Sziasztok Lányok!
Most aludt csak el Lilla...
Én már százszor megtettem volna a helyében,de még ki akartam jönni hozzátok egy gyors üzire!
Tündi,szerintem is igazad van,nagyon jó most olvasgatni ezt az oldalt,sokan vagyunk és nagyon jó kis csapat alakult ki!Csak vigyázzunk erre a "harmóniára"!
Hát Edina,ez a Bence tündéri!Nagyon cuki kisfiú!Mindenképpen kérünk még képeket,ha van időd!
Andikám,remélem nincs semmi bajod és hazaengedett a dokid!
Nagyon drukkolunk,ha bármit tudsz kérlek írj!
Apa sajnos tántoríthatatlan,csak hétvégén hajlandó égőzni!
Manó,képzeld nem is sikerült annyira rosszul a barátnős délután!Csak kicsit ciki volt,mert drága lányom közölte,mikor megjött a barátnőm és párja,h. "csúnya a néni",menjen haza...
(Szegényke nem tehet róla,de olyan sebhelyes az arca és szerintem ez volt Lillának fura)Szval így indítottunk,téma az nem sok volt,általában én meséltem magunról,aztán mikor felvetettem,h. náluk mikor lesz esküvő vagy baba, a pasi közölte,h. ő sosem veszi el a barátnőm!Az meg bevágta a durcát!Ja,meg közölte a pasi,h. nincs mérleg náluk,mert a barátnőm súlya alatt kiakadt...
(nem is duckó a barátnőm)
De amúgy aranyosak voltak,csak a srác nem kellett volna,dehát nem bízik a lányban és így kisérgeti mindenfelé!
Manó,most mikor altattam Lillát,eszembe jutott üzid,h.írtad: adok két jóéjt puszit a gyerekeknek!Én meg alattam 9-11ig kb.!De nem baj,eljön egyszer a mi időnk is!
Párodnak jobbulást kívánunk!
Ti merre laktok?Hiszen olyan kicsi ez a világ,Bóbival is véletlen derült ki,h. majdnem szomszédok vagyunk!
Barátnőkkel úgy látom sokan "egy cipőben" járunk,ez nagyon megnyugtat,h. nem Velem van a baj!
Azt hiszem megyek lassan alukálni,hátha holnap lesz a "nagy" nap,bár kétlem ugyanis semmit sem érzek!
Bóbikám,mi lesz így Velünk???
Puszilok Mindenkit!
adri