Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi, egyszerűen hihetetlen jó képeket teszel be tényleg. Legjobban az tetszett, mikor a parás kismama nézegeti valami mütyürön át, hogy milyen benne a baba! Kép Nem te rajzolod ezeket véletlenül...? Kép

Egyébként június 15-re vagyok kiírva, nevek is vannak már... de szerintem várjunk picit, hátha 3 hét múlva mikor megyünk, 19-én a Praxisban meg tudják esetleg mondani, mi van Babocska lábai között!
Unique, a súlyról engem is kérdezel...? Dehát nem akarlak idegelni... Kép Jó, persze, 3 hónap az még semmi. Szóval 1,5 kg van most rajtam pluszban, volt egy kis megindulás a múltkor, de visszament ennyire. De majd kérdezz meg január végén újra. Kép
Úgyhogy nálam amik vannak csípőgatyók, azok még teljesen jók, nem kell még nekem kismamacucc. Bár a melltartó-vásárlás mizéria az, ami kezd kiakasztani, baromi sokba van a kísérletezés, mire rájöttem, hogy bizony tényleg rá kell fanyalodnom a borzadály, mindenféle tartás nélküli ódivatú izékre, mert mást nem bír elviselni a cicim...

Fanni, a Telefonfülke az nem az a kamaraszerű dráma, amelyben Collin Farrell alakít kivételesen egy nagyot? Nekem az tetszett, még moziban láttam!

Norka (11+5)
s_norka

Zsebi, ismered azt az elméletet, hogy a katonák akkor jutnak el legbiztosabban a méhbe, ha khm... egybefonódáskor Kép, lehetőleg egyszerre, vagy kicsi különbséggel egy hatalmas orgazmusod van apával? Ugyanis az összehúzódó méh úgy szippantja fel ilyenkor őket, mint a vákuum. Csak hát persze ehhez ügyesnek kell lenni, szó mi szó... Kép Szerintem a póznak nem sok jelentősége van.
s_norka

Zsebi Kép
én úgy tudom, hogy hátulról.... irul-pirus ikon Kép
nekem is ilyen van Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Na, akkor kutyapózra fel! Kép Kép

(Bocs)
s_norka

Nóri!
Nem én rajzolom, találok mindig egy kisebb helyet aztán érdekeseket vadászok mostmár, mert a simák már uncsik. Kép
De örülök, hogy nem bántok meg senkit mert nem ez a szándékom.

Kivi vagyok a nevekre, beírtam a táblába a szül. v. időpontját. Kép

Nóri, Orsi!
Köszi az elméletet, elméleti oktatás kész jöhet a gyakorlat, reméljük sikerrel alkalmazzuk és meglesz az eredmény. Kép Kép Kép Kép Kép

Zsebi Kép (na jó ez már durva....)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!
Neked is van egy kis külön uh- mára. Figyeld csak, ott mocorog a babó! Kép

Kép

Na mentem tv-t nézni, átadom a páromnak a terepet. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi
A barátnőm 10 percig gyertyába állt szeretkezés után.Elég fura na meg kicsit muris, de a célérdekében mindent!Kép

Edina
dedina

Zsebi! Kép
Kockásra nevettem a hasamat a képektől!!!! Különösen az utolsótól az aláírás mellett!!!!!! KépKépKép
Póz ügyileg: amikor szó szerint "legközelebb" vagytok egymáshoz. Kispárna a popsi alá; anya fölül és "kutyapóz". Kép

Unique, Kép
Ne izélj a kilók miatt, a 40 hét alatt +16 kg még tök normálisnak számít, különösen a Te alakodhoz. Tudom, hiúság..., de gondolj bele, ilyenkor plusz 1-1 kg a cici, 1 kg méhlepény, 1 kg magzatvíz. Már régen olvastam, de pontosan is utána lehet nézni, lényeg, hogy ha a végére még számolok egy pici 3kg-s babócát, az már mindjárt +6-7 kg. Kép A vizesedésed meg olyan, hogy a súlyod növeli, de szülés után rögtön le is ugrik rólad Kép (tesóm nagyon vizesedett). Csak arra kell figyelni ezzel, hogy magas ne legyen a vérnyomásod. Kép

Fanni! Kép
De jó, hogy jöttél! Gondoltam rád sokat. Kép

Reno! Kép
Nagyon jól állnak neked azok a csíkok! Kép Szerintem formás a pocód, nincs a méretével semmi gond. Örülj neki, legalább kisebb eséllyel indulsz a terhességi csíkokért versenyen! Kép

Norka! Kép
Nálunk szoktak ilyen akciók lenni elég gyakran, de nem emlékszem, hogy most bármit szerveztek volna. Azért megkérdezem, s ha van, akkor beajánllak. Kép

Seszi
seszi

Jó reggelt Zsebi! Csúcsok ezek a rajzok, én is itt fetrengtem tőlük. Csatlakoznék a hátrahajló méhesek táborához és a kutyapóz pártiakhoz...így jött össze nekem is, aztán fél óráig felraktam a lábaimat a falnak támasztva... Na rajta!!!!

A csíkos blúzomról pedig vihetők a csíkok!!!! mindenki kettőt vigyen egyszerre!!!!
Seszi! Köszönöm!
Nóri! A mi cégünk is Karácsonyi ajándékot küld, nem adományt.

reno
18+5
renoka

Jó reggelt mindenkinek
Kép
EdinaKép
Megy ma a drukk ezerrel++++++++++++++++++++++++

Limbi, LeonaKépKép
Pihenjetek sokat, és tapasszátok jól oda a kis manócskákat!

RenókaKép
Szerintem nagyon szép, formás a pocid, és egyáltalán nem pici!!!
Ja, és ha van még, én szívesen befogadnék átmenetileg 2 otthontalanná váló zebracsíkot. Ígérem, jó gazdijuk leszek...

T.Szakértői StábKép
MA megyek a Kaáliba UH-ra. A fogigátló 12. napján vagyok. Szerintetek ha ma minden rendi, akkor mikorra lesz várhatóan punkció?

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Zsebi: Köszönöm kérdésed.
1 fő eszkimó ébredése várható kb. két hét múlva.
Most éppen arra várok, hogy megjöjjön, de még semmi....
A ciklus 8-10.napján kell menjek először UH-ra, hogy megnézzék mi a helyzet. Gondolom akkor már megmondja a doki, hogy mikor lesz a transzfer, legalábbis remélem. Nem szeretnék már megint előtte 10-szer bemenni erre-arra.

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

UniqueKép ZsebiKép
Úgy vagyok a munkával, hogy ha már nem bírom, abbahagyom és kész. Ezt előre nem lehet tudni, hogy mikor lesz, ezért nem is paráztatom magam. Ha felvillan a "STOP" jelzés semmi sem fog érdekelni, csak a babók! Nem mintha most nem Õk lennének az elsők Kép!
Megjegyzem, engem sem tanított be senki, mert nem volt elődöm. Ráadásul a kolléganőmmel együtt voltunk "újak". Nem volt egyszerű nekünk se!

UniqueKép
Én most +7-8 kg-nál tartok, de sehol nem látok változást a pocin+ cicin kívül.
Szerintem most ne törődj a kilókkal.
De azért a szénhidráttal vigyázz, nehogy baj legyen a cukorral!

ZsebiKép
A késő esti szakértők megadták a választ. Én is úgy tudom, hogy a kutya és a popsi alatt kispárnás misszionárius a tuti.

BorsókásKép
16 nap még fogigátló, aztán 10-12 nap a pungiig!
Nyugi, hamar el fog telni!!!!!
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt!

Megjöttem, 3-al többen vagyok! (Remélem, még mindig...) Eszkimóka sajnos megint nem maradt Kép

Dedina!
Ez fantasztikus! Szép nagy manókat kapsz vissza!!! Már edzenek, hogy jól tudjanak kapaszkodni Kép

Köszönöm mindenkinek, hogy gondol ránk! Igyekszem pihenni, husi+víz, de bevallom, most nehezebben bírom, mint először. Valahogy úgy érzem, manók bent, minek ez a cécó, éljen a Karácsony, terhes vagyok és kész. Szeretném "természetesre venni a figurát" Talán hülyeség, de most így érzek...

Szegény Andor! Szívszorító, mikor egy kis emberkét gyötörnek...

Renoka!
Csini csíkos pocak Kép Kép Kép Akkor 2 csíkot levettem...

Viki, neked küldök egy kis pirosat...

Limbi?

Kutyapóz? Hümm... Kép
leona

Zsebikém : ezek a képek haláliak, majd lefordultam a székről KépKépKép

Viki : a ciklus mindig akkor rendetlenkedik, amikor időben kéne, hogy megjöjjön Kép Szép kis karácsonyi ajándékod lesz KépKép

Borsókás : nemsokára te is kezdesz, de jó !!!! Nagyon aranyos a kép !!

Renoka : Hmm, ami a kutyapózt és a lábtámaszt illeti, na meg a felszippantást.... Ezek szerint nálunk nagy az esély a a babára, hihiii KépKépKép

Dedina, Leona : megadrukkkkk !!!!!!!

Lányok, tudtok segíteni, hogy kb. mennyi hajszál elhullása nem kóros ? Az utóbbi hetekben drasztikusan hullik a hajam... és ami még elkeserít, hogy szemmel láthatóan q...ra őszülök, olyan, mintha melíroznák belém.. Nem vagyok még 30... Kép

mniki

Leona: Köszke! Sosem vártam még ennyire.
Küldök neked babatapasztókat, hogy ott is maradjanak a babák ahova valók!

Niki: A kari ajándékot én is így képzeltem el. REMÉLEM így is lesz ahogy mondod, meg persze Neked is.
A hajhulláshoz nem tudok hozzászólni, bár nekem is elég rendesen hullik a hajam, talán mert mindennap mosom....
Ja, és olyan 25 éves korom óta folyamatosan őszülök. Úgyhogy már azért festetem meg melíroztatom, hogy ne látszódjék az ősz haj, nem úgy mint régen divatból.
Ja, és én elmúltam 30.... Tehát már öreg is vagyok. Hi-hi-hi

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Kismamik, szakértők!

tegnap este szimpla hasfájásból (akkor még írogattam ide disznóségot) sajnos középerős, menstruációs jellegű méhgörcseim lettek, 10-fél 12 között... Kép Majdnem ügyeletre mentünk, de magnézium és hát sajnos egy feles mulasztotta a dolgot. Szerintetek ez mennyire normális? Rohadt ijesztő... vér, pecsét nincs. Ma este megyek László dokihoz, de egyfolytában azon parázom, hogy újra előjön!

Norka (11+6)
s_norka

LeonaKép
Tök jól teszed, hogy igyekszel természetesre venni!!!!
Én is így csináltam a legutóbbit! Nem voltam hajlandó "beteget" csinálni magamból!
A Manók tudják a dolgukat, Te kiegyensúlyozott vagy, más nem is kell!!!

Kép
stella9

Nóri!
Van egy könyv, prof. Rákóczi István írta (az egyik barátnőm nála szült), amiben szinte mindig van válasz a felmerülő kérdéseimre. A címe: Gyermeket várunk----A terhes nők bibliája. Ebből idézek: "Ismert jellegű és ismert okú fájdalom: Ez a fájdalom, kellemetlen érzés, amivel a nő már terhessége előtt is találkozott. Pl. székrekedéshez társuló fájdalom. Emiatt nem kell aggódni. Lassan kialakuló fájdalom: a terhesség altt számos fájdalom fokozatosan -napok, hetek altt alakul ki, végül is nagyon jól érezhető. Ez sem jelent súlyosabb problémát. Hirtelen fellépő fájdalom: előtte a terhes sohasem érezte, és így a legvalószínűbb, hogy a terhességgel kapcsolatos. ...Minden esetben orvoshoz kell menni."

és amit én érzek : "A kerek méhszalag feszülése okozta fájdalom. Ezt a különleges típusú fájdalmata méhet felfüggesztő kerek méhszalagok feszülése okozza. Eza fájdaloma terhesség 16-20. hete között szokott jelentkezni. Jellgezetesen húzó fájdalom, amely a méh vmelyik oldalán érezhető. Ritkábban szúró jellegű, amely különösen akkor éles, amikor a terhes hosszú ülést követően feláll..." szóval én ezt érzem többször, nem kellemes. De megnyugodtam, amikor ezt elolvastam.

Du. a doki majd megnyugtat úgy is!!!!

reno
renoka

Niki
Napi 100 szál normális. Ezt onnan tudom, hogy nekem is drasztikusan hulli a hajam és utána jártam. Én a hormon-kezelésekre fogtam. Szerintetek lehetséges, hogy van köze hozzá?

Leona, te kérted azt, hogy 3-t adjanak vissza? Nekem azt mondták, hogy 35 éves korig nincs választási lehetőség, 2-t kaphatok vissza, 35 után pedig 3-t. De te se vagy még 35.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Szia Zsuzsi,
Én sem vagyok még 35 és az első beültetésnél mindhármat visszakaptam.
Szerintem dokija válogatja.
Vagy nemtom.....

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zsebi!
Örülök, hogy optimistán látod a dolgokat. A Norkának igaza van a kutyapózzal kapcsolatban. Én a Nana oldalán olvastam erről. www.nana.hu Ezen belelül: baba-mama, babavárás, mindent a terhességért.

Niki!
Naponta 100 db hajszál elhullása megengedett.

Timi
latimi

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek, hogy gondol ránk!2 margarétát kaptam vissza,nagyon jól vagyok,rengeteget iszom és eszem a fehérjéket KépA héten itthon vagyok,még később jövök,legyetek jók Kép
limbi

ZsebiKép
Csúcs vagy ezzel a kis ábrával! Egyáltalán nem sértő, sőt!!! MÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉG Kép Kép
UH-ügyben ne kutakodj, az már tényleg brutál lenne, ha nem bírnám ki 1 hónapig, amíg legközelebb dokihoz jutok Kép
Anno anyáink addig nem láttak minket, amíg ki nem pottyantunk Kép
Azért köszi! Kép (jó volt eljátszani a gondolattal Kép)
Hátrahajló: nekem ugyan senki sem mondta, hogy nekem az lenne, de nálunk a misszionárius + 5 perc gyertyaállás + egész éjjel kispárna a popó alatt (reggelre nem éreztem a derekam Kép) jött be. Szóval hajráááááááááááá

StellaKép
Helyesen teszed, hogy nem feszíted túl a húrt munkaügyileg. És most Karácsony előtt is kivehetnél pl. pár napot pihenni Kép
Jójó tudom, hogy a kilók ilyenkor nem számítanak, csak gondoltam, összevetem a többeikével az enyémet. Nekem brutál nagyra nőtt a pocim meg a cicik is. Ezen kívül "csak" a combim lett vastagabb meg a popóm teltebb Kép Szóval az aggódást még messzebbre halasztottam Kép
Cukrot igyekszem keveset enni, már amennyire lehet Kép

NorkaKép
Hú, de izgulok, mit mondanak Nektek, kisfiú vagy kislány Kép Gondolom nagyjából Nektek is mindegy, nem? Vagy van preferencia? Kép
A ruhákért irigyellek, rám már a 8. hét körül kismamirucik kellettek. Kép
Cickótartó: nekem a Metro-ban vett baba-mama nagyon bevált, tiszta pamut. Nagyon kellemes viselet.

NóriKép
Sajna semmi okosat nem tudok mondani a problémádra, de nagyon várom, hogy mit beszéltél a dokiddal! Nem voltatok együtt előtte a pároddal? Akkor szokott ilyen lenni...

Puszi

Unique

KépKép
unique

Csináltam mai (101 cm-s) pociképet:

Kép

Puszi

Unique
22+6

KépKép
unique

Szia Orsi
Mikor kezditek a kicsiért a lombikot? Hogy vagytok?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Unique!
Csúcs ez a pocak!!!!! Nekem a két cickóm akkora együtt, mint neked egy..Kép Remélem még fog nőni.
1 hónap múlva milyen UH-ra mész? Ez újabb genetikai vagy csak sima vagy többdimenziós?

reno
(aki boldog nagyon, mert ma hallhattta a baba szívhangját a védőnéni kütyüje általKép )
renoka

Szióka!

Limbi!
Vigyázz magatokra! Pihi, husi, víz Kép

Stella!
Örülök, hogy így gondolod. Csak nehogy utólag könnyelműnek tartsam magam... Persze, minden rendben lesz kopp-kopp!!!

Zsuzsi,
bár én is 3-at akartam, de a doki is ezt mondta. Szerintem a peték fejlettségétől függhet, s mivel a többi lassacskán "elaludt", így nagyobb az esélyünk.

Norka!
Remélem, azóta megnyugtattak s minden rendben!
leona

Edina!
Remélem jól vagy pihi ezerrel és csak pozitív gondolatok!!!! Kép Kép Kép

Renó!
Köszi a csíkokat a polódról én kettőt bespejzoltam elteszem télire és tavasszal előveszem. Kép

Seszi!
Köszi Kép

Borsókás!
Ez attól függ hogy fogsz stimulálódni de a stimu kb. 10 nap. Kép

Viki!
Ne várd a mensit nem fog jönni, eszkimókból csak kistesó lesz. Kép

Leona!
Akkor hárman vagytok szuper!
Szorítok nagyon!!!!!!!!!

Niki!
Neked is szép Mikulás ajándékod, karácsonyra meg már a fa alatt lesz az uh kép. Kép

Nóri!
Nem tudok segíteni, de szorítok hogy megnyugodjál és ne jöjjön több ilyen. Ilyesztő lehet. Kép

Zsuzsi!
nekem úgy volt elsőre is meg lettem kérdezve, de a doki is kettőt javasolt és annyit is szerettem volna, de ha ragaszkodtam volna megkaptam volna a hármat. Második harmadiknál hármat kapatam és negyedikre tuti négyet kérek és meg is fogom kapni. Szóval ne hagyd majd magad. Akkor nem tesznek többet vissza ha blasztót kapsz vissza. Kép

Timi!
Köszi megnézem. KépKépKép

Unique!
Pocikép szuper! Kép Kép Kép

Limbi!
Drukk megy ezerrel. Kép

Mentem főzni!Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

RenoKép
A cickók miatt ne aggódj, exponenciálisan nőnek a 4-5. hónap után Kép Már olyan nagyok, hogy... na jó nem részletezem... Kép Kép
Dec.23-án 18.00-ra megyek kedvenc fanatikus munkamániás (azért íhvom így, mert melyik az a doki, aki még olyankor is dolgozik...) dokimhoz a szokásos havi kontrollra (mert ugye ha kimarad egy, akkor megszakad a folyamatosság és azt ugye nem lehet megengedni Kép) és neki van 2D UH-ja a magán rendelőjében és mindig kikönyörgök egy UH-t tőle... Kép
Hát ezért már csak pár hét és újra UH-zhatok Kép
Örülök, hogy megnyugodtál! Még szép, hogy hallottad a szívhangját Kép
Lehet, hogy már írtad és akkor bocsi érte, de mikor mész genetikai UH-ra?

ZsebiKép
Köszi, aranyos vagy! Mit főzöl? Főznél nekem is??? Kép Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique!
Múlt héten voltam genetikain, most egy jó ideig nem kell mennem dokihoz, azaz holnap bepótolom az eddig meg nem csinált EKG-met és levetettem a vért toxoplazmára. Aztán 2 hét múlva konroll (UH nélküli) a nőgyogyimnál, és dec. 21. elmegyek a Praxisba 4D-re.JA és még dec.22. vérvétel a hematológián a tromboveszély miatt. Utána pedig jön a várva várt Karácsony!!! A szilvesztert is nagyon várom, pedig nem szoktam szeretni, mert évek óta mindig "átmenstruáltam" az Újévbe...

Ide pedig jövök, amikor csak tudok, hogy lássam ki lett éppen új kismami Kép

reno
renoka

Sziasztok,

most megint csak beesek, hogy véletlenül se hiányoljatok Kép csak annyit akarok mondani, megnézett a doki, szerencsére zárt a méhszáj, de a görcs-dolog elmondásom alapján nem tetszett neki. Fel kell vinnem a magnéziumot napi 750 gr-ra, és ha még egy ilyen lesz, infúziót kell hogy kapjak... de nem lesz ilyen, mert pihenni fogok többet. Holnap korán mehetek laborra, meg a PCO miatt (az inzulinom nem volt jó) már most megcsinálják a terheléses vércukrot is. Utána jövök haza és fekvés. És akkor majd írok.

ölelek mindenkit Norka (11+6)
s_norka

Szia Norka,
Örülök, hogy nincs nagy gáz! Pihenj sokat-sokat-sokat-sokat, meg mégtöbbet!

Zsebi: Drága vagy! De kb. akkora csoda lenne, ha nem jönne meg, mint "Szűz" Mária "esete".
A csúcs az az, hogy most reggel mikor jöttünk befelé dolgozóba nekem is meg a páromnak is ez jutott az eszünkbe.
Asszem a plafonig ugrálnék örömömben.

Hali-gali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Nem épp a legjobban indult a tegnapi napunk. Felkeltünk, elindultunk,rendben is volt minden egészen addig amíg az autópályán Kecskemét alatt le nem állt alattunk a kocsi.Persze először pánik, idegeskedés, és csak aztán gondolkodás. 40-nél jobban nem ment az autó.Beevickéltünk Kecskemétre a Renault szalonba,ja mert a kocsi egy 4 éves Clio, ki gondolta volna, hogy ez történik.Na ott közölték velünk, hogy 3-4 óra mire megcsinálják.Na vad telefonálgatásba kezdtünk a rokonok felé, hogy ki tud minket felvinni.Na a sokadik telefon után találtunk valakit aki rá is ért.Így igaz másfél óráskéséssel megérkeztünk.Persze oda telefonáltam, hogy késni fogunk.Ehhez hozzátartozik, hogy mikor a punkció volt, akkor azért csúsztam,mertnem volt meg a vércsoportom.
Erre azt mondták már a BMC-ben is, hogy ebből baba kell, hogy legyen ennyi szerencsétlenség után.
Miután átöltöztem monitoron keresztül megmutatták a kis drágákat.Már látszott az embrió kezdemény is, persze ezt már csak akkor láttam, amikor megmutatták, hogy hol is. Aztán amikor meg volt a beültetés, csinált a doki uh, és kaptam képet róluk.Igaz "csak" két fehér csíknak látszanak.De ők azok, az én kis vacakjaim.Remélem velünk is maradnak,vagy legalább az egyikük.
A nyolcból négyen maradtak tegnapra,és ma 9 körülkell telefonálni, hogy fagyasztható e másik két kis cukorfalatom.
December 9-én lesz a vérvétel!

Norka
Remélem többet nem lesz ilyen fájdalmad!Nagyon vigyázz magatokra!

Puszi Mindenkinek
EDina
dedina

Unique
Nagyon nagy már a pocid! Nagyon tetszik!Kép

Viki
Nagyon szorítok!KépHátha tényleg azért nem jön!

Leona,Limbi
Nagyon szorítok nektek, remélem minden úgy alakul ahogyan mi szeretnénk!Kép

Edina
Edina
dedina

Edina!

Ez után már csak Baba(k) jöhet!!!!!

Nóri!

Tényleg vegyél vissza, pihenj, én is olyan vagyok lassan, mint egy nyugdíjas, mindent lassan csinálok és du. kicsit lefekszem. Pedig ha tudnád, hogy hány ezer fokon pörögtem világ életemben. Most ez kell a babáknak, szóval, PIHENGESS!!!
reno
renoka

Sziasztok!

Már a munkahelyemről írok Kép
Egyelőre azt sem tudom, hogy mi a fenét kell csinálnom... szóval elfelejtettem, hogy kell dolgozni!
Kicsit aggaszt, hogy tegnap mintha megjött volna, noha nem sok, de szép piros vérem fakadt... nem korai ez még egy kicsit? Vagy ez még nem az, de akkor mi...? Van valakinek ötlete?

Norka Kép
Igen, az a film, amit Te is láttál!
Vigyázz magadra nagyon, elég a munkából, tessék pihenni, feküdni!

Zsebi Kép
Nekem is hátrahajló a méhem... de eddig sajnos egyik pozíció sem jött be... Na de majd Nektek!

Seszi Kép
Köszönöm!

Renoka Kép, Unique Kép
Szuper a pocitok!

Edina, Leona, Niki!
Hajrá x 3
Nagyon várom a teszteléseteket és a jó híreket!

Edina Kép
3-at kaptál vissza és még +4 maradt, jól értem?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

UniqueKép
Nagyon jó kis pocakod van! 101 cm? Nem semmi!
Laura nagyon belehúzott!

EdinaKép
Nem semmi sztori! De minden jó, ha jó a vége!
Remélem nagyon jó vége lesz! Drukkolok!

NóriKép
Csatlakozom Fannihoz! Tessék visszavenni a tempóból és lazítani!

Velünk minden ok! A fiúk iszonyat mozgékonyak!
Elképzelni sem tudom hogy fekszenek, mert szinte mindenhol rúgnak a hasam legajlától egészen a gyomromig!

ZsebiKép
Hőmérőzés megy még? Szerintem tök jó, hogy próbálkoztok!!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy drukkolok!
Stella

Kép
stella9

Fanni
2-őt kaptam vissza és még kettő maradt fagyiba.Összesen volt 8, és az ötödiknapra maradtak 4-en.

Majd csak belerázódsza munkába.De remélem nem túl sokára már a szülési szabadságra készülsz!

Stella
Dejó, hogy érzed őket!Mjd milyen mozgékonyak lesznekidekint!Kép
Köszi a drukkkot!

Edina
dedina

Sziasztok!
Sajnos most nincs sok időm, előbb írok, aztán megpróbálom visszaolvasni a tegnapi és mai termést.
Most voltam a körzeti orvosnál, megcsinálta az EKG-t, adott laborbeutalót. Sőt, mivel mindig sokan vannak a vérvételnél, bemehetek az ő asszisztenséhez is reggel, ő is megszúr szívesen, aztán leadja helyettem a laborba. Hozzá kell tennem, hogy ma láttam őket először.
Kicsit javítottak a BM-kóráz miatt kialakult véleményemen. Gondoltam leírom a kellemes tapasztalatot is, nem csak a roszat.

ZsebiKép
Voltam tegnap Sz. dokinál is 12. napi UH-n. Azt mondta, hogy nem is kell végig beszednem a fogigátlót, hanem csak vasárnapig. Jövő pénteken már én is kezdhetem a szurizást.
HA minden jól megy dec. 19-20. punkció, 23-a körül ET. Szép kis karácsonyi program.
Egyik szemem sír, a másik nevet. De végre már igazán beindultunk!!!Kép

Leona, Edina,Limbi,NikiKépKépKépKép
Én már látok egy csíkos állatkát száguldani felétek!!!!!Kép
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok Kép

Leona:Remélem jól vagy!Fáj mág a pocid?Nem tudom te hogy vagy ezzel,de én rengeteget járok wc-re KépTe otthon maradsz a tesztig?

Zsebi:Pihizek folyamatosan.még az a jó hogy velem vagytok Kép

Dedina:Neked tegnap volt az ET-éd és kilencedikén mész vérvételre?Akkor neked is szurkolok Kép

Borsókás:szeretettel várom ezt a gyönyőrű állatotKép
limbi

Edina!
A kis vacakjaidnak küldök 3 adag ragasztót, még véletlenül se tudjanak kijönni.

Borsókás!
A dolgok sosem történnek véletlenül. A manócskáid direkt választják azt az időpontot.
Én nagyon szurkolok.

Norka!
Pihenj ezerrel!

Timi
latimi

Szia Limbi!

Hasam még érzem... De legalább a popóba kapott szurik kiegyenlítik a helyzetet Kép WC ügyben hasonló a helyzet! Nem tudom még meddig leszek itthon, most úgy 2-3 évre gondoltam Kép
Tényleg, te fekszel végig?
leona

Limbi : én is úgy érzem, mint te : szívesen várom ezt a hatalmas nagy zebrás állatot KépKép
és én fogom kezdeni jövőhét elején KépKép

Dedina : ennyi rossz után tényleg csak jó jöhet!
Hú, már csak 8 nap van dec 9-ig Kép izgalmas !!!

Borsókás : a legszebb időszak lesz a babócák beágyazódásához. Csupa nyugalom és szeretet...
Puszillak !

Unique : ahhh, de szép pocid van ! Olyan jó, hogy láthatjuk a kerekedő hasatokat !

Zsebi : remélem a Télapó zsákjában már ott lapul a csíkos tesztem és valóban, a legszebb karácsonyi ajándék lenne a dobogó szivecskés UH.

Végül mit főztél ??

Tegnap bekötötték a vonalasunkat, így hamarosan már otthonról is tudok netezni KépKép
Egyébként izgatottan várom a jövőhét elejét, de még nem döntöttem el, megkockáztassak-e egy hétfői tesztet...

mniki

Unique!
Főznék neked is virtuálisan tessék itt egy fini vacsi. Kép
KépSaláta mert kell a vitamin! Kép
KépHozzá egy kis csirke!

KépÉs egy kis desszert. Kép

Nóri!
Akkor fekvés és pihenés ezerrel! Kép
Remélem minden rendben lesz és csak a természet jelzett, a neked hogy lassabb tempót kell diktálni. Kép

Niki!
Tök mindegy mekkora csonának gondolod, meg fog történni, jobban mondva már megtörtént már csak várat magára hogy mikor jelez itt vagyok. Kép
Természetesen drukkjaima továbbra is mennek ezerrel. Kép

Edina!
Ebből már tényleg baba kell hogy legyen hogy ennyire közbe jöjjön valami, de ki bájna csak sikerüljön. Kép
Drukk megy neked is.
Egyre jobban tetszik a BMC ott csak ennyit kell várni, ez tök jó. Kép
Na jó ettől függetlenül én KAÁLIS GYEREKET akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanni!
Majd most jól kitanuljuk ezt a spontán gyerke dolgot aztán közzé tesszük hogy kell ezt csinálni, de ha nem az se baj, majd a köv. lombik. Annak sikerülni kell olyan nincs hogy nem!!!!!!!!!!
Sajnálak a munka miatt nekem is mindig szar visszamenni, de legalább leköt. Kép

Stella!
Hát ha már így kérdezted. Szóval teljes erőbedobással mértem. Régen normál hőmérővel semmi jó eredményt nem mutatto most beszereztem egy digitálist. Be voltam buzdulva nekem a nyák szerint kb. 12 nap körül szokott lenni a pé-m ehhez képest már tartottam a 14. napon és még mindig 36,5 hát sehogy nem akartam érteni, már kezdtem kiborulni hogy hogy van ez a nyák megvolt ez meg mégsem megy feljebb, majd kipróbáltam ha nem tudja be az ember elég mélyre a hőmérőt akkor nem mér csak 36,5-öt így ezt a hónapot már nem fejezem be, majd köv. hőnaptól már tudom hogy mér jól. Kép Pedig Samsung ki gondolta volna hogy a x részéig be kell dugni. De lelkesedésem töretlen. Kép

Borsókás!
Akkor ők egy igazi angyalkák lesznek. Ne izgulj jó lesz az a pozitív teszt év elején is. Kép

Niki!
Már benne van a csomagban, igaz más már nem fér bele, de szerintem egy ilyennek nagyon fogsz örülni. Kép
Kép

Limib!
Természtese hogy itt vagyunk drukkolunk és fogjuk a kezed.

Minden teszt előtt állónak küldöm a drukkokat és mutassátok már meg hogy kell csíkos tesztet csinálni!!!!!!!

Farkasok!
Nagyon eltűntetek, úgye nincs baj? Guru nénihez jártok még? Doki bácsit lassan lehet híni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép

Jaj most látom mégis kimaradt Nóri szül. várható ideje, de majd a következőnél. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

És még valami mint látjátok sajnos megint fel kell hívni egy két topiktárs figyelmét, hogy hiányoznak rég jártak erre. Tessék benézni és jelentkezni kivel mi van. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Csak bekukkantok, de úgy látom, ma este mindenki valami mással foglalatoskodik.

Mindenkinek, aki most kapta vissza a pocijába a manócskáit, nagyon-nagyon szorítok!!!!!

Niki, ZsebiKépKép
Én is úgy érzem, hogy a karácsonyi melegség lesz a legalkalmasabb időpont a picúrkáimnak a kényelmes berendezkedéshez.
Kép
(Nahát ennyi angyalka nem kellene egyszerre!!!Jut belőle másnak is.)

Borsi
borsókás

Kép

Böngészve a neten ezt találtam, mintha az ember önmagáról olvasna, biztos nem csak velem van ez így, de mindenesetre elgondolkodtató.

" A nő, aki gyermekre vágyik, de nincs neki, s talán nem is lehet, sokszor kínok kínját állja ki. Hiába tett meg mindent, egészségesen él, nem dohányzik, nem iszik mértéktelenül alkoholt, sportol, rendesen táplálkozik, és mégsem történik meg az, aminek meg kellene történnie, és ami mindenki mással megtörténik.

S bár ő csak epekedik, és rossz néznie, ahogy másoknak sikerül, neki is részt kell vennie azokon a családi ünnepeken, ahol a rokonok gyermekei felfordítják a házat, az ő barátnője is fog szülni, akit egy ajándék kíséretében meg kell látogatni. A nyaralásokon, a strandokon csupa gyermekét fürdőztető boldog anyukát lát, s az utcák is hirtelen megtelnek babakocsit tologató önfeledt arcú, büszke anyákkal.

Minden hónapban a menstruáció körüli napokban megjelenik a remény, hátha most nem jön meg, ha késik egy napot, akkor fokozódik az öröm, aztán a hirtelen jön a kudarc megint, most sem sikerült. A szerelmes együttlétek egy teljesítendő feladattá válnak, romlik a kapcsolat. Állandóan két jövőtervet kell működtetni, az A variáns: ha terhes leszek, akkor... és a B variáns: ha nem leszek terhes, akkor... Emiatt és a meddőség kezelés miatti hiányzások miatt romolhat a munkateljesítmény, csökken a lehetősége annak, hogy ha anya már anyaként nem tud sikeres lenni, akkor a szakmájában karriert csináljon.

Ezek mind- mind egyre szorongóbbá, depressziósabbá teszik a nőt, s ezáltal rontják a teherbeesés esélyét a következő hónapban . A szorongás és depresszió pedig hormonális mechanizmusok révén csökkenti a teherbeesés valószínűségét. Ez az önrontó kör két módon szüntethető meg. Vagy bekövetkezik a teherbe esés, vagy a lelki tünetet kell csökkenteni."

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Bocs ,hogy nem nagyon jelentkezem,de nem történik velem semmi.
Olvasgatlak titeket,de munka mellett nem nagyon tudom követni az eseményeket!
Unique!
Nagyon szép nagy a pocid,és helyes a babód!
Zsebike!
Annyira igaz ez a cikk!
Bár már magamhoz képest jól vagyok lelkileg,de ma is megtudtam ,hogy az egyik csaj babás a bejárós csapatból.......hááááát a mosolyom nem mondom hogy őszinte volt.
A januári inszeminációt nem tudom sikerülni fog-e anyagilag elrendeznünk,egyenlőre nem biztos hogy nem februárra csúszik a dolog.
December 6-án reggel 8-ra megyünk a pszichológushoz.Kicsit tartok tőle a jóhíre miatt.
Már én is hiányoltam egyébként Farkasokat!
Sajnos ezen kívül most sem tudok érdekességet írni.
Mindenkit puszilok!
Drukkolok akire ráfér!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Puszi!
kavicska

Sziasztok,

Kicsit eltűntem, de anyósék voltak nálunk, aztán meg Zürichben voltam...ma alig tudtam visszaolvasni...

Unique,
Szuper nagy a pocid. Látom a kilókról ment az eszmefuttatás...Hát én is már 6,5 plusznál tartok, és mindig megfogadom hogy holnap este csak joghurtot vacsorázok. Hát ez már egy hete nem akar összejönni... Viszont hogy ez tényleg mennyire egyéni, arra példa egy orosz kolleganőm, aki most töltötte a 12. hetet és 300 gr!!!!!-ot hízott KépKépKép Senki nem mondaná hogy terhes.... Nincs mit tenni, majd leadjuk utána...ebben kell bízniKépKépKép
Nekem is három nacim és egy szoknyám van, abból már tényleg nem akarok többet venni(ma megint vettem egy felsőt Kép)

Renoka,
Neked is helyes a pocid, azon el ne kezdj aggódni hogy miért kicsi KépKépKép Helyes, és ott van aminek ott kell lennie Kép Ha már elkezdted érezni, akkor nem is hiányzik annyir az UH, hiszen naponta többször és egyre gyakraban ad majd hírt magáról Manócska Kép

Stella,
Nem hangzott jól ez a görcsölésed, de örülök hogy nincs komoly baj, csak pihizz sokat !!! Próbáld másra hagyni a gondokat...sajnos 1-2 éve már nálunk sem divat a sima 'adakozás'. Korábbi években voltunk a Heim Pálban mikuláscsomaggal, meg a Pikler Emmi Gyermekotthonban kariajándékokkal....de ez már a dicső múlté...idén már saját céges vacsoránk sem leszKép

Zsebi,
Nekem még mindig ismerős ez a leírás, de tudom hogy hamarosan te is csak rossz emlékként fogod ezt olvasgatni.... Az épülő optimizmusodra vigyázz, és ne keress visszahúzó témákat ha lehet Kép

Fanni,
Nem lehet kellemes ujra dolgozni, de inkább próbálj az ünnepekre koncentrálni, aztán majd jövőre újra visszarázódsz a munkába egy kis időre KépKépKép

Dedina, Leone, Limbi,
Küldöm a babatapasztó energiákat++++++++++++++++++++++++++++++++++++és izgatottan várjuk a zebrákat KépKépKépKép

Niki,
Te kezded a sort, már csak egy pár nap KépKépKépKép Én várnék inkább keddig...bár nem is tudom hányadik nap lesz ez a teszthez ? Ezerrel drukkolok neked KépKépKép Én is jóval 30 előtt kezdtem őszülni és Vikihez hasonlóan melíroztatok....azért ez még nem a világvége KépKép

Hú, annyi mindent olvastam, hogy már nem is tudom kinek kellene még írnom...
Minden akció előtt állónak megy a drukk, akit véletlenül kihagytam volnaKép

Kriszta
20+5

Kép

KépKép
kriszta71

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?