sziasztok,
itt Tündér Bori
Orsi,
izgultam miattatok, de látom, már rendbe jöttek a dolgok. Csütörtökön találkozunk. És ne izgulj, nem fogunk megijedni Gergőd sikongatásától
Szerintem ha elkezdi, lesznek követői
Dorka meg mostanában kezdett ráébredni a tulajdonviszonyok mibenlétére
és néha elég harcias...
Tündér Anikó,
a Nagymezőbe mész holnap? annyira be vagyok már sózva rá. Meg a többire is, amit pl. Eszter írt. Van ezeken a helyeken "bálabontó-nap"?
Daniéknak tegnap bolhapiac volt a suliban, kisfiam árult is régi apró játékokat, és nagyon jól sikerült neki, nagyon elégedett volt.
Kérlek, vegyél fel csütörtökön valami krumplis-zsákot magadra, ne dühítsd majd az anyukákat az alakoddal
kérdeztétek a csizmát: a Branch Shoes-ban vettem (ez létezik minden nagyobb plázában), az ára 9e volt.
Overallt azóta is hajkurászok
Andi,
jó, hogy túl vagytok rajta. Érdemes figyelned majd a későbbiekben is a kis bőrét, mert ezek sajnos visszatérő galád egyedek
az ovinkban is sokszor volt vele gond, hogy újra-újra kijött a gyerekeken. De pár darabot nem olyan gázos eltávolíttatni, szerencsére.
Eszter,
nagyon helyre kis pocakod van
szóval a bébit tejben-kakaóban áztatod...?
és Olivér is nagyon édes!
meg persze mindenki a fotókon, minden baba!
hallottatok már a Magyar utcai (belváros, Astoria) Peter's cipőboltról, ahol Asso cipőket árulnak? nekem már sokat meséltek róla ismerősök, felkerekedtem két hete, és be kell valljam, lenyűgözött a kínálat, ezért érdemes volt bebumlizni oda. Most akciós is volt rengeteg cipő, ami nem bundabéléses. A nagykerben is azt mondták, hiába belváros, a legjobb árakkal dolgozik, és tényleg!
jaj, leragadtak a szemeim...
még írni akartam pár szót Dorkáról..
a napokban próbáltam mérni mérlegen, 10 kg körül mutatta, elég régóta vagyunk ekörül. 16 foga van, amit már szépen használ is, most meg nagyon túrja már a száját kifejezetten hátul, talán az utolsó négy..?
még mindig szopik, bár már nem annyit, mint amennyit szeretne, mert "szigorúság" van e téren. Éjjel már nem kaphat, már át sem viszem magunkhoz egy hete, és végre volt már 2-3 éjjelünk, amikor 6-kor ébredtünk csak
Mozgásában nagyon ügyes, beszédben hasonló a szókincse, mint Manóci kislányának, "anya, apa, mama, papa, dédi, néni, alma, vaú", a többi állatot csak hangutánzással említi
"ado" amikor adjak neki oda valamit, "ama-ama" ha enni akar. Mostanában állandóan ölbe kell vegyük, hogy megnézhesse, nem forr-e valami a tüzhelyen
mosógép-pakolás: nálunk a hütömágnesekre kell vigyázni...(Dani kiskorában beletette a tüzpiros Ferrari matchboxát, én meg 60 fokra a fehéreket...de semmi gubanc nem lett, csak az autó fényezése mattult le!)
na, lelövöm magam,
csütörtökön találkozunk, addig is szia mindenkinek
Anitabori