Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Roz

Adri miért nem ehet csokit? Én még nem tudom.

Syg

Örülök, hogy végre Leonának valami nagyon tetszett. Egészségére a tejberizst. Kép

Ma néztünk régi videót Bencéről, amikor még 1 éves sem volt. Apa teljesen odavolt, hogy milyen csinos vékony voltam. Nekem ez olyan rosszul esik. Meg amúgy is, vacak kedvem van. Azért is még megeszek egy szelet tortát.

Kép

Kép
cukkermáz

sziasztok!

Köszönöm a fogadtatást, és hogy velem együtt várjátok a fogantatást.Kép

Hunyadiváros, Mátyás király körút.

A szemközti szomszédainknak is van egy pici babócájuk, 1 éves múlt, és minden nap, ha látjuk őket, elfog minek a sárga irigység (amikor nevet és magyaráz), vagy az őszinte sajnálat (amikor csak ordít és hisztizik).
Szóval ebből csak azt akartam kihozni, hogy olvaslak Benneteket, és látom, hogy neketek sem lehet valamivel könnyebb az életetek, de mégis annyira szeretnénk ezt az alvatlansági, "miért sír?" állapotot átélni.

Úgyhogy a jövő héten megint "munkára fel-mint a nyulak" címszóval nekilátunk a decemberi babaprojektnek, és remélem karácsonykor a fa alatt már egy zebracsíkos teszt fog lapulni.

Sziasztok,
Ági
kocsisné

Sziasztok,
Ági én még nem is üdvözöltelek itt! Hajrá a projectnek, és -bár ezt nagyon könnyű mondani- ne akarjátok túl görcsösen,és akkor hopp, sikerülni fog!

Cukker,nyugi,leszel még olyan vékony,mint azokon a képeken!Kép

Syg, miért költözött be a Mikulás a szomszédba?Hova? Kis tejberizsfaló jól aludt?Kép Azért pihentél,amíg tesód itt volt?

Bepa,remélem már meg is változott ez a rossz elalvás! Sajna, egységes recept nincs, talán csak a türelemKép!

Lili, nagyon szép a koszorútok, ügyes vagy!

Kob, ott kismama jóga is van? Egy barátnőm miatt kérdezemKép! Te a kokainról(konakion) áttértél a morfiumra (mák)KépKépKép?!

Mino, remélem, h nem nyolcszázhúsz x ment el az email, de utoljára nem dobta visssza a démonKép! Amúgy a másikcímekemón, a 73-t, számmal kellett volna írni?

Na megyek, mert Maókának elfogyott a türelme!

Kép
seriff

jó reggelt Kép

ági
csak azt tudom mondani mint seriff csak nyugodtan és türelmessen bár én könnyen beszélek 3 gyerekkel a hátammögött Kép

cukker
adri tej és szójaallergiás éppen tegnap volt lelkismeret furdalásom mertidáig mindnet én csináltam neki felvágotatt dio mandula... tejet rizstejfölt mg hasonlókat de egyszerüen annyira nincs nincs időm és boltban vettünk most egy csomó ilyet ami ugye hasnolitani sem hasonlit ahoz amit én csinálok nem finomak annyira boltiak vagy nem is lehet kapni pl egy rizstej 570 ft itthon meg csak egy csésze rizs kell hozzá meg viz meg vaniliáscukor
de ma jön anyós be 1-2 órahosszára csinálok is neki Kép de azért örülök hogy annyira nem hiámnyoznak neki a "rendes " élelmiszerek mint pl csoki ezek szerint mindent tudok pótolni neki

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Kocsisné Ági üdvözöllek köreinkben! Nyugi, meg lesz az a pozitív teszt. Kép

Lili

Gratulálok a koszorúdhoz, szép.
Nekünk most kettő adventi koszorúnk lett, kaptam egyet ajándékba is. Kép De most digi képeket nem készítettünk. Én szeretem kézbe venni a képeket. Ki akartam írni lemezre az itteni képeket, hogy majd előhívatom, de sajna gép nem ismeri fel a meghajtót. Bekrepált.

Ma csinálom Bencének az Adventi naptárt. Tuti lesz. Kép Mindegyik csomagba más-más apróságot fogok rejteni.

Syg

Úgy néz ki, hogy nagyon segít a homeós bogyó viszérre. 3 napja szedem kb. Csak nehéz betartani, hogy előtte utána ne egyek és igyak semmit. Kép Szóval, ha ez továbbra is bejön, nagyon hálás leszek neked érte.
Voltatok moziban?

Seriff

Akkor most borul minden? Gondolom, hogy manóra egyre jobban figyelni kell. Tegnap néztünk videót Bencéről, ahol mászott. Szerintem akkor a legtündéribbek. Olyan elégedett vigyort vágott mindenhol. Kép

Tegnap itt volt kis 8 hónapos unokahúgom. Annyira imádom, produkálta magát rendesen. Enni meg elfelejtett, nem akart. Állítólag reggel 10-kor evett, és még délután 3-kor sem kellett neki. Õ most kezdi felhúzni magát, még nem mászik. Már nagyon várom a karácsonyt, olyan édes játékokat vettünk neki.

Csajok

Szóljatok légyszi, ha láttok valahol (Kecskeméten) Scoby Doo játékot. Régebben egy dobozban láttam, és több műanyag figura volt benne. Sajna elfogyott a Malomban, de remélem, hogy még lesz.

Mino

Hogy tudnám odaadni a dm-es pontot?

Ti nem útáltátok, amikor terhesen méregettétek rajtatok a változásokat? Tegnap pl anyósom a cicim mustrálta, hogy nem sokat nőtt. Pedig, ha tudná, hogy majd kifolyik a 2-vel nagyobb méretből is. De a seggemre azt mondta, hogy jó nagy. Na nem akarok hisztizni, csak veletek tudom ezt megosztani. Azért ne aggódjatok, nem vagyok depis, csak elmeséltem. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Roz

És ezt ki lehet nőni? Hogy derült ki? Van ez olyan nehéz, mint a liszt allergia? Egyik munkatársamnak az anyukája mindig otthon sütötte a kenyeret. (nem géppel) Jó, hogy még a tali előtt ez kiderült, és nem fogom Adrit kínálgatni semmi olyannal.
Mi a helyzet a szülinapi tortákkal? Mindenre van megoldás?

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Én is Üdv. ÁGI!

Én Dr. Szabó Gáborhoz járok. És te? Még csak pár hónapos az "ismeretségünk", bővebben nem tudok még nyilatkozni, de hozzám eddig mindig nagyon kedves, aranyos volt.
Az első babámat nem nála szültem, így az "együtt szülésről" még nem tudok nyilatkozni. Kép

Miután abbahagytam a foggátlót volt egy kis hormonális problémám, 2 hónapig össze-vissza volt minden. Kép Aztán az első "normális" hónapban... én is használtam Pg 53-at, figyeltem a páfrányosodást és amikor már látszott vmi, használtam ovulációs tesztet. A 2. napra pozitiv lett. A férjemmel azokon a napokon mindent megtettünk az ügy érdekében és megfogant a mi kis maszatkánk.
3 hónap még tényleg nem sok idő, de én tudom a legjobban ezt csak mondani ilyen könnyű.

Szedj Elevitet, rengeteg zöldség-gyümölcs, semmi gyógyszer. Férj ugyanez, mondjuk azért Elevit helyett más multivitamin. Kép Bár az enyém egyszer vett be Elevitet is. Kép

És meglátod hamar összejön!!!Kép

KépKép
KépKép
nana09

Cukker,még csak az kellett volna, h bárki is negatívan méregessen a terhesség alatt, szerencsére senki sem tetteKép! Igen, szinte állandóan a nyomában vagyunk Mazsolának, nehogy összezúzza magát vhol, mert ám bátor nagyon, feláll,és egyik kezével már nem is kapaszkodikKép!

Mino,köszi mail,megjött.

Nana,hányinger elmúlt már?

Kép
seriff

Sziasztok!

Sajnos nem tudtam jönni mert rossz volt a net, de mostmár vagyok.
Mire mindent végig olvastam...húúú termékenyek vagytok at tuti.
Nálunk minden rendben van leszámítva egy két apróságot.
Bogival nagyon sok gond van mostanság, nem akar szót fogadni és a hiszti megy ezerrel.
Hannától nem nagyon alszok még mindíg és nagyon nehéz türelmesnek lennem Bogival.
Egyszerűen nem tudom hogyan lehetne leszoktatni arról hogy a hiszti nem vezet célhoz.
Mindíg elkövetem a legnagyobb hibát hogy ha elkezdi akkor elgyengülök és megteszem amit kér, és sajnos tudom hogy ezzel pont azt érem el hogy mindent hisztivel fog kierőszakolni.
De mostanában nincs erőm és idegzetem arra hogy hagyjam hisztizni és hiába magyarázok el neki valamit ezerszer nem használ.
Ti mit tennétek?
hanna sajnos csak egy két napig volt jó alvó, megmutatta hogy ilyen is tudok lenni csak nem akarokKép
sajnos fogacska még mindíg nincs, de egyenlőre az a pici jele is elmúlt hogy valamikor ki fog bújni.
Meddig kell kijönni az első fognak?

Cukker!
Alföld alatt szokott lenni és a Tescoban a közlekedő részen az egyik árusnál csak Minimaxos játékok vannak és ott láttam több fajta Scooby-Doot.

Most nem tudok írni mindenkinek mert nem sok időm van csak bejelentkeztem hogy én is vagyokKép
Írjatok sokat!

Kép

Kép
samchee

Szia Seriff!

Köszönöm kérdésed, NEM, sajna nem múlt el. Tegnap este már el is voltam megint keseredve, hogy csütörtökön kezdem a 14. hetet... mi lesz már???

Persze már sokkal jobb, nem kell feküdnöm stb. De reggel kb. 10-ig és délután kb. 3-tól hányingerem van és nagyon sokat öklendezek. Kép

Hanna csodalány hogy van? Kép Várod már a karácsonyt?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Hol van ez a címlista?

Kobudo!
Küldöm az elérhetőségeimet!

Majd még jelentkezem ma!Most mennem kell!
mrege

Nana, ez most itt azt hiszem eretnekségnek fog hangzani, de nekem még nincs annyira karácsonyi feelingem.Semmi ajándék nincs még meg, és azt sem tudom, h kinek mi kellene, és amúgy is. Nincs erőm vitázni, h ez egy új család,új saját szokásokkal, és én nem akarok Szenteste anyóséknál lenni, szóval annyira nem várom. Szeretem amúgy,meg készülni is szeretek,meg a mézest is elkezdem a héten, de na mindegy,én nem szoktam panaszkodni,és most se akarok. Most bezzeg bőgök,na ez klassz,megyek is inkább vissza a fakanálhoz.

Kép
seriff

Sziasztok,

Seriff,
hát, a mákkúra jó volt, tegnap már nem ettem vacsira, ébredt is Emese óránként Kép De ezért nem fogok mákot bevetni altatónak Kép
(Most is itt ül az ölemben, szugerálja a monitort Kép)

Tegnap anyósék voltak vendégségbe, jó volt, túléltük ...

MRege,
ha elküldöd a címed, küldöm a címlistát Kép Nincs sehol, nem rakjuk fel, mert nem szeretnénk, ha mindenki tudná az elérhetőségünket, ugye érted?Kép

Sanm
sajna pedig csak azt tudod tenni a hiszti ellen, hogy nem figyelsz oda, nem lágyulsz el. Meg persze megelőzni is lehet: megfigyeltem,ha Kamilla álmos, éhes, szeretethiánya van, sűrűbben hisztizik. Aztán nagyon bevált nálunk a tévézés teljes felfüggesztése. Csak este nézünk tv-t, 1/2 8-tól az esti mesét a m2-n, pár nap alatt hozzászokott, hogy nincs Minimax. Azóta sokkal kezelhetőbb. Ennyi ötletem van, nem tudom, segítettem-e.

Cukker,
szerintem se foglalkozz a méregetéssel. Nekem valamelyik nap egy 28-29 hetes terhes barátnőm, mondta, hogy nem kellett volna már lemennie a hasamnak? Akkora, mint Neki. Mondtam erre, hogy ez 9 hónap alatt nőtt meg, nem fog visszamenni 4 hónap alatt. Egyébként meg nem érdekel!!
(Köben Emese kiszívta az alkaromat, szabályos véraláfutás van rajta Kép Kép Kép)

Nem tudom, mit akartam még írni, majd jövök!

Kép

Kép
kobudo

Seriff,
mindig szenteste anyóséknál vagytok? Mi akkor itthon karácsonyozunk, másnap anyósék, utána Anyuék jönnek. Nem főzök hagyományos kajákat, hoznak ők halászlevet meg töltött káposztát.
Próbáld meg elérni valahogy, hogy a saját szokásaitok szerint legyen, az olyan jó!

Kép

Kép
kobudo

JaJ SERIFF! Ne csináld már! El sem tudom képzelni hogy te sírj! Bár még nem találkoztunk én mindig vidám, bájos, kedves Hanna-maminak képzellek el. Kép

Ne haragudj hogy ennyire rátapintottam a gyenge pontodra. Nem akartalak megsiratni. Kép Kép

én ezt nem értem. Hát szerintem teljesen normális hogy ti most már egy különálló kész kis család vagytok, saját szokásokkal, értékrenddel, kivánságokkal. Ezt MINDENKINEK MEG KELL ÉRTENI!

Mondjuk az első babás szentesténket még mi is az anyukámnál töltöttük, de nem azért mert ezt bárki mondta, kérte volna, hanem mert a pocakunk hazahúzott minket anyukám fincsi főztjéhez.Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Tegnap este mar elkezdtem irni egy hozzaszolast, de nem jutottam el a vegeig, remelem most sikerul.Kép

Syg, Leona nagyon edes, ahogy jol megnezi, hogy mi is van a kanalban.Kép

Kocsisne, udv a korunkben! En is ujabb tag vagyok, nagyon befogadoak a lanyok (sajnos ez a legtobb forumrol nem mondhato el). Remelem hamarosan mar azt ujsagolod, hogy pocakos vagy!Kép

Kobudo, remeltem, hogy talalok ismerosoket vagy kozos ismerosoket ezen a forumon.Kép Megiscsak 22 evig Kmeten laktam!Kép

Lili nagyon szep a koszoru! En iden vettem, kesziteni nem lett volna idom (illetve beszerezni a hozzavalokatKép ).

Roz, nem lehet konnyu megszervezni Adri eteteset!Kép Ugyes vagy, hogy sok dolgot otthon is megcsinalsz neki, nem is tudtam, hogy ilyen egyszeru rizstejet csinalni.

Tegnap vendegeink voltak, ket kisgyerekkel.Kép Nagy volt a nyuzsges, de olyan jo volt!Kép Kaptunk egy nagyon szep kepet, baratnom himezte, mar juliusban hozzalatott. Ha sikerul lekicsinyiteni beteszem.

Mennem kell, "hiv" a lany.Kép

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kob, Nana, ez a mindig túlzás, mert ugye tavaly volt az esküvőnk, akkor igen ott voltunk, másnap Anyukáméknál. És ez most is "természetes", h anyósékhoz megyünk, nekik legalábbis, nem kérik, mert természetesnek veszik, és én nem értem meg, h ez egy család, és ha mindenki szeret mindenkit,akkor, stb stb, stb... Túl közel laknak.....

Nana, dehogy haragszomKép
Kicsilány különben jól van, tegnap úgy lefárasztották a barátnőim, h szinte alig vonszolta magát, de nem pihent volna, mászott akkor is, meg feláll,most meg csörögKép. Kapott tegnap egy ilyen felfújható hengert, meg egy labdát, ami sokféleképp zenél, ahogy gurul, és fél tőle, nagyon édes,mindig el kezd sírni,ha véletlen belerúgok, úgyhogy el is teszem pár hétre inkábbKép.

Kép
seriff

Seriff!
nanának teljesen igaza van. Nem lehet azt csinálni hogy mindíg ti alkalmazkodjatok másokhoz! most kell kiharcolni azt hogy már egy család vagytok és a szent este a tiétek. Meg kell értenie minden szülőnek hogy ez a kérésetek.
Egyébként én is osztom abban még Nana véleményét hogy egy aranyos nyugodt kedves Hanna-maminak képzeltelek(mivel még nem találkoztunk)Igaz ez nem azt jelenti hogy te nem bukhatsz ki valamin.
Szerintem beszéld meg a pároddal és ne hagyd magad.KépKépKép

Kobudo!
Jártok még tánci házba?
Bogi nem igazán mesézik mostanság, amennyir szerette most annyira nem érdekli.
Tudom következetesnek kell lennem de annyira nehéz amikor nagy barna szemmekkel rám nézKépKép

Nana!
Kitartás már tuti nem sok van hátra.
Biztosan sokat hallod ezt és már a füleden jön ki.
Gondolj a csöpp kis lakóra amikor elhagy az erőd.
Gyorsan elröpül az a pár hónap és karodban tartod majd és már minden szép lesz.

Kép

Kép
samchee

Nana

Vigasztaljon az, hogy legalább nem eszed degeszre magad. Kép Kitartás! A vége a legjobb. Olyan nyugalom árad szét az emberen. Nehéz ilyenkor felidegesíteni bármivel, csak érzékenyebb talán az ember.

Kob

Hát nem vagyunk egyformák, úgy értem alkatilag. Kedvelem az ilyen megnyilvánulásokat.

Seriff

A szenteste a családé. Ragaszkodj hozzá, hisz most még az elejeén vagy. Fura lenne, ha mondjuk az 5. karácsonykor változtatnál. Egyszer kitaláltam, hogy töltsük nagyobb családi körben, de nem éreztük jól magunkat. Bence nem tudott figyelni az ajándékaira úgy, mint amikor csak velünk együtt bontja ki. Sok volt egyszerre a csomag neki.

Sam

Mennyi idős Bogi? Én azt csináltam, hogy kimutattam, ha valami rosszul esett nekem. Szomorkodtam. Ez nagyon hatott.

Nagyon jó idő van, sétálós. Bár egy picit fújdogál a szél.

Kép

Kép
cukkermáz

Hallottatok a babakötvényről, amit januártól akarnak bevezetni? Ez mindenkinek járna? Csak a végét hallottam a hírnek.

Kép

Kép
cukkermáz

Seriff,
el is felejtettem írni, hogy igen, ott van babás jóga, ahol a kismama jóga is, sőt ugyanaz tartja. Én/mi jártunk kismama jógára is.

Kép

Kép
kobudo

Kismama jógára én is nagyon szeretnék járni. Jól tudom hogy ha egyébként minden ok, akkor a 12 héttől lehet járni.
És hová???

KépKép
KépKép
nana09

Babakotveny: jan. 1-tol szuletett babak kapnak 40 ezer forintot, gondolom az egyszeri anyasagin felul.
Jonnek a valasztasok.Kép vagy inkabb Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dolgoznom kellene, de Dani egész állatgyüjteménye most jött "meglátogatni" (dani) a "kacsa lemaradt" (egyébként szülinapja van, dani) és annyira hápog hogy az egész ház zeng. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Tiszta zizi vagyok.
kitaláltam hogy csinálok az oviba gipsz kiöntőt a gyerekeknek. Boginak van itthon egy delfines kiöntője és imádja kifesteni amikor kész a gipsz.
Gondoltam csinálok az oviba is mennyire jó lesz hogy fognak neki örülni.
de a tizedik után már nem is volt olyan jó ötlet, mert a kiskanalam mindíg eltörik amivel kavarom az anyagot(műanyag).
Még kell legalább 10-12 db mert 20-an vannak és ha eltörik stb...
Na de remélem örülni fognak nekiKép

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

De aranyos vagy Sam! Kép Biztosan nagyon fognak neki örülni!!!! Kép

Seriff, én sem tudlak elképzelni szomorúnak! Olyan aranyos vagy, már így ahogy megismertelek! Kép Szerintem is meg kellene érteni mindenkinek, hogy Ti egy család vagytok! Az pedig nem jó, hogy túl közel vannak..... Kép Mi majd csak Szenteste után megyünk haza. Otalszunk- e azt még nem tudjuk...

Na, majd még jövök. Sír zsófi.
birolili

Igen, sétálós idő van, 2órát sétáltunk Zsófival. Nagyon jól esett. Kép
birolili

sam Kép
már hiányoltalak Kép de ügyi vagy most hogy mondod a kiöntöt nekem s van itthon egy vagon formám angyalkák.... karácsonyi diszek én is öntök ki
sam nem kérdezted még az ovonőtől a plutó formát nagyon jó lenne !! ha bent jársz tedmár meg hogy megkérdezed Kép kösszi Kép

seriff
ne legyél szomorú Kép nem illik hozzád Kép
szerintem teljessen igazad van Kép ez nálunk nem is volt kérdés amin csodálkozm mert tibornak még mindig meg van köldökzsinorja Kép mi ugy zsoktuk hogy 1 nap anyunál 2 nap anyós de szenteste miénk Kép
szerintem probálj nyugopdtan beszélni apával hátha megérti

cukker
nálunk 1 évessen derült ki adriról hogy tejalergiás akkor senki nem szolt hoygy ne térkjek át szojára mert az még jobban allergizá és elkezdüt a szója pudingokat meg tejeket meg toffut.. és alig 2 hét aladdt ugyból lebetegeddet és fájt a hasa uyhogy arra is allaeriás lett de ez nagy tortura volt ert adri kicsibabaának nagyon sokat bukott és mindig ekcémás volt az arca és rengeteget volt beteg ez mind a tejarrgia tünete volt én mondtam házi dokinak hogy vizsgáltassuk ki ő csak legyintetet és bukás miatt elkezdte refluxxal kezelni akkor meguntam elvittem kórházba csináltak reflux vizsgálatot ami negatiív lett de 23 napos bentlét alatt olyan tüdögyuszit kapott adri hogy alig akkaart meggyógyúlni akkor megbeszéltük az ottani dokival ha lemegy megfázos időszak akkor csinálunk egy tejtesztet ez nagyon gáz a korházban 1/2 liter tejet kell meginni és 1 két megszurják gondolhatod egy 1 éevs gyerek aki előtte soha nem ivott tejet és aki olyan erős én nagypovcakos terhssen szóval kifogtuk nagyon gázvól széken aludtam 3 napig adri nemlátott takonytól mire hazaértünk mert ugye nem tudnak hurutmentes szobát biztositani igy bekerültünk betegek közé ..... sorolhatnám de most okulva ebből a góghoz kértünk idpontot magánrendelésre 5000 de csak 1 szer szurják meg és 2 hét mulva meg lesz az eredmény holnap nikivel megyünk 10 re van iidőpontunk ákinak meg ugy derült ki hogy nagyon fájt hasa és tele volt apro pattanásokkal ami tejalapú tápszertől volt amit klapot pótlásként most 3 éves korokig van diéta utánna 95 % kinövik gyerekek hát remélem én nagyon igyekszem és nagyon betartom a diétát vannak ismeőseima kik tudják hogy allergiás gyerek és mégis eszik tejcsokit meg hasonlót pedig a doki felhívja figyelmet arra hogy diáéta akkor hatásoa ha teljjes betartod se tejpor tejsavó por... mi pont ezekeért semmit nem adunk adrinak felvágottat sem kap májkrémet sem semmi tejalapú csokit kekszet krékert csak vizes zsemélt eszik vagy én csinálok neki kenyeret nem ehte pékütit sem az esetleges margarin felhasználás miatt szóval eláéggé megvagyok lőve igy maradnak bio cucok aszalt gyümik banán chiips és ugy látszik beválik bár igaz az hogy amihez szoktataod nem mondom hogy néha nem kívánja meg de igyekszünk mi is ugy enni hogy olyat ő ellőtte nem eszünmk amit ő nem ehet igy nem látja hogy ő valamiből kimaradna

hu de sokat irtam

megyek is mert a mosogép már rég leállt meg van egy halom mosgatni valaóm

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Megint egy kicsit gépközelben.

Olvasni csak nagyjából sikerült, négy nap termését egyszerűen lehetetlenKép

Egy hete kértem a telefon meg a net áthelyezését, de semmi reakció, meg egy db kollegám sem veszi fel a telefont, hogy nézethessek vele valaki illetékest, aki beköti nekünk.

Amúgy jól vagyok, péntek-szombat-vasárnap festettem a házikót. A gyerekszoba harmadik fala után Lili nagyon elkezdett rúgdalózni, mondtam is neki, hogy "ne mondj semmit, tudom, hogy hülye anyád van", de tényleg nem esett nehezemre, és élveztem.
Sajnos megfáztam viszont, remélem ettől nincs baja a babinak, meg remélem vasárnapra elmúlik, hogy tudjak veletek találkozni!!!

Õszintén szólva kezdek egy kicsit parázni, ha igaza van a doktorbácsinak, hogy Télapóra meglesz Lili baba, az már csak 8 nap!!! Szerdán reggel megyünk UH-ra, és pénteken a dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy még mindig tartja-e ezt a Télapó dolgot.
Hallottam, hogy a babik, mielőtt megszületnek pár napig lenyugszanak, keveset mozognak. Igaz ez? Mert ha igen, akkor Lili még nem akar megszületni, ahhoz nagyon izgágaKép

Nana, bízom benned, szólj, ha álmodsz, okKép

Lina
37+1

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
szia, éppen arra gondoltam, hogy mi lehet Veled! Próbálj azért pihenni, tudom, nem könnyű, de sokat segíthet majd később, tudod!

Nana,
én a 16. héttől jártam a 36.-ig jógára, nagyon szerettem. Kell a telszám?

Sam,
igen járunk, végülis 1,5 éves kora óta járunk, nagyon szereti. Most szombaton is lesz, remélem nem jön ránk a dögvész, akkor megyünk most is! Ti?

Kép

Kép
kobudo

Kob,
tegnap este eldöntöttem, hogy már nem festek többet. A maradék hat fal apára marad. Olyan ügyesen csinálta tegnap, igaz festékesebb lettem abban, hogy utána eltakarítottam, mint a négy fal lefestésében. Nem tudom, hogy tudott ekkora rumlit csinálniKép
Vasárnap jössz? Elhozod nekem a bogyókat?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kob!
Nem sajnos mi most nem megyünk mert az egész december hónap mármint a hétvégék tiszta rohangálósak lesznek. Be kell pótolni az egész éves itthon üléstKépKépKép

Roz!
Beszéltem már a dadussal most várom a válszt, ugyanis nem itt csinálja valaki hanem Szewgeden és mivel ők minden vasárnap mennek így tud hozni. Beszéltem vele pénteken és mondta hogy máras megkérdezi minden képpen.
Este írok ha megven a válasz.

Kép

Kép
samchee

lina
te kis örökmozgó Kép beszéljétek meg kiscsajjal hogy taliig birja ki Kép innen nincs messze kórház Kép ( jó vicc volt mi )

sam
jaj de szuper lenne
kösszi

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz

Nagyon sajnálom, nagyon kemény lehetett. Jó, hogy itt annyi tapasztalatot lehet olvasni, ha esetleg az ember ugyanúgy odakerülne. Inkább én is maszekhoz megyek, ha valami gond van. Szegény kicsi manók. Remélem kinövik.
Vettél Plútós türcsit?

Nana

Ma van Dani szülinapja? Boldog szülinapot kívánok neki! Kép Nekem is ma van. Pacsi Daninak.

Lina

Jó rólad hallani, sokat gondolounk rád ezekben a napokban. Kép Sógorod szereti a csokit? Vagy melyik a kedvence?

Dóra

Lehet, hogy babám jól jár a választásokkal? Az Orbán féle jobb lenne, azok 500 ezret adnának, de nem ők vannak most kormányon. Kép

Sam

Nagyon kedves tőled, hogy csinálsz az ovinak kiöntőket.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker, Dani BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

És köszi csajok, már attól jobb kedvem lett, h írtatok, és ilyen kedvesek vagytokKép!

Kép
seriff

Roz

Nem csak szopis lehetőségek lesznek nálatok, de még a kórház is közel van. Kép) Nahát, ez egy nővédelmi központ.

Kép

Kép
cukkermáz

cukker

sok-sok boldog szülinapot kívánok Kép

türcsit vettem de nem birtam ki és megmutattam de ha sam nak sikerül valami plutós képet szerzni karig azt már nem mutaom meg hogy legyen valami meglepi is

Kép

Kép

Kép
roz23

csajok nézzétek meg ezt találtam kép köré lehet keretet szerkeszteni tök jó Kép

http://www.frameshow.com/Gallery.aspx?cat_id=9&subcat_id=1

Kép

Kép

Kép
roz23

Ez NAGYON ARANYOS VOLT!!! Kép Jót nevettem itt magamban. Kép Dani kacsájának van ma a szülinapja, Dani szerint. Kép

De neked Cukkker NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Cukker, és Dani, Nagyon sok Boldog Születésnapot Nektek!!!! Kép
birolili

Mindenkinek nagyon köszi, de Danusnak csak Január 9.-én lesz. Kép Bocshogy félrevezettelek benneteket itt a "kacsa üggyel". Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana )))

Ezt jól összehoztuk.

Csajok köszönöm szépen.

Ja, és Dani kacsájának küldök egy nagy puszit meg egy tortát. Miket kitalál ez a Dani.

Kép

Kép
cukkermáz

nana
én is majdnem beugrotam reggel de megnéztem táblázatot mert kanuárra emlékeztem Kép Kép

lili
nagyon jó lett koszorútok én nem nem vagyok ilyen ügyi mivel fújtad le hogy iylen fényes levélfénnyel ???

még valami csajok tudja valki patriot telsiszáma ami profiljában van jó ?? Mert irtam neki sms-t taliról erre számra de nem irt vissza

Kép

Kép

Kép
roz23

Akkor a Dani kacsájának Boldog Szülinapot!

Nana, amúgy nem akarlak elkeseríteni, de nekem még a 26.héten is volt hingerem, igaz csak 3-4x egy héten, addig is.Kép

Kép
seriff

Seriff, nekem is van egy ilyen sejtésem...egyre inkább kezdem elfogadni hogy ez a 12 hét dolog nem jött be.

Holnap megyek a védőnőmhöz. Vizeletet kell vinnem? (bocsi)

KépKép
KépKép
nana09

hali

boldog szülinapot cukker és kacsaúr!

roz!ákinál tuti az allergia?milyen tápot kapott?a múltkor írtad hogy nálunk is lehet euz van azóta nem nagyon nyugszok.pattik eltűntek(néha 1-2 jön elő) és hasa sem tökéletes (bár én nem tudom ez hasfájás e)doki elérhetőségét megadnád?
talit még mindig nem tomKép

lili!olvastad amit tegnap kértem Tőled?

éjszaka hmm.alszik azzal nincs gond,az elalvás volt problémás,de tegnap olxan fáradt volam, hagytam hogy cicin elaludjon....így 9.30tól reggel 8ig aludt 3óránként evett,

seriff!...nekem sincs karácsonyi hangulatom..é gyanítom addig nem is lesz amíg manókém kicsit megnő és együtt lehet örülni mindennek(

syg! ugye nincs semmi bajotok?

lina! én is 37 héten fetettem szobátKép

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Seriff!Kívánom neked,h.a lehető legjobban alakuljon a szentestétek!

Cukker!Sok boldogságot!Kép

Megyek mert kezdődik a délutáni műsor Regénél!Tényleg a hasa fáj vajon,vagy csak hiszti?Adom neki ezt a Camomillat,de lehet,h.nem er semmit!

Puszi!
mrege

bepa
ilyen kicsi korban nem csinálják meg tesztet csak tápit modoszítják mi a milumilt ettük ésegyből kijöttek a pöttyök a hasmenés és a hasfáhjás most a pepti juniort kapjuk

Kép

Kép

Kép
roz23

köszi roz

KépKép
KépKép
bepa77

Rege , Bepa köszönöm szépen.

Nana

Daninak remélem, hogy elmondod muilyen népszerű a kacsája.
Jobb, ha viszel pisit, mert nagyon gázos a klotyi.

Puszi

Kép

Kép
cukkermáz

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?