Sziasztok,
Katicuska,
Szerintem ha a vajudas alat bent lesz,akkor amr bent is marad,ne aggodj,nem lesz ideje kimenni
Meg latni fogja hogy szukseged van ra
Drukk a hitelhez es a lakashoz
Detti
A hasznalt lakasok amugyis panganak,nemhogy telen,tavasszal csak sikeru eladnoktok.
Hoka
Leninek jobbulast
En akartam Alba kutyat is meltatni,de kimenta fejembol
regota megvan mar?
Meddig dolgozol meg?Tenyleg pihenj amikor tudsz.
Ne is mond a pelenkat,nekem si lelkiismeretfurdim volt miatta.Mi szelektiven gyujtunk mindent egyebkent is.Anno utanajartam a monapelnek,de vegulis elvetettem,gyozott saknos a kenyelem
A profil keped az eskuvon keszult??Nagyon csinik a pasik
Egyebkent,Leni mintha meg hasonlitana is a ferjedre
Tudmo hogy vicces,de en igy latom
Kope
Ebben a vacak idoben,nehogym ar felomss naponta tobbszor,inakbb varj tavaszig,az mar nincs olyan messze
Akkor johet a leszoktatas erelyesebb formaja.Azt mondjak 3 evesen ha addignem szokik le magatol akkor le kell venni a pelust es 1 het pisben uszas utan megtanulja a gyerek a dolgot
Detti
Alex is igy lett szobatiszta,hogy egy nap kozolte O nek mar nem kell pelus.Nem hittem el de nem pisilt bele.Manap mar bugyiban volt es azota sem volt sosem baleset
Ejjelre meg adtam 2 hetig pelust de nem pisilt aba sem bele,tehat egyszerre lett teljesen szobatiszta
Nagy kincs volt ez,mert a tesom ikrei 3 evesen meg sehol nem voltak,es O is ugy szoktatta le oket ahogy fentebb irtam.Nekem meg takaritani sem kellett
Incike
Huha ez mar szulesnek hangzik ma vagy holnap
drukkolunk nagyon,majd tudasd valahogy ha megvan a kicsi fiu
Kataa