Új privát üzeneted érkezett!

Böbike,mi a Tescoban vettünk nagyon ari hótaposó csizmát azt hiszem 3500ft. volt!Vagy 2500...nem emlékszem már,pedig alig egy hete volt!Kép
Nem hiába,Kismamaagy kihagy!Kép

Tényleg Ildi,mi volt Vidánál???

Apa szerint már nem is lesz hó 2hétigKép
Hogy fogok én így hóesésben szülni...na de azért inkább nem várok 2 hetet a szüléssel!KépKépKép

puszka
lillaadri

Adri,
Köszi az infót, ma meg is nézem.

De remélem azért Karácsonykor lesz hó, annál nincs is szebb!

Csók
Böbe
böbike

Lillaadri,
orulok, hogy azert nem volt olyan rossz a baratnos du. Hoeseses szuleshez sok sikert!Kép Nekunk az nem jonne be annyira, mert nagy hoban nem lehet kiallni a garazsbol.

Ma egesz nap a korhazat hivom es nem veszik fel (355-1122). Nektek is ilyen nehezen megy? Be akarok jelentkezni dec.7-re az I.felkeszito ea-ra.Nem jon veletlenul vki?
jégmadár

Helló Lányok!

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!
Mi elutazunk hétvégére,ha lesz időm vasárnap este végigolvasom hogy mi történt a hétvégén veletek!
pusszancs
mano4

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Hali,

Szerintem megváltozott a kórház telefonszáma: 325-11-00 Én legalább is ezen hívtam őket utoljára.

A felkészítőre, ha nem tudsz bejelentkezni, szerintem akkor is oda lehet menni az adott időpontra.
Legalább is 2004-ben még így volt.

Csók
Böbe
böbike

Aaa, egy szamot elirtam, koszi!
jégmadár

tegnap nem győzte Vida megint hangsúlyozni hogy eléggé bruátlisan szétszakadtam ám...
tudom én azt.. :-))

szóval én mondtam amikor feküdtem fel, hogy szerintem egy aranyeret sikerült beszednem, de erre aztán nem mondott semmit.
azt mondta hogy javulgatok azért. Visszamenni szerencsére nem kell újra, mondta sok idő még amig helyreáll teljesen. De amúgy gyógyulgat...
hát ennyi volt.. :-))
ildisz1

Sziasztok!

Andi,
hál' istennek, örülök, hogy minden rendben! Sipos doki ugyanezt állapította meg nálam is a múltkor!
Mi is megyünk ctgre szombaton is, meg vasárnap 10re. Mostmár minden rendben lesz, ne izgulj!Kép

Egyébként nálunk sem volt ma fényes megint a ctg. Igazából nem volt gáz nagyon, de 3x leesett egy kicsit a szívritmusa Lillababának, és emiatt ultrahangon megnézte Sipi, hogy mi a helyzet a köldökzsinórnál. Szerencsére minden rendben, csak kb. 1/2 órába tellett, mire Lilla össze-vissza rohangálásától meg tudta nézni Kép Ez a lányzó olyan kis izgága, Sipos szerint 3 babát megultrahangozott volna ennyi idő alatt Kép
Egyébként "öregszik" a méhlepényem, Sipi mutatta az ultrahangon, hogy már meszesedési nyomok vannak. Remélem, Lilla veszi a lapot, és belehúz mostmár!Kép

Lányok,
ma kész röhej, mi volt a kórházban. Az hagyján, hogy fullon volt az összes szoba (tiszta szerencse Adri, hogy nem most szültünk, mert kb. a folyosón lett volna helyünk!), de olyan rohangálás volt, hogy hihetetlen! Ctg-t is úgy csinált Gabika szülésznő, hogy közben ment egy szülése, és mondta, hogy ha beindulna a kitolás, akkor magunknak kell levennünk a ctgtKép Egyébként 1/2 2kor még ultrahangoztak délelőtti kismamákat.

Adrikám, a hó nálunk is elolvadt totál... mondjuk én annyit láttam belőle, hogy reggel még az ablakon (tetőtér) volt egy kicsi. Aztán mikor délelőtt elindultunk, már szinte semmi.Kép Ha az elkövetkező 2 hétben nem lesz hó, akkor most kell szüljünk ám! Lőrincről hóban bekocsizni nem leányálom, úgyhogy hajrá Adrikám! Remélem, azért a Karácsony fehér lesz, hiszen Katalin kopogott!

Ildi,
jobbulást!

sok puszi mindenkinek,

sziasztok

Kata
bóbi

Sziasztok!

Bóbi, mi is megyünk ctg-re szombaton 3-4-körül és vasárnap mi is 10-re megyünk Sipihez és ctg-re, úgyhogy találkozunk.Nekem a védőnő találta "rossznak" a ctg-t, de Sipi nem, szerencsére minden rendben volt ma is. Neked mit mondott, mitől fordul elő ilyen?
Én is tanúsíthatom,hogy ma diliház volt bent a kórházban. Mindenhol orvosok, műtősök, betegek, mindenki stresszes volt, a lift tömve, a szülőszobán sikítozó kismama(megjegyzem nagyon rossz volt hallgatni, átéltem vele együtt mindent és már sírhatnékom volt, de akkor bejött Aranka és elmúlt. )Gabika tette fel nekem is a ctg-t és olyan más volt, mint amikor megismertem két éve. Akkor nagyon kedves volt velem, most pedig közölte, hogy minek járok még ctg-re, ráértem volna jövőhéttől, akkor most neki kevesebb dolga lenne....Nagyon rosszul esett, legfőképp azért, mert tiszta ideg voltam, hogy jó legyen az eredmény és az ember ilyenkor nem ezt várja, még akkor sem, ha megértem, hogy diliház van. Szerintetek a 36.héten már késő a szülésznőválasztás? Ilyenkor meghatározott a tarifa? Segítsetek légyszi, ha tudtok.
Erre az e-mailre elküldené valaki nekem, hogy mennyit illik adni egy fogadott szülésznőnek?
hustuske@freemail.hu
Bóbi, neked mennyire esett le a baba szívritmusa?

Szerintetek olyankor mi van, ha mindegyik szülőszoba foglalt?
Puszi
Andi
andry

Szia Andi,

küldtem neked privit is.

Amikor a terheléses ctgm volt, akkor nagyon sokat esett a szivritmusa: 160-170ről majdnem 100ra. Nálam Sipi is megdöbbent, nem csak a szülésznők, ő kérte a terhelésest. Aztán ma olyan 160ról voltak hirtelen 120-130ra esések, de most elég volt az áramlásvizsgálat, mert ezek nem közvetlenül mozgás után voltak, mint a múltkor (ráadásul akkor Lilla mozgása egy fájás közben volt).
Nekem is azt mondta Sipos, hogy valószínűleg a mozgásnál úgy fordult Lilla, hogy összenyomta a köldökzsinórt.
Szóval ne izgulj! Bár őszintén szólva én is minden ctgnél be vagyok tojva azótaKép

Vasárnap találkozhatunk a ctgn, ha gondolod!Kép
Én onnan vagyok "felismerhető", hogy a csöpp kis férjemmel (193 cm) megyekKépKép
Lehet hogy különben láttuk is egymást a kórházban (én egy piros sportdzsekiben voltam, 2 copfban volt a hajam), mert mondta a Gabika, hogy ugye délre jött Sipos, mert folyamatosan jönnek a kismamáiKép De valószínűleg te később vagy korábban jöhettél, mert mikor én voltam, nem sikoltozott az éppen "aktuális" kismama, még nem volt kitolási szakaszban...

Erzsike azt mondta, hogy ha minden szülőszobában megy a szülés, akkor az éppen még vajúdó mama kint bóklászik a folyosón. Aztán "érkezési" sorrendben mennek szülni a mamák. Elég durva, de ha nagy üzem van, érthetőnek tünik. Ezzel együtt nem bánnám, ha nem nekem kellene sorban állnom!

szia
Kata
bóbi

Sziasztok

En ugy szultem elozoleg, /akkor meg nem volt atalakitva a szuloszoba reszleg/, hogy nem is jutottam be a szuloszobara, hanem kint a vajudoban anniyra sokan voltak,mostmar ilyen nincs, sztem ilyen esetekre talan a mutot is hasznalatba veszik.

Kép
vaktyuk

Sziasztok!
Andi! Gabi bizto scsak ideges volt, de megértelek. Ráadásul nyilván orvosi utasításra mész ctg-re....
Egyébként még nagyon nem késő szülésznőt választani. legtöbben ilyenkor szoktak. És adni meg én 10 és 25 között hallottam a kórházban. Nem tudom, mások hogyan voltak ezzel. (én nem fogadtam, mert császár volt, de én is ennyit terveztem adni)
Tünde

mtunde

Sziasztok,

képzeljétek el, ma reggel reggeli készítés közben távozott a nyákdugó!Kép
Édes férjecském úgy ugrott ki az ágyból, hogy csak naKépKép berohantunk a kötelező napi ctgre, ahol közölte a ctgztető szülésznő, hogy túl sokat mozog Lilla (minő meglepetésKép), úgyhogy ne is reménykedjek mostanában szülésben...
Már éppen haza készültünk indulni, mikor megérkezett Sipos doki. Azt mondta, hogy ha már így alakult megvizsgál. A vizsgálatnál kiderült, hogy kinyílt a méhszáj 1 ujjnyira, a méhnyak felszívódott, és a tágulásnak vannak jeleiKép A doki szerint a startvonalon vagyunkKépKép
Mindenesetre beszéltünk Erzsikével is, akivel - véleménye szerint - már nem csak kedden, az ügyelete alatt találkozunkKépKép

Hú, remélem nemsokára már a férjem jelentkezikKép

sziasztok,
Kata
bóbi

Sziasztok!
Bóbi, én is írtam a prividre!
Nekem is ugyanez volt, mint neked, csak nekem egyszer 90-re is leesett és mindíg mozgáskor.70 percig ültem a ctg-n és nem lett jobb.Azóta rettegek én is a ctg-n. Sokkoló az egész.Oké holnap találkozzunk, 10-körül ott leszünk!!!Tudod miről leszek én is felismerhető? A 193 cm-es férjemről és a 85 cm-es kisfiamról. Én meg alacsony vagyok és nagy, mint egy bálna. Egyébként pénteken emlékszem egy kismamára, aki piros sportdzsekiben volt és két vörös copfja volt. Mi 12 és fél 1-körül voltunk ott.
Hát az elég érdekes, ha momdjuk egy folydogáló magzatvizzel kint sétál a kismama a folyosón és várja a sorát. Az elsőt én is front-ban szültem, aznap este én voltam a nyolcadik és egyedül voltam ,mert mindenki lement előttem.Lehet, hogy holnap már nem is lesz ctg-d? Most olvasom a nyákdugó dolgot. Nekem reggel elment, másnap hajnalban megvolt Áron. Hú de jó neked. Lehet, hogy már bent is vagytok? Ma is elkerülhettük egymást, mert kb. akkor voltam bent, amikor Sipi a kismamáját varrta.
Remélem éjjel megszülsz, persze, ha te is így akarod. Ha nem holnap együtt izgulunk a ctg-n.

Jó éjszakát.
Andi
andry

Folytatom.
Tünde, na igen nem magamtól kezdtem ctg-re járni, hanem azért kezdték hamarabb, mert állandóan görcsölgettem a 4.hónaptól, kétszer voltak már 5 perces fájásaim, az első ilyen riadalom a 27.héten volt, a második a 32.héten. Nem sok kellett a koraszüléshez. Szóval ezért akarták, hogy egy héttel korábban kezdjem, de úgy emlékszem, hogy a 35.héttől kell, nem?
Köszi a választ.

Adri, mi van veled? Van valami talán?
Sziasztok
Andi
andry

Szia Vaktyúk!
Nem lehetett túl kellemes a vajúdóban szülni. Mondjuk egy fokkal jobb, mint a lift.
andry

Szia Andi!
Igen, 35-36-héttl szokás elküldeni minket, de hát nálad indokolt volt, hogy ott ülsz. Egy kérdést megért volna a szülésznőtől: miért jött már egy héttel korábban? És akkor kiderül Kép

Tünde
Kata! drukk drukk

mtunde

:-)
andry

Sziasztok Lányok!Kép

Hát sajnos Velem semmi különös nem történt eddig a hétvégén!KépPedig Apa is mindkét nap itthon van,még hétfőn és kedden dolgozik aztán szabin van,ugyhogy jó lenne,ha addig történne valami,mert akkor "feleslegesen" ment ilyen korán szabira és módosítani már nem lehet!
Viszont f4kor írtam sms.t Bóbiéknak és nem válaszoltak rá...lehet éppen olyan "fontos" elfoglaltságuk akadt,h. nem tudtak írni...remélem Lányok most egyre gondolunk mi lehet az a fontos dolog!KépKépKépKépKép

Böbike,sikerült csizmát venned?

Képzeld Andi,feltette Férjecském az izzókat!Kép
Szépen karácsonyi díszbe öltöztettem a lakást is,ugyhogy olyan hangulatos az egész...persze szerinte csicsás!Kép
Ugyhogy mostmár tényleg minden készen áll,h. meghozza a Mikulás a kis Bencét...ahhoz képest,h. elvileg ezen a héten meglesz,legalábbis hétfőn még ezt mondta a dokim...de nem baj,nem türelmetlenkedek,bent ugysem maradt még Babuci!

Mano,én Budaörsi voltam,csak Kispestre mentem férjhez és Lörincre költöztünk az esküvő után a Párommal,ugyhogy most itt lakunk!

Mindenkit sokszor puszilok,további jó hétvégét!Kép

adriKép
lillaadri

Hali,

Bóbi,
nagyon szurkolok! Bár lehet, hoyg mire ezt megírom már rég babáztok! Kép

Adri,
nem sikerült sajna csizmát venni, mert a legkisebb méret 22-es volt, Sára lába pedig csak 20-as (de megvenném a 21-est is). Úgy láttam a Tesco nem foglalkozik ilyen kis lábuakkal, mert a többi cipőnél is 22-es volt a legkisebb, sajna. De kösz a tippet a jövőben (ha megnövünk), majd még hasznát vesszük.

Én meg ma estére belázasodtam, tisztára kivagyok. Még nem vásároltam semmit karácsonyra. Jövő hét keddre baba-mama klubbot szerveztem, aminek a végén jönnem a Télapó. de így nem tudom mi lesz.Kép

Csók
Böbe
böbike

Jobbulást Neked Böbe,vigyázz magadra nagyon!!!Kép
Próbálj picit pihenni!
(mondani könnyű...Kép)

Bóbiról azóta sincsen semmi hír...

Jó éjt Mindenkinek!

puszka
lillaadri

Sziasztok!

Megint csak beugrottam...
Tudnátok nekem segíteni?
Bence popsija baromi ronda,tiszta kiütéses az egész és vörös.Először az újszülötteknek adott "darabos" kenőccsel kentük,aztán a tubusossal amitől kipattogott.
A védőnő sudo krémet ajánlott,de attól csak rondább lett neki.
Szerintetek Bepanthen-t tehetek rá?

Egyébként Csaba voltam,mert Edinél ordít folyamatosan Bencus.

Előre is köszi a segítségeteket.

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok!
Adri, örülök, hogy díszben a lakás.Már csak a kis karácsonyi vagy inkább Mikulás ajándék hiányzik, de már nem sokáig.

Böbe, lehet, hogy már késő, de mi a Corában vettünk babacsizmát 1500-ért, tök aranyos, hótaposó, bundás. Gyógyulj meg!

Csaba, nálunk ilyen esetben a Neogranormon és a Canesten krém volt hatásos. Ezeket váltogatva használom ma is, ha pöttyös Áron feneke.Tehát egyik pelenkázásnál ezt, másiknál azt. Vagy ha nagyon csúnya, alulra vékonyan a pöttyökre Canestent kenek, rá vékonyan a Neogranormont és ezekre vékonyan a Sodocreme-t vagy Infantumot.
Remélem hamar meggyógyul a kis babapopsi.
Sziasztok!
Bóbi, ma nem lesz már ctg?
Andi
andry

Jó reggelt Lányok!KépKépKép

Edina,szerintem is Neogranormont használj,nálunk az nagyon bejött!Bár ritkán volt pöttyös Lilla cuncija,de akkor ez bejött!Szerintem Piciknél is lehet használni,max. csak óvatosan használd elsőre!
Meg egy gyerekorvos mondta,h. tegyünk a cuncihoz(Te esetedben fütyijéhez) zsepit félbehajtva,h. a pelusban lévő esetleges pisi ne irritálja a sérült bőrfelületet!

Majd nézzétek ma a topikot,mert fog jelentkezni egy nagyon boldog Kispapa!KépKépKép

Puszi Mindenkinek!Kép
adri
lillaadri

Hali

Úgy tűnik mandulagyulladásom van, úgyhogy az ügyeleten kaptam a seggembe két adag algopyrint. És a szobafogság mellé még egy kis antibiotikumot.
Kicsit el vagyok keseredve, mert keddre szerveztünk magunkhoz egy Mikulással egybekötött baba-mama klubbot, amit most le kellett mondanom. Kép

Én bepantent is neugramont is használok felváltva, de Sárának a popsija még mindig rettenetesen néz ki. Pedig már egy hete kezelgetjük.

Andi,
az interneten találtam egy eladó hótaposót, amit úgy tűnik a közeljövőben meg tudok venni. Ha nem jön össze az üzlet, akkor megnézem a Coraban. Köszi.

Várjuk a nagyon boldog kispapa jelentkezésést! Kép

Csók
Böbe
böbike

Sziasztok, mostanában csak readonlyban, de figyelek! Ildisz, további gyors gyógyulást!

Adri, én (is) budaörsi vagyok.Kép Nemsokára kopogtat a Mikulás Kép) Férjed szerint lesz még hó karácsonyig, vagy most ne zaklassalak ilyen piti dolgokkal?
Bóbipapa még nem jelentkezett.
További jó pocakosodást, szép délutánt!
Réka
sampa

Sziasztok!
Remélem a nagyon boldog kispapa nem fog haragudni, hogy lelövöm a poént, de ha egyszer én vagyok itt hamarabb, nem tudom megállni, hogy ne írjam meg.
Ma 10-re mentem ctg-re a Sipos dokihoz és tudjátok úgy volt, hogy Bóbival együtt megyünk ctg-re, vagyis hogy találkozunk. De nem volt ott. Megkérdeztem a Sipit, hogy megszült a Kata nevű kismamája? Erre az volt a válaz, hogy igen éjjel megszült.
Gratulálok!!!!
Jó neki, hogy túl van rajta.
Kedves Kispapa! Várjuk a további híreket!
andry

Sziasztok!

Köszönjük a tippeket! Éjszaka már nem bírtam nézni és bekentem Bepanthennel. Úgy néz ki hogy a most egy picit szebb lett, de kopp kopp kopp. Kép

Adri! Pelust be tudja nektek dobni a párom egyik kollegája is hazafelé, mert Gyálon lakik.

Ha már Budaörsnél tartunk, mi biatorbágyiak vagyunk. Kép

Böbe! Jobbulást neked! Gyógyulj meg!!!

Bencus köldöke már nagyon szép. Már teljesen visszahúzódott a "gomba", csak egy egész pici dudor van, de nagyon mélyen. Cserébe van egy kis köldöksérve. Kép 2 hét múlva kell visszamennünk a sebészetre.

folyt. köv.

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok!

Akkor leírom én is mit tudok,mert ugy látszik a nagyon boldog Kispapának más dolga is akadt!

Reggel 04:57kor kaptam az sms.t:

Napkeltekor jöttem a Világra(03:47),erős kislány vagyok,Apa büszke Rám ma,Anya nagyon boldog,bár egy kicsit fáradt,ordítok egy picit,szopizok egy párat.
Konya Lilla 3500g és 56cm!

Ugyhogy sok boldogságot kívánok Nekik!Majd kedden megyek be a kórházba,akkor majd remélem megint személyesen is találkozunk,hamár az együttszülés nem jött össze!
KépKépKépKép

Köszi,Anide!Nekem bármelyik megoldás jó!Budaörsön nem jártok,mert ott van Anyuék üzlete(Cimbora gyermekruházat) a városban,oda is be lehet adni és akkor nem kell megkérni senkit,h. hozza el!
De tényleg,Nekem bármi jó,így is nagyon köszönöm kedvességed és szeretném viszonozni!Kép

Sampa,Te merrefelé laksz Budaörsön?Én Kamaraerdőben laktam,aztán kerültem ide!Hány éves vagy?Lehet egy suliba is jártunk...KépKépKép

Andi!
Akkor jó hosszú napja lehetett ma Siposnak!Mert már este nem válaszoltak Bóbiék és csak reggel lett baba,aztán Te 10re mentél és még mindig ott volt...
Nem is tudom melyik az a doktor.Kép
Szakálas,ősz?...mert akkor sejtem!

Böbi,hol lehet ilyen cipőket találnia net.en?
Babaszoba.hu?Ott tudom van ilyen adok-veszek,csak legyen az embernek türelme végigböngészni!
Kedd még messze van,hátha addig javul állapotod!Kép

puszi,
megyek,mert Lilla éhes és fáradt,mert Apukája jól megsétáltatta míg én pihiztem egy nagyot!Olyan aranyosak!!!KépKépKép

adri
lillaadri

...hááát az igazság az, hogy régen voltam - ismeretlenül is - ilyen népszerű! (Bár tudom, itt a népszerűségem nem magamnak köszönhetem Kép )

s lőn siker:
"Salalla megjött Bóbipapa, megérkezett..."

Sziasztok (Bóbimami azt mondta, hogy csak nyugodtan tegeződjek, "tők jó fej csajok vannak itt")!

Megérkezett ez a Dlágaságunk.

S a sztori az én nézőpontomból:

reggel - mint ahogy Bóbimami is megírta - valami nyákdugó elhúzta a csíkot. Sző szerint. Aztán cseréltük a betétet.

Állítólag én kiugrottam az ágyból. Szerintem repültem. Vagy csukafejes volt a zuhany alá. Már nem emlékszem, csak arra, hogy ilyen gyorsan nem készültem el még soha. Aztán CTG.

A grafikonok szokásosak, ismét sikerült két, olyan hullámszerű részre azt mondani, hogy ezek itt már fájások. (na persze...) Mire elmentünk volna (éppen megjött a liftesbácsis lift - persze megint nem volt nálam még egy tizes se... így meg nem szeretek szogláltatást kapni - bár ez nem tartozik ide...) amikor megjött a másik lift, s kiszállt a pillanat megmentője: Sipos doki. Már kellett egy kis megnyugtató: "már nincs sok hátra" jel. Örültünk, hogy mégiscsak lesz nekünk is olyan, hogy egy újnyi [hosszába, vagy keresztbe? - bár ha keresztbe, akkor a 8 újjnyi az a homloktól a popsiig... nos ezt is hagyjuk], meg fájások, meg majdcsak elmegy a magzatvíz, stb.

...s boldogságban úszva mentünk hazafele a szombati kocaautósok között óvatosan szlalomozva.

Aztán este mág azt is megjegyeztük, hogy milyen jól bírjuk (higgyétek el, nekem sem volt egyszerű Kép ) a keményedést, sőt már mintha ez fájás lenne...

Nos, el is készítettem első oldalnyi teljes órás adatgyűjtésemet, miután Erzsikével beszéltünk és ő még nagyon nyugodtnak tűnt. [mondjuk végig az volt]. így indul a lap: "17.13 indul 1 perces sem" Nos ez számomra azt jelentette, hogy 17.13-kor beindult a fájás, ami jóindulattal sem volt egy perces. Aztán rá kellett jöjjek, hogy 3 óra múlva lett 1 perces. Ez olyan 10 másodperces volt...

húha, lehet, hogy hosszúra nyúlik... és kidob a cuccos, ezt most elküldöm és ha teccett, nem sokára újra itt van Kata párja, s a Bóbi név a naptárból, Eljövök még hozzátok, Viszont látásra sorstársok...

bóbipapi
bóbi

nos:
7,7,7,5,6,6,5,5 perces időközönként voltak fájások. Ez volt az első mért óra történése. Ismét hívtuk Erzsikét. Új tartalommal felruházott kérdések hangzottak el, miközben én már haptákban feküdtem és próbáltam rápihenni az előttem álló megmérettetésre. Bóbimami közben kenyeret sütött, felszeletelte, megkente - a lényeg, hogy szendvicset készített és ő is szépen lassan készülüdgetett és közben mindig szólt, hogy: "MOST". innentől mértem. De még mindig semmi.

következő óra: 18.01 indul aztán 5,6,5,7,8,8,5,10 - közben egy alma elfogyott, "járkálni jobb, mint fekündi", "elindul fentről és megy lefele..." mondatok voltak a megjegyzendőek.

ez a milupás pillangó mindig itt szokott repkedni??? - engem már kiakaszt! - azért sem kattintok rá!

telefon erzsikének 3. - még egy óra, aztán beszélünk...
5,6,4,6,6,7,6,6,5,5,4,8 - viszont már egy percig is tartottak a fájások.

Menni kéne, menni kéne, menni kéne...
fél tízkor randi Erzsikével a kórház előtt! - na végre. Így is történt. Aztán felvették Mamit, már olyan két újjnyi [keresztbe! - és mostmár nem is olyan vicces!], a csík húza a repülőt (szárnyast), csere percenként...

s még mielőtt tovább részletezném azt az unalmasnak nem mondható következő 6 órát...

frissítek.

bóbipapi
bóbi

Szia Adri!

Sipos doki ősz, de nem szakállas, szemüveges 50-körüli.Hát az aznapi teljesítménye nem lehetett semmi, ahhoz képest, hogy azt mondta, hogy bent sem lesz.

Bóbi, de jó nektek, irígyellek, hogy vége.
Andi
andry

...szóval az elkövetkezendő 6 órában történt velünk olyan sok új dolog, ahol ezek - a szűk agykapacitásom miatt - egymást felülírva múlattatták velünk az időt... volt itt beöntés, zuhany-, illetve vérfürdő... de mit is beszélek: Kicsi Bóbimamim megszülte első kicsi babánkat, Lillát (Teljes nevén Kónya Lilla Kata).

...és olyan szép! De tényleg, olyan szép! Amikor megsimogatom, megnyugszik és néz a nagy kerek szemeivel, és nem sír... és olyan gyönyörű... kis kerek arca van, fekete rövid hajacskája, a maga 56 centijével már most manökenalkat (bár, ha rajtam múlik, az soha nem lesz belőle! - kezdődik... Kép )

és kb. 10 perc gyakorlás után már szopizott is! Apja lánya! (mondjuk még szép!) Alig lehetett levonszolni a ciciről!

most este van, én meg hosszú idő óta most vagyok egyedül itthon. Nincs egy göncöm se, amit holnap felvegyek, nem találtam fagyasztott pizzát a hűtőben, viszont ágyugolyófutam megy a tévében, volt még sör is a hűtőben (ott is maradt), vaniliás keksz és multivitami ital vacsira (bár Bóbimami rakott valami húslevest, meg rántotthusit, meg ilyeneket valahova, de bonyolult lenne...

s jött a hír, még mindig alszik, nem akar szopizni, de megvan a kis kesztyűje, még nem volt kaki... és én is hiányzok nekik! (hogy' kell elérzékenyült szmájli jelet csinálni ide?)

Szóval Kedves Mindenki!

Fárasztó, de Gyönyörű napunk volt ma idáig. Igyekszem holnap is felnézni a netre és talán még eszembe fog jutni néhány gondolat, s nemcsak az első benyomásaim vetődnek virtuális papírra...

Köszönöm a türelmet, a segítséged, a kitartást, a bátorítást, a lelkesedést, a kedvességet..., s kívánok minden olyan jót, amit ilyenkor írni szoktak Kép

sziasztok

bóbipapi
bóbi

Sziasztok!
Adri, Sipos doki ősz, nem szakállas, szemüveges, 50-körüli. Valóban, az aznapi teljesítménye nem lehetett semmi, ahhoz képest, hogy azt mondta nem lesz bent, egész nap haza sem ment.

Tök jó Katának, hogy túl van a nehezén.
Remélem ez az üzi már átmegy, mert az előző elveszett.
Jó éjt.
Andi
andry

Hülye vagyok, átment csak szinte egyszerre Bóbival.

Bóbipapi! Gratulálok. Milyen volt férfiszemmel a szülés? Nagyon borzasztó látvány? Te hogy viselted? Tudtál segíteni? Volt gátmetszés? A fájdalmakat hogy viselte a kis feleséged?Kata világoskék köpenyben van és hoszú vöröses-szőke a haja?
Andi
andry

Hali,

Bóbicsalád! Gratula Lillához! Jó volt a folytatásos élménybeszámolót olvasni.
Puszi a csajoknak!

Böbe
böbike

Nagyon aranyos volt az élménybeszámoló,teljesen elérzékenyültem!Kép
Szegény Férjem azt hitte valami baj történt az egyik babával és rohant ki hozzám,h. min hüppögök...
Aztán ő is elolvasta és gratulálunk tényleg Lilla babához!
puszka
Lilla+Lackó+Pocaklakó+Adri
lillaadri

Csajok!
Amikor Ti terhesek voltatok nem volt olyan érzésetek,h. sosem fog megszületni a Baba???
Teljesen kész vagyok,a legkésőbbi időpont a szombati 10.e,de a doki szerint már múlt héten meg kellett volna jönnie a Bencusnak!
Én meg egyre türelmetlenebb vagyok és egyre lassabban megy az idő!Kép
Olyan nehéz ez az utolsó hétKépKépKép

Bocsi a nyügösködésért!

puszka
adri
lillaadri

Szia Adri!

Hogy vagytok?

Kép
elizabeth25

Köszi,jól vagyunk,bár a Pocaklakó még várat magára!
Kicsit kezdünk türelmetlenek lenni,mert nagyon várjuk már!!!
És Ti?Van valami fejlemény?KépKépKép
puszi
lillaadri

Köszi, mi is jól vagyunk!
Fejlemény, hát majd meglájtuk, 7én kellene megjönnie.
Neked meg már nem sok van vissza, úgyhogy már a célegyenesbe vagy! Tök jó! Aztán vigyázzatok magatokra!

Puszi

Kép
elizabeth25

Elizabeth!!!
Hát jahh,célegenesben vagyunk!
Férjem ma dolgozik utoljára,elvileg mostmár mindenféle tekintetben szülhetnék!Max. 5napom van már csak hátra,ha a legkésőbbi kiírást nézem!
Uh.szerint is elég nagy babára számíthatunk,és már biztos,h. kisfiú!
Holnap reggel megyünk majd ctg.re akkor majd többet tudok mondani!!!
Bence Bendegúz lesz a neve,Apukája kérésére...!KépKépKép
Te hova jársz dokihoz,merre laktok?
Drukkolok a 7.e miatt!
lillaadri

Huh, Bence Bendegúz, jó BB-s név. :-)) Neked amúgy tetszik a név?

Hát akkor szerintem hétvégére nagy az esélye, hogy a kezedbe fogod tartani a babót! A 2.ik :-) Nem semmi! Nem félsz, hogy hogy fogod bírni?

Mi Óbudán lakunk, dr. Ács Nándorhoz járok a Semmelweis Egyetem, II. Női Klinikáján dolgozik. Nagyon aranyos-rendes. Megbízom benne és ez a legfontosabb. Jó lenne már a babónál tartani nekünk is, azt kértem a Jézuskától ajándékba, jó lenne ha megkönyörülne már rajtuk. :-) Meg már dolgozni sem akarok!

Karácsonyra már készültök?

Amúgy neked mind a kétszer elmaradt a mensid? És ha igen, fájt a pocid, mintha megakart volna jönni?

Kép
elizabeth25

Elizabeth,Írok privibe...
lillaadri

Hova? A mail cimemre?

Kép
elizabeth25

aha,melyikre?

Vadsonja-ra vagy macira?

Vadsonja-ra küldtemKép
lillaadri

ahaKép
sonjas-ra!
lillaadri

Bóbi mama és Bóbi papa!
Gratulálunk kislányotokhoz!
Jó volt az élménybeszámolót olvasni.
Remélem nemsokára hazaengedik a kis családodat a kórházból! mano4

Lillaadri!!

Kitartás!Olyan még úgysem volt,hogy bent maradt a baba! Na most jól megvigasztaltalak ugye?!
Tudom hogy ilyenkor nagyon lassan telnek a napok,de most már tényleg nem lehet sok hátra.Ha meg jól érzi bent magát Bence,hát bírd ki még egy picit.Ne izgulj amiatt,hogy nagy lesz,ez nem feltétlen jelenti azt,hogya szülés nehezebb lesz. ( Lillával nehéz volt a szülés? )
Állítólag a második már könyebben megszületik mint az első.Lehetsz még a picivel éppen eleget!Az is lehet, csak apára vár,hogy otthon legyen szabin.Tényleg!Papás szülést terveztek?
mano4

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Adri, lehet, hogy ez a mai hülye időjárás megkegyelmez neked.
Kitartás!!
Puszi
Andi
andry

Aranyosak vagytok!Kép
Csak tudjátok olyan frusztráló bárhova is menni,mert Mindenki azt kérdezi,egyben vagytok-e még...

Mano,megpróbálok nem holnap délután szülni,h. Mészinek nehogy el kelljen menni a rendeléséről,mert ugy emlékszem holnap mennél uh.ra!
Tehát holnap délután nem szülök!!!KépKépKéppunk-tum!!!
Természetesen Apás szülést tervezünk,szerintem nem lehetne kirobbantani sem a szülőszobából drága Férjecském!Én meg biztos ki sem birnám,ha esetleg nem lenne mellettem!Szóval ott lesz,csak már alig várom,h. ott tartsunk!Kép
Még videót is szerzett valakitől,mert nekünk nincs,bár szerintem jobb a fényképezőgép,hiszen ott lehet mutogatni a képeket,videónál meg elkerülhetetelen,h. ne vegyünk fel olyan részletet ami másra nem tartozik!
Egyébként már jobb a kedvem,holnap reggel megyek ctg.re...majd meglátjuk...

puszkaaa
lillaadri

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?