Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!
Jaj de édes képek! KépÖrülök,hogy jobban van Mókuska,jó lenne találkozni.

Tündér Bori felajánlotta,hogy hoz-visz minket csütörtökön.Ezúton is puszi érte!!!! Kép

Eszter:nagyon édes a pocid,irigy vagyok nagyon!!!Olivér is nagyon szép.
Ne bosszankodj! Kép

Mese:jó az új frizurája Levinek,annyira más lett tőle az arca.De nekem a régi is nagyon tetszett.Kép
Én holnap megyek turizni.Kép

Manó:de kár,hogy nem találkozunk.Kép

Andi:gyógyulás Kép Jó lesz végre személyesen is megismerni Titeket.

Rita:kép nagyon édes.Kép Annyira jó,hogy így felvállalod ezeket a talikat.

Szöszi:arany Kép Kép Kép

Most mennem kell,puszi a többieknek is:

Anikó
vakili

sziasztok,

itt Tündér BoriKépKép KépKép

Orsi,
izgultam miattatok, de látom, már rendbe jöttek a dolgok. Csütörtökön találkozunk. És ne izgulj, nem fogunk megijedni Gergőd sikongatásátólKép Szerintem ha elkezdi, lesznek követői Kép Dorka meg mostanában kezdett ráébredni a tulajdonviszonyok mibenlétére Kép és néha elég harcias...

Tündér Anikó,
a Nagymezőbe mész holnap? annyira be vagyok már sózva rá. Meg a többire is, amit pl. Eszter írt. Van ezeken a helyeken "bálabontó-nap"?
Daniéknak tegnap bolhapiac volt a suliban, kisfiam árult is régi apró játékokat, és nagyon jól sikerült neki, nagyon elégedett volt.

Kérlek, vegyél fel csütörtökön valami krumplis-zsákot magadra, ne dühítsd majd az anyukákat az alakoddalKép

kérdeztétek a csizmát: a Branch Shoes-ban vettem (ez létezik minden nagyobb plázában), az ára 9e volt.

Overallt azóta is hajkurászok Kép

Andi,
jó, hogy túl vagytok rajta. Érdemes figyelned majd a későbbiekben is a kis bőrét, mert ezek sajnos visszatérő galád egyedek Kép az ovinkban is sokszor volt vele gond, hogy újra-újra kijött a gyerekeken. De pár darabot nem olyan gázos eltávolíttatni, szerencsére.

Eszter,
nagyon helyre kis pocakod vanKép szóval a bébit tejben-kakaóban áztatod...?Kép
és Olivér is nagyon édes!

meg persze mindenki a fotókon, minden baba!

hallottatok már a Magyar utcai (belváros, Astoria) Peter's cipőboltról, ahol Asso cipőket árulnak? nekem már sokat meséltek róla ismerősök, felkerekedtem két hete, és be kell valljam, lenyűgözött a kínálat, ezért érdemes volt bebumlizni oda. Most akciós is volt rengeteg cipő, ami nem bundabéléses. A nagykerben is azt mondták, hiába belváros, a legjobb árakkal dolgozik, és tényleg!

jaj, leragadtak a szemeim...
még írni akartam pár szót Dorkáról..
a napokban próbáltam mérni mérlegen, 10 kg körül mutatta, elég régóta vagyunk ekörül. 16 foga van, amit már szépen használ is, most meg nagyon túrja már a száját kifejezetten hátul, talán az utolsó négy..?
még mindig szopik, bár már nem annyit, mint amennyit szeretne, mert "szigorúság" van e téren. Éjjel már nem kaphat, már át sem viszem magunkhoz egy hete, és végre volt már 2-3 éjjelünk, amikor 6-kor ébredtünk csakKép
Mozgásában nagyon ügyes, beszédben hasonló a szókincse, mint Manóci kislányának, "anya, apa, mama, papa, dédi, néni, alma, vaú", a többi állatot csak hangutánzással említi Kép "ado" amikor adjak neki oda valamit, "ama-ama" ha enni akar. Mostanában állandóan ölbe kell vegyük, hogy megnézhesse, nem forr-e valami a tüzhelyen Képmosógép-pakolás: nálunk a hütömágnesekre kell vigyázni...(Dani kiskorában beletette a tüzpiros Ferrari matchboxát, én meg 60 fokra a fehéreket...de semmi gubanc nem lett, csak az autó fényezése mattult le!)
na, lelövöm magam,
csütörtökön találkozunk, addig is szia mindenkinek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Hali,

Anikó,
Ezzel az egyetlen mondatoddal visszahoztad az életkedvemet Kép Pont előtte néztem a Vészhelyzetet és kicsit elszontyolodtam de köszi neked.

Manóci,
Veronika az én lányom alias manó. Ha csak a kocsi lenne az akadály én mehetek felétek és befértek még a kocsiba.

Orsi,
Jó páros Kép

Képzeljétek felbuzdultam a turis élményeiteken és bementem ma én is egybe és találtam egy aranyos kinti kezeslábast 280 ft-ért. Ennyit megért.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Vali,

én emlékszem rádKépKépKép
gyönyörűek a gyermekeidKép
mesélhetnél még róluk, ha lesz időd!

puszi

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Most csak roviden.
Ugy latom, hogy kisse saros ido lesz holnap is, ugyhogy ha nem gond tudnatok hozni magatokkal papucsot? Lehet mezitlab zokniban is lenni, kinek mi a kenyelmes, de a konyhaban nincsen padlofutes. Kép Azert meleg van nalunk. Kép
Mar alig varom, hogy gyertek. Kép Jo sokan leszunk megint. Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Gergő teljesen ok, tegnap reggel óta semmi! Most is mértem a lázát és teljesen rendben van, így már tuti ott leszünk!Kép És én ennek annyira örülök! Megint olyan jó sokan leszünk!!!Kép

Bori
Drága vagy!Kép
TulajdonviszonyokKép Erre én is kíváncsi vagyok, ennyi gyerek mit fog művelni?Kép Egyelőre Gergő nagyon kis jószívű, a babaklubban is mindig odaviszi a játékokat más gyerekekhez és odaadja.Kép
Mosógép: Gergő egyszer egy elemet és egy ruhacsipeszt rakott bele, csak teregetésnél vettem észre.Kép

Rita
Viszünk papucsot!Kép

Anikó
Most már tuti találkozunk!Kép

Most mennem kell.

PusziKép

Orsi

avocado

Hi!

Hahh, de irigy vagyok, hogy talalkoztok megint es en kimaradok!

Mosogep: nalunk mar nem csak a gyerek csempesz bele hulyesegeket, hanem en is.Kép MEGINT beleraktam egy melltartot es MEGINT beakadt a merevitoje, igy MEGINT mosogepszerelot kell hivni...es mindezt tudatosan tettem, mert nem volt kedvem kezzel kimosni es gondoltam talan egyszer meg "elcsuszik". De nem Kép Kép Kép Hat kellett ez nekem karacsony elot????

Tunder Bori: na, ez azert eros tulzas. Kép

ANikoKép
Sajnalom, hogy nem lehetek ott holnap, hogy ujra lathassalak es rendesen is beszelgethessunk egy kicsit.

RitaKép
Uj baba-ez tetszett ez a megfogalmazasKép

szoszi, a mosogepnelkuli de megerdemli
szoszi

Sziasztok!

Orsi: edes a Gergo a kepeken. Lili is imad az apja nyakaban ulni. Kép

Anita: Dorka is fejlodik am szepen. A vegen meg itt fognak a kislanyok dumcsizni babakrol, ruhakrol. Kép

Szoszi: Koszi. Kép En is imadom az uj baba kifejezest. Kép Olyan jo erzes. Kép Miert nem tudsz eljonni a talira? Mosogep. Kép En nem hasznalok merevitoset, vagy ha van is, az bele van varrva. Kép

Most jottunk meg setabol. Nagyon jo volt. Mint mindig. Kép Mindjart ebed, aztan leteszem aludni en meg tanulok. Kepzeljetek, a sogorom rendel egy Mikulas bacsit. Kép Eljon egy fel orara, beszel a gyerekeknek, majd atadja az ajandekokat. Rem kivancsi vagyok mit fog szolni Lili, es fokepp az unokatesoja, aki mar elmult 2 eves es jobban tudja ezeket ertekelni. Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Szöszi
Olyan kár, hogy Ti ilyen messze vagytok! Már úgy szerettelek volna megismerni személyesen is!
MelltartóKép Nem is tudtam, hogy ilyen balesetek lehetnek vele! Mondjuk én mindig kézzel mosom, de azért jó tudni!

Rita
KösziKép
Mikulás: nálunk a babaklubban lesz mikulásozás és persze ki lesz a mikulás? Az egyetlen Apuka, aki ráér délelőtt, Karcsi.Kép Oltári kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, mert Gergőnek hihetetlen jó füle van, kíváncsi vagyok felismeri-e? Mondjuk Karcsi direkt el fogja változtatni a hangját, remélem bejön!Kép

Már annyira várom a holnapot!!! Ma délután megveszem a sütihez a hozzávalókat és ha éjfélig sütöm, akkor is megcsinálom!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mi is megyünk Ritáékhoz Kép Kép

Mírám kedvenc szórakozása az hogy hogyan folyassuk ki a vizet amit épp kortyoltam.remélem nem fogja bemutatni eme tudományátKép

Vera

KépKép
viranka

Helló! Kép

Már olyan izgatott vagyok a holnap miatt!!! Kép
Ráadásul nagyon jó napom volt ma,voltam a Rákóczi úti turiban,és sikerült néhány szuper cuccot találni magamnak.( Nem kifejezetten zsákruhát-Bori) Kép Nem értem,miért írtok rólam ilyeneket,én egyáltalán nem tartom magam szuper alakúnak.(Mondjuk nem vagyok elégedetlen 3 gyerek után,de akkor sem.) Nandához képest meg rút boszi vagyok,az biztos,majd meglátjátok.Kép
Mindegy azért aranyosak vagytok,apának is az orra alá dörgöltem,amiket írtatok.Kép

Rita:papucs ok.KépVettem finom pogit a Horváth cukiban,az a gyerkőcöknek is nagyon ízlett a múltkor.KépMIkulást már mi is béreltünk,amikor még a nagyok kisebbek voltak.Nagyon jó volt.Kép
Az én párom végig Új kisbabának hívta Bencét,amíg a pocakban volt.Kép

Orsi:de jó,tudtam én,hogy nem lesz gond.Kép Karcsi Mikulás KépJöhetne holnap is.

Vera:tök jó,hogy jöttök.Kép Naptár ügyben majd jól kikérdezlek.

Szöszi:annyira sajnálom,hogy ilyen messze vagy!!!!Kép Mosógép Kép Nekem még nem volt gondom szerencsére.

Andi:holnap!!! Vészhelyzetet sajnos nem tudtam végignézni,nem hagyta a fiam.Kép Pedig nagyon szeretem.

Bori:minden nap kapnak új árut,és reggel 9-re ki is rakják.Kicsit drágábbak,mint egy átlagos turi,de extra cuccaik vannak!!!!
Dani bolhapiac Kép

Na,mennem kell,ennyi jutott eszembe,puszi

Anikó
vakili

Anikó Drága!
Ha Te rút boszi vagy, akkor én mit mondjak? De ma is volt torna és nagyon jól esett! És reménykedem, hogy azért majd egyszer talán látszani is fog!Kép
Turi: de jó Neked!!! De holnap én is egy olyan felsőt veszek, amit a múltkor turiztam és nagyon szeretem! Volt vagy 200 ft.Kép
Karcsi Mikulás: most még nincs ruhája, azt csak 6-án kapjuk kölcsön és 7-én lesz a babaklubb.

Vera
De jó, hogy jöttök!
Gergő is ezt csinálta nagyon sokáig, most már csak elvétve, de e miatt minden ivásnál árgus szemekkel figyelem, mert hihetetlen huncut! Remélem nem jut eszébe, ha látja Mírát!Kép

Lányok
Már alig bírom kivárni a holnapot! De komolyan! Most tök izgatott vagyok! Megsütöttem a sütit, nekem ízlik, remélem nektek is fog!

Na, vége a reklámnak, megyek feleségeket nézni.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Megyünk mi is jó, Rita?!!!!
Még épp összepakolom magunkat, aztán gyia!Kép)

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Rita!
Nagyon szépen köszönjük! nagyon jó volt újra találkozni mindenkivel aki ott volt, és megismerni akit először láttunk!
Köszi a lehetőséget!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Rita!

Nagyon köszönjük a lehetőséget,és a szervezést,szuper jól éreztük magunkat!!!! Kép

Puszi:Anikó
vakili

Lányok!

Légyszi-légyszi szánjatok meg egy lüke anyukát, aki mán megint elfelejtett gépet vinni!!!!
Felezett méretben is jó, csak egy pár képet!

Köszi!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Anikó!

corelldraw11.0 és photoshop
vera

KépKép
viranka

Vera!
Köszi Kép

Eszter:nálunk csak apa tudja gépre rakni a képeket,de majd küldök,csak egy kis türelem.Pont Olivérről készült egy pár nagyon jó,mert nagyon csipáztuk egymást,és tetszett neki,ha fotóztam.Kép

Jaj,lányok,olyan jó volt,hogy ennyien összejöttünk!!!! Kép

Andi:nagyon örültem,hogy megismertelek Titeket,tündér a lányod.Kép (Meg Te is. Kép )

Orsi,Bori,Rita,Zsuzsa,Nanda,Mese,Vera:puszi,jó volt Veletek!

Anikó
vakili

SziasztokKép

ANNYIRA JÓ VOLT!!!Kép Meg kell ismételnünk hamar, mert mi nagyon jól éreztük magunkat!Kép
Nagyon örültem mindenkinek, akit újra láthattam!
Andi Ti meg nagyon édesek vagytok mind a ketten! Olyan jó, hogy most már személyesen ismerlek, így azért más lesz írni Neked a babaneten!Kép

Képeket majd én is kérek!

Anikó
Ma este tényleg megpróbálom elküldeni a képeket!Kép

Vera
A lemezt eltetted?

Rita
Mégegyszer köszönjük a lehetőséget!Kép És puszi a pocaklakódnak is, tőle nem búcsúztam el!Kép Lili tündér volt!

Meg az összes gyermek! Anyukámnak csak áradozni tudtam, hogy milyen édesek voltak így együtt, meg hogy mindenki milyen kis cuki!Kép

Na, most ennyi voltam, mert még átugrunk szomszédolni, és öltöznünk kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

sziasztok,

én is nagyon örülök, hogy ismét találkozhattam veletek, Andi, örülök, hogy megismertelek Képígy már a te arcodat is fel tudom idézni, ha olvasom az írásodat Kép

Rita,
nagyon köszönöm, hogy megint helyet adtál nekünk! szerintem szeretjük a házatokat Kép
ha majd babát megyünk látogatni, akkor nem zúdulunk ennyien a nyakadba egyszerre, ígérem Kép

most csak gyorsan néhány kép, sajnos, még erősen ismerkedő fázisban vagyunk én és a gépem, szóval...

puszi mindenkinek

Anitabori

Kép
Kép
Kép

jééézusom, ezek tényleg nagyon amatör képek lettek...vagy remeg a kezem...?!

(miért van az, ha utólag szúrok be még szöveget - miután megnéztem a hsz-emet előnézetben - , akkor a hosszú Ö, Ü, ilyen idétlen lesz?!)
drbusborbala
Budapest, XX.

Borikám
Ezek tök művészképek, nem látod?Kép De komolyan, ne foglalkozz vele, a lényeg, hogy így vannak emlékeink erről a taliról is!Kép Ráadásul Gergőről hihetetlen cuki ez a kép!Kép

Lányok
Közkívánatra itt a túrós-kakaós süti receptje, így már a hétvégén meg is tudjátok sütni!Kép

Először leírom az eredetit, aztán az én átköltött változatomat.Kép

"Túrós-bedobálós:

Tészta:
4 egész tojás
11 evőkanál cukor
15 evőkanál tej
11 evőkanál olaj
15 evőkanál liszt
2 evőkanál kakaó
1 csomag sütőpor
Az egészet összekeverem (úgy az igazi, ha mindent ebben a sorrendben tesztek bele és fokozatosan keveritek össze) és kikent, kilisztezett tepsibe öntöm.

Töltelék:
1/2 kg túró
20 dkg porcukor
1 tojás
1 csomag vaníliás cukor
4 evőkanál búzadara
A tésztába evőkanállal beledobálom, majd sütőbe rakom. Én légkeverésesben sütöm, és kb 15-20 perc alatt kész van 180-200 fokon.

Namármost! Ha így csináljátok, akkor kis túrókupacok lesznek a tésztában, ami szerintem nem annyira tuti, mert nem teljes az élvezet.Kép Így én átköltöttem:

Először a túrós tölteléket rakom a tepsibe (persze ugyanúgy ki van kenve és lisztezve), szépen elterítem és erre öntöm rá a kakaós masszát. Így lesz olyan, amilyet ti is ettetek.

Jó étvágyat!Kép Szerintem ez egy szuper recept, tök hamar kész van és nyammmmmmm!Kép

Na puszi, vár a hímzésem!Kép

Orsi

avocado

Rita,

köszönjük a lehetőséget!

Puszi mindenkinek, jó volt találkozni veletek!

képeket nem igérem azonnal, de vannak jók, nem is 1

nekem lettek csoportképeim is, bibi, igazán élethűek :-) igaz megosztva, de majd panorámába tesszük :-)

na jó éjt
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

En mar 5 ota fenn vagyok, Lili meg alszik. Tanulok. Kép En is nagyon orultem, hogy eljottetek. Nagyon jol ereztuk magunkat! Majd jovo ev elejen megismeteljuk. Kép Ugy latom nagy varazsa van a hazunknak, vagy talan nekem Kép , hogy hozzam ennyien eljottok mindig. Kép
Lili jol kifaradt. Mikor elmentetek, betettem az agyaba es mar aludt is. Kép
En is varom a kepeket.

Orsi: receptet koszi. Ki is probalom. Kép Nagy sikere volt a sutidnek. Kép

Anita: nagyon jok lettek a kepek! Kép etek aztan a muveszkepek. Kép Elfelejtettem multkor irni, hogy nekem mar a negyedik sioverallt sikerult szereznem a turkaloban Lilinek. Es nagyon jok.
Talan ott tobb sikerrel jarnal.

Nalatok is ho van? Nalunk nagyon nagy. Legalabb 10-15 cm leesett. Kép Ugyhogy mar alig varom a delelotti setat, mert most eloszor szankoval megyunk vasarolni. Kép Kivancsi vagyok Lili mit fog szolni, de szerintem nagyon fogja elvezni.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

mi is jól éreztük magunkat majd csinálok albumot csaka másik gép kisé lassú.Remélem hétvégén meg tudom csinálni.
Orsi a receptet lementettem,cdt nem tettem el Kép
Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!
Rita,nagyon jól éreztük magunkat a talin,és nagyon jó volt látni a régi és új arcokat!

Sok puszi Nektek,nem ígérem hogy gyakran jövök,de ha időm engedi,akkor benézek néha!

Nem emlékszem ki csinált még képeket,de kérlek küldjétek el nekem a mailcímemre:

szilviasoos@hotmail.hu

Nem tudom,hogy valaki közületek MSN-ezik-e,de ez a mailcím oda is jó.
Puszi,
Szilvi(Nanda)
nanda

Orsi,
Én is lementettem a receptet,
Orsi féle túrós bedobálós néven..
bár be nem dobálósnak kellett volna :-)

ki fogom próbálni!

voltunk ma Mikulás ünnepségen, Mikulás bácsi adta az ajándékot, egy bohóc volt még ott, mint műsorvezető, őt inkább nézte Levi! Hiába mondtam én hogy itt a Mikulás :-) viszont az ajándék zacsinak örült, vonszolta magával ide- oda, szegény csokimikulás rendesen megsinylette benne Kép
volt benne ajándék is, korosztály szerint, ezt jó ötletnek tartottam, kislányok babát, pici babák plüss v.mit, stb. Mi meg hajót, amibe a szokásos formákat kell beleilleszteni.. majd képen illusztrálom!

jóéjt, mert leragadnak a szemeim.

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Hali,

én csak most jutottam géphez úgyhogy utólag köszi Ritának az alkalmat hogy találkozhattam végre majdnem mindenkivel. Nagyon jól éreztük magunkat, manó jót aludt hazafelé. Mondjuk akkora forgalom volt hogy két óra alatt tudtam levergődni Tatabányára. Szegény manó viszont kicsit kiütötte magát hétvégén, pénteken elesett és megint lenyúzta a fél arcát aztán ezek után ma kora délután szintén elesett és beletenyerelt egy kaktuszba. Én pár perccel ezután értem haza suliból úgyhogy rohantunk vele a kórházba hogy kiszedjék a tenyeréből a tüskéket. Szegény nagyon sírt ráadásul a nővérek tök szemrehányóan néztek rám. Pedig anyu csak egy pillanatra nem nézett oda és hát megtörtént a baj. Ráadásul délután mentünk volna mi is mikulás buliba, én már nagyon vártam mert kíváncsi voltam hogy mit szól a télapóhoz. Hát ez most elmaradt. Úgy látom ránk most nagyon rájár az a bizonyos rúd.

Anikó, Orsi, Anitabori,
Köszi és én is nagyon örültem hogy megismertelek titeket Kép

Remélem kaptok Transformert Kép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Na sziasztok Csajok,

Háááát én csak itt irigykedek, hogy milyen jól éreztétek magatokat a talinKépKép
A következőre már ha törik, ha szakad elmegyünk! Andikám, nagyon édes vagy, hogy írtad még a hét elején, hogy eljönnél értünk, de nem a kocsi volt az első számú gond, hanem, hogy anyukám aznap tudott jönni, és ritkábban találkozunk csak!De jólesett naon, hogy írtadKép
Manócskád kezénekKéppedig jobbulást!Ismerős ez amikor egyetlen mp-re nem nézel oda, és nagyobb baj történik!

Orsi, mi ugyan nem ettünk a sütiből, de a recepted azért elmentettemKépUpdate ide vagy odaKépKép

Szöszi,mosógépKépén a melltarókat, és a zoknikat is mosózsákban mosom, így nem tud meglepi érniKép

Mese, turit sajnálom, hogy nem jött összeKépde így jár akinek van külön kocsijaKépKépKép/na nem vagyok én olyan kárörvendőKép/
Amikor olvastam a mikulásos beszámolód azt hittem, hogy egy miki-buliba voltunkKép
Ugyanis tegnap du. mi is voltunk mikizni!Nővéremék Önkorijában minden évben van, és mostmár mi is elmentünkKépNagyon kiváncsi voltam én is, hogy mit szól majd Eszti, de olyan aranyos volt tökre érdekelte a műsor. Volt bohóc, meg volt bábozás, és utána jött a miki a csomagosztással!Egyáltalán nem félt, sőt még az ölébe is ült bátranKép
Aztán volt egy kis sütizés, meg lufis, táncos, zenés buli a gyerekeknek, és azt élvezte a legjobban!Kép
Nagyon aranyos volt, és jól éreztük magunkat!Kép
Küldök egy -két képet, meg persze egy olyat is, hogy lássatok legalább már képen, ha élőben még nem is sikerültKépJó éccakát, puszi manó

Kép

Kép

Kép
manóci

Na, még azt elfelejtettem, hogy azért ne csak egymás emiljeire küldjétek a tali képeket ám!Aki nem tudott ott lenni az is megnézné miből maradt ki!KépKépKép
manóci

Manóci!
Ez igaz! Kérjük a képeket a másik topikba is Kép
Bocs hogy már megint belém botlottál Kép Kép

Kép
flocika

SziasztokKép

Merre jár mindenki?

Velünk nincs semmi különös, elég ramaty idő van, így megint bent leszünk.Kép Csak ez az eső ne lenne, mennénk mindenfelé, de így sajnos nem megy.Kép Ráadásul így én is takarékon vagyok, tiszta álomkór...

Remélem Ti is előkerültök!

Megpróbálom lefotózni a terítőt és ha sikeül, akkor még jövök.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

nem találom a fényképezőgépet.Kép

avocado

Orsi, gondolom nem rám vársz, de csak én vagyok itt.Kép
Múltkor nem válaszoltál hogy hogy sikerült időpontot kapni a Heim Pál Kórházba (bőrgyógyászat)O(, mert nekem azt mondták hogy nem adnak és nekik lenne a legjobb ha időpontot lehetne adni.
Dávid bőre már nem tűrt halasztást, tovább kellett lépnem, pedig már így is a 3. orvost "fogyasztottuk" ez ügyben. Szóval elvittük pénteken a kórházba, óriási szerencsénk volt, mert csak 15 percet kellett várni. Kaptunk mindenféle kencét, csodálkoztak hogy az előző orvosok sem Fenistil cseppet, sem ecsetelőt nem írtak fel.
Kisfiam "testileg visszamaradott" minősítést kapott, 18 hónaposan 10,1 kg és 80 cm. Január 2-án 3 napos kivizsgálásra be kell feküdni a kórházba.
Azóta dühöngön ezen a "testileg visszamaradott" minősítésen, mert tény hogy a másik két fiam egyévesen volt 10 kg, de a gyerekek nem egyformán fejlődnek. Dávid nagyon-nagyon jól eszik, nincs hasmenése, vidám, játszik, nagyon mozgékony kisfiú. Eddig eszembe sem jutott hogy gond lehet az hogy keveset hízik. Azóta minden etetésnél vissza kell fogni magamat hogy nehogy erőltessem az evést.
Bocsánat a dühöngésért.Kép

Andrea
tandrea

Sziasztok!

Nem tudom hogy hallottatok-e már pelenkafutár lehetőségről. Kb. 36 Ft/db áron lehet rendelni pelenkát. Először küldenek egy próbacsomagot amely 30 db különféle pelenkát tartalmaz. Minőségről nem tudok semmit, én is csak most rendeltem meg a próbacsomagot. Akit érdekel:
http://www.gportal.hu/portal/damarisz78/

Andrea
tandrea

Sziasztok!
Ma voltam itt,és nagyon jó dolgok vannak!
Karácsonyra gondoltam!

www.fakopancs.com
p.nanda
nanda

Nanda, köszi milyen kis figyelmes vagyKépMi ismerjük a boltot, szoktam is ott vásárolniKép
Viszont nekem nem jutott eszembe, hogy feltegyem ideKépmanó
manóci

Sziasztok!

Andrea:ez nem igaz,normálisak ezek???? Kép Hol állapították ezt meg? Hová kell befeküdnötök? Én teljesen átlagos,egészséges kisfickónak láttam Dávidot.Bence is csak 10,2 kg,és úgy tudom,hogy nem Õ a legkisebb a korosztályában. Drukkolok,de biztos nincs semmi gond.

Nanda:Neked nincsenek képeid?

Manó:legközelebb talán sikerül találkozni.Szépek vagytok a képeken.Kép

Úgy látszik mindenhol a bohóc volt a sláger.Kép Mi is voltunk Miki ünnepségen a munkahelyemen,de a Mikulás egyáltalán nem érdekelte Bencét,még a csomagot sem vette el Tőle.A bohócot legalább nyugodtan végigülte.KépDe nagyon büszke voltam a gyerkőceimre,olyan szépek voltak,mindenki dícsérte Õket.Kép

Orsi:megvan a fényképező????Nem is írtam,hogy SZUPER VOLT A SÜTID!!!!Azóta is emlegetem anyunak,majd egyszer meglepem a családot vele.Kép

Andi:hogy van a lányod keze-arca? Ha ott állsz mellette,akkor is hamar megvan a baj sajnos.Van,ami egyszerűen kivédhetetlen.Kép

Mennem kell,többieknek is puszi:

Anikó
vakili

SziasztokKép

Na, hazajött Karcsi és elővette a fotómasinát.Kép

így most gyorsan felteszem a képeket, aztán írok mindenkinek!

Ez a terítő Anyukámnak:
Kép

Ez pedig a Huginak készül, 1 már kész van, de mivel tányéralátét, még 3-at meg kell csinálnom.
Kép

Ezek meg mi vagyunk, kb 15 perccel ezelőttKép
Kép

Andrea
Hogy írhatsz ilyet!Kép Már akartam is írni, hogy miért nem voltatok a talin, mert Rita mondta, hogy jöttök és mégsem voltatok!
Sajnálom a kórházas dolgot! Szerintem is tiszta hülyék! De az jó, hogy kevesen voltak és nem kellett várnotok. Sajnálom, hogy a múltkor elfelejtettem írni az időpontkérést! Én fel szoktam hívni a kórházat és ott a fődokinéni asszisztense szokott időpontot adni. Azt hiszem Dr.Szalai Zsuzsanna és a központ kapcsolja az asszisztens csajt.

Nanda
Köszi!Kép

Anikó
Meglett!Kép
SütiKép
Mi csak szerdán megyünk mikulásozni, de tegnap este jött az utcában a Mikulás lovaskocsin és minden gyerek kint volt, olyan klassz volt! Gergő nagyon nézte a lovat, a Mikulás annyira nem érdekelte. Kíváncsi vagyok szerdán mi lesz! Főleg, hogy Karcsi lesz az!Kép

Na, most ennyi voltam.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Bocsánat a tegnapi negatív hangulatért.Kép Férjem is elutazott egy hétre, egyedül vagyok a 3 gyerekkel.

Orsi, nagyon szép család vagytok! Nagyon szépek a hímzéseid, gratulálok. Olvastam hogy tornát is vezetsz, nagyon kreatív vagy!
Talit sajnálom, de Dávidnak csüt. reggelre elkezdett folyni az orra, így nem akartam elvinni. Ideges is voltam a kórház miatt ahová meg pénteken mentünk. Gyűlölök várakozni.Kép
Kíváncsi vagyok Gergő mit szól a Mikuláshoz.
Mikor Marci kicsi volt, egyik évben a sógorom, másik évben a férjem öltözött be, de ő Marcinál hamar lebukott. Igaz, akkor már majdnem 4 éves volt.
Mikulás lovaskocsin! De jó lehetett!

Anikó, a Heim Pál Kórházba kell befeküdni, a gasztroenterológiai osztályra. Megvizsgálják hogy nincs-e Dávidnak felszívódási zavarai, esetleg valami allergia. Azt mondták hogy éjszakára hazajöhetünk (ha nincs valami komoly baj), de nekik kényelmesebb lenne ha ott maradnánk. Ha csak a kényelem a kínjuk akkor hazahozom éjszakára őt. Nekem meg ez a kényelmesebb.

Nanda, nagyon jó ez a link!Kép Úgyis bajban vagyok az ajándékokkal. Nálunk már az összes létező játékféle megtalálható, 8 év alatt "kicsit" összejöttek a játékok.

Andi, hogy van a lányod? Sebek gyógyulnak?

Rita, hogy vagy? Rosszullétek elmúltak? Hogy bírod a munka-tanulás-Lili körforgást?

Manó, nagyon jól néztek ki a képeken! Milyen édes, vidám kislányod van!

Ti mit csináltok ilyen esős időben? Nekem valami iszonyú ez a bezártság. Legalább hó esne!

Hogy álltok a karácsonyi készülődéssel? Mi már megvettük a gyerekek ajándékait, de a felnőttekkel még bajban vagyunk. Ill. a szüleimnek színházjegyet vettem, persze előtte puhatolóztam hogy mit szólnak hozzá. Nagy volt az öröm, főleg anyukám részéről, mehetett új ruhát venni.Kép
Szeretnék sütiket is sütni, találtam jó kis recepteket, amik készítésében a gyerekek is tudnak segíteni. Marci imád a konyhában kotyvasztani.Kép

Mindenkinek szép napot!

Sziasztok
Andrea
tandrea

Sziasztok lanyok!

Hol vannak a talis kepek? Kép Olyan kivancsi vagyok mar.

vera, mese es a tobbiek: Nem sikerult meg letolteni a kepeket?

Andrea: Mi itthon szenvedunk ebben a rossz idoben. Jatszunk, pakolaszunk stb. Mindig mas szobaban vagyunk, igy nem olyan unalmas. Kép
Borzaszto, hogy nem tudunk kimozdulni. Sajnos rosszulletek meg vannak, bar nem olyan erosek. Hanyni mar nem hanyok, de undorom az van meg. Kép
Karacsonnyal sehogy se allunk. Csak Lilinek vettunk egy-ket ajandekot. Senki masnak.
Nem ertem a testileg visszamaradotssagot. Egyaltalan nem ertek egyet a dokival. Szerintem ez normalis suly es hossz. Hiszen egyformak se vagyunk. Ha eszik rendesen, van szeklete rendesen, akkor nem lehet semmi baj. Szerintem felesleges lesz ez a korhazi vizit.

Orsi: nagyon jok a kepek. Szepen kezimunkazol. A csaladi foto is nagyon jo. Mikulas szan jo lehetett. Kép Kar hogy nalunk ilyen nincsen.

Lilinek megvolt Vasarnap az elso Mikulasbacsis unnepe. Nagyon jol sikerult. Nagyon kedves volt a Mikulas bacsi. Lili az elejen megijedt tole, oda se ment, es egy picit sirt is, de aztan megbaratkozott a Mikulassal es elvette tole az ajandekokat. Az unokaoccse, aki 9 honappal idosebb Lilinel egesz jol viselte. Nagyon orult neki. Simogatta, beszelt hozza. Jol megcsinaltuk, mert az volt a lenyeg, hogy ha megjott a Mikulas, elmegy a kert vegebe, majd mi a gyerekeket odavittuk a teraszablakhoz, hogy nezzenek ki a kertbe, nemsokara jon a Mikulas. Es egy jelre, a mikulas elindult a kert vegebol puttyonnal, bottal, lassu leptekkel. Hat a gyerekek elkerekedett szemmel neztek ahogy kozeledett a Mikulas. Tatva maradt a szajuk. Kép Nagyon klassz hatas volt. Tenyleg elhittek. majd leult egy szekbe, meselt a gyerekeknek, beszelt hozzajuk es odaadta az ajandekokat. nagyon kedves hangja volt.

Par kep:
Mikulasra varva:
Kép

Mikulas:
Kép

Kép
Kép
trita

Andrea!Negatív hangulatot nyugodtan írd ki magadból máskor is!!!!Nem írtad,hogy ki állapította ezt meg a fiadról.Mindenesetre kíváncsi vagyok.Nagyokkal addig a szüleid lesznek? Én sem aludnék bent,az biztos!
Karácsony: mi már egy hónapja elkezdtük,úgyhogy nagyjából megvan minden,még anyuéknak gondolkozunk egy Webkamerán (jól írtam? ),van valakinek tapasztalata????
Színházjegyen én is gondolkoztam anyósnak,de sajnos már nincs kivel elmennie.Kép Amíg nem volt Bence,velünk volt,de most nem tudunk még elmenni.
Milyen gyerekes-sütirecepted van? Az enyémek is imádnak "konyházni" .Kép
MI egész nap bent voltunk,szerencsére apa ma el tudta vinni a ngyokat.Bence nagyon utálja az esővédőt.Kép

Orsi:Gyönyörűek vagytok!!! Nagyon jó kép ez Rólad! Kép
Mikulás lovaskocsin tök jó lehetett!!! Kép

Bocsi,felébredt a drágám:

Anikó
vakili

sziasztok Lányok,

Andrea,
sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni a találkozóra, már nagyon szerettelek volna megismerni személyesen. De majd talán legközelebb Kép
amit írtál Dávid súlyáról és az orvosi véleményről, alaposan szíven ütött, mert az én kislányom még ennél is kevesebb Kép és két hét múlva másfél éves. Szoktam kérdezni a gyerekorvost, aki havonta jön DOrkához, és látja a fejlődését,nem gond-e ez szerinte, de eddig ő mindig megnyugtatott, hogy bár sovány kislány (nevezzünk inkább filigrán, törékeny alkatnak Kép), de semmi esetre sem kóros. És amit te is mondasz, hogy tele van energiával, és a pelusai is tele vannak ahogy kell Kép
Nektek melyik orvos állapította ezt meg?
Szóval sok a játék? Kép nincs véletlenül megunt Transformersetek...?KépKépkerestem már a neten is használtan, de úgysem jártam sikerrel. Nálatok mi a fiúk kedvence? (a nagyobbaké)

ajjj, Dorci felébredt mennem kell folytatom később Kép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

A képeket lekicsínyítettem majd este megpróbálom felrakni mert nemsokára indulunk az állatkertbe ,mert mi ott fogunk mikulásozni Kép
Andrea!
Ez nagyon durvaKépHogy lehet ilyet kijelenteni,minden gyerek felnőtt más miért is
lennének egyformák?Amúgy én is vártalak titeket a talira!!!
Karácsonyi ajándékokkal sehogy sem állunkKépVAgyis a naptárok készülnek oszt ennyi.
A játékcity.hu-t néztétek már ?onnan rendeltem Robinak egyptomi panoráma puzzlét ami sajna most nincs raktáron sőt magyarországon nincs isKép

eszter!
Mi volt az uh-on?

Vasárnap meghúzódott a hátam összes izomzata(már ami van és még reggel is alig tudtam mozogniKépDe kicsi öcsém bekente nadálytőkrémmel és tök jól vagyokKépMár tudok forgolódni isKép
Este töltöm a képeket pusz Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Köszönöm a vígasztalást, nagyon kedvesek vagytok.Kép
A "diagnózist" a bőrgyógyász állapította meg. Egyébként múlt héten beadattam Dávidnak a bárányhimlő elleni oltást és a gyerekdoki is mondta hogy kicsi a súlya, a súlygörbe szerint többnek kellene lennie.
Férjem lesz a fiúkkal, sajnos rámegy pár nap szabi.Kép

Anikó, sütirecepteket legépelem és közkinccsé teszem.Kép Ti jól vagytok?
Webkameráról nincs tapasztalatom.

Rita, Lili nagyon szép ebben a ruhában (is)! Akkor Ti is "szenvedtek", Dávidnak nem unalmas szerencsére, de én már nagyon kimozdulnék itthonról.
TélapóKépKép
Nem merem nem kivizsgáltatni Dávidot, mert egyrészt a krémek, amit ez a bőrgyógász adott, úgy néz ki végre hatásosak a bőrén. Ha nem viszem el, félek krémet sem fog adni.Kép Egy éve kínlódunk az ekcémával.Kép Másrészt, ha tényleg van valami baja (amit én esetleg nem veszek észre), azt soha nem tudnám magamnak megbocsátani. Ki fogjuk bírni a 3 napot, engem tulajdonképpen a minősítés zavar.

Bori, igen engem is zavar ez a "testileg visszamaradott" kifejezés. Ami furcsa is amellett hogy Dávid imád enni, mindenféle ételt hajlandó megkóstolni, még az én paprikasalátámat is.Kép
Van Transformersünk.Kép Tavaly volt egy időszak amikor Marci minket is evvel zaklatott.Nem mondom hogy nem unja Marci őket, mert eszébe sem jut vele játszani, de biztos nem válna meg tőle. Sógornőmtől kaptak párat (ő Bécsbe jár vásárolniKép), amiktől agyvérzést kaptam. Tavaly az akkor 3 éves Balázsnak valami iszonyú szörnyeteg lila sárkányt vett. Kidobtam.Kép
Kisfiadnak ez a kedvence?
Attól függ hogy mivel játszanak hogy milyen korszakuk van, pld. Csillagok háborúja, Bionicle robotok, most Playmobil korszak van. Balázs mindig azt játsza amit a Marci. Tudnak már együtt játszani, rövid ideig sikerülni is szokott összeveszés nélkül.
Dinó még mindig menő, az minden mennyiségben jöhet, Balázs imádja.

Dávidnak ezt rendeltem:

Kép

Sziasztok,
Andrea
tandrea

Sziasztok!

Vera: Koszi a linket! Nagyon jo. Kép Most nezem az ajandekokat.

Andrea: te hol rendelted meg ezt a jatekot? A jatekcity.hu-n is van ilyen, de nem ugyanez, hanem kutya. En azt neztem ki Lilinek.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Rita, itt: http://www.r-med.com/

Vera, köszi a tanácsot. Megnézem!
Jó Mikulásozást!Kép Majd számolj be róla hogy Mírának hogy tetszett.
A naptárotokért odavagyok teljesen, nagyon ötletes, nagyon szép, Míra édes!

Receptek:

Ropogós rizsdesszert

Hozzávalók: 10 dkg puffasztott rizs, 10 dkg sovány tejpor, 5 dkg szőlőcukor, 10 dkg sós vízben főtt krumpli, 4 dkg vaj, 1 vaníliarúd, 15 dkg kókuszreszelék

A főtt krumplit kevés főzővizével és a vajjal pépesre turmixoljuk. Hozzáadjuk a puffasztott rizst, a vaníliarúd kikapart belsejét, a tejport, a szőlőcukrot és a kókuszreszelékből annyit, amennyitől a massza összeáll. Nedves kézzel golyóbisokat formásunk, és megforgatjuk a megmaradt kókuszreszelékben.

Karácsonyfadíszként: Tartsuk hűvös helyen, végül tetszés szerint fényes papírba csomagolva vagy kisebb papírformákba téve kerülhet a fára.

Csokoládés csók

Hozzávalók: 2 tojásfehérje, 7 dkg étcsokoládé, 15 dkg őrölt mandulat, fél vaníliarúd kikapart belseje, háromnegyed kávéskanál őrölt fahéj

A csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk. Ezután levesszük a tűzről és belekeverjük a többi hozzávalót is. Kézzel vagy robotgéppel jól kikeverjük. Egy tepsibe sütőpapírt fektetünk, a keverékből kis labdákat formázunk, és a sütőbe helyezzük őket, majd egy fakanállal lelapítjuk a tetejüket. Előmelegített sütőben 180 Celsius fokon megsütjük, majd a papíron hagyva hagyjuk kihűlni.

Karácsonyfadíszként: Színes sztaniolpapírokba csomagoljuk és aranyozott szállal átfűzzük.

Na, ma jól túltengtem.Kép

Sziasztok
Andrea
tandrea

Sziasztok!
Most csak röviden, mert még mennünk kell jógára, aztán jön a melóhelyi Mikulás!!!

Uh!
Minden rendben! Korának bőven megfelelő egészséges magzat, de úgy tűnik Apa nem felejtett le róla semmit, így petra Marci lesz várhatólag! Kép

Puszi!

Este!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Andrea,
sajnálom, hogy nem jöttetek Ritáékhoz!
súlyról:
nem tudom, kisfiad az utóbbi x hónapban nem nőtt- e, vagy leállt- e, mennyi volt az induló súlya, de ha minden hóban hizik valamit, akkor baromság, amit a doki mondott! (megjegyzem, bőrgyógyi mint szakvélemény, hümm.. mintha ez nem az ő szakterülete lenne..)
mindenesetre, ha nem akkora teher nektek, és magadat is megnyugtatod vele, akkor hajrá. De ha gyermek nem viseli, sztem ne hagyd hogy nagyon kinozzák.. én már most sajnálom..
recepteket ide, de csak egyszerű és gyors legyen, mint Orsié :-)

képeket már letöltöttem, de most még kicsinyitem, és hozom!

Rita, helyes a kép, ahogy figyelnek, jön- e a Mikulás :-)

Orsi, himzés :-) anyu is most himez törülközőre Levinek (már megvettük a Colortexben egy világoskék, isteni pihe- puha óriás türcsit) egy csikban kicsi elefántokat, tök helyesek :-)
én nem vállalkoznék rá :-) viszont én vagyok az ötletadó- tesóinak is vettünk kis kéztörlőket, és a nevüket (+férj v. feleség) fogja belehimezni. Jó kis munkát adtam neki :-)

na most el..
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Eszter!

Gratulalok!!! A Marci nagyon szep nev. Mar Andreanak is mondtam.
Hany hetes is vagy most? Mar en is nagyon varom, hogy kideruljon a neme a babanak. Kép Bar nekem meg odebb van az UH.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Eszter,Ez még nem biztosKépnekem is fütyist mondtak, az UH-n aztán kiscsaj lettKép
De csak vígaszképp, ha mégis Marci lenne, akkor is imádni fogod ebben biztos vagyokKép

Andrea, sajnálom ami veletek zajlik mostanság! Szerintem is hülyeséget mondott az a doki, de ha már így alakult azért én a helyedben a végére járnék,márcsak, hogy megnyugodjakKép
Köszi az elsimerő szavakat, Esztikém tényleg szép kis mosolygós manó, de én nem vagyok annyira szépKépmár szerintem.
De jólesettKép
Jópofa az a felfújt Dínó, biztos élvezni fogja rajta az ugrizást. Nálunk hintalovat kap EsztiKépRemélem örülni fog majd neki, bár erre én gerjedekKép

Vera, mi az a nadálytőkrém???Erről még nem is hallottam.Én a kígyókrémre esküszöm, amikor valamiféle rándulás, ficam, vagy valamilyen izomfájdalom van azzal szoktuk bekenni és pikk - pakk rendbejönKép/köznevén:Vipratox/
Képeket én várom csak igazánKép

Anikó, neked is köszi a szép szavakatKép
Én is naggyon remélem, hogy legközelebb talizok mindenkivelKép
Karácsony, nekünk is már egész sok minden megvan. Mondjuk azért kell még vásárolni, de az is nagy haladás, hogy tudom kinek mitKép
Lakás díszítéssel vagyok még elmaradva, de én nem is szeretem olyan korán, mert akkor megunom mire itt lenne az idejeKépGyertyázás meg nálunk nem kifejezetten ünnep, mi egész évben sokat gyertyázunk. Imádom a gyertya fényét este, van egy csomó mécsesem meg a kicsitől a nagy kov. vas gyertyatartóig mindenKép
De már várom az ünnepetKép
manó
manóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?