Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma Ósönös Mikibulin voltunk, szal idén már elkezdtük a Mikulásozást. Volt arcfestés, zenés műsor, kreativ játékok, lufis bűvész, végre nem gagyi "csak legyünk rajta túl" programok, mint tavaly.

ZsuzsaKép
Itt vagyok, minden ok nagyjából csak vagy nincs kedvem írni, vagy nem érek rá. Nagyon fáradt vagyok mostanság, panaszkodni meg nem akarok.

Tettem fel képeket az albumba, az ovis fotóval kezdődően vannak az újak.

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7136&page=2&image=176261

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Juti,
Köszi a tippet! Kép És hajrá, Gerzson!

Halacska,
Nagyon szép a lányod, és hasonlít rád!
parazita

Mi itthon, megyünk dokihoz Ádámmal. Pénteken kezdett nagyon köhögni és folyni az orra, kapott köptetöt és infráztam ezerrel, és mára már szinte teljesen tünetmentes. Valószínüleg az immunerösítönek köszönhetö, hogy ilyen gyorsan gyógyul, mert emlékszem, tavaly egy sima náhtával is minimum 2 hetet küzdöttünk. Azért ma elviszem dokihoz, ezt a hetet itthon tölti, mert jönnek a Mikulás ünnepségek, és nem szeretném, ha azokról maradna le. Inkább akkor most egy hét itthon, és mehet a bulizás Kép.

Magdi!
Az a lényeg, hogy lassan szárítsd a narancsot. Akkor barnul és pöndörödik, ha nagyon magas hömérsékleten szárítják. Radiátor fölött jó, ahogy Judy írta, és tuti nem barnul-pöndörödik, de beteheted sütöbe is, a legalacsonyabb fokozatra. Ha nyitott sütöajtónál szárítod, nem barnul, és egy picit gyorsabb, mint a radiátoros megoldás. Csak a tepsibe tegyél valami rácsot, azon száríts, mert odaragadhat.

Na, mennem is kell, mert Ádám felfordítja a házat.

Panda

panda
Halásztelek

Ja, Magdi, ha még aktuális: Taksonyban van egy nagyon jó kézimunkabolt, csak a pontos címet nem tudom. De ha kell, megkérdezem a kolléganömet, ö mindig ott vásárol.

P.

panda
Halásztelek

Sziasztok
Conti
látom mégis megtartanak és marad a fizud is az uj fönöknél ?

Kataa
petike is imád sütni pontosaban imádja ha én valamilyen sütit csinálok akor nagy böszen jön segiteni Kép söt a varga béles receptjét már tudja is Kép anyit csinátam már is és mindig ott volt hogy kervese a turot a hozávalokal hogy már ö mondja mi kell bele Kép .

Panda
akor jövöre jön el nekem az aranyélett mert petike 4 imike 2,5 lesz nyáron .

Lányok
ma elmentem és közöltem a festökel hogy milyen szinü legyenek a falak az elöszoba és a konyha napsárga lesz a fiuk szobája világos kék a mi szobánk barack szinü a harmadik szoba világos zöld a menyezetek meg hófehér aztán jön a takaritás és berendezés.

pusz csics
csics

Elöször is álmomban sem gondoltam volna, hogy péntek óta ennyi írás összejön: már vissza kellett lépnem egy könyvtárnyit!! Juppi feléled a topic!!!!

Banyóci
Annyira örülök, hogy elökerültél!! Már annyiszor gondoltam rátok, hogy vajon mi is lehet veletek, csak nem akartalak zavarni, mert az utsó mailemre nem válaszoltál, gondoltam nem akarsz..Megnéztem a képet, milyen nagy fiú már Gyurci, már igazi gyerköc, eltüntek a bébi vonások Kép

Kataa
Boldog névnapot péntekre visszamenöleg!!!! és nagy cuppantás mindkét oldalra! Kép

Ági
Szegény te, el tudom milyen nehéz lehetett két, felváltva bögö gyerköccel. Asszem én is totál kibuktam volna, ez az, amit abszolút nem bírok elviselni.

Conti
Gyökérfözelék?? na, ilyet még nem is hallottam!
Elég sokáig elhúzták az elsQ tárgyalás idöpontját, nem? - legalább a kedélyek lenyugodtak és már tudtok egymással beszélni - szóval ennek is megvan a haszna Kép

Ilke
Köszi a receptet. Asszem talán belevághatok - mire letelik az állásidö talán lesz már bekötött gáztüzhelyem KépKépKép

Gumicukor
Nálunk is vonatos cuccok betárazva KépKép Épp most "írtuk" meg a levelet a Télapónak : vittem haza tecsós újságot, és kivagdosta mi is kell neki a vonatos készletböl, ez ment a borítékba Kép
Mi majd januártól akarunk netet vagy februártól, szóval mikor már otthon leszek. Melyik szolgáltatót választottátok?

Magdi
Ja, amit Judy írt. max ha meleg nagyon a radiátorod, akkor rakd öket egy tálcára v. vágódeszkára elöbb így nem barnul meg.

Nálunk zajlik az élet, szombaton haladtunk egy csomót a lakással, apa szerint karizhatunk már majd az "új" nappalinkban - én azért nem vagyok ennyire derülátó, bár nagyon szeretném.
Dodi szombaton anyósommal volt, persze eljárt a szája, így mikor hazajöttek, egyböl jött a "nahát nem is mondtátok volna, hogy lesz kistesó" szöveg és egyböl közölte, hogy miket nem szabad csinálnom, ebbe az ö értelmezésében méga teregetés is beletarozik, merthogy ne emeljem fej fölé a kezem... még, jó, hogy viszonylag ritkán talizunk, ezt nagyon nem viselem.
Az oviban ezen a héten ismét bábszínház tökre beturbóztak, ezek szerint minden hónapban van? Na mindegy, én csak örülök neki, a gyerköc nagyon szereti, 400 ft meg nem pénz érte.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok

Nalunk megvolt a nevnapi unneples,meg meg a fel csaladnak iyenkor van szulinapja isKépolyan szep viragokat kaptam,hogy most tele vagyok viragzo novennyelKép
Alex szokas szerint nagyot bohockodott Zalannal,akkora zajt csinaltak ketten hogy hihetetlenKépOtt akart maradni anyunal,eloszor volt ilyen,nem ertette hogy O nem volt ott egyedul hetvegen amikor Z igen....
Ugyhogy kenytelen voltam bevetni hogy jovo szombaton megyunk Mikibulira,vasarnap meg vendegsegbe,kulonben mar leboltolta volna a kovi hetvegetKépKezd nagyfiu lenni.
Persze azota kerdezi renduletlenul hogy mikor lesz mar szombatKépKép

Kryss
Ezt szivacs technikanak hivjakKépnekem nagyon teccik,ugyhogy az eloszobank ilyen is csak terrakotta szinuKép

Conti
Akkor nagyon jo lesz a karacsony,nem elszel egyedulKépGondolom a lanyok is veled lesznek szenteste.Szegeny hugod,O is pici gyerekkel valikKép
Nalunk is nagy csaldi karacsony lesz,mint mindig,amiga nagyszuleim elnek ott karacsonyozunk mindannyian anyueknal.

Panda
Hat igen tenyleg 3 eves gyerekkel mar nem sok baj van egyedul a hiszti kicsit gazKép

Judy
En nem veszek semmit a nevnapjukra.Karacsonykor szoktunk ajandekozni.Diszites nalam meg nem kesz,a heten felteszek az egoket mindenhova,uuugy imadom iyenkor a lakastKép
Gerzson nagyon jo nev,plane nalatokKépPErsze gondolom te mar lanyra gyurnalKép

Halacska
Anna nagyon kis ari volt cicanakKépEs hat kulon csini a rucija,hiaba egy lanyt lehet oltoztetniKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Rit
KosziKép
Hat igen,neked sem siros Dodi,ugyhogy nagy meglepestes lesz a kovetkezo,nem bizti hogy O is ilyen nyugodt lesz...Engem is ezzel biztat mindenki hogy majd megkapom meg en is a magametKép

Ja meg is kaptam mert az unokatesom (fiu) tegnap konkretan megkerdezte:terhes vagy?Szoval lanyok tudom ne izeljek de hasam az van rendesen.....Ja meg mindek jarok kis edi-bedi tunikakba,el sem kepzeli senki hogy azert mert esetleg csak tetszik es nem azert mert kellKépKép

Csak szepen haladgassatok a lakassal hogy rend legyen mar kariraKép
Es anyos orult?,Vagy csak a szokasos???

Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali
Dani mától oviban, úgy néz ki már elhagyja az orrtrutyit. Most másik homeosat kaptunk és az gyorsan használt. Mostanában Danikám rákapott a grapefruit lére, nem győzöm venni és facsarni, de örülök neki, mert a legjobb vitaminforrás.

Végre a nappaliból eltűnt a dobozhalom, úgyhogy már kezd kinézni valahogy. Tegnap megvolt az első vendégségféle is, anyósomék jöttek délután, utána meg nem sokkal tesómék, olyan jó volt. Vannak már hangulatfények is, csináltunk szenyókat, csipegetős kajákat. Dani egy csomó sajtot bezabált, meg uborkát. KépTesómékkal meg messengereztünk webkamerával Dallasba. A tesóm barátjának a tesójáék élnek kint. Ott éppen 28 fok volt. Kép Ott is van egy 10 hómapos Dani baba, meg egy 4 éves Lili. Az én Danim és Lili egymásra leltek, mutogatták egymásnak a játékaikat, meg rajzokat, még ropit is, mi meg jó kis magyar paprikáskrumplit Kép

Rit
Internet T-Kábel van, mivel már kiépítve vettük meg a lakást (ezt az építető kifizette minden lakó helyett - vagyis valszeg a lakás árában benne volt Kép), csak előfizetésre és a modembeszerelésre vártunk. Kicsit több, mint a UPC-s volt, de tök mindegy, mert a céges cafeteriából fizetik. Már nagyon vártuk, hogy legyen, mert mindkettőnk munkájához kell, és sokszor este könnyebb befejezni vmit, mint itt. Persze nem vagyunk munkabuzik.

Most hétvégén Daninak is nagy napja lesz, először alszik a nagyiéknál. Múltkor, amikor délután voltunk náluk, akkor nem akart hazajönni, uez volt anyukáméknál is. Úgyhogy most eljött az idő, ha már ő akarja ennyire, hogy néhány napra gyerekmentesek legyünk Kép elintézzük a karibevásárlást, és csak magunkkal foglalkozunk. Amióta megszületett nem voltunk kettesben. Na jó, mozi volt meg ilyenek, de nem egy egész hétvége.

Hol vettetek fényfüggönyt? Én most olyat szeretnék az ablakokba. Tavaly a sima hosszúból csináltam, de azokat most máshová szánom.

Kataa
Akkor ideje lenne már egy tesónak, ha már ennyien kérdezik Kép

gc

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Sasha
A négy gyerek az már tényleg sok. Régebben olvastam a kismamába a szüléstörténeteket és a csajszi a 7. gyerekét várta, nem tudta a nemét és az előző 6 mind kisfiú volt. Nagyon szerettek volna kislányt de azt mondta, hogy többet már nem vállal be. Nagyon aranyos cikk, ha akarod előkeresem neked.
Az Olivérnek is múltkor majdnem felkellett szúrni a fülét de min szerencsére megúsztuk úgy, hogy 2 naponta átmosták neki és kapott antibiotikumot.
A fiúk nagyon aranyosak tényleg hasonlítanak egymásra.

Banyóci
De jó, hogy jelentkeztél, veled minden rendben van? Aranyos Gyurci és tényleg milyen nagyfiú lett.

Forti
Én múltkor szánkózás közben estem egy nagyot. Jó, hogy a párod elvállalta a Miki szerepet.

Magdi
Mi is írtunk a télapónak levelet és bedobtuk a mi postaládánkba. A Petra az Olivérnek is lediktálta, hogy mit kapjon.

Nyuszi
Nagyon jó a családi kép.
mikicsomag: én a banánra szavazok mert nálunk egyik gyerek sem eszi meg se a mandarint és se a narancsot de a többség dönt, legfeljebb megesszük mi.

Panda
Jobbulát Ádámnak!

Kataa
Boldog névnapot!

Ilke
Nem szoktál lefeküdni velük ebéd után? Mikor én annyira kivagyok a nemalvás miatt akkor én mindig alszok velük. A házimunka úgyis megvár, nem csinálja meg helyettem senki.
Én is gondoltam, hogy várunk a harmadikkal de én nem szeretném ha sok körkülönbség lenne közöttük. Igázából már most kellene megszületni a 3.-nak. A Petra 20 hónapos volt mikor az Olka született. A harmadikkal azért már sokan vacilálnak. A második olyan természetes volt most meg már annyi dolgot kell mérlegelni: energia, pénz... Mi is azt terveztük, hogy most már akkorák, hogy eltudunk menni nyáron velük normálisan nyaralni ha most szülnék akkor keződne minden előlről. Én is nagyon vágyok már arra, hogy elmenjünk ketten moziba, színházba...

Gumicukor
Eltudnád küldeni nekem is a naptársablon?
jakoesrichi@t-online.hu

Ági
petra2

Gumicukor
Hat kerdezni kerdezik mar 2 eve folyamatosan,ugyhogy ez nem ujdonsagKépGondolom nalatok is ez vanKép ?
Milyen uj homeost kaptataok orrfolyasra?Mi a Kalium ...t esszuk trutyisra es Allium Cepat meg vizesre.De minden uj infora vevo vagyokKép
Webkamera jo dolgo is,mi napi szinten hasznaljuk,hol apossal hol a noveremekkel,hol meg a baratosnemmal AusztaliabanKépIgy vegre nem olyan messzi mindenkiKép
Nrukn is benne volt az internet kiepites a lakasban,viszont csrebe csak 1 szolgaltatot valaszthattunk akkor,most mar van T-kabel is de maradunk a reginel mert ez sokkal olcsobb.
Na akkor Danira is rajott a nagyinal alvas,pont mint nalunkKépKépHat en talan egyszer viszem meg decemberben ha annyira akarja. Jo is az kettesben,nekunk utoljara szeptemberben volt ilyen ket nap.Bar anyuek be vannak fova rendesen Z miatt,aztan meg anyu elmegy 1 honapra a noveremnek is segiteni ugyhogy kihasznaljuk meg azt az egy hetveget kari elottKép
En az OBI-ban vettem a fenyfuggonyt tavaly,nagy volta valasztek.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Ma reggel, életében először nem akart oviba menni Nóri. Az oviig szépen elsétált, nevetgéltünk, hülyéskedtünk, aztán az ajtóban megmakacsolta magát és azt kiabálta, hogy nem akar oviba menni, menjünk haza. Az ovi folyósóján meg max hangerővel üvöltözte, hogy "Nem szeretem az óvónénit!" Nagyon gáz volt, ilyennek még soha nem láttam Nórit.
Mostanában egy csomót betegsekedik, benáthásodik minde héten, már komolyan arra gondolok, hogy lelki eredetű a betegeskedése, egyzserűen tényleg nem szereti az óvónéniket.
Vagy csak rossz napja van? Egész délelőtt idegben voltam, alig várom, hogy mehessek érte.

Narancsos tippeket köszönömKép

Kataa! és ténylegesen mikorra szeretnétek a kistesót? ha már így belédbeszéikKép

Készülődnöm kell, lassan megyünk Nóriért
Pussz:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Gyurci oviban, én meg még itthon. Próbálom egy kicsit kúrálni magam. Liter számra vedelem a mézes-citromos teát, inhalálok, pihenek. Remélem lassan búcsút int már ez a fránya betegség. Reggel volt egy kis sirás, pedig úgy várta már hogy meggyógyuljon és mehessen oviba. Hozzászokott a drágám 1 hét alatt, hogy mindig vele vagyokKépKép. Hétvégén is csak itthon voltunk, pihiztünk. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok hozzászólás lesz péntek ótaKép. Azelőtt nem nagyon volt hétvégi termés.

Mostanában valószinüleg gyakrabban fogok tudni jönni, mert hát télen nincs akkora forgalom az üzletben. Bár ahogy elnézem nem lesz egyszerű visszakapcsolódni a beszélgetésbe, egy csomó mindennel el vagyok maradva, és nemigen tudok hozzászólni a témákhozKép.

Conti!
De jó, hogy megmarad a munkádKép! VálásKép.

Gondoltam rá, hogy idén én is megpróbálkozom a mézeskaláccsal, még sosem csináltam. Valaki le tudná nekem irni részletesen, hogy hogyan is kéne csinálni? Látom, hogy van itt egy recept, de ez nekem még sokat nem mondKép.

Kataa!
Igen, itt lakunk még mindig, bár továbbra sem egyszerű a történet. Tudod kire gondolok... De inkább nem folyok bele. Épp lakásvásárlás előtt állunk. Iszonyú mennyiségű lakást megnéztünk már, de nem találjuk az igazit. Ovit nem akarunk váltani, igy jó lenne, ha nem kéne innen messzire menni. Most épp felvetődött egy olyan variáció, hogy mi lenne ha a ezt vennénk meg... Hát nem tudom.
Ovi: a bölcsi melletti oviba irattuk be, itt a Törökvész úton. Szimpi a hely is, az óvónők is, meg amiket csinálnak az is. Kézművesség, néphagyományőrzés...stb.

Gumicukor!
Már az új lakásbanKép? Tök jó. Mesélj egy kicsit, milyen ez a lakópark? Melyikbe is mentetek pontosan? Azt hiszem ott van 2 vagy 3 is. Egy időben mi is gondolkodtunk arra felé, ezért is lennék kiváncsi. Mikibuli nem fog az idén összejönniKép, beteg vagyok és nem akarok senkit se megfertőzni.

Zsuzsa!
Hajrá 3.KépKépKép!

Kryss!
Az esküvőhöz gratulálokKép.

Panda!
Remélem sikerül minnél hamarabb költöznötökKép.

Halacska!
Nagyon szépek a képekKép.

Rit!
SziaKép. Hogy vagy/tokKép? Mail-ről jut eszembe: Már Gumicukor is mondta nekem, amikor felhivott telefonon, hogy nem válaszoltam a mailekre... Pedig igen! Neked is, meg a többieknek is. Valami történt azzal a sz@r freemail-es cimemmel, az összes mailem odaveszett, és már be sem enged oda lépniKép. Most már csak a rendes mailcimemet használom (profilban), ez még sosem hagyott cserben, a freemail sokszor.
Dodiból is szép nagylány cseperedettKép, a lakással is szépen haladtokKép. Tök jó, látod végül minden szuperul alakulKép?!

Ági!
Igen, köszi. Minden rendben, legalábbis általában. Már valamelyest elfogadtam a helyzetet, de hazudnék ha azt mondanám, hogy minden olyan bennem mint azelőtt volt. Sokat változtam ezáltal......
Nálatok? Csak nem van már otthon is netKép? HurráKép!

Na eldugulok

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Magdi!

Nálunk olyan volt az oviban kb. 1 hónapja, hogy pont mikor mentünk Gyurciért kint voltak az udvaron. Nagyban ment a játék, találtak a gyerekek egy katicabogarat. Körbeállták, csodállták, az én Gyurcim is odament, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve eltapostaKép. Az egyik óvónő meg úgy leteremtette szegényt, pedig addigra én már lerendeztem ezt veleKép. Utána vagy 2 hétig nem volt hajlandó tárgyalni ezzel az óvónénivel, pedig előtte nagyon szerette. Én meg minden nap kiselőadást tartottam róla, hogy az Edina igy meg úgy, pedig én sem voltam elájulva attól, hogy igy szólt rá a gyerekre. Szerintem többre ment volna vele ha rám hagyja ennek a megbeszélését ha már úgyis ott voltam, vagy Õ is elmagyarázza neki, hogy ezt miért nem kellett volna.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Kataa
Nekem nem kérdezgetik, csak pár barinőm, hogy mikor lesz, de pl. itt a cégnél mág nem kérdezte senki, gondolják, majd úgyis szólok, ha igen Képannyit mondott pár kollégám 1-2 éve, hogy ne legyen nagy korkülönbség a ygerekek között (akik mondták, azoknak 6-7 év van a testvérek között, na nálunk annyi biztosan nem lesz)
Homeos: Phytolacca 9CH, de ez nemcsak orrfolyásra, hanem a köhögésre is van.

Banyóci
Ide költöztünk www.europalakokert.hu I. Ütembe, lassan 2 hónapa itt lakunk. Igen, épül itt még a II. Ütem, a Malomdomb és az árpádföld lakókert is. Nagyon jó itt, nyugi van, tiszta levegő, és csend!!! és a bejárás sem gond, a tömegközlekedés is jó, meg kocsival is 20 perc az egész. Dani is szeret itt lenni, még egyszer sem mondta, hogy menjünk haza a mamáékhoz. Amit most nagyon szeret, az a mosogatógép beindítása Kép már tudja a programokat, beteszi a tablettát és megy a mosás. Én meg lógatom a lábam Kép Ha gondolkoztok, bár az ovitokhoz ez messzi van, de bátran ajánlom nektek! Még a miénkben is vannak eladó lakások, és jövőre olcsóbban adják az áfacsökkenés miatt. A mi ovink is ilyen, mint a tiétek, néphagyományőrzés, jeles napok, kézművesség, sok kirándulás (bár ez eddig nem volt, gondolom majd tavasszal).

Halacska
Nagyon cuki TigrisPanna!!! vagy inkább cica? Kép
gc

KépKép
KépKép
gumicukor

Magdi
Tenylegesen:?MajdKép
Na mit meselt Nori a mai naprol?Szegeny,biztos rossz volt nezni ahogy nem akar menni.Bizotsan erzekenyen erintette az a multkori story.Par nap es csak elfelejti.Esetleg szolj az ovononek hogy kicsit tobbet legyen vele,kedvesebb,vagy ajandekozza meg valami csak nekivel.Hatha bejon.
A betegeskedes lehet lelki eredetu siman.

Banyoci
Csak kurald magadKépPedig nagyon jo lenne am egis jonnetek a Mikibulira,szolj azert mert nem keso Kép
Ja es addig is kapcsoldj ujra vissza kozenkKépTenyleg nekem sem valaszoltal,furcsallottam is ,de akkora mailed miatt,meg van bocsatvaKép
Receptet en i kerdeztem Nyusziol,de at mondja ennyi,ossze kell gyurni es kinyujtani.Tutod en is kezdo vagyok sutes szintenKép
Na akkor legalabb mar tudjatok hogy hol szeretnetek lakast,persze a legegyszerubb a mostani,de gondolom annak a megvetele meg nem egyszeru....

Gumicukor
Hat a par barino is kezd neha unalmas lenniKépKép
Itt bent kerdeztek,de nem mondok semmi konkretumot,kodositek,egyszeruen nem tartozik rajuk.De 6 ev korkulonbseg szerintem is sok.
Felirtam a homesot ha estleg kene,kosziKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

gondoltam meglepünk titeket a mikibulin, mert elöre ugye nem mertem jelentkezni, de mostmár bizti, hogy nem megyünk. 11töl lesz a szemlöhegyi barlangban télapó, egy nagy kürtQbQl kötélen ereszkedik le a segédjével. lesz még valami móka + ajándékosztás - na mi ide megyünk, így tolódik az alvás is délután.
a vasárnapért meg drukkoljatok, elvileg akkor van a mi szokásos barlangi csúszó-mászós télapónk a Matyiban, de egyszerqen nem tudom utolérni a szervezQket telcsin. Remélem nem csúszunk le róla, totál elfelejtettem, vagyis 1 héttel késQbbre gondoltam, mint lehetséges idQpont Kép

rit

anemona7

Kataa
Pedig valahogy ti is mosanára terveztétek a tesót, nem? rit, Te, és én. vagy már azóta változott? na nem nyaggatlak Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Mézeskalács: Én nem nyújtom ki egészen vékonyra és max. 5-8 percet sütöm, finom puha marad így, nem szárad ki.Kép

Köszönjük a dícséretet.

Magdi
Nemtom, hogy mi van a csajokkal! Bizti, hogy nagyon érzékenyek, lehet, hogy Nórit bántja vmi.
Anna meg képezld, verekszik, mert főleg a fiúkkal játszik és látja, hogy ők miket csinálnak egymás között. Ma egy anyuka mesélte, most szoktatja be a kislányát, hogy Pancsi hogy viselkedik az oviban. Nem lettem boldog. Ovinéni meg csak azt hajtogatja, hogy milyen aranyos, szófogadó, blalba. Otthon is megváltozott, feltűnően sokat hisztizik és piszok nehezn fogad szót. Megint új trükkökhöz kell folyamodni.

bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea! Mintha Nóriról írtál volna, mostanában ő is olyan otthon, mint egy zabolátlan kiscsikó. Én bizony megemelem a hangom néha, mert hiába mondok el neki valamit, tuti, hogy az ellenkezőjét csinálja.

Kataa! Ma állítólag az összes óvónéni vele foglalkozott. Amikor érte mentem azt mondta, hogy jó volt az oviban, elszavalt egy frissen tanult karácsonyi versikét.

Az az igazság, hogy Nóri nagyon könnyen beszokott, nagyon önálló kislány. Szerintem az óvónénik nem foglalkoztak-foglalkoznak vele annyit, mint a Többi gyerekkel. Lehet, hogy így akarja magára felhívni a figyelmet, így akar több törödést-szeretetet kivívni magának. Hiszen látja, hogy a rossz, vagy sírós gyerekek több figyelmet kapnak. Nem tudom. Erre is gyanakszom.

Megyek játszani, este megpróbálok még bekukkantani
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Rit, végül is addig nem adtuk be, míg meg nem egyeztünk, ez volt egy fél év. A bíróság meg nem kapkodja el, november elején postáztuk a papirokat, majdnem 3 hónap eltelik a tárgyalásig. Egyébként tök változó, azóta is van hogy nem beszélünk pár napig, de már olyan mindegy. A ház eladásán kéne túl lenni, nem nagyon érdeklődnek a vevők.

Csics, a fizu marad, csak olyan juttatások maradnak el mint a kajajegy (7ezer) gépkocsipénz (18ezer) úgyhogy nem az igaziKép

Kataa, a hugoméknál az a legszomorúbb hogy az apuka nem is látogatja a kicsit, de még csak nem is érdeklődik. Totál paraszt. Ezért is szeretném feldobni a karácsonyukat, a két kicsi majd jót murizik.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Kataa,
Utólag is nagyon boldog névnapot!

Megvan esetleg valakinek a "Micimackó és a Zelefánt" DVD-n? Solymi nagyon rákattant most...

Magdi,
Érdekes, hogy Solymi is ezzel a "nem szeretem az óvónénit"-tel jön... De szerencsére nem komoly, és legalább bent nem mondja, csak itthon...

Zita
parazita

A hétvégén egész jók voltak az éjszakáink. A Petra most éjjel is kéteszer ment pisilni, az Olivér egyáltalán nem kelt. Nekem kellett 1/2 9-kor és akkor szopizott pedig máskor olyan 1/2 7 körül már kiabál, hogy cici.

Lányok nálatok nem akarnak a gyerkőcők tv-t nézni mindig? A Petra ahogy felkel a du-i alvásből már mondja, hogy mit szeretne nézni. Én mindig kitalálok valami játékot de akkor közli velem, hogy jó de utána kapcsoljuk be a tv-t. Ma is kivágtam neki fenyőfát és mondtam neki, hogy fesse ki és ahogy begfejezte már vinnyogott a tv miatt. Én naponta kb csk 1/2 órát engedek meg neki de folytton alkudozik, hogy csak még egy mesét. A kedvence az mikor pici volt (amit mi kameráztunk). Sőt az Olivér is mondja és olyan aranyos, hogy másfélévesen mondja, hogy pici voltam.

Conti
Nem hangzik valami jól a gyökérfőzelék. Biztos rossz lehet de legalább egészséges nem úgy mint a Nyusziéknál a tokaszalonna.

Csics
Megvettétek már a minimaxos kisautót. Nekem annyira tetszik, hogy már csomószor megnéztem és apénak is megmutattam. Lehet, hogy kap egyet az Olka a szülinapjára de kettő lenne az igazi csak az már elég húzos. KIváncsi vagyok, hogy Petike tudja e majd hajtani.

Kataa
Á, dehogynem biztos letudnád te is zuhanyozni mikor már semmi sem használ. Nálunk nem lehet ilyenkor megnyugtatni és apa is nagyon birkatürelmű. Mondják is sokan, hogy őt elég nehéz felidegesíteni. Különbe én is csak végső esetben folyamodok ilyen drasztikus megoldáshoz de már 2 órája hisztizett, felkeltette a Petrát és rázta magát a kiságyba toporzékolva.
Az én barátnőmék is most válnak. Én nem értek azzal egyet amit írtál. Kettőn áll a vásár. Én van mikor megcsinálom este a dolgomat és örülök, hogy befekszem az ágyba és nemhogy apát pátyolgassam. Szerintem ez fordítva is igaz, hogy nekünk is jól esne ha pl. egy kicsit átvenne tőlünk a gyerekekből. Õ is hazajön és elhiszem, hogy fáradt leül egy kicsit és szinte már kell menni fürödni. Hol marad ilyenkor a játszás? Én meg kapkodok össze-vissza vacsora, pakolás stb.. és nekem is jól esne néha, hogy csak úgy leülök 5 percre és nem teszek semmit.
Most fürdeti a gyerekeket, ezt mindig ő szokta mert legalább ilyenkor vannak együtt.

Ilke
Próbáld meg a Stodált ez homeopátiás kanalas, nekünk nagyon bevált. Mikor a Petra annyira köhög, hogy nem tud aludni és adok neki egyből alszik és nem köhög többet.

Gumicukor
Ritka az ilyen fönök, hogy első a család. Szerencsés vagy.

Na mennem kell mert valamin összevesztek a kádba és ki kell szedni őket.

Ági

Sasha
Mikor az Olkénak átmosták a könnycsatornáját akkor én sem mentem be, nem bírtam volna nézni.
petra2

Ági,
A Solymi is azzal szokott ébreszteni, hogy ugye nézhet egy kis mesét? Teljesen rá van kattanva a TV-re, és nekem is nagyon kell igyekeznem, hogy valami mással lekössem.
parazita

Sziasztok!

Képzeljétek kaptam egy tüszős mandulagyulladást. Először nem is akartam orvoshoz menni, de aztán szombaton éjjel alig aludtam, annyira fájt és nyeli sem nagyon tudtam, ráadásul még laikusként is láttam, hogy a manduláim helyett valami csúnya képződmény van a torkomban, úgyhogy végül vasárnap elmentünk az ügyeletre.
Amin persze kicsit kiakadtam (mikor mondtam, hogy szoptatok, akkor az volt az első mondata, hogy akkor valószínű el kell választanom, mert az antibiotikumok 90 %-a mellett nem lehet szoptatni (meg se nézte a gyógyszerkönyvet, persze én tudtam, hogy van olyan antibiotikum, hisz császár után is kaptam antibiotikumot és mellgyulladásra is), és még azt is, hogy vettessem ki a mandulámat (ugyan minek? 2 éve ugyan már volt egy ilyenem, de amúgy soha semmi gondom nem szokott lenni a manduláimmal, gyerekkoromban se volt).

Hát mi sem töltünk sok időt a párommal kettesben. Nálunk inkább csak a távolságok okoznak gondot. Mert anyukám és anyósom is vigyáznak időnként a gyerekekre (kivéve az éppen szopós legkisebbet). Szerintem ha közelebb laknának, biztosan sokkal gyyakrabban is lehetnek rájuk számítani. És megbízhatóak is!KépKép Karácsony előtt a két fiút anyukámhoz fogjuk vinni, lesz pár nyugodt napom a készülődésre.Kép
A párom sokat segít, nagyon-nagyon sokat számít, hogy egy férj mennyire segít bele a dolgokba...

Ajándékok:
Az árban drágákkal (értsd gyerekjátékKép) mi már végeztünk. Kaptam egy nekem nagyon tetsző ruhát is, mert dec. 8-án buliba megyünk (tudjátok a szokásos évvégig karácsonyi céges partyk egyikeKép). És nem kellett keresgélnem, hanem konfekcióméret!! (Na jó, nem 36-os, de jó rám és nem vagyok benne kövér!KépKép)
Még a kreatívokkal kell majd megküzdeni.Kép

Conti!

Mikor olvastam, hogy nem tartanak meg, elég rosszul hangzott. Úgyhogy én is megkönnyebbüléssel olvastam, hogy mégis maradsz!KépKép

Hiszti: Nátán még mindig abban a korban van és egyenlőre csak reményekedem, hogy lesz ennek vége. Bármin képes hisztizni, bármikor, bárhol. Ok nélkül isKépKépKép. Nagyon fárasztó! De egyébként meg olyan normális gyerek, olya sok dologgal lep meg!

Zsuzsa!

Mi írjak a suliról? Csak ömlengenék Beniről. Az elején volt egy kis gond a magatartásával (nem lehetetlen, hogy unatkozott). De azóta minden rendben. Kicsit rendetlen (Csaba viszi reggelente, időnként rendetrakni is be kell mennie a padjáhozKép). Olvasással nagyon halad, már a 3. munkafüzetet oldogatja meg, nem is tudom, mit fog csinálni a 2. félévben. A matek is megy. Az írás még lehetne jobb is, a finommotoros mozgásának még van alakulnivalója. De ezen nem aggódok, főleg akkor nem, ha a többiekhez képes nincs elmaradva (láttam más kisfiúnak a füzetét, Beni nem ír nála rondábban), és egy nagy szám, mert ő a legfiatalabb az osztályban! Nem kell ülni mellette házifeladatcsináláskor (persze azért leellenőrzöm, és javítania kell, de nem dolgozik sok hibával).

Hal!

Helyzet???

Ági!

Arra a 6 szőke kisfiús anyukára gondolsz? Vajon kislány lett a 7.???Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti,
Nekem is gond van a mandulámmal, de a doktornő nagyon rendes volt, és mondta, hogy amíg lehet, kerüljük el az antibiotikumot, és akkor is olyat, ami mellett lehet szoptatni. Jobbulást! És érezd jól magad a bulin!

Conti,
Örülök, hogy maradhatsz!

Zita
parazita

Beszti

Hat ez eleg rosszul hangzik...marmint a betegseg.Meg az is ,ahogy a dokid hozzaallt a szoptatashoz. Es akkor vegul mit irt fel?Legalabb vette volna a faradsagot es megnezi...
Szep ruha.Kép Nekem iiiiis!!!!!!Kép
En is nagyon szeretnek mar vegre egyet, a multkori lagziba is megint regit vettem fel. Kép Igaz mi nem megyunk karipartyba, meg valszeg szilveszterezni sem, de akkor is...Kép
Tenyleg, ki vigyaz a gyerkokre a buli alatt?

Banyoci

Tenyleg nem kell semmit buveszkedni a sutessel. Csak amit Halacska is irt, ne susd sokaig, foleg ha vekonyra nyujtod. En most lusta haziasszony modon, a gyurast is geppel csinaltam.Kép

Kataa

A kenyersutomon talaltam egy 13 perces tesztagyuro programot.Kép

diszites

En azt terveztem, hogy csak dec 1-jen diszitem fel a hazat, de teljesen belazitottatok...Kép Meg amugy sem leszunk itthon egy hetig decemberben.Ugyhogy holnap valszeg eloszedem a karidekoraciot.Kép

Agi

A Stodalt nem csak 5 eves kortol lehet adni? Meg szopizik Olka? De jo!!!!Kép

Hiszti

Emike is eleg eszetlenke neha, meg sokkal agresszivabb az occsevel, mint eddig volt. Hiszti is tobb van az ovi ota, engem inkabb az duhit fel, ha valamit 5szor kell elmondani neki. Ugy tesz, mintha nem is hallana. Vagy ezerszer a "mindjart" vagy "1 perc" a valasz.

Ma elkezdtek a tetoteret. Kaparjak a padlasterbol a salakanyagot, ami allitolag szigetelesnek van fent. Mindegy, a padlasfeljaro a garazsban van szerencsere, ugyhogy nem sokat zavar minket. Idehoztak egy kis bobcatet, egy minimarkolot, azzal bealltak a padlasfeljaro lukjahoz es egyenesen a kanalba pakoljak a cuccot, majd ki a kontenerbe. Persze nagy sikert aratott mindket gyerekemnel.Kép

Panda

Hasonlo megfontolasbol en sem vittem ma meg Emit. Nem szeretnem, ha pont mi maradnank le Mikibulirol. Bar a csomagokat akkor is eljuttatnam valahogy.KépHolnap viszem oviba, de ha visszajon a kohoges azonnal marad itthon.

Rit

Ez a barlangi Mikibuli megint nagyon kalandosan hangzik.Kép

Halacska

NAggyon cicas a lanyod!Kép Es gyonyoru az ovis kepen!!!!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kryss
Nagyon sok boldogságot kívánok az esküvőtökhöz! Nekünk is szeptemberben volt, 18.-án.

Rzsuzsa
Az nem elég, hogy a férjed benne van és te? Jöhet a tesó?

Zita
Azért az együtt ebédelés is nagyon jó.

Judy
Már kellett gyertyát gyújtani? Nem csak jövő héten?

Conti
De jó, hogy nem kell állást keresned, gondolom már más sem hiányozna neked.

Magdi
És hallotta az óvónéni, hogy nem szereti?
Ha tudod akkor te is elküldhetnéd a naptársablont . Előre is köszi. A mail címet fentebb leírtam.

Banyóci
Igen szerencsére van net, múlt hét óta. Annyira jó, hogy végre tudok írni és olvasni is.
Kuráljad magad és akkor hátha meggyógyulsz a miki ünnepségig.
Olyan sajnos soha nem lesz mint előtte volt de azért ahogy telik az idő azért az is számít. Nekünk most decemberbe volt 5 éve de azért nagyon sokszor eszembe jut. És egynlőre nem is gondolkodtok testvéren? (ha nem akarsz erről beszélni akkor ne válaszolj).

Azt hittem, hogy ráérek de hallom, hogy nyekereg a Petra. Hihetetlen, hogy 23 óra és mind a ketten ébren vannak.

Jó éjszakát mindenkinek!

Ági
petra2

Na, végeztem a spanyol házim kiszótárazásával, már csak a megoldás van hátra Kép. Sokkal gyorsabb így a netes szótár segítségével, mint hajdanán, mikor a 2000 oldalas nagy könyvet kellett lapozgatni Kép. Csak a feladatot nem csinálja meg Kép.

Beszti!
Nekem marad kemény 2 napom a készülödésre (gyerekekkel együtt), mert 21-én még dolgozom. Szóval, azért picurkát irigy vagyok... Ja, és ajándékot se vettem még egy darabot sem Kép. De legalább addig eljutottam, hogy a lista megvan, kinek mit kell beszereznem.
Jó, hogy írtál a suliról. Én pont holnapra vagyok berendelve "audienciára" Noémi óvónénijeihez, hogy a suliról beszélgessünk. Szerintük (és szerintem is) teljesen iskolaérett. Az tuti, hogy az ö osztályában is ö lesz a legfiatalabb, mivel május végi, de nem féltem. Én augusztusban voltam 6, és szept.-ben mentem suliba. Pedig én nem tudtam folyékonyan olvasni 5 évesen, max. a nevemet tudtam leírni, ö meg ír és olvas, söt a számolás sem áll töle távol (bár nem eröltetem, legalább valamit tanuljon is az iskolában Kép).
Mandula Kép. Nekem is volt, igaz, eddig csak 2x életemben, de mindkétszer 40 fok feletti láz napokig, szóval tudom, milyen. Gyógyulj meg hamar, mert 3 gyerek mellett betegnek lenni, hát...

Tv
Nálunk inkább a számítógépezés (mesenézés) a gond. De mivel gyakorlatilag egész nap oviban vannak, így nem marad olyan sok idö ilyesmire. Hétvégén van, hogy 3 mesét is megnéznek, esetleg játszanak is valamit. De ha épp nem engedem meg valami miatt, akkor sincs gond. Szerencsére, az én gyerköceim már mindketten vannak olyan nagyok, hogy hosszú ideig is eljátsszanak egymással.

Ági!
Milyen típusú Olivér ekcémája? Ádámnak kétféle szokott elöjönni, az egyik pici piros pöttyök formájában, a másik meg nagy száraz, viszketö foltokban. De annyira száraz, hogy sebes is tud lenni Kép. A száraz foltokra nekünk nagyon bevált a Naturland -féle Körömvirágos babakrém. Hihetetlen jó! Napi 3x kentem vele Ádámot, mikor nagyon csúnya volt a böre, és 5-6 nap alatt teljesen rendbehozta. Most is használom minden fürdés után, hogy ne jöjjön ki újra. Noémi kezét is szoktam vele kenni, ö nagyon száraz börü, és télen mindig bereped és kisebesedik a keze. De azt is gyorsan helyrehozza, pedig nagyon csúnya szokott neki lenni, ha nem veszem észre idöben.

Hiszti
Nálunk szerencsére elég ritka. Persze, van, hogy megmakacsolják magukat, és csak azért sem akarják, amit én, de a klasszikus üvöltös- magát földhözverös hiszti eddig nemigen volt. Talán gyerekenként 1-2 alkalommal. És nyilvános helyen még sosem Kép, ezt mindig itthonra tartogatják. Nálunk nem a hisztivel van gond, hanem inkább azzal, hogy nem nagyon akarnak szót fogadni, és sokat kell velük mérgelödni. De úgy emlékszem én is ilyen voltam, bár ezt nem nagyon hangoztatom elöttük Kép.

Na, lépek, megcsinálom a házi feladatot, ha már ilyen ügyesen kiszótáraztam Kép.

Jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Zit
nekem megvan a mickamakckó és a zelefánt Kép tudod, a dvd-bank Kép
viszont a madagaszkár elég szarul van meg (a film jó, de a hang vacak), nincs meg valakinek jó minöségben??? nálunk ez a nagy kedvenc

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Gumicukor!
Pont ezt, az Európát nézegettük mi is már többször. Nagyjából képbe is vagyok vele, hogy hova esik. Az üzlethez jó közel lenne, az ovi kérdéses még. Volt már, hogy megpenditettem Gyurcinak a témát az oviváltással kapcsolatban. Azt tudja már elég régóta, hogy valószinüleg költözni fogunk, azzal nincs is semmi baja. Viszont ovit nem akar váltani... Duma: "Nem akarok másik oviba menni, ide akarok járni a törökvész úti oviba. A Tomo a barátom...Kép" Hát majd meglátjuk. Gyuri kicsit tart ezektől az újépitésű lakásoktól. Fél hogy kispórolják az anyagot belőlük. Hang- és hőszigetelés milyen? Teljesen rendben van?

Kataa!
Valóban nem egyszerű ez a lakáskérdés. Anyósommal bármiben is megegyezni....Kép. Remélem azért sikerül valamilyen elfogadható megoldást találni.
Sütéssel szerintem meg fogok próbálkozni, csak nem rontom elKép.

Zita!
Nekünk is megvan a Zelefánt, szólj ha érdekel.

Beszti!
Jobbulást, ez elég rosszul hangzikKép. Hisztivel kapcsolatban mintha Gyurciról irtál volnaKép. Õ is kivétel nélkül bárhol és bármiért megcsinálja a fesztivált.

Nyuszi!
Ha már ennyien mondjátok, akkor biztos megbirkózom én is a feladattalKép. Amit a recept 2. felében irtál, az a máz amivel meg kell kenni? Nem ér kinevetniKép, mondom, hogy kezdő vagyok a témábanKép.

Ági!
NetKép.
Igen, ezt én is érzem, hogy az idő "segit" valamennyire.
Tesót szeretnénk valamikor, bár én még elég bizonytalan vagyok. Uram már még kettőben gondolkodik. Pedig eleinte csak 2 gyereket akartunk.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Rit
Nem tudtok megis jonni azert?
Hat program nekunk is van delelott,ebed vendegeink lesznek,ugyhogy nem is fektetem le Alexet hanem majd alszik a kocsiban ha egy kicsit hamarabb elindulnuk.

Gumicukor
Koszi hogy legalabb te nem nyaggatszKépKépEgyebkent en meg csak 6 honapja dolgozom ugyhogy azert meg kell egy kicsitKép
Egyebkent elmondhatom hogy az egy gyerekes elet tenyleg a kenyelmet kedveloknek valo,plane ha az a gyerek meg szot is fogad akkor meg plane.
De azert nem akarok en onzo lenni,meg kitolni Alexxal hogy ne legyen tesoja.

Halacska
Kitartas,majd lesz lany baratja is es nemileg megszelidulKépA verekedes meg termeszetes velejaroja a kozossegnek.Alex nem verekedos,de pl miota bolcsis azota ha egy gyerek felemelt kezzel kozelit hozza ,akkor azt hiszi utni keszul es O is utesre all.

Magdi
Na latod,par nap es elmulik.Lehet hogy igazad van es tenyleg ez lehet a hatterben,mert igy ugye tobbet foglalkoznak vele,szoval O is igenyliKép

Conti
De jo , hogy meg Te vigasztalod a hugodat,ez jo jel hogy mar a nehezen tul vagyKépKépApuka tenyleg durvaKép

Agi
Nalunk Alex nem nagy TV-s,sosem volt az.Bar tudom nem kenyszerultem odaultetni,mint ti akiknek a kicsi miatt talan kellett neha.Szoval,ket hete van, hogy megnez 1-2 meset az egyszervolt.hu-n.De max 10 percig,utana mar megy jatszani,vagy hiv jatszani.Oszinten szolva orulok hogy meg nem jott el nala a mese mania,marmint a TV-be lathato eroszakos mesekre gondolok.
Nezni O is szokta a mi hazi videoinkat,azt elnezi 20 percig,persze a kis egoista csak az a jo amin O a foszereploKép
Valas ugyben ugyanazt mondjuk csak maskeppen.Persze hogy a ferj a hibas hogy elhagyta oket,csak epp bevallja maganak az anyuka is hogy neha bizony nem kivanta a tarsasagat sem a faradtsagtol.
Az a jo ha az apuka is be van vonva a jatszasba ,legalab este vagy hetvegen hogy erezze nem setagalopp a mi napunk sem.PErsze ha keson jon haza akkor nehez kivitelezni,de kedvesen megkerni azert lehet.
Bar lanyok a dolgozo anyak elete sem egyszeru,Otthon abban az 5 oraban ami van a napbol kell mindent megcsinalni es a gyerekkel is foglalkozni amire eddig ott volt az egesz nap,persze hogy faradt az ember.Meg igy is sokkal tobbet vagyok Alexxal mint apa,ezert ha hazajon akkor ratestalom kicsit meg furdetes elott,bar azt is O csinaljaKépNa ilyenkor ulok es nezek ki a frjembolKép

Beszti
Jobbulast,nekem is volt ilyen de nem vettem be antibigyot 1 honapja.Homeossal kezeltem magam,es 6 nap alatt rendbejon,bar fajt nagyon,es mar majdnem kivaltottam a receptet,de aztan elmultKép
Igazad van a ferj is vegye kis a reszet a dolgokbol.Ez mar nem az a vilag hgy mindent az anyanak kell csinalni.A ferjemek munkahelyen volt pont tema valamelyik nap hogy ki mennyit segit otthon.O sokat es ezen mindeki meglepodott hogy miert?Hat O meg mondta hogy azert mert en is ugyanugy dolgozom es meg plusz van a hazimunka,ugyhogy egyenrangu felnek kezel ezert segit.Na a tobbseg csak nezettKépKép
Van kep az uj rucirol??
En is vettem mar a karipartyra egy szep nacit meg felsot sajnos nalunk ez nem olyan estelyis Kép

Nyuszi
Ez jol hangzik es teljsen jol osszegyurta a tesztat?
En sem csinaltam meg meg a diszitest es csak penteken akarom ,de mar alig varomKépKép

Panda
En is dolgozom meg 23.-an is de a keszulodes nagyjat mar megcsinaljuk hamarabb. Remelem meg egy hetveget Alex anyueknal lesz es akkor majd csomagolom az ajandekokat. 23.-an este ha Alex elaludt diszitjuk a fat.Nagy sutest nem tervezek,az ebed fozes meg amugyis van.Estere megyunk anyuekhoz ugyhogy a nagyja munka nem harul rank.

Banyoci
Orulok hogy mar igy latod a dolgokatKépBizonytalansag szerintem mindenkiben van,bennem is,de szivvel tudom hogy barmennyire is nehez lesz,kell meg egy pici babaKép

Hat hisztihez nem igazan tudok hozzaszolni,mert szerencsere nincsKép.Teny hogy azert heti 2 siras mar van miota bolcsis de nem veszesKépFoleg azon hogy vacsi elott ker pudingot vagy sutit.Persze nem engedem neki igy 15 perc siras utan beletorodikKépAddig meg mgprobalok nem odafigyelni.
Szofogadas is megy neki,talan az esti furdetesnel van egy kis kergetozes hogy menjen mar be a furdoszobabaKépAmugy hallgat rank KépKép

Tegnap a bolcsiben megkaptam a jellemzeset:Teljen odavoltunk apaval,csak jokat irtak rola.KépKépMennyire jokedvu gyerek,kozosseg kedevelo, mindig csoportban jatszik,szervezo kezsegu,szofogado,segitokesz mindenkivel.Mindent tud egyedul csinalni,sosem sirKépKép
Rakerdeztem hogy mindenkirol csak jokat irnak??A gondozono azt mondta ,hogy nem csak ha igy vanKépKép

Nekem ma kiruccanas lesz este,baratnommel megyun szinhazbaKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Rit,
Hová vihetem a nyersanyagot a Zelefánthoz?

Kataa,
Jó színházazást! Kép

Ági,
Nem panaszkodom, az ebéd is valami Kép)). A Burger Kingbe szoktunk járni (romantikusan), mert ott gyors a kiszolgálás Kép)

Zita
parazita

Sziasztok!

Nyuszika
Már megint szépítkeztek!Kép Nem semmi egy szervező vagy, mert gondolom, ezt az építkezést is te vezényled! Ügyes vagy, nagyon!
Emi is alkalmi süket? Anna is. Ha elkezdek számolni akkor ő folytatja és beleröhög az arcombaKép Abban reménykedek, hogy idővel, ha még jobban hozzászoknak az ovihoz, visszatér minden a normális kerékvágásba. Illetve nem is azt szeretném, hanem csak azt, hogy tudja kezelni az oviban látottakat és ne az legyen a norma. Értitek? Most tuti nehéz neki mert leutánozza a társait, hiszen velük van szinte egész nap, otthon meg szinte azt se tudom, hogy mit kéne magyarázni, helyre tenni. Ezért rossz, hogy már nincs kontrollunk felettük. De ne értstek félre! Tudom, hogy a rosszat és a kudarcot is meg kell tapasztalni és az is hamar kiderül, hogy a fiúknak fütyijük a lányoknak meg puncijuk van.Kép
Tegnap este elővettem "A gyermekek az égből jöttek" c. könyvet és a metrón olvasgatom, hátha sikerül ötelteket lopni belőle. Az tuti, hogy nekem is még türelmesebben kell hozzáállni a dolgokhoz.
Annánál még az sem segített, hogy elment a szupi ovinéni! És aki maradt, nagyon nehezen kezeli a gyerekeket, szinte a fejére nőnek.Kép

Pancsi jár külön tornára. Semmi extra de legalább + mozgást, jól elfárad, tuti módszer az éjjeli baglyoknakKép Tegnap is volt de azért még volt ereje futni velem is a futópadon.Kép

Annának már megvettük a karácsonyi ajándékokat. Kapott két duplót, természetesen egy lovasatKép és egy farmosat. Az oviban nagyon szeret legózni, nekünk még nincs otthon és a Karácsony jó alkalom, hogy kapjon egy készletet. Bevallom, hogy babában is gondolkodom (8 funkciós Baby Born) de még hezitálok, mert tavaly is annyi ajit kapott, hogy nem is értékelte őket. Ha megveszem a babát akkor lehet, hogy elteszem vagy húsvétra (bár erre az ünnepre nem szeretnék nagy ajikat) vagy inkább a szülinapjára. Csak elég nagy a doboza, nemtom, hová tudom eldugni.
Család többi tagjának viszont még halvány lövésem sincs, hogy mit vegyek. 22-től kezdődik nálunk az oviszünet, én akkortól leszek szabin egész jővö év elejéig.

Beszti
Gyógyulj meg! Nagyon kellemetlen betegség! Tudom, hiszen nem telik el hónap, hogy ne fájna a torkom, és még nem is gyulladás. A tüszős milyen car lehetKép Amúgy semmi, ill. minden ok.

Zita
Nekünk is megvan Ormi, ha nem jönne össze akkor szívesen átíratom.

Gumicukor
Megírod az otthoni emiel címedet? Msn is műkszik otthon?

Kryss
Úgy, úgy, ahogy írod, elkerültük egymást! De majd most!Kép Szted Karácsony és Új Év között érdemes kimenni Ausztriába shoppingolni? Vannak leárazások?

Csics
De jó, hogy így haladtok a lakással! Szupi ajándékot kapnak a fiúk! Annak is nagyon örülök ám, hogy talizunk a Mikibulin! Tök jó, hogy belefért a sok kiadás mellé!Kép

Kataa
Neked nem írok!Kép Ja, de mégis! Tegnap nem tudtam előkeresni a kért dógot mert Zoli vírust írtott de majd ma!Kép

Zsuzsa
3.gyerek?! Mesélj! Bogi kiskutyáját láttad? Nem fotóznád le nekem is? Vagy Bogi is letudja?

Van még vkinek msn-e???

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea dragamKép
En se neked csak azt hogy ma 1-kor a szoki helyen???KépKép
Ja meg azt hogy tok jol megfogalmaztad hogy most nem tudjak mi az etalon.Mert Alex elmondja, hogy a tobbi gyerek kopkod meg verekszik.Mondom jo de neked akkor sem kell,mert nem szep dolog.Erre O:De akkor ok miert csinaljak??Szerencsere nem utanozza MEG leKép
A turelem nagyon jol jonne,meg nehezebb ha faradt este az ember.En is megprobalok uralkodni magamon.Ami eddig bejott az az hogy eszembe juttatom hogy ezek nem nagy probelmak ha sir,lenyeg hogy egeszseges es legyun khalas erte a sorsan,na ettol szuper mennyisegu turelem szall megKépKép
Egyebkenta jogan is gondolkoztam erre a celra,csak ugye azt is mikor????

Pusza
Kataa

Kép
Kép
kataa

Zita
Megnéztem a Fenoménben az inget, volt 104-es méretben fehér ing, kb. 1900 pénz volt.
Nekünk megvan a Micimackó és a Zelefánt. A mikibulira elvigyem felírva egy dvd-re? ja, látom, sokan már felajánlották.

Stodal
Azt csak 5 éves kortól szabad adni... helyette jobb a lándzsás útifű, azt 6 hós kortól lehet.

Főnök
Azért nem olyan habostorta az új, sajnos... felbolydult méhkas van itt.

Beszti
Jobbulást!!! Én sem értem, miért kellene egyből nekiesni egy műtéttel a mandulának, úgy látszik ez már mánia? Tesóm algír barátnőjééknál sós-borsos vízzel szoktak galgalizálni. Bár nekem nincs már mandulám 4 éves korom óta (elég sokat voltam beteg miatta), de amikor fáj a torkom én is ezzel csinálom, és szokott segíteni. Homeot nem próbálsz?

Ez a szelektív süketkedés nálunk is van. Egy csomószor el kell mindent mondani, és meg se mozdul, meg nyávog, amit azelőtt nem, szerintem is az ovi teszi. De amúgy meg bújósabb. A számolás nálunk is bejött egy darabig, de most már nem Kép

Nálatok mivel kapcsolja fel a gyerek a WC-ben a lámpát? Én kitaláltam, hogy egy kis esernyővel pont felér odáig és fel-le tudja kapcsolni. Mert nem mindig tudok ugrani villanyt kapcsolni. Sámli van, de azt a fürdőben használja, hogy a csapot fel tudja érni.

Hétvégén díszítünk mi is lakást a párommal, beszerzünk mág pár díszt a meglévőkhöz, meg becsomagolom az ovis mikicsomagokat, pont kapóra jön, hogy nem lesz Dani otthon, nem kell kommandózni. Egész sokan beadták már a mikipénzt.
Amin még mindig agyalunk az anyukákkal, hogy mit kapjanak az óvónénik karira. Szinte mindenki elvetette az ajándékkosár (bonbon, kv stb.) ötletet, mert az olyan sablonos. Vmi csoportban hasznosítható dolog lenne jó.

Banyóci
A lakással elégedettek vagyunk, volt pár apróbb hiba, de csinálják, kijavíytották már a nagyját. Ami nekünk rossz volt, egyik ajtó nem a tervek szerinti irányba nyílik, ennek a cseréjére várunk még, kicsit rájuk kell járni, erőszakosnak lenni. A hitelügyintézés nekünk teljesen simán ment, volt pár fordulónk, de rendben volt minden, persze ennek ellenére azért lett pár ősz hajszálunk. De összeségében jó a véleményünk. Talán azért is mert a mi tömbünk készült el időben leghamarabb, és volt rá ideje összeérni, a legutolsó épületeknél van több hiba, de javítják. Egyedül a konyhával szívtunk, amit ajándékként osztogatnak, ill. annak is a beszelésével, mert egy link banda csinálta kemény 5 hétig... az értékesítő csapat elég jól felkészült, rendesek, pont alattunk van az iroda Kép

TV
Dani szokott nézni, de cenzúrázottat Kép este lefekvés előtt a cartoon network-ön a ScoobyDoo-t, azt vmi miatt imádja. Meg néha szokta a minimaxot, de mióta itt lakunk, azóta többet van el a szobájában a játékaival, meg minket hív, hogy menjünk vele játszani.

Kariparty
Nekünk is lesz a Cotton Club-ban. Még sosem voltam ott. Passz, mibe menjek, valami nőcis-vagyány cucc lesz. Most nagyon tetszenek a magas sarkú nőci csizmák. A hajamat majd előtte lepróbálom, hogy becsavarom, már elég hozzsú hozzá, meg vmi csilivili karácsonyi sminket dobok fel magamra.

Nekem a párom már a 23-ai héten szabin lesz otthon, úgyhogy pár dolgot majd ő fog csinálni, porszívózás, begili és zserbósütés. hozzánk most még nem jönnek vendégek, de persze lesz ünnepi vacsi, azt elő tudom készíteni esténként, és már csak össze kell dobni. Most cserépben tartható visszaültethető karácsonyfát szeretnénk, nem tudjátok hol lehet kapni?

Jövő hétfőn megyek moziba a kollégáimmal a Harry Potter-re Kép a páromat nem izgatja, így ő lesz a bébicsősz.

Sport
Mi is gondolkozunk vmin Daninak. Dagadt a májam, mert tegnap az oviban karikákon kellett ugrálniuk, közben kanyarodni, és csak Dani tudta megcsinálni, a többiek kihagyták a kanyarban a karikát vagy elestek. Jól focizik, de azon még gondolkozunk, mert annyira nem jön be nekünk, meg a dzsudó v. karate is szóba jött, vagy az úszás-vizilabda. Nem versenyszerűen, hanem csak a mozgás miatt.

Halacska
Megy otthonról is az msn, mivel én a webmessengert használom, de az otthonin megy a gépre feltelepített is. Ha van webkamerátok vagy videókamera + mikrofon, akkor azt is tudunk, ha gondolod Kép

Kataa
A jóga nagyon jó!!! Szerintem ha tudsz járjál, mert hihetetlenül megnyugtat. Nekem is kellene újra, van is egy a közelben.

g (mára éppen elég belőlem Kép)

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor,
Szuper lenne, ha el tudnád hozni a Zelefántot, viszek akkor egy üres DVD-t cserébe... A többiekkel ugyanis nem tudom, mikor tudnánk összefutni. Köszi!!!
Inget időközben kaptam (véletlenül), bár némileg drágábban, de a lényeg, hogy megvan.
Aztán szép legyél a bulin! Kép

Rit, Banyóci,
Köszi a Zelefánt-ajánlatot, de akkor Gumicukrot abajgatom inkább, mert az a leggyorsabb...

Zita
parazita

Zita

Speciel mi is a bulin adtuk volna oda!Kép Kép
megnéztem a profilotokban a képet, remélem már nem vagy annyira álmos!Kép A talin jó volt a múltkor kicsit dumcsizni!

Beszti
Felraktad vhová a talis képeket? Nem láttamKép

Gumicukor
igen, mikrofon, hangszóró, füli is van, webkamera nincs mert aszonta az uram, hogy ahhoz túl lassú a net. De az is lehet, hogy nem akar költeni rá.Kép Alex és Pancsi már randiztak is az msn-en.

Wc: nálunk ott is van egy kis sámli és arra áll rá Pancsi. Ráhibáztál mert csak ő kapcsolhatja fel, szal mi csak popót törölgethetünk max. ahhoz túl rövid még a keze.Kép

Kataa
Kép

lakás:
nálunk már díszek figyelnek, még egy két új üvegmatricára is futotta éjnek évadján.Kép
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska,
Elnézést, téged nem is olvastalak az ajánlattevők közt Kép. Köszi, mindenesetre! Akkor tehát találkozunk a Mikibulin!

Zita
parazita

Parazita

Most ezt végképp nem értem, elbizonytalanodtam elnézést, Zita vagy vagy Eszter??KépKép
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Zit
oké, akkor viszem a Zelefántot a mikire.
gc

KépKép
KépKép
gumicukor

Haho

Ma megprobalkoztam nemi ajandek vasarlassal...hat nem tul nagy sikerrel, de nem adom fel.Kép

Gumicukor

A cserepes fenyovel vigyazzatok, mert sok helyen szakszeritlenul vagjak ki, nagyon kicsi gyokerlabdaval es elpusztul utana, hiaba ultetik ki. Nekunk ezt az a kertesz-vallalkozo jo ismerosunk meselte, aki az ontozonket csinalta. Es sajna tapasztaltuk is, mert anyunak olyat vettunk tavaly es nem maradt meg.Kép
Nagyon kis ugyes Dani a sportban!Kép
Hamarosan en is becsomagolom a Mikicsomagokat.Kép

Halacska

Most azert nem lesz annyi szerveznivalo, szerencsere, meg masik vallalkozoval dolgoztatunk, aki szinte minden nap itt van.(a regi pesti volt es csak nagy ritkan jott ki, meg pancserekkel dolgoztatott.
En Skype-on nyomulok, a brattyoval szoktam dumalni Kaposvaron, meg ferjjel, ha kulfoldon van.Kép
Probaltam Msn-en is nyitni uj account-ot, de nem sikeralt. Meg azert probalkozom. Milyen neven talallak meg?

Kataa

Jol osszegyurta, tokeletesre.KépTegnap ki is sutottem.Kép
Szinhazert irigy.Ilyenkor nem szeretek videken lakni, mert ilyen helyekre korulmenyesebb eljutni.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor
Mi baj az uj fonokkel?
A torkomat en is sos vizzel obologettem,meg Sved keseruvel.Na egyik rosszabb izu mint a masik,de a vegen csak segitett a sok nepi gyogymodKép
A wc-ben mindig mi kapcsoljuk fel neki,vagy neha bevilagit az elsozoba es akkro nem keri.
Mi amikor Alex szuletett vettunk egy ilyen fat,a kornyezetvedoltol a Blahan arultak.Kiultettuk anyuekhoz,es szepen novogetKép
A hetvegen beszeltunk mi is a sportrol Alexnak,mert neha nem tud lefaradni es nehezen alszik el delutan.Az uszasra gondoltunk.Unnepek utan el is kezdjuk vele a Campona melletti uszodaban.
Hat ez az hogy nem igen tudok jarni jogara,mert itt van a MOM-ben de munkaido utan ugye nekem menni kell Alexert,es vissza meg mar nem tudok jonni.Kép

Nyuszika
Es mikor lesztek total kesz a tetoterrel?
A hetvegere akartam a mezeskalacsot,de nem igen lesz ra idomKép Szobar mar fullra van es a vasarnap delutan is programmal,orulok ha delelott a diszitest megcsinaljukKép
A Madach Kamaraba megyunk (Uj neveKéprkeny Szinhaz) es kb 5 perc nekem kocsival,bar baratosnem fuvaroz is ugyhogy teljes a szerviz.Kép
Nagy Macsai rajongok vagyunk,ezert megyunk egyuttKépKépEbben az evben ez a masodik szinhazam,a Baszinhazat kiveve Kép,de nagyon hianyzott,regen hetente jartamKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa

Valszeg ha elfogy a penzunk.Kép De ha megis sikerulne befejezni, akkor 3 honap minimum. Lehet eladjuk az egyik autot, meg sok minden valtozhat a tortenesek fuggvenyeben.KépSzal erted.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Halacska!

Akkor OK!KépKépKép
Baba: én is gondolkodtam Hannának, mert ugye nálunk erősíteni kell a lányos vonalat. De végül nem fog most kapni tőlünk (hátha valamelyik rokonnak eszébe jutKépKép) csak babakocsit.
Mi is vettünk sokmindent, de én is úgy vettem, hogy nem kapnak meg most mindent, hanem majd adagolva.
Nem, a talis képeket még nem raktam fel. De tudod nálam ezek mindig időbe telnekKépKép.

Zita!

Jobbulást!
Sajnos nálam nem várhattunk az ab-vel, mert nagyon csúnya volt. A tüszősnél egyébként is lehetnek csúnya szövődmények, úgyhogy mindenképpen penicilinszármazékot ajánlanak, ráadásul mihamarabb.

Nyuszi!

Végül megnézte és Augmentint írt. Én persze nem hagytam volna, hogy ne írjon fel jót, csak nem akartam előre ugrálni, azt nem szeretik a dokik. Ez a doki itt egyébként elég kelletlenül csinálta a dolgát. Először majdnem nem vizsgált meg mondván hogy sürgős esethez kell mennie (ahhoz képest 10 perc múlva sem indult el, de engem se vizsgált meg), de aztán szóltunk, hogy ugyanmár tegye meg, mert 3 gyerek vár ránk otthon.
Ki vigyáz a gyerkőcökre? Nem tudom, még addig kiderül.Kép
Ruha nem volt tervezett. Vásárolni voltunk a gyerekeknek és megláttuk a párommal, mindkettőnknek tetszett elsőre.KépKép És volt a méretemben.Kép
Tetőtér: látom nem tétlenkedtek!Kép

Panda!

Pedig mostanában nagy divat visszatartani a gyerekeket. De te látod érett-e rá, hogy menjen...

Banyóci!

A mázazást Gyurcival együtt is kipróbálhatjátok.KépKép Meg lehet a nyers tésztát még sütés előtt díszíteni manduladarabokkal, dióval...

Kataa!

Azért pont a napokban eléggé megdöbbentet, hogy mennyire ki vagyunk szolgáltatva. Mennyire nincs segítség. Szerencsére nem volt komoly bajom, de azért így is borzasztó volt. Legszívesebben lefeküdtem volna, pihenni, csöndben (amit egyébként a betegség indokolt is volna). Éjszakáim nem voltak jók, alig aludtam, enni nem tudtam, de persze a gyógyszer kellett, emiatt aztán nem is éreztem túl fényesen magamat. És hétfőn egyedül maradtam két eleven gyerekkel egész napra...
De a másik oldal is hasonlóan rossz lenne, ha a párommal történne valami, mert rajta meg ugye az egész család anyagi helyzete függ.
Még nincs kép a ruciról, remélem lesz!
JelentésKép

Gumicukor!

Nem homeozok. Évente összesen pár lázcsillapítót elhasználok, de amúgy nem szoktam olyan beteg lenni, hogy orvos kelljen.Kép
WC lámpa: nálunk eléri a lépcsőről. Korábban mi vagy Beni kapcsolgattuk. Az újban meg olyan méretre tervezzük, hogy elérjék...
Kiültethető fát vagy olyat, amit visszavesznek? Nekünk a kiültethetőkkel is volt jó tapasztalatunk, csak egy évben nem maradt meg, akkor is a mi hibánk volt. De 3 fa már van a kertben!Kép Az utóbbi években meg nem is vettünk, nem itthon karácsonyoztunk, ezt némileg megkönnyíti a fadolgotKép.

Nyuszi!

A gyökeres fenyőknek nagy hátránya, hogy nem szabad sok időt bent tölteniük, mihamarabb ki kell vinni, mert ez is okozhat gondot. Még a hideget (hó) is jobban szeretik, mint a benti meleget.

Zsuzsa!

Ne hagyj kétségben: csak jöhetne majd a 3. vagy esetleg közelebbi (mindennaposKépKép) terveitek is vannak?KépKépKép
Ház: a lakberendező hölgy már hiányolja is, ha nincsenek új képek. Most az utóbbi időben a betegségek, korai sötétedés, stb. miatt nem készültek, de nem is láttam, hogy hogyan állnak.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
KÉpzeljétek ma a Petra úgy kelt, hogy elég nyafis volt, mindenért sírva fakadt. Persze ahogy bevittem ott is elkezdett sírni. De az óvónő is felhívott. Én azt vettem észre, hogy annyira szorong, hogy elég neki ha hozzászólnak vagy múltkor egy kislány simogatta meg és egyből elkezd sírni. Az óvónő mondta, hogy egésznap nem játszik semmit sem szed le a polcról.
Múlt héten csütörtökön hasmenése volt azt hittem valami vírus de nem. Egész hétvégén nem volt semmi erre ma megint én már kezdem azt hinni, hogy ez is pszihésen van. Nyuszi, Ilke nálatok teljesen ok az ovi? Én már nem tudom, hogy mit csináljak. Sokat foglalkozok vele külön is , hogy ne legyen az Olivérre féltékeny. Már azon is gondolkoztam, hogy kiszedem az oviból. Szerintetek?
Beszti
Igen, arra a 6 szőke kisfiúra gondoltam.
Jobbulást!

Nyuszi
Nem tudom, én nem magamtől vettem a stodal szirupot hanem a gyerekorvos mondta és nem is a Petrának hanem az Olivérnek.

Panda
Jó ez a számítógépes szótárazás csak annyira hozzá lehet szokni, hogy a nyelvizsgán azt sem tudtam, hogy hogyan lapozzak, hogy minél hamarabb kész legyek.
ekcéma: kicsi piros folt, nem száraz de viszket neki mert sebesre vakarja.

Sajnos nem tudok többet írni mert apa itt áll mögöttem és sürget, hogy ide akar ülni.

Ági
petra2

Sziasztok,
Lili szerencsére már egész jól van, csütörtökön már tervezem, hogy megy oviba, most viszont Balának folyik az orra. No meg apa is totál kivan, nátha meg minden ami kell, látom rajta, hogy nagyon nincs kedve elutazni most ilyen betegen.
Ajándékokkal nekem is kellene haladni, de eddig még csak a lista van meg, hogy kinek mit, csak tudnám mikor járjak utána. A vonatkészletet is úgy vettem meg Lilinek, hogy apa előrement a gyerekekkel, én meg később mentem utánuk. Viszont múlt héten kifosztottuk a Gullivert, Lilinek végre találtam mikrót (ez a vágya mostanában) sőt még egy grillcsirke is van benneKép, meg kap még egy jókora micimackós puzzle-t, meg egy pénztárgépszerűséget. Bala meg egy toligálható talicskaszeűséget kap (de mivel elég nagy, egymást fogják szerintem benne huzigálniKép), meg színes fakockákat, meg egy zenélő játékot meg a korábban beizzított Dacathlonos melegítőt. Lilinek még egy nagy csomag gyöngyöt szeretnék, aztán készKép.
A tv nálunk egyáltalán nem érdekli Lilit, na jó a természetfilmeket meg a főzős műsorokat szereti, de mi napközben nem is kapcsoljuk be a tv-t. Valahogy én sem igénylem, inkább ezer más dolgot csinálunk, meg Lili sem firtatja. Videózni is ritkán szoktunk, pedig vannak mesék, azért amikor szeretné, bármikor megnézheti őket, de hetek telnek el és meg sem említi.

Beszti,
Javítanád a táblázatban a koromat és a címemet? Dec. 4-én 30 leszek, a kerület pedig IV-ről XVIII-ra változott.

Gumicukor,
Lilinek én is vettem karira tescos favonatot, most volt olyan szett, ami 37 db-os, hát én arra lecsaptamKép, így nem kellett összeválogatni ebben mindenből van.

Nyuszi,
Megérkezett a csomag, köszi szépen, a hétvégémet szkenneléssel fogom tölteni ahogy elnézemKép.

Panda,
Akkor még 2 év az arany életigKép? Az nem kevés, valamit ki kellene addig is találnom, hogy változzon ez a helyzet. Csak hát nem egyszerű, mert Bala ugye még szopizik, Lili meg a természete miatt nagyon kötődik hozzám, így esélytelennek tűnik per pillanat. Ha el is mennek néha hétvégente a gyerekek apával kicsit, Bala szinte mindig sír, Lili meg tuti 1-2 hisztit lead.

Zita,
Jó ötlet az ebéd apával a városban, de én erről csak max álmodhatok.

Halacska,
Írj csak nyugodtan, én is néha megnyitom a panaszáradatotKép, jó néha kiírni a gondokat.
Nagyon jók a képek!

Ági,
Sajnos nem igazán megoldható, hogy napközben aludjak, ilyenkor csinálom meg a dolgaim nagy részét, pl a főzést (majd mindennap 3 fele), házimunka stb.
Stodalt a mi dokink is mondta, hogy adhatom Balának.
Ovi, múlt héten egész jó volt, már nem is volt reggel sírás, viszont ma mondtam neki, hogy csütörtökön valszeg megy, erre elkezdett hisztizni, hogy nem akar. Sajnos mire megszokja kicsit, mindig beesik 1 hét betegség, aztán kezdődik minden elölről.

Beszti,
Jobbulást!

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke!
Köszi a méleket Kép. Egyelöre nincs kérdésem, de ha lesz, nyaggatlak Kép.

Beszti!
Igen, ez a visszatartás-dolog nagyon megy most, föleg a Noémi korú gyerekeknél. Ö ugye május 20-án született, és jún. 1-töl már évvesztesek. Akkor meg miért ne maradjon egy évet, mert ha pár nappal késöbb születik, úgyis maradnia kellene. De nem fog Kép! A jellemzése nagyon pozitív, minden amellett szól, hogy menjen suliba. Két vonallal aláhúzták és pár felkiáltójellel nyomatékosították, hogy iskolaérett Kép. Azt hiszem, az egyetlen probléma nála is a finommanipulációval lesz. A rajza most is gyengébb egy kicsit, mint várná az ember, de ezen lehet segtíeni. Noémi nagyon szereti a foglalkoztó füzeteket, állandóan azokat csinálná. Majd veszek neki kifejezetten íráselökészítö füzetet, abban picit gyakorol, és szerintem nem lesz gond.
Gyógyulgatsz?

Kataa!
Sikerült feladnod a cipösdobozodat? Ha esetleg nem akkor hozd el a Miki-buliba, majd odaadom az akció koordinátorának. Ö nagyon jó ismerösünk, én neki fogom elvinni a mienket, mert már sok rossz tapasztalatom van a Postával kapcsolatban. Ráadásul Szigetszentmikóson lakik, ahol dolgozom, úgyhogy még mennem sem kell sokat Kép.

Én most, hogy itthon vagyok, már harmadik napja mosok és vasalok, nem tudom, hány adag ruhát mostam, de a szennyes még mindig tele van Kép. Nem értem, pedig a roggyant mosógépem egész nap húzza az igát. Ja, igen a mosógép. Annyira rohad, hogy a tetjén levö müanyag fogantyú (felültöltös), ami a fém részböl jön ki, annyira lötyög, hogy nem is merem annál fogva kinyitni at tetjét, mert félek, hogy a kezemben marad. Most az oldalánál fogom meg a fedelét, és így nyitom-zárom. ÚJ MOSÓGÉPET SZERETNÉK!!!!!!!! De ez most ugrott mivel megjött az évvégi áramszámla alig több, mint 83.000 Ft-ról, így a mosógéptöl egy idöre elbúcsúzom Kép. Majd akkor veszünk, ha átköltözünk, vagy ha ez a mostani felrobban. Tudja valaki, hogy kell házi robbanószerkezetet építeni Kép?

Na, megyek, mert lassan teregetnem kell. Ez az utolsó napom itthon, ki kell használnom házimunkára.

Panda

panda
Halásztelek

HaliKép

BanyóciKép
Üdv újraKép és gyere gyakranKép Gyurci milyen nagyfiú márKép

Ági
oviKép hát én nem tudok okosat mondani, mi még nagyon az elején vagyunk. és nálunk se sima ügy. én is próbálok csak vele lenni, mikor hazaér az oviból.

Gergő megint jár oviba. persze megint megy a sírásKép viszont megdícsérték, hogy milyen jól viselkedikKép tegnap mikor ment érte apa épp egy nagylány segített neki a szandiját bekapcsolniKép meg éppen játszott igazi falevelekkelKép
az ovi már karácsonyi díszbenKép
viszont kiakadtunk, mert múlt héten ugye beteg volt, hétfőn vitte apa, erre nem volt aznap ovi. lehet hogy kiírták, de szólhattak volna. meg egyébként is, a szülőit se mondták, csak tegnap 4-kor, hogy egy óra múlva szülői. hát nem mentünk el rá.
de úgy látszik ez általános, mert már Ti is meséltetek ilyenről.

Tv: Gergő szokta nézni az m1-en az esti mesét, az elég jó. meg videón a Mézgát. a dvd most elromlott. minimax nincs, csak anyuéknál, ott nézheti kicsit. egyébként ő szeret mozizni is, volt már a Micimackó és a Zelefánton, a madagaszkáron. Múltkor a Wallace és gromitot nézték meg moziban. a kiscsibésre is el akartak menni, de nagyon rossz a kritika, a szülők írják, hogy a gyerek azóta nem alszik, mióta látta.
szóval nálunk inkább mozi van, persze apa filmnél van, úgyhogy ingyenjeggyelKép

Ajándékokkal még sehogy nem állunk mi sem. viszont csináltam Gergőnek adventi naptárat, karácsonyi szalvétákból kis csomagokatKép csak még nem tudom hová akasszuk kiKép

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kataa
Tök jó érzés lehet, hogy ilyen jókat mondanak AlexrólKép

Beszti
Nálatok is, hogy ilyen jól megy a suliKép

Panda
Mi ez a cipősdoboz dolog? ajándékozási akció?
mosógépKép áramszámlaKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?