Sziasztok,
olyan rég nem írtam, szégyellem is magam miatta
Kriszta,
őpont a napokban gondoltam rátok, hogy mi újság lehet Szoboszlón
örülök, hogy minden rendben veletek, és a szobatisztasághoz is gratulálok.Jó lenne már 1x tényleg találkozni
Ditke,
kívánunk utólag is nagyon boldog szülinapot a csajoknak
Nagyon édesek
Azt hiszem, végül nem is mondtad, hogy ti merre is laktok itt az Újkertben? Nem egy fekete göndör hajú lányka vagy?
Enci,
neked is boldog szülinapt! A koron nem kell aggódnod, én már 30 vagyok, és mégis
Brosi,
nagyon ügyesen rajzol a srác, és a 2 fotó róla, imádnivaló, igazán
Imi is most nézi, mondja, hogy baba
Krissz,
bocsi, hogy csak most reagálok az úszásra, tervben van a dolog,múlt héten nem volt jó az időpont, és lehet, hogy most sem lesz
Először csak Zsigával gondoltam, hogy elmegyünk, aztán majd látjuk hogy lesz, mert sztem Imi is 2 emberes lenne.
Csúszdás sztori jó, messze voltatok?
Era,
megnéztem az oldalt, nagyon tuti cuccok vannak, a tesód forgalmazza is natúran a dolgokat? mert akkor érdeklődnék a részletekről.
Nálunk nagy változások vannak, ezért sem nagyon tudtam jönni.
Imi hétfő óta bölcsibe jár. Hát, mit mondjak, igazából én nemvoltam felkészülve arra, hogy ez hogyan is fog zajlani, meg is viselt a dolog. A gyereket is, de szerencsére, nem veszek észre rajta semmi maradandót.
Nem mondom, hogy könnyű a dolog, de a néni azt mondja, hogy nagyon ragaszkodó, ami mostanában igen ritka. De nagyban bíztat, hogy nincs semmi baj, szépen beszokik, és, hogy normális, hogy sír utánam.
Ma már egyik volt kolléganőmmel is beszéltem, aki pszichológus azóta, és megbíztatott, hogy nincs semmi baj, ne parázzak a dolgon, ez a normális
Zsiga jól megvan, és ma csodák csodája, már 5 óta alszik, csak tudnám, mi lesz majd éjszaka?
Most 4 hónaposan már az új oltást kértem neki, ami januártól lesz, és nagyon bevált, mert semmilyen hőemelkedés, láz, nyűgösség nem volt.
felkelt, megyek,
manóka
az előbb nem ment el, alig tudtam visszamenteni, most remélem a legjobbakat