Sziasztok,
Kicsit eltűntem, de anyósék voltak nálunk, aztán meg Zürichben voltam...ma alig tudtam visszaolvasni...
Unique,
Szuper nagy a pocid. Látom a kilókról ment az eszmefuttatás...Hát én is már 6,5 plusznál tartok, és mindig megfogadom hogy holnap este csak joghurtot vacsorázok. Hát ez már egy hete nem akar összejönni... Viszont hogy ez tényleg mennyire egyéni, arra példa egy orosz kolleganőm, aki most töltötte a 12. hetet és 300 gr!!!!!-ot hízott
Senki nem mondaná hogy terhes.... Nincs mit tenni, majd leadjuk utána...ebben kell bízni
Nekem is három nacim és egy szoknyám van, abból már tényleg nem akarok többet venni(ma megint vettem egy felsőt
)
Renoka,
Neked is helyes a pocid, azon el ne kezdj aggódni hogy miért kicsi
Helyes, és ott van aminek ott kell lennie
Ha már elkezdted érezni, akkor nem is hiányzik annyir az UH, hiszen naponta többször és egyre gyakraban ad majd hírt magáról Manócska
Stella,
Nem hangzott jól ez a görcsölésed, de örülök hogy nincs komoly baj, csak pihizz sokat !!! Próbáld másra hagyni a gondokat...sajnos 1-2 éve már nálunk sem divat a sima 'adakozás'. Korábbi években voltunk a Heim Pálban mikuláscsomaggal, meg a Pikler Emmi Gyermekotthonban kariajándékokkal....de ez már a dicső múlté...idén már saját céges vacsoránk sem lesz
Zsebi,
Nekem még mindig ismerős ez a leírás, de tudom hogy hamarosan te is csak rossz emlékként fogod ezt olvasgatni.... Az épülő optimizmusodra vigyázz, és ne keress visszahúzó témákat ha lehet
Fanni,
Nem lehet kellemes ujra dolgozni, de inkább próbálj az ünnepekre koncentrálni, aztán majd jövőre újra visszarázódsz a munkába egy kis időre
Dedina, Leone, Limbi,
Küldöm a babatapasztó energiákat++++++++++++++++++++++++++++++++++++és izgatottan várjuk a zebrákat
Niki,
Te kezded a sort, már csak egy pár nap
Én várnék inkább keddig...bár nem is tudom hányadik nap lesz ez a teszthez ? Ezerrel drukkolok neked
Én is jóval 30 előtt kezdtem őszülni és Vikihez hasonlóan melíroztatok....azért ez még nem a világvége
Hú, annyi mindent olvastam, hogy már nem is tudom kinek kellene még írnom...
Minden akció előtt állónak megy a drukk, akit véletlenül kihagytam volna
Kriszta
20+5