Új privát üzeneted érkezett!

Limbi!
Üdv a csapatban.

Kriszta!
Hatalmasat nőtt a pocakod.

Tegnap letudtuk a 2. napot a tanfolyamból. Nagyon rövödre sikeredett, mert nem értek rá, így csak 11-ig tartott.
Eljött az apukájával egy kisfiú, akit 7 évesen fogadtak örökbe.
Még csak 4 hónapja kapták meg a kisfiút, de már most nagyon ragaszkodik hozzájuk. El sem akarta engedni az apuka kezét. Azt a két kisfiút szertné testvérnek, akikkel együtt volt eddig a nevelőszülőknél.

Nagyon megható volt, ahogy ölelgették egymást.

Van egy bunkó nő a csoportunkban. Neki már van három gyereke. Úgy állította be magukat, mint egy szent, mert ők örökbe fogadnak egy gyereket.

Néha beszól ilyeneket: Igen, mi tudunk csinálni gyereket; vagy - ugye már hallotattok a gyes fogalmáról.
Legközelebb, ha beszól ilyet, fölállok, és benyomok neki egyet.

Mindenkinek megy a drukk ezerrel.

Timi
latimi

Sziasztok,

Timi: Helyettem is üsd meg légyszi!!!!!

Leona: Gratulálok a petikhez!
Sok drukk a mai napra!

Edina: Jó lenne tudni már, hogy nálad mi a helyzedék!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

LeonaKép
Nagyon drukkolok!!!!

BorsókásKép
Dehogy rontottad el a hangulatot pénteken. Szerintem is csak okulni lehet ezekből a sztorikból. Csak az döbbentett meg, hogy mik vannak!!!

TimiKép
Az a bunkó nőci nem tudja miről beszél és milyen érzelmeket kavar a beszólásaival. Ütés helyett inkább felvilágosítani kéne, de lehet, hogy nem éri meg a fáradtságot!

ZsebiKép
Köszi az babino-s oldalt, majd jól árböngészem!

KrisztaKép
Nem semmi a pocak!!!
Gratula a kispasihoz!!!
Stella

Kép
stella9

TimiKép
Egyetértek Stellával. Az a nő egy tudatlan, rosszindulatú tapló. Még azt sem képes felfogni, hogy min mentetetek és mentek keresztül azért, hogy végre gyermeketek lehessen.

Leona, Limbi, EdinaKépKépKép
Minél előbb gyertek a hírekkel, nagyon izgulok értetek. Drukk megy.

Borsi
borsókás

Sziasztok Lányok!

Visszaolvasni még nem tudtam, de később majd megteszem.Csak először leírom mi újság felénk.

Azzal kezdődött az egész, hogy nem találták a vércsportos papíromat.Így vérvétel, és várakozás, hogy mikor érkezik meg.Mindez akkor amikor már csak 1, vagy 2 ember volt előttem.Na jól van végülis meg volt a leszívás.Rengeteg infulziót kaptam, összesen 5-öt.Rohadtul fájt a hasam.Később kiderült, hogy azért mert sok tüszit szívtak le.De a majd 20 tüsziből "csak" 8 megtermékenyíthető petesejtet nyertek.
Szombaton telefonált Konc doki, hogy mind a 8 megtermékenyült, ezért csináljuk úgy, hogy 5 napra kapom vissza őket.Én természetesen beleegyeztem.Így szerdán megyünk délre a kis babszemjankókért.

És hogy miért jöttem ilyen későn.Pénteken 18 óra körül értünk haza, örültem, hogy lefürödtem és feküdhettem lefele.Szombaton anyuéknál névnapi buli, én már kora reggel mentem segíteni az előkészületekben.Vasárnap nálunk volt vendégsereg.És most már végre ideértem.
De szerdán sem fogok tudni jönni, sőt nem tudom, hogy mikor fogok.Ha valaki nagyon érdekel, hogy mikor kapom vissza őket, meg hogy mikor kellmenni vérvételre, az priviben küldje el a telszámát és én írok egy SMS-t.

Na és most megyek visszaolvasni.

Puszi mindenkinek

Edina
dedina

Mniki, Leona, Edina,
drukkok mennek ezerrel! Hajrá, hajrá!

Megvolt az izotópos vizsgálat, most értünk haza. Eredmény pénteken lesz. A szúrást még jól bírta Andor, viszont a vákuumzsákban való fél órás mozdulatlanul fekvést már nehezebben. Tőlünk zengett az egész kórház.

Timi,
bunkókámnak én is küldök egyet!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Szia Edina!
Nem pite ez a peteszám!
Hányat kérsz vissza a nyolcból?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sikerült visszaolvasnom. És láttam, hogy nagyon aggódtatok értem.Mégegyszer bocs!Úgy terveztem, hogy még péntek este írok, de egyszerűen nem bírtam fenn maradni!

Lara
na még csak az hiányozna, hogy refluxos legyen a kisdrága.Nagyon szorítok neketek, hogy mielőbb túl legyetek ezeken!

Kriszta
Jó sokat nőtt a pocid!És igenis csinos kismami vagy te is!

Unique
Nagyon tündéri a kiscsaj!Nagyon jó, hogy ennyire lehet látni.

Timi
Az ilyen ember annyi fáradtságot se ér,hogy meghalld amit mond!Sz...rd le!

Borsókás
Na ez nem semmi! Nekem a Jánosban csinálták az EKG-t, és akkor volt ott egy Kaális csajszi is,aki EKG-ra jött.

Hirtelen ennyi!De holnap délelőtt még jövök!

Edina
dedina

Viki
Azt mondta a doki, hogy kettőt kapok vissza! Nem választhattam.De jó is, hogy Õ megmondta, mert már jó pár hete tanakodtunk a férjemmel rajta és nem tudtuk eldönteni, hogy 2, vagy 3.Így ez megoldódott.

Edina
dedina

UniqueKép
Reggel elfelejtettem neked írni a vizesedés dologhoz!

Szerintem semmiképpen se igyál vízhajtó teát!!!!
Inkább feküdj sokat (stabil oldalfekvés) és polcold fel a lábadat. És persze hív fel a dokidat, mert ez nem játék!!!

EdinaKép
Nagyon ügyesek voltatok és a babók is szépen elindultak!!!
Csak így tovább!!

LaraKép
Végre túlvagytok rajta! Nem lehetett könnyű se Andornak, se neked! Remélem jó lesz az eredmény!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Edina, azért mégiscsak jó, hogy előkerültél... látod, mennyien aggódtak érted, tessék azért vajmi úton módon jelentkezni! Kép

Most nem tudok sajnos egyenként visszareagálni, mert iszonyat dugó közepette visszaestem a kórházból, elment fél napom és határidős munkám van... még annyit, hogy a kis Andornak küldöm az energiákat!

Velem annyi, hogy megint megjártam az Alföldet, anyum csütörtök óta otthon van, mert kikönyörögte magát a kórházból, de még elég gyenge. Viszont én is kezdtem besokallni, úgyhogy munkamegosztás volt, öcsém és barátnője kénytelen voltak osztozni a melóban rendesen. Így már könnyebb. Csütörtökön protekciós gyorsasággal jön meg a szövettan... mindenre fel vagyok készülve lélekben, az orvossal minden alternatívát végigbeszéltek, elkeseredni egyelőre nincs miért, azt mondta.

Voltam tarkóredő mérésen, kereken 50 mm Babocska ülőmagassága, lábastól már 6,5 cm a doki szerint. Most lusta volt, mert aludt. De szépen kivehető volt mindene, csak hát 1 perc volt az egész, megnézte gyorsan a legfontosabbakat, tarkóredő 1.5 mm. Képet se kaptam... 3 hét múlva úgyis megyünk a Praxisba, mert apjuk nem bírja ki, hogy ne lássa. No meg én se. Különben most nagyon lapos a hasam, semmi nem látszik, mert 3.napja gyomorrontásban szenvedek...

Norka (11+4)
s_norka

EdinaKép
Nagyon örülök, hogy előkerültél. Pláne, hogy ilyen jó hírekkel. Már azt hittem, valami nagy baj történt.
8-ból 8 beindult manócska. Gratulálok, nagyon ügyesek voltatok!!!Kép

Borsi
borsókás

Sziasztok Lányok,

Köszönöm a sok dícséretet, nagyon jól esett! Kép

Stella, LaraKép
Köszi, amit írtatok a vizesedésről. Szombaton mértem (reggeltől reggelig) a víz bevitelt és kiadást Kép Szinte pöccre megegyezett. Így meg aztán nem értem a dolgot. Nem annyira vészes, a bokámat érzem (meg látom) picit dagadtabbnak estére. De vízhajtó teát nem fogok inni. Még 1 hónapot kibírok így, aztán sokat fogok otthon stabil oldalba feküdni (jelenleg ezt a luxust esténként engedhetem meg magamnak).Kép
Köszi a tanácsokat, megfogadom! Ma megyek úgyis védőnénihez, vele is megbeszélem Kép

EdinaKép
Köszi, aranyos vagy! Kép És gratulálok, annak ellenére, hogy pocsélk lehetett a leszívás, nagyon klassz, hogy megérte és van 8 bebszemjankótok!!! Fantasztikus!!

SesziKép
Köszönöm, drága vagy! És kívánom, hogy nagyon hamarosan Te is átéld ezt az érzést! Kép

LeonaKép
Köszönöm szépen! Kép

ZsebiKép
Szombaton már én sem bírtam magammal, feldíszítettük apával a házat, kívül-belül. Olyan szép lett! Most már ablakmosás-függönymosás kész, díszítés kész, takarítás heti program... Kajcsit főznek az anyukák Karácsonyra, úgyhogy marad az ajándék vásárlás, amivel még be kell magam érnem Kép

KrisztaKép
Nagyon szép nagy már a pocód! És gratula a kisfiúhoz! Kép Te szoktál még venni újabb ruhadarabokat, vagy az eddigiek kihúzzák még a végéig? Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

LÁnyok,

Olyan rossz dolog történt Kép A sógornőmnek másfél hete megszületett a kisbabája. Minden rendben volt, csakhogy elfolyt a magzatvíz, fájások meg nem voltak, így kb. 12 óra szenvedés után császár lett a vége. De megvolt. Múlt hét szerdán hazamehettek. Majd még aznap este, ahogy hazamentek, a sógornőmnek iszonyú fájdalmai voltak, éjjel be a kórházba. Reggelre kitalálták a dokik, hogy vakbélgyulladás. Megműtötték. Összevarrták, pedig állítólag perforált volt. Nem is értem. És a műtét után pár napig alig kapott levegőt, még midig nehezen veszi. Kép
Nekem van egy olyan érzésem, hogy talán a császár alatt volt valami... Csak nem mondták. Mert hogy pont egy hétre rá jött elő nála... ez azért több, mint furcsa...
Mit szóltok, szép, mi? Kép

KépKép
unique

Unique!

Sajnálom, ami történt a sógornőddel.
Mindig elvárják, hogy bízzon az ember a dokikban, de így?

Lányok!
Igyekszem nem foglalkozni a bunkó nővel.
Nem elég, hogy ilyen helyre kell járni az embernek, még be is szólnak ilyen dolgokat. Lehet, hogy már túl mimóza vagyok.

Edina!
Örülök, hogy így beindultak a sejtek.

Timi
latimi

Edina : éljen, éljen erős kis sejtecskéid lesznek, meglátod !

Leona : nekem is felkúszott a hőm punckió után, nyugi !! Nagyon szorítok neked is Kép

Kriszta : de jó látni újra a pocidat ! Nagyon formás kismama vagy !! Szóval Máté Máté lesz.. KépKép Anyud mit szól a fiú unokához ? (fel kéne már hívnom... Kép )

Lara : egy kis gyógysugit küldök Andornak ! Szívszorító lehetett látni ... Kép

Unique : nem szabad vízhajtó teát inni, ennek biztosan már te is utána jártál !
Szörnyű, ami a sógornőddel történt Kép

Hétvégén biztos voltam abban, hogy kismama vagyok, de mára valahogy elillant az érzés Kép
Szerintetek az hogy lehet, hogy 3x1 Duphastont szedek és még csak nem is feszülnek a melleim ?
Tudom... nem kell keresni a tüneteket, de mégis furcsállom..
Most rohannom kell

mniki

Unique Kép
tényleg nem jó, ami a sógornőddel történt, de én nem gondolnám, hogy a császárnak bármi köze lenne hozzá.
Pont azért, mert 1 héttel utána történt. Ha a méhével bármi gond lett volna, vagy magával a császárral, akkor annak 2-3 napon belül jelentkeznie kellett volna.
"Megműtötték. Összevarrták, pedig állítólag perforált vol" ezt mire írtad? perforáltnál is ugyanolyan a műtét, mint előtte.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Bocs hogy csak most jelentkezem,de a szerdai környezettanulmány után egyből szedtük a sátorfánkat,és leléptünk Karcagra.
A környezettanulmány alapján tanácsolnak minket örökbefogadó szülőnek.Most a december 6-i pszichológiai vizsgálatot várjuk.Ugyanahhoz a pszichológushoz kerülünk megyei szinten mint Latimiék.A hölgy aki a környezettanulmányt készítette azt mondta hogy érdekes stílusa van,de nagyon jóindulatú.Gondolom ehhez Timinek van hozzáfűznie valója:-)
Unique!
Helyes a babód!
Kriszta!
Helyes pocid!
Edina!
Drukkolok!
Lara!
Szurkolunk Andornak!
Most nem írok többet mert dolgozom!
Puszi mindenkinek!
Kavicska
kavicska

Kavicska!

Egyáltalán nem tartom jóindulatúnak a banyát.
Az a legjobb az egészben, hogy a két pszichodoki homlokegyenest mást mond a gyerekek örökbefogadásáról.
Az a lényeg, már túl vagyunk a pszichovizsgálaton. A banya szerint a nyílt örökbefogadás egy nagy átverés, a másik szerint meg kell próbálni.
Ember legyen a talpán, aki kiigazodik rajtuk.
Mi már nagyon várjuk a végét.

Timi
latimi

TimiKép
Hát ettől nem nőtt meg a bizalmam a dokikban, az tuti...

NikiKép
Igen, Lara és Stella is rámpirított, hogy ne igyak. De nem is kell a védőnénim szerint sem, főleg így, hogy mértem és minden ok a be- és a ki oldalon. Kép
És igen, igazad van: nem szabad keresni a tüneteket!!! Jönnek azok majd csőstől, ha picit másfele figyelsz Kép

OrsiKép
Biztos igazad van, ami a kapcsolatot illeti a két műtét között, csakhát olyan nehéz elhinni hogy így egymás után két hasi műtét... Kép
Azért írtam, mert a perforáltnál pár napig hagyják a sebet, betesznek leszívót, hogy a genny lemenjen, el ne fertőződjön.
És ez nem volt. Kép

KavicskaKép
De jó, hogy jelentkeztél! Már úgy hiányoztál! Kép
Azért nagyon biztató, hogy alakulnak a dolgok és dec 6-án már csak nem lehet olyan jég szívű a pszichodoki, hogy rosszat mondjon, az nem az a nap...
Minden rendben lesz, meglátod!
Vigyázz azért magadra és írj nekünk gyakrabban! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Leona, Edina, Limbi! Kép
Mindenem csuriban értetek!!!!!!!!!! Kép

Timi! Kép
A boxkesztyűt máris postázom, hogy jól lerendezd azt a bunkó nőt!
Én azért nem értem ezt, - és Borsókás történetén is az hergelt fel legjobban, - hogy az ember lányának nincs vajon elég fájdalma a gyermektelenségben? És akkor még ilyen idióták gyülekezete még keserűbbé teszi azt, ami amúgy is lélekölő??

Kavicska! Kép
Remélem a télapó emberibb énjébe öltöztetve küldi hozzátok azt a nagyhírű pszichológusnőt. Hihetetlen, hogy valakit ennyire megelőz a rossz híre. Iránytűt mellékelek, hogy eligazodj rajta. Kép

Unique! Kép
Kérlek, feleslegesen ne kavard fel magadat ilyen dolgokkal. Szörnyű, hogy friss császisként a sógornődnek min kellett keresztülmenni, de én is azt tartom valószínűnek, hogy az tényleg egy vakbél lehetett. Ha a császitól lett volna valami, az hamarabb jelentkezett volna.
Egyébként ahogy felvezetted a sztorit, hogy most született a sógornőd kisbabája, és valami nagyon rossz dolog történt vele... jesszusom, hát, már a vér is megfagyott az ereimben. Én bevallom, egy akkora hatalmasat sóhajtottam, hogy: jaa, hát csak egy vakbél?! Kép Tudom, idétlenül hangzik, de sokkal jobb ahhoz képest, hogy már mindjárt mire gondoltam. Kép
Különben is neked nem ilyen történetekkel kellene találkoznod, hanem csupa széppel és jóval. Kényeztetni magadat és a babádat fincsi kajákkal, gyertyafényes zenehallgatással (illóolajjal, ha bírod), nagy séták a friss levegőn, jókat dumcsizni a babócával...! Kép Kép Kép Jársz még tornázni?

Seszi
seszi

DRága SesziKép
Nagyon aranyos vagy! Kép Jólesett, amiket írtál! Kép
Tudom, drámai volt ahogy leírtam, de így is éreztem. És azt is tudom, hogy ez "csak" egy vakbél volt, de én nagyon sajnáltam szegényt. Mindegy, jó volt kiírni magamból. Kép A kedvem is jobb lett tőle.
Az az illóolajos-kényeztetős dolog nagyon tetszik, amit írtál. Sajnos még dolgozom, dec 15-től lesz egy kicsit könnyebb (délelőtti műszak marad jan-ig), majd jövőre jön a sok-sok pihi Kép Már alig várom! Na meg az Ünnepeket is! Te hogy állsz ajándékokkal? Én még semmit sem vettem meg Kép
Jókat dumcsizok a babócával, hatalmasakat rugdos a drágám. Olyan édes!
Tényleg nagyon köszönöm, amit írtál, nagyon jó volt olvasni! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

SesziKép
Bocsi, elfelejtettem: voltam tornázni 2x de másodszorra már nagyon fáradt voltam és nagyon nem esett jól, kicsit meg is erőltettem magam. Még 1x nem követem el ezt a hibát, eldöntöttem, akkor megyek megint, ha nem leszek fáradt. Szóval szerintem dec 15 után. Ma is hulla voltam, már nem lett volna erőm hozzá. Amúgy nagyon klassz! és nagyon szeretem csinálni!

Unique

KépKép
unique

Edina!
Mi aztán jól lerágtuk itt a körmünket, de örülök hogy minden a legnagyobb rendben van körülötted. Szuper hogy öt napos babókat kapsz vissza ennek siekrülnie kell nagyon jó az előérzetem. Kép

Leona!
Veld mi a helyzet? Pihenj sokat és vigyázz magatokra ne feledd már többen vagytok Kép Kép

Nóri!
Örülök, hogy anyukád jobban van!

Timi!
Akkor még egy hétvége van ebből a tanfolyamból és már csak a papírra kell várni????

Kavicska!
szépen haladtok akkor ti is a baba felé. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Seszi!
Köszi a boxkesztyűt. Próbálom majd magam visszafogni a hétvégén. Bár ez nálam nehezen megy, mert akkora pofám van,...

Zsebi!
Még megyünk most hétvégén, meg a következőn. Itt Fehérváron 4 alkalommal kell menni.
Egyébként az egészet letudhatnák 1 hétvége alatt, ugyanis eddig mindannyian uazt mondják el, csak más szavakkal. Így van mire fogni, hogy miért szednek el tőlünk 10-10e Ft-ot.
Ezek úgy dolgoznak, mint a tetü. Már két hetet ki kellett volna töltetniük a dokival a pípírt, de még el sem küldték neki. Pedig csak kemény 22-en vagyunk a csapatban.
Így majd a héten nekem kell intézkedni. Csak azt nem tudom, hogy mi a faszt csinálnak egész nap. Most már kezdem elveszíteni a türelmem.
És még ők mondják, hogy igyekezzünk beszerezni az egyéb okmányokat (akik mennek a nyílt örökbefogadásra).

Timi
latimi

Timi!

Itt Pesten sem jobb a helyzet. A dokis papírokat elvileg szept. közepén küldték el, az aktánkba november elején érkezett vissza, pedig a körzetinél az asszisztenst már sakkban tartottuk, hogy másnap küldje vissza a papírt. Mint kiderült, 3 hét volt az iktatás a hivatalon belül...
A pszichológusnő a szept. 15-ei beszélgetésünkről a véleményt november 11-re írta meg. Kemény 8 hét kellett neki hozzá.
És végül: október elején jeleztük az ügyintézőnknek, hogy megcsináltuk az Ágacska tanfolyamot, az övék már nem érdekel minket, haladjunk. Mert mindig azt mondta a pasas, azért nem sürgeti a pszichológusnőt sem, mert úgyis "hátravan még a novemberi tanfolyam, nézzünk csak időpontot". Kb. hetente mondtuk el neki telefonon, hogy nem kell tanfolyam. Képtelen volt az aktánkba akár csak egy cetlire fölírni, hogy ezen már túlvagyunk.
A lényeg az, hogy múlt szerdán végre szignáltuk a papírokat, és mehet a gyámhivatalba. A legjobb az volt, hogy mentünk volna 8-ra reggel, hogy aztán mehessünk a dolgunkra, és a pasas inkább fél 9-et mondott, a következő szavakkal: "tudják, én sose szoktam beérni 8-ra, mindig elkések." Fél 4 után már sosem értük el.
Nem tudok mást mondani, csak hogy türelem, különben felrobbansz. Kép
s_norka

Sziasztok csajok,

Edina,
8-ból 8 megtermékenyült, ez szuper KépKép A többi fagyiba megy majd ? Szerdán akkor már zigótákat kapsz vissza, drukkolunk ezerrel KépKépKépKépKép

Leona, Limbi,
Drukkok mennek nektek is, csak pihenjetek és ágyazzatok jól meg a kis embrióknak is Kép

Niki,
Mikulásig már alig több mint egy hét van hátra, az jó ha a hétvégén már kismaminak érezted magad KépKépKépKép Csak ne veszítsd el a hited, fog még az a cici feszülni Kép
Anyu is nagyon örül az unokának, neki mindegy volt hogy fiu-e...persze nekem is, de már 'beálltam' Mátéra Kép

Norka,
Mielőbbi gyógyulást anyukádnak ! Szerencse hogy végül be tudtad fogni a családot KépAzért ne stresszeld magad a határidős munkával, pihenni is kell néha !! Örülök hogy minden szuper volt az UH-n, kíváncsi vagyok hogy a 4D mit is mutat majd 2 hét múlva...biztos nagy élmény lesz ? te hogy érzed, fiú vagy lány ?

Timi,

Csigavér, én inkább az ignorálás pártján vagyok, úgysem tudod megmagyarázni az ilyeneknek hogy ti min is mentetek keresztül...ha felhúzod magad attól neked sem lesz jobb KépKép Már félúton vagytok, és egyre közelebb a végcél, erre koncentrálj inkább KépKépKép

Lara,
Szegény kis Andor, micsoda torturákon kell átesnieKép De ő erős pasi, túl fogja élni, emlékezni pedig csak ti fogtok...kitartásKépKépKép

Unique,
A sógornőd is jól kifogta, de ilyesmi azért ritkán történik, ne is rágd magad a rémtörténeteken kérlek !
Sajnos nehezen fogom vissza magam vásárlások terén, de igyekszemKépKép Ha nagyon rámjön, akkor inkább felsőket veszek, és olyasmit amit kismamaság után is lehet majd hordani....bár igaz hogy azokból meg 40-es méretet veszek az eredeti 38-hoz képest....Legközelebb viszont tényleg max a januári leértékelésben engedélyezek magamnak egy-két 'rongyot' KépKép
Máté is egyre élénkebb, végre apa is érez már 1-2 rúgást KépKépKép De szerintem karácsonyra lesz az igazi, akkor majd családi programként tornaelőadást tartunk vacsi után KépKépKép

Kriszta
20+2

Kép

KépKép
kriszta71

StellaKépKépKépKép

Nehezen, de megtaláltalakKép
Ma reggel eszembe jutottál megint.
Tudom ,mennyit küzdöttél a babáért, de most látom ,hogy sikerültKépKépKépKép

Tudod , én vagyok akivel egyszerre volt az első beültetésedKépKép
Akkor még a megint megjöttbe írogattunk mindkettenKép

Szóval!
Szívből gratulálok a babához!
Nagyon-nagyon örülök ,hogy már boldog pocakos vagyKép

Csak ennyit akartamKép Remélem nem haragszol ,hogy idepofátlankodtamKép

Egy kép az én fiamról ,aki már 3-hónaposKép
Dávidka
Kép

Puszi:Csilla (2005 őszi babásoktól)
csillam

Unique-om! Kép
Dec. 15. pikk-pakk eljön, és akkor végre foglalkozhatsz a hőn áhított pihenéssel, kényeztetéssel, pocaktornával! Kép
Karácsonyi ajándékok nálam még a holdban vannak Kép, illetve egyetlen-egy darab már meg is van Kép! Természetesen kedvenc kis (atyaég, nemsoká 10 hónapos!) unokaöcsikémnek vettem egy hab-tapilapot. Aki érdekelt benne, a Tescóban most 1.700 ft és tök ari! Kép Volt többféle, én állatosat akartam venni, abból 2 sorozat is volt, amit én több zacskónyi hab-tapilap felbontogatásával és szétteregetésével a nagy kupac közepén ülve ügyesen összeválogattam. (játszik a gyerek!!!) KépKépKép Az eladó csajszik csak néztek, de nem mertek szólni, mert mindet óvó gonddal vissza is csomagoltam. Kép

Timi! Kép
Lehet, hogy boxkesztyű helyett inkább ragtapaszt kellett volna küldenem? (szádra) KépKépKép

Puszó!
Mindenkinek szép napot!!!!!
Seszi
seszi

Edina! Én is gratulálok a nyolcasodhoz!! Hajrá!

Lara! Andor nagyon erős kiscsávó és "szerencsére" ez a dolog, csak nektek lesz egy rossz emlék. Mindenesetre óriási elismerésem, hogy ilyen alapos vagy. Példát veszek rólad.

Unique! A babád tényleg mosolyog. Igazi kis tündér. Kriszta! Nekem talán a végére lesz ekkora a pocakom, én még mindig laposnak látom. Tényleg nem nagy, lefotózom és véleményeket kérek. DE JÓ nektek, hogy már így érzitek a mozgásukat. Én csak sejtem, mintha, de azt is elég ritkán. Azt olvastam, hogy akinek elöl van a méhlepény, később érzi őket, úgy a 21. hét körül. akkor még van időm, mindenesetre nagyon-nagyon várom, hogy egy jó nagyot bebokszoljon az anyjának Kép

Zsebi! Gondolok rád sokat.

Nóri! Te is a Praxisba mész 4D-re? Tervezem, hogy Karácsony előtt én is elmegyek. Annyira jó!

Csilla? nagyon cuki a fiad!
reno
18+4
renoka

NikiKép
Szerintem a mellfeszülés nagyon változó. Én nem is emlékszem ilyesmire az első hetekből.
Nem szabad feladni, ugye tudod?!!!

CsillamKép
Köszim hogy gondoltál rám és jelentkeztél! Emlékszem rád és nagy gratula a Kaspasihoz!!!!
Hogy rohan az idő!!!!

Képzeljétek végre megvan az utódom. Erre mit csinál a főnököm? Ahelyett, hogy velem előre konkretizálta volna jan 1-től felvette megbízással egy hónapra, hogy azalatt majd betanítom és utána amikor engem kiírnak rögtön belép az állásomra.
Ezzel így nincs is semmi gond. De január végén már a 30. hétben leszek!!!!!
De magának csinálta, ha előbb elmegyek az ő baja lesz, hogy semmit nem tud az új csaj! De azért kicsit felhúztam magam!
Stella

Kép
stella9

Stella! Remélem januárban már nem szándékozol ikerterhesen dolgozni! Arra nincs garancia, hogy az új csaj egyáltalán beválik és, hogy nem gondolja meg magát jan. 1-ig. Szerintem, ez ne a te problámád legyen.

Ime a pocakom:
Kép
renoka

Renoka,
Nagyon jópofa ez a fotó.
Ebben a ruhában nem tudni, hogy jössz vagy mész?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

VikiKép!
Tényleg, ez gáz! Na azért a fenekem lentebb domborodik (jelentősen), mint a hasamKép
Jót nevettem!!
De a lényeg, hogy nem kicsi így 4 és fél hónaposan???
renoka

Renoka,
Most ezt kérdezed???
Szerintem egyáltalán nem kicsi! Formás has jellegű képződmény.
Volt egy kolléganőm akinek 6 hónaposan volt ekkora a hasa.
Ezen végképp ne idegeld magad.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Seszi!
Van itthon ragtapasz, ne aggódj. A tanfolyam elején a párommal megegyeztünk, hogy inkább nem szólalok meg.
De azért fájnak az ilyen beszólások.

Én is nagyon szeretek játszani. A kabalákat mindig végig tapogatom a Tescóban.
Most az unokahúgomnak vettünk egy konyhapultot. itthon össze is raktam. Persze azzal magyaráztam, meg kell nézni, hátha vmi törött benne.

Renoka!
Csini a pocakod.

Timi
latimi

Lányok!

Ilyet még sose csináltam, de segítség kellene, a válaszadási hajlandóság e-mailben sajnos csapnivaló!! Kép
Egy héten belül le kell tennem egy cikket az asztalra az adományozási kultúráról. Kérlek titeket, aki tud arról, hogy a munkahelyi cége, munkáltatója (vállalkozó is lehet) tervez valamilyen jótékony adományozást valakik részére karácsony alkalmából, az mielőbb írjon nekem: sari.nora@axelero.hu

Köszi szépen! Kép

Norka (11+5)

ui: Reno ne izgulj, pontosan akkora a has, amennyinek lenni kell! Bálna akarsz lenni? Kép
s_norka

Reno
Látszik az a poci rendesen! Ne aggódj, a lényeg, hogy ott van és minden rendben!Kép

Lányok
Köszi mindenkinek a drukkokat,elteszem holnapra , mert kicsit izgulok.

Zsebi
Remélem a jó megérzésed be is igazolódik. Kb. 250 sejtesen kapom vissza a kisdrágákat. Holnap ilyenkor már 3-an leszek, és nagyon bízom benne, hogy legalább ketten maradok.Kép

Majd pénteken megpróbálok jönni!

Addig is fel a karácsonyi ajándékvásárra.Én mármindent elintéztem, be vannak csomagolva is.Felkészültem, hogy majd nyugodt legyek a terhesség elején!Kép
Aztán majd kiderül minden!

Puszi Mindenkinek!

Süni????????????????Nagyon hiányollak? Koraszülés?

Edina
dedina

Sziasztok

Edina
Sajnos koraszülés esete még nem forog fennKép.
Néha bekukucskálok, de sajnos ritkán jutok a gép elé. Most is vasalni kellene, de NEM AKAROK!!!!!
Drukkolok nektek és várom a jó híreket!

Farkasok
Köszönöm a mail-eketKép, mindig felvidítanak.

A pocakfotók szuperek!

Mindenkinek szép készülődést az ünnepekre.

Üdv: Renóca
Kép
süni_renóca

Renóca! De jó, hogy benéztél! Hogy vannak a cicáid és a kutyusod? Rendeződött az a szomszéd balhé?

Köszönöm csajok a poci dícséreteket, ennek örömére, ma du. határozottan éreztem ott bent vmi mocorgást Kép Kép Kép

Timi! Tényleg nehéz lehet megállni, hogy ne szól be az ilyen bunkóknak,sajnos én is nehezen tűröm az ilyen szitukat. MOst tényleg bölcsebb, ha hallgatsz, úgysem értené meg, miről beszélsz...

reno
renoka

Renoka!

Nagy az isten állatkertje, de hogy ennyire.
Nem elég, hogy hülyékkel találkozik az ember, de még a rokonok sem bírnak magukkal.
Én nem szoktam cseszegetni a páromat, hogy miatta nincs baba. Persze ő rosszul érzi magát egy kicsit emiatt, mert látja rajtam, mennyire fáj, hogy nem tarthatok a karomban egy picurkát. Az anyósom meg csak azzal van elfoglalva, hogy a kisfiának nem csengett a hangja vidáman a telefonba, mert mi biztosan marjuk egymást.
Állandóan nem vigyoroghat az ember. Nem az ötöslottó főnyereményéért állunk sorba.

Ha lenne pénzem, befizetném magam egy egzotikus útra, és nem tudna senki sem cseszegetni.

Timi
latimi

Sziasztok!

SesziKép
Édes vagy ezzel a Tesco-válogatós játék-műsorral! Kép Képzelem az eladók arcát Kép Kép Kép
Én mindig olyan bajban vagyok azzal, hogy ha pl. x korú babához/gyerekhez megyünk látogatóba, mi is a neki korban való ajándék Kép Nem baj, nem tart már soká, ha nekem is lesz pontosan tudni fogom, hogy akár 10 hónap + 5 naposan mire döglik a légy Kép Kép
És most, hogy megbeszéltem a munkahelyi dolgokat a nem munkával kapcsolatban, sokkal nyugodtabb vagyok Kép

KrisztiKép
Ezek szerint még veszel ruhákat Kép Nekem van 3 gatyám és most nem tudom eldönteni, hogy vegyek-e még vagy ne. Mert ha jövőre többet leszek itthon mint nem itthon, akkor ugye minek. Kép Ha meg úgy nézzük, hogy nő létemre azért minden ruhának van egy megunási-hordási periódusa, akkor nem sok Kép
Te hány kilónál tartasz, ha nem vagyok indiszkrét???

RenokaKép
Jaj de ari a pocid!!! Hány kiló ment fel Rád? Nekem úgy tűnik, hogy a pocin kívül egy sem. Kép Lehet ez??? Kép
Jaj, a babamozgás miatt no para. Én is a 20. hétben kezdtem el érezni, hogy mozog, pedig nekem hátul van a lepény. Ahogy a dokim megmondta. 20. hét. Szóval no para. Ma meg már semmire sem tudtam figyelni mert egész napos ribilliót tartott Kép Szóval fogod még "visszasírni" ezeket az időket Kép

StellaKép
Ezek szerint januárban Te már nem terveztél dolgozni, ugye? Mondjuk fura, hogy a főnököd erről meg sem kérdezett. Ne törődj vele. A legfontosabb most Te vagy és a kis kukisok!!!! Kép

NorkaKép
Sajna felém a cégeknél kevés a pénz, nemhogy adományozás... Nem tudok róla, hogy terveznének ilyesmit. Az más, hogy partnereknek küldenek ajándékot/kiskártyát. De az nem adomány Kép

KismamikKép
Jártatok már a savoya parkban a Kenguru boltban? Vannak ott kismami cuccok is vagy csak babáknak?
Mamám szeretne nekem venni pár dolgot Miku-ra és oda akar elmenni, mert hallott róla. De ha ott nincs semmi, akkor fölöslegesen strapálnám magam Kép
Köszi!
Ja, és ki mennyit hízott eddig a babával??? Én kivagyok teljesen, +9kg az első 5 hónapban, de nem látszik, csak a combomon és a popómon (na meg a pocim+cicim)Kép

Puszi

Unique
22+5

KépKép
unique

Reno!
Szuper a pocakod! Kép

Viki!
Itt van ma holnap december mit lehet tudni az eszkimók ébredéséről?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique!
Teljesen megnyugodtam. Már csak egy kis UH kellene....Kép Na jó, most nem megyek egy darabig, pontosabban dec. 21-ig. (ha kibírom)
A lombikok alatt felszedtem kb. 3 kg-ot, erre most rájött eddig 2,5kg. 61,5kg-nál tartok. A fenekemet érzem nagynak és a combjaimat. De nem zavar, majd lemegy, remélem.
A Savoya-ban az emeleten láttam kismamaruhákat, de nem néztem meg közelebbről. Ott voltam 4D-n, szóval nem tudtam a rucikra koncenrtálni. Az biztos, hogy nem volt túl nagy választék.
Ellenben, márciusban az Árkádban H&M nyílik, mégpedig baba- és gyermek ruházat.
Ja, és nekem is 3 nadrágom van, nem is tervezek többet venni, többnyire itthon vagyok.
Zsebike!
Hogy vagy? Mit kap a férjed Karácsonyra? Nekem még nincs konkrét ötletem, van néhány tipp, csak pénzem nincs igazán, amióta táppénzen vagyok.
reno
renoka

Unique!
Örülök,hogy jól vagy!

Stella!
Azért szerintem jó nagy ívbe ... le őket miért nem oldották meg előtt, úgy látszik ez mindenhol így van . Ezen már tényleg ne neked fájjon a fejed én nem mennék be már az tuti. A gyermekeidnek most az a legfonotsabb hogy minél tovább bent legyenek, ne kockáztass semmit!!!!!!! Így is hálásak lehetnek hogy eddi mentél. Ez az én véleményem.

Kép

Reno!
Kép
Rögtönöztem neked egy uh képet. Ilyen jól van a babád. Ne izgulj!!!!!
El vagyok. Sokat dolgozok és megpróbálom ezt a gyerek utáni vagyat csillapítani mosanság sikerült. Jót tesz a terápia ahova járok sok mindent már máshogy gondolok és élek meg. Egyszóval javuló tendenciát mutat az optimizmusom. Kép
Hát... ez most egy fogos kérdés. Igazából elcsábultunk a hétvégén és vettünk egy új szekrénysort (fáj a szívem a régi miatt de nagyon) és így már csak valami apróság marad a fa alá, de az még nincs meg. Kép

Leona!
Hogy vagy?

Edina!
Holnapra nagy drukk!!!!!!

Nóri!
Megírnád a szülés várható időpontját, hiányzik a sorodból!!!!!

Kép
Kép

Kép megyek enni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Pár napig nem néztem be, így aztán volt mit visszaolvasni!

Borsókás Kép
Ha kapnék rá garanciát, hogy akár 3 éven belül egészséges kisbabám születik, akkor mindent el tudnék viselni! De épp ez az! Garancia semmire sincs Kép

Zsebi Kép
Értettem. Na igen. A két sikertelen lombik között van némi különbség... vesztemre... de nekem meg ez volt megírva. Majd a következő mindkettőnknek sikerül Kép

Seszi Kép
Igen... bár azt hiszem, 1 hónap "szünet" után már nem is annyira szükséges a csomagolás Kép

Kriszta Kép
Köszönöm, nagyon kedveset írtál!
Óriásit nőtt a pocid a tali óta! Elárultad magad már többször, így tudom, hogy kisfiút szerettél volna Kép Örülök, hogy így is lesz!
Egyébként én is a sportos fogyás híve vagyok, már 2x voltam is a konditeremben, holnap is megyek!

Timi Kép
A mikor lesz baba kérdést már én is jól ismerem. Még szerencse, hogy apósomnak nem mondtuk el, hogy teherbe estem, így azt sem kell, hogy már el is ment... Õ ugyanis a szüleimnél látogatóban úgy felhúzta magát azon, hogy még nincs unokája, hogy majdnem kórházba kellett vinni! De tényleg! Õszintén szólva miatta is nagyon drukkolok, hogy minél előbb sikerüljön a baba, mert ő már majdnem 80 éves és az utóbbi 1 évben rohamosan romlik az egészsége. Legutóbb meg is mondták, hogy nem tudni, mennyi van neki hátra, de szinte semmi sem úgy működik rajta, ahogy kellene... Kép

Én amúgy még nem mentem dolgozni hétfőtől, mert vasárnap egész nap görcsölt a pocim, meg ma reggel is. Most a terv a csütörtök, már nem is akarok hülyét csinálni magamból, így valószínűleg 1-jétől tényleg visszamegyek a munkafrontra Kép

Egy kis kulturális ajánló:
Aki szereti a kicsit művészfilmeket, az vegye ki dvd-n vagy videon a "Telefonfülke" vagy "Phonebooth" c. filmet. Garantáltan nem alszik aznap éjjel... nagyon felkavaró, de igazán jó film... szerintem!

Szép estét Nektek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

RenoKép
Fantasztikus, "csak" 5,5 kg még a lombikkal együtt is! Szenzációs vagy! Citromsárga lettem az irigységtől Kép Na mindegy, apa is azt mondja, a lényeg, hogy egészséges legyen a kisbabóca. A többit majd úgyis megoldja anya hiúsága ha kipottyan Laura Kép
Kellene nekem is egy itthoni UH gép, ez minden vágyam nekem isKép Idén már csak dec 23-án megyek dokihoz, majd akkor kierőszakolok tőle egy UH-t Kari meglepinek Kép
Köszi az infót a savoya-val kapcsolatban, akkor szerintem marad a Megatoys, az tuti. És akkor nem indulunk el egyszerre húsz irányba, azt nem bírnám ki Kép
Hááát... a márciusi Árkád nekem már picit késő. Januárban szeretnék "letudni" majdnem minden beszerzést, hogy utána már csak a pihi maradjon. Kép
Jó Neked, hogy otthon vagy! Irigyellek érte!!! Nekem még kb. fél hónap, akkor utána félidő, majd januártól itthon Kép Az lesz ám a hepaj! Kép
Férjeknek nem könnyű. Műszaki cucc??? (az enyémnek csak az válik beKép) pen drive (nem túl drága, pár e Ft),MP3 lejátszó (már ezt is lehet pár e-ért kapni), nem tudom... Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

ZsebikémKép
Köszönöm, igen, most már sokkal jobb. Kép Most már tudom élvezni a terhességet Kép
Annak is nagyon örülök, hogy optimistán, töretlenül mész előre, ez szerintem sokaknak ad nagyon sok erőt. Kép
Édesek a kis rajzaid! Kép

KépKép
unique

Fanni!
Úgy legyen!
Ezzel én is így vagyok az egész nem is "érdekelne" ha valaki garantálá ötből egy biztos sikerül akkor röhögve végigcsinálnám legfeljebb csak az ötödik sikerülne a lényeg a sikerüljén van, de hogy ez így is lesz azt előre senki nem tudja megmondani.

Unique, Reno!
A múltkor a melóhelyemen volt valami újság, lehet még meg is van amiben híredették hogy már van házhoz menős uh. Lehet nektek ez kéne kimennek megnézik és megnyugodtok. érdekel valakit mert akkor utána nézek meg van-e még a cikk. Kép

Amúgy az első lombik alatt rám is pont 3 kg. jött fel ami azóta sem tágít igaz több sem lett, de hiába csinálok bármit rajtam van, ami annyira nem izgat.

Unique!
Ezt nem bírtam kihagyni már rég lementettem alig vártam hogy valaki a súlyáról írjon aki babás, szóval most neked teszem fel (nem sértésnek úgyhogy remélem nem is veszed annak, de én egy fél estét muriztam a képen) Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kedves szakértők!!!!!!!

Segítséget szeretnék kérni nekem annó azt mondta Krizsa hogy hátrafelé hajlik a méhszályam, méhem. Melyik ilyen esetben a legjobb póz??? Vagy bármi ami segíthet?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?