...hááát az igazság az, hogy régen voltam - ismeretlenül is - ilyen népszerű! (Bár tudom, itt a népszerűségem nem magamnak köszönhetem
)
s lőn siker:
"Salalla megjött Bóbipapa, megérkezett..."
Sziasztok (Bóbimami azt mondta, hogy csak nyugodtan tegeződjek, "tők jó fej csajok vannak itt")!
Megérkezett ez a Dlágaságunk.
S a sztori az én nézőpontomból:
reggel - mint ahogy Bóbimami is megírta - valami nyákdugó elhúzta a csíkot. Sző szerint. Aztán cseréltük a betétet.
Állítólag én kiugrottam az ágyból. Szerintem repültem. Vagy csukafejes volt a zuhany alá. Már nem emlékszem, csak arra, hogy ilyen gyorsan nem készültem el még soha. Aztán CTG.
A grafikonok szokásosak, ismét sikerült két, olyan hullámszerű részre azt mondani, hogy ezek itt már fájások. (na persze...) Mire elmentünk volna (éppen megjött a liftesbácsis lift - persze megint nem volt nálam még egy tizes se... így meg nem szeretek szogláltatást kapni - bár ez nem tartozik ide...) amikor megjött a másik lift, s kiszállt a pillanat megmentője: Sipos doki. Már kellett egy kis megnyugtató: "már nincs sok hátra" jel. Örültünk, hogy mégiscsak lesz nekünk is olyan, hogy egy újnyi [hosszába, vagy keresztbe? - bár ha keresztbe, akkor a 8 újjnyi az a homloktól a popsiig... nos ezt is hagyjuk], meg fájások, meg majdcsak elmegy a magzatvíz, stb.
...s boldogságban úszva mentünk hazafele a szombati kocaautósok között óvatosan szlalomozva.
Aztán este mág azt is megjegyeztük, hogy milyen jól bírjuk (higgyétek el, nekem sem volt egyszerű
) a keményedést, sőt már mintha ez fájás lenne...
Nos, el is készítettem első oldalnyi teljes órás adatgyűjtésemet, miután Erzsikével beszéltünk és ő még nagyon nyugodtnak tűnt. [mondjuk végig az volt]. így indul a lap: "17.13 indul 1 perces sem" Nos ez számomra azt jelentette, hogy 17.13-kor beindult a fájás, ami jóindulattal sem volt egy perces. Aztán rá kellett jöjjek, hogy 3 óra múlva lett 1 perces. Ez olyan 10 másodperces volt...
húha, lehet, hogy hosszúra nyúlik... és kidob a cuccos, ezt most elküldöm és ha teccett, nem sokára újra itt van Kata párja, s a Bóbi név a naptárból, Eljövök még hozzátok, Viszont látásra sorstársok...
bóbipapi