Jó reggelt!
Kocsisné Ági üdvözöllek köreinkben! Nyugi, meg lesz az a pozitív teszt.
Lili
Gratulálok a koszorúdhoz, szép.
Nekünk most kettő adventi koszorúnk lett, kaptam egyet ajándékba is.
De most digi képeket nem készítettünk. Én szeretem kézbe venni a képeket. Ki akartam írni lemezre az itteni képeket, hogy majd előhívatom, de sajna gép nem ismeri fel a meghajtót. Bekrepált.
Ma csinálom Bencének az Adventi naptárt. Tuti lesz.
Mindegyik csomagba más-más apróságot fogok rejteni.
Syg
Úgy néz ki, hogy nagyon segít a homeós bogyó viszérre. 3 napja szedem kb. Csak nehéz betartani, hogy előtte utána ne egyek és igyak semmit.
Szóval, ha ez továbbra is bejön, nagyon hálás leszek neked érte.
Voltatok moziban?
Seriff
Akkor most borul minden? Gondolom, hogy manóra egyre jobban figyelni kell. Tegnap néztünk videót Bencéről, ahol mászott. Szerintem akkor a legtündéribbek. Olyan elégedett vigyort vágott mindenhol.
Tegnap itt volt kis 8 hónapos unokahúgom. Annyira imádom, produkálta magát rendesen. Enni meg elfelejtett, nem akart. Állítólag reggel 10-kor evett, és még délután 3-kor sem kellett neki. Õ most kezdi felhúzni magát, még nem mászik. Már nagyon várom a karácsonyt, olyan édes játékokat vettünk neki.
Csajok
Szóljatok légyszi, ha láttok valahol (Kecskeméten) Scoby Doo játékot. Régebben egy dobozban láttam, és több műanyag figura volt benne. Sajna elfogyott a Malomban, de remélem, hogy még lesz.
Mino
Hogy tudnám odaadni a dm-es pontot?
Ti nem útáltátok, amikor terhesen méregettétek rajtatok a változásokat? Tegnap pl anyósom a cicim mustrálta, hogy nem sokat nőtt. Pedig, ha tudná, hogy majd kifolyik a 2-vel nagyobb méretből is. De a seggemre azt mondta, hogy jó nagy. Na nem akarok hisztizni, csak veletek tudom ezt megosztani. Azért ne aggódjatok, nem vagyok depis, csak elmeséltem.