Új privát üzeneted érkezett!

Cat: köszi!Kép Úgy gondoltam én is, ne butuljak má el még ennél is jobban. :D Kép

Orsi: közöm semmi, de teljesen egyetértek Cat-tel. Fű alatt szurkolok Kép

Virág+Ádámpocak
32+3

KépKép
virág33

lányok átjöhetek ebbe a topikba babás lettem tegnap derült ki szeretnék néha beszélgetni hasonló kismamákkal
GILI
gilingalang

VAGY ITT CSAK MÁR MEGSZÜLETETT BABÁSOK VANNAK
gilingalang

GilingKép
Gratulálok!!KépKép
Gyere nyugodtan beszélgetni, nem csak már megszületett babák anyukái vannak itt, vagyunk kismamik is!Kép
És örülünk az "újhusiknak" is, remélem hamarosan Noémi Kép is csatlakozik!Kép

Mesélj magadról!

Zitus és BotiKép
35+6

Kép
Kép
zituska28

Orsi, hű de halkan szurkolok Kép hallod? Na ugye! Kép És minek örülnél? Ikreknek? Minden csodálatom a Tiétek! Semmi okod a bizonytalanságra, az első is olyan simán ment, most sem lesz gond és hipp-hopp újra babás leszel...én meg irígykedek Kép
Pusz Erika
hurki

Sziasztok Lányok!

Virág Kép jó ez a link a várandósság alatti szépségápolásról. Át is olvasom majd. Ugyanis nagy hírem van!

Nemrég beszélgettünk arról, szoptatás abbahagyása után kinek mennyi idö után tért vissza a ciklusa. Nekem október közepén jött meg, aztán még egy hétig szopizott Zéti, és abbahagytuk. Hát úgy néz ki, egy idöre ez volt az elsö az utolsó menstruációm.Kép Most voltam dokinál, és már látszik egy kis foltocska. Vett vért, hogy megnézzük a hormonszintet. Két hét múlva kell mennem, gondolom ellenörizni, hogy van-e szívhang. Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen. Ugyanúgy, mint az elsönél.Kép Kérek drukkokat, ha lehet!
Miután Zétire annyit vártunk, álmomban sem gondoltam volna, hogy másodszorra elsö próbálkozásra összejön. Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz.
Egyelöre még nem mondjuk el a családban sem, csak anyukám tud róla. A többieknek majd karácsonykor szeretnék.

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

Alena!!!!KépKépKép
Természetesen nagy-nagy drukk!!!KépKép
És csak nagyon halkan GR....Kép

Zitus és BotiKép
36!!!

Kép
Kép
zituska28

AlenaKép
Nagyon drukkolok Értetek, de minden rendben lesz.Kép
A karácsonyi ajándékot meg így megspórolni?KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Ahh, AlenaKép, en is olyan, de olyan sarga vagyok!!! Mar en is szeretnem, de nalunk csak ha szopi mellett osszejon van ra esely (azaz nem sok), ugy tunik a fiatalember meg igenyt tart ra...
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen nalatok (es mar miert ne lenne?), nyugodt pocakosodast kivanok !!! Micsoda hirek itt ma...

OrsiKépNeked akkor nem mondok semmit, csak 6.-an (pont mikulas?) gondolunk atok, biztos a legjbb dontest hozzatok majd, nyugi!!!

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Nahat, micsoda hirekKép drukk nektek Orsi, es nektek is Alena (hat igen, mi Botit meg nem is akartukKép)

Virag, kerhetnek toled segitseget? anyunak szeretnek karacsonyra valami jo arcapolo cuccot (arclemoso, tonik, nappali es ejszakai krem), tudnal ajanlani, milyet nezzek, stb? vegyes bore van....

orsoly
orsoly

Alena Kép
szuper hírek! Drukkolok Nektek!!!

húúú lányok Kép olyan aranyosak vagytok Kép Kép Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok Kép
Köszönöm, hogy velem örültök. Hívtam délután a dokit a hormoneredményekért. Minden rendben, nem kell hormonpótlás sem.

Orsi Kép
Ne haragudj, hogy nem is reagáltam a Te híredre! Nagyon drukkolok Nektek Mikulás napján.

Szöszi Kép
Olyan ritkán írsz, gyere gyakrabban!

Alena

Kép
Kép
alena9

Alena Kép
ezek szuper hírek Kép
drukkok nekünk majd január környékén kellenek Kép dec.6án csal elbeszélgetés lesz Kép Kép
(totál be vagyok sózva Kép Kép - persze még egy kisebb fogyókúra tervben van karácsonyig Kép)
Annyira örülök Nektek! meg annak, hogy most ilyen könnyen ment a dolog Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat Kép Zituska Kép ide is nagyon köszönöm a drukkokat meg a gratulációkat.

Orsi Kép biztos emlékszel még talán a megint megjöttből, nagyon drukkolok, hogy klassz legyek a Mikulásotok Kép mi is akkor megyünk az első UH-ra Kép

Alena Kép nem nagyon ismerem a történeted, de nagyon klassz, hogy ilyen hamar lesz kistesója Zétinek, emlékszem, mikor itt mindenki még nemrég azért izgult, hogy mikor születik meg, hát, most jön majd a kistesó. Gratula nektek!

Jövök ám mostantól, a hülye kérdéseimmel, jó?
De úgy örülök ám!Kép így KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi
Noémi és valaki Kép
4+1 (nem gáz ilyen kicsi számot leírni?)
Vendég

Sziasztok, Lányok!

Mea culpa, én is csak olvasgatni tudlak benneteket, azt is csak ritkán. Elkezdtem dolgozni is (nagyfőnök visszaengedett Kép), igy aztán még kevesebb időm van itthon netezni, bent meg gépem nincs Kép

JOVIKép
óriási gratula Berci babához! Gyors felépülést, sok tejcit, a szülés-sztorit pedig várjuk!

AlenaKép
neked is gratula a babahírhez! Hogy érzed magad?

OrsiKép
én is drukkolok nektek, de csak halkanKép

ZitusKép
mikorra is vagy kiírva? Mert úgy tudom, Sikó szabin lesz januárban. A múltkor láttam, hogy egy napon - okt. 18-án - egyszerre voltunk nála, csak mi nagyon korán, 3/4 4-re mentünk.

VirágKép
Ádámbaba nagyon szép a képeken!

Még pár szó rólunk, aztán elteszem magam holnapra, mert hulla vagyok.
Szóval tegnap töltöttük a 14. hetet. Jól ránkhozták a frászt egy korai vérvételen kiszűrt állitólagos akut rubeola-fertőzéssel (magas ellenanyag-szint). Aztán Szegeden utánajártunk ismételt vérvétellel, hogy ez tévesen pozitiv eredmény, mert a többi titer csökkenő értéket mutat, tehát a friss fertőzés kizárható. Húh, nagy megkönnyebbülésKép, már csak a magzatviz-mintavételt (az életkorom miatt) meg az eredmény kivárását kell túlélnünk, ez valszeg a 21. hét tájékán következik be, nehogy addig túl nyugodtak legyünk. A karácsonyi ünnepek jól fognak telni: 21-én lesz a mintavétel, utána 2-3 hétig kimélő életmód (egy örökmozgó 2éves mellettKép), de hát ez van! Legközelebb csak januárban tudták volna megcsinálni, addig már nem akartunk semmiképpen sem várni, plusz még a 4 hét az eredményig, szóval ha bármi baj van - nem legyen - akkor az a lehető leghamarabb derüljön ki (már ha a 21. hét korainak nevezhetőKép). Az mindenesetre jó jel, hogy a tarkóredője rendben, az UH-n semmi rendellenesség nem látható, 12 hetes 4 naposan 66,8 mm a CRL-je. Nagyobb, mint Juci volt ennyi idősen, aztán meglátjuk, hogy ennek van/volt-e jelentősége (párom nagyon kisfiút szeretneKép). Kicsi lányom tündéri, sűrűn mondogatja: "megnézzük pici babát" Kép, ilyenkor a - mindjobban gömbölyödő - pocakomat tudom neki mutatni, amit ő megsimiz Kép. A bölcsibe most úgy jár, hogy ebéd után anyukám hazahozza és itthon alszik, mert bent nem ment az alvás, aztán estére olyan fáradt volt, hogy azért nem tudott aludni.

Na, ennyi elég is lesz belőlem, meg már alig látok, nézzétek el nekem...

CatKép
nagy kérés lenne, ha én is bejelentkeznék egy naptársablonra? Ha megoldható, elküldenéd a rita0917@citromail.hu címre? Előre is nagyon köszönöm! Meglepném anyukámat meg anyósomékat karácsonyraKép

Puszi Mindenkinek! És elnézést, akinek nem írtam személyesen, de már nincs erőm...

Rita
knérita

Noémi Kép
gratulálok!!! Spontán baba??? rég jártam a másik topikban, nem vagyok képben. Drukkolok, hogy minden rendben menjen!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép 5. inszemináció végül. De nem bánom.
Október óta itthon voltam táppénzen, úgyhogy az inszem egy hónap pihi után kezdődött. Kép. Jó itthon.
Nagyon drukkolok nektek a kistesókhoz Kép. De csak titokban.
Vendég

Szia RitaKép

De jó, hogy jelentkeztél!!Kép Sokat gondoltam Rád, hogy mi lehet Veletek!Kép
örülök, hogy minden rendben, és hogy ez a rubeola dolog csak vak lárma volt! (elhiszem, hogy megijedtetek!)
Drukkolok nagyon a magzatvíz vizsgálathoz - de minden rendben lesz!!Kép
Sikó csinálja?
Mi dec 26-ra vagyunk kiírva, meg is dumáltuk Sikóval, hogy legkésőbb addig megszülök, ill. 28-ra van még egy kismamija kiírva, és utánna lelépne kicsit pihizni!Kép Mondtam neki, hogy részemről engedély megadva!Kép
Részemről örülni fogok, ha dec 17-ig 2in1 maradunk, utánna már bármi lehet, Apa szabin lesz!Kép
Azért néha jelentkezz, hogy mi van Veletek!Kép

NoémiKép

Annyia örülök, hogy itt vagy!!!KépKépKép
Gyere gyakran, tudjunk Rólatok!!KépKép

Most eldugulok, bár aludni nem tudok, annyira hasogat a karom.KépKépKép

pussz!
Zitus és BotiKép
36+1

Kép
Kép
zituska28

Zitus Kép
tényleg nem bírsz aludni, én meg állandóan Kép
Rögtön az első kérdés Kép
folyamatosan fájdogál a hasam, ha mozgok, hajolok ilyesmi. Ez normális? Akkor nem érzem ezt, csak ha ülök vagy fekszem. És nagyon hamar elfáradok, ez lehetséges már?

Puszi
Noémi
Vendég

Noémi Kép
az első időszakra jó tünet az álomkór, de bizony a végére már az álmatlanság a jellemző.
Simán normális minden, amit leírtál!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

NoémiKép
Az elején én is rengeteget tudtam aludniKép, sőt még 3 héttel ezelőttig is símán végigaludtam az éjszakát!Kép
Csak amióta zsibbad, meg hasogat a karom meg a kezem, azóta kínlódom.Kép
De már csak pár hét!Kép (bár ha ez nem lenne, akkor nem is várnám én annyira a pocakosság végét - olyan jóó!Kép)
A hasam is fájdogált mensi szerűen! Mindíg mentem a Wc-re, mert azt hittem megjött...de szerencsére nem!Kép Erre a hasfájástra kaptam az elején duphastont meg pipolphent!
Te szedsz valamit?
Ja, és pihenj!! Ez most nagyon is kijár Neked!Kép

Pussz!Kép
Z.

Kép
Kép
zituska28

SZIASZTOK LÁNYOK!
köszi hogy itt lehetek nagy öröm ez nekem ,eddig a megint megjöttbe trécseltem de most itt a helyem.persze nem hagyom el őket hisz olyan édesek és drukkolok nekik hogy mi hamarabb ők is itt legyenek.
ZITUS
Noémival már dumcsiztunk hisz majdnem egy idős a terhességünk.most lépek az 5 dik hétbe húúúú de nagy idő mi?
3 éve volt 2 vetélésem bár az első nem vetélés mert már 17 hetes volt megkellett szülni.elhalt a baba nemtudják mitől.rá egy évre 8 hetesen elvetéltem.szóval megjártam.most spontán terhes lettem igaz nehezen.azóta probálkozunk,nemjött össze és a nyáron elmentem egy super kineziológushoz.és ő megmondta hogy terhes leszek kéthét múlva,és tessék.2 pozitív teszt és itt a baba,most már csak azért járok hogy minden rendebe legyen a kis manóval.egyébként 35 múltam.az első házasságomból van egy gyönyörű kislányom 13 éves.és a mostani páromtól nincs még közös baba és 11 éve együtt vagyunk.hát ennyit rólam,sziasztok
gilingalang

csak kutyafuttában és felületes átolvasás után, de!!!!!
Alena Kép Kép Kép jujj, de izgi, hajrá!!!

OrsiKép Nektek is.

És minden új babásnak.

Arni-s csajok, akiknek friss az élmény vagy jó a memóriájaKép
Hányadik héten volt cukorvérvétel? Én most 26-ban vagyok és még nem volt, 27 hetesen megyek újra hozzá és azt mondta, csak pisi lesz és sima turkamurka.

Ultrahang is csak 18 hetesen volt utoljára. Az lesz 28-29 körül vagy csak 30 után? mert ha csak 30 után, akkor bejelentkezem egy Praxisba, jó lenne még karácsony előtt látni a manót.
Nem akarom ezekkel a kérdésekkel hívogatni, van elég dolga, úgyhogy köszönöm előre, ha válaszoltok.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

GilingKép

Jó sok mindenen átmentél az elmúlt évek alatt!!
De ez már csak a múlt, és kívánom, hogy a pocakodban növögető baba minden rosszat feledtessen Veled!Kép
Jó dolog a kineziológus, én is gondolkoztam rajta anno - mert semmi szervi problámánk nem volt, mégsem jött a baba - de végül nem lett rá szükség!Kép

EditkeKép

Nálatok nem a védőnő küld cukorra??
Itt a dokinak nincs sok köze hozzá, a védőnő adja a beutalókat mindenféle vérvételre, a cukorra is!
Itt a 24. hét környékén szokot lenni, de gondolom, ez különbözhet!
Uh az nálunk is úgy van, hogy a 18-20. héten genetikai, utánna a következő csak a 30. héten van!
Azért elhiszem, hogy szertnéd hamarabb látni Manókát!Kép

Hát ez nem Arnis vélemény volt, de azért hátha segített!Kép

Ma este megyünk 4D-re!KépKép Már várom nagyon!Kép

Pussz!
Zitus + BotiKép
36+3

Kép
Kép
zituska28

Noémi Kép Gilingalang Kép
Gratulálok Nektek is a babához!

Edit Kép
Elővettem a papírjaimat. Kórházi UH volt 18, 29 és 37 hetesen. A vércukor meg, ha jól számolom a 28. héten volt. Fura, hogy hogy elfelejti az ember ezeket a dolgokat. Tök más dátumokra emlékeztem.Kép Még jó, hogy megnéztem.

Alena

Kép
Kép
alena9

ZitusKép AlenaKép
Köszönöm szépen. Akkor felhívom a dokit, mert annak nem sok értelmét látom, hogy egyik héten szaladjak és sorakozzak akár órákat a vizsgálatra másik héten meg vérvétel miatt újra vissza menni (főleg nem egyszerű Bálint mellett, mert ilyenkor párom lóg mindig fél napokat a melóból, ugyanis se nagymama se senki a közelben).
Na puszka
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Beszélj Arnival, mert nekem úgy volt a 28. héten a terheléses cukrom, hogy levették reggel, aztán ittam a lötyit, utánna mentem UH-ra sorbaállni, majd vissza ismét vérvételre, és matatásra az öreghez. Így egy nap alatt letudtam mindent, de én szerveztem így magamnak.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Ezt jó, hogy írtad. köszi. Holnap reggel rácsörgök.
Meg pont azt is akartam kérdezni, hogy itt is lötyi ivás van-e? De hsz-edből látom, hogy igen.
Te vettél patikai cukrot vagy ott adnak? mert nekem úgy rémlik Bálintnál dokim írt fel cukrot és azt tettük a pohárba.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKép
A cukrot nekem kellett kiváltani gyóygszertárban, és vinni. Vittem citromot is, így limonádét kavartam magamnak. Reggel felmész, és Katika leveszi a vért, megiszod a cukkert ott, és mehetsz le az Uh-ra. Nekem szólni is kellett az UH-n, hogy vegyenek picit előrébb, hogy időre végezzek a vérvételig. Szólj Arninak, hogy jelentsen be aznapra UH-ra előre.

Cat

Cat
Kép
cateye

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A DRRUKKOKAT VISZONT KÍVÁNOM ÉN IS AKINEK SZÜKSÉG VAN RÁ
GILI
gilingalang

Képzeld CatKép
Beszéltem Arnival, gondolván én is klasszul megszervezem magamnak 1 napra a vérvételt, uh-t, turkát.
De sajna nem lehet.
mindenképp meg akar vizsgálni jövő héten (betöltött 26 után pár nappal) és UH+vér meg csak a betöltött 28 után lehet azt mondta és 2 hetet nem akar várni a vizsgálattal Kép
Ez van, majd apjuk megint eljön 2x fél napra.

Azért kösz az ötletet.

Edit
Kép

Kép
reditke

AlenaKépKépKép
Nagyon-nagyon gratulálok és szorítok!!!!Ez olyan csodálatos!!! Hű!Még mindig ráz a hidegKép
Jöttök a Mikulás ünnepségre jövő héten?
Lujza
lujza

Edit Kép
ez tök furcsa, mert nekem a cukros vérvételt a 23. héten csinálták.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alena!

Idetevedtem es olvastam a hirt. Szoritok nagyon....

puszi,
Babjag es D. Andor
babjag

OrsiKép
Bálintnál nekem is a 24. héten, de úgy látszik kórháza is válogatja.
Mindegy ez van, ez legyen a legnagyobb bajunk Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Csak gyorsan, mert Csenge éppen ébredezik

AlenaKépKépKép
Szuper hír!!!! Mit szólt az öreg a gyors sikerhez?

Arni 28.héten csinálja a cukrot, a Schöpfben így általános,nem csak Arninál, utána ismétlik többször, ha gáz vanKép

Bea

Bea
regibeus

Sziasztok!

Gratula minden új pocaklakóhoz!!!! Már épp itt az ideje az utánpótlásnak!

Jovi,
gratula Bercihez és sok-sok tejcsit kívánunk Nektek!!!

Hóvirág

Hóvirág
milianya

Szia ALena!Kép
Nagy gratula a jó hírekhez, ez tényleg nagyon gyorsan ment! Kívánok problémamentes babavárást!
Pusssssz:
Krissi
38+4
shaloya

Gratulálok a pocakosoknak!

Rita! Nekem is Sikó csinálta

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok MamikKép

Először is minden pocakosnak hatalmas gratula, Alena nagyon drukkolok,ez óriási hír, és Orsi, nektek is a leendő kistesó(k)hozKép

Mostanában csak olvasó üzemmódban vagyok, ill. képnézegetőbenKép
Hát, mi is egy 1 évesek lettünk, ma tartottuk Joci szülinapját, dobok fel képet a lurkóról, meg a tortájárólKép
pusszancs
KirriékKép

KépKép
KépKép
kirri

Gili Kép de jó, hogy itt vagy te is! Kép

Zituska Kép akkor nemsoká megláthatjátok Botit, de jó lesz! Kép Nem szedek semmilyen gyógyszert, illetve a szokásoson kívül, bromot és utrogestant. A hasam nekem is fájdogál, de csak ha sokáig nem ülök le, vagy nem fekszem le. Mondjuk úgy 2-3 óráig. Képzeljétek, ma elmentem előUH-ra, hátha látni már valamit, és van egy 8 mm-es petezsákunk! Erősítsetek meg, hogy ez nagyon jó, ugye? A doki szerint ez 4 hetes terhességnek felel meg, de hát mi még csak 3 hete voltunk az inszemináción. Jövő héten kedden lesz bmc-s UH. Remélem minden ok lesz.

REditke Kép a mi férjeink egy cégnél dolgoztak a SL.nél KépKépKépKépKép Múltkor szúrta ki a párom a képen a férjed.

Puszi
Noémi
4+6 Kép
Vendég

Alena!!!Gratulálok!!!!Ügyesek voltatok!KépKépKépKépKép

Rita: mindig valamivel halálra ijesztik a kismamát
(minket annak idején a miómával), de ne izgulj minden rendben lesz! Szép nagy a babátok!

azt hittem, csak pár napja nem olvastalak Titeket, erre most látom, hogy már egy hete. ÚÚÚgy rohan az idő pedig én még terhes szeretnék lenni sokáig!!
Nagyon jól vagyunk és nagyon sokmindent csinálunk, tegnap voltam először babamasszázson és nagyon murisak voltak a különféle fazonú babák. A barátnőmé és az enyém viselkedett a legrendesebben, igaz műanyagból készültek.Kép

Orsi: valamikor elugranánk az alkatrészért! Írd meg lécci e-mail-ben mikor lenne alkalmas hétvégén, meg a címeteket is!

Cat: mi van veletek? Rég hallottam felőletek!

Bea: ?

Sok puszi minden Topiclakónak!
Virág
33+3

KépKép
virág33

NoémiKép
Kicsi a világ.
Melyik osztályon volt az embered?

Cukros válaszokat köszi lányok.

Edit
Kép

Kép
reditke

KirriKép
Nagyon édes Joci! Boldog szülinapot neki!Kép

NoémiKép
Az nagyon szép! Gratula a pocaklakóhoz.

VirágKép
Te milyen szorgalmas vagy! Nekünk itt a védőnői szolgálatnál van babamasszázs, de csak gyerkőccel lehetett menni, meg 3 hónapos kor előtt nem ajánlották, bár fogalmam sincs miért. A pocifájás nekünk mostanra pl. teljesen elmúlt.
Jövő héten minitali? Cat, Alena? Nekem a szerda meg a csütörtök nem jó, mert védőnőzünk, meg jön egy volt kolléganőm, de ezen kívül bármelyik nap.

Bea

Bea
regibeus

KirriKép
Isten éltesse Jocikát!Kép Nagyon helyes nagylegény lett belőle, de Te is nagyon csini vagy.

NoémiKép
Tényleg nagyon szép a baba mérete, óriási gratula. Szép karácsonyotok lesz!KépKép

BeusKép
Nekem a kedd és szerda nem jó mikulás miatt, a többi nap OK-s. Szívesebben mennék a kölkök nélkül, mert Õk már elég rumlisak. Nem szervezhetnénk úgy ? Nekem hétfő, kedd csütörtök délután 4-től itt van a bébiszittyó, így el tudok menni bárhova.

VirágKép
Láttam a Móniéknál a kis kötött mellényt, amit eltetettél Ádám babának. Beszarás aranyos, ilyet keresek már régóta a fiúknak.KépKép

Jól vagyunk, bár egy vírusos torokgyula van mögöttünk éppen. A pasik kiakasztóak, Samu most éppen Zoli alsónadrágjával a nyakában szaladgál, Oli a pizsamáimat tépi ki egy fiókból.
Minden napot kukabúvárkodással zárok, mert kidobálnak a szemetesbe dolgokat, pl. kulcscsomó, és ellenőrzöm, mielőtt végzetes lenne a dolog. Ha túlélem ép ésszel ezt a korszakot, akkor megünneplem.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Virág Kép
hétvégén anyósozunk, szülinapja lesz. Pénteken megyünk le. Holnap felhívlak ezügyben Kép

puszi.

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

Most csak egy gyors bekukk, mert Bercinek külön szenzorai vannak az "anya eszik" és az "anya bekapcsolta a gépet" mozdulataimraKép Most hatványozottan, ti. e kettőt egyszerre próbálom művelniKépKép

Először is gratula minden új és régi-új pocakosnak, nagyon örülök NektekKépKép
Ha lesz időm, olvasok-írok többetKép

Magunkról csak dióhéjban annyit, hogy tegnap (!Kép) jöttünk haza, mert Bercikénk nagyon besárgult, volt nagy aggódás, meg minden, de most már úgy tűnik, minden rendben. Tej annyi, hogy nem fér már a fagyasztóba (Virág, Shaloya ha neadj'isten tejproblémáitok lennének, az enyémre számíthattok!), pedig Berci is eszik sokat(elég rapszodikus, hol 2, hol 4-5 óránként kel, de remélem, előbb-utóbb beáll vmi rendszer).

Mindenkinek köszönöm a gratuka még1x, igyekszem gyakran jelentkezni, meg persze a szülés-sztorit sem felejtem!Kép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok,

Köszönöm szépen a gratulációkat és drukkokat. Továbbra is kérjük majd, ha van valakinél tartalékban! Kép
Jól vagyok, csak a róka-koma kerülget. Még nem találkoztunk, csak állandóan itt van velem. Alig eszem, mert semmi nem esik jól. Zétivel nem volt ilyen, akkor csak este volt egy kis hányinger. Anyukám ebből már le is vonta a bölcs következtetést: lány lesz. Kép Jövő pénteken megyek ultrahangra, izgulok hogy minden rendben legyen.

Zéti is beteg volt sajnos. Orrfolyással kezdődött, aztán csúnya hasmenéssel folytatódott. Tegnap már szerencsére jól volt, de eléggé megszendvedtük az elmúlt napokat.

Kirri Kép Gratulálok Joci első szülinapjához! Nagyon helyes a fotó.

Lujza Kép Megyünk kedden. Ezek szerint jöttök ti is, ugye? Olyan kíváncsi vagyok Botira, biztos nagyon nőtt.

Beus Kép Tali jó ötlet. Nekünk a kedd és péntek nem jó, a többi nap igen.

Virág Kép Nem kéne egy kicsit pihenned? KépKép

Jovi Kép Kérünk képeket Berciről, ha van új!

Babjag Kép Köszi, hogy Ti is szorítotok! Jöttök pénteken a Mikulás partyra?

Cat Kép Gondolom, hogy neked nem annyira vicces, de jót röhögtem, ahogy elképzeltem a nálatok uralkodó zűrzavart. A múltkor Zéti is eltűntette a kulcscsomómat, és egész este azt kerestük. Végül a cipősszekrényben lett meg, gondosan a cipők mögé dugva.

Reditke Kép Mennyivel előbb kezdett látszani a pocakod a második terhességnél?

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

Jovi!Kép

De jó, hogy otthon vagytok végre! Már vártam, hogy jelentkezz!KépKép
Mégegyszer gratu Berci babához!Kép
Kicsit írigyellek, hogy már babázolKép, de nekünk még 10 napot ki kell bírnunk, mert akkor jön haza Apa Spanyol o.-ból!Kép

KirriKép

Isten éltesse Jocikát!!KépKép
Szépek vagytok!Kép (és nagggyon guszti a torta...Kép)

Nekünk a hétfői 4D sajnos nem jött össze - ill. Boti nem volt hajlandó megmutatni az arcocskáját!
Sebaj, ezt a kis időt már kibírjuk!Kép
Tegnap voltam az első CTG-n, teljesen tökéletes lett!Kép
Botimnak 94-es a BPD-je, és már 2960 g!Kép

Puszi!
Zitus és BotiKép
37!!

Kép
Kép
zituska28

Gratu a szülinaposoknak, új babásoknak és a megszületett manóknak isKép

Gyorsban, mert kölök allergiás a gépezésemre. Vonyít és apja sem bírja most lekötni.

AlenaKép
Már 7 hetesen látszott, aztán 14 hetesen leállt és hetekig semmit nem nőtt.
Bálintnál csak 14 hetesen kezdett gömbölyödni. Szóval jóval előbb, meg is lepődtem. és most 26 hetesen 100 centis. Bálintnál 32 hetesen volt 98.

Nekem is tök más a terhesség és mégis pöcsös 1000%. Azért, ha csajt szeretnél szorítok, hogy anyudnak igaza legyenKép
Lépek is. Pussz

Edit
Kép

Kép
reditke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?