Sziasztok, Lányok!
Mea culpa, én is csak olvasgatni tudlak benneteket, azt is csak ritkán. Elkezdtem dolgozni is (nagyfőnök visszaengedett
), igy aztán még kevesebb időm van itthon netezni, bent meg gépem nincs
JOVI
óriási gratula Berci babához! Gyors felépülést, sok tejcit, a szülés-sztorit pedig várjuk!
Alena
neked is gratula a babahírhez! Hogy érzed magad?
Orsi
én is drukkolok nektek, de csak halkan
Zitus
mikorra is vagy kiírva? Mert úgy tudom, Sikó szabin lesz januárban. A múltkor láttam, hogy egy napon - okt. 18-án - egyszerre voltunk nála, csak mi nagyon korán, 3/4 4-re mentünk.
Virág
Ádámbaba nagyon szép a képeken!
Még pár szó rólunk, aztán elteszem magam holnapra, mert hulla vagyok.
Szóval tegnap töltöttük a 14. hetet. Jól ránkhozták a frászt egy korai vérvételen kiszűrt állitólagos akut rubeola-fertőzéssel (magas ellenanyag-szint). Aztán Szegeden utánajártunk ismételt vérvétellel, hogy ez tévesen pozitiv eredmény, mert a többi titer csökkenő értéket mutat, tehát a friss fertőzés kizárható. Húh, nagy megkönnyebbülés
, már csak a magzatviz-mintavételt (az életkorom miatt) meg az eredmény kivárását kell túlélnünk, ez valszeg a 21. hét tájékán következik be, nehogy addig túl nyugodtak legyünk. A karácsonyi ünnepek jól fognak telni: 21-én lesz a mintavétel, utána 2-3 hétig kimélő életmód (egy örökmozgó 2éves mellett
), de hát ez van! Legközelebb csak januárban tudták volna megcsinálni, addig már nem akartunk semmiképpen sem várni, plusz még a 4 hét az eredményig, szóval ha bármi baj van - nem legyen - akkor az a lehető leghamarabb derüljön ki (már ha a 21. hét korainak nevezhető
). Az mindenesetre jó jel, hogy a tarkóredője rendben, az UH-n semmi rendellenesség nem látható, 12 hetes 4 naposan 66,8 mm a CRL-je. Nagyobb, mint Juci volt ennyi idősen, aztán meglátjuk, hogy ennek van/volt-e jelentősége (párom nagyon kisfiút szeretne
). Kicsi lányom tündéri, sűrűn mondogatja: "megnézzük pici babát"
, ilyenkor a - mindjobban gömbölyödő - pocakomat tudom neki mutatni, amit ő megsimiz
. A bölcsibe most úgy jár, hogy ebéd után anyukám hazahozza és itthon alszik, mert bent nem ment az alvás, aztán estére olyan fáradt volt, hogy azért nem tudott aludni.
Na, ennyi elég is lesz belőlem, meg már alig látok, nézzétek el nekem...
Cat
nagy kérés lenne, ha én is bejelentkeznék egy naptársablonra? Ha megoldható, elküldenéd a
rita0917@citromail.hu címre? Előre is nagyon köszönöm! Meglepném anyukámat meg anyósomékat karácsonyra
Puszi Mindenkinek! És elnézést, akinek nem írtam személyesen, de már nincs erőm...
Rita