Rit
Nem tudtok megis jonni azert?
Hat program nekunk is van delelott,ebed vendegeink lesznek,ugyhogy nem is fektetem le Alexet hanem majd alszik a kocsiban ha egy kicsit hamarabb elindulnuk.
Gumicukor
Koszi hogy legalabb te nem nyaggatsz
Egyebkent en meg csak 6 honapja dolgozom ugyhogy azert meg kell egy kicsit
Egyebkent elmondhatom hogy az egy gyerekes elet tenyleg a kenyelmet kedveloknek valo,plane ha az a gyerek meg szot is fogad akkor meg plane.
De azert nem akarok en onzo lenni,meg kitolni Alexxal hogy ne legyen tesoja.
Halacska
Kitartas,majd lesz lany baratja is es nemileg megszelidul
A verekedes meg termeszetes velejaroja a kozossegnek.Alex nem verekedos,de pl miota bolcsis azota ha egy gyerek felemelt kezzel kozelit hozza ,akkor azt hiszi utni keszul es O is utesre all.
Magdi
Na latod,par nap es elmulik.Lehet hogy igazad van es tenyleg ez lehet a hatterben,mert igy ugye tobbet foglalkoznak vele,szoval O is igenyli
Conti
De jo , hogy meg Te vigasztalod a hugodat,ez jo jel hogy mar a nehezen tul vagy
Apuka tenyleg durva
Agi
Nalunk Alex nem nagy TV-s,sosem volt az.Bar tudom nem kenyszerultem odaultetni,mint ti akiknek a kicsi miatt talan kellett neha.Szoval,ket hete van, hogy megnez 1-2 meset az egyszervolt.hu-n.De max 10 percig,utana mar megy jatszani,vagy hiv jatszani.Oszinten szolva orulok hogy meg nem jott el nala a mese mania,marmint a TV-be lathato eroszakos mesekre gondolok.
Nezni O is szokta a mi hazi videoinkat,azt elnezi 20 percig,persze a kis egoista csak az a jo amin O a foszereplo
Valas ugyben ugyanazt mondjuk csak maskeppen.Persze hogy a ferj a hibas hogy elhagyta oket,csak epp bevallja maganak az anyuka is hogy neha bizony nem kivanta a tarsasagat sem a faradtsagtol.
Az a jo ha az apuka is be van vonva a jatszasba ,legalab este vagy hetvegen hogy erezze nem setagalopp a mi napunk sem.PErsze ha keson jon haza akkor nehez kivitelezni,de kedvesen megkerni azert lehet.
Bar lanyok a dolgozo anyak elete sem egyszeru,Otthon abban az 5 oraban ami van a napbol kell mindent megcsinalni es a gyerekkel is foglalkozni amire eddig ott volt az egesz nap,persze hogy faradt az ember.Meg igy is sokkal tobbet vagyok Alexxal mint apa,ezert ha hazajon akkor ratestalom kicsit meg furdetes elott,bar azt is O csinalja
Na ilyenkor ulok es nezek ki a frjembol
Beszti
Jobbulast,nekem is volt ilyen de nem vettem be antibigyot 1 honapja.Homeossal kezeltem magam,es 6 nap alatt rendbejon,bar fajt nagyon,es mar majdnem kivaltottam a receptet,de aztan elmult
Igazad van a ferj is vegye kis a reszet a dolgokbol.Ez mar nem az a vilag hgy mindent az anyanak kell csinalni.A ferjemek munkahelyen volt pont tema valamelyik nap hogy ki mennyit segit otthon.O sokat es ezen mindeki meglepodott hogy miert?Hat O meg mondta hogy azert mert en is ugyanugy dolgozom es meg plusz van a hazimunka,ugyhogy egyenrangu felnek kezel ezert segit.Na a tobbseg csak nezett
Van kep az uj rucirol??
En is vettem mar a karipartyra egy szep nacit meg felsot sajnos nalunk ez nem olyan estelyis
Nyuszi
Ez jol hangzik es teljsen jol osszegyurta a tesztat?
En sem csinaltam meg meg a diszitest es csak penteken akarom ,de mar alig varom
Panda
En is dolgozom meg 23.-an is de a keszulodes nagyjat mar megcsinaljuk hamarabb. Remelem meg egy hetveget Alex anyueknal lesz es akkor majd csomagolom az ajandekokat. 23.-an este ha Alex elaludt diszitjuk a fat.Nagy sutest nem tervezek,az ebed fozes meg amugyis van.Estere megyunk anyuekhoz ugyhogy a nagyja munka nem harul rank.
Banyoci
Orulok hogy mar igy latod a dolgokat
Bizonytalansag szerintem mindenkiben van,bennem is,de szivvel tudom hogy barmennyire is nehez lesz,kell meg egy pici baba
Hat hisztihez nem igazan tudok hozzaszolni,mert szerencsere nincs
.Teny hogy azert heti 2 siras mar van miota bolcsis de nem veszes
Foleg azon hogy vacsi elott ker pudingot vagy sutit.Persze nem engedem neki igy 15 perc siras utan beletorodik
Addig meg mgprobalok nem odafigyelni.
Szofogadas is megy neki,talan az esti furdetesnel van egy kis kergetozes hogy menjen mar be a furdoszobaba
Amugy hallgat rank
Tegnap a bolcsiben megkaptam a jellemzeset:Teljen odavoltunk apaval,csak jokat irtak rola.
Mennyire jokedvu gyerek,kozosseg kedevelo, mindig csoportban jatszik,szervezo kezsegu,szofogado,segitokesz mindenkivel.Mindent tud egyedul csinalni,sosem sir
Rakerdeztem hogy mindenkirol csak jokat irnak??A gondozono azt mondta ,hogy nem csak ha igy van
Nekem ma kiruccanas lesz este,baratnommel megyun szinhazba
Kataa