Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gigi!

Nagyon szorítok nektek, hogy Olivér minél hamarabb kigyógyuljon ebből a betegségből. Nem csodálom, hogy kivagy, én is kilennék a helyedben.
Nagyon sok kitartást nektek és Olivért puszilom jobbulást kívánok neki. Remélem sikerül miharabb kikezelni.

Melinda!

No gondolhatod be voltam tojva, hogy mikor fog felkelni, de felkelt félóra múlva tehát fél 7-kor.
Gyorsan játszottunk még 20 percet, aztán futás fürcsi és fél 8-kor már aludt is. Felkelt fél 12-kor és képzeld elaludt reggel fél 7-ig.
Aztán fél 7-kor evett és elaludt fél 9-ig.
Most nem panaszkodom nagyon aranyos kislány volt.

Kata!

Neked is jobb éjszakákat kívánok, próbálj meg napközben pihizni ha tudsz.
Kitartás.
Puszi

Mindenkinek puszi

ANDI
tandi

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Marica Maja 2004.november 12.
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Évi Roland 2004. december 1. XVIII. Pestimre
Martin 1997. január 7.
Vivien 1994. október 7.
Melinda Marci 2004. december 6. Érd
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Zsófi Bence 2004.december 11. Bp.IV.
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Sys Gergő 2005. január 13. Kispest
Renáta 2000. október 28. </pre>
márti05

Sziasztok!

Rolcsi!
Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánunk Neked! Zsófi és Bence
Kép

Dia Kép
Sajnos nem pont úgy sikerült a tegnapi nap, ahogy terveztem. Kép Nem tudom mi volt Bencével, mert ma már kutya baja. Kép Kép De tegnap, mire haza értünk 38,6 volt a láza. Kép Azért gondoltam tegnap is, hogy valami nincs rendben vele, mert csak nyeklett-nyaklott, meg nagyon bújt. Annyira sajnálom ilyenkor. Szerencsére ma már jött-ment. Ja, és még hőemelkedése sem volt. Mi lehetett ez? Lehet, hogy a foga? De nem tudom, valahol azt olvastam, hogy a fogtól nem is lehet láza, bár én úgy tudtam, hogy igen. Az étvágya ugyan nem a régi, ma uzsira csak reszelt almát evett, meg ivott egy kis teát. Szopizni, szopizott...lehet, hgy csak tele van a sok köles golyótól még mindig. Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Gigi Kép
Krupp???? Ez borzasztó! Honnan kapta el szegény? Nem csodálom, hogy nem aludtál! Én most, hogy lázas volt, 3 óránként mentem át hozzá taperolni a homlokát, hogy nem-e meleg. István meg mesélte, hogy amikor ment el reggel, hallotta, hogy nyöszörög, és be akart menni hozzá, mert attól félt, hogy olyan rosszul van, hogy még sírni sem tud. Kép Szóval egy "kis" láznál, ha így aggódik az ember, akkor az természetes, hogyha ráijesztenek, hogy fulladhat is, akkor aztán nuku alvás! Remélem hamar meggyógyul Oli! Küldök neki egy nagy gyógypuszit!
Kép

Puszi
nmzsx

Lányok, már nem is tudom mikor voltam itt utoljára, sajnos :o(
Most is véletlenül tévedtem ide, mert megkaptuk Oli képeslapját. Szóval most bekukkantottam és itt ülök és sírok. Egyébként is teljesen átszellemült vagyok napok óta, folyton egy évvel ezelőtt vannak a gondolataim.

De most annyira, de annyira meghatódtam, hogy szavaim sincsenek, csak annyi szvből köszönöm nektek!!!!

Majd írok még, de most rohanok, sül a torta!

Sok-sok puszi nektek

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Képzeljétek, Bence megint lázas. Most 39 fok. Kép Kép Nem tom már ez mi lehet. Egész nap semmi, du. meg szépen elindul neki fölfelé. Kép Kép Holnapra kihívtam a dokit, hogy nézze meg. Egyébként meg nem folyik az orra, nem tüsszög, stb.

Dia, Gigi Kép
Fiúk, hogy vannak?

Kép

puszi
nmzsx

SziasztokKép

Köszönjük a sok jókívánságot!! Aranyosak vagytok!
Szerencsére Olivér jól van, leszámítva, hogy még taknyos, folyik az orra. De hát ez a tegnapihoz képest semmi. Nagyon ijesztő betegség ez, nem kívánom senkinek. Most már rosszalkodik ezerrel, úgyhogy nagy baja nem lehet.Kép

ZsófiKép
Jól tetted, hogy kihívtad a dokit. Nem tudom, hogy mi lehet ez?? Talán a foga miatt?

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Zsófi!
Sajnálom,hogy Bence beteg?,szerintem is jó ha megnézi doki.Mi ma voltunk tanácsadáson.10 kiló és 75cm.Persze a puszit és kacsintást megkapta a dokinéni+védőnéni,sőt meg is mutatta nekik hány éves lesz.KépKépDomi sem akart ma enni megint.Vagyis rendes kaját nem.Egy kis reszelt almát babapiskótával és 1 zsömlét vajjal evett egész nap és 230 tápszert.KépMost estére 37,9 volt a hőmérséklete és elég nyűgi volt.De annyira,hogy már 7 óta alszik,pizsuban!!!!!Remélem nem lesz böjtje hajnalban!A dokinéni megnézte azt mondta valóban jön a foga.Lehet,hogy ő is tele van a kölessel?KépHolnap jelentkezz mit mondott a doki!

Melinda!
Aha én is azért csinálok cscombot,mert azt csak be kell dobni a sütőbe.KépNálunk is már délelőtt jön a család,a meghívottak kettőre jönnek.Süti:Aranyos vagy ha csinálsz köszi.De megsütve hozod?KépBocsi ezt nem hagyhattam ki!Kép

Gigi!
Örülök,hogy már rosszalkodik Oli.KépTamás még csak most ért haza az Enikőtől.KépTudod hol lakik?Solymáron!!Kép

Mindenkinek szép estét!Engem vár egy halom vasalni való.KépZsófi nem ér rá átugrani István?KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Évi
Rolcsinak nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok!

Nagyon édik a gyerkőcök.
Minden betegeskedőnek gyors javulást kívánok.

Gigi
miután Gigi megszületett egy nagyon kedves ismerősöm mesélt a kruppról nekem, elmondta, hogy ez sajnos elég gyakori, nem lehet tudni mitől vállik azzá némelyik gyerek. Kívánom, hogy ne jöjjön elő többet nektek.

Bocsi, hogy ismét hanyagoltalak benneteket, de egyszerűen annyi minden történik állandóan körülöttem, most volt péntek és holnap ismét az lesz, hihetetlen.
Tegnap nagyon kedves vendégeink voltak, Györeszék, nagyon cuki volt a két lurkó, egyfolytában csőröztek, csontra egymás száját puszilgatták. Állandóan egymás után mentek.
Norbika nagyon okos, olyan hihetetlen, hogy már ennyire értelmesek ezek a kölykök. Györesz is jól néz ki nagyon, végre dumcsiztunk egy nagyot, már amennyit a 2 gyerkőctől lehetett.
Én is azt vettem észre, hogy Gigi mindent untánoz, pakolja a ruhákat a mosógépbe, törli az üveget, ajtót, szekrényt, a kulccsal megy a bejárati ajtóhoz és azt matatja mintha nyitná zárná. Tanulnak.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Patrik nagyon gáz két napja,folyik az orra és nyűgös,éjjelente ordit.Meg sem lehet nyugtatni.Majd csak túljutunk ezen is.

Gigi!
Én is nemrég olvastam a kruppról.Sajnálom szegény Olit.Remélem hamar kinövi!

Évi!
Isten éltesse Rolcsit!Kép
Apukám is ma ünnepli.
Gyere,gyere,mesélj,hogy vagytok!KépVárom a képeket!

Dia!
Van mit cipelned,van súlya a nagyfiúnak!Kép
Nem semmi,hogy már milyen ügyes Domi!Kép

Zsófi!
Jobbulást Bencének.Lehet,hogy 3 napos láz.Mi is nemrég estünk át rajta.
Nagyon jók a képek,aranyosak a fiúk!Kép

Ne haragudjatok,most nem írok mindenkinek,nagyon fáradt vagyok.
Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

Szerencsére teljesen nyugodt éjszakánk volt, még én is aludtamKép

DiaKép
Én már tudom követni, hogy az Enikő hol lakik mert egyszer azt írta, hogy a II. kerületben a Pasaréti térnél aztán utána meg írta, hogy Solymáron!! Én is kinéztem karácsonra neki egy játékot tőle, majd a sógoromékkal elhozatom. (ők is Solymáron laknak)

MártiKép
Én is csak lesek mindig, hogy már megint hétvége. Tényleg nagyon okosak már, erre akkor döbben rá az ember amikor elkezdenek utánozni. Tegnap szétkent a kövőn egy kismackót, aztán a földről kezdte enniKép Mondtam neki, hogy milyen disznóól van itt, takarítsa fel! Erre fogott egy popsitörlőt és elkezdte törölgetniKépKép

ZsófiKép
Írjál légyszi, hogy mit mondott a doki!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Először is azzal kezdeném, hogy milyen "remek" éjszakánk volt. Este, mikor letettem aludni, már 38,8 volt a láza...na jó, ebből, ha levonom a 0,5-öt, akkor azért nem olyan nagyon vészes, de láz. Reméltem, hogy miközben alszik, valami csoda következtében lemegy neki. Hát ez nem következett be, fél 11-kor 39,7 lett. Kép Kép Gyorsan adtam neki egy lázcsillapítót (mert végre letelt a négy óra, az előző óta) és férjemmel csináltunk neki egy hűtőfürdőt. A kis drága olyan szó nélkül ücsörgött a 25 fokos vízben. Kép Kép Néztem, hogy nem-e libabőrös, vagy nem-e lila a szája, de nem. Még játszott is. Biztos jól esett neki. Aztán ma mondta a doki, hogy elég lett volna 32 fokig hűteni, de én egy könyvben ezt láttam. Na már mindegy! Ez azért levitte 38,4-re. Úgy örültem neki, mintha legalább 36,5-öt mutatott volna a hőmérő. Kép Ma volt a doki, állítólag kicsit piros a torka (remélem Domi nem kapta el tőlünk Kép). Aztán kiderült, hogy a kiütések, amik rajta vannak, azok sem ekcéma (a bőrgyogyón ezt mondták), hanem az is valami vírustól van. Kép Megőrülök! Szegény gyerek. Bár az nem fertőző, és állítólag 3 hét múlva valszeg elmúlik. Ez a betegség meg még 2-3 nap. Kép Gondolhatjátok mennyit aludtam éjjel. Háromkor mentem nézni Bencét, és úgy éreztem, hogy meleg, aztán fölkeltettem. Szegény gyerek, ráadásul kiderült, hogy csak hőemelkedése volt. Biztos gondolta, hogy anya megőrült. De jobb félni, mint megijedni! De olyan édi volt, mert szó nélkül visszaaludt. Most megint alszik, és már 38,6 a láza. Ja, és kell pisi mintát vennem tőle, mert mondta a doki, hogy nagyon ritkán ugyan, de a magas láz károsíthatja a vesét. Kép Szóval még ez is! Eléggé el vagyok szontyolodva.

Ne haragudjatok, de most nem írok külön senkinek, mert elég fáradt vagyok!

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Kedves Melinda!

Névnapod alkalmából nagyon nagyon sok boldogságot kívánok és jó egészséget.
Puszi:
ANDI

Kép
tandi

Sziasztok!

Zsófi Bencének jobbulást kívánok, sajnos ez egy hosszú folyamat, mi már 3 hete kínlódunk, Noncsi már jól van, férjem is én még orrhangból beszélek de már én is javulgatok.
Remélem hamar túllesztek ezen sok puszi nektek.

Dia!

Sok sikert a főzéshez sütéshez, remélem jól fog sikerülni a hétvégétek, de biztos mert sok finomságot szoktál főzni sütni mindig.
Domi jól van? Jó husiban van ami persze rajta nem látszik úgy mint Nonón nincs akkora pocakja mint Noncsinak.:-)))

Gigi!

Remélem Olivér már jobban érzi magát és nem köhög annyit, jobbulást nektek még egyszer. Kicsit megnyugtató, hogy jobb volt az éjszakátok és nyugodtabb.

Kata!

Nektek is jobbulást Patrik gyógyuljon meg hamar.
Sok sok gyógypuszi nektek is.

Márti!

Györeszt puszilom ha van kedvetek jövőhéten átugorhatnátok Gigivel.

Melinda!

Hol van kisasszony magácska?
Hol a hosszú levélke?
Még egyszer Nagyon Boldog Névnapot Neked.
Sok szép virágocskát és ajándékot.
Mit csinál a bambuszbűvölő?

Puszi mindenkinek

ANDI
tandi

Lányok!
Írtam egy csomót és az egész elszállt, olyan dühös vagyok, nagy nehezen ideülök és akkor tessék grrrrrKépKép

Most akkor röviden!
Zsófi, sajnálom Bencét, ilyenkor jönnek, mennek a nyavalyás vírusok, igazából nem nagyon tudunk védekezni ellenük! KépKép Remélem gyorsan meggyógyul Bencéd, küldök neki sok-sok gyógypuszit!KépKép

Gigi! Kép
Sajnálom, hogy Oli kruppos Kép, de tényleg nagyon sok manócska él ezzel a betegséggel és hála az égnek csak ritkán fulladnak be! Próbálj beszerezni egy hidegpárásítót, az nagyon jó, meg a sóbarlang is hatásos állítólag! A szép szőke hercegnek is küldöm a sok-sok gyógypuszit!KépKép
Olikát küldhetnéd hozzánk is takarítani! Kép

Még egyszer köszönöm a lapot, nagyon jól esett, Rolcsi még táncolt is a happy birthday-re Kép

Melinda! Itt is boldog névnapot kívánok!Kép

Dia, jó készülődést! Biztos már nagyon izgulszKép! Remélem jól vagytok!Kép

Kata! Patriknak is jobbulást kívánok és küldöm a gyógypuszikat neki is!KépKép

Márti! Tündéri lehet a Gigi, ahogy segít neked! KépKép Györeszéknek is sok puszit küldök, meg persze nektek is!Kép

A szülinap jól sikerült, volt lufilánc, meg happy birthday szalag, meg ici-pici szendvics ici-pici kezecskékbe, meg süti, meg sk. torta, meg minden. ROlcsi nagyon boldog volt, örült az ajándékoknak, de legjobban a lufik tetszettek, meg a gyertya, meg a csillogó csomagolópapír!

Én viszont ahogy írtam teljesen meg voltam hatódva. Napok óta a tavalyi érzéseim vettek erőt rajtam, az izgalom, milyen lesz majd, a türelmetlen várakozás. Az utolsó napok csigalassúsággal mentek, én meg egyre idegesebb voltam (szegény férjem Kép), az aggódalom.
Aztán csak eljött nov. 30-a éjjel és én úgy örültem, persze izgultam is, de már alig vártam, hogy meglássam Õ-t!
Csodálatos volt apába kapaszkodni és együtt átélni a szörnyű fájdalmat, csodálatos volt először karunkba venni a világ legszebb maszatos kicsibabáját. Annyira itt van előttem a pici buksi feje (elfért a tenyeremben), érzem a bőre illatát. Emlékszem, hogy nem tudtam aludni olyan nagyon boldog voltam.
Azután olyan sok minden történt ezalatt az 1 év alatt! Annyi, de annyi vigasztalhatatlannak tűnő síráson, átvirrasztott éjszakán vagyunk túl! Hányszor, de hányszor éreztem, hogy olyan kimerült vagyok, hogy nem bírom tovább...
...de bírtam, elég volt egy édes babamosoly, egy finom simogatás a dundi kis babakezecskékkel, egy fojtogató ölelés, hogy erőt adjon!
Emlékszem mennyit aggódtam a szopi miatt (most meg abba sem akarja hagyniKép), olyan mosolygos, kedves kiskrapek lett az én pihe-puha kis gombócom!

Most rohanok!
MIndenkinek sok puszi és még egyszer köszönöm a köszöntést! KépKép
Évi
KépÍgy aludt akkor...}
Kép...és így most
Képboldogan bontogat

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Tegnap meglett a böjtje a 7 órási alvásnak.9-kor felébredt és éjfélig kukorékolt.De már kezdett nyűgi lenni így megint velünk aludt.Kettőkor arra ébredtem,hogy sír,majd hirtelen összehányta az ágyat.KépPizsucsere után aludt 5-ig amikor megivott 200ml tápszert.Már éhes volt szegénykém.8-kor ébredt,adtam neki egy kis gyümit ami hamarosan a padlón landolt és azóta semmi nem marad meg benne.KépAlul-felül minden kijön még egy korty tea is.KépSzegénykémen már 5 rucit cseréltem eddig.Lassan már 3 órája alszik,4-től rendel a dokinő leviszem hozzá.Fasza buli lesz holnap.KépAnnyira sápadt,bágyadt,úgy sajnálom!Most megyek mert reggel óta egy falatot se ettem és már szédelgek.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Évi!

Nagyon édes a kisfiad szép nagy lett Rolcsika. Édes ahogy örül az ajándékának.
Még egyszer sok boldogságot nektek.
Ahogy közeledik Noncsika szülinapja egyre többet gondolok én is a születésére, olyan szép volt, nem szenvedett egyikőnk sem, és emlékszem el akarták vinni mellőlem és nem engedtem, igaz nem is aludtam 3 napig semmit, de akkor nem érdekelt.Õt a Jézuska hozta, igaz két nappal előbb, de ez a legszebb karácsonyi ajándék a világon. Jó érzés nagyon.
No most én is jól elérzékenyültem.

Puszi:

ANDI
tandi

Dia!

Jajj Istenem szegény Domi hát így tényleg elég gázos lesz a buli, de most nem a buli a lényeg hidd el, hanem hogy Domika helyrejöjjön.
Sajna ezek szerint elkapta ő is, úgy látszik nem ússza meg egyik gyerkőc sem ezt a fránya influenzát.
Sok sok sok gyógypuszit küldünk nektek Noncsival.
Gyógyuljon meg hamar ez a kis legényke.

Puszi:

ANDI
tandi

Domika gyógyulj meg hamar!

Kép

Sok puszi:

ANDI és NOÉMI
tandi

MelindaKép

Boldog névnapot kívánunk mi is!!!
Kép

KépKép
gigi28

SziasztokKép

Beszéltem Diával. Voltak dokinál. Írtak fel Dominak valamilyen kását. Ha továbbra is fosik meg hány akkor sajnos be kell menniük a László kórházba.Kép De erre biztos nem kerül sor.

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Köszi az infot, remélem Domi hamar rendbe jön és nem kell Kórházba mennie.

Dia!

Jobbulást még egyszer Domikának.

Puszi mindenkinek és jóéjt

ANDI
tandi

Sziasztok! Kép

Dia Kép
Kép Kép Mi van Domikával?! Ezek a hülye vírusok! Nagyon szorítok, hogy jobban legyen a picuri!
Szerencsére Bence már jobban van kop-kop-kop. Du. adtam neki egy láz csillapítót, mert 38,6 volt (ez volt fél kettőkor) és szerencsére azóta semmi. Jaj, csak ne kiabáljam el! Így sem fogok nyugodtan aludni, de azért legalább nem úgy tettem le, hogy lázas.

Gigi Kép
Olika, hogy van?

Évi Kép
Köszi a sok gyógypuszit! Kép Kép Úgy látszik hatott! Nagyon aranyosak a képek, és olyan megható volt, amit írtál!

Andi Kép
Neked is köszi az aggódást. Szerencsére, úgy néz ki, hogy jobban van az uraság. Kép Du. már jó volt a kedve és a régi volt újra. Kép

puszi
nmzsx

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket! Aranyosak vagytok Kép

Bocsi, hogy csak most és nagyon rövidre jövök, de egész nap a holnapi bulira készülődtem. Most meg olyan vagyok, mint a mosott rongy Kép

A lényeg: MINDEN BETEGESKEDÕ BABÁNAK JOBBULÁST ÉS AZ ANYUKÁKNAK KITARTÁST!!!

Annyira szörnyű olvasni ezt a sok bajt, betegséget Kép Már előre félek, hogy mi mikor kerülünk sorra, mert eddig még minket elkerültek ezek a rosszaságok.

Mindenkinek sok-sok puszi és jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Boldog névnapot kívánok!KépCsak most tudtam jönni.Kép

Gigi!
Kérlek,ha megtudod mi van Diáékkal,írj!Nagyon aggódom.
Nektek van párásítótok?Tervezem,hogy beszerzünk egyet,de nem tudom milyet érdemes venni.

Zsófi!
Remélem holnapra már kutya baja sem lesz a kislegénynek!Nagyon hasonlóak a tünetek ahhoz,amiket Patrik produkált a 3 napos láz alkalmával.Sok-sok puszi az ügyes Bencének,aki még a hűtőfürdőt is szépen tűrte!Kép

Dia!
Gondolok Rátok és nagyon szorítok!!!!!!!!

Andi!
Köszi,Patrik jobban van,most már "csak"akkor üvölt,ha kimegyek a szobából.De akkor nagyon.Nem tudja az Apja sem megvígasztalni,teljesen rám van nőve.
Noncsi hogy van?Te már rendbejöttél?

Évi!
Nagyon szép,amit írtál!Kép
Rolcsid akkorát nőtt mióta nem láttam,hogy csak lestem!Örülök,hogy jól sikerült a szülinap!KépTesók hogy vannak?Éjszakáitok milyenek?

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

ÉviKép
Nagyon meghatódtam az írásodon!! Szívemből szóltál! Rolcsi már akkora, hogy rá sem ismernék!

KataKép
Én még akkor vettem párásítót mikor Oli bébi megszületett. Fontos, hogy ultrahangos párásítót vegyél. Mikor vettem elmondták, hogy miért az kell de már nem emlékszemKépKép Ja és ami a legfontosabb, hogy desztilált vízet tegyél csak bele mert én most veszek majd újat ugyanis a sima csapvíz teljesen tönkretetteKép A vízkő teljesen kicsapódott az alkatrészein és nem hozza le semmi tökéletesen. Asszem Bionair a márkája.

Ti hallottatok már olyat, hogy egy féléves kislány keresztelőjét ilyenkor tartják??? Péntek este??????? Hivatalosak voltunk rá, de egyrészt beteg Olivér másrészt meg, hogy gondolták, hogy este kilencre megyünk vacsorázni???? Állítólag ez a szokás, hogy ilyenkor van a vacsora része és majd vasárnap lesz a templomban a szertartás. Szerintem ez egy baromság!!! Viktor elment a buliba. Jó munkamegosztás, apjuk bulizik mi meg itthonKép
Megyek elteszem magam holnapra.

Minden beteg babónak jobbulást!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Legelőször:

Barbi!
Névnapod alkalmából sok-sok boldogságot kívánunk!

Kép

Remélem minden betegeskedő baba javul, sőt már meg is gyógyult! Sok-sok puszi Nekik!

Dia, Zsófi!
Domiért és Bencéért külön aggódom, ha lesz időtök írjatok egy pár sort, hogy hogy vagytok. Köszönöm!

Nálunk tegnap a szülinapi buli nagyon jól sikerült! Marcit megszállta egy angyalka, sőt maga volt egy angyal egész nap Kép Délelőtt felköszöntöttük, megkapta a halom játékát, ruhácskáját, Mikulás csomagját, majd egy jót játszott velük. Alukált 2 órát (gondolom többet nem akart, mert tudta, hogy várnak rá az újdonsült játékaiKép), majd délután is szépen játszott, szépen evett (ez nálunk még mindig hangsúlyozandó!), a tortájából (Györesz féle gesztenyés, nagyon fincsi volt!) is trancsírozott és gyurmázott egy jót, de azért a pocakba is került valamennyi Kép. Miután elmentek a vendégek, még egy gyors karácsonyi ajándékvásárlást is be tudtunk iktatni, egy hangja nem volt közben. Este szépen fürcsi és éjjel egy neszezést sem lehetett Tőle hallani.
Most egyenlőre ennyi. Képeket este majd rakok fel!

Mindenkinek sok puszi és nagyon szép napos napot kívánok: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm az aggódást!
Domi már javulgat/tegnap és ma eddig már megevett 1 banánt egész nap és fél liter gyümilevet/.Ja,és a dokinéni írt fel srépás rizsnyákot azt mind a 4 decit bevágta.Tegnap még szomorkás volt,ma már virgoncabb.KépViszont én éjjel kettőtől a wc-t látogattam alul-felül jött minden.KépMost nagyon gyenge vagyok és fáj a gyomrom.A buli jól sikerült,én kellően elfáradtam.Bocsi,hogy most nem írok mindenkinek külön,de kivagyok.A beteg babuciknak jobbulást kivánok.Remélem holnap már tudok jönni,legalább is megpróbálom!Addig is elárasztalak titeket képekkel.KépPuszi.Dia
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Örülök, hogy Domi már javulgat! Kép Sajnálom viszont, hogy Téged is elkapott a nyavaja Kép Jobbulást mindkettőtöknek!
A buli tényleg klasszul sikerült, a képek is azt mutatják. Ti legalább lefényképeztétek a tortákat, én bezzeg elfelejtettem Kép Domi sem panaszkodhat, Õt is elárasztották a Nagyik, uncsitesók, meg Anyáék minden jóval Kép

És íme egy-két fénykép Kép

Az új játékaimmal! Kép
Kép Kép

Új pulcsimban és a Mikulás csomagommal Kép
Kép

A lufigyilkos Kép
Kép Kép

Azért fincsi volt a tortám Kép
Kép

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

DiaKép
Domi örült a játékoknak? Nem is mondtad. Melyik tetszett neki a legjobban? Azért látszik szegény öregen, hogy nem volt a toppon. Hogy vagytok??

MelindaKép
Olyan nagyfiús már Marci!! Szerintem senki nem fogja bevenni a mesét, hogy volt a gyereknek tortájaKép Lufi nem csattant az arcán??Kép Nálunk is Marci durrogtatta a lufikat?? Mert arra emlékszem, hogy valamelyik rosszcsont gyilkolta őket!!

Volt pénteken Viktor az ominózus keresztelőn. Este fél 10-re ért oda. Éjjel kettőre ért haza. És az a szerencsétlen kislány hajnali hatig volt az étterembe az idíóta szüleivel!!!!!!!!!! (kislány fél éves) A babakocsiban aludt miközben szólt a zene, cigarettáztak stb...stb.... Lehet, hogy én vagyok túl konzervatív, de ez gyerekkínzás. Mondjuk én már akkor is rosszúl érzem magam ha három havonta fél órára bemegyünk egy bevásároló központba. Mert egy gyerek nem oda való. De ez az éjjeli éttermezés.....Kép Csodálkoztak, hogy nem mentem Olikával!!!

Többiek hol vagytok???????????

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Szerintem, ahogy írtál, előtted kb. 5 perccel néztem be és láttam, hogy maxi magamnak válaszolhatok, így hagytam az egészet! Erre tessék Kép
Biza Nálatok az első lufit Marci durrantotta el, majd Domi is kedvet kapott Kép Ezt a lufit, amit a képen gyilkol, az szépen csak leeresztett, de előtte délelőtt már kipukkantott egyet hangosan, ami szerencsére nem csattant. De azért féltem, így nagyon nem engedtük Neki.

Ez a keresztelő tényleg röhej! Már attól rosszul volnék, ha hajnal 2-ig kéne ott tartanom szegény Marcit, nem hogy hajnal 6-ig. Már bocsánat, nem tudom ki is ők Nektek, de elég hülye egy família.

Olid hogy van? Remélem már tényleg kifele megy a megfázásból Kép Puszi Nektek!

Dia!
Hogy van Domi? Tessék informálni!!!

Zsófi!
Ha egy másodperced engedi, akkor írj valamit Magatokról, hogy hogy van Bence! Köszike!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Kicsit megkésve,de boldog névnapot kivánok MELINDA és BARBI!!!!Kép
Kép
Andi!Kép
Nem voltunk otthon 3/4 9-kor,mert felszaladtunk a szomszéd csajékhoz.Mert Mikulási ünnepségre mentünk volna,de a fosi és az eső miatt lemondtam.

Gigi!Kép
Ki ez az elmebeteg aki hívott keresztelőbe?????Ugye milyen szomorkás a mókuskám?KépJáték:Akkor a nap a repülő volt a sláger amíg Panna rá nem ült.KépKépMásnap vonatozott egész nap.KépMa az elefántra táncolt és a kockákat pakolta a kamion platójára fel,le.Kép

Melinda!Kép
Én se hiszem el,hogy volt tortája Marcikának!KépNa jó,csak vicceltem.KépLufi:Vettem a 100-ban 20-at.Péntek este elkezdte Tamás fújni őket.Sorra durrantak ki.Amikor a 10-dik durrant,mondtam hadja abba mert a végén Domi felébred.Szombat reggel rohanás az Europarkba venni másik félét.Azok már jók lettek de csak addig amíg Domi és Panna rá nem szabadultak.Most van még kB:5 ép,de 7végére pótolni kell,hogy maradjon gyilkolni való Olinak és Marcikának is.KépDomi köszi jól van.Amióta beteg volt nagyon bújós.Sokszor egy órát is eltöltünk úgy,hogy simizzük egymást,szorosan bújunk éééésssss magától puszilgat.KépAnnyira szeretem,olyan jó érzés!!!Viszont az étvágya nem a régi.KépBanán,rudi,krémtúró,gyümilé jöhet,de a rendes kaját nem akarja enni.Remélem csak átmeneti állapot!!!Milyen a sütifaló bödön?Én is gondoltam rá,hogy jó lenne Dominak karira.KépNa és az a Kisdobos kép haláli!Kép

Zsófi!Kép
Mizus veletek?????Bence javulgat?Készülsz a bulira?Miket sütöl-főzöl??

Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Jaj ezt még leírom:Éjszaka belül aludtam,hogy tudjak pihizni és ha Domi felébred akkor Tamás kel hozzá.Na,erre hallom hajnaltájt,hogy Domi nyöszörög én ösztönösen felpattantam hozzá.Igen ám,de ott volt a fal....Lányok!Tiszta erőből neki ugrottam a falnak!KépKépAzt hittem szét megy a fejem akkorát koppantam.KépKépNa,eldugulok.KépJó éjt!

Kép
Kép
lldicsi

Most csak Diának:

Elképzeltem ahogy ráugrasz a falraKépKépKépKép Szarrá röhögtem magamKépKép

KépKép
gigi28

Drága MarcikaKép

Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!
Kép

Olivér és Gigi anyu

KépKép
gigi28

MARCIKA ISTEN ÉLTESSEN ELSÕ SZÜLINAPODON!KépDIA ÉS DOMI
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Drága Marcika!

Neked ezúton is nagyon boldog születésnapot Kép

és

MINDEN KEDVES TOPICBABÁNAK NAGYON BOLDOG MIKULÁS ÜNNEPET KÍVÁNOK SZERETETTEL!

Kép
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Drága Kicsi Marcika! Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk Neked! Zsófi, Bence
Kép

Dia Kép
Itt vagyok, csak ebben a szutyok időben olyan kómás vagyok! Kép Képzeljétek Bence is akkorákat alszik. Ma 10-kor én keltettem föl. Kép Kép
Hétvégén voltunk aput köszönteni névnapja alkalmából és megkapta Bence a Mikulás ajándékát is. Kapott egy hintalovat, de még annyira nem érdeklődik iránta. Kép Mi vettünk neki egy "gagyi" mobilt (azért gagyi, mert nem igazi) Kép, de csodák-csodája, ez tetszik neki. Kép Villog (hogy majd kisül a szeme tőle) és jó hangosan zenél, meg beszél, de neki ez tetszik. Csak mi süketülünk meg. Kép
Domika jobban van már? Eszik rendesen? Te meggyógyultál már?
Bence szerencsére jól van kopp-kopp-kopp. Mondjuk még kap valami kanalas antibiotikumot, de szerintem már nem kéne, csak ezeket nem lehet csak úgy abba hagyni, így holnap még kapja, aztán vége. Képzeld, tudod tele volt pöttyel és a bőrgyogyóban írtak föl neki valami krémet, hát mióta kentem vele, olyan brutál mennyiségű pötty jött ki rajta, hogy csak na, és ráadásul az addig halvány pöttyök tök pirosak lettek. Aztán elegem lett, most két napja nem kenem, csak fürdés után bekenem baba olajjal, azóta már teljesen elhalványultak. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de ha van, akkor nagyon gáz!
Én még nem sütök, főzök. Kép Csak semmi sietség. Kép. Egyébként nálunk a vendégek du. jönnek, így nem gyártok kaját, csak csipegetni való lesz, plusz a torta, meg sütik Kép. Mindenki egyen otthon. Kép
Falra pattanás Kép Kép hi-hi-hi! De kár, hogy nem láttam. Kép
Én egyszer az ajtófélfának akartam támaszkodni, de elnéztem és kiestem az ajtón. Kép Az is elég vicces volt.

Melinda Kép
Először is ne haragudj, tisztára elfelejtettem neked Boldog Névnapot Kívánni! Annyira el voltam foglalva Bencével meg a lázával, hogy elfelejtettem. Kép Remélem megbocsájtasz nekem! Kép
Köszi érdeklődésed, Bence már jól van, és mostanság jó nagyokat is alszik. Marcika, hogy van? Mit csinál a kis szülinapos? Nagyon aranyosak a képek! Aranyos a lufival! Kép

puszi
nmzsx

Sziasztok!

Pici Bambuszbűvölő Marcika!

Nagyon nagyon Boldog szülinapot kívánunk neked, sok szép játékot és sok sok szeretet kapjál és légy mindig nagyon egészséges gyönyörű baba, mint most.
Puszika:

ANDI és NOÉMI

Kép

Kép
tandi

Mindenkinek Kellemes Mikulás napot.

Kép
tandi

Kedves Barbi!

Így utólag is nagyon Boldog Névnapot kívánok neked!

Puszi:

ANDI

Kép
tandi

Sziasztok!
Ide érek én is végre.KépEddig üvegfestékeztem.
Zsófi!
Örülök,hogy jól van Bence.KépCsak azt nem értem vírus ferőzésre miért kaptatok antibiotikumot???Domi nem akar enni.KépKínszenvedés a kajáltatás.Ma nagyon sokszor eszembe jutott Melinda...Domi is sokat alszik,főleg ha ott vagyok mellette.Kép
Pötty.KépMi lehet?Esetleg gondoltad,hogy másik doki hoz is elviszed?Nem csinálod rosszul,a vendégek egyenek otthon.KépA falra pattanás így utólag vicces,csak akkor nem tudtam rajta nevetni.KépDe a te sztoridon annál jobban tudtam.KépJaj,jöhetne már egy kicsit vidámabb idő!Annyira elegem van már az esőből!Ki se tudunk menni.KépNa,jól van nem nyavajgok tovább.KépPuszi

Évi!
Örülök,hogy jelentkeztél!KépNem válaszolsz a leveleimre?!KépPuszi

Mindenkinek Boldog Mikulást!Gyerkőcöknek sok ajándékot!Puszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönjük a szülinapi és a névnapi (nem haragszom senkire Kép) köszöntéseket! Aranyosak vagytok!!!

Én már napok óta lázban voltam a születésnapja miatt, de tegnap este óta egyszerűen másra sem tudtam gondolni. Tegnap este 21:50-től (akkor repedt itthon a burok) állandóan eszembe jutottak az események és ma délelőtt 10:50-kor "végre" túl voltam az egészen, mert Marcikám végre meglátta a napvilágot Kép

Marci születése után:

Kép

Marci 1 évesen:

Kép

Ja, és volt tortája ennek a szerencsétlen gyeröknek Kép (igaz, ez csak a maradék!)

Kép

Zsófi!
Örülök, hogy Bence már jobban van Kép Dehogy haragszom, hogy nem köszöntöttél, hisz sokkal fontosabb dolgod volt: Bence Kép Klassz, hogy ilyen klasszakat alszik Kép
Pöttyök Kép Ez tényleg gáz.

Dia!
A lufival mi is így jártunk, mondjuk csak 1-et durrantottak el Gábor és sógorom, ahogy este 10-kor elkezdték felfújni őket. Marci biztos fogja őket gyilkolni vasárnap az tuti! Mármint a lufikat Kép
A sütifaló eddig bejött, tetszik Marcinak. Szépen zenél, dumcsizik Neki és ilyenkor mindig jól belenéz a belsejébe, hogy hol is van az a néni, aki beszél Neki Kép
Aranyos lehet Domi, ahogy bújik. A bújásért irigyellek, a beteségért nem. Az étvágya pedig idővel biztos visszatér, ahogy helyrejön a pocak.
Akkor én vasárnap csokis-meggyes muffint viszek, oké?! Kell még esetleg valami?
A falrakenődéseden olyan jót röhögtem Kép Gábor nem tudta elképzelni, hogy mi a bajom Kép Szerintem ma ne aludj belül!

Ma Gábor szabin volt itthon, hogy hármasban töltsük a szülinapot. Délelőtt a szokásos játék volt, majd a szokásos Kép 3 órás alvás, majd elmentünk a Camponába a játszóházba. Jól el volt a Drágaságom, csak nem volt sok gyerkőc, így őket hiányolta. De azért egy kicsit szerelmes lett, ahogy megjelent egy 1,5 éves forma kislány: le nem vette róla a tekintetét. Majd megzabáltam Kép
Tündéri volt ma is, de szerencsére mostanában nem lehet Rá rosszat mondani.

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Bocsanat, hogy csak igy kutyafuttaban, szokas szerint, de most ez a par nap kicsit tulterhelt nalam, mert amellett, hogy rohangasznom kell ide-oda, meg a melom is sok most, mert ma indul a .eu domainnevek regisztracioja, es mellekallasban megkaptam ezeknek a felugyeletet is (egy kis plusszpenz jol jonKép), igy most orultek haza van 11 oraig, mert akkor indul a kozponti rendszer.. szoval bocsi, remelem 1-2 nap mulva jobban raerek idefigyelni.. bar neha olvasok par hozzaszolast, de irni mar vegkepp nincs idom. Most is az oviba indulastol "loptam" egy kis idot, 8ig mar nem erunk oda, de egye feneKép

Draga Marcika,

Isten eltessen Szulinapod alkalmabol!Kép Gyonyoru Mikulasnapi ajandek vagy Te SzuleidnekKép

Akikrol lemaradtam, bocsanat, nem kevesebb szeretettel kivanok Boldog Nev- es Szuletesnapot!

Tenyleg bocsi csajok, de rohanok, remelem ma este, vagy holnap tudok irni bovebben magunkrol es kepet is probalok feltenni, tegnap este egyutt furodtek a "ferfiak" es en megorokitettemKépKép

Puszi,
Mica
mica

SziasztokKép

MelindaKép
Én még soha nem láttam Marciról újszülött képet. Annyira édiKépKépKépKépKép Kis manó formaKépKép Milyen rendes Gábor, hogy szabit vett ki!! Tarthatna pár órát ViktornakKép

Ma csak este jövök. Addig kicsit aktivizálhatnátok magatokat csajok!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Itt vannak az igert kepek:
Kép

Kép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok,

Ugy latom, hogy eletem ferfiai eluldoztek a topiklakokat...KépKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Mica!
Dehogy ijesztettek el! Nagyon édik! Kép
Köszönjük a köszöntést! Bizony-bizony szép Mikulásnapi ajándékot kaptunk egy éve Kép
Nem vagy semmi, még egy kis plusz meló. Oké, hogy plusz pénz is jár hozzá, de hogy győzöd, azt nem értem! Ügyi vagy! Kép

Gigi!
Ugye, milyen kis manó volt? Van Róla egy ilyen plédes sorozat, ez a kép épp a Gondolkodó címet kapta Kép
Bocsi, nem aktivizáltam magam, mert Marci durmolt megint egy nagyot délután és nem akartam klimpírozni mellette. Ahogy meg felébredt, mentünk is a Corába. Az alvása alatt üvegfestettem! Tudnád, hogy milyen ügyes vagyok! Kép Ti is ügyeskedtetek tegnap?

Dia!
Gondolhatsz is rám, ha nem eszik Domi, mert Marci ma rekordot döntött: kb. 50 grammnyi főzit evett meg, mellette 3-szor szopizott (de ez a szopi egyébként is minden nap meg van). Nem tudom, mi a hézag Nála, de nem eszik és tök jó kedve van. Bár én tudnék így fogyózni Kép
Hogy ment az üvegfestészet? Vannak képek?

Na megyek, eltenni magunkat holnapra!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MicaKép
Épp tegnap gondoltam rád, mert hallottam a rádióban erről a .eu-ról és a listáról, hogy kitől lehet kérvényezni. Tudtam, hogy te is rajta vagyKép Energiádat én is csodálomKép Egyszer Viktor is próbált együtt fürdeni a fiával de miután a csóró gyereket nem érte a víz, nem próbálkozott!!KépKépKép Pedig nagy a kádKépKép Na ja, az ember isKép Na azért Ti sem panaszkodhattok, igencsak szép karácsonyi ajádékot kaptatok tavaly!!

MelindaKép
Már jó sok üvegmatricát csináltam. Most az a bánatom, hogy vettem egy másik fajtát és nem akart lejönni arról a r......dt fóliáról!!! Kicsit mérges vagyok. Állítólag a hűtőbe kell rakni és utána lejön. Mindjárt ki is próbálom.

Puszi mindekinek!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak kutyafuttában,Patrik még botrányozik esténként,fél elaudni,képes két órát is sírni úgy,hogy nem tudjuk megvígasztalni.
Nappal pedig nincs időm ideülni.

Szóval restanciáim:

Melindának és Barbarának utólag kívánik Boldog Névnapot!Kép

Marcika!
Isten éltessen sokáig,legyél nagyon boldog!

Puszilok mindenkit!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Melinda!
Teljesen kikészít Domi a nem evésével!KépMég az a szerencse,hogy a napi két tápszert elfogadja,mert különben éhen halna.De ő is úgy van mint Marcika a kedve kitűnő.KépVégre ma kimehettünk sétálni.Az elmúlt két nap borzasztó volt bezárva.KépNekem is nagyon tetszik a kiskori képe Marcinak,igazán tündéri.KépÜvegmatrica:Na,tegnap csináltam "először"tigris,malacka,zsebibaba,repülő sikeredett.De mint Gigi is írta nem jön le a fóliáról.Pedig én már hűtőbe is tettem.Az ideg szétvet.KépÁllítólag a fólia nem jó.Holnap kezdhetem újra.De hát mikor?Alig van szabadidőm...
Jó lesz a muffin,köszi.KépMa a keresztszülők voltak Domit köszönteni,teszek fel pár képet róla.Kép

Mica!
Tök jó,a ti kádatokban 3 hapsi is elfér.KépNem is láttam még a párodat.Gyere gyakrabban,puszi Katáéknak is!

Szonja!
Nagyon Boldog Szülinapot kivánunk!Dia és DomiKép
Kép

Nos íme a képek a mai buliról.KépSzép álmokat!Dia
KépKépKép
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Először is köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Marcika!
Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Domi!
Te is a mai napon születtél, mint az én pici lányom, ezért kívánunk Neked nagyon boldog születésnapot. Remélem hamar meggyógyulsz!

Olyan furcsa visszagondolni erre az egy évre. Nagyon gyorsan elment, pedig sokszor úgy éreztem, hogy nehéz vagy fárasztó, de mikor Szonja rám mosolyog, minden gondot elfelejtek. Fantasztikus volt az elmúlt 12 hónapban figyelni, ahogy ez a kis manó napról-napra fejlődik, nyílik a tudata.
Babusgatni, szeretgetni, megpuszilni a frissen mosdatott bőrét, belebújni az illatos kis hajába. Fogadni az öleléseit, pillantásait. Magadhoz ölelni, mikor valami bántja és vígaszt nyújtani neki. Ez az élet lényege. Azt hiszem a világ legjobb dolga Anyának lenni.

Megyek megpuszilgatom az ébredező 1 éves kis angyalkámat!

Barbara

Kép
babar

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?