Sziasztok,
Nyuszi
Na 3 honap nem olyan sok
Gondolom a vegen lesz a lepcso kialakitas,az lesz egy kicsit koszosabb muvelet.
Remelem gyomrod mar jobban van
Mi sem vagyunk otthon 1 napig karikor,de azert lesz fa,en imadom,iden Normant veszunk hogy tovabb tartson a melegben
Zsuzsa
Na akkor Elod is nagy csalad parti
De jo
Es a mi meg kulon hogy teljesen mindegy a neme,mert mar mindkottobol van
Beszti
Ahogy mondod,az anyuka sose legyen beteg
En is azt hiszem hogy azert huzodott el sokaig mert nem tudtam kifekudni.Ejjel meg aludni a torokfajastol.Ilyenkor hianyzik egy kozel lako nagyszulo.
Amikor a parom sokat volt kulfoldon is neha eszembe jutott hogy csak ne tortenjen semmi,na nem is voltam beteg egyaltalan
Valahogy tudta a szervezetem hogy most nem lehet
Anyuek kiado lakasaban vannak derekmagassagban a kapcsolok,hat az katasztofa volt Alex 1-2 eves koraban,mindig kapcsolgatni akarta,ugyhogy ez is csak nagyobb gyereknel jo.
Agi
Szegeny Petra
Talan kerdezz meg egy hozzaertot,esetleg pszichologust ohgy lehetnek-e ezek az ovis szorongas kovetkezmenyei.A hasmenes siman lehet lelki eredetu
Ilke
Balanak jobbulast
Meg apanak is,nem jo betegen elutazni.
De jo megegy valaki akinek nem TV-s a gyereke
Eszembe jutott ,hogy esetleg az Otthon segitunk alapitvany jo lehetne szamodara,tudod ahonnan nekem is jart Marika.Az ugye olyan, hogy nem hagyod rajuk a gyerekeket csak ott van nalatok heti egy delelottot es segit oket lefoglalni amig te mast csinalsz.Ha erdekel megadom a szamukat,biztos van a ti keruletetekben is segitojuk.
Panda
Most szombaton adtam fel a Keletinel a nagy postan.Hat nagyon bizom benne hogy meg is kapjak,most elgondolkoztatal a Postaval
Egyebkent kepzeld hogy en voltam az elso aki ide adott fel,mert egy specko nejlonba kellett rakni amit a postan lehetett kerni,eloszor azt sem tudtak hogy mit akarok
Kar hogy nem tolonganak ezert az emberek.
Engem ugy feldoott a dolog egy 2 eves kisfiunak csinaltam a dobozt:Maci,puzzle+sapka,edessegek+tisztalkodo szerek vannak benne.
A radioban hallottam hogy a Devai arvaknak viszik,remelem tenyleg oda kerul,mert oda szantam.
Latom mosogeped mar nagyon a bogyodbe van
Ea ha reszletre vennel egyet?Azta mar lehet 0 befizetessel is.
Judy
Csajozos Gergo
De latoda lenyeg hogy ott jol erzi magat,a siras meg egyertelmuen nektek szol.
A hetfo nem lehetett semmi hogy meg ujra haza kellett vinni.
Rit
Akkor ideje lenne venni egy csini darabot,ugyis jonnek az unnepek
A szinhaz isteni volt
A vegen meg Macsaival is beszeltunk, kint az aulaban varta a visszajelzeseket,mert ez egy uj darab es O rendezte.Ugyhogy megert mindent,meg azt is hogy ejfelkor fekudtem le es Alex mar reggel 6-kor keltett,ha nem en fektetem le akkor mindig koran kel,bizti benne van hogy vajon itthon vagyok-e mar
Nalunk a villany nem a wc felett van,hanem kivulrol az ajtonal.Egyebken O teljesen onallo mar regen ebben,bemegy elintezi,popot torol ha kell(nagyon megbizhato ebben is
)lehuzza+visszacsukja,feloltozik,kezet mos es kijon.Nekem sem engedi hogy segitsek
Na szep hogy babasan kocsit toltal,meg jo hogy a kut elott tortent.Miert nem kertel meg valakit ha mar fel nem ajanlottak?Igaza van uradnak,vigyazni kell magadra
Fazekast mi is gondoltuk,de csak ha nagyon okoska lesz,mert nme szandekozom nyuzni mar az altalanosban.Ismerosom 2 gyereke oda jar ,es csak 1 lepcsos felveteli volt tavaly is,vagyis csak elbeszelgetnek a gyerekkel+nehyny egyszeru felaldat es kesz,meg gondolom nezik a csaladi hatteret.
Alex is sziv ezzel az evvesztes dologgal az oviban is mar most,mert ugye oktoberi.De en az hiszem hogy hagyom tovabb,mert meg csak 6 es sem elsz mire kezdodne a suli,bar ki tudja mi lesz meg addig
Ma alkoto delutan lesz a szulok kozremukodeseval a bolcsiben a karacsony jegyeben.Hat kivancsi vagyok mi lesz.Ja es penteken meg karacsonyi vasar,aminek a bevetelet jatekbovitesre hasznaljak.
Pusza
Kata