Nahát, de jó hogy mindenki előbújt!!!
Vera, most már minden adott a sikerhez, valamelyik inszem vagy két inszem között egy spontán együttlét meghozza a gólyádat! Nagyon szorítok ám értetek!
Nóri, én akartam neked írni egy sms-e-mailt, hogy gyere be, meg is írtam, szobaszámot adtam, de én hülye, nem mertem elküldeni... Úgyhogy én is megérem a pénzemet.
A mamidnak nagyon drukkolok, hogy a lehető legsimábban menjen minden, és a szövettan eredménye negatív legyen. Legyetek sokat vele, az segít nektek is én neki is. ennél jobb tanács ebben a helyzteben nem jut eszembe...
A pocakod fantasztikus, nekem még nincs ilyen nagy! Ettől függetlenül kell vennem egy kismama nadrágot holnap, mert egy gatyám sem jó már rám. Vagyis jók, tehát tudom őket hordani, csak nem akarom, hogy szorítsanak, az nem tesz jót. Én egyébként 2 és fél kg-t fogytam a kórházi tápon, de szerintem hamar vissza fogom hízni itthon.
Bent azt mondták, hogy a 12. héttől domborodik ki, akkor emelkedik ki a medence síkjából. Hát látványos változás még nincs, hol nagyobb, hol kisebb, és csak szépen fokozatosan növöget. Volt néhány lány, akinek ez az időszak hozta meg egyértelműen a pocakját, én nem vagyok ilyen szerencsés.
Egyébként neked úgyis hiányzott egy pár kg, nem? Nagyobb az étvágyad, vagy a hormonok hatására történt a hízás?
Találkoztam Évikével, most a genetikán dolgozik. Utólagos engedelmeddel elmeséltem rólad is a nagy hírt, és nagyon örült. Mondtam, milyen szerencsés voltál, hogy még csak nem is kimondottan a lombikkal sikerült.
Õ egyébként jól nézett ki, mintha kipihentebb lenne, mint korábban volt.
Piroska, a babát nm akarják befordítani császáűr helyett? Vagy már nem divat ilyet csinálni? Gondolom, ha lehet, inkább megszülöd, nem? Végül te most a Kútvölgyibe tartozol?
A 10kg nem tűnik soknak.. kb 3kg a gyerek+ 3kg a többi dolog. Tehát 4-5kg plusz lehet csak rajtad...
Puszi