Új privát üzeneted érkezett!

Era,
Okés akkor lőjük be a jövő hetet. Nekem a csüt lenne a legjobb akkor isKép
Milyen bakit vettél? én is most akarok venni, de olyan szörnyű drágákKép még az 1000Ft kedvezménynel is.
mekkora kellett Annának?

Dorkának egy kutyás motorja van meg a taxiKép ezekkel közlekedik szigorúan csak a lakásbanKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,
de jó, hogy felvetettétek ezt a találkát, csak nem tudom, hogy én mit is csinálhatnék a kis csomagommalKép, illetve, Imi is délutános leszKép

Cipőről jut eszembe, mostmár van a Piac utcai turiban is, én nemrég vettem Iminek egy vadi új bakit 1800 ftért. Sztem, próba......Kép

Era,
a lényeg, hogy megnézték Annát sztem, a Zirtec meg, sok mindenre jó, gondolom, olvastad is.Kép

Zsigának most olyan kis csúnya a háta, meg a combján is vannak olyan száraz foltocskák,Kép ma megyünk oltásra, majd mutatom, de szeroidos kencét nem akarok adni neki,majd kitalálok vmi okosságot.

Krissz,
elcserélted a kabátot?
Cipősdobozt pont én is, tegnap néztemKép

Ja, és a kimenőről jutott eszembe, nekem van 2 jegyem a Rómeó és Júliára, de sztem nem merem még Zsigát egy egész estére itthon hagyniKép Pedig, olyan jó lenne elmenni.

Mosógép szól, menni kellKép

manóka

manóka
manóka

Móni,
nem cseréltem végül, mert nem volt belőle kisebb, így visszavettékKép

akkor nektek 2hét múlva lenne jó? mindegy csak belövünk egy napotKép

Piac utcai turiban olyan szupi nike bakit láttam, csak már Dorkára kicsi voltKép igen vannak néha jó dolgokKép

Zsigának az elocomot próbáltad? Dorkának annyira használt ezekre a száraz ekcémás foltokra 2 nap alatt eltüntKép

Krisz

Krisz
krisszie

Ja és találtam egy Weöres Sándor verset
ez most Dorka kedvenceKép

sztem olyan szépKép

Keltegetö

Erdö pici zöld ablaka,
benn álmodoz Árnyék Kata.
Kelj fel szivem, Árnyék Kata,
keltsen hideg éj harmata.

Márvány szoba tükrös fala
benn szunyadoz Ékkö Lola.
Ébredj szivem, Ékkö Lola,
vár rád tüzes ég hajnala.

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!
A cipő dobozára ez van írva: Linea M, Gabro, és ilyen:
Kép
24-est vettünk neki. Jót nevettem, mert amelyik cipőben mentünk az 21-es, és egy 24-esben jött hazaKép Ugyanis az új cipőben kellett már hazajönnünkKép

Manóka!
Amikor Imi délutános akkor meddig dologzik? 10-ig?
Az a turi az exCentrum mellett?
Kimenő:
próba szerencse, hátha elvan Zsiga már Mamával, és lefejt tejcsivel.

Szép ez a versKép
Írok én is egy aranyos katicásat, amit Anna már végig tudKép

Tóth Anna:Katica

Kicsi vagyok, mégse félek,
tarka mezőn éldegélek.
Hátam piros, mint az alma,
hét kis pöttyöt láthatsz rajta.
Hívhatsz engem Katicának,
fürgén szálló kisbogárnak.
S hogyha pihenek az ágon,
vagy egy apró vadvirágon,
óvatosan felemelhetsz,
csengő hangon énekelhetsz,
ujjacskádra felsétálok, aztán gyorsan tovaszállok.

Era

Era
Kép
era75

Era,
ez a baki szupi, ilyen volt Dorkának a nyuszis cipője meg a rózsaszín szandija is, imádom ezt a márkát. Csak az a gáz, hogy a tépőzárasok nem érnek össze a lábánKép fűzősben nem volt?

A katicás tényleg nagyon aranyos, le is írom Dorkának nagyon fog tetszeni nekiKépKépKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Nem láttam ilyet fűzősben.

A múltkor elfelejtettem, hogy a Nahrin multivitamint csak hálózatban lehet kapni.De Anyósom tud nektek szerezni.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK FLÓRÁNAK!
Kép

Ezt Anna küldiKép
<!--attachment: 20051110_3-292668.unk*attachment_icon.gif*audio/mpeg*145.3**20051110_3%2emp3 --><center><pre>
Kép
20051110_3.mp3 (145.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

Era

Era
Kép
era75

Flórának mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!KépKépKép

Kép

Krisz és Dorka

ja és várjuk a tortás képeketKép

Krisz
krisszie

Mi is csatlakozunk a szülinapi jókívánságokhoz!Kép

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Mi is boldog szülinapot kívánunk így ismeretlenül is Flórának!!! :-)

Manóka!
Mi szívesen elmennénk a Télapós buliba a Hangyába, ha még szervezitek és aktuáis:-) Legalább megismerkedünk Veletek és a többiekkel is, mert eddig még nem sikerült elmennünk egyik találkára sem.
Berci november 6-án volt 22 hónapos, mindent csinál tulajdonképpen a beszéden kívül. Igaz, hogy mindent(mászás, ülés, járás, fogzás)kicsit később kezdett, mint az átlag, de nem aggódóm emiatt. Õ ilyen szemlélődő típus, előbb megfigyel mindent sokáig és amikor elkezdi, akkor tök jól megy neki. A járással is így volt, egyik nap délelőtt még nem ment egy lépést sem, délután meg már körbe-körbe sétált a szobában:-)

Era!
Vasárnap volt a keresztlő reggel 8-kor kezdődött. Bercus nem nagyon élvezte, eleve nem bírja a nagy tömeget és a nyüzsgést ja és ha becsukódik mögötte egy idegen helyen az ajtó, akkor totál kivan. Na szóval ordított is eleget, de azért voltak jó pillanatai is, amikor megnyugodott, olyankor kicsit lehetett is hallani, hogy mit mond neki a pap. Itt volt az egész család, rokonok szóval nagy buli volt utána. Azt már élvezte, mert mindenki vele foglalkozott és körülötte ugrált:-) Ritkán van ilyen, mert szegedi és pesti szinte az összes rokonunk. Na a lényeg, hogy jól sikerült minden csak egy kicsit elfáradtunk a 4 nap alatt.

Berci most egy kicsit beteg, úgyhogy C vitamin és Fenistil kúrán van, ráadásul jön a foga is, úgyhogy másodpercenként 1liter nyál folyik ki a szájából. Hiába törlöm neki, így is napi 4-5 váltás pólóval tudjuk csak megoldani. Remélem a nátha hamarosan elmúlik. A mi dokink azt mondta, hogy minden reggel 5 csepp Béres vitamint adjak neki és ez segít a téli megelőzésben. Most fogjuk kipróbálni, mert eddig nem adtam neki semmilyen vitamint a c-n és a d-n kívül.

Mindenkinek jó hétvégét!
Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Õ Berci, végre sikerült képet is küldenem róla:-)KépKép

babafalva.hu vonalzó
brosi

Orsi!

Nagyon helyes kissrác, gratulálok!

Ditke
ditke62

Orsi!

Nagyon édes a kisfiadKép
Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő!

A Bérest már mástól is hallottam, hogy adja a picinek, és jó.

Ki, mit csinált a hétvégén?

EraKép

Era
Kép
era75

sziasztok!

nagyon köszi a szülinapi jokivénságokat.a mult hét egy kicsit huzos volt ezért nem is jöttem. sajna most egyik nagyi se ér rá igy Flórának is alig birtuk megvenni az ajándékot, mert persze akkor és ugy ahogy én kigondoltam, ogy aludni fog és én közben mászkálhatok a buli készülődés miatt persze hogy nem aludt.az uncsitesójával gyötörték a a nagyi és az én idegeimetKép de a buli az nagyon jol sikerült.hétfő reggel is még kért volna ajándékot, mert neki szülinapja vanKép

a kimenős buliba benne vagyok, bár mostanábanm a nélkülem alvás nem akar menni. amikor a koncerten voltunk a nagyi vigyázott rá. minden rendben volt amig nem kellett aludni, mert azt anya nélkül nem akart. állni kellett az ablakban és várni, nézni, hogy jön e anya. a végén beájult. nem sirt, de nem akart elaludni amig haza nem jövök. hétfőn is egy kicsit kimaradtam később jöttem haza, az apjával is ezt csinálta.
de ettől függetlenül én tőlem mehetünk

Moni!

Zsigának remélem már szebb a kis bőra. megkuksiztam, amikor anyósod sétált vele. gyönyörű,nagyon nagy már és nagyon hasonlit Imikére sztem.

Era!

nagyon köszi a köszöntést
Anna több mint édes ahogy mondjaKép
Flora betaknyosodott ugyhogy sztem a jövöhéten kéne a családi bulit tartanunk. de majd felhivlak. lázasnak nem lázas, de már elégszer ragasztottunk rátok sajna betegségetKépugyhogy inkább óvatosan

Krisz!

Dorka már szobatiszta? flora egy szer kátszer már rákapott a dologra de mostanában nem igazán éredkli a dolog én meg nem akarom nagyon erőltetni.

és néhány kép:

Kép a barbies torta.a ruhája egy kicsit megsérült, mert flori rögtön kiakarta venni belőle barbitKép

Kép kapott egy süni tortát is a nagyitól

Kép dédivel és anyukámmal

ajándékbontás közben Kép

nagyon sok ajándékot kapott, ugyhogy van mivel elfoglalnia magát

párizsi képeket legközelebb. most megyek aludni nagyobn álmos vagyok és flora bizti fel fog kellni amiert taknyos éjszaka.
sziasztok
enci
renci

Sziaszok!

Enci, végre szülinapi képekKép
nagyon klassz tortákat kapott FloreszKép
ajándékok mik voltak?

olyan nagyott nőtt amióta nem láttam, és változatlanul nagyon csiniKépKép

Áááá Dorka még egyáltalán nem szobatiszta, igaz napközben már nincs rajta pelus, de néha még az eleje becsurranKép éjszakára pedig még mindig kell, vajon hogy fognak erről leszokni??

Era,
Annának hogy sikerült? Õ már éjszaka sem pelusos ugye?

Orsi,
hűdejóképű a srácodKépKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Nagyon boldog szülinapot utólag Flórának!!! nagyon szépek a tortái, és milyen nagy lány hatalmas.....

Krisz
Zsani szeptember elején ült először úgy bilin hogy produkált is bele valamit és nem kapott sírógörcsöt. Most ott tartunk hogy nappal Wc-be pisil, kakil éjszakára ugyan még adok rá pelust, mert anélkül nem alszik el, de reggel szárazon vesszük, le így 4-5 naponta cseréljük mert elszakad a tépőzár... Majd ha nem kéri nem adunk rá, de nem merem azt megjátszani hogy nem adok rá és éjszaka esetleg baleset lenne és azzal viszavetné ezt amit eddig elértünk...

Elmenős buliban benne vagyok, Józsi elvállata a két gyereket Kép Nem tudja mit vesz a nyakába Kép Sőt mi most egészségesek vagyunk tehát, ha gyerkőcbuli lesz gondoljatok ránk Kép

És képzeljétek, megmérgezték a kutyánkat. Pénteken le kellett altatni szegényt. Hogy kinek lehetett útban? Soha senkinek nem ártott. Így most Zsani mindenkinek újságolja hogy Lidi elment messzire, délre... (mint a madarak, gólyák fecskék elrepültek) de tavasszal jön vissza... Egyelőre ennyiben maradtunk. Tavasszal meg veszünk egy kis vizslalányt, aki Lidi 2 lesz...

Na most megyek mert egymást tépik...

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Enci!
Nagyon jók a képek!!Kép
És az a torta........csorog a nyálamKép

Krisz!
Anna éjszakára még kap pelust.Fogalmam sincs mikor fog eljönni az az idő, hogy nem lesz pelus alváshoz, de bevallom engem nem zavar, mert így nem kell felkelni pisiltetniKépKép( gonosz anya, aki a lánya fejlődését visszatartjaKépKép )
Ma reggel pl. kicsorgott a pelusból a pisi.

Nadine!
LidiKép
Én nem értem az ilyen embereket......

És egy kis reklámKép
a hugicám elkezdett dekupálni, és ha érdekel titeket nézzétek meg a katalógusát!
Árak még nincsenek benne, de ha valaki szeretne rendelni, én is tudok segíteni.
http://zsuzsakreativ.tx.hu/

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era
Nem akarlak elkeseríteni, de Zsaninak hiába van pelusa ha ébred és szól hogy pisi, akkor pisi és nem érdekli a pelenka van rajta, az csak a biztonságérzetet adja neki. Így akár éjjel 3-kor is blattyogunk pisilni.... És ami a elegjobb pelust le pisil, majd pelus fel így vissza a hálózsákba. na ezek után mire visszaaszom a kicsi ébred cicizni. De szerencsére már hetente max kétszer van pisitúra. Reggel viszont az az első hogy le a pelust és irány a WC.

Lidi ..... ő fogalom volt, remélem a következő Lidi2 is ilyen lesz. Zsani a kutyatápot a torkáig dugta azt se bánta.

Na megyek mert Zsani épp trapistasajtot etet Grétivel...még mielőtt megfullad közbelépek.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nadine,
de sajnálom a kutyitKépKép azért ez felháborító!!!

a csajok milyen jófejekKépKép gondolom rendesen kiképzi Grétit ZsaniKép

szóval ez az éjszakai dolog nem egyszerűKép erre nem is gondoltam, hogy fel kell majd kellni velük éjszakánként pisilni.
Nálunk még a reggeli első is pelusba megyKép

Tegnap meg a csúszda tetején jelentette be Dorka, hogy pisilekKép és ténylegKép
rohantunk haza, mert a cipőjében is tocsogottKép

ugye jövőhét csüt-re tervezzük a talit??Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Sajnos a gyerek nélküli buli nálam nem megoldott, mert nincs a városban rokonunk, aki tudna vigyázni Bercire, amíg én dajdajozok. A nagymama, nagypapa és a tesóim is messze laknak. Pedig néha jó lenne egy kis kikapcsolódás, meg gyakrabban a Nagyanyó és a Papa,meg az unokatesók főleg Bercinek.. A férjem is eléggé elfoglalt, ráadásul most különösen sok a munkája és mellette még tanul is, úgyhogy ő is ritkán tud besegíteni nekem.

De ha gyerkőcös bulit szerveztek, akkor szívesen elmegyünk, persze ha Ti is szeretnétek megismerni minket. Berci nem egy nagy vagány, szerintem a csajok biztosan lepipálják. Õ inkább a csendesebb tevékenységeket szereti, azért remélem majd még alakul a bátorsága:-)Elég ügyesen rajzol, nagyon szeret olvasgatni és természetesen az autók (hát igen, fiú). Nagyjából ezen három tevékenységgel telnek a napjaink. Sétálni még nagyon szeret, ma is kint voltunk az állatkertben. Én már szétfagytam, de ő még hisztizett, hogy maradni akar. Alig tudtunk elindulni haza.

Nálunk a bili még csak az autók tárolására használatos, Berci a közelébe sem hajlandó menni egyéb esetben...nem erőltetem. Inkább már annak örülnék, ha pár szót mondana, hogy jobban megérteném a kis gondolatait.

Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Néhány Berci rajzai közül:
KépKépKép

És a jól megérdemelt pihenés:-)
Kép

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Utólag is boldog szülinapot Flórának! Kép

Nadine!

Sajnálom a kutyustKép Micsoda szemét emberek vannak! Azt hiszem nagy kedvenc lesz nálunk is majd egy kutya, Csenge lányom első - és ezidáig egyetlen- szava a kutyaKép

Orsi!

Kész Picasso! És csak a papírra rajzol, vagy igénybe veszi néha a falat is? (Én ettől rettegek, persze ezzel még ráérek...)

Itt ugyan mindenki nagyobb nálunk, de azért büszkén újságolom, hogy a csajok vasárnap 1 évesek lettek! (És ugye 2x1 az 2, úgyhogy ezzel már majdnem annyik vagyunk mint itt a többiekKép)

Íme Petra:
Kép

és Csenge:
Kép

Jó éjt!

Ditke
ditke62

Sziassztok!!!

Ezer éve nem jártam felétek de munka mellett már nincs annyi időm a gép előtt ülniKép!!

Látom mindenki nagyon jól van és újak is érkeztek közzétek. Nagyon örülök neki!

Mi is jól vagyunk szerencsére. Gyerekek járnak oviba bölcsibe. Gergő nagyon szereti a bölcsit és rentgetegt fejlődött. Énekel táncol ja és talán már néma sem maradKép). Nagyon édes.
Máté pedig készül az iskolábaKépNagycsoportos
Azt nem mondom hogy szeret ovodába járni de mindig élményekkel jön hazaKép
Geri szerncsére teljesen szobatiszta már. Szeptemberben volt még neki egy plasztikai műtéte ami nagyon jól sikerült két napig voltunk bent a korházban egyáltalán nem viselte meg.

Szerencsére én is nayon jól érzem magam a munkahelyemen. Nagyon szeretem csinálni.
Nagyon jó mert a fiúk sem betegesek.
Most egy kicsit nehezebb mert apa nincs itthon külföldön dolgozik igy egy kicsit nehezebb de elvagyunkKép

Ha esetleg mentek a hangyabolyba valameliyk hétvégén talizni akkor szoltjatok mert én is beviszem a fiúkot játszani. Persze csak akkor ha apa nincs itthon.

Mindenkinek a lagjobbakat!!!

krisztaa
krisztaa

sziasztok!

köszönöm a köszöntéseket mindenkinek. azóta énis egy évvel öregebb lettemKép pénteken volt a 28.ik szülinapom. olyan sok igy kimondvaKép Flóra nagyon élvezte, hogy most anya kap tortát. az apja mondta neki hogy tartsa titokban hogy epres lesz a trotám, erre fel a lányomnak első dolga az volt, hogy jött be a szobába anya epres torta , epres torta!Kép
reggel a szülinapi puszi mellé leült és a kis zongoráján eljátszotta nekem a boci-boci tarkát ala Flóra, de annyira drága volt hogy látszott rajta hogy örömet akar nekem okozni.mostanában amugy is nagy anya szerelem van. olyanyira, hogyha kilépek a szobába akkor keres anya merre van?
valószinű az lehet az oka, hogy egy jo másfél hete volt játszoházban. ott maradt egyedül mondta nyugodtan menjek el. és nagyon jol el volt, mert azért olyan helyre mentem ahol ráláttam. abszolút nem hiányolt, végig játszott jokedvűen,de azóta nagyon vigyázz rám, nehogy eltünjek.

tali jo lenne. nekünk a csütörtök és péntek délelőtt jó.

Nadine !

ez a kutya dolog nagyon szörnyű. sajnálom szegénykét. flóra oda van a kutyákért. szeret velük labdázni meg játszani.

Ditke!

gyönyörűek a gyerköcök! olyan hamar eltelik az idő, már ők is milyen nagyok és ugy látom izlett nekik a tortaKép

sziasztok felkelt a manócskám megyek
enci
renci

Sziasztok,
olyan rég nem írtam, szégyellem is magam miattaKép

Kriszta,
őpont a napokban gondoltam rátok, hogy mi újság lehet SzoboszlónKép örülök, hogy minden rendben veletek, és a szobatisztasághoz is gratulálok.Jó lenne már 1x tényleg találkozniKép

Ditke,
kívánunk utólag is nagyon boldog szülinapot a csajoknakKép Nagyon édesekKép Azt hiszem, végül nem is mondtad, hogy ti merre is laktok itt az Újkertben? Nem egy fekete göndör hajú lányka vagy?

Enci,
neked is boldog szülinapt! A koron nem kell aggódnod, én már 30 vagyok, és mégisKép

Brosi,
nagyon ügyesen rajzol a srác, és a 2 fotó róla, imádnivaló, igazánKépImi is most nézi, mondja, hogy babaKép

Krissz,
bocsi, hogy csak most reagálok az úszásra, tervben van a dolog,múlt héten nem volt jó az időpont, és lehet, hogy most sem leszKép Először csak Zsigával gondoltam, hogy elmegyünk, aztán majd látjuk hogy lesz, mert sztem Imi is 2 emberes lenne.
Csúszdás sztori jó, messze voltatok?

Era,
megnéztem az oldalt, nagyon tuti cuccok vannak, a tesód forgalmazza is natúran a dolgokat? mert akkor érdeklődnék a részletekről.

Nálunk nagy változások vannak, ezért sem nagyon tudtam jönni.
Imi hétfő óta bölcsibe jár. Hát, mit mondjak, igazából én nemvoltam felkészülve arra, hogy ez hogyan is fog zajlani, meg is viselt a dolog. A gyereket is, de szerencsére, nem veszek észre rajta semmi maradandót.
Nem mondom, hogy könnyű a dolog, de a néni azt mondja, hogy nagyon ragaszkodó, ami mostanában igen ritka. De nagyban bíztat, hogy nincs semmi baj, szépen beszokik, és, hogy normális, hogy sír utánam.
Ma már egyik volt kolléganőmmel is beszéltem, aki pszichológus azóta, és megbíztatott, hogy nincs semmi baj, ne parázzak a dolgon, ez a normálisKép
Zsiga jól megvan, és ma csodák csodája, már 5 óta alszik, csak tudnám, mi lesz majd éjszaka?
Most 4 hónaposan már az új oltást kértem neki, ami januártól lesz, és nagyon bevált, mert semmilyen hőemelkedés, láz, nyűgösség nem volt.

felkelt, megyek,

manóka

az előbb nem ment el, alig tudtam visszamenteni, most remélem a legjobbakat

manóka
manóka

Sziasztok!

Kriszta,
de jó hogy írtál!!Kép
klassz hogy élvezik a srácok az ovit, bölcsit. Ilyen korban már tuti kell gyerektársaság isKép

Móni,
húú Dorka nagyot fejlődött most az uszin. Rá lehetett adni végre a karúszót és teljesen egyedül tud már lebegni a mély vízbenKép annyira édes ahogy evickél a játékokértKép
nah most először volt irgalmatlan hiszti 1 órai uszizás után, amikor ki akartuk terelgetniKép

pár képKép

Kép

Kép

Ditke,
a csajok csudahelyesekKép

Orsi,
nagyon profin rajzol Berci, azta!!! nagyon teccKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Télapó december 4.én vasárnap délelőtt 10-kor jönne a Máltai játszótér épületébe. Fél órás műsort csinál, majd kiosztja a gyerekeknek a csomagot.
Költségek a létszámtól is függnek, így pontos számot nem tudok mondani. A teremért adományozunk 5000 ftot, és a télapó sminke is annyiba kerül. Holnap fogok vele beszélni, az ár attól függ, hány gyerek lesz. Mindenesetre, én úgy akarom, hogy 2000 ftból kijöjjön a dolog.
Csomagot, az mindenki magának csinál, és hozza el, amit a télapó kioszt.
Ha volt valaki tavaly a Plázában a Télapó ünnepségen, akkor onnan ismerheti is. Sztem nagyon aranyos, nagy szakálas bácsiKép És, állítólag nagyon jó kis műsort csinál, ért a gyerekek nyelvén.
Ez az időpont volt neki jó, illetve, úgy gondolom, hogy vasárnap lévén apukák is el tudnának jönni. Sztem, majd fotózni, filmezni is lehet.

Akinek jó, kérném, hogy jelezzen mélben
hajdumoni@chello.hu

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!
1000 éve nem írtam a fórumba, mostanság nem nagyon volt időm! De néha azért olvaslak titeket, igaz, mostanában ritkán ültem ide.
Mondjátok, hová lehet menni itt Debrecenben egy 7-8 hónapos kiscsajjal, ahol hasonló korúak társasága van? (az uszodán kívül)
Úgy látom, itt a többségnek már nagyobb a bébije. Ha valakinek van hasonló korú gyerkőce, szóljon, jó lenne már valami társaság!

Moszika
és Luca!
moszika

sziasztok!

Móni!

látod mondtam én is, hogy normális imike viselkedése, hogy sir utánad ez jelenti hogy ragaszkodiik hozzád( bár tudom, hogy mennyire tud fájni egy anyának azha hallja a csemetéjét sirni anya után)de az rosszabb lenne ha semmit sem reagálna arra, hogy te othagyod. az azt jelenthetné, hogy neki teljesen mindegy hogy egy teljesen ideggennel van akit egyáltalán nem ismer vagy az anyjával.Egyre kevesebbet fog sirni, de érthető hogy megviseli, hogy eddig mindig együt voltatok, mostmeg délelőttönként másssal van.de megfog barátkozni a dologggal.olvastam egy vizsgálatot és az azt mutatta ki, hogy attol ,hogy a gyerekek bölcsibe járnak az nem befolyásolja a az anya-gyerek kapcsolatot, hanem az otthon töltött együttlét minősége, meghittsége illetve ennek hiánya a döntő. és meddig van bölcsbe? az ottalvást végül is kipróbáltátok?

a télpót még meggondolom, de jol hangzik, csak attól félek, hogy Flóra megijjedd.Mondta, hogy ne jöjjön csak pizsibe jöhet nem tetszik neki a ruhája. Flóri már irt a télepónak levelet is, odaült a géphez(21.-ik sz-i gyerekKép ) : "anya, a mikulásnak e-mailt kell irni. és elkezdte nyomni a gépet,és közben mondta:kedves Mikulás" zsoltival ott röhgötünk

kedd este meg bemegy az apjához(vendégségbe készültünk és már felvolt csinibe öltzötetve): "megnéztem ez a cumi jobban paszol a ruhámhoz" (átmenetileg most 4 cumija van)csak lestünk az apjával

Krisz!

nagyon nagy már ez a csaj.A hétvégén a nyiregyi élményfürdőbe készülünk, már nagyon várja. átjöhetnétek majd játszani valamikor bizti jol el lennének.

Moszika!

az a1-ben van babatorna. ott sztem vannak ilyekorú gyerköcök. ott összeismerkedhetsz egy-két anyukával.

Orsi!

Berci nagyon ügyesen rajzol! mennyi idős ő?

csajok, mit szólnátok a jövőhéten egy gyerek talira és oda eljöhetne mindenki az ujak is és megismerhetnénk személyesen is benneteket. Én nagyon kiváncsi vagyok rátok, nagyon örülnék neki. Nálunk lehet a parti.

sziasztok
enci
renci

Sziasztok!

Enci!

Jó ötlet a tali, bár nálam attól függ elsősorban, hogy hogy tudok eljutni. Babakocsival száguldoznék, és ugye így nem mindegy milyen messze, milyen az idő, stb. Merre laktok?
Egyébként mostanában kezdenek nagyon félni az idegenektől, nem tudom nem üvöltenék-e végig az egészetKép

Moszika!

A Garai utcán van egy játszóház ahol van zenebölcsi, nekem azt mondták bármilyen korú gyereket lehet vinni, lehet hogy vannak ekkorák is. Én majd szeretnék menni, csak megvárom hogy önjárók legyenek, kettőt elég nehéz cipelniKép

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Orsi!
Gyerekmentes tali (ami megint elmaradt), altatás után szokott lenni. Letesszük a gyerkőcöket, és egy pár órára beülünk valahova.
Én szeretnélek megismerni titeket, a többieket is!
Berci nagyon, nagyon szépen rajzol!!

Ditke!
Annyira aranyosak a lányaid!
Utólag is boldog szülinapot nekik!

Krisztaa!
Örülök, hogy jól vagytok, és minden rendben!

Manóka!
Csak készen árulja őket. A netről szokott alapanyagot rendelni.
Én is újra dekupálok. Olyan jó!
Nekünk nem jó a Mikulásbuli.

Krisz!
Nagyon ügyes Dorka!
Na jó, hogy beszéltük az éjszakai pelusnélküliséget, mert Anna hétfő óta nem hajlandó éjszakára sem felvenni. Mert már "nagylány".

Nadine!
Boldog névnapot!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Nadine Boldog Névnapot!!!!

Era,
de klasszKép és simán tartja reggelig?

Dorka ma már 8óta 5x! kelt fel pisilni pedig pelus van rajta, de lefekvékor nem hajlandó belepisilniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,
Két éves a kislányom, kruppos tüneteket produkált. Szerintetek mire számíthatok?! Akinek hasonló problémái vannak, nagyon megköszönném, ha írna pár sort.
Köszi,
Adél
csalad

Sziasztok!

Adél!
Szerencsére nálunk ilyen még nem volt!
Ezt találtam neked:
http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/discus.cgi
Kívánom, hogy ne legyen ilyen rohamotok többet!

Krisz!
ÁÁÁÁÁÁÁ, dehogy tartja reggelig. 5 éjszakából csak 2-t aludt végig. A többin 2x is kelt, de mindig becsurgott az eleje. Így megbeszéltük, hogyha este sokat iszik, akkor teszünk pelust, mert ez így nem jó.
Az éjszakaira még nem érett teljesen, mert nappal kezdetektől fogva nem csurgott be soha.

Mit szólnátok, ha egy kicsit fellendítenénk a topikot?
Írhatnánk egyszerű kajákat, jó kis verseket, mondókákat.

Este majd még jövök, de most ceruzatartókat gyártok....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Ditke!

Gyönyörűek a lányaid:-) Nem lehet könnyű egyszerre két kis manóval, másrészről pedig biztosan nagyon jó, hogy ketten vannak és együtt nőnek fel. Nincs gondotok a gyerektársaságra, mert gondolom eljátszanak egymással. Hasonlítanak egymásra vagy két teljesen külön egyéniség? Aranyosak, nem győzöm nézni őket a monitoron:-)
A falfirkálás nálunk szerencsére nem divat, Berci még nem próbálkozott vele. Szokott huncutkodni ő is, de szerencsére a nagy rosszaságok valahogy nem izgatják. A legnagyobb dolog az volt, amikor felmászott a székre és ott ugrált és várta, hogy én mit szólok ehhez. Egyenlőre ez volt a "csúcsrosszalkodása" :-)
De ezt is kétszer adta csak elő, most már nem is foglalkoztatja.

Era! Mi is szeretnénk találkozni veletek és a többiekkel is, de valahogy nem nagyon akar összejönni ez a randi. Szerintem a Hangyába kéne egyszer elmenni, ott mindenki elférne és a gyerekek is jól tudnának játszani.

Krisz!
Nagyon irígyeljük Dorkát az uszi miatt, mi is folyamatosan készülünk oda Bercivel, de valahogy mindig elmarad az első megérkezés. Pedig ezek a képek, amiket felteszel mindig meggyőznek arról, hogy kéne menni...

Enci!
Berci 23 hónapos lesz lassan. Köszönjük a meghívást, ha aktuális lesz, akkor szólj. Nem tudom merre fele laktok, de ha gondolod és gondoljátok, akkor mehetünk a Hangyába is, mert az viszonylag közel van a belvároshoz és könnyű megközelíteni mindenkinek. Meg aztán akkor nem forgatjuk fel a lakást, hanem kiélhetik magukat a gyerkőcök a játszóházban.

Ma voltam Bercivel először fodrásznál. Felkészültem mindenre:-) Vittem kaját, innivalót, könyveket, autókat és vártam a fejleményeket. De mintha mindig is ide jártunk volna, Berci behuppant a székbe és várta a fodrásznénit:-) Na azért amikor nekilátott levágni a haját, akkor elő kellett szedni a csokis nápolyit, de kettővel le lehetett kenyerezni és kész is volt a hajvágás:-)

Sziasztok! Megyek karácsonyi ajándékokat csomagolni, amíg még alszik Berci.
Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Orsi!

Két tök különböző csajsziról van szó, nem csak külsőre, hanem belsőre is. Eleinte Petra volt a "bocs hogy élek" típus, na mostanra ez megfordult, Csenge lett a bújósabb, Pepe meg kis huncut. Az együtt játszás ideje sajna még nem jött el, a legtöbb amit együtt játszanak az a kukucs játék, az egyik fog egy rongyot vagy elbújik az ajtó mögé, aztán kikukucskál és összenevetnek. De sajna nem ez a jellemző, szörnyen féltékenyek egymásra-rám, nem tudom ez mikor fog elmúlni. A járékokból általában az kell ami a másiknál van, még akkor is ha két tök egyforma van belőle. Mikulásra meg vennem kell egy tucat keménylapos könyvet, mostanában azt szedik el állandóan egymástól, már kettőt szét is téptek, de hiába van több darabban, persze az a darab kell ami a másiknál vanKép
Ha az egyiket itatom, a másik is azonnal szomjas lesz, szóval nem egyszerűek... De azért jó dolog látni egyszerre felnőni őket, így pl. nem izgulok állandóan azon első gyerekes anyukaként, hogy ez vagy az normális-e. Ha mind a kettőnél úgy van, akkor biztosKép
Egyébként ez a Hangya milyen? Én még sosem jártam ott. (Bár míg nem "önjárók" nem is igen fogok, baromi nehéz kettőt ölben cipelni egyszerre...Kép) Vannak ilyen kicsiknek is játékok, vagy már olyan nagyoknak való, mint ti vagytok?

Manóka!

A Kertvárosban lakunk, de szoktunk az Újkertben sétálni, de akit láttál nem én voltam, barna egyenes hajam van. Ha kicsit több időm lesz, majd teszek fel olyan képet, amin én is rajta vagyok, akkor majd megismersz legközelebb! Kép

Krisz!

Én is irigykedem az uszi miatt, talán nyáron majd én is bele merek vágni velük. Bár lehet hogy merészség egyedül két gyerekkel?!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Sztem gyertek el csak simán megnézni az úszástKép be lehet jönni, megnézni, kérdezni.

Ja és lesz akkor valahol tali? Enci? Hangyaboly?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok ,lányok!
Nagyon rég nem voltam remélem mindenki jól van.
Sárika már három hónapja ovis ,és nagyon szereti,
a beszokatás is könnyen ment.
Egy hete én is dolgozok,megnyitottuk,a Miklós u 14 sz alatt, gyerekruha +cipő boltunkat,várok mindenkit szeretettel.A neve Jancsi és JuliskaKép
Az áru zöme magyar termék mert varrodákból hozzuk
cipőből a Lineát, és a Melaniát tartjuk.A héten megbróbálok felteni fotókat is.
Sziasztok:kata
jázmin

Kata,
ez szuperKép
imádom a LineátKép leo-poldit forgalmaztok?
neten fent vagytok? nem akarsz on-line bolt is lenniKép

Kriszta

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Kata!
Ha arra járok, benézek.
Örülök, hogy jól vagytok!Kép

Vasárnap délután Hangyaboly?
Mi megyünk 5 körül, mert páromék a nappaliban próbálnak, ilyenkor be vagyunk fizetve egy ki játékraKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Era,
lehet hogy megyünk mi is 5körül hangyabolyniKép Dorka nagyon rákapott a játszóházakraKép

Képzeljétek nyilt egy új játszóház vagyis baba-mama klub. Egy ismerősömék csinálják, ma ott voltunk délelőtt a nyilt napon. Katica Baba-mama klub, van zenebölcsi, angol és német csoport, mind törpéknekKép

mi valszeg pénteken a 9:45-ös zenésre megyünk, már ha addigra odaérünkKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Hol van ez a zenebölcsi? Mekkora babáknak lehet menni? Mennyi idő egy foglalkozás? Egyszer lehet hogy elmennénk megnézni ha itt van valahol a közelben!

Ditke
ditke62

Ja, és mindig meg akarom kérdezni, csak elfelejtem: nincs olyan kisbabás ismerősötök akinek kellene kb. 2 liter anyatej? Nekem le van fagyasztva, augusztusi, de már csak kb. 1 hónapig lehetne tárolni. (Elvileg fél évig jó)Elkezdtem felolvasztgatni, de borogatom ki, mert a csajok semmilyen formában (kakaó, főzelék, stb.) nem hajlandók megenni. Sajnálom a lefolyóba öntözgetni, ha kell valakinek szóljatok, ingyen adom, csak vigyék!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke!
Nincs most kisbabás ismerősöm.
Védőnőt kérdezd meg!

Krisz!
Én is, én is részleteket!!!KépKép
Annát a télen szeretném vinni valahova.
Akkor találkozunk vasárnapKép Úgy néz ki Enciék is jönnek.

Era

Era
Kép
era75

Okés egy kis reklámKép

majdnem a hboly-al szemben van, Burgundia u. 3/A, délelőtt vannak foglalkozások, pontosan megnézem nektek pénteken ha valamelyik érdekelKép
a zenebölcsit jegyeztem meg hétfő-kedd 9től van, pénteken 9:45től. Félórás, minden foglalkozás 500Ft. Sztem nincs korhatárKép

nagyon klassz a játszószobájuk, rengeteg fajáték, meg labirintus, csúszdaKép Dorka imádtaKép

Krisz

Krisz
krisszie

Hú és hatalmas sikerélmény volt, Dorka ott pisilt elöször wc szükítövel és nagyon jól ment neki, 2x isKépKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Manóka!
Nagyon jó volt a kis télapóünnepség a Máltain, Berci egészen feloldódott...még a télapóhoz is odament velem:-) Örülök, hogy találkoztunk, így jobb írni, hogy már ismerlek titeket. Imi nem sokat volt bent a szobában, azért majd remélem lesz még olyan találkozó, ahol a két lurkó egymással is tud játszani. Imi nagyon bátor és ügyes nagyfiú:o)

Nadine!
Veletek is most találkoztunk először, Grétike teljesen megbabonázott engem, nagyon helyes kislány:o) Egyik pillanatban itt, a másikban ott...Zsani meg igazi nagylány:o)

Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Krisz!

Hát, akor ez sincs itt a közelbenKép Egyedül olyan meszire nem tudok menni velük, nem tudom őket kiszedni a kocsiból, becipelni, stb... Szóval akkor várunk tovább türelmesen, egyszer majd csak lábra kapnakKép

Ditke
ditke62

Sziasztok!
Jázmin!
Kismamaruhátok nincs? Mindent kezdek kidagadni, a választék 1 nadrágra szűkült! Borzasztó árak vannak, de muszáj lesz beruháznom 1-2 normális darabba, jó állapotú használt is jó lenne. Biztosítótűs cipzárral mégsem járhatok dolgozni.
Más: tudtok-e segíteni, hol lehetne kismama-biztonsági övet kapni, akár használtat is? A Brendonban láttam, csekély 10 ezer Ft, de elég sokat vezetek, úgyhogy ez is kellene.
Egyébként minden oké, kivéve, hogy munkabíró képességem kezd a nullára csökkenni. Két munkahely mellett nem is csoda, de jövő héten egy kis pihenőt biztosítok magamnak. Akkor lesz a 12 hetes uh, meg egyebek, persze drukkolok, hogy minden oké legyen.
Vigyázzatok a kicsikre és magatokra. Én már elkaptam a náthát, úgyhogy zsepi nélkül egy tapodtat sem teszek. Csak be ne lázasodjak! Vagy ez nem árt a babának? Majd elmegyek valami dokihoz.Sziasztok!
pancsika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?