Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Cukker,
boldog szülinapot!

Kép

Mit raksz az adventi naptárba? Az édességen kívül?

Lina,
persze, viszem a bogyót! Vagy hamarabb adjam oda? Mit érzel? Kép

Mrege,
szerintem ilyen kis korban nincs hiszti. Esetleg, mivel annyira érzékenyek, megérzik pl. a melegfrontot, ilyesmit. Kamilla 3 hós koráig minden este 6-tól 8-ig üvöltött... Jó kis műsor volt!

Kép

Kép
kobudo

Roz!
Nem tudtam beszélni a dadussal mert délelőttös és én csak délutánonként megyek mert após viszi Bogit reggel.
Neki sajna hiába mondanám hogy kérdezze meg mert nem hiszem hoigy tudná hogy kit is kell és hogy miért.
De ha úgy jó hoyg jövő héten megkérdezem hét elején akkor ő felhívja és már sztem hét közepén tud adni választ hogy plútó van e.
Ha van akkor jövő hétvégén elhozza Szegedről és én következő héten hétfőn kapom meg.
De megpróbálom még elkérni a dadus telefonszámát is.
Pussz

Kép

Kép
samchee

Isten eltessen sokaig Cukker!Kép

Nalunk, amiota osszehazasodtunk a Szentestet a parommal ketten (mostmar harmanKép) unnepeljuk. 25-en anyuekhoz, 26-an anyosekhoz megyunk. Amiota Kati megvan nem szeretek messzire utazni (anyosek kb. 200km), de most muszaj lesz, mert mar multkor is egyedul ment haza a parom.
Az is baj, ha tul messze laknak a nagyszulok.Kép

Lina, nem semmi hogy ekkora pocakkal nekialltal festeni! Azert vigyazz magatokra!

Ezt a kepeket kaptuk ajandekba. Nekem ez szazszorta nagyobb oromet okozott, mint barmilyen mas meregdraga ajandek:
Kép
Sajnos nagyobb kepet nem sikerult beszurni rola, bele van himezve Kati teljes neve, szuletesi sulya,hossza.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

rozi, hajlakkal fújtam le.
bepa, olvastam, de még nem volt időm leírni emailban. hosszabb lenne. bocsi. Kép
dora, nagyon szép a kép.
birolili

Sziasztok!

Újra itt.

Találkozóra meghívást köszönjük. Még nem biztos, hogy tudunk menni. Igyekszünk gyógyulni. Voltunk dr.bácsinál, de semmi komolyat nem talált. Marad a Solvolan+orrcsepp. Ennyi. Nincs láza, de tényleg nagyon húz a háta, meg nagyon nyügi.

Roz! nagyon szupi a link. Már le is töltöttem.
patriot

Sziasztok!

H? de régen jártam a babneten!!4 éve,mikor a fiam született,viszonylag nagy élet volt a "kméti anyukák" fórumán,aztán valahogy abbamaradt.Idônként még bele-bele néztem,de nem sok minden történt.Most meg rátalálok erre a társalgóra...Jó tudni,hogy vannak még Kméten netezô anyukákKép
Szóval üdv' itt mindenkinek!Ha lehet,örömmel csatlakoznék.
Széchenyi városi,mostmár 2 gyerekes,32 éves anyuka vagyok.A fiam 4,a lányom 1 éves,mindkettô szeptemberi.És imádom ôketKép

krisztinke
krisztinke

Sziasztok!

Bocs, h elvesztem, Leona se éjjel, se nappal nem alszik, így persze egész nap nyűgös és kézben van.

Mindjárt visszaolvasok, aztán jövök, ha még engedi. Nemrég aludt el, mert hajnalban már kukorékolt.

Kép
sygnum

Szia Krisztinke,
gyere, szívesen látunk!

Tegnap jutott eszembe, hogy reggel műtötték (mármint hétfőn) Balim Eszterét. Vajon mi lehet velük? Remélem minden rendben van!

Mino,
hogy vagytok? Bálint?

Többieknek puszi, kitartást a nem-alvóknak!

Kép

Kép
kobudo

szisztok Kép

krisztike
üdv itt köztünk Kép

kob
én is pont erre gondoltam Kép

nem nagyon leszek délelőtt megyünk goghoz nikivel hogy hogy fogom le még nem tudom a vérvételhez Kép

puszi irjatok addig is sokat Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Kibírta, vagyis alszik még.

Jó sokat írtatok, eddig tartott az olvasás, csak arra válaszolok, amire emlékszek, bocs.

Lili,
nem haragszok én azért, mert más alszik! Szép is lenne, ha senki nem aludna.
Ügyesek vagytok, h ezt így megtanítottátok neki! Nekem ez nem megy.
Klassz a koszorú!

Patriot, (bár lehet, h nem olvasod)
Leona alvásproblémája akkor kezdődött, amikor megszületett. Nappal csak a kezemben, sétálgatva aludt, éjjel gyakran ébredt, én mégsem voltam ennyire kimerült. Valószínű, voltak tartalékaim.
Aztán kb. 1 hónaposan elkezdett sírva elaludni, nagyon nehéz volt elaltatni, nem tudott kikapcsolni, leállni - hozzáteszem, most sem tud.
A 3. hónap volt talán a legkönnyebb. Akkor kezdtük el a homeot, nappal le lehetett tenni, ha elaludt, ha felébredt 1 óra múlva, cicivel visszaaludt még. Éjjel is ébredt 2-3-4 óránként, de rögtön visszaaludt.
Aztán 4 hónapos kora óta meg 1-2-3 órákat alszik éjjel, nappal 1-2 órát de és du is. Elalvás néha pillanatok alatt megy, néha meg alig sikerül.
Mindig más a probléma, de én úgy érzem, egyre rosszabb és nehezebb az egész. Vagy csak elfogytak a tartalékaim.

Cukker,
Boldog szülinapot így utólag!
Örülök, h hatnak a bogyók, akkor érdemes lesz nagy kiszerelésben megrendeltetni, h bármikor tudd használni, ha nem is kell majd folyamatosan. Akár szülés után is.

Mrege,
köszi a számokat!

Kobudo,
még mindig nem tudom, el merjek-e vele indulni bárhová. Amíg rajtam van, addig nincs gond, de letenni, leülni vele nem lehet. Hogy menjek így jógára?
Amikor itt volt Mino, neki mutattam, h leültem vele, 1 perc múlva már görbült a szája, ahogy felálltam, rögtön abbahagyta.
Hihetetlen, de ez van.

Sam,
én sem tudnék következetes lenni, ha fáradt vagyok. Megértelek, bár tudom, h nem jó, amit csinálsz.Kép Sztem nem fogsz tudni változtatni ezen, mert fáradt vagy. Ha Hanna hagyni fog aludni, akkor te is más leszel, csak addig Bogi nehogy belejöjjön a hisztizésbe.
Fogra sztem nincs szabály. Majd jön, ha jönni akar, ne aggódj miatta. Vagy attól várod a "megváltást"?

Nana,
lehet, h lány???? Én 16 hetesen hánytam utoljáraKép Reméljük, neked nem fog már sokáig tartani. Sőt, biztos is, h nem tart addig, mert én a 18. héten tudtam csak felkelni.

Seriff,
hmmm....Most mondjam azt, h ne engedj? Tudom, h engedni fogsz és elmentek SzentesteKép
Én tényleg megfogadtam, h többet nem engedek, bár igaz, én Leonával kapcsolatban.
Nagyon örültem neki, amikor Robi magától mondta, h jobb lesz, ha Karácsonykor a szülei jönnek és nem mi megyünk Leoval.
Ne próbálj senkivel beszélni, ha van erőd, mondd azt, h nem mentek, csak másnap és kész. Biztos balhé lesz belőle, de máshogy nem fog menn.
De azt hiszem, nem fogod megtenni.
Lehet, h én sem tenném, csak a szám nagy?
Hasonlítunk egymásra. Nem baj, majd együtt bőgünk, vagy egymást vígasztaljukKép

Sajna Seriff is tud rosszkedvű lenni, csak nem árulja el.

Úgyhogy panaszkodj, ne tartsd magadban!

Lina,
pihenj, ki tudja, mikor lesz rá legközelebb lehetőséged!

Remélem, nem felejtettem el semmit. Ha mégis, majd megpróbálok még jönni.

Ja, 7végén se mozi, se pihenés. Mint írtam, Leona nem bír ki nélkülem csak 1 órát, annak is már csak nyűglődés a vége. 1 óra alatt én meg éppencsak elalszok, utána meg csak mégrosszabbul érzem magam.
Vasárnap elmentem sétálni, mire visszajöttem, Robi a hordozóban lóbálta Leonát, mert már nem tudott vele mit csinálni. Igaz, így elaludt, de mit érünk vele, ha nem lehet letenni és csak fél órát alszik így a hordozóban, Robinak meg gerincsérve lesz és majd még őt is ápolhatomKép

Szar ez az egész. Bocs a vulgaritásért!

Kép
sygnum

Roz,

puszi Nikinek! Ezt Neki:

Kép

Kép

Kép
kobudo

Syg!
Megmondom őszintén hogy először arra gondoltam hogy majd ha mászni fog akkor majd fáradt lesz és alszik, ez nem jött beKép
Mostz meg abban reménykedek hogy ha egy két fogacska kijhön akkor fog majd aludni de már szerintem ez is csak remény.
Kezdem azt hinni hogy Hannus majd másfél éves korában fog csak aludni éjjel vagy lehet hogy akkor sem.
Hülye dolog de amikor nézegetem a baba naplót és van egy olyan rész hogy :Első éjszaka amit átaludtam.... Nem tudom én valahi ki tudom e tölteni.
Bár azt is hozzá kell tennem hogy Bogi rosszabb volt mint Hanna mert ő 5 hónapos koráig éjjel nappal kézben volt éjjel csak az ölemben aludt, szóval ez még mindíg jobb. Csak Bogi az ötödik hónap után aludt éjszaka végig...Kép

Na de nem adjuk fel igaz?

Kép

Kép
samchee

Kob,
mikor lesz időd írni nekem? Tudod, hogy annak idején ti mit csináltatok Kamillával.

Holnap lesz 6 hónapos. Sosem gondoltam volna, h így fogok szenvedni a 6 hónapos babám mellettKép
Bár semmit nem csinálnék máshogy, ha újrakezdhetném se.

Krisztinke,
szia és gyere csak nyugodtanKép

Kép
sygnum

Sam,
nem tudjuk feladni, ez nem az a harc, amit fel lehet adni.
Gondoltam, h a fogban bízol.
Én éppen ma hajnalban mondtam Robinak, h nem lehet mindig azt mondani, h most a telihold, most a szél, most a hidegfront, most a hó...az oka.
Én csak azt nem értem, h ők hogy a fenébe nem fáradtak? Oké, többet alszanak, mint mi, na de még csak pici babák!
Nem értem én ezt az egészet. Szomorú vagyok és azt hiszem, még sokáig az leszek, mert ez nem fog megváltozni. Én már nem reménykedek, mert úgyis csak csalódok. Tengődünk tovább, mást nem tudok tenni.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Csak gyorsan egy kérdés. Teljesen el vagyok keseredve.Kép Az unokatesomról van szó. Pár hónapja történt vele hogy elment wc-re, ahol elájult és sajna közben ...szóval hasmenése is volt...Nagyon megijedt mindenki mi történhetet? 25 éves fiatal lány.
Aztán egyszer megint, akkor nem volt ilyen vészes.
Persze elment orvoshoz, először azt mondták vmi ronda gyomorfertőzés, aztán mégse. Aztán elküldték belgyógyászatra, aztán ideggyógyászatra, ahol szabályosan kinevették Kép
Sehol semmit nem találtak. Most hétvégén elmentek a barátjával pihenni egy kicsit. és a hotelben ill. fürdőrészlegben megint elájult, még szerencse hogy pont elért egy nyugágyat (az első ájulásnál jól össze is törte magát) aztán magához tért és jött a hasmenés.

Szóval most megint MINDENKI KÉTSÉGBE VAN ESVE! Kép Kép
Nem tudjuk hová, milyen orvoshoz menjen???

Seriff, szerinted???

KépKép
KépKép
nana09

Nana

Sajnálom, szegény. Csak egy tipp: Nézzék meg a cukorszintjét is. Ha elgyengül, éhes valaki, akkor leesik a cukor szintje, igaz ez nem társul hasmenéssel. Mi az, hogy kinevették? Hát ez szomorú.

Krisztinke

Szia, örülök, hogy itt vagy. Én is 32 éves anyuka vagyok, hamarosan két gyerekkel.

Kob, Dóra köszönöm szépen.
Tegnap a felével végeztem az Adventi naptárnak. Raktam bele c vitaminos cukorkát, pez cukit, állatos matricákat, radírt, pici nyomdát, kártyát.

Dóra

Szép lehet a kép, én sajnos nem látom a színeket, rossz a monitor. Olyan egyedi.

Syg

Bence is nagyon sokáig nem aludt éjjel, vagyis rosszul. Kérdeztük a dokit. Õ meg azt hitte, hogy nyugtatót akarunk kérni. Mondta, hogy van ilyen, legfeljebb vért izzadunk. Hát utólag már nem olyan vészes, meg ő nappal el volt bárkivel. Csak szegénykém éjszakánként felébredt, látszott, hogy nincs magánál és keservesen sírt. Néha kivittem a mosdóba és megmostam az arcát, hogy felébredjen a sírásból. Mintha rosszat álmodott volna. Nem is tudom hány éves korában maradt ez el. De talán 4 körül.

Remélem Baliméknél minden rendben van. Én is gondolok rájuk.

Ma olyan jót aludtam, mint még terhességem alatt soha eddig. Reggel azt sem hallottam, amikor elmentek a fiúk. Ez hiányzik, mindig puszival indítom suliba manócskám. 9-kor keltem. Én igyekszem kihasználni pihenésre még ezt a kis időt.

Kép

Kép
cukkermáz

nana általában fordítva szokott lenni

volt teljes vérképet nézetni?

ezt találtam :
A hasmenés szövődményei
A kellemetlen érzés, a kényelmetlenség és a napi tevékenység felborulása mellett a súlyos hasmenés vízvesztéshez (kiszáradáshoz), valamint só-, elsősorban nátrium-, kálium-, magnézium- és klórvesztéshez vezet. Ha nagy mennyiségű folyadék- és sóhiány alakul ki, a vérnyomás annyira leeshet, hogy ájulás, ritmuszavar és egyéb súlyos eltérés is kialakulhat. Különösen veszélyeztetettek a nagyon fiatalok, az idosek, a legyengültek és azok, akiknek nagyon súlyos hasmenésük van. Bikarbonát is elvész a széklettel, ami a vér sav-bázis egyensúlyának felborulásához, metabolikus acidózishoz, azaz savasodáshoz vezethet.

KépKép
KépKép
bepa77

Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatástKép
Még nem nagyon tudok írni,mert nemigen ismerelek benneteket,de figyelek és olvasgatok lelkesenKép
Sajna (illetve szerencsémre) az alvás-gondokhoz nem tudok hozzászólni,mert az én drágáimmal nincs ilyen gond.Gergô 2 hónapos korától átalussza az éjszakát,és még most,4 évesen is 2 órákat alszik ebéd után.Szandra 14 hónapos.Délelôtt 1,ebéd után 2 órát alszik.Éjszakánként rendszerint 1-2-szer fel kell kelnem hozzá,de csak a cumiját adom oda,vagy megsímogatom,és alszik tovább.
Ami a várandósságot illeti,a fiammal minden mesébe illô volt,a lánykával viszont végig kínlódtam az egészet.Hányinger,szédülés,fáradtság,fejfájás,gyomorégés,légszomj...sorolhatnám. Hál'istennek rég volt.
krisztinke

Sziasztok!

Míg elolvastam a tegnapot, közben orrtakarítás 2X is, gyógyi beadás mindkettőnknek, reggeli szintén két személyreKép, addig annyit termeltetek, hogy hihetelen!

Na akkor most jön a mai nap olvasása..Kép

Egyébként puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
mino

Sziasztok! Szia Krisztinke!Kép

NanaKép, a neten utananeztem, az ajulast es az azt koveto hasmenest a hoguta, hosokk, hopangas tunetei koze soroljak. (Fizikai megterheles, folyadekveszteseg.) De nem hiszem, hogy ez lenne a problema.
En meg epilepsziara gyanakodnek...

Syg, nalunk ugyanigy nem lehet(ett) leulni Katival. Ha maszakalok vele, vagy megallok nincs gond, de ahogy leulok razendit. Neha annyira fajt a hatam, hogy nem voltam hajlando felallni. Par perc mulva abbahagyta a sirast. Mostmar eljutottunk odaig, hogy nyoszorog egy darabig, de nem sir, vegul csondben marad. Azert tul sokat igy sem lehet vele ucsorogni, de ez mar haladas...Kép

Kobudo, sajnos nagyobb kepet nem engedett feltenni. Keresztszemessel van oltve, egesz nagy kb. 25*35 cm.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
köszi, Nekünk is van ilyen, Kamillának készítette egy barátnőm. Most Emesének még nincs, ill. nem kaptunk, így én csinálok Neki egyet, csak nem kaptam hozzá anyagot. De tényleg szép!

Krisztinke,
én is 32 éves vagyok, 3 éves volt nyáron Kamilla, Emese júliusban született, ő 4,5 hós! Mesélj azért, hogy vagytok! Gergő oviba jár, vagy veled van otthon?

Kép

Kép
kobudo

Szóval..:

Szia Kocsisné és Krisztinke! Láttam, a másik topicban még 2003-ban is volt hozzászólásod! Kép
Itt teteszeni fog az aktivitás, és a társaság! Kép

Lilke
NAgyon szuper a pihenőszéketek! A Fiser P.-k nagyon jó termékek! Én is először ilyesmit néztem Bálintnak. De azért nagyon szuper ám ami most van! Sbeáéknak hálás is vagyok nagyon érte!
Ja, és a koszorúd is nagyon szépre sikerült!

Rozkám Drága!
Köszönöm Neked is és Kobudonak a tanácsot, tapasztalatot az orrszivó-porszívóval kapcsolatban! Beálltam az porszi-orszisok táborába!!!!!!!!!! Nagyon remek az elemesünk, de ennél a mennyiségnél kicsi a tartálya. Na és egy bivaly erős kispasival újra kezdeni az orrtakarítást (miután kimostam a megtelt tartáylkát), szinte lehetetlen! Szóval tegnap megvettem az porszisat! Valóban kíméletes, és eszméletlen mennyisígű gumi-trutyit is ki tud szívni! Persze először magamon próbáltam ki óvatosságból...Kép Szuper! Egyszerre kisjött mind! Ja, és odaadtam Bálint kezébe, megbeszéltük, hogy mi következik, (a porszívó hangját már ismeri, és nem fél tőle) és egész jól tűrte! becsatoltam a pihenőszékbe, függőlegesre állítottam a támlát, és csak a kis fejét kellett terteni, és nem üvöltött!
Patriot!
Nektek is ki kell próbálni! És érdemes venni hozzá spéci minike tisztító kefét, a pucolás úgy könnyű! (Menta Patikában vettem 1400 orrszívó+280.- kefe) Remélem meggyógyultok, mert talizni szertenénk Veletek a KEBATon!KépKép Mi tuti megyünk mind a hárman, mert Bocinak is csak egy egyszerű náthája van, abból is kifelé menet! Kaptunk Kalcimuscot, meg orrsprayt, + egy íny ecsetelőt, mert dokibá csak nézte, hogy Bálintnak 3 foga jön egyszerre!
Életke változik, de nagyon. Már 2X elaltatta magát nappal, 1X éjjel szopi után! Pedig csak azért tettem be félálomban, mert le kellett rohannom pisilni, erre kicsit eldünnyögött, helyezkedett, és elaludt! A banánt kinézi a kezünkből, mert egyszer egy falat a kezemben volt, abban, amivel az ölemben ülő Bálintot elől átfogtam, erre ő előre bukott a banánra, és elkezdte szívogatni, harabdálni az ínyével! Tegnap este adtunk neki egy kb 3cm-es darabkát összenyomva, fejtem rá tejecskét, és megkostoltuk! Hát a második falat után elkezdett a kanál után kapkodi, kikapta a kezemből, és hadonászva a szájába akarta tömni! Kép Jól meg is ilyedtem, hogy a hülye kanállal még kárt tesz magában..
Falt, párat, aztán fürcsi, gyógyi, orrszipka, és a szokott cicis-tej következett! Annyit nevettem neki! Ma elég furcsa színű kakija volt.. hm..Kép
Aztán meg tolatni és kúszni kezdett! De ez mind semmi! Tegnapelőtt a fenekét az égbenyomta. Tegnap kicsi rásegítéssel (mellkasa alá tettem a kezem, és ici-picit rátartottam) teljesen feltolta a mellkasát, majd a lábijait behúzva négykézlábra állt, és hintázott! Ma már csak a kis lábait kellett hátul betámasztani, mert bedühödött, hogy csúszott a rugija lábfejnél a földön! Na persze a hasról visszafordulás még nem megy, és még néha a hanyattról hasra is befuccsol, de azért már látszik, hogy erős legénnyel van dolgunk!
(még ennyit ömlengeni a saját fiamról... KépKép Bocs!

Cukker
Így utólag boldog szülcsit kívánok én is! Pontocska remek lesz a KEBATon! Csak gyertek ti is!
Bepa
Ne gátlásoskodj! Gyertek Ti is! Andrisom is mindig szívesen jön, és nagyon jól elvannak a többi apukával! KépKép
Mrege
Szopcsi miatt ne aggódj, az apukák is megszokták, ha ölben levö babás anyukákat látnak egy kupacban kissé elfordulva, akkor közelebb nem jönnek, mert tuti az a szoptatós sarok! Mindenki természetesnek tartja ezt! Az 1. KEBAT-on egy parkban volt a tali, és egy külön padhoz húzódtunk félre szoptatni! Ha enni kell, hát etettünk! Kép Kép

Ser
Tudom, milyen nehéz hogy ellentmondj a férjednek, vagy a családjának, de csatlakozom a többiekhez! Oké, hogy egyszer-egyszer megbeszélhető a közös karácsony, nálunk is volt, de ebéd és a koradélutáni ajcsizás volt együtt, aztán a szentestét már mindenki szűken töltötte! Csakhogy a gyerekek nem tudtak örülni a hirtelen sok érdekességnek! Ezért mostanában nem lesz ilyen!
Most rohannom kell a nővéremért... Már vár!
Folyt köv..

KépKép
mino

Sygnum,
szóval...
Azt hiszem, nem voltam felkészülve a változásra, amit Kamilla születése hozott: első gyerek, első unoka. Azt hittem, olyan lesz, mint a filmekben, szépen alszik, boldogok leszünk. Aztán ahogy 2 hós lett, Lackó másodállást vállalt, és szinte alig volt otthon, amikor otthon volt, akkor is aludt szegénykém. Annyira kivoltam, hogy úgy volt, hogy hazaköltözöm Szegedre. (Olyan furcsa erről írni...) Hiányzott a szabadság, az emberek. Aztán beszélgettünk, és visszamondta Lackó a másodállását, hiszen ezek kihagyhatatlan hónapok, amikor ilyen picik, annyit változnak. Ajánlották a babaklubot, ahová rendszeresen járhattunk, és később a jógára.
Ja, mert azt kihagyatm, hogy Kamillát is állandóan fogni kellett, persze most is igényli a babusgatást... Persze még mindig kicsi, még jó hogy igényli.
Tehát igazából rajtam a kimozdulás segített. Volt persze, hogy sírt a klubban is, meg a jógán is, de többnyire élvezte ő is, jó volt más gyerekkel együtt, beszélgetni. Ezért is agitállak mindkettőre, bár tudom, most azt gondolod, hoyg Leoval nem tudsz kimozdulni. De egyszer kipróbálhatod, nem? Tudom, mi van, ha ott is sírni fog, nem tudod megnyugtatni, és csak rosszabb lesz utána. Ezért írtam azt, hogy mivel a jóga elsősorban a lélekre hat, az ő kis mimóza lelkére is hatna, nem csak a testére.
Aztán már régen akartam írni, hogy tudom, hogy az énekkel is próbálkoztál, de nem tudom, hogyan. Mindkét gyereknél bevált, hogy volt egy dal, amit mindig énekeltem, ha nyűgösek voltak. Aztán ez szépen annyira ismerőssé vált, hogy az első ütemre megnyugszanak tőle. Ha Emese sír, már Kamilla is kezdi énekelni az A csitárit. Nála ez a nyugtatódal.
Nem tudom, hogy segített-e, de mindenesetre nyugi, lesz jobb is. Bár ezt gondolom, Te is tudod Kép

Kép

Kép
kobudo

csak egy sorra jövök mert tegnap este találtam áki fején egy csomót és elviszem 1/2 2 re tanácsadásra mit mond rá doki

szóval niki
semmi jó Kép elküldek minket ezr vizsgálatra ( közben kiderült nem is jó helyre kért apa időpontoto ugyhogy nem magárendelés volt és vártunke gycsomót ) most jöttünk haza
szóval elküldtek csukló röntgenre ahol teljessen lehúzta doki niki teljessen testi fejletlen a 2 éves korú gyereknek fele meg csontozata Kép
a góg folytata hoyg nagyon sovány és beteges
aztán elküldek minket egy vér vizelet széklet vizsgálatra ez holnap lesz és utánna kell vissza menünk a bense talált valamit az eeg ugyhogy ujra időpontot kaptunk 14. re és lehet hogy ujra kll kezdeni gyógyit Kép

szóval egyi szar olog történt ma most kicsit kibuktam de rohanom kell ákival is dokihoz
persze mig odavoltunk dédi mindet forditva csinált nem akkor adot enni mikro modta és nem altata el ákit adri bezzeg igen csupa nyüg mideki áki üvölt mert álmos adri meg mert éhes ebéd nálkül aludt el tök jó....

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,az ember egy délelőtt nem jön,mert kertet pucovál,erre alig bír Benneteket követni!Kép

Roz,sajnálom,látod nem ismerem én az eeg-tKép! Azt,h sokszor beteg Niki, Te is látod,minek kellett még elkeseríteniük is? Egyébként meg okos és kedves, nyugi,nem lesz semmi baj!Kép Mit találtál Áki fején? Mit mondott rá a doki?

Nana, sztem kérjen a háziorvostól beutalót a gastroenterológiai szakrendelésre, úgy tudom, h péntek kivételével mindennap van, és ott profi orvosok dolgoznak, és nyilván egy csomó vizsgálatot fognak javasolni, igaza van Dorának elképzelhető epilepszia is, de én gastrovonalon indulnék el.

Mino,kedves vagy Te is, meg Syg Te is, a szentestével kapcsolatban,én tavaly is megpróbáltam ezt a menjünk ebédre,és este legyünk kettesben+pocak,de nem nyertem, így fordítva volt. Nekem az a furcsa, h a szüleim és az összes ismerősöm szülei is megértik, h ilyenkor új család,új szokások.NA mindegy,már jó kedvem vanKép.

Syg,együttsírás klasz lesz,majd zeng az utca tőlünk Kép.Milyen Mikulás költözött a szomszédba? Én már úgy várom,h ideköltözzetek! Kicsi Leot felkötnénk Hanci hátára,és indulhatnak,Õ úgyis mindig állni akar,nem ülni,meg feküdniKép!

Mino,mindjárt mászni fog Bálcsi,még pár nap 4kézláb hinta és utána indulás felfedezőútra!Kép

Lili,most ettem meg az utolsóelőtti rigójancsit,és Rád gondoltam közben, de ezt ám nem gonoszságból írom,csak eszembe jutott, h írtad,h szereted.Kép

Dora,nagyon szép a kép,amit kaptatokKép!És tök jó,h találtatok közös ismerősöket Lilivel!Kép

Krisztin,szia, merre laktok?

Sam, türelem,mást sajna nem tudok tanácsolni...

Patriot,jobban vagytok?

Nana,mi volt a védőnőnél?Dokival tudtál találkozni végre?

Bea,kis Céklakirálylány jól van?

Ja, volt itt a védőnő,azt mondta olimpiai bajnok lesz Hanciból, és még azt, h ha nem eszi a zöldséget,cukrozzam meg egy kicsit...(?????)

Tegnap este a fényképezővel felvettünk 30 s műsort, hát vmi haláli, áll Hanci az ágyban egyszál pelusban-fürdés előtt- kapaszkodik a rácsban, de már nagyon fáradt,lába inog, és így mozog,tiszta olyan,mintha táncolna.Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Nemrég értem haza a védőnőtől. így danival jó kis móka volt ott várni 1,5 órát. Kép De a védőnénink tényleg egy tündér

Igen Seriff, a dokival is találkoztam. Érdekes volt ... mondta hogy milyen vékony vagyok még. Hát azt hiszem a nadrágom nagy varázsló, mert vékony az már nem vagyok. Kép Kép
Amig vártam beszélgettem pocakos kismamákkal a pathológián. Mennyi poci, mennyi érzés, mennyi hozzáállás...

Roz én is nagyon sajnálom, de ne törödj velük. Némelyik orvos...hát nem tudom... egyre inkább felháborit.

Minket a kedves Uh-ás hölgy még abban is kioktatott, amikor a férjem babának merte hívni maszatkát, hogy mégcsak embrió. Kép A férjem azóta is ezen az érzéketlenségen van kiakadva.

Seriff, Bepa, Dora, Cukker Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Az epilepszia nekünk is gyanus volt, de azt a végén kizárták. És ez a semmiből jön. egyszercsak érzi hogy elgyengül és aztán máris el is ájul, aztán a hasmenés.

Seriff, biztos nagyon buta, de a gastroenterológia pontosan mivel foglalkozik?

KépKép
KépKép
nana09

Nana,nem vagy buta, miért is kéne tudnod,én vagyoka hülye,h nem írtam le,bocs. Szóval gyomor-bélbetegségekkel foglalkozó belgyógyász. Szóval alapból belgyógyász. Mégegyszer bocs,nem akartam fellengzeni.

Kép
seriff

Jaj, Roz, és még én panaszkodok?!
Nem azt kellene mondani, h beteges és sovány, hanem hogy mit csinálj vele, h legyen étvágya. Jó vicc, mintha te ezt nem tudnád.
Dédi...Én tudod, mitől akadok ki? Amikor ilyeneket mondanak, h megy a baba tátá. Én meg megkérdeztem, h az mit jelent? Tényleg nem tudtam.
Szóval a dédik sem az igaziak.
Áki nem ütötte be a buksiját? Vagy milyen csomó?

Seriff,
a Mikulás mászik a szomszéd házon, nem? Robi legalábbis látta.
Hol vagy ma?

Nana,
nekem nincs ötletemKép

Cukker,
képzeld, van egy ilyen homeos szer, most olvastam. Azt írta, h nem lehet felébreszteni a rémálmából, sír álmában, beszél...
Nyugtatót nem adnék neki, csak ha már megmozdulni se tudnék.

Dóra,
ez a kézben alvás szerencsére 2 hónaposan megszűnt. Na jó, néha előfordul, de csak ha este 6 körül elalszik, akkor a hintaszékben kell üldögélnem vele, nem tehetem le. De már nem kell vele sétálgatni.
Próbálom szoktatni, h aludjon el a hintaszékben, néha összejön, de gyakran nem.
Engem nem zavar igazán, h el kell altatni, csak ne kelljen vele állni, sétálni, mert már nehéz.
Õ nem hallgat el, ha rázendít, csak ha eléri, amit akart. Õ az erősebb.

Mino,
nagyon ügyi BálintKép Megy ez nektek! Gyógyulgassatok! Ricinus még mindig hiánycikk.

Kobudo,
hasonló a szitu. Én sem így képzeltem el. Gondoltam, h nem könnyű, na de ennyire! Oké, Leona nem egyszerű baba.
Hát igen, én már ott tartok, h nem merek semmit csinálni, mindentől félek. Az éjszakától, a nappaltól, a sírástól, a vásárlástól...
Ének: több dalunk van. Ha aludni akar, akkor Paff, pelenkázón, konyhában, szórakoztatásra az Én elmentem a vásárba, az autóban meg az A csitári

Megyek, felébredtKép Fél órát aludt.

Kép
sygnum

Szia Roz,
ez elég rosszul hangzik, mármint Niki dolgai Kép

Majd írj, ha Ákival visszajöttetek a dokitól, jó?

Kép

Kép
kobudo

Syg,nagyjából kipuceváltam a kertet, volt itt a védőnő,ja és nem volt netünk reggel. 3 zsák szemetet termeltem, le kell vhgy fizetnem a kukásokat csütörtökön, h elvigyék,mert nem fér bele a kukánkba....Azóta már írtam ám,látod?

Kép
seriff

Seriff, köszi és orvos ügyben tudsz esetleg segíteni? Abban biztos vagyok hogy most nem fog elmenni a háziorvoshoz és hogy nem fog sehol utánna rendelésen várni. Szóval inkább a magánutat választja.

Szóval tudsz vkit javasolni. Én a Meditres találtam ott Dr. Csőszi Tibor vagy Dr. Domján Lajos. Hallottál vmelyikükről vmit. Kihez menjen?

KépKép
KépKép
nana09

Syg,én nem látom a Mikulást,persze pont akkor mentem ki,mikor a szomszéd állt a háza előtt,annyira nem bámészkodtamKép...

Kép
seriff

Seriff,
hát még én hogy várom azt a költözést! Akkor is lehúzhatnám a WC-t, amikor Manó alszikKép Nem kéne tartogatni.
Na meg az együtt sírásKép
De ugye nem akarod cukrozni?
A táncolás nagyon jól néz ki, csak szegénykék mit nem szenvednek olyankorKép De így erősödnekKép

Próbálunk ma új bogyókat Leonak, kíváncsi leszek. 2-3 nap biztos kell majd.

Nana,
nektek baba és kész! Neki lehet embrió.

Kis drágám ül az ölemben, néz rám, dumál és közben simogatKép

fél 1-kor szopizott egy csomót, a 2. cicit már nem is kérte, gondoltam, jóllakott. Erre megevett utána egy csomó rizst. Most meg megint elfogadta a cicit. Igaz, nem szopizott sokat, de elfogadta. A kis bélpoklosKép

Kép
sygnum

Nana, akkor ott a kórház melletti patika + magánrendelőben van egy gastroenterológus,vagy a Bagolyon Cs.T., D.L is jó, de sztem Õ csak endoszkópizál(gyomor ill. béltükrözés), de lehet,h tévedek ebben. Amúgy a kórházi szakrendelésre is időpont van,ez nem az SZTK-ban van,hanem az endoszkópos központban.

Kép
seriff

Nem akarom cukrozni,dehogy,azért is írtam a ....(????)-t.

Kép
seriff

Mino,
nekem is van 2 matricám még. Van még egy tele füzetem, még azt is le kell vásárolni.
Viszem a talira, jó?

Seriff, már látomKép Csak én még olvastam, amikor te írtál és nem frissítettem.
Kerti munka..Alig várom, de komolyan.
Robi pénteken azzal jött haza, h a szomszédotok házán mászik a Mikulás pont Hanci szobája fölött. Leszedték azóta?

Kép
sygnum

gondoltam ám, h nem akarsz cukrozni, csak nehogy "másnak" is mondja a védőnőKép

leona mászik az ölemben, mindjárt leesik.

Kép
sygnum

Hát itt nincs MikulásKép,elmászott biztosan,vicces nincs is gyerek a szomszédban. Sztem ha vki nézi mit csinálok,hülyének gondol, h mit járkálok és nézem a házakat állandóan.

Kép
seriff

Syg, nem az alvasra gondoltam, nalunk ebren is csinalja/csinalta a lany.

Tegnap tizkor a szokasos idoben lefekudtunk aludni. Ilyenkor kapja az "utolso" szopit, mindig bealszik rajta. Tegnap nem. Egy darabig ragcsalta a kezet, aztan siras. Felvaltva setaltunk vele az apjaval, 11-tol mar szinte csak az apja, mert en mar hulla voltam. Ejfelkor kapott ujabb szopit, azzal vegre elaludt. Reggel fel kilenckor keltunk, harom szopi volt ejfeltol. Nem volt valami pihenteto ejszaka, de nem akarok panaszkodni, mert van aki ennyit sem alszik.Kép

Ma a M1-en a Mozaikban szo esett az altatasrol, alvasrol. A Madarasz utcai Korhaz alvasszakerto doktornenije arra a kerdesre, hogy hagyni kell-e sirni vagy sem, azt mondta, hogy hagyni kell.
Na ez az, ami nekem sem megy.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Tudod, Dóra, én meg erre azt mondom, ha egy baba sír, akkor vmi problémája van és segítséget vár. Ha a kedves drnéninek fáj a feje, szerinted vesz be gyógyszert? Gondolom, igen. Vagy ha fáradt, iszik egy kávét? Gondolom, igen. Nem tudom, mit szólna hozzá, ha azt mondaná neki vki, h tessék sírni, majd megoldódik a fejfájása és az álmossága.
Leona is ölbebaba, most is állok, ő meg a karomban. Én eleinte kendőben hurcibáltam itthon is. Most már nem, mert akkor nem tudom letenni, ha elaléudt.

Kép
sygnum

Ha Kati a karomban alszik el lehetetlenseg letenni, vagy abban a pillanatban vagy par perccel kesobb felebred.Kép
A delutani alvasra a babakocsi kivaloan bevalt, eddig mindig lementem vele az udvarra, mostmar a szobaban tologatva is elalszik.Kép Ilyenkor legalabb 2-4 oran keresztul huzza a lobort.Kép

Tegnap egy nagyobb adag pisztaciat ettem, lehet, hogy en okoztam magunknak a bajt estere.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

H?,tényleg irtó termékeny a fórum!!!
Kobudo,Gergô már ovis,és imádja.Elôtte bölcsibe is járt,azzal sem volt gond.Szandrával nehezebb lesz,iszonyúan anyás...
Mino,az orrszívás nem csak hasznos,hanem nagyon fontos is.Gergôvel rengeteget szenvedtünk,fülgyulladások sora után már az orrmandulam?téten is túl vagyunk.Mivel itt rengeteg rossz tapasztalatunk volt,Pestre vittük,aztán ott,illetve az interneten mostanra kiokosodtunk.Szóval használd az orrszívót bátran,és gyakran.
Seriff,neked is üdv'!A Márc.15.utcán lakunk,a mobilcenternél.
krisztinke

Sziasztok!

Egy rövid olvasás erejéig újra voltam. Ma beszéltem egy kollegával, elintézte, hogy gyorsan legyen otthon is netünk, nem tudom, mikor lesz belőle valami.

Kob,
remélem elég lesz a bogyó a talikor is, holnap megyek UH-ra, kíváncsi vagyok mit mondanak, mekkora a babi, aztán pénteken doktor bácsihoz. Aztán meg majd úgy járok, mint a kolleganőm, hogy doktorbácsi megpiszkálta, és reggelre baba lettKép

Amúgy tegnap este fájdogált a hasam, de gondolom ez már normális ilyenkor. Nem nagyon, csak úgy érezgettem.

Puszi mindenkinek, üdv az újonnan csatlakozóknak!!!
Most megyünk mosógépet, meg gáztűzhelyet nézni, hogy minél hamarabb költözhessünk.

Roz,
hány órakor menjünk vasárnap?????????

Lina
37+2

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili, irtam e-mailt, remelem atment!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Krisztinke,
HOL?????? Mi is. 1/E. Tök jó, itt lakunk a szomszédbanKép

Dóra,
ismerős, ezzel mi is így voltunk az első 2 hónapban, nem lehetett letenni, ha elaludt. Csakhogy ő csak kézben aludt el. Most is.

Megint elaludt. Nem szeretem az ilyen napokat, amikor 100* el kell altatni és csak rövideket alszik. De ez van.

Roz,
mit mondott a doki?

Ja, Kob,
nem tudom, Leonánál (és nálam) működne-e a jóga egyáltalán. Én az autogén tréninget is képtelen vagyok megtanulni, pedig azt kellene tudnom, különben hogy csináltatom a betegeimmel. Mégsem megy. Leona meg hasonló.
Tudom, puding próbája az evés...Csak ki kéne próbálni.

Kép
sygnum

Seriff,
a homeobogyók mellesleg édesek és Leona nagyon fintorog tőle. Úgy látszik nem szeretik ők annyira az édeset csak a felnőttek szoktatják rá őket. Na de hogy egy védőnő ilyet mondjon...Nem tudok felette napirendre térni.

Lina,
olyan izgalmasKép

Kép
sygnum

Syg,
nekem azért kicsit félelmetesnek is tűnik. Néztem a vészhelyzetet délben, és pont olyan rész volt, hogy mindenkire rájött a szülés, én meg jól elsírtam magam, hogy ezt nem fogom kibírni. Egyszer teljesen természetesnek tűnik a dolog, egyszer meg annyira elképzelhetetlen. Mindegy, télapó már csak 7 nap, de hivatalosan is 19 van hátraKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Syg,én se, az előbb is próbáltam a krumpli-almát,szombaton 15 kanálnyi ment, ma 4, de ha azt mondják, h az édeset szeretik, akkor miért baj, ha nem eszik zöldséget,csak fini édes gyümölcsöt, én meg ezt nembírom összerakni.Na mindegy, csinálom így ,mint eddig, aztán majd egyszer csak, úgyis fog enni zöldséget,meg mindenfélét, jó ez ígyKép. Lehet, h a Miki bemászott a kéményünkön?

Dora, ez a tipikus rajtadalszomdehaleteszelrögtönfelébredek, el fog múlni, olvass, nézz tv-t,vagy aludj Te isKép...(én teniszt néztem)! Pisztácia állítólag jó tejserkentő,nem hiszem, h attól lett zűrös éjjelKép!

Lina, ne félj, amikor benne vagy,már nem olyan félelmetes, vagyis az, de nem félsz, és meg tudod cinálniKép!

Kép
seriff

Hali!

Sajnos rossz a gépünk. Most egy ismerőstől írunk.
Vasárnap találkozunk. Jók legyetek!

KépKép
KépKép
sbea

lina

olyan 3-4 óra körül jó nektek ??ja meg anyukhoz mennünk kell ebédre ugyhogy olyan 2 körül érünk vissza
én erre gondoltam mivel senki nem irtahogy nekik mikor jó Kép várunk titeket

syg
igazán semmit kicsit talán megnyugtatottazt mondta hogy vaészeg ciszta vagy zsir csomó vagy mirigy vagy mi szösz azt mondta ha több is lesz vagy nől csináltat vérvizsgálatot de őegyenlőre nem csinál vele semmit egyébként a jobb oldalon a tarkó ffölött rögtön csonton egy kb borsónyi csomó jó kemény
mondtam neki vizsgálatokat azt mondta hogy hát ő gondolta mert hogy elég vékony niki enyit mondott ne aggódjak fel fog nő ni ez a gyerek de nem lesz 5 tanuló hát ezzel sem nyugtatott meg

megyek mert szét hasad a fejem
nem tudok ma semmire koncentrálni

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?