Jó reggelt!
Rozka
Köszi hogy befogadtad a bandát, és bocsánat, hogy nem maradtunk tovább, és így szinte nem is beszéltünk! Majd bepótoljuk!
Remek volt az egész!
Te, ez a Mikulás Grinich-i idő szerint közlekedik??? Kicsit mintha megkésett volna..
Nembaj... Jól kivágtátok magatokat tegnap a lányok előtt! De azért a "vigasz piroskabátos" is befutott! A csajok öröme a lényeg! Áki hogy reagált a Nagyszakállúra??
Sbea, Lilke
Nagyon köszöni Bálintka az ajcsikat a Ti Mikulásototknak!!
Jó volt látni Linát egyben, persze Cukkerékat is először élőben, megismerni a kis Regét, látni, ahogy Zsófi-babán feszül a ruci, akkorát nőtt, és persze a csinosabbnál csinosabb ovis csajokat (Kamilla, Niki). Adrika igazi háziasszonyként viselkedett, mindenkit jószívvel kínált, még Bálcsit is a csoki mikivel!
Syg
Mi is órákat tudnánk beszélgetni, hát most az a kb 5 perc indulás előt... Mit mondjak... Igen kevéske volt!
De nagyon büszke vagyok, mert Leona egy cseppet a karjaimban volt, és nem görbült a szájja ez idő alatt sem!
Nagyon szuper volt megint összefutni!
Andris nagyon dícsérte Kobudot, hogy még sör-tortát is hozott!
Remélem legközelebb Ti, Többiek is el tudtok jönni!!
Patriottól kaptam levelet. Sajnos még betegeskednek Zsombikával, és elnézést kér, de mostanában nem nagyon tud jönni, max elolvas bennünket. Ígértem, gondolni fogunk Rájuk sokat, és energiát, meg gyógypuszikat küldünk Nekik!
Benne vagytok??
Remélem mihamarabb saját ujjaival fog itt sztorizni!
Seriff
Hanci-tánci kivetítve a tv-n... Hmmm...Fantasztikus Törpilla! Csak ültünk, és néztük a kis táncbajnokot!
Mivel volt bekenve az ágyikója korlátja?? Kis kolbászzsír...
Mintha abból szívta volna az energiát!
Zabálni való!
Képzeljétek!
Bálint ma éjjeli alvása egész pofásra sikeredett;
20:00-kor cicin elaludva ágyikó, 20:30 sirdoga,felébredés, újra altatás. Legközelebb 4-kor kelt!!!!
Szopi, aztán 6:12 ébredés, megint egy kis szopi+orrszívózás. Most meg egyedül!!! próbál elalukálni az ágyikójában. Lássuk, a tegnap délelőtti 1 órás alvása után sikerül-e az önaltatás!
Holnap 5 hós oltásra megyünk. Már előre félek! Bálcsi mindig akkor kavarosik meg.. Bár, az elmúlt napoknál rosszabb nem lehet.. úgyhogy..
Remélem mindenkinek szép napja lesz!
(ébren dumál az ágyában, és fuja a nyálát.. megyekmeglesem.. Kicsi az ágy a kis fészkelődőmnek!)
Pussszancs mindenkinek!