Kibírta, vagyis alszik még.
Jó sokat írtatok, eddig tartott az olvasás, csak arra válaszolok, amire emlékszek, bocs.
Lili,
nem haragszok én azért, mert más alszik! Szép is lenne, ha senki nem aludna.
Ügyesek vagytok, h ezt így megtanítottátok neki! Nekem ez nem megy.
Klassz a koszorú!
Patriot, (bár lehet, h nem olvasod)
Leona alvásproblémája akkor kezdődött, amikor megszületett. Nappal csak a kezemben, sétálgatva aludt, éjjel gyakran ébredt, én mégsem voltam ennyire kimerült. Valószínű, voltak tartalékaim.
Aztán kb. 1 hónaposan elkezdett sírva elaludni, nagyon nehéz volt elaltatni, nem tudott kikapcsolni, leállni - hozzáteszem, most sem tud.
A 3. hónap volt talán a legkönnyebb. Akkor kezdtük el a homeot, nappal le lehetett tenni, ha elaludt, ha felébredt 1 óra múlva, cicivel visszaaludt még. Éjjel is ébredt 2-3-4 óránként, de rögtön visszaaludt.
Aztán 4 hónapos kora óta meg 1-2-3 órákat alszik éjjel, nappal 1-2 órát de és du is. Elalvás néha pillanatok alatt megy, néha meg alig sikerül.
Mindig más a probléma, de én úgy érzem, egyre rosszabb és nehezebb az egész. Vagy csak elfogytak a tartalékaim.
Cukker,
Boldog szülinapot így utólag!
Örülök, h hatnak a bogyók, akkor érdemes lesz nagy kiszerelésben megrendeltetni, h bármikor tudd használni, ha nem is kell majd folyamatosan. Akár szülés után is.
Mrege,
köszi a számokat!
Kobudo,
még mindig nem tudom, el merjek-e vele indulni bárhová. Amíg rajtam van, addig nincs gond, de letenni, leülni vele nem lehet. Hogy menjek így jógára?
Amikor itt volt Mino, neki mutattam, h leültem vele, 1 perc múlva már görbült a szája, ahogy felálltam, rögtön abbahagyta.
Hihetetlen, de ez van.
Sam,
én sem tudnék következetes lenni, ha fáradt vagyok. Megértelek, bár tudom, h nem jó, amit csinálsz.
Sztem nem fogsz tudni változtatni ezen, mert fáradt vagy. Ha Hanna hagyni fog aludni, akkor te is más leszel, csak addig Bogi nehogy belejöjjön a hisztizésbe.
Fogra sztem nincs szabály. Majd jön, ha jönni akar, ne aggódj miatta. Vagy attól várod a "megváltást"?
Nana,
lehet, h lány???? Én 16 hetesen hánytam utoljára
Reméljük, neked nem fog már sokáig tartani. Sőt, biztos is, h nem tart addig, mert én a 18. héten tudtam csak felkelni.
Seriff,
hmmm....Most mondjam azt, h ne engedj? Tudom, h engedni fogsz és elmentek Szenteste
Én tényleg megfogadtam, h többet nem engedek, bár igaz, én Leonával kapcsolatban.
Nagyon örültem neki, amikor Robi magától mondta, h jobb lesz, ha Karácsonykor a szülei jönnek és nem mi megyünk Leoval.
Ne próbálj senkivel beszélni, ha van erőd, mondd azt, h nem mentek, csak másnap és kész. Biztos balhé lesz belőle, de máshogy nem fog menn.
De azt hiszem, nem fogod megtenni.
Lehet, h én sem tenném, csak a szám nagy?
Hasonlítunk egymásra. Nem baj, majd együtt bőgünk, vagy egymást vígasztaljuk
Sajna Seriff is tud rosszkedvű lenni, csak nem árulja el.
Úgyhogy panaszkodj, ne tartsd magadban!
Lina,
pihenj, ki tudja, mikor lesz rá legközelebb lehetőséged!
Remélem, nem felejtettem el semmit. Ha mégis, majd megpróbálok még jönni.
Ja, 7végén se mozi, se pihenés. Mint írtam, Leona nem bír ki nélkülem csak 1 órát, annak is már csak nyűglődés a vége. 1 óra alatt én meg éppencsak elalszok, utána meg csak mégrosszabbul érzem magam.
Vasárnap elmentem sétálni, mire visszajöttem, Robi a hordozóban lóbálta Leonát, mert már nem tudott vele mit csinálni. Igaz, így elaludt, de mit érünk vele, ha nem lehet letenni és csak fél órát alszik így a hordozóban, Robinak meg gerincsérve lesz és majd még őt is ápolhatom
Szar ez az egész. Bocs a vulgaritásért!