nem is fogja mondani. A sok husit meg vizet csak a punkció után említik meg, de már most is jó, mert a felesleges hormonok kiürülnek, illetve a fehérjétől szépen nő a nyh. Kép

Niki!
Neeeeeeeeeeeeeeem. Nem is akarom ezt hallani én annyira bíztam egyszerűen ezt nem hiszem el.
Kép

Éden!
Örülök,hogy jelentkeztél. Hát akkor előre a spontán babákért. Rajta vagyunk mi is. Mi most semmit nem szedünk, úgy gondoltuk februárig tartunk egy kis szünetet a már másfél éve szedett bogyók után. Aztán jöhet a következő adag, ha addig nem jön a gólya. Kép

Stella!
Szerintem a Te helyzetedben teljesen normális hogy fáradékonyabb vagy. Amúgy én ma tiszta álomkor voltam.

Fanni!
Végülis 2004-es is lehetne, de sok ideig tart állítólag az összesítés és ugye csak akkor kezdik ha a december 31-én fogant baba is megszületik azaz most szeptemberben, szóval az is biztos meglezs valamikor év elején. Kép

Farkasok!
Na végre! Kép
A régi szekrényt az egyik ismerősünk viszi el. Kép Örültem hogy tudom jó helyre kerül, mert megsiratni megfogom tök hozzámnőt. Kép
Elvesztettem a fonalat milyen csajon tartsam a szemem?
Veletek mi a helyzet??????

Kép

Mindenkinek sok szépet kívánok a csízmájába.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Farkasok,
Köszönöm kérdésed, de sajnos úgy tűnik, hogy a Mikulás belesz.rt a csizmácskámba.
Ma vagyok a 39.cn.-on, ami azt jelenti, hogy baromira nem jött meg, ha szerdáig így maradok, akkor csütörtökön bemegyek egy UH-ra, hogy mi a bánat van odabent. Szerintem ciszta lesz, mert vasárnap már vettem egy tesztet, HÁTHA, de NEM.
Majd a doktorbácsi jól megmondja...

HALIHÓ

Viki
nviki
Budapest III. kerület

ZSebiKép
Nekem is elmondta Szmatona doki a százalékokat. Akkor még ez biztatóan hatott. Ma már kicsinek tűnik a siker esélye.
Írnál nekem valamit erről a baby aspirinről? Miért nem reklámozzák a Kaális dokik? Mikortól, meddig, hogyan kell szedni?

VikiKép
Egyébként mindig óramű-pontossággal működik a ciklusosd? Nem biztos, hogy a késés rosszat jelent!!

NikiKép
Ugye ma van a vérvétel??Nagyon szorítok++++++++++++
Gyere minél előbb, várjuk a híreket!!

Kép

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Nem tudtam maradéktalanul visszaolvasni, de azt látom, hogy Judit és Renóca is jelentkezett, szuper Kép

Judit Kép
Igen, már visszarázódtam, kapom is otthon a letolást, hogy már megint fejjel előre beleugrottam a munkába, s kezdek teljesen el is merülni benne. Ez jó hír persze, de az tény, hogy kicsit túlzásokba kezdek esni...

JuditKép + Lányok!
Igen, ma reggel voltam kontrollon, s szerencsére minden OK. Már csak két hétig kell tartózkodni a házasélettől, aztán még +1 hónapig a babagyártástól, s ő már februártól kifejezetten javasolta a folytatást Kép

Zsebi Kép
Ha megtalálod a 2004-est is, akkor azt is dobd már fel léccike! Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok !

A Mikulás ma megajándékozott egy újabb negatív teszttel. Kép Kép
Kora délután megyek nőgyógyászhoz, mert tegnap óta úgy viszketek, égek, nem tudom mi a fene már megint, de tutira valami jó kis fertőzés. Kép

Tesztelés előtt álló lányok : megy a zebracsalogató sugibugi, az nem lehet, hogy ilyen szar a széria KépKépKép

mniki

Niki
Ezt én nem akarom elhinni.A következő én vagyok és ez nem épp felemelő, hogy előttem rég nem sikerült senkinek!Nagyon szeretném megszakítani ezt a szériát!Remélem sikerül!

A napok egyre lassabban telnek, nagyon várom már a pénteket, de azért félek is,de ezt a bizonytalanságot nehezen viselem.

Renóca, Judit
Nagyon örülök, hogy jelentkeztetek!Már hiányoltunk benneteket.

Judit
A műtéttel mi újság?Van valami fejlemény ez ügyben?

Edina
dedina

Niki!
Sajnálom. De azért ne add fel.

Edina!
Ugye most már beindítod a zebrasorozatot? Már itt lenne az ideje, hogy vkinek sikerüljön.

Kavicska!
Mi volt a pszichodokinál? Már nagyon kíváncsi vagyok.

Timi
latimi

Timi
Hidd el nagyon szeretném!

Boldog Mikulást Mindenkinek!
Kép
dedina

Niki,

Hülye, buzi Mikulás!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Megjártuk ma a pszichológust,és az első benyomás alapján normális volt velünk.Mosolygott is néha,rajzoltunk házikót,fát meg családot,beszélgettünk,és kitöltöttük az 500 kérdéses tesztet,ami igen csalafinta volt,némelyik kérdésen jókat kuncogtunk.Persze csak halkan,hogy meg ne hallja a dokinéni a másik szobában. :-)
December 20-án megyünk vissza egy hosszabb beszélgetésre,ami már a kielemzett teszt alapján zajlik majd.Remélem hogy attól,hogy beírtam hogy ha művész lennék szívesen rajzolnék gyerekeket,meg hogy szeretem a gyerekeket nem fogok pedophilnak tűnni,és azt is remélem hogy mivel nem félek a tűztől nem hiszi hogy piromániás vagyok.
Egyébként észrevettem rajta,hogy néha kicsit rángatózik(arcilag)szóval rá is hatott az évek munkája:-)
Na de rólam ennyit.Majd 20-án folyt.köv.
Mniki!
Sajnálom !
Fanni!
Örülök ,hogy minden rendben!
Mindenkinek kellemes Mikulásozást kívánunk:
Zsuzsi és Sanyi
kavicska

Szerettem volna nektek küldeni egy aranyos Mikut...de nem engedte a rendszer. Kép
kavicska

Kavicska!

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a randi a dokinővel. Az éveket így is lehet magyarázni. Már felvilágosítottak, hogy szereti az a-val kezdődő italokat, szorgosan dohányzik.

Timi
latimi

Sziasztok!
Most találtam ezt a képet.És arra gondoltam, hogy felteszem, mert sokan kérdezzük ezt!
Többek között én is!Remélem az én válaszom:augusztusban!
Kép

Edina
dedina

Niki, megint csak azt tudom írni, affene... Kép

Remélem nem tűnök önzőnek, hogy ezzel jövök, de úgy tűnik, nálunk a jóságos Télapó járt. Anyu szövettanából ugyan nincs meg 100%-os eredmény, de a legfontosabb, a mosó-folyadékos teszt negatív lett, ami azt jelenti, hogy semmilyen rákos elváltozás nincsen a hasüregében, tehát max. a kivett daganatban voltak kóros sejtek, de ez sem biztos. Most nagyon örülünk. Kép Néha olyan kevés kell a boldogsághoz...

Viszont ma az igazgató dilemmát okozott, behívott, és kiváló munkámért (valamilyen pontozásos rendszer van) egy másfél havi fizetésemet adta év végi jutalomért, s közben rákérdezett, hogy akkor számíthatnak-e rám még május végéig (de június elején is vannak még vizsgák). Na ez most azt jelenti, hogy akkor leszek 38-39 hetes... talán a suliból megyek majd szülni, mentővel? Viszont ha nemet mondok, akkor január közepétől be se kell mennem, mert leszerződnek mást. Patthelyzet, mert nem vagyok közalkalmazott, nem kapok táppénzt.

De a jóhír és a jutalom megtette a hatását, elmentem a Brendonba, úgyis Budaörsnél van, és lila ködös aggyal vettem egy rém drága gatyát, most még elég szorosra van húzva. Az árát nem mondom meg apának, most különben is, ez az én Mikuláspénzemből van. Kép Itt van. Ja, ha nem mondtam volna, iszonyúan elkezdtem hízni. Kép

puszi mindenkinek Norka (12+5)

Kép
s_norka

Norka
Nagyon csini vagy! Szépen növöget a pocid! Ez nagyon jó hír!Remélema többi eredmény is jó lesz!
A munkahellyel kapcsolatban, ez tényleg elég gázos helyzet! Döntöttél már?

Edina
dedina

SziasztokKép

Jelentem, a hétvégén szerencsésen oda-, és hazaértem az autóval.

Seszi
A párommal visszazökkentünk a régi kerékvágásba, most már nem vagyok örökké fáradt, van időm vele is törődni. Õ jobban várja az öribabát mint én. Egy pasi másképp éli meg a dolgokat. Egy ismerősünk azt mondta, csodál minket, hogy ennyi minden után még együtt vagyunk. Kemény próba volt mindkettőnknek, de köszönjük, jól vagyunk!Kép

Petyaanya

Kép
petyaanya

Borsókás!
Egy győri Kaális nő írt egy cikket abban van hogy jó. Én akkortól kezdtem szedni amikortol a gonalt nyomtam és a transzferig napi egy szemet.
Egy szakmabelitől megkérdeztem hogy érdemes-e szedni szó szerint azt válaszolta, hogy van akinek használ és erre is fogható a siker, de van akinek nem, de ártani nem árt senkinek. A méhnyálkahártya összetételét javítja, és a petesejteknek is segít. Nekem mindig nagyon gyorsan nőtek a petesetjeim ami nem jó és most hogy szedtem szép fokozatosan egyszerre, leeht ennek köszönhető. Nem tudom a Kaális orovosk miért nem szedetik .. talán Farkasok megkérdezték egyszer és azt mondták a harmadik után szokták ajánlani. Kép

Viki!
Lehet, hogy baba van a dologban nem?

Fanni!
Ha lesz 2004es akkor feltétlenül felteszem. De egy biztos a 2006-ost már mi gyarapítjuk Kép

Edina!
Ez nem jelent semmit, hogy előtted x-nek nem sikerült. NEked sikerülni fog! Muszáj!!!!!!

Niki!
pedig én nagyon bíztam, nem tudok okosat írni.

Kavicska!
Örülök, hogy szépen alakultak a dolgok!

Nori!
Ezek szuper hírek. A munkahelyi helyzetből meg tudom kivágod magad és sikerül jól döntened. Kép
A pocid szuper. Tök jó hogy már 12 hetesen ennyire látszik, de nem is csoda olyan kis vékonyka vagy. Kép

Petyaanya!
Örülök,hogy megjártad az utat, és annak mégjobbna, hogy a pároddal ilyen jól vagytok. És hol tartotok az öribabával?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Norka!

Csini a pocakod.
Örülök az anyukáddal kapcsolatos jó híreknek. Na meg persze az is jó hír, hogy elimerték a munkádat. Így duplán megérdemelted a nacit.

Timi
latimi

Petyaanya! Kép
Örülök, hogy már jól vagytok! Megértem az öribabás érzéseidet, bár mi még csak mindennek az elején vagyunk, azért én sem tudok felhőtlenül gondolni az örökbefogadásra. Persze sokkal jobban szeretnék sajátot, de nem mindenáron. Kép

Viki, Niki!
Felétek csak a krampusz járt??? Ezt nem hiszem el!

Edina! Kép
Nagyon sokat gondolok rád! Én hiszek a jégtörő képességeidben! Kép

Leona, Limbi! Kép
Ti mikor is teszteltek?

Mka, Kép
Mizújs veled? Sikerült végül elérni László dokit?
A Papp dokis infót köszi: persze hétfő de. még sosem próbáltuk hívni, és sajnos az üzidet is hétfő du. olvastam. Persze azonnal telefonáltunk, de már úgy látszik késő volt.

Norka, Kép
Olyan csini a pocód! Kép Nem tudom miféle hízásról beszélsz, én csak a pocakod növekedését látom, minden más karcsú és nádszál.

Kavicska! Kép
Örülök, hogy nektek nem volt olyan sokkoló a találkozás a pszicho-dokival... Kép

Seszi
seszi

Seszi Kép
Szombaton kell mennem vérvételre Kép
limbi

NikiKép
A francba!!!
Kép

Borsi
borsókás

Sziasztok,

Niki,
Nincs igazságKépKép Nem tudom mit kellene még tennetek a sikerért....mostmár tényleg valami CSODÁNAK kell következnie!! Én drukkolok hozzáKépKép

Edina,
Muszáj arra gondolnod hogy neked most sikerülni fog, bármi történt is eddigKépKépKépKép Péntekig kitartás+++++++++++++++++++++++++++++++++

Norka,
Örülök hogy anyukáddal minden rendben KépKépKép A pocid nagyon ari, én sem látom a hízásod nyomait KépKép Munkaval kapcsolatban ha rám hallgatsz (márpedig mért hallgatnál rám, én is mindig csak magamra hallgatok) akkor most simán bevállalod a dolgot azzal a kitétellel hogy csinálod ameddig bírod. Ha menet közben bármikor úgy érzed hogy már sok neked, egyszerűen abbahagyod majd, és senki sem tehet érte szemrehányást neked....de a lényeg hogy úgy dönts ahogy helyesnek érzed KépKépKép

Fanni,
Jó hallani hogy a kontrollon minden jol ment... Ha a munkaterápia jön be neked, akkor hajts rá, mindjárt úgyis itt a karácsony, akkor majd lehet megint lazítani KépKépKép meg hancúrozni is Kép A február pedig sitty-sutty eljön Kép

Kavicska,
Gratula a pszicodokis kanyarértKép Úgy tűnik jobban ment mint vártad Kép

Viki,
Biztos hogy csak ciszta lehet a dologban ?

Petyaanya,
Azt hiszem sok pár példát vehetne rólatok KépKépKép

Zsebi,
Nekem tegnap este nem sikerült megéznem a statisztikát, mindig hibat jelzett a lap, de még a lombikbaba.com sima oldal sem jött be... Béna voltam valamiben, van valami extra trükk a megnyitásra ?

Kriszta
21+3

Kép

KépKép
kriszta71

Lányok!
Azért jó sűrű lesz teszt téren ez a hétvége.

Edina, Leona, Limbi!
Drukkok mennek továbbra is és legyen már szép az évvége! Kép Kép Kép Kép

Kriszta!
Semmi extra trükk nincs benne, amit bemásoltam arra csak rá kell kattintani és már bent is van elvileg.

Orsi!
Mi volt ma a konzultáción? Mikor kezdtek?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Kép
csak villámbekukk... pénteken vizsga.

konzultáció eredménye:
- ha megjön, akkor 2-5. nap között vérvétel. Idén a kaáliban ingyenes, és másnapra megvan az eredmény.
- UH a 11-13. napon, ekkor meghatározzák, hogy mikor repesztés
- repesztés és transzfer.

ha jókor jön meg, akkor akár decemberben is Kép no, ehhez persze az kellene, hogy dec. 27. utánra essen a transzfer és dec. 24 vagy előtte a 11-13. napi UH Kép
szóval most várom a mensit. Ha dec. pont rosszul jönne ki, akkor januárban már mindenképp mehet a dolog.
Holnap még csináltatok egy rákszűrést, és azzal minden OK.

Majd este tanakodunk apával, hogy hogyan is legyen. De leginkább az a döntő, hogy mikor jjön meg.
uts. nov. 11...ált. 30-35 napos ciklussal... innen lehet számolgatni Kép

puszi.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt mindenkinek!
Kép

NorkaKép
Méghogy önzőnek tűnnél? Egyikünknek sem lenne semmi sem fontosabb a helyedben annál, hogy az anyukád most már jól van, a pocakod gyönyörűen növöget, a főnököd pedig ennyire elégedett a munkáddal. Nagyon jó látni, hogy végre valakinek ilyen jó szériája indult be!!

Edina, Limbi, LeonaKépKépKép
Nem elkeseredni az eddigi negatív széljáráson. Nektek most már muszáj, hogy sikerüljön! Nagyon drukkolok!

ZsebiKép
Ezek szerint tehát nekem is érdemes lenne elkezdenem péntektől a baby aspirin szedését. Ennek ez a neve? Így kell kérni a gyógyszertárban?

Borsi
borsókás

KrisztaKép
Csak hogy megnyugodj, nem te vagy a béna. KépHétfőn reggel még meg tudtam nézni a statisztikát, most már nekem is hibaüzenetet ír ki.
Borsókás

Borsi
borsókás

OrsiKép
Nem tököl a dokid! Máris mehetnek a fagyik? Hurrá!!!!

Most akkor mikorra küldjük a mikit hozzád?

BorsókásKép
Én a transzfertől szedtem az aspirint, de nyugodtan kezdheted a stimu elejétől, ártani nem fog.
Gyerekeknek való 100 mg-os aspirinként kérd, így tutira nem fognak hülyén nézni rád!

NorkaKép
De jó, hogy anyud eddigi eredményei jók lettek!
Szépen gömbölyödsz ám Te is!

Mi ma megyünk dokihoz, holnap pedig védőnőhöz. Ugyhogy legközelebb pénteken leszek netközelben Kép!
Stella

Kép
stella9

Zsebi,Kriszta
Nem lehet baba, mert vasárnap már csináltam egy tesztet, de - lett. Úgyhogy vagy nincs pém, ami eddig mindig volt, vagy ciszta.
Holnap bemegyek UH-ra a BMC-be, bár jobb lenne, ha lenne rajtam egy cipzár és akkor otthon is be tudnék kukkantani.
Majd írok, ha túl vagyok rajta.

Edina, Leona, Limbi:
Nagyon remélem, hogy nektek sikerülni fog!

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Jelenetem túléltem a hiszteroszkópiát Kép.
A lényeg, hogy minden a legnagyobb rendben van odabent. Kép
Kicsit tulszedáltak megint, egész nap hihetetlen kómás voltam. Halványan emlékszem, hogy még ügyfelekkel is beszéltem telefonon. Szép lehetett Kép Kép

László doki neve elég volt ahhoz, hogy ne keressék a beutalót rajtam, persze a telefont csőre töltve tartottam, ha elakadok felhívjam, de végül nem kellett.

Hétfőn megyünk vissza a Kaaliba megbeszélni a menetrendet a következő lombikhoz. Kép
Szerény számításaim szerint január közepén indulhatunk long protokollal.
Micsoda boldogság!

Mka
Vendég

Jó reggelt !

Nóri : úgy örülök, hogy anyukád eredménye jó lett! A pocid nagyon csini, a kilókkal meg ne is törődj ! Gratulálok a Miku-pénzhez, jól tetted, hogy megjutalmaztad magad azzal a nacival Kép

Orsi : KépKépKép hajrá, hajrá !!!

Viki : remélem, hogy hamar kiderül mi a baj, sajnos ezek a hormonok tudnak cisztát csinálni Kép

Dedina : nagyon édes a kép !!! Péntekre nagyonnagyon drukkolok, meg kell, hogy szakítsd ezt a negatív hullámot ! Puszi !
Leona, Limbi, nektek is nagyon szorítok !!!!

AKAROM, hogy itt száguldjanak a zebráitok !!
A zebráról jut eszembe, hétvégén láttuk a Pata csatát. Fergeteges film... Kép

Fanni : mindent bele, itt van mindjárt a február ! KépKép Örülök, hogy minden OK. veled...

Tegnap kaptam antibiotikumot és hüvelykúpot a nőgyógyásztól, van egy kis gombás fertőzésem..
Az UH alapján pár napon belül meg kell jönnie, a méhem kicsit meg van duzzadva (gondolom a stimuktól), de amíg meg nem jön, nem szedhetem a gyógyszert KépKép
Péntek körül felhívom Krizsát mikor mehetünk be megbeszélésre...

mniki

Mka!

Örülök, hogy minden rendben van. A január hamarosan itt van. Az ünnepek alatt feltöltődsz, és superwoman erővel indulhat (folytatódhat) a babaprojekt.

Timi
latimi

MkaKép
Nagyon örülök neki, hogy mégis minden a helyén nálad, és indulhat az újabb lombik. (Kicsit röhej, hogy az ember ennek is tud örülni. De én is átéltem ezt, tudom mit érzel.)
Mondtak arról valamit, hogy korábban miért találtak simaizmot ott ahol nem kellene lennie?

StellaKép
Köszi az infót az aspirinről.

Borsókás

Borsi
borsókás

Niki! Hányadik napon csináltad a tesztet? Nem lehet, hogy korai volt? Csak úgy reménykedek!

Nóri!Szinte akkora a hasad, mint nekem. Nagyon cuki, az idén mész még UH-ra?

Fanni, örülök, hogy jobban vagy, a melót azért ne vidd túlzásba.

Jelentem mozgolódik a babám, nagyon izgalmas. A napom fénypontja, amikor "belémrúg". Na jó, azért nem olyan durva, de egyértelműen jelét adja, hogy ott van és erősödik. Így aztán már el is múlt a nagy UH-mániám.
Mindenkire gondolok, azokra is akiket nem említek, és alig várom a jó híreket!
reno
19+5
renoka

RenokaKép
Ugye milyen fura érzés? Ugyanakkor nagyon jó is!
Napról-napra erősebb lesz majd!
Ügyes baba Kép!

Kép
stella9

Kép olyan kedvesek vagytok Kép

szóval:
1. mikulást ne küldjétek Kép végülis spontán még összejöhetett ebben a hónapban Kép Kép Kép Kép
2. ha mégsem, akkor minél később érjen ide, nyugodtan vigye el az összes ajándékot a föld összes gyerekének.... a tuti az lenne, ha dec.28 lenne a 11-12-13. nap Kép vagyis ha olyan dec. 17 felé jönne meg Kép (amire még esélyünk is lehet, mert nov. 11 volt az uts. 30-35 napos szokott most lenni... tehát még bele is férhet)

a másik lehetséges verzió, hogy dec. 26-27.én kelljen már repeszteni... akkor megjöhet körábban is, de a szuri beadását ezen a két napon tudom megoldani
ill. dec. 28án délelőtt ikres buli van Kép akkor ne legyen elfoglaltságom Kép

sokat akarok, mi???? Kép Kép Kép Kép

ha meg mégsem jönne így össze, akkor majd januárban nekiugrunk Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás,
Azt konzutlátlák a dokik, hogy az a simaizom, amit a mintában találtak rendesen a méhet tartó szalag része (merhogy onnan származik a minta) - ami normálisan is simaizom. Szóval ezért nem baj vágül amit találtak.
Viszont ami odabent van továbbra is endo gyanús László doki szerint. De egyelőre nem csinálnak vele semmit, mert a szövettan nem igazolta viszza.
A dokik mind lombikot javasoltak Kép

Mniki, szerinted mi lesz a következő lépésetek? Annyit izgultam érted Kép

Dedina, Leona, Limbi - szurkolok Nektek!

Seszi! Nem egyszerű mutatvány bejutni Papphoz, de ha egyszer sikerül, akkor már mennek a dolgok Kép. Én nagyon türelmetlen voltam januárban, mert csak mentek a hetek mire sikerült bejutni hozzá, mire kiirta a biopsziát, aztán annak eredményére várni, majd ujabb vizsgálatok....de most utólag azt gondolom hamar kiderítette mi a baj, nem tökölt Kép
Szóval kitartás!

Mka
Vendég

Mka : örülök, hogy mindent rendben találtak ! Most már nyitva az út az újabb lombik előtt KépKép
Figyeld meg, az endo nem lesz akadály a babásodásnak !!!

Nem tudom mit javasol majd Krizsa. Lehet, hogy én is László dokinál kötök ki a végén... Kép valahogy nem is bánnám...

Orsi : húú, akkor most mit kívánjak ? Kép Kép
Szó se róla, nagyon kiszámoltál mindent KépKépKép
Tudod mit, én a spontán babát kívánom neked a legeslegjobban !!

Renoka : a tüszőrepi utáni 18. napon teszteltem, elvileg ez nem volt korai, K. 2 nappal korábbi tesztelést javasolt...
Jó érzés lehet, amint rugdos a bébid !

Lányok, az lehet, hogy a tüszőrepesztőtől nem emelkedik meg annyira az (LH ??) szint és végül nem lesz repedés ? Na, majd ezt is megkérdem a Mágustól Kép

Farkasok : hiányoztok... Kép

Wish is olyan régen írt !!!

mniki

Orsi!
MOst már nem tudom, mit kell kívánni. Azért hajrá! Szurkolunk nagyon.
Ezek küzül a spontán baba hangzik a legjobban.
Kívánom, hogy teljesüljön az álmod, a vágyad.

Edina, Leona, Limbi!
Nektek is megy a drukk ezerrel!!!

Timi
latimi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?