Borsókás!
Azért nem is tettem fel az adatokat, mert úgy voltam aki nem akarja nem nézi meg. Amúgy végülis ezeket a számokat nekem Krizsa az első talinál is elmondta, mármint a százalékos sikerességet.
Nekem azt mondták a Kaáliba hogy ezek olyan kicsi tűk, hogyha merőlegesen a hasamba szurnám akkor se tudnék rosszat csinálni, a légtelenítés ha nem sikerül tökéletesre bőr alá nem baj ha bemegy egy kis buborék, de izomba nem lehetne. A gonalt elvileg légteleníteni kell, de a kaáliba a nővérkék nem csinálják, állítólag akkor a végén a maradék nem mindig jön ki. Nekem három tollból egy sem volt légtelenítve.
A doki a baby aspirint nem is fogja mondani. A sok husit meg vizet csak a punkció után említik meg, de már most is jó, mert a felesleges hormonok kiürülnek, illetve a fehérjétől szépen nő a nyh.
Niki!
Neeeeeeeeeeeeeeem. Nem is akarom ezt hallani én annyira bíztam egyszerűen ezt nem hiszem el.
Éden!
Örülök,hogy jelentkeztél. Hát akkor előre a spontán babákért. Rajta vagyunk mi is. Mi most semmit nem szedünk, úgy gondoltuk februárig tartunk egy kis szünetet a már másfél éve szedett bogyók után. Aztán jöhet a következő adag, ha addig nem jön a gólya.
Stella!
Szerintem a Te helyzetedben teljesen normális hogy fáradékonyabb vagy. Amúgy én ma tiszta álomkor voltam.
Fanni!
Végülis 2004-es is lehetne, de sok ideig tart állítólag az összesítés és ugye csak akkor kezdik ha a december 31-én fogant baba is megszületik azaz most szeptemberben, szóval az is biztos meglezs valamikor év elején.
Farkasok!
Na végre!
A régi szekrényt az egyik ismerősünk viszi el.
Örültem hogy tudom jó helyre kerül, mert megsiratni megfogom tök hozzámnőt.
Elvesztettem a fonalat milyen csajon tartsam a szemem?
Veletek mi a helyzet??????
Mindenkinek sok szépet kívánok a csízmájába.
Zsebi