Sziasztok!
Seszi
Édes vagy ezzel a Tesco-válogatós játék-műsorral!
Képzelem az eladók arcát
Én mindig olyan bajban vagyok azzal, hogy ha pl. x korú babához/gyerekhez megyünk látogatóba, mi is a neki korban való ajándék
Nem baj, nem tart már soká, ha nekem is lesz pontosan tudni fogom, hogy akár 10 hónap + 5 naposan mire döglik a légy
És most, hogy megbeszéltem a munkahelyi dolgokat a nem munkával kapcsolatban, sokkal nyugodtabb vagyok
Kriszti
Ezek szerint még veszel ruhákat
Nekem van 3 gatyám és most nem tudom eldönteni, hogy vegyek-e még vagy ne. Mert ha jövőre többet leszek itthon mint nem itthon, akkor ugye minek.
Ha meg úgy nézzük, hogy nő létemre azért minden ruhának van egy megunási-hordási periódusa, akkor nem sok
Te hány kilónál tartasz, ha nem vagyok indiszkrét???
Renoka
Jaj de ari a pocid!!! Hány kiló ment fel Rád? Nekem úgy tűnik, hogy a pocin kívül egy sem.
Lehet ez???
Jaj, a babamozgás miatt no para. Én is a 20. hétben kezdtem el érezni, hogy mozog, pedig nekem hátul van a lepény. Ahogy a dokim megmondta. 20. hét. Szóval no para. Ma meg már semmire sem tudtam figyelni mert egész napos ribilliót tartott
Szóval fogod még "visszasírni" ezeket az időket
Stella
Ezek szerint januárban Te már nem terveztél dolgozni, ugye? Mondjuk fura, hogy a főnököd erről meg sem kérdezett. Ne törődj vele. A legfontosabb most Te vagy és a kis kukisok!!!!
Norka
Sajna felém a cégeknél kevés a pénz, nemhogy adományozás... Nem tudok róla, hogy terveznének ilyesmit. Az más, hogy partnereknek küldenek ajándékot/kiskártyát. De az nem adomány
Kismamik
Jártatok már a savoya parkban a Kenguru boltban? Vannak ott kismami cuccok is vagy csak babáknak?
Mamám szeretne nekem venni pár dolgot Miku-ra és oda akar elmenni, mert hallott róla. De ha ott nincs semmi, akkor fölöslegesen strapálnám magam
Köszi!
Ja, és ki mennyit hízott eddig a babával??? Én kivagyok teljesen, +9kg az első 5 hónapban, de nem látszik, csak a combomon és a popómon (na meg a pocim+cicim)
Puszi
Unique
22+5