Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Kecsoné

Domi nagyon kis csini, ehhez a tánc még hozzá is tesz.

Syg

Leonának nagyon csillog a szeme. Én is azt hittem először, hogy a széknek örült ennyire, de írtad, hogy mindig ilyen. Én még mindig azt látom a szemeiben, hogy nagyon öntudatos kis csajszi lesz belőle.

Olga

Lili szép kislány. Hullámos a haja?

Erszényes

Én örülnék, ha apa velem lenne szüléskor, de nem akar jönni. Rosszul van a kórháztól, hát nem erőltetem. Hátha megint kisétálhatok majd én hozzá vajúdás közben. Az is sokat használt.
A felkészítés biztos hasznos lenne, ha elmennétek. Én egyedül nem megyek, még rám jönne a szomorúság, ha csak én lennék egyedül. Meg már én le is késtem róla talán.

Lehet, hogy front van? Vagy talán elfogyott a homeós bogyóm? Szerintem mindkettő. A napokban megint nagyon fáj a csípőmnél egy pont, ahol a súly nyom egy ideget. Voltunk a Tescóban, az is nagyon megviselt. Keményedett és feszült a hasam, minden bajom volt. Azt hittem elájulok, annyira fájt minden. Én tuti megszülök jan 31. előtt.
Pedig ma lesz meccse Bencének Nagykőrösön, olyan jó lett volna megnézni. Előtte pedig elmennek egyik ismerős szaloncukor gyárába. Jó kis program. Most meg apának van meccse.

Kép

Kép
cukkermáz

Tegnap vettünk Tescóban kiságyat, itthon próbára összeraktuk, de aztán így maradt. Olyan jó érzés nézegetni. Bence már be is rendezte micimackóval, zsebibabával és malackával. Elejében biztos lesz Bencével gond, most is mindig nyúzta az ágyat. Hol alatta volt, hol bele akart menni.

Kép

Kép
cukkermáz

Zsolti

Jó reggelt!

Mindenki jól aludt?

Tényleg jó az a csörgő . A malomban a gyerekosztályon vettük. Mondtuk a csajnak, hogy mit keresünk. Azt se tudta miről beszélünk. Azt mondja ilyen nekik nincs. Mondom magamban akkor majd Én megkeresem, és egyből kiszúrtam a polcon. erre azt mondja a nő, hogy Õ nem tudta hogy az mire való. Akkor minek van ott? Ezért utálok a tesco, Aucha, Metroban műszaki dolgot venni, mert semmit nem tudnak segíteni az eladók. egy kérdésre sem tudnak válaszolni. Minek veszik fel Õket oda? Semmi műszaki érzékük nincs általában. Persze biztos van kivétel is.
Ennyi...

nemsokára indulunk ebédelni. Kiesszük a vagyonából a házigazdátKép

Kecsóné már írta itt, hogy Õ árul vadi új gyerekcuccokat is. Aki bodyt, zoknit akar venni az vegye fel vele a kapcsolaot, mert tényleg nagyon jó minőségű és olcsó rucijai vannak. Asszem Mino el is hozza vasárnap az árut a KeBaT-ra.

Jók legyetek

KépKép
KépKép
sbea

CSAJOK

KELLENE A BERCZI TELCSISZÁMA S.O.S KÖSZI

NEM NEKEM NE AGGÓDJATOK Kép

BOCSI ADRI BENYOMTA ACAPS LOCK-OT MAJD VISSZAOLVASOK MOST ROHANOK

Kép

Kép

Kép
roz23

szia RoZ!

20/9349917

KépKép
KépKép
nana09

Roz,

nem tudom, mikor mész/vagy már mentél, de néznél nekem chou-chou babát? Tudod, a mindent-tudós érdekelne, ha van egyáltalán nekik!
Köszi-köszi!

Kép

Kép
kobudo

Roz,
elfelejtettem írni, hogy a játéknagykerben kellene megnézni Kép Nem az élelmiszerboltban Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

De nagy ma a pangás itt!

Roz,
tkp. arra lenne szükségem, h mikor ébred Adri, összefüggésbe hozható-e vmivel (telihold), álmából riad fel, megijed, rémálom, h alszik el, esti rituálé kell-e...Ilyesmik. Aztán majd keresgélek. Ma éjjel számolgattam, h Leonánál már 10 szert próbáltunk és még mindig nincs meg az igazi. Ma is 5* ébredt, ha jól emlékszek, de mostanában sosem tudom, mikor volt ébren.
Nem hiperaktív egy kicsit Adri?

Seriff,
én még azt sem tudom, h mit kapjon Karira és a névnapjaira, nemhogy MikireKép Jó kis anya vagyok.
De annyi játéka van és úgyis az üres PET palack a kedvence, meg a kis műanyag pohár, meg a tányér, amit apa hozott neki. Szóval játék nemigen kell. Hintát kap a leendő keresztaputól, gőzöm nincs, mit kapjon.
Jó rég láttam/beszéltem a dokimmal.
Tegnap mivel elaludt Manó, elmentünk a házhoz, h autókázzunk és megnéztem végre a függönyöket, a redőnyöket, a világítást, sőt a kazán működéséről is "ki lettem oktatva", merthogy már fűtünk is. Most már nagyon kezd lakás kinézete lenni, nagyon költöznék már. Már csak a szőnyegek és a korlát hiányoznak. Na meg az emeleti fürdő.

Cukker,
legyen igazad, jó lenne, ha öntudatos lenne!

Megyek, felébredt.

Kép
sygnum

Csak egy pillanatra jöttem, most értünk haza!
Syg
Holnap viszem dzsemet Kép!

Már magyek is! Vacsizunk.

KépKép

KépKép
liolga

syg

adri csak rituáléval alszik el 6 kor fürdünk utánna jástzik egy kicsit és 8 - 1/2 9 között kell bevinnem se hamarabb se később mert akkor reménytelenül probálkozom
csak és kizásolag példjével alszik el és csak ugy ha melléfekszem és ő ihetja meg az esti tápiját egyedül de közben jár mindene csiszolja falat lábával kapálozik forgolodik már én elfáradok belé Kép iagzán este ha felébred nyöszörög kijön és vagy kér hamikát (tápi ) vagy ha nem akkor képes 2 óra hosszáig elmolyolni és akkor minden van nem sir ő csak mászkál és yöszörög probáltunk teát adni de nem kell neki tápi n kívül ugy viszonylag gyorasn vissza alszik de kaja nélkül vissza sem hajlandó aludni nem hiszem hogy éhes lenne mert napközben nagyon jól eszik az első ébredés 1-2 között van a következő 4-5 között a két év alatt kb 3-4 alkalommal volt hogy végigaludta az éjszakát ő minden este ébred nem igazán látok összefüggést semmivel nagyon zajérzékeny bármilyen kicsi neszre fényre ébred

most hirtelen ennyi jut eszembe
Kép köszi hogy utánna nézel Kép

kob
el is feljtetem mondani már voltam át egyszer de akkor nem volt mindencsinálo ez karolika baba volt ami mászik meg feláll de ez nem tethető nem büfizik... de igérik karácsony eelőtt a jövöhéten átmgyek mesi hogy áll ? 2 jöttök kamival ?

Kép

Kép

Kép
roz23

roz
Pontosan hová menjünk holnap, és hogyan jutunk oda.Ird le légyszi arra még nem jártam.
Gondoltam viszek pogácsát jó lesz? Kép

KépKép

KépKép
liolga

liolga
ahogy gondolod Kép

mi a praktiker mögötti utcában lakunk danko utca közvetlenül möhgötte van ha szemben állsza praktikerrel balra fordulj le aztán az eslő utca balra és az az utca az 37

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
a másik irányból is lehet menni? Nem egyirányú? Nekünk sztem arról közelebb, ahogy a térképen néztem.
Szóval Adri a szokások rabja és örökmozgó. Olvastam ilyesmit. Nyugtalanul alszik? Álmában beszél, nyöszörög, fogcsikorgatás?
Nem mondja, h fél vmitől v rémálma van?
Én most nem tudok csinálni semmit, mert rokonok bejelentkeztek, de mondtam, h csak 3-ig érünk rá, nem maradok itthon miattuk. Egy kis rágcsit viszek.

Liolga,
köszi!

Kéri vki a bontatlan BEBA Start HA tápszert? Elvigyem?

Jó éjt!

Kép
sygnum

Szisztok! Kép
Sajnos nem tudunk holnap menni,mert közbejött egy nem várt családi látogatás, pont holnap. Jönnek rokonok Győrből, és olyanok mint most is, hogy az utolsó pillanatban szólank. Rendesek mi?
Sajnálom,hogy igy alakult. Kép

Syg, ha gondolod összefuthatunk a héten,a dzsemet odaadnám. Majd megbeszéljük!

Jut eszembe! Ki is fiatal kismama? Vannak kismamanacik amiket eladnék! Mammystic, 2in1!
Ha érdekel vkit akkor tudok képet is küldeni!

Most mennem kell! Mindenkinek jó éjt!
sziasztok

Kép

KépKép

KépKép
liolga

képzeljétek nem jött megrendelt mikulás csajok nagyon csalódottak voltak zsolti ti remélem nem jártok igy Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok

Már szégyellem magam hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de egyszerűen semmi időm a kicsi lányoktól, meghát itt a télapó meg a karácsony, persze a párom már megint versenyen van hétvégén a héten meg szokásához híven késő este járt haza a munkából, mert fel kellett készíteni az autót a versenyre. Na gondolhatjátok mennyi időm maradt az ünnepekre készülni. Még jó hogy van két nagy fiam akikre mindig számíthatok, főleg a legnagyobb segít sokat. Már két hete bölcsibe szoktatom a Nikit, a játszócsoportba. Egy hétig egy órákra maradt ott, ezen a héten meg már kettőre is el tudtam menni. Szerencsére semmi gond nincs vele, imádja a bölcsit, még hétvégén is menni akar. Lehet hogy jövőre beiratom mert így anyagilag nem olcsó. Jövőhéten nem lesz játszócsoport mert iskolában lesz a gondozónénink, de keden a télapóra azért szerencsére bejön, kíváncsi vagyok hogy tetszik neki, eddig félt tőle. Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de lehet hogy még az este elolvasom. A nagymamáknak akarok naptárt csinálni az unokákkal. Valamikor írtatok egy naptárkészítőt, nem tudjátok hogy ki írta, mert a hely is ott volt ahol le lehetett tőlteni. Biztos gyorsabb volna ha eredteileg a gép készítené legalább a naptár részét, mivel eddig illustratorban tördeltem meg a képet meg így is, úgy is photoshopban kell megcsinálnom, de azt legalább élvezem de a tördelésért nem vagyok oda, egy kicsit unalmas. Ha valaki tudja honnan lehetne letölteni szóljon, vagy írjon légyszi az e-mail címemre: zs-ani@freemail.hu mert nem tudom mikor tudok megint benézni, bár már nagyon jó lenne egy kicsit pihenni. Mindenkinek kellemes hétvégét és sok-sok egészséget kívánok.

Anikó
KépKépKépKép
zsann

BEA
Sziasztok!
Megvolt at eljegyzés és tök jól sikerült.Lillácska nagyon jól érezte magát.Ott volt kb.20 ember, akik számára idegenek, és úgy vigyorgott rájuk, mintha minden nap látná őket.
Végig bohóckodta az egész napot,úgy, hogy semmit nem aludt.Kis tündérke.Kép

Nálunk a Mikulás kicsit hamarabb, holnap fog jönni.Megyünk ebédre Zsolti anyukájáékhoz.Ott lesz a többi unoka is.Ilyenkor mindíg nagy családi ebéd van, aztán jön a Miku.Eddig Zsolti apukája volt beöltözve, de őt a csajok már tavaly majdnem leleplezték.Most az anyukájának a barátnője lesz a Télapó.Kép
Kíváncsi vagyok Lillácska mit fog hozzá szólni.Már rendesen izgulok. Kép

Képzeljétek a csajom felült.Már 2 hete egyszer megcsinálta, aztán semmi, ma meg megint felült 2* is, és nem dőlt el, nagyon ügyesen tartotta magát.

Roz. sajnálom a csajokat.Zsolti majd holnap felvidítja őket.

Puszi mindenkinek.Jó éjszakát!

KépKép
KépKép
sbea

Szia Zsann!

Én írtam, a naptárkészítő programot.
www.ingyenprogram.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=6

Sajna most nincs több időm, majd jövök!

Roz,
Ez nagyon csúnya dolog volt a Mikulástól. Szegény lányok. Kép

KépKép
KépKép
nana09

sziazstok Kép

zsann
örülök hogy jelentkeztél már hiányoltalak

lili
megkaptam az sms-t de nem tudok irni mert lefogyott kártáym ide irok hogy nagyon váűrunk titeket
remélem olvasod Kép

mi telefon rendeltünk mikulást tegnap este 7 re nem jött aztán csak kitettük az ajándékokat mert niki 2 percenként az ajtóban volt és mikor kiment már ott voltak az ajándékok de kb 5 percenként elmondta hogy annyire sajnálom hogy nem volt ideje a mikulásnak bejönni Kép szemetek de azt hiszem megkapják a magukét hétfőn

ma már nem leszek 2 előtt netközelben megyünk anyuékhoz ebédre
de délután várunk mindnekit szertettel Kép

ha valami van telcsimre irjatok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Syg, klassz az etetoszek, a lanyka meg gyonyoru benne. Ugy latom szereti ha fotozzak.Kép

Olga, te kicsi lanyod is szepseges! Nagyon bajos pofija van!

Zsann, a negy gyerkochoz gratula!

Roz, ez tenyleg pofatlansag! Szegeny gyerekek, elhiszem, hogy nagyon vartak a Mikulast...Kép Ne kimeld oket hetfon!!!

Erszenyes, hogy sikerult a bp-i vasarlas?

Jo Kebatozast!Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

nagyon örültem nektek Kép
jó volt együtt és képzeljétek ma este 7 kora miki si megérkezett Kép Kép

csajok itt maradt egy mcis takaró nem hinyzik senkinek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Kedves Roz!

Köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!
Zsófi olyan fáradt volt, h. bealudt fél 6-kor és 8-ig aludt a hordozóban, beöltözve. Kép

Örülök, h. megérkezett a mikulás!!!! Kép

Jó éjt mindenkinek!
birolili

Orulok, hogy jo volt a kebat!Kép
Es hogy megerkezett a Mikulas.Kép

Lili, level keszuloben.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mi is örültünk, hogy ott lehettünk. és mi lett a Mikivel? Hozott pótajándékot, vagy elzavartátok a halál f....-ra?

Képeket még nem tudom feltenni mert a képszerkesztőt még nem raktuk vissza a gépre és nm tudok kicsinyíteni.

Takaró nem a Miénk

Jó Éjt

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!
Örükök hogy jól éreztétek magatokat, remélem a következőre sikerül eljutnunk! Kép

Sbea, Lili
Mikor észrevettem hogy írtatok addigra már ki is léptetek, biztos a gyerkőcökkel voltam elfoglalva, pedig szivesen beszélgettem volna veletek!Kép
Majd bepótoljuk!

Lili még a kádban, Marci ágyban nyöszörög én hulla vagyok, nem olyan rég mentek el a vendégek!A takarítást meghagyom holnapra.

Mindenkinek jó éjt, sziasztok! Kép

KépKép

KépKép
liolga

Sziasztok!

Jó buli volt? Zsolti Apu minden gyereket megdajkált?Kép Ezután jól aludtak a Manók?

Lili, remélem,ekkora szundi után,éjjel is bírt aludni Zsófi!

Naptár: a Photo hall-nak is van ilyen szórólapja.

Zsann, szia, rég jártál erre!

Kép
seriff

Jó reggelt!

Roz,
köszönöjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!

Zsann,
szia, üdv a gyerekeknek,is, nagyon szépek!

Bea, Lili,
köszönjük az ajándékokat, jól esett!

Ma este jön a MIKULÁS!!!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Tegnap sokat gondoltam rátok, milyen jó lehet a baba-party.Kép
Amikor hazaértünk rögtön gép bekapcs, babanet nyit, néztem hátha vannak már fent képek... Zsolti apu siess azzal a képszerkesztővel!

Tegnap Danihoz is megjött a Mikulás Kép, majd elmesélem. Most csak gyorsan annyit, hogy....
Képpzeljétek ÉRZEM AZ ÉN KIS LIZÁM MOCORGÁSAIT!!!
(jó tudom, lehet hogy kisfiú Kép)

Már kb. 1 hete érzek olyan fura rezgéseket, de nem nagyon mertem elhinni hogy az az lehet.
Aztán Pénteken kb. éjfél körül...egy óriási "bukfenc" teljesen egyértelműen Kép Aztán tegnap szintén éjfél körül újabb baby-muri a pocimban. Kép
A fellegekben járok...KépKép

(13+4)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana! Olyan jó, hogy már érzed! Én is mosolygok, ahogy a soraidat olvasom. Kép

Örülök, hogy jól sikerült a találkozótok. Bátyámék itt voltak a két gyerkőccel vasárnap(3,5 és 2 évesek), és ott is tavasszal érkezik az újabb baba. Megint együtt várunk babát a sógornőmmel Kép

Indulok a vérvételre, aztán dolgozniKép

Jó dumcsizást a mai napra is!!Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Jó reggelt!

Rozka
Köszi hogy befogadtad a bandát, és bocsánat, hogy nem maradtunk tovább, és így szinte nem is beszéltünk! Majd bepótoljuk! Kép Remek volt az egész! KépKépKép
Te, ez a Mikulás Grinich-i idő szerint közlekedik??? Kicsit mintha megkésett volna.. KépKép Nembaj... Jól kivágtátok magatokat tegnap a lányok előtt! De azért a "vigasz piroskabátos" is befutott! A csajok öröme a lényeg! Áki hogy reagált a Nagyszakállúra??

Sbea, Lilke
Nagyon köszöni Bálintka az ajcsikat a Ti Mikulásototknak!! Kép Kép

Jó volt látni Linát egyben, persze Cukkerékat is először élőben, megismerni a kis Regét, látni, ahogy Zsófi-babán feszül a ruci, akkorát nőtt, és persze a csinosabbnál csinosabb ovis csajokat (Kamilla, Niki). Adrika igazi háziasszonyként viselkedett, mindenkit jószívvel kínált, még Bálcsit is a csoki mikivel!
Syg
Mi is órákat tudnánk beszélgetni, hát most az a kb 5 perc indulás előt... Mit mondjak... Igen kevéske volt!
De nagyon büszke vagyok, mert Leona egy cseppet a karjaimban volt, és nem görbült a szájja ez idő alatt sem!

Nagyon szuper volt megint összefutni!
Andris nagyon dícsérte Kobudot, hogy még sör-tortát is hozott!
Remélem legközelebb Ti, Többiek is el tudtok jönni!! Kép

Patriottól kaptam levelet. Sajnos még betegeskednek Zsombikával, és elnézést kér, de mostanában nem nagyon tud jönni, max elolvas bennünket. Ígértem, gondolni fogunk Rájuk sokat, és energiát, meg gyógypuszikat küldünk Nekik!
Benne vagytok?? Kép Kép Kép
Remélem mihamarabb saját ujjaival fog itt sztorizni!

Seriff
Hanci-tánci kivetítve a tv-n... Hmmm...Fantasztikus Törpilla! Csak ültünk, és néztük a kis táncbajnokot! Kép Kép Mivel volt bekenve az ágyikója korlátja?? Kis kolbászzsír...KépKépKépKép Mintha abból szívta volna az energiát! Kép Zabálni való!KépKépKép

Képzeljétek!
Bálint ma éjjeli alvása egész pofásra sikeredett;
20:00-kor cicin elaludva ágyikó, 20:30 sirdoga,felébredés, újra altatás. Legközelebb 4-kor kelt!!!! Kép Kép Kép Szopi, aztán 6:12 ébredés, megint egy kis szopi+orrszívózás. Most meg egyedül!!! próbál elalukálni az ágyikójában. Lássuk, a tegnap délelőtti 1 órás alvása után sikerül-e az önaltatás! Kép
Holnap 5 hós oltásra megyünk. Már előre félek! Bálcsi mindig akkor kavarosik meg.. Bár, az elmúlt napoknál rosszabb nem lehet.. úgyhogy..Kép
Remélem mindenkinek szép napja lesz!
(ébren dumál az ágyában, és fuja a nyálát.. megyekmeglesem.. Kicsi az ágy a kis fészkelődőmnek!)
Pussszancs mindenkinek!

KépKép
mino

Sörtorta?Nagyon viccesen hangzik! Kob?

Mino, kolbászzsírKépKépKép,ja, azt ma készülök sütni,hurkával együtt,még sose csináltam....
Oh,ez a hülye oltás megint! De vigasztaljon, h most 10hóig nem lesz,hacsaknem kértek extrákatKép!

Kép
seriff

Seriff, csak 11-kor tudott elaludni Zsófi. Kép Apával már az ágyból szemléltük, h. milyen aktív. Kép

Aztán csak 4-kor kelt, majd reggel 7-kor. Kép

Mindenkinek nagyon szívesen az ajándékokat! Kép

Mino, remélem, h. nem fog megint felkeveredni Bálint! Én is előre félek a 3hós oltástól..... Kép De ha kellenek....

Nana, nagyon jóóóóóóóóóóóóóó lehet!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Veled örülök!
birolili

Seriff, én már szeretnélek ám élőben is látni! Kép Kép És tényleg néztük kivetítőn Hancit! Nagyon jó volt. diszkókirálylány. Kép
birolili

Nana, ez nagyon jó, kis bukfencbabszi!Kép

Lili,kedves vagy, legközelebb még jobban igyekszemKép!

Kép
seriff

Nagyon kedves vagy Lili és Te is,Pille, köszi!

Gyönyörűséges Zsófi egyededül elaludt a végén?

KépKép
KépKép
nana09

Jó reggelt!

Roz

Köszönjük szépen a vendéglátást, jól éreztük magunkat, még a családom is, pedig ők csak miattam jöttek el. Férjemnek tetszett a sok baba, egyre jobban hangolódik a témára. Kép Bence is azt mondta itthon, hogy jó volt, és aranyosak voltak a babák. Sajnos olyan kevés időt voltunk, hogy szinte nem is beszélgettünk, csak legalább már be tudlak benneteket azonosítani arcra is.

Minden picúr olyan csinos volt, de Kamillától, Adritól és Nikitől teljesen oda voltam.

Bea

Az angyalka nagy becsben áll most itthon. Köszönjük szépen.
Olyan ötletesek vagytok, hogy ez nekem nem jutott eszembe.

Mino

Olyan szép a body, szívem szerint többet is vettem volna, de már tényleg annyi van.

Kecsóné

Jók a bodyk, majd még szólok, ha kell.

Seriff

Nagyon jó volt a Hanci tánci. Kép

Nana

Emlékszem az érzésre. Nekem nem hitte el a doki, hogy már 14 hetesen éreztem. Legalábbis csodálkozott. Gyönyörű érzés.

Hozzánk ma jön a Miki. Mindjárt 4 is. Hehe. Hogy mit fog Bence gondolni.
Suli után mama, aztán az edzésre, utána itthon. Ma jön a céges is, de azt a csomagot majd a férjem hozza haza kedden.

Kép

Kép
cukkermáz

Seriff,
tényleg, nagyon jó volt a Hanci-tánc! Jót mulattunk! Nekünk is van ilyen Kamilláról! De hogy Emeséről mikor lesz? Hát, nem tudom...Kis lustim Kép
A sörtorta tényleg sörből (belga barna) van, szerintem finom, majd a fiúk, meg a lányok nyilatkozna, akik kóstolták Kép

Nana,
nagyon jó hír! Olyan sokat vártatok rá, örülünk Veletek együtt!

Cukker,
jó volt találkozni, még többször is remélem! Nagyon aranyosak voltak a fiúk, ahogy szemléődtek a sok baba láttán!

Megyek takarítani, Emese már követel...

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!!

Először is Nana: örülök, hogy te is érzed, nekem a 18. hét körül volt először, igaz azt mondják első babónál később szokták érezni. Szóval extra nagy gratula!!! Kép

Lányok sajna megint nem jutottam el közétek. Kép

Annyira sikerült bevásárolni az Ikeá-ban hogy barkácsolás-szerelés volt 7végén. Pedig olyan nagy dolgokat nem is vettünk csak sok-sok apróságot, de ilyenkor mindig kijön rajtam, hogy az egész házat át kell rendezni. Kép

Magzatmozgással kapcsolatban: szerintetek az gáz ha Minijanika még soha nem mozgott olyan "erősen" hogy az zavaró legyen nekem az alvásban vagy bármiben. Mármint arra akarok kilyukadni, hogy mennyire kell ilenkor erősen éreznem a babót és milyen gyakran??

Szép napot!! Kép

KépKép
erszényes

Visszajöttem a sétából, most rövidre fogtam, kellene egy kicsit takarítanom. Kép

Cukker, jó volt veletek is találkozni! Kép

Sörtorta? Hm, nagyon fincsi volt! Kép Kép

Arra gondoltam, h. ma nekem kellene főznöm, meglepni apát. Milyen ötletetek van? Vmi egyszerűre gondoltam, ami könnyen elkészíthető. Krumpli a fő alapanyagom, vagy rizs.... Na, kinek milyen ötlete van?
birolili

Csajok, segítsetek, hol tudunk witch babát venni? Ajándékba lenne. Az Auchanban nem találtam, mondjuk iszonyú tömeg volt tegnap. Alföld vagy Bambini? Köszi Puszi

Lili, rakottkrumpli?

Kép
seriff

Nana, gyönyörűséges Zsófi elaludt 11-kor, de sírt, aztán megvígasztaltam, aztán cici, aztán megint sírt, aztán cumi, és végül nem is tudom hogy aludt el, mert én szerintem előbb elaludtam. Kép Nem is volt még ilyen. De tuti bealudt, mert nem hallottam már utána a hangját. Kép
birolili

Seriff, nincs tojásom, igaz sokminden nincs itthon..... Jó lenne már visszaállnom a főzésre. Ki kellene találnom vami egyszerűeket. Van egytálételes könyvem, mejd kinézek vmit. Húsosra gondoltam.
birolili

Szia Erszényes!

danit én is csak 17 hetesen éreztem először vagy csak akkor jöttem rá. Kép

Szerintem még "pici" Minijanika hogy igazán nagy erőteljes mozgásokat érezz. Majd 8 hónaposan. Kép Na az se lesz ám semmi...Kép Az én pocak átalkulásaimon még a "sokat látott" ismerőseink is ki voltak akdva. Dani kis torna bajnok volt. a kezecskéit szabályosan meglehetett fogni pocakon keresztül és óriási hullámokat tudott rendezni a hasfalamon. Kép Az unokatesom (még fiatal Kép) kis is volt akadva, "olyan mint egy kis Alien" mondta eltorzult arccal mindig. Kép

De szerintem azért 24 óránként kell érezned (elvileg) nekem legalábbis ezt mondta a dokim anno.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Roz,
köszi a vendéglátást! Pakolhattál utánunk rendesenKép

Kobudo,
én nem is ettem a sörtortábólKép ElfelejtődöttKép Majd legközelebb.

Cukker,
pite finom volt.

Mrege,
sali isKép

Seriff,
legközelebb nincs kifogás, felpakollak és jössssssz!

Nana,
de jóóóóó! Ez olyan jó érzésKép

Mino,
beszélgetni nem volt időnk, így kénytelenek leszünk találkozniKép

Zsolti Csodaapa,
legközelebb elviszem neked Leonát, ha már nehéz a popójaKép

Képeket tenném, ha a saját gépemről írnékKép Majd pótolom.

Kép
sygnum

Kob,
Leona is kis lustika most, jobban szeret nézelődni, figyelni és így tanulni, mint mocorogni. Igaz, a kezemben meg folyamatosan mozog keze-lába.

Erszényes,
engem az alvásban sosem zavart a mozgása v nem is mozgott? Ha nappal mocorog, akkor nincs miért aggódnod.

Seriff,
azt meg én nem tudom, h mi az a witch baba. Mi az, vmi boszi?

Lili,
ha van otthon vmi szelet husi, akkor szeletelj fel krumplit, hagymát és pakold be egy tepsibe. Ha van, alulra tegyél kis szalonnát, arra krumpli, hagyma, husi, hagyma, krumpli, husi....Fűszerezz be minden sort (piros arany, fokhagymakrém, petrezselyem, só, bors...). A tetejére mehet megint néhány szelet szalonna. Fólia alatt kb 1 óra alatt megsül. Gyorsan össze lehet pakolni, utána meg nem kell vele foglalkozni.

A másik, ami gyors, hagymát, gombát megpirítani, karikára vágott főttkrumplit hozzátenni, petrezselyemmel, fűszerekkel megszórni, pici vízzel összefőzni, virslit karikázni bele és egy pici liszttel megszórni. Mindezt serpenyőben összefőzni-sütni és kész.

Kép
sygnum

Seriff Bambini-ben szinte 100 % hogy láttam, sokfélét. Az Alföldben már nem vagyok biztos.

KépKép
KépKép
nana09

Syg, ez a 2.recept nagyon jó. Ki is próbálom. Kép Köszi!
birolili

Én nem ettem saliból és pitéből! Kép Volt az is? Biztosan fincsik voltak azok is!
Kobnál véletlenül láttam meg a sörtortát is. Kép
birolili

Lili,
pitét Cukker, gyümölcssalit meg Mrege csinált.
Én szeretem mindkettőt. A 2-nál legyen még kicsi víz alatta, mikor megszórod liszttel és csak kevés liszt kell. Ettől lesz a "leve szószos".

Kép
sygnum

Lili,

tárkonyos krumplileves sült virslikarikákkal? De Syg receptje is nagyon jó, én is kipróbálom.

A saliból én sem ettem, de a pitéből igen! Az nagyon finom volt Kép

Syg,
nem is aggódok annyira Emese miatt, oldalra már régóta forog, szépen tartja magát,szóval remélem nincs gond...

MRege,
ugye Te logopédus vagy? Írhatod emilt, valamit kérdeznék, de nem offolom itt a topikot. Köszi!

Kép

Kép
kobudo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?